Αποστολέας Θέμα: Δοκιμασία Σελήνης  (Αναγνώστηκε 57829 φορές)

Eleni

  • Μηνύματα: 235
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Re: Δοκιμασία Σελήνης
« Απάντηση #30 στις: Ιουλίου 09, 2007, 16:18:43 »
Ευχαριστώ Κανένα  :)

Κανένας

  • Μηνύματα: 979
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: Δοκιμασία Σελήνης
« Απάντηση #31 στις: Αυγούστου 23, 2007, 10:58:14 »
Μερικές διαπιστώσεις που έκανα στα τα τελευταία 2 χρόνια που ασχολούμαι με αυτή τη διαδικασία:

1)   Όταν θέλω να ανασύρω μία ψυχολογική κατάσταση, καλά είναι να προσπαθήσω να την εντείνω.  Πχ να οραματιστώ ότι η μητέρα μου με βασανίζει, με μαστιγώνει, με μαχαιρώνει.  Αυτό θα φέρει φόρτιση και ευκολότερη λύση του προβλήματος.  Αυτό λειτουργεί ιδιαίτερα καλά στη «συγχώρεση».    Επίσης λειτουργεί καλά όταν αποκαλυφτεί πρόβλημα (παρακλάδι) το οποίο συνέβη σε μεγάλη ηλικία (πχ πάνω από 5 χρονώ).  Αν επιμείνω στο ίδιο sanctum, ίσως πάω πιο βαθιά, στη ρίζα του.

2)   Όταν εμφανίζεται ένα ψυχολογική πρόβλημα, καλά είναι να επικεντρώνομαι σε αυτό μέχρι να το λύσω.  Πχ αν βγω έξω και κάτι με ενοχλήσει έντονα, να πάω γρήγορα σπίτι, να μην απασχοληθώ με κάτι άλλο πνευματικά (πχ τηλεόραση) αλλά να κάνω αμέσως sanctum.  Επίσης να το σκέφτομαι το βράδυ πριν κοιμηθώ.  Έτσι το μυαλό θα το επεξεργάζεται και όταν κάνω sanctum, θα έρθει πιο εύκολα η λύση. 

3)   Αν κάνω εντατικά sanctum (πχ 3 την ημέρα), κινδυνεύω να υποφέρω από αρνητικά συναισθήματα.  Διότι ανασύρω συνεχώς παλιά τραύματα τα οποία με επηρεάζουνε στην καθημερινή ζωή.  Κάποιες υποπροσωπικότητες (πχ Λύκος) μπορεί να μείνουν παραμελημένοι.  Όλα με μέτρο.  Αν κάνω πιο σπάνια sanctum, θα βγαίνουνε πιο αβίαστα τα οράματα.

4)   Καλό είναι να εξερευνώ τις σκηνές των αμέσως προηγούμενων sanctum.  Μπορεί να υπάρχει ακόμα φόρτιση που πρέπει να εκτονωθεί, ή να φανερωθεί κάποια παραπλήσια πτυχή.

5)   Αν δε βγαίνει κάτι, να μην επιμένω πολύ κατά τη διάρκεια ενός sanctum.  Καλύτερα να σταματήσω, να κάνω κάτι άλλο και μετά να ξανακάνω sanctum.  Ίσως το μυαλό να χρειάζεται να επεξεργαστεί τα δεδομένα σε διαφορετικό επίπεδο (εκτός Sanctum, ίσως σε κύματα ΒΗΤΑ).  Οπότε όταν ξανακάνω sanctum έρχονται τα οράματα πιο εύκολα.  Αυτό μπορεί να γίνει με 3-4 sanctum σε μία ημέρα.  Επίσης ακόμα και μικρές διακοπές λίγων λεπτών ίσως βοηθάνε.


Καινοτομίες που εφαρμόστηκαν στη δική μου περίπτωση και είδα ότι βοήθησαν πολύ:

1) Χρησιμοποιήσαμε το Αστρολογικό προφίλ για να διαγνώσουμε πτυχές του χαρακτήρα, φοβίες κτλ.  Πχ ότι είμαι υπερβολικά αυστηρός με τον εαυτό μου.
2) Την παραπάνω διάγνωση τη μετέφερα στον ομοιοπαθητικό γιατρό, ώστε να δώσει κατάλληλη ομοιοπαθητική θεραπεία.  Η θεραπεία αυτή επειδή είναι ολιστικού χαρακτήρα, βοηθά να ανασυρθούν τα προβλήματα και οι μνήμες.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 23, 2007, 16:21:17 από Κανένας »
Ό,τι δε με σκοτώνει, με κάνει πιο δυνατό. Friedrich Nietzsche

Κανένας

  • Μηνύματα: 979
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: Δοκιμασία Σελήνης
« Απάντηση #32 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2007, 12:37:52 »
5)   Αν δε βγαίνει κάτι, να μην επιμένω πολύ κατά τη διάρκεια ενός sanctum.  Καλύτερα να σταματήσω, να κάνω κάτι άλλο και μετά να ξανακάνω sanctum.  Ίσως το μυαλό να χρειάζεται να επεξεργαστεί τα δεδομένα σε διαφορετικό επίπεδο (εκτός Sanctum, ίσως σε κύματα ΒΗΤΑ).  Οπότε όταν ξανακάνω sanctum έρχονται τα οράματα πιο εύκολα.  Αυτό μπορεί να γίνει με 3-4 sanctum σε μία ημέρα.  Επίσης ακόμα και μικρές διακοπές λίγων λεπτών ίσως βοηθάνε.

Το παραπάνω το χρησιμοποιώ τελευταία συχνά με πάρα πολύ εντυπωσιακά αποτελέσματα.  Πρόσφατα έκανα ένα sanctum σε 5 μέρη.  Δηλαδή έκανα sanctum, φόρτιζα συναισθηματικά, άγγιζα το πρόβλημα και ερχόμουν πιο κοντά στη λύση.  Όταν έπεφτε η συναισθηματική φόρτιση, σταματούσα το sanctum.  Πήγαινα στο pc και κατέγραφα την εμπειρία.  Αμέσως μετά την καταγραφή (διάρκεια 4-6 λεπτά), ξανάκανα sanctum.  Άμεσα βυθιζόμουνα και πήγαινα στην προηγούμενη κατάσταση.  Αυτή τη φορά όμως έβλεπα περισσότερα πράγματα, προχωρούσα ένα βήμα παραπέρα.  Συνολικά έκανα 5 sanctum σε 2 ώρες.

Πιστεύω ότι το πλεονέκτημα της τεχνικής οφείλεται στο εξής: Όταν σταματούσα το sanctum και πήγαινα στο Pc, είχε σαν αποτέλεσμα να ανεβάσει λίγο συχνότητα ο εγκέφαλος (από κύματα άλφα σε βήτα), αλλά να συνεχίσει να επεξεργάζεται το θέμα.  Αμέσως μετά την καταγραφή, ξανάκανα sanctum.  Έτσι το αποτέλεσμα της προηγούμενης επεξεργασίας φανερονότανε στο συνειδητό.  Κατάφερα λοιπόν μέσα σε 2 ώρες να κάνω δουλειά που παλιά θα μου έπαιρνε 6-10 ημέρες.
Ό,τι δε με σκοτώνει, με κάνει πιο δυνατό. Friedrich Nietzsche

Κανένας

  • Μηνύματα: 979
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: Δοκιμασία Σελήνης
« Απάντηση #33 στις: Οκτωβρίου 18, 2007, 02:32:32 »
Ακόμα μία διαπιστωση που έκανα τελευταία σχετικά με τη διαδικασία:

Αν δε βγαίνει κάτι κατά τη διάρκεια ενός sanctum, ίσως συμβαίνει διότι το μυαλό απασχολείται από άλλες άσχετες σκέψεις και δε μπορεί να επικεντρωθεί στο πρόβλημα που θέλουμε να λύσουμε.  Βοηθάει πολύ να διαβάσω κάποια άλλα πετυχημένα sanctum.  Ίσως τα πιο πρόσφατα.  Έτσι το νοητικό μου κομμάτι  θα επικεντρωθεί πάλι στα ψυχολογικά μου προβλήματα.  Επίσης θα ενεργοποιηθεί το συναίσθημα, επειδή θα έχω διαβάσει τα συγκινητικά αυτά αποσπάσματα.
Ό,τι δε με σκοτώνει, με κάνει πιο δυνατό. Friedrich Nietzsche

Κανένας

  • Μηνύματα: 979
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: Δοκιμασία Σελήνης
« Απάντηση #34 στις: Δεκεμβρίου 27, 2007, 01:42:08 »
Συγκεντρωμένες οι μέχρι τώρα διαπιστώσεις.

1 ) Όταν θέλω να ανασύρω μία ψυχολογική κατάσταση, καλά είναι να προσπαθήσω να την εντείνω.  Πχ να οραματιστώ ότι η μητέρα μου με βασανίζει, με μαστιγώνει, με μαχαιρώνει.  Αυτό θα φέρει φόρτιση και ευκολότερη λύση του προβλήματος.  Αυτό λειτουργεί ιδιαίτερα καλά στη «συγχώρεση».    Επίσης λειτουργεί καλά όταν αποκαλυφτεί πρόβλημα (παρακλάδι) το οποίο συνέβη σε μεγάλη ηλικία (πχ πάνω από 5 χρονώ).  Αν επιμείνω στο ίδιο sanctum, ίσως πάω πιο βαθιά, στη ρίζα του.

2 ) Όταν εμφανίζεται ένα ψυχολογική πρόβλημα, καλά είναι να επικεντρώνομαι σε αυτό μέχρι να το λύσω.  Πχ αν βγω έξω και κάτι με ενοχλήσει έντονα, να πάω γρήγορα σπίτι, να μην απασχοληθώ με κάτι άλλο πνευματικά (πχ τηλεόραση) αλλά να κάνω αμέσως sanctum.  Επίσης να το σκέφτομαι το βράδυ πριν κοιμηθώ.  Έτσι το μυαλό θα το επεξεργάζεται και όταν κάνω sanctum, θα έρθει πιο εύκολα η λύση. 

3 ) Αν κάνω εντατικά sanctum (πχ 3 την ημέρα), κινδυνεύω να υποφέρω από αρνητικά συναισθήματα.  Διότι ανασύρω συνεχώς παλιά τραύματα τα οποία με επηρεάζουνε στην καθημερινή ζωή.  Κάποιες υποπροσωπικότητες (πχ Λύκος) μπορεί να μείνουν παραμελημένοι.  Όλα με μέτρο.  Αν κάνω πιο σπάνια sanctum, θα βγαίνουνε πιο αβίαστα τα οράματα.

4 ) Καλό είναι να εξερευνώ τις σκηνές των αμέσως προηγούμενων sanctum, μέχρι να σιγουρευτώ ότι το μπλοκάρισμα έχει καθαρίσει, πχ να συγχωρέσω τον γονέα, να αισθανθώ δυνατός μέσα σε αυτά.  Μπορεί να υπάρχει ακόμα φόρτιση που πρέπει να εκτονωθεί, ή να φανερωθεί κάποια παραπλήσια πτυχή.

5 ) Έστω ότι εντοπίζω κάποια συμβάντα, πχ Α, Β, Γ.  Και έστω ότι καθαρίζω τελείως το Γ και γίνεται η συγχώρεση.  Δε σημαίνει ότι έχουν καθαρίσει τα Α και Β.  Να τα επισκεφτώ μέχρι να σιγουρευτώ ότι έχουν καθαρίσει τελείως. 

6 ) Αν έχω εντοπίσει κάποιο μπλοκάρισμα σχετικά με κάποιον γονέα (πχ τη μητέρα) και το έχω επιλύσει, έχω κάνει και τη συγχώρεση.  Αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα.  Μπορεί να ανακαλύψω περισσότερα μπλοκαρίσματα σχετικά με τη μητέρα τα οποία θα πρέπει να επιλυθούνε με τον ίδιο τρόπο.

7 ) Αν δε βγαίνει κάτι, να μην επιμένω πολύ κατά τη διάρκεια ενός sanctum.  Καλύτερα να σταματήσω, να κάνω κάτι άλλο και μετά να ξανακάνω sanctum.  Ίσως το μυαλό να χρειάζεται να επεξεργαστεί τα δεδομένα σε διαφορετικό επίπεδο (εκτός Sanctum, ίσως σε κύματα ΒΗΤΑ).  Οπότε όταν ξανακάνω sanctum έρχονται τα οράματα πιο εύκολα.  Αυτό μπορεί να γίνει με 3-4 sanctum σε μία ημέρα. 

8 ) Η τεχνική που χρησιμοποιώ με επιτυχία είναι η εξής: Κάνω ένα μικρό sanctum, σηκώνομαι, το καταγράφω και μετά συνεχίζω το sanctum.  Έτσι μπορώ να κάνω 3-5 μικρά sanctum στη σειρά, τα οποία συνολικά είναι πολύ πιο αποδοτικά από ένα μεγάλο. 

9 ) Αν δε βγαίνει κάτι κατά τη διάρκεια ενός sanctum, ίσως συμβαίνει διότι το μυαλό απασχολείται από άλλες άσχετες σκέψεις και δε μπορεί να επικεντρωθεί στο πρόβλημα που θέλουμε να λύσουμε.  Βοηθάει πολύ να διαβάσω κάποια άλλα πετυχημένα sanctum.  Ίσως τα πιο πρόσφατα.  Έτσι το νοητικό μου κομμάτι  θα επικεντρωθεί πάλι στα ψυχολογικά μου προβλήματα.  Επίσης θα ενεργοποιηθεί το συναίσθημα, επειδή θα έχω διαβάσει τα συγκινητικά αυτά αποσπάσματα.

10 ) Όταν με απασχολεί άμεσα κάποιο μπλοκάρισμα, ένας καλός τρόπος να εξερευνήσω το κόμπλεξ είναι ο εξής.  Να εξερευνήσω τη σχέση που έχει το πρόβλημα με γονείς, γιαγιάδες κτλ.  Πχ έστω ότι έχω ανασφάλεια όταν είμαι σε μεγάλη παρέα.  Μπορώ λοιπόν να οραματιστώ το περιστατικό που ήμουνα σε μεγάλη παρέα και τώρα είναι παρών οι γονείς, γιαγιάδες.  Τους παρατηρώ, πως αντιδρούνε?  Είναι πολύ πιθανό να εκδηλωθούνε θετικά/αρνητικά, να φορτίσω συναισθηματικά και από εκεί να αναζητήσω το συμβάν της παιδικής ηλικίας που το προκάλεσε.

11 ) Όταν δε με απασχολεί άμεσα κάποιο μπλοκάρισμα (δηλαδή δεν είμαι συναισθηματικά μπλοκαρισμένος/φορτισμένος από κάποιο πρόσφατο δυσάρεστο περιστατικό) ένας καλός τρόπος να εξερευνήσω τα κόμπλεξ είναι ο εξής.  Να επικεντρωθώ στα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζω και να εξερευνήσω τη σχέση τους με γονείς, γιαγιάδες κτλ.  Πχ έστω ότι ένα από τα βασικά προβλήματα είναι να δημιουργήσω μία σωστή και σοβαρή σχέση για γάμο, ή να πετύχω επαγγελματικά κτλ.  Μπορώ λοιπόν να οραματιστώ ένα σενάριο όπου παντρεύομαι και είναι παρών οι γονείς, γιαγιάδες.  Τους παρατηρώ, πως αντιδρούνε?  Είναι πολύ πιθανό να εκδηλωθούνε θετικά/αρνητικά, να φορτίσω συναισθηματικά και από εκεί να αναζητήσω το συμβάν της παιδικής ηλικίας που το προκάλεσε.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 27, 2007, 01:45:14 από Κανένας »
Ό,τι δε με σκοτώνει, με κάνει πιο δυνατό. Friedrich Nietzsche

suida

  • ΑΜΡΑ - Φίλος(Δ)
  • ***
  • Μηνύματα: 550
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: Δοκιμασία Σελήνης
« Απάντηση #35 στις: Δεκεμβρίου 27, 2007, 19:14:03 »
 ΦΙΛΤΑΤΕ,  ΚΑΝΕΝΑΣ.. Α Ν   ΜΟΥ  ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ   ΛΙΓΕΣ   Γ Ν Ω Μ Ε Σ   ΩΣ   ΠΑΡΑΙΝΕΣΗ   ΣΕ  ΑΥΤΑ   ΤΑ    Τ Ο Σ Ο    Σ Ο Β Α Ρ Α   ΘΕΜΑΤΑ   ΠΟΥ    Ε Σ Υ 
                                              ΜΕ    Κ Α Π Ο Ι Ο    ΣΚΕΠΤΙΚΟ    Ε Θ Ε Σ Ε Σ!!!         

             1)  Ψ Υ Χ Ο Λ Ο Γ Ι Κ Η    ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.  ΝΑΙ,   ΕΙΝΑΙ   ΥΠΑΡΚΤΕΣ. ΑΛΛΑ  Δ Ε Ν   ΑΝΑΣΥΡΩΝΤΑΙ!!  ΑΥΤΟ  ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ  ΔΙΟΤΙ  Η  ΔΥΝΑΜΙΚΗ  ΤΟΥΣ
                                              ΕΙΝΑΙ   ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ   ΤΗΣ   ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ   ΔΙΚΗΣ  ΜΑΣ.  ΕΙΝΑΙ   ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ  ΑΠΟ  ΕΜΑΣ , ΠΙΟ   ΜΕΓΑΛΕΣ!!  ΣΕ  ΧΩΡΟ-
                                              ΕΚΤΑΣΗ   ΤΟΥ   ΣΩΜΑΤΟΣ  ΜΑΣ!! ΟΤΑΝ  ΕΡΧΩΝΤΑΙ  ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ,  ΜΑΣ   ΚΥΡΙΕΥΟΥΝ!!  Π Ε Σ  Ο Τ Ι   ΣΥΓΓΕΝΕΥΟΥΝ
                                              ΜΕ    ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΕΣ!!  ΑΝ   ΕΧΕΙΣ   ΔΙΑΒΑΣΕΙ  ΣΧΕΤΙΚΑ!!  ΑΥΤΕΣ   ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ !!   ΑΠΟ  ΕΜΑΣ  ΣΕ   ΑΝΑΛΟΓΗ
                                              Ε Ν Τ Α Σ Η ,  ΑΛΛΑ  ΤΟ  ΑΣΧΗΜΟ  ΕΙΝΑΙ  ΟΤΙ  ΕΜΕΙΣ  Δ Ε Ν   ΤΙΣ  ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ.!! ΕΑΝ  ΠΟΥΜΕ  ΤΟ  ΑΝΤΙΘΕΤΟ  ΘΑ
                                              ΠΟΥΜΕ  ΨΕΜΑΤΑ!!
                                              Η   ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ,  ΕΙΝΑΙ  Σ Τ Ο Ι Χ Ε Ι Ο   ΤΗΣ  Θ Ε Λ Η Σ Η Σ !!  ΣΑΝ  ΤΕΤΟΙΟ   ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ,  ΑΠΟ  ΤΟΝ  ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ   ΜΑΣ!!
                                              ΔΗΛ.   ΑΠΟ  ΤΗΝ    ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΤΗΤΑ   ΤΗΣ   ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ!! ΔΗΛ.  ΕΦΑΡΜΟΖΕΙΣ,  ΤΑ  ΓΝΩΣΤΑ Η  Ο  Χ  Ι  !!!
                                              Ρ Ι Ζ Ε Σ ,   ΕΠΑΝΩ  ΜΑΣ  ΔΕΝ  ΥΠΑΡΧΟΥΝ.   ΔΙΟΤΙ,  ΚΑΘΕ  ΤΡΑΥΜΑΤΙΚΗ   ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ  ΠΟΥ  ΜΑΣ  'ΑΓΓΙΖΕΙ'  ΕΙΝΑΙ  ΜΕΣΩ  ΤΗΣ
                                              ΑΝΑΜΝΗΣΗΣ!!  Η   ΕΚΑΣΤΟΤΕ  ΑΝΑΜΝΗΣΗ  Ο Μ Ω Σ   ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΤΑΙ  ΑΠΟ  ΤΟΝ   Ε Γ Ω Ι Σ Μ Ο   ΜΑΣ!!
                                              ΚΑΙ    ΑΥΤΟ   ΣΤΟΙΧΕΙΟ   ΤΗΣ   ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ!!
                                              ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ,  ΤΟ   Θ Ε Α Τ Ρ Ο   ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ - ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ   ΜΟΝΟ   ΣΤΗΝ   ΕΒΔΟΜΗ   ΤΕΧΝΗ!!
               

                2) ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΣΗ!!    ΤΑ  ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΑ ,   ΕΙΝΑΙ   ΓΕΜΑΤΑ   ΑΠΟ   ΤΕΤΟΙΟΥΣ.!!
                                             ΜΟΝΟ   ΣΕ  ΑΦΗΡΗΜΕΝΑ ,  ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ - ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ,  ΚΑΙ  ΑΥΤΟ  ΜΕ  ΤΟ   ΕΝΣΤΙΚΤΟ  ΣΕ   ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ!!
                                             ΤΟ  ΜΥΑΛΟ   ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΕΤΑΙ,  ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ- ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ   ΠΟΥ   Ε Μ Ε Ι Σ   ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΥΜΕ!!  Μ Ε Σ Ω   ΟΛΩΝ  ΤΩΝ
                                                                                         Λ Ε Ι Τ Ο Υ Ρ Γ Ι Ω Ν
                                             ΠΟΥ   ΕΧΟΥΜΕ   ΘΕΣΗ   ΣΕ   ΚΙΝΗΣΗ!!  ΔΗΛ.   ΕΙΝΑΙ   Κ Ο Μ Β Ο Σ    ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ!!


                  3) SACTUM.           ΕΙΝΑΙ ,   ΤΟ  ΕΙΔΩΛΟ  ΣΟΥ!!  ΕΙΝΑΙ   Η   ΠΑΘΗΣΗ   ΤΩΝ   ΗΘΟΠΟΙΩΝ!  ΑΥΤΟ   ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ   ΟΤΑΝ   Η   ΦΑΝΤΑΣΙΑ  ΚΑΝΕΙ 
                                             ΚΟΥΜΑΝΤΟ   ΚΑΙ  ΟΧΙ   ΕΜΕΙΣ !!  ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΗ ,  Φ Α Ν Τ Α Σ Ι Α   ΕΧΟΥΜΕ   ΟΤΑΝ   ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΜΕ ,  ΤΗΝ 
                                             ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ   ΜΑΣ!!  ΠΑΥΟΥΜΕ   ΤΗΝ    ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ  ΤΩΝ   ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ!!
                                             ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ,   ΜΕΤΑ   ΑΠΟ   ΜΕΓΑΛΟ   Φ Ο Β Ο !!  Η   ΥΠΕΡΜΕΤΡΗ    ΑΥΤΟ-ΕΚΤΙΜΗΣΗ-ΑΝΑΙΡΕΣΗ-ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!


                    4) ΚΟΜΠΛΕΞ.       ΑΥΤΟ-ΟΙΚΤΙΡΜΟΣ!!   Φ Ο Β Ο Σ    ΕΛΛΙΠΟΥΣ   ΜΕΓΕΘΟΥΣ!!  ΠΑΘΗΣΗ   ΤΗΣ  ΕΚΦΡΑΣΗΣ   ΤΗΣ  ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ!!
                                            Σ Χ Ε Σ Η,  ΜΙΚΡΟΥ   ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥ  ΜΕ   ΓΙΓΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ!!   
                                             ΚΑΙ   ΠΑΛΙ    ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ    ΑΠΟ   ΤΑ   ΣΤΟΙΧΕΙΑ   ΤΗΣ   ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ!!
                                             



  ΑΓΑΠΗΤΕ,   ΚΑΝΕΝΑΣ   ΒΑΣΕΙ  ΤΩΝ   ΑΝΩΤΕΡΩ   ΛΙΓΩΝ   ΓΡΑΜΜΩΝ   ΘΕΛΩ  ΝΑ  ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΩ  Ο,ΤΙ   ΟΤΑΝ   ΕΝΑΣ   ΑΝΘΡΩΠΟΣ   ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ
                   ΟΛΟΥΣ   ΑΥΤΟΥΣ   ΤΟΥΣ   ΣΥΝΕΙΡΜΟΥΣ   ΜΕΣΑ  ΤΟΥ  !!
                                           
                                               ΤΙ  ΘΑ  ΕΙΧΑΝ   ΝΑ  ΜΑΣ   ΠΟΥΝ   ΑΡΑΓΕ   ΟΙ   ΣΟΥΛΙΩΤΙΣΕΣ   ΕΠΙ   ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ!!??

                   

Κανένας

  • Μηνύματα: 979
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: Δοκιμασία Σελήνης
« Απάντηση #36 στις: Δεκεμβρίου 29, 2007, 15:58:57 »
Αγαπητέ suida.

Επειδή πιθανόν να χρησιμοποιώ λάθος ορολογίες, ας δώσω ένα παράδειγμα για να δείξω τι εννοώ.  Να πως θα μπορούσε να εξελιχθεί ένας διαλογισμός, εφαρμόζοντας τις τεχνικές 1 και 11 που αναφέρω. 

>>>>>>>>>>>>>>
Βάζω τη γιαγιά να αρπάζει τη γυναίκα, να την χτυπάει με ένα μπαστούνι.  Εκεί φορτίζω περισσότερο. 

Καθώς αγωνιώ να βρω που οφείλονται όλα αυτά, βλέπω τον εαυτό μου-μωρό, περίπου 3-4 ετών.  Η γιαγιά με ταΐζει και με πιέζει να φάω.  Εγώ αισθάνομαι καταπιεσμένος, δε θέλω να φάω άλλο.  Εκεί με πιάνουν δυνατά κλάματα.
<<<<<<<<<<<<<<<


H «γυναίκα» είναι η υποτιθέμενη γυναίκα μου.  Αυτή που προσπαθώ να γνωρίσω, να έλξω στη ζωή μου, αλλά τα διάφορα κόμπλεξ μου την απωθούνε.  Έτσι τη βάζω κοντά στη γιαγιά για να δω τις αντιδράσεις (τεχνική 11).

Η γιαγιά μου ποτέ δε χτύπησε καμία γυναίκα.  Εγώ όμως το οραματίζομαι για να εντείνω τη ψυχολογική κατάσταση της αρνητικότητας/αντίθεσης της υποπροσωπικότητας της γιαγιάς προς την κοπέλα (τεχνική 1).  Το αποτέλεσμα ήταν να αποκαλυφτεί η τραυματική εμπειρία που προκάλεσε το πρόβλημα/κόμπλεξ.

Ελπίζω αυτό το παράδειγμα να ξεκαθαρίζει λίγο τις τεχνικές που περιγράφω.  Διαφορετικά να εξηγήσω περισσότερα.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 30, 2007, 19:05:25 από Κανένας »
Ό,τι δε με σκοτώνει, με κάνει πιο δυνατό. Friedrich Nietzsche

suida

  • ΑΜΡΑ - Φίλος(Δ)
  • ***
  • Μηνύματα: 550
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: Δοκιμασία Σελήνης
« Απάντηση #37 στις: Δεκεμβρίου 30, 2007, 22:15:42 »
ΑΓΑΠΗΤΕ-ΚΑΝΕΝΑΣ,ΣΕ  ΧΑΙΡΕΤΩ   ΑΠΟ  ΤΑ  ΒΑΘΗ  ΤΗΣ   ΚΑΡΔΙΑΣ  ΜΟΥ!!
                            ΦΙΛΤΑΤΕ,  ΙΣΩΣ  ΟΙ  ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ  ΜΟΥ   ΝΑ   ΗΤΑΝ   ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ , ΣΤΑ   11   ΣΤΟΙΧΕΙΑ   ΤΟΥ   ΔΙΑ-ΛΟΓΙΣΜΟΥ  ΣΟΥ,
                                                                              Σ Υ Μ Π Α Θ Α     ΜΕ!!!
             ΙΣΩΣ,  ΓΙΑΤΙ   ΟΙ   ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ   ΟΙ   ΔΙΚΕΣ  ΜΟΥ    ΕΙΝΑΙ   ΜΕΣΑ    ΑΠΟ   Ο Ρ Φ Α Ν Ο Τ Ρ Ο Φ Ε Ι Ο.
                       Δ Ε Ν    ΓΝΩΡΙΣΑ   Γ Ι Α Γ Ι Α    ΚΑΙ   ΟΛΑ   ΑΥΤΑ,   ΟΥΤΕ    ΜΕ   ΠΙΕΖΑΝ   ΓΙΑ    Φ Α Γ Η Τ Ο !! ΓΙΑΤΙ    ΑΠΛΑ   ΔΕΝ   ΥΠΗΡΧΕ   ΑΡΚΕΤΟ!!
             ΤΟ     "Ξ Υ Λ Ο"    ΕΠΕΦΤΕ    "Β Ρ Ο Χ Η "    ΔΙΠΛΑ  ΜΟΥ,  Ε Γ Ω ,   ΗΜΟΥΝ    "ΚΑΛΟ"   ΠΑΙΔΙ,  ΥΠΑΚΟΥΟ,  Π Ρ Ο Θ Υ Μ Ο ,  ΚΙ  ΕΤΣΙ   ΜΕ
                       ΕΠΑΙΡΝΑΝ   ΚΑΤΙ   ΨΥΧΑΛΕΣ!!    Κ Ο Μ Π Λ Ε Ξ!!    Δ Ε Ν    ΑΠΟΚΤΗΣΑ   ΓΙΑΤΙ, Κ Α Θ Ε   ΒΡΑΔΙ   ΠΟΥ   ΕΠΕΦΤΑ   ΓΙΑ   ΥΠΝΟ
                       ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΟΥΝ,  ΕΤΣΙ   ΑΠΛΑ   ΧΩΡΙΣ   ΝΑ  ΞΕΡΩ   ΠΟΥ,  ΓΙΑ  ΔΥΝΑΜΗ!, ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ!,Β Ο Η Θ Ε Ι Α!!
Α Π Ο   ΤΟΤΕ     ΔΕΙΧΝΩ   ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΗ    ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ!!    ΣΕ   ΑΤΟΜΑ   ΜΕ   ΕΙΔΙΚΕΣ   ΑΝΑΓΚΕΣ!!   ΠΟΥ,  ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ!!
                       ΣΕ  Μ Ε Ν Α    ΟΙ   ΕΙΚΟΝΕΣ  ΤΗΣ   ΖΩΗΣ   ΜΟΥ   ΕΙΝΑΙ   Π Α Ν Τ Α   ΜΠΡΟΣΤΑ   ΜΟΥ,  Δ Ι Π Λ Α    ΜΟΥ!
                       Δ Ε Ν    Κ Α Ν Ω    ΔΙΑ-ΛΟΓΙΣΜΟ   ΓΙΑ   ΝΑ  ΤΙΣ   ΘΥΜΗΘΩ!!   ΟΥΤΕ   ΒΑΣΑΝΙΖΩΜΑΙ   ΑΠΟ   Γ Ι Α Τ Ι !!


             Δ Ε Ξ Ο Υ     ΤΗΝ    ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ,  ΕΝΟΣ   ΜΟΝΟΥ   ΚΑΙ   ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥ   Ρ Ο Δ Ο Σ Τ Α Υ Ρ Ο Υ !!     ΣΕ    ΧΑΙΡΕΤΩ!
 

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Δοκιμασία Σελήνης
« Απάντηση #38 στις: Δεκεμβρίου 31, 2007, 15:54:28 »
Κ Ο Μ Π Λ Ε Ξ!!    Δ Ε Ν    ΑΠΟΚΤΗΣΑ   ΓΙΑΤΙ, Κ Α Θ Ε   ΒΡΑΔΙ   ΠΟΥ   ΕΠΕΦΤΑ   ΓΙΑ   ΥΠΝΟ
                       ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΟΥΝ,  ΕΤΣΙ   ΑΠΛΑ   ΧΩΡΙΣ   ΝΑ  ΞΕΡΩ   ΠΟΥ,  ΓΙΑ  ΔΥΝΑΜΗ!, ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ!,Β Ο Η Θ Ε Ι Α!!
Α Π Ο   ΤΟΤΕ     ΔΕΙΧΝΩ   ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΗ    ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ!!    ΣΕ   ΑΤΟΜΑ   ΜΕ   ΕΙΔΙΚΕΣ   ΑΝΑΓΚΕΣ!!   ΠΟΥ,  ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ!!

Αγαπητέ Suida,

όλοι μας οι υπερευαίσθητοι άνθρωποι, κρύβουν και μία θλιβερή ιστορία, γιατί χωρίς τον πόνο και την θλίψη, χωρίς να γονατίσει και να ταπεινωθεί κυριολεκτικά ο άνθρωπος, δεν νιώθει συμπόνια για αυτόν που πονάει, ούτε καν τον αντιλαμβάνεται...

Εμείς οι υπερευαίσθητοι άνθρωποι, τα λεγόμενα πλέον "μέντιουμ" αυτοί που πιάνουν τις σκιές και τα παρασκήνια, πίσω από τις ψυχές των ανθρώπων είμαστε οι ευλογημένοι, αλλά ταυτόχρονα και οι καταραμένοι, γιατί δυστυχώς βλέπουμε πολλά, πολλές πληγές και οδύνες, και το καθήκον μας καλεί, όταν βέβαια δεν πάσχουμε εμείς οι ίδιοι...

Η υπερευαισθησία είναι ένα δώρο που ανταμείβεται με τα ευχαριστώ και τα χαμόγελα των άλλων όταν εκτελούμε το καθήκον μας, αλλά και ένα τίμημα σφοδρό... γιατί όταν τα σίδερα και οι σκιές μας περικυκλώσουν, κοντεύουμε στον θάνατο... στο χείλος του γκρεμού... και τότε μόνο ένα "μαγικό" χέρι μπορεί να μας τραβήξει, υπερβατικό, υπερ-ανθρώπινο, αυτό που ανταποκρίνεται στο κάλεσμα αυτών των ιδιαίτερων ευαίσθητων ψυχών, και αρκετές φορές τους ανταμείβει πλουσιοπάροχα...

Η τραγικότητα του κάθε παρελθόντος μπορεί να διαφέρει έτσι όπως έχει βιωθεί, αλλά δεν παύει να είναι μία τραγικότητα... Πως γίνεται ένα παιδί να έχει γονείς και όμως να νιώθει ορφανό μέσα στον κόσμο? Αυτή είναι μια άλλη τραγικότητα... Πολλές οι τραγικότητες, γιατί πολλές είναι οι ψυχές... αλλά όλες καταλήγουν στην ίδια λύση...

Πέστο "προσευχή", πέστο "διαλογισμό", πέστο "επίκληση", "εσωτερισμό", "sanctum", πέστο "Ροδοσταυρισμό"...

Στρέφουν μέσα τους, παρακαλούν προς τα έξω να έρθει η "βοήθεια", δεν έχουν άλλη επιλογή... Και τότε πάντα έρχεται η βοήθεια, αρκεί τα συναισθήματα να είναι αγνά, και η επίκληση αληθινή... Πάντα "μαγικά" σώζεται ο άνθρωπος... Και πάνω σε αυτό το γεγονός, όλες οι θρησκείες χτίζουν τις ιστορίες τους... Ο κάθε λαός και ένας θεός... Η κάθε ψυχή, και ένας φύλακας.

Επειδή είμαστε ευλογημένοι, γιατί υπήρξαμε καταραμένοι, επειδή είμαστε Ροδόσταυροι... επειδή είμαστε Αλχημιστές... αλλάζουμε το μέλλον μαγικά... προκαλούμε Πνευματική Αλχημεία με έναν μοχλό που λέγεται Συγχώρεση...
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 31, 2007, 16:38:36 από Rose_777 »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Δοκιμασία Σελήνης
« Απάντηση #39 στις: Δεκεμβρίου 31, 2007, 16:32:06 »
Συγκεντρωμένες οι μέχρι τώρα διαπιστώσεις.

Αγαπητέ Κανένα,

η έρευνά σου πάνω στο ασυνείδητο, πάνω στις καταγραφές από την ώρα της γέννησής μας, και ίσως όχι μόνο, μέσω διαλογισμού... είναι όντως πολύτιμη...
Ευελπιστούμε σύντομα, πως ο κλάδος της ψυχολογίας και της ψυχοθεραπείας, να ενθαρρύνει μεθόδους αυτο-ψυχανάλυσης... και χρειαζόμαστε τους ψυχολόγους, πιο καταρτισμένους, πιο γνώστες του ασυνειδήτου, και των υπο-προσωπικοτήτων, τους χρειαζόμαστε γνώστες της Γιουγκικής διδασκαλίας, ενός αληθινού Ροδόσταυρου.

Η σημερινή ψυχολογία επί των πλείστων δεν ασχολείται με την μεταστοιχείωση του ανθρώπου, αλλά με την προσαρμογή του μέσα στο σύστημα... Ασχολείται με συμπεριφεριολογικές δυσλειτουργίες, και όχι με πυρηνικές φοβίες και τραύματα που πραγματικά στοιχειώνουν, και καταδυναστεύουν την ζωή ενός ανθρώπου...

Πολλοί εσωτεριστές επίσης νομίζουν πως η ψυχολογία δεν έχει σχέση με τον εσωτερισμό... Αισθάνονται πως ο εσωτερισμός, έχει σχέση είτε με φιλοσοφία (Τεκτονισμός), είτε με διάφορα μεταφυσικά κλειδιά και οντότητες του αοράτου κόσμου, (μυστικιστικού τύπου σχολές) όπου μέσω της γνώσης αυτών των κλειδιών, αποκτούν ιδιαίτερες δυνάμεις και ικανότητες πέραν του φυσιολογικού...

Ακόμα πολλοί ενασχολούμενοι με τον πνευματισμό, με γρημόρια, με επικλήσεις πνευμάτων, δεν έχουν αντιληφθεί πως δεν είναι τίποτα άλλο από "ολογράμματα" των εσωτερικών υπο-προσωπικοτήτων τους... Όσοι δεν αθλούνται να τα βλέπουν εσωτερικά, μέσω διαλογισμού, μέσω αυτο-ψυχανάλυσης, αναγκάζονται να τα μορφοποιούν εξωτερικά, και μάλιστα να κυριεύονται από τα δημιουργήματά τους, τα ίδια τους τα πάθη, τις φαντασιώσεις τους.

Το «πείραμα σε βάθος» είναι επικίνδυνο, αλλά χαρίζει μία ύψιστη καθαρότητα, και διαύγεια, σε όποιον τολμήσει να ταξιδέψει στον εσωτερικό του βυθό, όπου θα γνωρίσει τις γοργόνες, και τους καρχαρίες, όλα τα τέρατα και όλα τα αέρινα λαμπερά αγνά φιλικά όντα, που καθώς ενώνεται μαζί τους, κερδίζει από την δύναμή τους, κερδίζει από την φιλία τους...

Ο εσωτερισμός (πέρα από παντός τύπου θεολογίες) σήμερα μπορεί να οριστεί ως: Κβαντική φυσική (μακρόκοσμος) + ψυχολογία (μικρόκοσμος) = το σύνολο της Σοφία της Ανθρωπότητας, που έχει πάντα έναν και μοναδικό σκοπό...

Να θέσει τον Υιό του Ανθρώπου, πίσω στον Παράδεισο...

Είθε η Πόρτα του Παραδείσου να ανοίξει... και είθε οι Ψυχές μας να γευτούν άπλετο Φως και Αγάπη. Γένοιτο!



Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

suida

  • ΑΜΡΑ - Φίλος(Δ)
  • ***
  • Μηνύματα: 550
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: Δοκιμασία Σελήνης
« Απάντηση #40 στις: Ιανουαρίου 01, 2008, 15:44:22 »
ΣΤΟΛΙΔΙ,  ΤΟΥ   ΜΟΝΟΠΑΤΙΟΥ  ROZE  L-L-L-..,  ΠΡΑΓΜΑΤΙ,...ΤΟ  ΛΕΥΚΟ   ΕΙΝΑΙ Η  ΕΜΠΝΕΥΣΗ-ΠΟΥ,   ΚΑΘΕ   ΕΝΑΣ   ΑΠΟ   ΕΜΑΣ   ΩΣ   Ι Κ Ε Τ Η Σ
                                                                   Κ Α Τ Α Κ Λ Υ Ζ Ε Τ Α Ι!!!
             Η  ΑΠΟΡΡΙΨΗ ,   ΤΗΣ   ΕΞ-ΟΥΣΙΑΣ,  ΠΟΥ   ΕΡΧΕΤΑΙ   ΜΕΣΩ  ΤΟΥ   ΕΓΩ-ΙΣΜΟΥ-ΤΗΣ  ΓΕΝΙΚΗΣ  ΠΡΟΣΤΑΚΤΙΚΗΣ-ΤΗΣ   ΓΕΝΙΚΗΣ  ΚΤΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ
                                                              ΤΩΝ    ΕΜΜΟΝΩΝ
                                     ΜΑΣ   ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗ   ΤΗΝ   ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ  ΚΑΙ   ΤΗΝ   ΣΥΓΓΝΩΜΗ!!
             ΟΙ    ΔΙΑΦΟΡΕΣ   ΤΕΛΕΤΕΣ   ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ   ΣΤΗΝ   ΕΛΠΙΔΑ   ΤΗΣ    ΘΕΟΠΕΜΠΤΗΣ    ΕΚΠΛΗΡΩΣΗΣ    ΤΟΥ    ΘΕΣΜΟΥ   ΤΗΣ   Ε Ν Ω Σ Η Σ!!!
                                       ΜΟΝΟ  Η    Φ Α Ν Τ Α Σ Ι Α     ΕΙΝΑΙ  Η   Ι Κ Α Ν Η   ΝΑ   ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ    ΤΗΝ    Ε Ξ Ε Λ Ι Κ Τ Ι Κ Η 
                                                                      Α Ν Α Γ Ε Ν Ν Η Σ Η !!!
             Η   ΕΞΕΛΙΞΗ   ΤΟΥ     Π Ρ Ο Σ Α Ν Α Τ Ο Λ Ι Σ Μ Ο Υ ,  ΠΡΟΣ    ΤΟ   Ν Ο Η Μ Α   ΤΗΣ  ΖΩΗΣ   Δ Ε Ν    ΜΠΟΡΕΙ   ΝΑ
                                                                  Π  Ρ Α Γ Μ Α Τ Ο Π Ο Ι Η Θ Η !!
                                        ΧΩΡΙΣ    ΤΗΝ    ΕΜΦΑΝΙΣΗ   ΤΗΣ!!!
             Η     ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ   ΤΗΣ    ΜΕΣΩ    ΤΗΣ   ΠΕΙΘΑΡΧΙΑΣ    ΚΑΙ  ΤΗΣ    ΑΛΥΣΙΔΩΤΗΣ   ΕΡΓΑΣΙΑΣ   ΣΥΝΗΘΙΖΕΙ   ΣΤΗΝ    ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ   ΚΑΙ   ΣΤΗΝ
                                                              Ε Κ Σ Τ Α Σ Η
                                      ΤΗΣ   Α Ρ Μ Ο Ν Ι Α Σ    ΤΩΝ    ΣΚΕΨΕΩΝ   ΚΑΙ   ΤΩΝ   ΚΙΝΗΣΕΩΝ   ΤΩΝ   ΔΙΑΦΟΡΩΝ    ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ!!!
             Η     Ε Ν Α  Τ Ε Ν Ι Σ Η    ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΕΤΑΙ   ΜΕΣΩ   ΑΥΤΗΣ   Σ Υ Γ Κ Ι Ν Η Σ Ι Α Κ Α    ΔΙΝΩΝΤΑΣ   ΜΙΑ    ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ    Δ Ι Α Σ Τ Α Σ Η
                                                                 ΤΗΣ    Τ Α Ξ Η Σ   ΚΑΙ  ΤΗΣ    Ι  Ε  Ρ  Α  Ρ  Χ  Ι  Α  Σ .!!!
             ΕΤΣΙ,  ΟΙ   ΔΙΑΦΟΡΕΣ   Ε Ι Κ Ο Ν Ε Σ    ΠΟΥ   ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ,  Ζ Ω Ν Τ Α Ν Ε Υ Ο Υ Ν   ΤΗΝ   ΑΝΟΙΞΗ   ΤΟΥ
                                                                   Π Ν Ε Υ Μ Α Τ Ο Σ     ΜΑΣ.!!
              Σ Υ Μ Β Ο Λ Α   ΚΑΙ  Ι Δ Ι Ο Τ Η Τ Ε Σ    ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝ   ΤΟΝ   Ψ Υ Χ Ι Σ Μ Ο   ΜΑΣ    ΘΕΤΙΚΑ,,,!!


     ΤΑΠΕΙΝΑ-ΜΕ  ΤΗΝ  ΠΡΟΣΟΧΗ  ΣΤΡΑΜΜΕΝΗ    ΣΕ  ΑΞΙΕΣ  -ΕΝΑΣ...   ΦΙΛΟΔΟΞΟΣ    ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟΣ.

Κανένας

  • Μηνύματα: 979
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: Δοκιμασία Σελήνης
« Απάντηση #41 στις: Ιανουαρίου 02, 2008, 01:38:02 »
Είπαμε ότι η αυτογνωσία, η εξερεύνηση του Υποσυνείδητου μας, γίνεται με διαλογισμούς.  Στους διαλογισμούς αυτούς αναδύονται από το υποσυνείδητο διάφορα αρχετυπικά σύμβολα.  Πχ, το σπαθί, το κρίνο, ο Ήρωας κτλ.  Όσο η διαδικασία (της Σελήνης) προχωράει, κάποια από τα σύμβολα που εμφανίζονται είναι αυτά των Μεγάλων Αρκάνα, από τις κάρτες ΤΑΡΩ.  Πχ "Ο Τρελός", "Θάνατος" κτλ.

Κάθε κάρτα των Μεγάλων Αρκάνα αντιπροσωπεύει ένα Στάδιο του Ταξιδιού – μια εμπειρία την οποία ο ταξιδευτής πρέπει να ενσωματώσει, για να φτάσει κάποτε στην πληρότητα.

Η δική μου εμπειρία λέει ότι αυτό το Ταξίδι αρχίζει από τη πρώτη σφαίρα της Καμπάλα, τη Σελήνη. 

Αναρωτιέμαι αν μπορεί να υπάρχει άλλη πιο εύκολη και πιο γρήγορη μέθοδος.  Να παρακαμφθεί η Σελήνη, να μη γίνονται διαλογισμοί και να μπορέσει κάποιος να κάνει το Ταξίδι, να ενσωματώσει τις εμπειρίες και να βιώσει τα σύμβολα.  Οι γνώσεις μου είναι περιορισμένες, αλλά κάτι τέτοιο μου φαίνεται απίθανο.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 02, 2008, 01:58:47 από Κανένας »
Ό,τι δε με σκοτώνει, με κάνει πιο δυνατό. Friedrich Nietzsche

suida

  • ΑΜΡΑ - Φίλος(Δ)
  • ***
  • Μηνύματα: 550
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: Δοκιμασία Σελήνης
« Απάντηση #42 στις: Ιανουαρίου 02, 2008, 17:09:08 »
ΑΓΑΠΗΤΕ, ΚΑΝΕΝΑΣ...  ΜΟΥ   ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ?!
                          Ο    ΑΒΡΑΑΜ    ΜΠΕΝ   ΣΑΜΟΥΗΛ   ΑΜΠΟΥΛΑΦΙΑ,  ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ   ΣΤΗ   ΣΑΡΑΓΟΣΑ  ΤΟ   1240.  ΑΝΕΠΤΥΞΕ  ΤΗΝ   ΠΡΑΚΤΙΚΗ   ΚΑΜΠΑΛΑ-
               ΤΗΝ   ΟΔΟ   ΤΩΝ   ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ - 72 - ΟΝΟΜΑΤΑ,   -22- ΓΡΑΜΜΑΤΑ,    -10- ΑΡΙΘΜΟΥΣ , ΚΑΙ  -12- ΣΕΙΡΕΣ  ΤΕΧΝΗΣ
                          ΔΙΑ-ΛΟΓΙΣΜΟΥ.   Α Υ Τ Α    ΑΠΟΤΕΛΕΣΑΝ   ΤΑ   ΕΡΓΑΛΕΙΑ   ΤΗΣ    ΚΑΒΒΑΛΙΣΤΙΚΗΣ   ΘΕΩΡΙΑΣ- ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ.
             
                Η   Γ Ε Μ Α Τ Ρ Ι Α ,  ΤΟ   Ν Ο Τ Α Ρ Ι Κ Ο Ν ,  ΚΑΙ   Η   Τ Ε Μ Ο Υ Ρ Α Χ ,  Ε Ι Ν Α Ι    Τ Ε Χ Ν Ι Κ Ε Σ !!!

                ΠΗΓΕΣ  ΤΟΥ   ΗΤΑΝ   ΤΟ   Μ Π Α Χ Ι Ρ  ΚΑΙ  ΤΟ  ΡΑΖΑ   ΡΑΜΠΑ  Η   ΜΑΑΣΕΧ   ΜΠΕΡΕΣΙΘ  ΤΟ   ΟΠΟΙΟ   ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕ   ΤΟ 
                                                                  Σ Ε Φ Ε Ρ    Γ Ε Τ Ζ Ι Ρ Α .
                            ΣΕ   ΑΥΤΟ   ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ   ΟΙ   -10-  ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΙ    ΑΡΙΘΜΟΙ,  ΤΑ   ΣΕΦΙΡΩΦ,  ΚΑΙ  ΤΑ  -22-  ΓΡΑΜΜΑΤΑ   ΤΟΥ
                                                         ΕΒΡΑΙΚΟΥ   ΑΛΦΑΒΗΤΟΥ!!
                      ΕΤΣΙ,   ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ   ΟΙ- 32- ΟΔΟΙ  ΠΡΟΣ  ΤΗΝ   ΣΟΦΙΑ !!!
             
                ΤΑ    ΣΕΦΙΡΩΦ,  ΕΘΕΩΡΟΥΝΤΟ   ΖΩΝΤΑΝΑ   ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ  Ο Ν Τ Α !!
                                   Μ Ε Σ Α    ΑΠΟ  ΤΗΝ   ΑΡΜΟΝΙΚΗ   ΕΚΦΡΑΣΗ   ΤΩΝ   ΑΠΕΙΡΩΝ   ΣΥΝΔΙΑΣΜΩΝ,   Η   ΨΥΧΗ   ΜΠΟΡΟΥΣΕ   ΝΑ  ΣΤΟΧΑΣΤΕΙ,  Η   ΝΑ
                                                               ΦΙΛΟΣΟΦΗΣΕΙ !!   Η   ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ   ΤΟΥ   Μ Ε Ρ Κ Α Μ Π Α   Υ Π Ο Σ Χ Ο Τ Α Ν
                                 ΠΡΟΣΒΑΣΗ   ΣΕ  ΑΝΩΤΕΡΑ   ΕΠΙΠΕΔΑ   ΓΝΩΣΗΣ  ΚΑΙ   Δ Υ Ν Α Μ Η Σ !!!

                  Ε Τ Σ Ι ,  ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ   Η  ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΑ   ΤΗΣ   Μ Α Γ Ε Ι Α Σ !!!

                                ΟΙ   ΑΡΧΑΙΕΣ   ΜΑΓΙΚΕΣ   ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ,  ΣΥΣΩΡΕΥΜΕΝΕΣ  ΣΤΗΝ   ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΙΚΗ   ΚΟΣΜΟΛΟΓΙΑ  -Ε Ξ Α Σ Θ Ε Ν Η Σ Α Ν
                                                                   ΤΟΝ      ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ   ΜΥΣΤΙΚΙΣΜΟ!!!.

                    Ο  ΙΔΙΟΣ  Ο  ΑΜΠΟΥΛΑΦΙΑ ,  ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ  Ρ Η Τ Ω Σ , ΤΗΝ  ΠΡΑΚΤΙΚΗ  ΤΗΣ   ΚΑΜΠΑΛΑ!!   ΗΤΑΝ   ΟΜΩΣ   ΑΡΓΑ!!
                                                            Η  ΖΗΜΙΑ  ΕΓΙΝΕ!!   Η   ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ    ΤΟΥ   ΜΥΣΤΙΚΙΣΜΟΥ   ΕΠΗΛΘΕ!!!
     
     Η   ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ   Ε Ξ Α Γ Ν Ι Σ Μ Ο Υ    ΤΩΝ   Φ Υ Σ Ι Κ Ω Ν    ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΩΝ   ΣΥ Σ Τ Η Μ Α Τ Ω Ν    ΑΠΟ   ΤΗΝ    Μ Α Γ Ε Ι Α    ΥΠΗΡΞΕ
                                                   Η  ΠΡΩΤΗ    ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ    ΤΩΝ    ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ    Θ Ε Ω Ρ Η Τ Ι Κ Ω Ν     ΚΑΙ    Α Σ Κ Ο Υ Ν Τ Ω Ν !!!
                             ΣΕ   Ο Λ Ε Σ     Τ Ι Σ     Ε Π Ο Χ Ε Σ !!.
                                                   ΠΡΟΣ    ΤΟΥΤΟ   ΚΑΙ   ΟΙ    Α  Π  Α  Ι  Τ  Η  Σ  Ε  Ι  Σ ,   ΓΙΑ    ΤΟΝ    Φ Υ Σ Ι Κ Ο     ΚΑΙ
                                                                       Η  Θ  Ι  Κ  Ο        Ε  Ξ  Α  Γ  Ν  Ι  Σ  Μ  Ο  !!!
                                    ΠΟΥ    ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ    Ο Λ Α    ΜΑ   Ο Λ Α    ΤΑ    Φ Υ Σ Ι Κ Α     ΜΥ Η Τ Ι Κ Α 
                                                             ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ!!!


                             μπορει,   να  κτισεις   ενα   τοιχο  ψηλο
                                          γυρω   απο  την   οδο  σου

                             αλλα,   να  εισαι  σιγουρος
                                     οτι    Α Υ Τ Ο Ι
                               οι   αρχαιοι   ΔΑΙΜΟΝΕΣ
     
                               θα  σκαρφαλωσουν!!
                            στην   ΚΟΡΥΦΗ  του

                            για  να  ΔΟΥΝ
                           τι   εσυ,  Ε Τ Ο Ι Μ Α Ζ Ε Ι Σ !!

                                                                            ΜΙΑ   ΑΠΟΨΗ   ΓΙΑ   ΤΑ  ΤΑΡΩ   ΜΕ   Σ Υ Γ -Γ Ν Ω Μ Η    ΑΠΟ  ΤΟΝ   Α-ΒΑΠΤΙΣΤΟ  ΚΑΙ 
                                                                                                                               ΚΑΤΑ- ΠΤΥΣΤΟ     ΡΟΔΟ-ΣΤΑΥΡΟ!!

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Δοκιμασία Σελήνης
« Απάντηση #43 στις: Ιανουαρίου 07, 2008, 13:23:30 »
Αγαπητέ Suida,

είμαι σίγουρη πως ο Αμπουλάφια, δεν κατέκρινε την "ιδεολογία" της Καμπάλα, αλλά την εξευτελιστική πρακτική της Καμπάλα, από κάποιους  βέβηλους, ανίδεους και ιδιοτελείς.

Η Καμπάλα, αποτελεί ακόμα και σήμερα, ένα από τα καλύτερα συστήματα φιλοσόφισης και εξήγησης του Σύμπαντος (μακρόκοσμου) και του Ανθρώπου (μικρόκοσμου).  Σε κάθε σύστημα φιλοσοφίας υπάρχει η θεωρία του αλλά και η πρακτική του μέσα στην ζωή. Εξαρτάται όμως από το ποσοστό «ψυχικής καθαρότητας» δηλαδή το ποσοστό «αντίληψης και κατανόησης υψηλών εννοιών» αυτού που ασχολείται, έτσι ώστε να μην διαστρεβλώνει και να μην παρερμηνεύει την Καμπάλα. 

Γιατί αν κάποιος έχει αγνή ψυχή, θα αποκτήσει την Δύναμη μέσω της Γνώσης για να υπηρετήσει την Ανθρωπότητα.  Αν όμως κάποιος είναι διεφθαρμένος, θα αποκτήσει την Δύναμη, για να καταστρέψει και να επιβληθεί. 

Γι' αυτό τον λόγο η πρακτική της Καμπάλας ανάγονταν στα Μεγάλα Μυστήρια, και δεν ήταν ανοιχτή για όλους τους ανθρώπους, γιατί δεν είναι όλοι αγνές ψυχές για να διαχειριστούν τόσο δυνατά εργαλεία στα χέρια τους... Δυστυχώς όμως αρκετοί γεμάτοι «αρρωστημένα πάθη» ασχολήθηκαν με την Καμπάλα προσδοκώντας την Δύναμη και πολλά έκτροπα, καθώς και πολλές διαστροφικές τελετουργίες έχουν διαδοθεί, που διαστρέβλωναν την χρήση της Καμπάλα...

Η Καμπάλα είναι απλά ένα σύστημα κοσμοαντίληψης... Αν την ερμηνεύσουμε λανθασμένα θα μας οδηγήσει αλλού... όχι φυσικά στην Θέωση και στον Παράδεισο, αλλά στην εξαθλίωση και στην απόλυτη διάλυση.

Στην ΑΜΡΑ δεν θα ασχοληθούμε με την πρακτική Καμπάλα, αλλά με την φιλοσοφική της διάσταση... 'Ομως όλα τα κλειδιά θα δοθούν και όλα τα μυστήρια της κοσμογονίας θα αποκαλυφθούν, για εκείνον που θέλει να γνωρίζει, και έχει υποσχεθεί την "ορθή" χρήση της Ιερής αυτής Επίγνωσης...
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 07, 2008, 18:35:27 από Rose_777 »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Ορφέας

  • Διαχειριστής
  • ******
  • Μηνύματα: 1.717
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: Δοκιμασία Σελήνης
« Απάντηση #44 στις: Ιανουαρίου 07, 2008, 18:25:08 »
    Όταν ο άνθρωπος, με πλήρη συνείδηση, αποδέχεται -ως δεσμευτική υποχρέωση- το καθήκον της ολοκλήρωσης που επιβάλλει η φύση, όταν ο άνθρωπος αποδέχεται με σύνεση το καθήκον της αναγνώρισης της ολότητας ή της πληρότητάς του, αποφεύγει τότε να υποστεί τις δυσάρεστες συνέπειες της απωθημένης ολοκλήρωσης.

    Με απλά λόγια, όταν ο άνθρωπος επωμιστεί με την θέλησή του το φορτίο της ολοκλήρωσης, αυτό δεν θα του επιβληθεί ενάντια στη θέλησή του με την μορφή της ολοκληρωτικής διάλυσης.
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού, και μας φιμώνουν να μην ενημερωθεί ο κόσμος. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. Εχουν ενημερωθεί παγκόσμια Πανεπιστήμια - Κυβερνήσεις https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/