Αποστολέας Θέμα: Tα κέντρα απεξάρτησης ΚΑΚΩΣ απαγορεύουν την χρήση καναβέλαιου  (Αναγνώστηκε 1367 φορές)

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
https://www.facebook.com/groups/rodokipos/permalink/863723943799964/

Εχουμε αγανακτήσει με αυτά που ακούμε κάθε μέρα ειλικρινά... Το επίπεδο της Επιστημονικής Παιδείας και Ηθικής, είναι τόσο χαμηλό, που πραγματικά, ας μην απορούμε, γιατί καταστρεφόμαστε.

Οι ψυχίατροι στα κέντρα απεξάρτησης, απαγορεύουν την χρήση καναβέλαιου, ισχυριζόμενοι πως οι χρήστες θα επιστρέψουν δήθεν στις ναρκωτικές ουσίες, παρότι συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο, το καναβέλαιο θεραπεύει τον εθισμό.

Εχουμε καταγγείλει τα Κέντρα Απεξάρτησης Ναρκωτικών, πως αποτελούν Κέντρα Εκμετάλλευσης Ναρκομανών και προώθησης δικών τους ναρκωτικών όπως το s.uboxone και την μεθαδόνη, με την στήριξη της κρατικής διαπλοκής, η οποία έχει επιφέρει χιλιάδες απώλειες ζωής, βάση δημοσιευμένων επιστημονικών ερευνών, αλλά δις κέρδη σε όλο το κύκλωμα εκμετάλλευσης.

Η Απεξάρτηση από τις εθιστικές ουσίες, με την Αγωγή του Ροδόκηπου, είναι εφικτή, πολύ σύντομη, με φυσικό και ακίνδυνο τρόπο.

Αν δεν επέλθει σύντομα η ηθική και η αληθινή επιστήμη, στο χώρο Υγείας, θα πρέπει να επέλθει η Δικαιοσύνη, να εκδιώξει το έγκλημα, των ψευδο-επιστημόνων, που με κρατικά μαιμού πτυχία, απειλείται η ζωή τόσων ανθρώπων, για λόγους εκμετάλλευσης.

http://www.rodokipos.com/products/olistiki-fysiki-agogi-apotherapeias-apo-ethistikes-oysies/
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 15, 2018, 01:39:51 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/