ΑΜΡΑ - Αυθεντική Μυστικιστική Ροδοσταυρική Αδελφότητα

Κανονισμός - Πληροφορίες => Γενικές πληροφορίες για την ΑΜΡΑ => Μήνυμα ξεκίνησε από: Rose στις Δεκεμβρίου 01, 2013, 00:41:29

Τίτλος: Ο Ροδόκηπος στο Facebook
Αποστολή από: Rose στις Δεκεμβρίου 01, 2013, 00:41:29
Τα Social Media, έχουν αναπτυχθεί αρκετά τα τελευταία χρόνια, και έτσι δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το γεγονός, πως καλώς ή κακώς, πάρα πολύς κόσμος έχει μετακομίσει στο Facebook.

Για λόγους καθαρά επικοινωνιακούς λοιπόν, όποιος έχει ήδη κωδικό facebook, Αδελφός και Φίλος, ή απλά Επισκέπτης, μπορεί να κάνει Αιτημα, στην Ομάδα του Ροδόκηπου στο Facebook, αν θέλει να ενημερώνεται καθ' οδόν για το έργο μας, ή ακόμα να συμμετέχει στους Διαλόγους μας.

https://www.facebook.com/groups/rodokipos/

Επίσης οι λοιπές ιστοσελίδες μας

https://www.facebook.com/pages/%CE%9F-%CE%A1%CE%BF%CE%B4%CF%8C%CE%BA%CE%B7%CF%80%CE%BF%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%A6%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CF%83%CF%8C%CF%86%CF%89%CE%BD/362994033797470

https://www.facebook.com/pages/%CE%91%CE%9C%CE%A1%CE%91-%CE%91%CF%85%CE%B8%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%9C%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%A1%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%91%CE%B4%CE%B5%CE%BB%CF%86%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1/492754497431395

https://www.facebook.com/marina.tonti

https://www.facebook.com/profile.php?id=100004862163943&fref=ts
Τίτλος: Απ: Ο Ροδόκηπος στο Facebook
Αποστολή από: Rose στις Δεκεμβρίου 08, 2013, 23:56:56
https://www.facebook.com/groups/rodokipos/permalink/220709871434711/

Με τον Αδελφό Ορφέα, έχουμε δημιουργήσει την Ομάδα του Ροδόκηπου των Φιλοσόφων στο facebook, καθώς και της ΑΜΡΑ, για να βοηθήσουμε φίλους και αδελφούς, να ενημερωθούν περισσότερο για τον Αυθεντικό Ροδοσταυρισμό, που προάγουμε, καθώς και το συνολικό μας έργο.

'Απαντες αδελφοί και φίλοι είναι ευπρόσδεκτοι να συμμετέχουν, και να θέσουν ερωτήσεις, απορίες, καθώς επίσης και απόψεις, έτσι ώστε να προάγεται ένας εποικοδομητικός διάλογος.

Η σελίδα του Ροδόκηπου των Φιλοσόφων βρίσκεται στο σύνδεσμο www.ortf.gr, η σελίδα της ΑΜΡΑ www.amra.gr καθώς και η Αγορά Συζητήσεων της ΑΜΡΑ, βρίσκεται στο σύνδεσμο http://www.amra.gr/forum/index.php για όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν.
Τίτλος: Απ: Ο Ροδόκηπος στο Facebook
Αποστολή από: Rose στις Δεκεμβρίου 08, 2013, 23:58:16
https://www.facebook.com/groups/rodokipos/permalink/220712694767762/

Θα παρουσιαστούν καθ' οδόν, διάφορα θέματα, αλλά και ενημερωτικά, για την πορεία του ΕΡΓΟΥ μας, που έχουμε ξεκινήσει με τον Ορφέα εδώ και αρκετά χρόνια, από το 2002, κλείνουμε 12 χρόνια. Είναι ένα πολύ σημαντικό Εργο, για όλη την Ανθρωπότητα, που προσπαθήσαμε να το προσεγγίσουμε ολιστικά, προσπαθώντας να έρθει η αλλαγή σε όλους τους τομείς της ζωής μας, με έναν ομαλό, και αρμονικό τρόπο.

'Οτι απορία υπάρχει, είστε ευπρόσδεκτοι, να την εκθέσετε, ο διάλογος είναι απολύτως ελεύθερος, απλά ο μοναδικός κανόνας, είναι ο σεβασμός στον συνομιλητή μας, έτσι ώστε να μην ξεφεύγουμε από τα όρια, όχι των ιδεών μας, αλλά του λόγου μας.
Τίτλος: Απ: Ο Ροδόκηπος στο Facebook
Αποστολή από: Rose στις Δεκεμβρίου 09, 2013, 00:00:22
https://www.facebook.com/groups/rodokipos/permalink/220732631432435/

Πριν προχωρήσουμε στους διαλόγους μας, θα ήθελα να ενημερώσω προς όλους, πως υπάρχουν 3 ομάδες που ασχολούνται βαθιά με τα "Μυστήρια" ή τον Εσωτερισμό, "Εσωτερική Φιλοσοφία".

Η 1η Ομάδα αναπτύχθηκε με βάση την έρευνα, των Αρχαίων Ελληνικών Κειμένων, των Εργων των Ελλήνων Φιλοσόφων, ή ακόμα Ερευνα, πάνω στα Ορφικά, Καβείρια, και Ελευσίνια Μυστήρια, με αποτέλεσμα, ακόμα και βαθιά ενασχόληση στην τελετουργία,

η 2η Ομάδα Ομάδα, έχει "σπουδάσει" την Εσωτερική Μυητική Φιλοσοφία, μέσα από τις σχολές της Ευρώπης του Διαφωτισμού, όπου η Αρχαία Ελληνική Μυητική Γνώση αναγεννήθηκε, αλλά και δαιμονοποιήθηκε, με αποτέλεσμα, άτομα της 1ης ομάδας, να αντιμάχονται την 2η Ομάδα, χωρίς να το γνωρίζουν πως είναι αδελφικές κινήσεις,

η 3η Ομάδα, έχει ασχοληθεί με την Ελληνική "Αυτο-γνωσία", μέσα από άλλες σχολές, όπως σχολές ψυχολογίας, art therapy, αυτογνωσίας, ενεργειακής θεραπευτικής, ακόμα και αστρολογίας, καθώς επίσης και άλλες οργανώσεις, ποικίλες, που δεν ήταν ακριβώς μυητικές σχολές, αλλά δίδασκαν κάποιου είδους "αυτογνωσία", ή αρχές φιλοσοφίας, όπως πχ (το γνωστό βιβλίο "Μυστικό", "μαθήματα θαυμάτων", κτλ).

Υπάρχει και μία 4η Ομάδα, λίγο διαφορετική, αλλά με κοινό Οραμα τον Ανθρωπισμό.

Η 4η Ομάδα δεν έχει ασχοληθεί με την Εσωτερική Φιλοσοφία, αλλά αισθανόταν πάντα ένα χρέος, για να βοηθήσει στα Κοινά, Ανθρωπιστικά, Κοινωνικά, έχοντας μία βαθύτερη κατανόηση του Καθήκοντος προς τον Συνάνθρωπό μας.

Γνωρίζουμε λοιπόν όλοι μας, πως υπάρχουν πάρα πολλές σχολές, πάρα πολλά μονοπάτια, στον εσωτερισμό, στην Εσωτερική Φιλοσοφία, στα Μυητικά Μυστήρια, στα Μυστήρια του Μικρόκοσμου και του Μακρόκοσμου, και πραγματικά, άπαντες από όλες τις σχολές σκέψης και μονοπάτια, είναι ευπρόσδεκτοι, ως Αναζητητές της Αλήθειας, της Ελευθερίας, της Δικαιοσύνης, αλλά και με Αγάπη στον Ελληνικό μας πολιτισμό, που ελάχιστοι Ελληνες τον γνωρίσαμε και τον κατανοήσαμε.
Τίτλος: Απ: Ο Ροδόκηπος στο Facebook
Αποστολή από: Rose στις Δεκεμβρίου 09, 2013, 00:05:54
https://www.facebook.com/groups/rodokipos/permalink/220736794765352/

Ο Ροδόκηπος των Φιλοσόφων είναι μία Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, που στόχοι της είναι η Ολιστική Παιδεία, η Ολιστική Θεραπευτική, και ο Ανθρωπισμός, μεταστοιχειώνοντας όλο το σκοτάδι, την άγνοια και την δυσαρμονία, σε Φως, Γνώση, και Αρμονία.

https://www.facebook.com/groups/rodokipos/permalink/220836081422090/

Καλημέρα προς όλους τους Φίλους και Αδελφούς! Καλό μας Μήνα!

'Ενας από τους κύριους στόχους μας, στο Ροδόκηπο είναι η Συνεργασία με Αδελφικές Κινήσεις, πέρα από Αδελφούς και Φίλους, της ίδιας κοινής Αποστολής και Κατεύθυνσης.

Είμαστε λοιπόν, ανοιχτοί για Συνεργασίες, προς όλες τις Οργανώσεις, Κινήσεις, Συλλόγους, Πνευματικούς, Φιλοσοφικούς, Κοινωνικούς, Ανθρωπιστικούς, που προάγουν την Αλήθεια, την Πνευματικότητα, αλλά και το Κοινωνικό Εργο.

Η Κρίση της Εποχής μας, έχει ενεργοποιήσει πολλούς από εμάς. 'Ολοι μας έχουμε έναν λόγο ύπαρξης, ένα Οραμα ψυχής, αλλά κάποιοι από εμάς, αισθάνονται πως έχουν να επιτελέσουν και μία Κοινωνική Αποστολή, να βοηθήσουν με την σειρά τους το Κοινωνικό σύνολο, να προοδεύσει, να προχωρήσει ένα βήμα παρακάτω, να αλλάξουν κάποια δραματικά πράγματα στην Κοινωνία μας, και να φέρουμε έναν Νέο Κόσμο, που υπάρχει ίσως μόνο μέσα στα Ονειρά μας, και υπήρχε παλιά, πριν καταστρέψει τόσο πολύ ο Ανθρωπος την Φύση.

Υπάρχει λοιπόν, μία τάση για επιστροφή στην Φύση, μία τάση για Σωτηρία, διότι μας δέρνουν αρκετά, όπως γνωρίζουμε, ειδικά, τα τελευταία χρόνια, αλλά καλώς ή κακώς, είναι μέρος της Συλλογικής Συνειδησιακής Αλλαγής που χρειάζεται να περάσουμε ως Ανθρωπότητα.

Είναι Αλήθεια λοιπόν, πως όπως ο κάθε Ανθρωπος περνάει κάποια μαθήματα ζωής, και μία συλλογικότητα, περνάει κάποια μαθήματα ζωής, και εξελίσσεται Συνειδησιακά. Ετσι λοιπόν, τα μαθήματα το τελευταίο διάστημα ήταν πολύ σφοδρά πάνω μας, και μας οδηγούν προς μία και μοναδική κατεύθυνση.

Αν λοιπόν, κατανοήσουμε τα Μηνύματα της Εποχής, και Εκμεταλλευτούμε, κατά μία έννοια την τάση της Εποχής, προσαρμόσουμε την ζωή μας, ανάλογα, τότε πραγματικά, θα ζούμε σε ένα Νέο Περιβάλλον, έναν Νέο Κόσμο, γεμάτο Φως, Ζωή, Αρμονία, Δικαιοσύνη, Χαρά, σε ένα πανέμορφο και υγιές περιβάλλον, μέσα στην αγκαλιά της Μητέρας Φύσης.

Αυτή λοιπόν η Πρωταρχική μας Κατανόηση, αλλάζει και το Μέλλον μας, αλλά θεραπεύει και το Παρελθόν. Διότι υπάρχουν πλήθος στεναχώριες, αδιέξοδα, συναισθηματικά, και επαγγελματικά, που πραγματικά θα μπορούσαμε να εξαλείψουμε παντελώς, αλλάζοντας τον τρόπο που ζούμε.

Και πραγματικά, είναι ελάχιστα που θέλει ένας άνθρωπος να είναι καλά, και μπορούμε πραγματικά, να χτίσουμε ένα Νέο και Υγιές Περιβάλλον, όπου θα αισθάνεται ασφαλής, και ως επιβίωση, αλλά και συναισθηματικά, ότι δεν θα βρίσκεται σε μία συνεχόμενη απειλή η ζωή του, είτε λόγω τροφής, είτε λόγω δυνάστη (πνευματικού και οικονομικού) είτε λόγω απειλής μιας καταστροφής, (χημικών, πολέμου κτλ).

Το περιβάλλον μας λοιπόν, είναι πολύ εχθρικό, δεν μας αφήνει να ηρεμήσουμε, ενώ εμείς θέλουμε να ζούμε σε έναν Ομορφο Κόσμο, όπου θα τον απολαμβάνουμε και θα δημιουργούμε, αυτό που θέλει η Ψυχή μας. Ετσι λοιπόν, δεν μας μένει άλλη λύση, από το να δημιουργήσουμε, αυτό το Νέο Περιβάλλον, να χτίσουμε έναν Νέο Κόσμο, και να Μετακομίσουμε σε αυτό το Νέο Ονειρο, ή Πνευματικό Οραμα Ψυχής, και ακριβώς αυτό είναι το Μήνυμα της Εποχής μας.

Αυτή ακριβώς η Συνειδητοποίηση, αυτού του πολύτιμου Οράματος Ψυχής, είναι και ο λόγος, αυτού του Εργου μας, που εκφράζεται μέσα από τον Ροδόκηπο των Φιλοσόφων, προσπαθώντας να αγκαλιάσουμε το πρόβλημα Ολιστικά, και να φέρουμε μία Ολιστική Λύση και Θεραπεία, στα σημερινά προβλήματα της Κοινωνίας μας.

Πολλοί από εμάς έχουμε ήδη προχωρήσει, ακόμα, και διαμορφώνοντας Κινήσεις, Συλλόγους, Οργανώσεις, προς αυτή την Νέα Κατεύθυνση, που είναι και η οδός Σωτηρίας μας. Ηδη έχουμε προχωρήσει, και ήδη πάρα πολλές λύσεις βρίσκονται στα χέρια μας. Ουσιαστικά, όλη η Γνώση πλέον είναι γνωστή, κάνουμε ίσως απλά μία επανάληψη, όλη η Γνώση υπάρχει ανοιχτά προς όλους, και το μόνο που μας μένει είναι πλέον η Υλοποίηση της Θεωρίας. Πως δηλαδή, να προχωρήσουμε, λίγο παρακάτω, να χτιστούν, οι νέες υποδομές, το νέο περιβάλλον, το Νέο Αυτόνομο Μητρικό Σύστημα, που θα μας φροντίσει όλους.

Και στο χτίσιμο αυτού του Νέου Κόσμου, ο Ροδόκηπος θα μας κρατάει συντροφιά, χαράζοντας μία Οδό Οράματος, αλλά και Υλοποίησης του Οράματος.

Σας ευχαριστώ όλους και όλες, για την συντροφικότητα, και την συνεργασία, όπου και όπως μπορεί ο καθένας μας, γιατί ενωμένοι, η Ελπίδα γιγαντώνεται, αλλά και η Δύναμη της Αλλαγής.

Φως και Ζωή είθε να πλημμυρίζει την ύπαρξή μας! Γένοιτο!
Τίτλος: Απ: Ο Ροδόκηπος στο Facebook
Αποστολή από: Rose στις Δεκεμβρίου 09, 2013, 00:10:30
https://www.facebook.com/groups/rodokipos/permalink/220855574753474/

Ενημερωτικά, για το Κίνημα του Ροδοσταυρισμού, που είναι η Αναγέννηση των Εσωτερικών Επιστημών στην Ευρώπη, ή η Αναγέννηση της Εσωτερικής Φιλοσοφίας, μπορείτε να ενημερωθείτε στον παρακάτω σύνδεσμο.

http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,214.0.html

https://www.facebook.com/groups/rodokipos/permalink/220862561419442/

Ενας από τους στόχους του Ροδόκηπου, είναι η ανέγερση μιας Πνευματικής Ακαδημίας, ενός ανοιχτού Πανεπιστημίου σπουδής στην Εσωτερική Φιλοσοφία. Σε αυτήν την προσπάθεια, θα καλέσουμε ομιλητές αξιόλογους, από διάφορους χώρους, που έχουν ακόμα και τις δικές τους σχολές, οργανώσεις και κινήσεις, να διδάξουν, μια και είμαστε ανοιχτοί να γίνει μία συλλογική προσπάθεια. Στον κατάλληλο χρόνο, θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα των αρχικών διαλέξεων και σεμιναρίων της Πνευματικής Ακαδημίας, και η συνέχεια θα διαμορφωθεί ανάλογα και με τις ανάγκες που θα υπάρξουν, δηλαδή σύμφωνα με τα ενδιαφέροντα ενασχόλησης, και πεδίου έρευνας.

Επειδή ακριβώς αποσκοπούμε σε μία Ολιστική Παιδεία, ασχολούμαστε με τα πάντα. Από τις θετικές επιστήμες, φιλοσοφία, ιστορία, μέχρι την θεραπευτική, ενεργειακή, ολιστική, διατροφή, κοινωνικές υποδομές, τελετουργία, Μυστήρια, μεταφυσική, τα πάντα... διότι μόνο όταν έχουμε μία σφαιρική κατανόηση μπορούμε να ανταπεξέλθουμε καλύτερα στις καθημερινές προκλήσεις της ζωής, να διαχειριστούμε ικανοποιητικά τη ζωή μας, αλλά και να βοηθήσουμε ενεργά στο κοινωνικό σύνολο.

Στην Αγορά της ΑΜΡΑ, υπάρχει ένα αρχικό προσχέδιο, της Πνευματικής Ακαδημίας, καθώς και επιστημονική αρθρογραφία, ή έρευνες, πάνω στις παρακάτω κατηγορίες:

1. Φυσικές Επιστήμες
Κλασικές και σύγχρονες φυσικές θεωρίες, αστρονομία, αστροφυσική, περιβαντολογικές επιστήμες http://www.amra.gr/forum/index.php/board,76.0.html

2. Ανθρωπιστικές Επιστήμες
Ιστορία, Κοινωνιολογία, Ψυχολογία, πολιτικές επιστήμες http://www.amra.gr/forum/index.php/board,78.0.html

3. Ιατρικές Επιστήμες και θεραπευτική
Βιολογία, Γενετική, σύγχρονες ιατρικές ανακαλύψεις, εναλλακτικές θεραπευτικές - ολιστική προσέγγιση http://www.amra.gr/forum/index.php/board,77.0.html

4. 'Αθληση σώματος, νου και πνεύματος
Πολεμικές Τέχνες, Αθλητισμός, Πρωταθλητισμός, Ηρωϊσμός http://www.amra.gr/forum/index.php/board,130.0.html

5. Φιλοσοφία, Γλωσσολογία
Αρχαίες και σύγχρονες φιλοσοφικές θεωρίες, σύγχρονες οπτικές στην γλωσσολογία http://www.amra.gr/forum/index.php/board,79.0.html

6. Μεταφυσική, Παραψυχολογία
Μεταφυσικές έρευνες, παραψυχολογικές μελέτες, και πειράματα παραψυχολογίας
http://www.amra.gr/forum/index.php/board,80.0.html

7. Αστρολογία
Αρχαία και Σύγχρονη Αστρολογία. Δυτική, Κινέζικη, Ινδική, Ινδιάνικη, Κέλτικη Αστρολογία http://www.amra.gr/forum/index.php/board,81.0.html

8. Παράξενα και Μυστήρια
Παράξενα ευρήματα, ανεξήγητα φαινόμενα, Αρχαίες τεχνολογίες, χαμένοι πολιτισμοί http://www.amra.gr/forum/index.php/board,82.0.html

'Οποιος Φίλος/η Αδελφός/ή, θεωρεί πως θέλει να προσφέρει τις γνώσεις και την εμπειρία του, και να διδάξει στην Πνευματική Ακαδημία του Ροδόκηπου, είναι ευπρόσδεκτος για συνεργασία. Επίσης θα υπάρχουν και δωρεάν διαλέξεις αλλά και κανονική διδακτική ύλη, όπου καλούμε επιστήμονες να συμμετέχουν, όπως εκείνοι κρίνουν πως θα μπορούσαν καλύτερα να προσφέρουν, στο συλλογικό εγχείρημα.
Τίτλος: Απ: Ο Ροδόκηπος στο Facebook
Αποστολή από: Rose στις Δεκεμβρίου 09, 2013, 00:12:34
https://www.facebook.com/groups/rodokipos/permalink/220871211418577/

Λίγα λόγια για την ταυτότητα και την πορεία της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας "Ο Ροδόκηπος των Φιλοσόφων".

Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία "Ο Ροδόκηπος των Φιλοσόφων", συστήθηκε την 13η Απριλίου του 2009, αριθμός πρωτοκόλλου 1497/15 ΑΠΡ 2009. 'Ηταν ένα 'Οραμα ζωής, που έγινε πραγματικότητα, για να βοηθήσει στην κρίσιμη κοινωνική αλλαγή που περνάει η Ελλάδα μας, αλλά και ευχόμαστε με το έργο μας, και το όραμά μας, να εμπνεύσουμε και πέρα από τα σύνορα της χώρας μας.

Το έργο αυτό στηρίζεται σε δύο πυλώνες, στον Ορφέα και σε μένα, που δρούμε ως δύο συνεργατικές υποστηρικτικές συνειδήσεις, εμψυχώνοντας το έργο. Συναντηθήκαμε καρμικά, το 2002, απολύτως συνειδητοί, για την υλοποίηση αυτού του Εργου, το οποίο αν και δύσκολο, προχωρήσαμε, πολύ πιο πέρα από τις αρχικές μας προσδοκίες.

1. Το 2007, μετά από Μελέτη μας, μέσα στις Εσωτερικές Οργανώσεις, ιδρύσαμε, μία Νέα Μυητική Σχολή, στον χώρο του Ροδοσταυρισμού, και μιλήσαμε για Αυθεντικό Εσωτερισμό, και Ροδοσταυρισμό, δίνοντας μία νέα κατεύθυνση στην Εσωτερική Φιλοσοφία, να ξανασυναντήσει και πάλι τις Αυτόχθονες ρίζες της, στις Μυστηριακές Σχολές της Ελληνικής Αρχαιότητας. Η ΑΜΡΑ, ουσιαστικά, είναι η 1η Ελληνική Μυητική Σχολή, μετά την καταστροφή των Αρχαίων Ελληνικών Σχολών το 300μκχ, (την εποχή του Μ. Κωνσταντίνου), όπου κυνηγήθηκε η Αυτόχθονη Ελληνική Γνώση.

2. Το 2009, ιδρύθηκε "Ο Ροδόκηπος των Φιλοσόφων", έτσι ώστε να συμβάλλουμε ουσιαστικά στην υλοποίηση του Πνευματικού Οράματος της ΑΜΡΑ, σχεδιάζοντας μία οκταπλή δράση.

3. Το 2010, προτείναμε ένα νέο κοινωνικό πολιτικό σύστημα, προωθώντας την Συνεργατική Κοινωνία, τις Αυτόνομες Συνεργατικές Κοινότητες, ως μία Λύση, αντίστασης στην Κρίση της Εποχής μας, και εν τέλει σιγά σιγά αποδεικνύεται ολοφάνερα προς όλους, ως μία ουσιαστική λύση σωτηρίας.

4. Το 2011 ασχοληθήκαμε με την Ολιστική θεραπευτική, παρασκευάζοντας (70) 100% Φυσικές Παραδοσιακές θεραπείες για θεωρημένες ανίατες παθήσεις, ή πολύ δύσκολες παθήσεις, προσδοκώντας στην συμβολή δημιουργίας Ολιστικών Θεραπευτηρίων σε όλη την χώρα, αλλά χτίζοντας ταυτόχρονα και την εξαγωγική δυνατότητα, έτσι ώστε οι Ροδοσταυρικές - Ιπποκράτειας Φιλοσοφίας, θεραπείες, να βοηθήσουν όλους τους συνανθρώπους μας, που υποφέρουν παγκόσμια.

5. Το 2014, θα βάλουμε τα θεμέλια, να αλλάξει ο Κόσμος μας ουσιαστικά, μέσα από συλλογική δράση, έχοντας ως Λάβαρο, 3 αξίες.

Ολιστική Παιδεία
Ολιστική Υγεία
Υγιής και Αρμονική Κοινωνία

Φως και Ζωή είθε να πλημμυρίζει την ύπαρξή μας! Γένοιτο!
Τίτλος: Απ: Ο Ροδόκηπος στο Facebook
Αποστολή από: Rose στις Δεκεμβρίου 09, 2013, 00:13:47
https://www.facebook.com/groups/rodokipos/permalink/220922578080107/

Ορφέας Ορφικός
Για έναν ανθρώπινο κόσμο, για τον παγκόσμιο άνθρωπο....

Ένα έγγραφο, μέρος της πολυετούς έρευνας του Ομότιμου Καθηγητού στο Πανεπιστήμιο της Βιέννης Κου Πολυχρόνη Ενεπεκίδη, που περιλαμβάνει την αναφορά του Ταγματάρχη της Αυστριακής Εθνοφρουράς Ιωσήφ Τσερβένκα προς την Αυστριακή Καγκελλαρία με ημερομηνία 13 Φεβρουαρίου 1816, αναφέρεται στις δράσεις των «Εταιρειών» και του πρώτου και μεγάλου οραματιστή της Νέας Ελλάδος, του Ιωάννη Καποδίστρια.

Ο Τσερβένκα παρακολουθεί τις κινήσεις της «Φιλόμουσου Εταιρείας», καταγράφει συνομιλίες με μέλη της και αναφέρει ότι στόχος του Καποδίστρια μελλοντικά είναι η Απόλυτη Πολιτική Αυτονομία της Ελλάδος. Αναφέρει ο Τσερβένκα στο σημαντικότατο αυτό έγγραφό του τα παρακάτω: «Η Ελλάς πρέπει, κατά τον Καποδίστριαν, να κηρυχθή ομοφώνως υφ’όλων των Δυνάμεων χώρα αφιερωμένη αποκλειστικώς και μόνον εις τας επιστήμας και την Διαφώτισιν του ανθρώπινου γένους, το έδαφός της να κηρυχθή εκ των έξω απρόσβλητον, εσωτερικώς δε να κρατηθή μακρα̃ν πάσης ξένης αναμίξεως, τέλος οφείλει η Ελλάς να κηρυχθή δι’όλην την ανθρωπότητα κράτος ιερόν». Και καταλήγει: «… δημιουργούσα κατ’αυτόν τον τρόπον μίαν δι’ολόκληρον την ανθρωπότηταν σωτήριαν ισορροπίαν».

Σήμερα δυστυχώς, όπως πολλές φορές στην ιστορία μας, η ανάμιξη των ξένων στα εσωτερικά μας είναι με το πλέον αρνητικό τρόπο αντιληπτή.

Σήμερα δυστυχώς, όπως πολλές φορές στην παγκόσμια ιστορία, η ανθρωπότητα ξαναβιώνει κρίση αξιών και έλλειμμα ανθρωπιάς και είναι καταφάνερα αντιληπτή η ανάγκη για έναν νέο Διαφωτισμό.

Σήμερα όμως ευτυχώς, πολλές φωνές, κινήσεις και δράσεις – μεμονωμένες ή/και ομαδικές – αναφύονται και εργάζονται για την απάλειψη των δεινών, την επαναφορά των αξιών και ιδανικών και για την αποκατάσταση της αξιοπρέπειας του αναξιοπαθούντος ανθρώπου.

Ο άνθρωπος ως μέτρο των πάντων, είναι η ακατάλυτη και φρονούμε ότι χρειάζεται να είναι και η αναμφισβήτητη αξία στην δομή των κοινωνιών, την οποία αξία οφείλουν οι κοινωνίες να αναδεικνύουν.

Στο πνεύμα αυτό ο «Ροδόκηπος των Φιλοσόφων», επικεντρωμένος στον άνθρωπο κάθε φύλου, φυλής, οικονομικής επιφάνειας, μορφωτικού επιπέδου, πεποιθήσεων και απόψεων, στον σύγχρονο άνθρωπο που βιώνει και ενεργεί ελεύθερα μέσα στους ιερούς θεσμούς της οικογένειας, της κοινότητας και της μητρίδος - πατρίδος, οραματίζεται να συμβάλλει στην εσωτερική ανάδυση και ανάπτυξη της φιλαλληλίας, της αδογμάτιστης γνώσης και της ολικής υγείας και ευεξίας.

Ξαναβαπτιζόμενοι στα ιερά νάματα των προγόνων μας, οραματιζόμαστε και τολμούμε να προσπαθούμε για να ξαναφέρουμε στην νοσούσα ανθρωπότητα τις αξίες και τα ιδανικά που γέννησε και ανέδειξε ο κλασικός Ελληνισμός, την ελεύθερη φιλοσοφική θεώρηση και την μυητική – πνευματική αντίληψη, καθιστώντας τον σύγχρονο Ελληνισμό, Φάρο Γνώσης και Ανθρωπιάς, για να δημιουργηθεί κατ’ αυτόν τον τρόπο μία για ολόκληρη την ανθρωπότητα σωτήρια ισορροπία.
Τίτλος: Απ: Ο Ροδόκηπος στο Facebook
Αποστολή από: Rose στις Δεκεμβρίου 09, 2013, 00:14:58
https://www.facebook.com/groups/rodokipos/permalink/221518011353897/

θα ήθελα να ενημερώσω όλους τους Αδελφούς και Φίλους, και ειδικά, όσους εκπροσωπούν, ή ηγούνται σε δικούς τους χώρους, μπορούν ελεύθερα, να μας ενημερώνουν για τον χώρο τους, καθώς και για εκδηλώσεις τους, μια και είναι χαρά μας, να γνωρίζουμε το Εργο και την πρόοδο Αδελφικών Κινήσεων.

Κάθε χώρος έχει την δική του ψυχική ταυτότητα, σύμφωνα με την προσωπικότητα του ιδρυτή και των ιδρυτών, και πραγματικά, είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει μία αλληλο-υποστήριξη σε χώρους "συγγενικούς" μεταξύ των, διότι η Εποχή μας, πλέον είναι πολύ δύσκολη, μας έχουν στριμώξει από πολλές μεριές, και μόνο Ενωμένοι έχουμε μεγαλύτερες ελπίδες να Νικήσουμε.

Καλό είναι λοιπόν, να ανοίξουμε τους ορίζοντες μας, όσοι επιθυμούμε φυσικά, και να κοιτάξουμε γύρω μας. Μήπως τελικά δεν είμαστε τόσο μόνοι; Μήπως υπάρχουν ήδη πολλοί συνάνθρωποί μας, που κάνουν τον ίδιο αγώνα με εμάς; Να κατανοήσουμε τα βάθη του εαυτού και του σύμπαντος, και να μοιράσουμε αυτή μας την κατανόηση που έχουμε αποκτήσει έτσι ώστε να βοηθήσουμε την κοινωνία γύρω μας; Ισως θα εκπλαγούμε πραγματικά, πόσοι είμαστε τελικά σε αυτόν « τον δρόμο τον λιγότερο ταξιδεμένο» που ελάχιστοι επιλέγουν, αλλά τελικά, ίσως να μην είμαστε τόσο ελάχιστοι.

Μήπως ήδη έχουμε ξεπεράσει την κρίσιμη μάζα, για την Πολυπόθητη Αλλαγή, αλλά δεν ολοκληρώσαμε την Αλλαγή; Υπάρχουν λοιπόν μερικά πράγματα που χρειάζεται να αλλάξουν στην Κοινωνία μας, προς το καλύτερο, και για αυτή την Αλλαγή πολλοί από εμάς, προετοιμάστηκαν, πολλοί από εμάς, συμμετέχουν συνειδητά, και καθημερινά, πολλοί από εμάς, έχουν επιλέξει συνειδητά, αυτόν τον Πνευματικό δρόμο, μέσα από το δικό τους πρίσμα, και την δική τους Ατραπό.

Η Περίοδος 2012-2013 σε λίγες μέρες κλείνει. Η κρίση ήδη έχει περάσει από πάνω μας, ίσως από μέσα μας, και ορισμένους μας έχει καρβουνιάσει. Το επόμενο βήμα λοιπόν, ως μέρος, μιας Πνευματικής Αλχημείας, είναι η Ανατολή μιας Χρυσής Εποχής, όπως όλοι στο χώρο προσμένουμε, και είμαστε σίγουροι, πως θα έρθει.

Πολλοί από εμάς, γνωρίζουμε την συνέχεια, αλλά γνωρίζουμε πως πρέπει να παλέψουμε για να ανατείλει η Χρυσή Εποχή και εμείς κατά μία έννοια, είμαστε το χέρι του «θείου», των Κοσμικών Δυνάμεων, για να φέρουν αυτή την Αλλαγή.

Γιατί πραγματικά μέσα από τον Αγώνα του Καθενός μας, ο Θεός Ανασταίνεται μέσα στον Καθένα μας, διότι όπως δίδασκαν και στα Αρχαία Ελληνικά Μυστήρια, ο κύριος στόχος μας είναι να γίνουμε θεοί, ημίθεοι, θεάνθρωποι, Πνευματικοί Ανθρωποι, Κοσμικοί Ανθρωποι, όπως θέλει να το ονομάσει ο καθένας, ανάλογα με το σύστημα πεποιθήσεών του.

Η πίστη λοιπόν, σε αυτό το Εσώτερο Πνευματικό ‘Οραμα, όπου ο Κόσμος δεν θα πεινάει πια, και θα βασιλεύει η Αλήθεια, η Δικαιοσύνη, η Αρμονία, είναι ο συνδετικός Κρίκος, ανάμεσά μας. Είναι το Κοινό μας Μυστικό. Είναι αυτό που δίνει νόημα στον Αγώνα μας, στην Δημιουργικότητά μας, δίνει νόημα στην Ζωή μας. Διότι χωρίς αυτό το Πνευματικό ‘Οραμα, και τα συναισθήματα προσφοράς προς τον συνάνθρωπό μας, δεν υπάρχει Πνευματική Ολοκλήρωση, και επομένως Ψυχική Γαλήνη, Αρμονία, Ικανοποίηση, Πληρότητα.

Δεν υπάρχει άλλος δρόμος, στο να πραγματώσουμε στην κυριολεξία το «περνάμε υπέροχα» από τον δρόμο του Κοινού Οφέλους, διότι μόνο όταν όλοι είμαστε καλά, μπορούμε και να βιώσουμε μία Κοσμική Αρμονία μέσα μας.

Διότι σε ένα βαθύτερο και Πνευματικό Επίπεδο, όλοι μας συνδεόμαστε με μία Κοινή Πηγή, και η Κοινή Πηγή, με τον καθένα μας, άρα στην κυριολεξία, όσοι είμαστε ψυχικοί, εισπράττουμε, πολλά μηνύματα τηλεπαθητικά-ψυχικά, είτε από τους συνανθρώπους μας, είτε από το συλλογικό ασυνείδητο.

Αρα λοιπόν, από την στιγμή που ανήκουμε μέσα στο ΠΑΝ, και τα Πάντα βρίσκονται μέσα μας, δεν μας μένει άλλη οδός, από την Κατανόηση της Σημαντικότητας του Κοινού Οφέλους, και στην συνέχεια, εκπληρώνοντας μία Νέα Κοινωνία, που θα σκέφτεται και θα δρα συλλογικά.

Μετατοπίζοντας λοιπόν την αντίληψή μας, από το Εγώ στο Εμείς, έτσι ώστε να σκεφτόμαστε ως Σύνολο, τα πάντα αλλάζουν γύρω μας, μαγικά. Διότι ως Ονειρευτές, αλλάζουμε το ‘Ονειρο, και του δίνουμε Νέα Κατεύθυνση, Αλλάζουμε τις Κοινωνίες μας, και δημιουργούμε Νέες Κοινωνίες, και όσο πιο συνειδητοί είμαστε σε αυτή την Διαδικασία, τόσο και μεγαλύτερη ισχύ αποκτούν, οι σκέψεις και οι πράξεις μας.

Η Πίστη μας, λοιπόν σε ένα Αληθινό Πνευματικό και Πραγματοποιήσιμο ‘Οραμα, κρατάει το ΦΩΣ δυνατό, σε αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάμε, και δημιουργώντας ένα Πνευματικό Δίκτυο Αντίστασης στο Σκοτάδι, και με τις σκέψεις μας, και με τις πράξεις μας, πολλά μπορούν να αλλάξουν… και πάρα πολύ γρήγορα…
Τίτλος: Απ: Ο Ροδόκηπος στο Facebook
Αποστολή από: Rose στις Δεκεμβρίου 09, 2013, 00:15:58
https://www.facebook.com/groups/rodokipos/permalink/222040697968295/

Συνεχίζοντας την περιγραφή για το Εργο μέσα από τον Ροδόκηπο, θα επανέλθω στους 3 βασικούς πυλώνες του Εργου, που είναι η Ολιστική Παιδεία, η Ολιστική Θεραπεία, και η Υγιής και Αρμονική Κοινωνία.

Μέγιστη ανάγκη για κάθε ατομικότητα αλλά και για κάθε συλλογικότητα, είναι να υπάρχει πρόσβαση σε ένα σύστημα Παιδείας, όπου θα Μορφώνει Ολιστικά τον καθένα μας, έτσι ώστε να κατέχουμε τα κατάλληλα εφόδια, για να ανταπεξέλθουμε ικανοποιητικά στις προκλήσεις της ζωής.

Στην εποχή μας, όπου βομβαρδιζόμαστε από πάρα πολλές πληροφορίες, είναι σημαντικό να αποκτήσουμε γενικές γνώσεις και κατανοήσεις σε όσο γίνεται περισσότερες πτυχές και της φυσικής αλλά και της πνευματικής μας διάστασης, αλλά και να αποκτήσουμε την κριτική ικανότητα να διακρίνουμε την Αλήθεια από το ψέμα.

Δυστυχώς υπάρχουν σήμερα, πολλά κινήματα, συστήματα, σχολές σκέψης, θρησκείες, που οδηγούν τον άνθρωπο σε ένα αδιέξοδο, αν και από κάθε χώρο, μπορείς να μάθεις πολλά. Υπάρχει όμως η Ανάγκη για μία Νέα Χαρτογράφηση, του τι εν’ τέλει χρειάζεται ο κάθε Ανθρωπος, να γνωρίζει, τις βασικές γνώσεις που χρειάζεται να κατέχει, αλλά και την Αντίληψη ή Κατανόηση της Προσωπικής του Ταυτότητας και Αποστολής.

Πώς θα ήταν άραγε το σύστημα Παιδείας μας, αν οι δάσκαλοι γνώριζαν, τα ταλέντα αλλά και τα μαθήματα που χρειάζεται να περάσει η κάθε ψυχή, στον κόσμο μας, και τι στόχο έχει εν΄τέλει στην παρούσα ενσάρκωση; Πόσο διαφορετικό θα ήταν το σύστημα Παιδείας, αν ως στόχο θα είχε την Πνευματική Εξέλιξη του κάθε Ατόμου, ή Κοινωνίας, την Αρμονική Συμβίωση, την Δημιουργικότητα, την Απόλαυση της ζωής, αντί απλά την διάδωση μιας πληροφορίας;

Τελικά το σημερινό σύστημα Παιδείας, διαμορφώνει Ελεύθερες και Αυτοδύναμες Συνειδήσεις, επιτρέπει στις Διάνοιες να αναπτυχθούν, συμβάλει στο να ελαχιστοποιηθούν τα εμπόδια για την πρόοδο του κάθε άτομου, αποβλέπει στην δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου;

Ποιες γνώσεις θα έπρεπε να κατέχει ένας άνθρωπος, ποιες εμπειρίες, ποιες κατανοήσεις, έτσι ώστε να φτάσει στο μέγιστο των δυνατοτήτων του, έτσι ώστε να φτάσει στην Αυτοπραγμάτωση, και την Πνευματική Ολοκλήρωση; Τι σημαίνει ευτυχία για τον καθένα μας και πως θα μπορούσε να επιτευχθεί; Η σημερινή κοινωνία νοιάζεται για τον Ανθρωπο να ευτυχεί; Ποιος είναι ο στόχος ύπαρξης του κάθε άτομου, ποια είναι η Αποστολή μας ως σύνολο, ως Ανθρωπότητα;

Δυστυχώς είναι γεγονός, πως το σύστημα Παιδείας μας, δεν μας τα λέει όλα, είτε γιατί αυτοί που μας διδάσκουν, δεν έχουν την βαθύτερη κατανόηση, δεν έχουν φιλοσοφήσει σε βάθος την ζωή, και την αξία της ύπαρξης, είτε από σκοπιμότητα, διότι η Ολιστική Παιδεία, διαμορφώνει Ελεύθερους, και Αυτοδύναμους Ανθρώπους, που δεν σκύβουν εύκολα κεφάλι, σε κοινωνικούς εκβιασμούς, δεν αποδέχονται την οικονομική εκδούλευση.

Θέτοντας λοιπόν ως Αρχή, την Προστασία της κάθε ξεχωριστής Προσωπικότητας, την ανάδειξη της Διαφορετικότητας του Καθενός μας, την εκ’ βάθους καλλιέργεια της Ψυχικής μας Ταυτότητας, πώς θα θέλαμε να διαμορφωθεί ένα Νέο Σύστημα που θα μορφώνει Ολιστικά τον κάθε συνάνθρωπό μας, και θα διαμορφώνει Ελεύθερες Συνειδήσεις;

Ας πούμε πως μας δίνεται η ευκαιρία να δημιουργήσουμε από τα θεμέλια, μία Νέα Σχολή, ένα Νέο Σχολείο, μία Ακαδημία, τι θα θέλαμε αυτή η Ακαδημία να διδάσκει, και πώς, με ποιο τρόπο, γιατί και το σύστημα διδασκαλίας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο.

Πριν ξεκινήσουμε τον σχεδιασμό, ενός Νέου Συστήματος Παιδείας, μιας Νέας Πρότασης, που θα Απελευθερώνει τις Ανθρώπινες Συνειδήσεις, χρειάζεται να κατανοήσουμε τις ανάγκες που πρέπει να εκπληρωθούν, έτσι ώστε να είμαστε ικανοποιητικά μορφωμένοι.

Η κύρια ανάγκη μας ως Ανθρωποι, είναι να νιώθουμε όμορφα, να περνάμε υπέροχα, να ζούμε φανταστικά, να απολαμβάνουμε την ζωή. Υπάρχει κάποιο μάθημα που μας διδάσκει πώς να απολαύσουμε την ζωή; Υπάρχει κάποια σχολή που μας διδάσκει τι έχει ανάγκη ο καθένας μας, και πώς να το εκπληρώσει; Υπάρχει κάποια σχολή που μας διδάσκει πώς να γίνουμε ακόμα και Πνευματικοί Ηγέτες, Ολιστικοί Θεραπευτές, Αρχιτέκτονες ενός Νέου Κόσμου, αν έχουμε την διάθεση, ή την επιθυμία να γίνουμε;

Ας αρχίσουμε λοιπόν, από αυτό το κεντρικό σημείο, τον Πυρήνα της ύπαρξής μας, ποια είναι η Αποστολή μας, γιατί υπάρχουμε, και πως μπορούμε να υπάρχουμε με έναν υπέροχο τρόπο, απολαμβάνοντας την ζωή, τι χρειαζόμαστε για να ζούμε πανέμορφα, και τότε το πρόγραμμα του Νέου αυτού Σχολείου, θα δημιουργηθεί πολύ εύκολα, και θα ικανοποιεί προς άπαντες, ακριβώς αυτή μας την επιθυμία.

Να ζούμε επιτέλους Πανέμορφα!
Τίτλος: Απ: Ο Ροδόκηπος στο Facebook
Αποστολή από: Rose στις Δεκεμβρίου 09, 2013, 00:16:48
https://www.facebook.com/groups/rodokipos/permalink/222504274588604/

Μιλήσαμε για Ολιστική Παιδεία, για Ολιστική Μόρφωση, και αυτός ήταν μόνο ο Πρόλογος, η Προθέρμανση, για το τι θα επακολουθήσει. Ουσιαστικά, θέλουμε την συνδρομή, όσων γίνεται περισσότερων συνανθρώπων μας, να μας περιγράψουν, πως θα ήθελαν να είναι το Σύστημα Παιδείας, τι θα ήθελαν να διδάσκει, τι θεωρούν σημαντική γνώση, και με ποιο τρόπο θα ήθελαν να γίνεται η διδασκαλία.

Είναι γεγονός, πως ποτέ δεν ρωτηθήκαμε πως θα θέλαμε να χτιστεί η κοινωνία μας, τα σχολεία μας, τα θεραπευτήριά μας, αλλά απλά μας επέβαλαν έναν τρόπο ζωής, και είτε αυτό μας ήταν αρεστό, είτε όχι, αναγκαστήκαμε να συμβιβαστούμε. Για αυτό το λόγο, αυτή τη φορά, θα προσπαθήσουμε, να στηθούν τα πράγματα σωστά από την Αρχή.

Από την Αρχή, λοιπόν, θα σχεδιάσουμε τα πάντα. ‘Οσοι συνάνθρωποί μας, θέλουν να συμμετέχουν σε αυτό το πρότζεκτ, της Συν-δημιουργίας του Νέου Κόσμου είναι ευπρόσδεκτοι, και ειδικά Φίλοι και Αδελφοί, συν-οδοιπόροι, στο πιο εσώτερο, και δύσβατο μονοπάτι, που έχουμε πρόσβαση να βλέπουμε έναν άλλο κόσμο, πίσω από τα φαινόμενα.

Στην συνέχεια, για να γίνει μία σύντομη αναφορά και στον χώρο της Υγείας, στοχεύουμε να ενεργοποιήσουμε σε όλη την χώρα, και πέρα από τα σύνορα της χώρας μας, Ολιστικά Θεραπευτήρια, 100% φυσικής προσέγγισης, έχοντας ως βάση την Ιπποκράτεια Ιατρική. Δυστυχώς το πρόβλημα, στον χώρο της Υγείας, είναι τεράστιο, και κάθε χρόνο φεύγουν εκατομμύρια συνάνθρωποι μας, από τις παρενέργειες των χημικών φαρμάκων, ενώ θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι προστατευμένοι και θεραπευμένοι με φυσικές αγωγές.

Γι΄αυτό το λόγο τα τελευταία χρόνια δώσαμε μέγιστη έμφαση σε αυτόν τον τομέα, στην αναπαραγωγή Ροδοσταυρικών Θεραπειών, βασισμένες σε αλχημικές παραδοσιακές συνταγές, στην αρμονία των 4 στοιχείων, σύμφωνα με την παράδοση των Αυτόχθονων Αρχαίων Προγόνων μας.

Τα Νέα Θεραπευτήρια, θα παρέχουν σύγχρονες «βιοενεργειακές», διαγνωστικές μεθόδους, για να εντοπίζονται οι παθήσεις, καθώς και στην συνέχεια θα παρέχεται, πραγματική θεραπευτική, και ακίνδυνη αγωγή με ελάχιστο κόστος.

‘Οσον αφορά τον Τομέα της Ολιστικής Θεραπείας, στα πλαίσια της εκπαίδευσης που θα παρέχεται από τον Ροδόκηπο, θα γίνουν σεμινάρια, για την Διατροφή, την Βοτανολογία, την Παθολογία, την Ψυχοπαθολογία, την Ενεργειακή Θεραπευτική, την Αστρολογία, ως εργαλείο Αυτογνωσίας, άλλες τεχνικές θεραπευτικής, την σημαντικότητα μιας Ψυχικής Αποστολής, καθώς και ο Συντονισμός μας, με ένα Πνευματικό Οραμα, Κοινού Οφέλους.

Είναι γεγονός, πως για να αισθανόμαστε υγιείς, χρειάζεται πρώτα από όλα να ζούμε σε ένα αρμονικό, φυσικό, δημιουργικό, και πανέμορφο περιβάλλον, προστατευμένοι, χωρίς να απειλούμαστε καθημερινά, με προβλήματα επιβίωσης ή νιώθοντας ανασφαλείς.

Αρα και στο θέμα της Υγείας, χρειάζεται να Διαλογιστούμε, αρκετά βαθιά και ολιστικά, και να δούμε όλες τις παραμέτρους, που συνδράμουν έτσι ώστε να είμαστε υγιείς και ευτυχείς.
Τίτλος: Απ: Ο Ροδόκηπος στο Facebook
Αποστολή από: Rose στις Φεβρουαρίου 10, 2014, 22:03:53
https://www.facebook.com/groups/rodokipos/permalink/225279867644378/?stream_ref=2

Υπάρχει μία βαθύτερη ανάγκη, για ένα Πνευματικό Οραμα, το Οραμα του Παν-ανθρώπινου Ολυμπιακού Πνεύματος, που ενώνει όλους τους λαούς της Γης σε μία Αρμονική Συνεργασία... Ας θυμηθούμε το 2004, για να ανατείλει στο 2014, μία Νέα Ελπίδα...

ΑΘΗΝΑ 2004 - Τελετή Έναρξης / ATHENS 2004 - Opening Ceremony
http://www.youtube.com/watch?v=FuJ_zTmToLs
Τίτλος: Απ: Ο Ροδόκηπος στο Facebook
Αποστολή από: Rose στις Φεβρουαρίου 10, 2014, 22:08:22
https://www.facebook.com/groups/rodokipos/permalink/225747944264237/?stream_ref=2

Τι γνωρίζουμε σήμερα για τα Καβείρια Μυστήρια?

Αν υπάρχουν Αδελφοί(ες) που έχουν λάβει μέρος, στα Καβείρια Μυστήρια, ή άλλα Αρχαιο-ελληνικά Μυστήρια, προσκαλούμε να πάρουν το λόγο και να μας διαφωτίσουν.

ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ -Καβείρια Μυστήρια :Τα Επτασφράγιστα Μυστικά
http://www.youtube.com/watch?v=iHIn95b7Lpg
Τίτλος: Απ: Ο Ροδόκηπος στο Facebook
Αποστολή από: Rose στις Φεβρουαρίου 10, 2014, 22:11:16
https://www.facebook.com/groups/rodokipos/permalink/226738394165192/?stream_ref=2

http://hermetic.com/dolivet/hermeneutic-interpretation/
Τίτλος: Απ: Ο Ροδόκηπος στο Facebook
Αποστολή από: Rose στις Φεβρουαρίου 10, 2014, 22:14:07
https://www.facebook.com/groups/rodokipos/permalink/226744430831255/?stream_ref=2

http://www.magicgatebg.com/Books/INDEXII/Initiation%20Into%20Hermetic.pdf
Τίτλος: Απ: Ο Ροδόκηπος στο Facebook
Αποστολή από: Rose στις Φεβρουαρίου 10, 2014, 22:18:00
https://www.facebook.com/groups/rodokipos/permalink/220922578080107/?stream_ref=2

Για έναν ανθρώπινο κόσμο, για τον παγκόσμιο άνθρωπο....

Ένα έγγραφο, μέρος της πολυετούς έρευνας του Ομότιμου Καθηγητού στο Πανεπιστήμιο της Βιέννης Κου Πολυχρόνη Ενεπεκίδη, που περιλαμβάνει την αναφορά του Ταγματάρχη της Αυστριακής Εθνοφρουράς Ιωσήφ Τσερβένκα προς την Αυστριακή Καγκελλαρία με ημερομηνία 13 Φεβρουαρίου 1816, αναφέρεται στις δράσεις των «Εταιρειών» και του πρώτου και μεγάλου οραματιστή της Νέας Ελλάδος, του Ιωάννη Καποδίστρια.

Ο Τσερβένκα παρακολουθεί τις κινήσεις της «Φιλόμουσου Εταιρείας», καταγράφει συνομιλίες με μέλη της και αναφέρει ότι στόχος του Καποδίστρια μελλοντικά είναι η Απόλυτη Πολιτική Αυτονομία της Ελλάδος. Αναφέρει ο Τσερβένκα στο σημαντικότατο αυτό έγγραφό του τα παρακάτω: «Η Ελλάς πρέπει, κατά τον Καποδίστριαν, να κηρυχθή ομοφώνως υφ’όλων των Δυνάμεων χώρα αφιερωμένη αποκλειστικώς και μόνον εις τας επιστήμας και την Διαφώτισιν του ανθρώπινου γένους, το έδαφός της να κηρυχθή εκ των έξω απρόσβλητον, εσωτερικώς δε να κρατηθή μακρα̃ν πάσης ξένης αναμίξεως, τέλος οφείλει η Ελλάς να κηρυχθή δι’όλην την ανθρωπότητα κράτος ιερόν». Και καταλήγει: «… δημιουργούσα κατ’αυτόν τον τρόπον μίαν δι’ολόκληρον την ανθρωπότηταν σωτήριαν ισορροπίαν».

Σήμερα δυστυχώς, όπως πολλές φορές στην ιστορία μας, η ανάμιξη των ξένων στα εσωτερικά μας είναι με το πλέον αρνητικό τρόπο αντιληπτή.

Σήμερα δυστυχώς, όπως πολλές φορές στην παγκόσμια ιστορία, η ανθρωπότητα ξαναβιώνει κρίση αξιών και έλλειμμα ανθρωπιάς και είναι καταφάνερα αντιληπτή η ανάγκη για έναν νέο Διαφωτισμό.

Σήμερα όμως ευτυχώς, πολλές φωνές, κινήσεις και δράσεις – μεμονωμένες ή/και ομαδικές – αναφύονται και εργάζονται για την απάλειψη των δεινών, την επαναφορά των αξιών και ιδανικών και για την αποκατάσταση της αξιοπρέπειας του αναξιοπαθούντος ανθρώπου.

Ο άνθρωπος ως μέτρο των πάντων, είναι η ακατάλυτη και φρονούμε ότι χρειάζεται να είναι και η αναμφισβήτητη αξία στην δομή των κοινωνιών, την οποία αξία οφείλουν οι κοινωνίες να αναδεικνύουν.

Στο πνεύμα αυτό ο «Ροδόκηπος των Φιλοσόφων», επικεντρωμένος στον άνθρωπο κάθε φύλου, φυλής, οικονομικής επιφάνειας, μορφωτικού επιπέδου, πεποιθήσεων και απόψεων, στον σύγχρονο άνθρωπο που βιώνει και ενεργεί ελεύθερα μέσα στους ιερούς θεσμούς της οικογένειας, της κοινότητας και της μητρίδος - πατρίδος, οραματίζεται να συμβάλλει στην εσωτερική ανάδυση και ανάπτυξη της φιλαλληλίας, της αδογμάτιστης γνώσης και της ολικής υγείας και ευεξίας.

Ξαναβαπτιζόμενοι στα ιερά νάματα των προγόνων μας, οραματιζόμαστε και τολμούμε να προσπαθούμε για να ξαναφέρουμε στην νοσούσα ανθρωπότητα τις αξίες και τα ιδανικά που γέννησε και ανέδειξε ο κλασικός Ελληνισμός, την ελεύθερη φιλοσοφική θεώρηση και την μυητική – πνευματική αντίληψη, καθιστώντας τον σύγχρονο Ελληνισμό, Φάρο Γνώσης και Ανθρωπιάς, για να δημιουργηθεί κατ’ αυτόν τον τρόπο μία για ολόκληρη την ανθρωπότητα σωτήρια ισορροπία.
Τίτλος: Απ: Ο Ροδόκηπος στο Facebook
Αποστολή από: Rose στις Φεβρουαρίου 10, 2014, 22:20:53
https://www.facebook.com/groups/rodokipos/permalink/227732217399143/?stream_ref=2

http://efhmeris.blogspot.gr/2012/03/e1500.html
Τίτλος: Απ: Ο Ροδόκηπος στο Facebook
Αποστολή από: Rose στις Φεβρουαρίου 10, 2014, 22:24:19
https://www.facebook.com/groups/rodokipos/permalink/227734294065602/?stream_ref=2

http://xronontoulapo.blogspot.gr/2013/12/25.html
Τίτλος: Απ: Ο Ροδόκηπος στο Facebook
Αποστολή από: Rose στις Φεβρουαρίου 10, 2014, 22:27:22
https://www.facebook.com/groups/rodokipos/permalink/229412903897741/?stream_ref=2

Μακελειό 4: ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ
http://www.youtube.com/watch?v=BEbldqFMPaA
Τίτλος: Απ: Ο Ροδόκηπος στο Facebook
Αποστολή από: Rose στις Φεβρουαρίου 10, 2014, 22:29:57
https://www.facebook.com/groups/rodokipos/permalink/230019100503788/?stream_ref=2

Εχω μία Πανέμορφη Αίσθηση ότι το 2014, θα είναι μία υπέροχη χρονιά, όπου πολλά Φωτεινά Αδέλφια, θα ενεργοποιηθούμε ακόμα περισσότερο, και θα προσφέρουμε υπέροχα πράγματα, ενώνοντας χέρια, τελείως φυσιολογικά...

Εχω για πρώτη φορά, μία υπέροχη αίσθηση, πως τόσο πόνος δεν θα πάει χαμένος, τόσα θύματα, τόσο αίμα, θα πιάσουν τόπο... και θα ριζώσουν μέσα μας, μία Νέα Ζωή!

Καλώς ήρθε λοιπόν ο Καινούργιος Κόσμος, στις Καρδιές, στις Ψυχές, στα ‘Ονειρά μας, και σύντομα στην Καθημερινότητά μας!

Είθε το 2014,

κάθε δυστυχία, να γίνεται ευτυχία,

κάθε πόνος, χαρά,

κάθε πείνα, αυτάρκεια,

κάθε απόγνωση, ανθρωπιά.

Διότι τα πάντα γύρω μας, αλλάζουν Μαγικά, όταν ξυπνήσει ο Θεός εντός μας!

Electricity (Live 1981) - OMD
http://www.youtube.com/watch?v=urbCLKmcNe0
Τίτλος: Απ: Ο Ροδόκηπος στο Facebook
Αποστολή από: Rose στις Φεβρουαρίου 10, 2014, 22:32:43
https://www.facebook.com/groups/rodokipos/permalink/231586333680398/?stream_ref=2

ΕΛΛΗΝΑ ΑΘΑΝΑΤΕ ΜΗ ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ poseidonios o rodios
http://www.youtube.com/watch?v=egXTksn8ABs&feature=youtu.be
Τίτλος: Απ: Ο Ροδόκηπος στο Facebook
Αποστολή από: Rose στις Φεβρουαρίου 10, 2014, 22:34:44
https://www.facebook.com/groups/rodokipos/permalink/233332436839121/?stream_ref=2

http://www.delphikiidea.gr/index.php/25-greek/60-delphiada
Τίτλος: Απ: Ο Ροδόκηπος στο Facebook
Αποστολή από: Rose στις Φεβρουαρίου 10, 2014, 22:37:27
https://www.facebook.com/groups/rodokipos/permalink/234180756754289/?stream_ref=2

Το δωδεκάχρονο καταλαβαίνει......εσύ;
http://www.youtube.com/watch?v=3Vuut8CeYfc
Τίτλος: Απ: Ο Ροδόκηπος στο Facebook
Αποστολή από: Rose στις Φεβρουαρίου 10, 2014, 22:40:03
https://www.facebook.com/groups/rodokipos/permalink/234948886677476/?stream_ref=2

10 τρόποι με τους οποίους μπορείτε να αυξήσετε τη ζωτική σας ενέργεια
http://heaven-sat.blogspot.gr/2014/01/10.html
Τίτλος: Απ: Ο Ροδόκηπος στο Facebook
Αποστολή από: Rose στις Φεβρουαρίου 10, 2014, 22:42:43
https://www.facebook.com/groups/rodokipos/permalink/235976843241347/?stream_ref=2

Επειδή αρκετοί Αδελφοί και Φίλοι μας ρωτάνε πότε θα είναι ο χώρος έτοιμος στην Αθήνα, σας ενημερώνουμε πως, σε ένα μήνα περίπου, θα είμαστε έτοιμοι να λειτουργήσουμε... χάρη και στην βοήθεια του Αδελφού Νίκου Μελιώτη, που επιβλέπει την διαδικασία, στην Αθήνα, μια και είμαστε μακριά, και δεν έχουμε την δυνατότητα, να είμαστε κάθε μέρα κοντά σας...

'Ομως με τον Αδελφό Ορφέα, θα ερχόμαστε 1-2 φορές τον μήνα, και έτσι, τα πάντα θα κυλήσουν ομαλά, καθώς χτίζουμε, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, τον Νέο Κόσμο, σύμφωνα και με το στρατηγικό σχέδιο που έχουμε χαράξει στον Ροδόκηπο, μια και είναι ένα συμμετοχικό πρότζεκτ.

Πραγματικά, το 2014, θα βάλουμε τα θεμέλια, για ένα Νέο Πείραμα...

Θα προσπαθήσουμε να Οραματιστούμε όλοι μαζί, ένα Νέο Σύστημα Παιδείας, ένα Νέο Σύστημα Υγείας, ένα Νέο Σύστημα Κοινωνικής Πρόνοιας, και ύστερα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, θα βάλουμε τα Θεμέλια, με τις Αξίες μας, τα Ιδανικά μας, τα Οράματά μας, την Αγάπη μας, την Ορέξη μας, την Διάθεσή μας, την Εμπνεύση μας, τις Γνώσεις, έτσι ώστε σιγά σιγά, κάνοντας ένα βήμα, καθημερινά, να προχωρήσουμε στην Υλοποίηση ενός Νέου Κόσμου.

Δυστυχώς ή ευτυχώς, το έχουμε κατανοήσει όλοι μας, πως ζούμε σε μία περίοδο κρίσης... Πολλά από τον Παλιό τρόπο Αντίληψής μας, αλλά και Κοινωνικής Δομής, θα ανήκουν σύντομα στο Παρελθόν, αλλά Παράλληλα, ένας Νέος Κόσμος γεννιέται και Εσωτερικά, αλλά και ως Κοινωνική Αλλαγή...

Αυτόν τον Νέο Κόσμο θα προσπαθήσουμε να συλλάβουμε Πνευματικά, Οραματιστικά, Διαισθητικά, και κατόπιν συζητώντας, τα Ονειρά μας, θα σχεδιάσουμε την Πραγμάτωση ενός Πνευματικού Ονείρου, ενός Πνευματικού Οράματος, θα προσπαθήσουμε λοιπόν να υλοποιήσουμε τον Κόσμο της Ψυχής μας... αυτόν τον εσώτερο Κόσμο που συναντάμε όταν διαλογιζόμαστε, χαλαρώνουμε, ξεφεύγουμε, προς τον Πυρήνα της Ύπαρξή μας, της Θεότητας, τον Πυρήνα του Σύμπαντος Κόσμου...

Κάπου μέσα μας βαθιά λοιπόν, γνωρίζουμε σε τι Κόσμο θα θέλαμε να ζούμε, πως θα μπορούσε να εκπέμπει Ομορφιά, Λαμπρότητα, Πνευματικότητα, Αρετή, Ανθρωπιά, Ευημερία, και Γαλήνη...

Αυτόν τον Κόσμο λοιπόν θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε Πνευματικά, είτε μέσα από τις Διαλέξεις μας, τις Συναντήσεις μας, τα Σεμινάρια, που θα αρχίσουν να διαμορφώνονται σιγά σιγά, στην Πνευματική μας Ακαδημία, αλλά και στην Μυητική μας Σχολή ΑΜΡΑ, για όσους τολμηρούς θελήσουμε να βουτήξουμε σε Εσώτερα βάθη, και να παλέψουμε με τα εσώτερα "θηρία", καθώς και να βρούμε σημαντικούς θησαυρούς, όπως την Ψυχή μας, και την Αποστολή στην παρούσα ενσάρκωσή μας...

Ο Ροδόκηπος λοιπόν, θα είναι δίπλα μας, πάντα σε αυτό το ψυχικό μας ταξίδι, είτε ως βαθιά εσωτερική φιλοσόφηση, είτε ως Υλοποίηση ενός Κοινωνικού Ανθρωπιστικού Οράματος, και ήδη πολλά σχεδιάζονται και πολλοί σπόροι ήδη φυτεύονται που σύντομα θα ανθίσουν και θα καρποφορήσουν, με το Νοιάξιμο, και την Συνεργασία όλων μας... μια και είναι ένα Κοινωφελές Συνεργατικό Εργο...

Επίσης θα ενημερώνουμε για τις συναντήσεις μας στην Αθήνα, καθοδόν, έτσι ώστε όλοι όσοι έχουν διάθεση να συμμετέχουν στα Πρότζεκτ του Ροδόκηπου που θα διαμορφωθούν ανάλογα με τις Αρχικές Ανάγκες, ή Απαιτήσεις, και έτσι θα μας δοθεί η ευκαιρία, να γνωριστούμε όλοι μας, μεταξύ μας και να συνθέσουμε μία Νέα Ομάδα, μία Ομάδα που θα επιχειρήσει, ένα Εσωτερικό Πείραμα, αλλά και μία Βαθιά Κοινωνική Αλλαγή...

Τέλος στο χώρο του Ροδόκηπου, θα προσφέρονται αρκετές θεραπείες, και φυσικές, αλλά και ενεργειακές, οι οποίες ενεργειακές θα προσφέρονται δωρεάν καθώς και η συμβουλευτική μας, θα είναι Δωρεάν, είτε ως ΑΜΡΑ, είτε σε θέματα υγείας, και ψυχολογίας, καθώς και πολλές δωρεάν διαλέξεις που θα προγραμματίσουμε...

Καλή Αρχή λοιπόν στο 'Εργο Ολων μας...
Είθε να δοθεί μία Νέα Ελπίδα και μία Νέα Ανθιση...
έτσι ώστε να πραγματώσουμε την Εσωτερική και Κοινωνική Αλλαγή που επιθυμούμε, έτσι ώστε να πειστούμε, πόση δύναμη, κατέχει ο καθένας μας, όταν θελήσει την Αλλαγή... και επιθυμήσει την Πραγμάτωσή της...

Φίλοι και Αδελφοί μου,

Φως και Ζωή είθε να πλημμυρίζει την Υπαρξή μας...
Τίτλος: Απ: Ο Ροδόκηπος στο Facebook
Αποστολή από: Rose στις Φεβρουαρίου 10, 2014, 22:45:20
https://www.facebook.com/groups/rodokipos/permalink/236019069903791/?stream_ref=2

Θα ήθελα να ξανατονίσω πως στον Ροδόκηπο, αγκαλιάζουμε και συνεργαζόμαστε με όλες τις Αδελφικές Κινήσεις και Σχολές, που επιδιώκουν την καλυτέρευση του Ανθρώπου, και ένα Καλύτερο Αύριο, και στην τοπική μας κοινωνία, αλλά και Παν-ανθρώπινα. Είμαστε ανοιχτοί σε κάθε συνεργασία, είμαστε ανοιχτοί να ενώσουμε τα χέρια όλοι μαζί, να ενώσουμε τις προσπάθειες μας, να υπάρχει ένα Ομορφο κλίμα επικοινωνίας, και Συν-εργασίας, όπου θα μοιραζόμαστε τις Κατανοήσεις μας , τις Γνώσεις μας, τα Μαθήματα Ζωής που αποκτήσαμε, έτσι ώστε αυτός ο Πνευματικός Πλούτος, να μπορεί να κινείται ανάμεσά μας, με Αδελφοσύνη, και να κερδίζουμε όλοι μας... ανεξάρτητα σε ποιους άλλους χώρους συμμετέχουμε, ή διαχειριζόμαστε...

Επίσης ένα δεύτερο σημείο, που θα ήθελα να ξαναεπισκευτούμε, είναι πως θα θέλαμε να δούμε Ολοι Μαζί, τον Ροδόκηπο, ως ένα Εργαστήρι Θαυμάτων, ως ένα Εργαστήρι, που οι επιθυμίες μας θα κατατίθενται, και θα προσπαθούμε Ολοι Μαζί, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, να πραγματοποιούμε...

Κάποιες επιθυμίες θα γίνονται πιο εύκολα, άλλες θα απαιτούν περισσότερο χρόνο... Επίσης να αρχίσουμε να ξεδιπλώνουμε τα Φτερά μας, την Φαντασία μας, τα Οράματά μας, για το Μέλλον, μια και θα προσπαθήσουμε, να Συν-δημιουργήσουμε Ολοι Μαζί, ένα Νέο Μέλλον, και έτσι καλό είναι να ακούγονται οι Προτάσεις, να κατατίθενται οι Ιδέες, πώς θα θέλαμε να βοηθήσουμε την Κοινωνία μας, ή τι θα θέλαμε να εμβαθύνουμε περισσότερο...

Είμαστε Ολοι μας, αρκετά έμπειροι, σε πάρα πολλά.... Συνήθως οι Φίλοι και οι Αδελφοί που βρίσκουν τον Ροδόκηπο, ήδη έχουν περπατήσει τον δικό τους δρόμο, και ψάχνουν την ψυχική τους οικογένεια, ή το παρακάτω, αν υπάρχει παρακάτω, έτσι ώστε να πλησιάσουμε και περισσότερο, την Ψυχική Αρμονία, την Αυτο-πραγμάτωση, και τέλος την Πνευματική Ολοκλήρωση.

Μία Διαφορά που έχουμε ως Ομάδα στον Ροδόκηπο, είναι πως δεν μένουμε μόνο στην Θεωρία, είτε αυτό είναι Γνώση, είτε ένας Διαλογισμός - Οραματισμός... αλλά προχωρούμε στην Πράξη, στα Εργα, να κάνουμε πραγματικότητα ότι Οραματιστήκαμε...

Διότι αυτό είναι το παρακάτω... Η Πράξη... Τα Εργα... Τα Εσωτερικά Πειράματα, και η Επιστημονική πλέον Μεταφυσική...

Καλώς ορίσατε λοιπόν, στο πανέμορφο ταξίδι Ψυχής, που μόλις ξεκίνησε...

Τα Ταξίδια πολλά, οι Τόποι που θα επισκεφτούμε, άπειροι, όσες είναι και οι άπειρες διαστάσεις της ψυχής και του νου...
Τίτλος: Απ: Ο Ροδόκηπος στο Facebook
Αποστολή από: Rose στις Φεβρουαρίου 10, 2014, 23:08:30
https://www.facebook.com/groups/rodokipos/permalink/235982743240757/?stream_ref=2

Δεν μας παράτησε κανένας Θεός... Απλά Μεγαλώσαμε...
Ηρθε η στιγμή, να Συν-δημιουργήσουμε την θεότητα....

Scorpions - Send Me An Angel
https://www.youtube.com/watch?v=1UUYjd2rjsE#t=51
Τίτλος: Απ: Ο Ροδόκηπος στο Facebook
Αποστολή από: Rose στις Φεβρουαρίου 10, 2014, 23:10:33
https://www.facebook.com/groups/rodokipos/permalink/238014353037596/?stream_ref=2

Όταν οι Έλληνες της Αμερικής ανοίγουν σουβλατζίδικα, ο Νιγηριανός οδοντίατρος Sam Chekwas, λάτρης της ελληνικής γραμματείας, άνοιξε ελληνικό βιβλιοπωλείο, με στόχο να διαφυλάξει την ελληνική γλώσσα, να.μυήσει σ΄αυτή και την λογοτεχνία της και τους Αμερικανούς!
Το μοναδικό ελληνικό βιβλιοπωλείο στη Νέα Υόρκη! Εύγε του... και ντροπή μας!

http://www.youtube.com/watch?v=qmj21RVLvTc
Τίτλος: Απ: Ο Ροδόκηπος στο Facebook
Αποστολή από: Rose στις Φεβρουαρίου 10, 2014, 23:12:07
https://www.facebook.com/groups/rodokipos/permalink/238015659704132/?stream_ref=2

The Ottawa Greek Community put on a Greek dance flash mob in the Byward market to promote the 2011 Ottawa Greek Festival. The weather held out and we all had a good time! Remember to Live a Day the Greek Way!

http://www.youtube.com/watch?v=YimngJj_TR8
Τίτλος: Απ: Ο Ροδόκηπος στο Facebook
Αποστολή από: Rose στις Φεβρουαρίου 10, 2014, 23:14:43
https://www.facebook.com/groups/rodokipos/permalink/239892749516423/?stream_ref=2

http://ifestion.blogspot.se/2014/01/blog-post_29.html
Τίτλος: Απ: Ο Ροδόκηπος στο Facebook
Αποστολή από: Rose στις Φεβρουαρίου 10, 2014, 23:16:07
https://www.facebook.com/groups/rodokipos/permalink/240435466128818/?stream_ref=2

Οι άνθρωποι κάποιες φορές αναπτύσσουν ψυχολογικά θέματα τα οποία εξετάζει η ψυχολογική αστρολογία. Φοβίες, άγχη, εκνευρισμοί, προβλήματα με την ανάπτυξη της προσωπικότητας, έλλειψη γονικών προτύπων, εξιδανίκευση, κατάθλιψη, σεξουαλικά ζητήματα, διατροφικές διαταραχές και άλλα αποτελούν γενέθλιες τάσεις που μπορεί να εμφανιστούν μπορεί και όχι στη ζωή ενός ατόμου. Πώς μπορούμε να δούμε αν αυτές οι τάσεις θα ενεργοποιηθούν; Σας περιμένω στην ομιλία μου στις 2/2/2014 στην Ημερίδα Αστρολογίας, στην Θεσσαλονίκη, στο Mikel Αγίας Σοφίας, για να δούμε μαζί πώς οι διελεύσεις των πλανητών επηρεάζουν στην εμφάνιση ψυχολογικών θεμάτων στη ζωή ενός ανθρώπου. Με εκτίμηση, Κατερίνα Παρασκευοπούλου μαζί με Christos Archos, Dimitra Dova, Tsioli Christina, The Horary Craftsman - Fotini Christodoulou Astrology

https://www.facebook.com/parkat1/posts/711618365537944?stream_ref=10
Τίτλος: Απ: Ο Ροδόκηπος στο Facebook
Αποστολή από: Rose στις Φεβρουαρίου 10, 2014, 23:17:10
https://www.facebook.com/groups/rodokipos/permalink/241010752737956/?stream_ref=2

Ό,τι βιώνουμε είναι όνειρο μέσα σε όνειρο
http://www.youtube.com/watch?v=nNVXaB0YGKQ&feature=share
Τίτλος: Απ: Ο Ροδόκηπος στο Facebook
Αποστολή από: Rose στις Φεβρουαρίου 10, 2014, 23:18:49
https://www.facebook.com/groups/rodokipos/permalink/243240105848354/?stream_ref=8

Αγαπητοί Αδελφοί και Φίλοι,

ο Ροδόκηπος των Φιλοσόφων σχεδιάζει μία τηλεοπτική εκπομπή, καθώς επίσης και ένα περιοδικό που θα αρχίσει την κυκλοφορία του σε λίγους μήνες, προσπαθώντας να απλώσουμε το ΦΩΣ του Ελληνικού Διαφωτισμού, αλλά και να σωθούν συνάνθρωποί μας, συζητώντας μαζί πάρα πολλές λύσεις που μπορούν να δοθούν, από τον ίδιο τον λαό, χωρίς να αναμένει άλλο, τα βαμπίρια να τον σώσουν...

Έχοντας ως κεντρικό θέμα πάντα την Παιδεία και την Υγεία, την Ολιστική Μόρφωση αλλά και Ολιστική Φυσική Θεραπευτική, που προσεγγίζει την Σοφία των Προγόνων μας, και γιατί όχι να την Υπερβαίνει, θα κινήσουμε ένα λαϊκό και διαφωτιστικό κίνημα, άκρως θεραπευτικό, για το κοινό όφελος, για το Ανώτερο καλό αυτού του τόπου, αλλά και για του καθενός μας ξεχωριστά.

Διότι ο Ημίθεος Ελληνας Ηρωας κατοικεί εντός του Καθενός μας, αρκεί λίγος θυμός και ενθουσιασμός, και κινούμε, να τα κάνουμε όλα, μια και δεν μας λείπει καθόλου η Διάνοια, και οι Μαθηματικές Λύσεις...

Αυτό που υστερούμε ως Ελληνες είναι η Συν-εργασία, και η Συν-δημιουργία...

Αυτό είναι και το τελευταίο Ελληνικό μας μάθημα, που όταν το κατανοήσουμε, όλη η Γη θα σωθεί, μια και Εμείς ως Ελληνες, είμαστε οι Πνευματικοί Ατλαντες αυτού του Κόσμου...

“Ό,τι είναι ο νους και η καρδιά για τον άνθρωπο, είναι και η Ελλάδα για την οικουμένη” (Βόλφγκανγκ Γκαίτε, 1749-1832)

Καλούμε άπαντες Ομοϊδεάτες, Συν-Διαφωτιστές, Συν-Ελληνες, Συν-θεραπευτές, Συν-Πνευματικούς Οδηγούς και Ηγέτες, Συν-Ερευνητές και Επιστήμονες, να συμμετέχουμε σε ένα Αληθινά Αυθεντικό Διαφωτιστικό και Θεραπευτικό Κίνημα που γεννιέται μέσα από τις Καρδιές, τις Ψυχές μας, και τις Διάνοιές μας, φέρνοντας Λύσεις σε κάθε πτυχή της Νοσούσας Κοινωνίας μας, αλλά και σε κάθε ταλαιπωρημένη ύπαρξη, που δεινοπάθησε σε έναν αυτοκαταστροφικό κόσμο...

Πάρα πολύ σύντομα θα νιώθουμε πολύ περήφανοι, ως Ελληνες, όχι μόνο για τους Προγόνους μας Ημίθεους, αλλά για τον Ελληνα σήμερα που θα τολμήσει ένα θαύμα. Να σηκώσει το Ανάστημα του πλήρως και απολύτως απέναντι σε κάθε βρωμιά, έγκλημα και απάτη, που στέλνει την ανθρώπινη ύπαρξη, σε ένα αιώνιο παιχνίδι αυτο-οδύνης.

Και όμως μπορούμε να ζούμε καλύτερα, και ας μεταδώσουμε την Ελπίδα, πως η Ευτυχία μπορεί να γίνει Μόδα, και Αυτοσκοπός...

Αυτός είναι ο χρόνος που όλα τα Οράματά μας θα μπουν σε μία τροχιά υλοποίησης, και θα υπάρξει μία θετική αναστάστωση μεταξύ μας, κερδίζοντας πίσω την Λαϊκή Δύναμη που μας στέρησαν, να αλλάξουμε τα πάντα, προς όφελος μιας υγιούς και αρμονικής ζωής...

Εσεται Ημαρ...

Δια της Δύναμης του Πανθεϊστικού Σταυρού και του Αληθινού Ρόδου, που κατοικεί στον Πυρήνα κάθε ύπαρξης μας, το Θέλημα μας θα γίνει...
Τίτλος: Απ: Ο Ροδόκηπος στο Facebook
Αποστολή από: Rose στις Φεβρουαρίου 11, 2014, 10:28:05
https://www.facebook.com/groups/rodokipos/permalink/243354192503612/?stream_ref=3

Καλημέρα σε όλους τους Αδελφούς και Φίλους...

ο Αγώνας μας, που έχει ξεκινήσει για πάρα πολλούς από εμάς εδώ και χρόνια, συνεχίζεται και θα δυναμωθεί, και μέσω της Ανοιξης που αναμένει να μας ξεσηκώσει, αλλά και ενώνοντας χρόνια εμπειρίας, και γνώσης, με άλλους Συν-αδελφούς, και έτσι δυναμώνοντας ένα Ανθρωπιστικό, Θεραπευτικό, Διαφωτιστικό Κίνημα, σωτηρίας όλων μας.

Πάρα πολλά μπορούμε να κάνουμε αρκεί να μας οδηγεί η Αρετή και η Θεϊκή Συνείδηση, γιατί μας έχουν καταφέρει, να αλλοιώσουμε τις Συνειδήσεις μας, να αλλοιώσουν τις Συνειδήσεις του Λαού, να γινόμαστε συν-ένοχοι, σε απάτες, εγκλήματα, σε μία αέναη αυτοκαταστροφή.

Επίσης μας περνάνε ασυνείδητα, αλλά και συνειδητά, πως ο καθένας μας είναι απολύτως αδύναμος, να φέρει την οποιαδήποτε αλλαγή, μέσα στο σάπιο σύστημα, που έχουμε επαναπαυτεί όλοι μας, σε μία απίστευτη και ολοφάνερη κατηφόρα, χωρίς να γνωρίζουμε που βρίσκεται ακριβώς ο εχθρός που πολεμάμε.

Η Ανθρωπότητα, ως Οργανισμός, Νοσεί, και χρειάζεται να περάσουμε μία περίοδο Αποθεραπείας, και αλλαγής όχι μόνο της Συνείδησης μας, αλλά και τρόπου ζωής μας. Διότι όσες σοφίες και να έχουμε μέσα μας, αν δεν γίνονται πράξη είναι άχρηστες. Ολα στο ΦΩΣ λοιπόν, το Ελληνικόν! και όλα τα Ονειρά μας, να γίνονται Πράξη! Και πως να το πετύχουμε? Αρκεί μόνο μία Μαγική Συνταγή, και μπορούμε να πετύχουμε τα Πάντα...

Συν-εργασία, των Χρηστών - Χριστών, Ενάρετων - Ημίθεων Συν-Ανθρώπων μας, Συν-κάτοικων, αυτής της Γήινης πραγματικότητας, που κάποιοι άλλοι πηθικάνθρωποι, την έφεραν σε απίστευτη πτώση, γιατί όλοι ΕΜΕΙΣ οι Ενάρετοι, και Χρηστοί Ανθρωποι, της Γης, κοιμηθήκαμε, και αναμέναμε, κάποιον άλλον να μας σώσει...

Δεν γίνεται να νικήσουμε σε τίποτα, δεν γίνεται να αλλάξουμε τίποτα, αν δεν γεννηθεί μέσα μας, αυτό το άκρως απαραίτητο, συναίσθημα της Συν-ευθύνης.

Από αυτή την τεράστια ανάγκη, και αγανάκτηση του κάθε συνανθρώπου μας, να μην υποφέρει άλλο, γιατί είναι χαζομάρα, γιατί είναι βλακεία, γιατί η ζωή θα μπορούσε να είναι Πανέμορφη, και Απολαυστικότατη, Δημιουργική, και Καρποφόρα, από αυτή την τεράστια αγανάκτηση, πως τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά, θα κινήσουμε για να αλλάξουμε τα Πάντα, πίσω στο ΦΩΣ, στην Υγεία, και στην Ευημερία, Εναρμονίζοντας τους Εαυτούς μας, με τον Παγκόσμιο Ρυθμό, την Μητέρα μας Φύση, που παρέχει τα πάντα στα Παιδιά της, αρκεί να επιστρέψουμε πίσω σε αυτήν, και να αναγνωρίσουμε την Δωρεάν θεραπεία, Παιδεία, Ευημερία.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν ένα Ταξίδι, πίσω στο ΦΩΣ, πίσω στην Φύση, πίσω στο να ζούμε ως Αρχ-οντες, και όχι ως σκλάβοι. Διότι είμαστε Ανθρωποι, είμαστε Ημίθεοι, και κάποιοι μας στέρησαν το δικαίωμα, να απολαυμαύνουμε την ζωή, στο επίπεδο της Συνείδησής μας, ως Συν-δημιουργοί. Αυτό το Δικαίωμά μας, λοιπόν, δεν θα το ζητήσουμε, ούτε θα το απαιτήσουμε, απλά θα το αποκτήσουμε, κατανοώντας την Πραγματικότητα στην οποία ζούμε, υψώνοντας το Ανάστημά μας, και κρατώντας στο ένα χέρι το σπαθί, και στο άλλο ένα τριαντάφυλο, θα κινήσουμε να φέρουμε την Ανθιση-Ανοιξη...

Διότι αυτός είναι ο ρόλος του Ροδόκηπου... Να ανθίσει όλη η πλάση...
Δια της Συν-εργασίας, της Συν-δημιουργίας Χρηστών Συν-ανθρώπων μας.

'Ολο το Συν-παν, συν_υπ_άρχει, από το (+) και το ρόδο (την ενάρετη συνείδηση εντός του καθενός μας)...

Αυτό λοιπόν είναι και το κλειδί της Επιτυχίας μας...

Καλό μας ταξίδι λοιπόν καθώς κατακτάμε-αποκτάμε τον Παράδεισο, την Νέα Γη... καθημερινά, μέσα από τα οράματά μας και εν' συνεχεία μέσα από τις πράξεις μας.

Vangelis - conquest of paradise
http://www.youtube.com/watch?v=WYeDsa4Tw0c
Τίτλος: Απ: Ο Ροδόκηπος στο Facebook
Αποστολή από: Rose στις Φεβρουαρίου 23, 2014, 22:15:29
https://www.facebook.com/groups/rodokipos/permalink/247155808790117/?stream_ref=2

Καλησπέρα σε όλους τους Αδελφούς και Φίλους!

Στις 22/2/2002 είχαμε ξεκινήσει Ιδεολογικά το πρότζεκτ του Ροδόκηπου των Φιλοσόφων, με τον Αδελφό Ορφέα, και μόλις χθες κλείσαμε μία Δωδεκαετία.

Πραγματικά, κοιτώντας πίσω όλα αυτά τα χρόνια, από που ξεκινήσαμε, και πόσο προχωρήσαμε, είδα πόσα μπορεί να κάνει ένας απλός άνθρωπος, ο κάθε απλός άνθρωπος, όταν αποκτήσει ένα Κοινωνικό Οραμα, όταν ευαισθητοποιηθεί αρκετά, έτσι ώστε να αναλάβει μία Αποστολή, να βοηθήσει όσο μπορεί και όπως μπορεί από την πλευρά του.

Είναι αλήθεια, πως είχαμε πολλές δυσκολίες στο δρόμο, πάρα πολλές, όπως βιώνει ο καθένας μας, όταν προσπαθεί να φέρει την οποιαδήποτε αλλαγή, να προχωρήσει ένα βήμα παρακάτω στην εξέλιξή μας, διότι υπάρχουν πάντα οι δυνάμεις της Αντίστασης, που πολλές φορές κινούνται τόσο σφοδρά εναντίον μας, με στόχο, να παραιτηθούμε.

Ομως ειλικρινά, όποιος είναι δεμένος, όπως ο Οδυσσέας σε ένα κατάρτι, καμιά σειρήνα, δεν είναι απειλή, διότι, ο δρόμος, που χαράζεται, είναι στην κυριολεξία, Μονόδρομος...

Μπορεί στην Αρχή του ταξιδιού, η πολυ-διαστατικότητα, και η ποικιλομορφία των μονοπατιών, να μας αναγκάζει να αφιερώσουμε πολύτιμο χρόνο στη έρευνα, αλλά όσο σκάβουμε βαθιά, ή ανεβαίνουμε τα σκαλοπάτια, αντικρίζουμε Μία και Μοναδική Πραγματικότητα.

"Πως ο Ανθρωπος σήμερα Απειλείται διαρκώς, από τον ίδιο τον Εαυτό του, ο Θεός μέσα μας, απειλείται από το Κτήνος μέσα μας, ο Θεάνθρωπος, απειλείται από τον Πιθηκάνθρωπο, και παρότι η Τεχνολογική μας Γνώση, γιγαντώθηκε, παραμείναμε βρέφη, ως προς την Κοινωνική, Εσωτερική, Ψυχολογική μας Ενηλικίωση."

Κινήσαμε λοιπόν και εμείς, τον δικό μας Αγώνα, προσπαθώντας να ξετυλίξουμε το κουβάρι, να καταλάβουμε, το "Ανθρώπινο Δράμα", και να δώσουμε λύσεις, σε Εσωτερικά και Κοινωνικά Αδιέξοδα, που έτυχε να βρεθούμε, εξαιτίας προηγούμενων επιλογών.

Και πραγματικά καταλήξαμε πως βρισκόμαστε σε μία περίοδο σφοδρής Κοινωνικής Αλλαγής, όπου όλος ο παλιός κόσμος αμφισβητείται, και ένας Νέος Κόσμος γεννιέται, μία Νέα Ελπίδα μέσα από τα ερείπια και τις απογοητεύσεις μας.

Τα πρώτα Δώδεκα χρόνια λοιπόν, καταφέραμε, να βάλουμε τις βάσεις, να απαντήσουμε τα Γιατί και τα Πως, να έχουμε μία ξεκάθαρη εικόνα, του που βρισκόμαστε και που θέλουμε να είμαστε πραγματικά!

Τα επόμενα Δώδεκα χρόνια ευχόμαστε, αυτό το Οραμα, που ολοκληρώθηκε Πνευματικά, να υλοποιηθεί σε όλες τις Διαστάσεις του, και πραγματικά γνωρίζουμε πως τότε, ο κάθε Συνάνθρωπός μας, θα έχει μία Νέα Ελπίδα Ζωής, να μπορεί, να απολαμβάνει έναν Καλύτερο Κόσμο!
Τίτλος: Απ: Ο Ροδόκηπος στο Facebook
Αποστολή από: Rose στις Φεβρουαρίου 23, 2014, 22:17:43
https://www.facebook.com/groups/rodokipos/permalink/247195352119496/?stream_ref=3

Μελετώντας τις Ανάγκες της Εποχής μας, και ειδικά, τις Ανάγκες της Χώρας μας, κατανοήσαμε, πως υπάρχει τεράστια ανάγκη πλέον, για Ασφάλεια.

Το περιβάλλον της επιβίωσης μας, συνεχώς απειλείται. Ο Λόγος είναι πως έχουν πάρει την τύχη του πλανήτη στα χέρια τους, "κάποιοι" που τζογάρουν πάνω στις ζωές μας, επηρεάζοντας, όλη την παγκόσμια σκηνή, αδιαφορώντας αν ένα οικονομικό τους "παιχνίδι" στερήσει την ζωή σε εκατομμύρια.

Η Παγκόσμια Οικονομία, έχει επιφέρει πολλά οφέλη, και πλούτο, όμως τα δεινά της, είναι επίσης καταφάνερα, με αποτέλεσμα να απειλείται ακατάπαυστα και καθημερινά, η επιβίωσή μας. Δυστυχώς το πρόβλημα θα γιγαντωθεί, μέχρι την τελική του επίλυση.

Η Λύση στα Αρπακτικά, της Παγκοσμιοποίησης, είναι οι Αυτόνομες Ενεργειακά, Διατροφικά, και Οικονομικά Κοινότητες, οι οποίες πλέον επιδοτούνται.

1. Η Διατροφή μας χρειάζεται να ελέγχεται τοπικά, με καθαρούς, αληθινούς σπόρους και όχι υβριδικούς, (σταματώντας τον έλεγχο της Τροφής μας, από την Παγκόσμια Μαφία)

2. οι κοινότητες, χρειάζεται, να είναι ενεργειακά αυτόνομες, σε φυσικό, φιλικό περιβάλλον προς τον άνθρωπο, (σταματώντας τον έλεγχο της Ενέργειας, από την Παγκόσμια Μαφία)

3. χρειάζεται να συνδέονται άμεσα με πρωτογενή παραγωγή, έτσι ώστε να διασφαλίζουν την Οικονομική Αυτονομία, (σταματώντας τον έλεγχο της Οικονομίας, από την Παγκόσμια Μαφία)

4. και πάνω από όλα χρειάζεται να διαπνέονται από Ελληνικές Αξίες και Αρετές, Αληθινής Δημοκρατίας και Παιδείας (σταματώντας τον έλεγχο της 'Υπαρξής μας, από την Παγκόσμια Μαφία).

Δυστυχώς βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση, να ανακοινώσουμε, πως η Παγκόσμια Οικονομία, θα ανακάμψει από το 2014 μόνο προσωρινά, (όχι για τον λαό), αλλά για μία μικρή μερίδα ανθρώπων, και τέλος, θα κατηφορίσει παταγωδώς, στο τέλος της επόμενης δωδεκαετίας, όταν ο Ουρανός θα έχει ξαναμπεί στους Διδύμους 2026-2028 περίπου (γεγονός που έχει παρατηρηθεί και στους προηγούμενους 3 κύκλους του Ουρανού στους Διδύμους - παγκόσμιες οικονομικές καταστροφές - πείνα. Βλέπε 1777-Πόλεμος για την Ανεξαρτησία της Αμερικής, 1861 - Εμφύλιος της Αμερικής, και 1945 - Τέλος του 2ου Παγκόσμιου Πολέμου)

Βρισκόμαστε όμως στην ευχάριστη θέση, επίσης, να είμαστε προετοιμασμένοι, για να αντιμετωπίσουμε αυτή την πολύ μεγαλύτερη επικείμενη Κρίση, και ως Ροδόκηπος των Φιλοσόφων, θα προχωρήσουμε άμεσα, στη δημιουργία ενός δικτύου Προνοιακών Πυρήνων συζητήσεων, έτσι ώστε να συντελέσουν ως χώροι Συνεργασίας υγειών δυνάμεων, ανθρώπων, συλλόγων, συνδέσμων, όπου ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, θα προσπαθήσουμε εκ' νέου, να συσπειρωθούμε ως τοπικές δυνάμεις, να δράσουμε τοπικά, έτσι ώστε να δημιουργήσουμε, προτάσεις αυτόνομης επιβίωσης, προστατεύοντας τους εαυτούς μας, δια της Συνεργασίας, της Κατανόησης, και της Αδελφοσύνης.

Υπάρχουν πάρα πολλές λύσεις, για πάρα πολλά αδιέξοδά μας, και πολλά λύνονται δια της Συνεργασίας, όμως έχουμε τραυματιστεί ως Ελληνες, να ζούμε σε ένα εχθρικό κράτος, προς τον πολίτη, ένα μισελληνικό κράτος, που δρα ως Μητριά προς τα παιδιά της και όχι ως Μητέρα Ελλάδα.

Και από εκεί χρειάζεται να ξεκινήσουμε ως Ελληνες, να λύσουμε, αυτή την βαθιά πληγή, που μας οδήγησε να βιώνουμε την Ορφάνια, δημιουργώντας δίκτυα προνοιακής υποδομής, αδελφοσύνης, αλληλεγγύης, αλληλο-συμπαράστασης.

Είμαστε ήδη ακέφαλοι, και μόνοι μας. Δεν υπάρχει κράτος να μας νοιαστεί, εκτός να μας εκμεταλλευτεί περισσότερο, ή να μας εμποδίσει να ζήσουμε αξιοπρεπώς.

Είμαστε αναγκασμένοι να πάρουμε τις τύχες στα χέρια μας, και να αρχίσουμε από την Αρχή, να δομούμε, μία Νέα Κοινωνία, μία Νέα Κοινωνική Πρόταση, όπου η Ανθρώπινη ζωή θα αξίζει, και δεν θα είναι ένα αναλώσιμο είδος, στα χέρια του κάθε Παγκόσμιου τζογαδόρου.
Τίτλος: Απ: Ο Ροδόκηπος στο Facebook
Αποστολή από: Rose στις Φεβρουαρίου 25, 2014, 22:39:19
https://www.facebook.com/groups/rodokipos/permalink/247823255390039/?stream_ref=2

Ηταν κάποτε ένας βοσκός, και καθώς βοσκούσε μια μέρα, σκέφτηκε να σκαρώσει μία φάρσα στους συγχωριανούς του. Ανέβηκε σε ένα λόφο, και άρχισε να φωνάζει "Βοήθεια συγχωριανοί, λύκοι τρώνε τα πρόβατά μου". Οι συγχωριανοί του έτρεξαν, να τον βοηθήσουν, και αυτός έσκαγε στα γέλια. Το επανέλαβε άλλες 2-3 φορές, και κάθε φορά οι συγχωριανοί του έτρεχαν να τον βοηθήσουν, και εκείνος έσκαγε στα γέλια με το πάθημά τους. Μέχρι που μια μέρα, κατεβαίνει μία αγέλη πεινασμένων λύκων, και κατατρομαγμένος ο βοσκός, άρχισε να φωνάζει, "Βοήθεια συγχωριανοί, τρέξτε γρήγορα, λύκοι τρώνε τα πρόβατά μου." Μόνο που αυτή τη φορά, κανείς δεν ήρθε να βοηθήσει, και έτσι οι λύκοι συνέχισαν ανενόχλητοι να ρημάζουν το κοπάδι.

Αιντε τώρα να μας πιστέψουν πως το 2026-2028, θα έχουμε παγκόσμια οικονομική καταστροφή, και πως αν δεν προνοήσουμε, θα χαθούν εκατομμύρια συνάνθρωποί μας από την πείνα. Μετά από τόσες γραφικές καταστροφολογίες 1999, 2003, 2012, που ακούσαμε, τι να πιστέψει ο κόσμος?

Καλό είναι να μην πιστεύουμε τίποτα, αλλά να μελετάμε, σε βάθος, τα οικονομικά, και κοινωνικά φαινόμενα, και τότε η Αλήθεια, θα φανεί, ολοφάνερα μπροστά μας.

Πως η Οικονομική Φούσκα και πάλι θα σκάσει, μόνο που αυτή τη φορά, η κατηφόρα θα είναι σφοδρότερη...

12 χρόνια λοιπόν, έχουμε για να αναπτύξουμε την Συλλογική Συνείδηση, και να κάνουμε Πράξη, την Αληθινή Πνευματικότητα, λες και κάτι μας πιέζει αφάνταστα να αναπτύξουμε την συλλογικότητα, την συνεργατικότητα, την αυτονομία, την κατανόηση της σημαντικότητας των Ελληνικών Αρχών και Αξιών... της Ελληνικής Παιδείας...

12 χρόνια λοιπόν.... Ο χρόνος τρέχει...

http://astrotransits.blogspot.com/2010/03/global-crises-in-2014-2021-revolution.html
Τίτλος: Απ: Ο Ροδόκηπος στο Facebook
Αποστολή από: Rose στις Νοεμβρίου 25, 2014, 14:51:16
https://www.facebook.com/groups/rodokipos/permalink/327199497452414/

Ευχαριστούμε για την συμπαράσταση και την αγάπη του κόσμου στο Ανθρωπιστικό μας Κίνημα, το οποίο μέρα με την μέρα γιγαντώνεται... μια και η ανάγκη για επίλυση στο Δράμα που περνάει ο κάθε συνάνθρωπός μας, η ανάγκη για μία πιο Ανθρώπινη κοινωνία, γίνεται όλο και πιο δυνατή...

Από τον Ιούλιο του 2014, ξεπεράσαμε τις 2000 επισκέψεις μεμονωμένων χρηστών την ημέρα, και φτάσαμε στις 3000, 4000, ακόμα και πάνω από 5000 άτομα/ημέρα...Επίσης είναι σημαντικό να δημοσιεύσουμε πως πάνω από 9000 άτομα έχουν ήδη θεραπευτεί, από τα 100% φυσικά σκευάσματα του Ροδόκηπου για αποκαλούμενες ανίατες ή πολύ δύσκολες παθήσεις, καθώς και συνεχίζουμε να βγάζουμε στην Παραγωγή, περισσότερες θεραπείες, μέχρι την ολοκλήρωση ή την προσέγγιση στο 100% της Παθολογίας.

Από την δική μας πλευρά, ως Ιδρυτές της Κίνησης του "Ροδόκηπου και της ΑΜΡΑ", έχουμε δώσει την Δημόσια Υπόσχεσή μας, πως δεν θα σταματήσουμε ποτέ, να Αγωνιζόμαστε καθημερινά, μέχρι την ολοκλήρωση του Σχεδίου που χαράξαμε, έτσι ώστε ο κάθε συνάνθρωπος μας, να σωθεί, έτσι ώστε όλοι μαζί να μεταφερθούμε, σε έναν Νέο Κόσμο, ασφάλειας, ελευθερίας, ευημερίας, αυτάρκειας, πνευματικότητας, και αδελφοσύνης, ερχόμενοι σε επαφή με τις Αρχές και τις Αξίες του Αυτόχθονα Ελληνισμού, και κάνοντας πράξη αυτά τα Υψηλά Ιδεώδη, στην καθημερινή μας ζωή.
Η Εποχή που θα απολαύσουμε μία Νέα Ελπίδα Ζωής, Ελεύθεροι και Χρηστοήθεις, πλησιάζει...

Εσεται Ημαρ!
Τίτλος: Απ: Ο Ροδόκηπος στο Facebook
Αποστολή από: Rose στις Νοεμβρίου 25, 2014, 14:52:39
https://www.facebook.com/groups/rodokipos/permalink/345650065607357/

Καλημέρα! Ολη Μέρα! Σε όλους τους Φίλους και Αδελφούς!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση, να ανακοινώσουμε πως ξεκινάει ο χώρος του Ροδόκηπου και της ΑΜΡΑ, στην Αθήνα, και ετοιμάζεται σιγά σιγά, μέσα στους επόμενους 2 μήνες, για να ξεκινήσουν τα μαθήματα, οι διαλέξεις μας, αλλά και οι θεραπείες, σε όλα τα επίπεδα, όσο μπορούμε, και όπου έχουμε την δυνατότητα... Οσοι ενδιαφέρονται για το Εργο μας, προς ενημέρωση, ή να συμμετέχουν στις δράσεις του Ροδόκηπου αλλά και στα δωρεάν μαθήματα της ΑΜΡΑ, μπορούν να μας στείλουν ένα μήνυμα, μέσω φβ, στο προφίλ μου, ή στο email, info@ortf.gr, ή info@amra.gr, ένα όνομα, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, και προς ποια κατεύθυνση υπάρχει ενδιαφέρον, να ασχοληθούν, ή να ενημερωθούν.

Ενημερωτικά οι Δράσεις του Ροδόκηπου είναι 8, οι οποίες είναι σχεδιασμένες πάνω στις σφαίρες της Καμπάλα (Ορφική Κοσμογονία), έτσι ώστε να αποτελέσουν μία ολιστική εκπαίδευση, εσωτερική μόρφωση, εργασιοθεραπεία, μύηση, και εν τέλη, ίαση στην νοσούσα κοινωνία μας, που βρίσκεται πρώτιστα, σε σφοδρή κρίση αρχών και αξιών. Ο κύριος στόχος του Ροδόκηπου, είναι να παρέχει σε όλα τα επίπεδα τις πρώτες βοήθειες, σε κάθε συνάνθρωπό μας, και κατόπιν, να εμφυσήσει ένα Ουράνιο - Πνευματικό, και Μητρικό Οραμα αλληλο-νοιαξίματος, αλληλοβοήθειας, έτσι ώστε, όλοι μαζί να καταφέρουμε να περάσουμε διαμέσω των "κρίσεων", να ξεπεράσουμε τα εμπόδια, και να βρεθούμε απέναντι, σε μία Νέα Παραδείσια Κοινωνία, βιώνοντας την Αρμονία, όπως ονειρεύεται το παιδί μέσα μας, πριν εμποδιστούμε, από τα κάγκελα, ενός απάνθρωπου συστήματος, που λειτουργεί με αφύσικους, ενάντια στη φύση μας, κανόνες.

Εν Αρχή είναι η Παιδεία, και με την κατάλληλη Παιδεία, θα έρθει η προσδοκούμενη θεραπεία, αλλά και η κατάλληλη Κοινωνία, που θα παρέχει ασφάλεια, πνευματικότητα και ευημερία σε όλους μας, έτσι ώστε ο Ανθρωπος να σταματήσει τον αυτοτραυματισμό του, και να προχωρήσει η υγιής εξέλιξη της ζωής. Ανοιχτή Πρόσκληση λοιπόν, προς όλους τους Αδελφούς και Φίλους, όσοι αγάπησαν και αγαπούν την Κίνησή μας, όσοι νοιάζονται να συμμετέχουν, και όσοι θα ήθελαν απλά να ενημερωθούν. Με τον συντονισμό μας, σε ένα Παν-ανθρώπινο Ουράνιο και Μητρικό Οραμα, καθώς και τις αντίστοιχες δράσεις, έτσι ώστε να γειωθεί κατάλληλα αυτό το Οραμα, μπορεί να γίνει το θαύμα, και ο Ανθρωπος να βρει ξανά τον δρόμο του, προς την υγιή εξέλιξη και ευημερία...

Καλή Συνέχεια στο 'Εργο και στον Αγώνα όλων μας, για έναν Καλύτερο Κόσμο, Πνευματικότητας, Ανθρωπιάς, Αλήθειας, Γνώσης, και Ευημερίας!

_____

Υπό την αιγίδα της μη κερδοσκοπικής εταιρείας, "ο Ροδόκηπος των Φιλοσόφων", οργανώνονται οκτώ ξεχωριστοί και ανεξάρτητοι μεταξύ τους τομείς δράσεων, για την επίτευξη και υλοποίηση του ανθρωπιστικού οράματος όλων των συντελεστών του Ροδόκηπου.

1. ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ: Τομέας μελών, εκδόσεων και εμπορικού τμήματος
Συνεργασία των μελών για τις δράσεις του Ροδόκηπου. Λειτουργία του εμπορικού τμήματος, διαχείριση τον πόρων σε δράσεις κοινωφελείς, συμβολή και επιμέλεια στις εκδόσεις, έκδοση περιοδικού για τα μέλη.

2. Α.Μ.Ρ.Α. Αυθεντική Μυστικιστική Ροδοσταυρική Αδελφότητα
Εσωτερική μυητική οργάνωση μικρών μυστηρίων. Εισαγωγή στο μεγάλο κεφάλαιο της εσωτερικής φιλοσοφίας, εντρύφηση στην απόκρυφη λειτουργία της φύσης, σπουδή της ολιστικής Ροδοσταυρικής θεραπευτικής, έρευνα και πρακτική γνωστικών πεδίων και πειραματικών εφαρμογών για αυτογνωσία και αυτοεξέλιξη. Μικρόκοσμος.

3. Α.Κ.Ο.Σ. Απολλώνεια Κοινωνία Ορφεοτελεστών Συνθάκων
Εσωτερική μυητική οργάνωση μεγάλων μυστηρίων. Η μεταφυσική στην φιλοσοφία του εσωτερισμού. Ο μύστης ως συντελεστής της κοινωνικής και κοσμικής εξέλιξης. Μακρόκοσμος.

4. ΔΗΜΗΤΡΑ: τομέας ανθρωπιστικών, περιβαλλοντικών, κοινωνικών και φιλανθρωπικών δράσεων Εθελοντισμός και συμβολή στην βελτίωση του κοινωνικού γίγνεσθαι. Συντονισμός των ενεργειών των μελών και πρακτική εφαρμογή σε δράσεις κοινωνικού, φιλανθρωπικού, περιβαλλοντικού και πολιτιστικού χαρακτήρα.

5. AΦΡΟΔΙΤΗ: Τομέας διοργάνωσης εορτών, τελετών και εκδηλώσεων παραδοσιακού χαρακτήρα. Πολιτιστικές εκδηλώσεις και πολιτισμικές δράσεις. Εορτές σύμφωνα με τα μητρώα θέσμια, αναβίωση εθίμων και παραδόσεων πανθεϊστικής αντίληψης, αναπαράσταση Ελληνικών εορτών.

6. ΙΠΠΟΤΕΣ ΤΟΥ ΡΟΔΙΝΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ: Τομέας υπεράσπισης του δικαίου και προαγωγής των ανθρώπινων δικαιωμάτων. Διεκπαιρέωση υποθέσεων που άπτονται των ανθρωπίνων δικαιωμάτων - Κοινωνικός αγώνας - Ακτιβισμός.

7. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ: Τομέας παροχής εκπαίδευσης Εσωτερικών επιστημών, πανεπιστημιακού, μεταπτυχιακού και διδακτορικού επιπέδου.

8. ΧΕΙΡΩΝΑΣ: Τομέας ολιστικής θεραπευτικής.
Τίτλος: Απ: Ο Ροδόκηπος στο Facebook
Αποστολή από: Rose στις Δεκεμβρίου 24, 2014, 00:04:57
https://www.facebook.com/groups/rodokipos/permalink/357272551111775/

Ας παρατηρήσουμε πόση Αρμονία έχει αυτή η Ομάδα, στο ελάχιστο χρόνο λειτουργίας της, και πόση χαρά, που βρισκόμαστε Αδελφικές ψυχές μαζί σε επικοινωνία...

Ετσι θα είναι και ο μελλοντικός "Παράδεισος" - "Ροδόκηπος", που θα χτίσουμε... Απόλυτος ψυχικός συντονισμός, μια και όλοι μας θα υπηρετούμε τις ίδιες βασικές αξίες και ιδανικά,
αλλά ταυτόχρονα ως μοναδικές ψυχικές προσωπικότητες, η έκφραση του καθενός, θα μας προσφέρει και ένα διαφορετικό άρωμα ψυχής, στην ανθοδέσμη του Σύμπαντος...

Ετσι κερδίζεται η Αρμονία, και η Ευημερία! Γνωρίζοντας όλοι την Αλήθεια και μιλώντας την ίδια γλώσσα...

Ειλικρινά σας ευχαριστώ όλους, που μας δώσατε την χαρά, να ταξιδέψουμε μαζί, και να τολμήσουμε να πετύχουμε το αδύνατο... Την επίτευξη της Συλλογικής Συνείδησης...

Χρόνια Πολλά! Καλές Γιορτές σε όλους τους Φίλους και Αδελφούς!
Ας στοχεύσουμε όλοι μαζί, να μας πλησιάσουν καλύτερες μέρες...
Ολα θα γίνουν! Αρκεί να το θελήσουμε!

Φτιάξε καρδιά μου το δικό σου παραμύθι
https://www.youtube.com/watch?v=MqPdWsf4Bvk
Τίτλος: Απ: Ο Ροδόκηπος στο Facebook
Αποστολή από: Rose στις Δεκεμβρίου 24, 2014, 00:32:21
https://www.facebook.com/groups/rodokipos/permalink/357284114443952/

Ποια είναι η σημαντικότητα του Χειμερινού Ηλιοστασίου?

Είναι η πιο σημαντική στιγμή, για να φυτέψουμε τον Νέο Σπόρο, μόνο Θετικό, για τον επόμενο χρόνο που θα εξελιχθεί...
Κάθε Ευχή μας, τώρα, ακούγεται δυνατότερα και καθαρότερα από το Συν-Παν...

Ας ευχηθούμε όλοι μαζί λοιπόν, η Ελλάδα μας, να προστατευτεί, από μεγαλύτερες οδύνες και κατηφόρες,
και να είναι το 2015, το έτος της έμπρακτης αλλαγής, προς ένα καλύτερο αύριο, σε όλους τους τομείς της ζωής μας,
επιβίωση, ψυχική αρμονία, βαθύτερη κατανόηση των αδιέξοδων και επίλυση των ατομικών και συλλογικών προβλημάτων,
Υγιές Ιδεολογικό και Πνευματικό Οραμα, για μία Ελεύθερη Ελλάδα, για μία Παραδεισένια Ζωή σε όλο τον Πλανήτη Γη.
Συντονισμένοι Ολοι Μαζί με υγιείς σκέψεις και συναισθήματα, τα οποία πάντα θα συνοδεύονται και με τις αντίστοιχες υγιείς δράσεις μας για το κοινωνικό όφελος...
μπορούμε να τα καταφέρουμε, και να αλλάξουμε Μαγικά πάρα πολλά, και αρκετά σύντομα....

Είθε το 2015, να είναι η απόδειξη της Δύναμης του Ανθρώπινου Ψυχισμού,
όταν επιζητά δυνατά, αποφασισμένα και αποτελεσματικά, την Ελευθερία και Ευημερία του...

Ολοι Μαζί Συντονισμένοι με τις Υγιείς Συμπαντικές Δυνάμεις...
Θα φέρουμε την προσδοκώμενη Αλλαγή...
και αυτό είναι το Συμπαντικό Σχέδιο...
Γένοιτο!
Τίτλος: Απ: Ο Ροδόκηπος στο Facebook
Αποστολή από: Rose στις Μαρτίου 22, 2015, 16:28:30
https://www.facebook.com/groups/rodokipos/permalink/361149377390759/

Καλή Χρονιά, σε όλους τους Φίλους και Αδελφούς!

Είθε το 2015, να σηματοδοτήσει μία Σημαντική Συνειδησιακή Αλλαγή, που θα ανοίξει τον δρόμο για μια βαθιά Κοινωνική και Πνευματική Μεταμόρφωση!

Τα πάντα είναι έτοιμα, έτσι ώστε να μεταβούμε σε μία Νέα Μορφή Κοινωνίας, έναν Νέο Κόσμο που θα σεβόμαστε όλοι, και θα διαπνέεται από συναισθήματα Ανθρωπιάς, Δικαιοσύνης, Αλήθεια και Γνώση.
Ολα είναι έτοιμα, για να περάσουμε απέναντι... αρκεί να κατανοήσουμε, πως όσο επιμένουμε σε μία υλιστική κοινωνία, θα υπάρχει η εκδίκηση, προς όλους μας...

Είναι χρέος μας, λοιπόν, να προχωρήσουμε, να συνειδητοποιήσουμε, πως όλα συμβαίνουν με στόχο, την μεταμόρφωσή μας, να ακούσουμε το κάλεσμα της Εποχής, και να ακολουθήσουμε τους Συμπαντικούς ρυθμούς, για την Δημιουργία μίας Νέας Κοινωνίας.

Δεν υπάρχει πισωγύρισμα... διότι όσο κοιτάμε πίσω, τόσο και καιγόμαστε, από την αθλιότητα, που δημιούργησε το Ον, Ανθρωπος, στον Πλανήτη Γη.
Πόσο έχουμε ξεφύγει ειλικρινά. Πόση καταστροφή, πόση οδύνη έχουμε απλώσει. Είναι δυνατόν, τόση γνώση που έχει σκορπιστεί, και όμως ο άνθρωπος δεν απέκτησε ακόμα την εξυπνάδα, πως να ζει υπέροχα, και να είναι ασφαλής?

Αναπτυχθήκαμε προς λάθος κατεύθυνση... Εξελιχθήκαμε σε Τέρατα, σε Καταστροφείς... και μόλις ελάχιστα υγιή κύτταρα που εργάζονται για το ΦΩΣ, κρατάνε τον Πλανήτη ακόμα ζωντανό.

Αυτή η Συνειδητοποίηση είναι η Αρχή της Σωτηρίας μας... διότι όσες λύσεις και να φέρουμε, όσες πρακτικές και μαθηματικές εξισώσεις, αν δεν έχουμε αποκτήσει την Συνείδηση της Αυτοκαταστροφής μας, αν δεν αναπτύξουμε την Ψυχική μας Δύναμη και Θέληση να αντισταθούμε στον Κατήφορο, όλα θα είναι ένα ακόμα παιχνίδι, με τίμημα την ζωή μας... την ίδια μας την ύπαρξη...

Ολος αυτός ο πλούτος της τεχνολογίας, ο πλούτος της πληροφορίας, ο πλούτος των επιλογών, δεν κατάφερε να ευτυχίσει τον Ανθρωπο... αλλά να τον ναρκώσει, να τον αποξενώσει από την φύση του, να τον απομακρύνει από την Ουσία της ζωής...

Ομως έχει ήδη αρχίσει το ταξίδι της Επιστροφής...
πίσω στον Ελληνικό μας Παράδεισο...
Αρκεί η Συνειδητοποίηση...
Αρκεί η Κατανόηση...
πως στην απέναντι όχθη, μας περιμένει ένα θαύμα...

Χρόνια Πολλά και Καλά, και Κουράγιο...
το παιχνίδι δεν τελείωσε ακόμα...

https://www.youtube.com/watch?v=Sg9nh-lC60U
Τίτλος: Απ: Ο Ροδόκηπος στο Facebook
Αποστολή από: Rose στις Μαρτίου 22, 2015, 16:29:38
https://www.facebook.com/groups/rodokipos/permalink/396727393832957/

Ο χώρος του Ροδόκηπου στην Αθήνα, μετά τις 12 Απριλίου, θα είναι διαθέσιμος, να ξεκινήσουν οι Δράσεις, και στον χώρο της Παιδείας, (Πνευματική Ακαδημία, Μυητική Σχολή, κτλ), και στον χώρο της Ολιστικής Υγείας (θεραπείες σώματος, ψυχής, και πνεύματος), και ως Προνοιακές Ανθρωπιστικές Δράσεις (σχεδιασμός ανθρωπιστικών δράσεων και ακτιβισμός). Θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα των εκδηλώσεων και ενημερωτικών συναντήσεων προσεχώς...

Οσα εμπόδια και αν παρουσιάζονται στο δρόμο μας....
Είμαστε Υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε να Αγωνιζόμαστε...
για κάθε Ιερότητα, Πνευματικότητα, Δικαιοσύνη, Ανθρωπιά...

Ηρθε η Ανοιξη...
Ηρθε η Ωρα να Αναστηθεί και πάλι το Ρόδο στις Καρδιές μας...
και να Γονιμοποιήσει ένα Καλύτερο Αύριο...

Ολοι Μαζί...Μπορούμε... Να Μεταστοιχειώσουμε τα Πάντα...

https://www.youtube.com/watch?v=l3SVXz3TFr8
Τίτλος: Απ: Ο Ροδόκηπος στο Facebook
Αποστολή από: Rose στις Δεκεμβρίου 26, 2015, 17:46:26
https://www.facebook.com/groups/rodokipos/permalink/489513921220970/

Σε λίγες μέρες, γυρίζουμε σελίδα, ακόμα ένας δύσκολος χρόνος δοκιμασιών...

Από το νέο έτος, θα αρχίσει ο νέος κύκλος συναντήσεων, στο χώρο του Ροδόκηπου στην Αθήνα,
και μπορούμε να συζητήσουμε, πολλά, και να λύσουμε πολλά, από κοντά, είτε για θέματα υπαρξιακά,
 υγείας, φιλοσοφίας, ψυχολογίας, είτε για λύσεις αυτόνομης επιβίωσης, και οικολογικής οικονομίας...
Ολα μπορούν να λυθούν και να τακτοποιηθούν, με βάση πάντα την Ανιδιοτέλεια, και το Κοινό Οφελος για όλους μας,
αρκεί να χτίσουμε έναν Πυρήνα Συλλογικής Συνείδησης, που καθημερινά, θα φροντίζουμε και θα αναπτύσσουμε...

Κανείς δεν γεννήθηκε Σοφός... Η Μητέρα Γη, μας παρέχει πάντα μαθήματα, για την Ψυχική μας εξέλιξη,
και κάθε πρόκληση είναι μία ευκαιρία μάθησης, και ανάπτυξης...
Εν Αρχή, η Δημιουργικότητα...

Δόξα τη Εργασία.'.

Rose Meditation by Noelle Renee
https://www.youtube.com/watch?v=auczUCkrER8
Τίτλος: Απ: Ο Ροδόκηπος στο Facebook
Αποστολή από: Rose στις Δεκεμβρίου 26, 2015, 17:48:17
https://www.facebook.com/groups/rodokipos/permalink/495492607289768/

Eίθε το Υπέρλαμπρο Φως του Ηλιου, να αναγεννηθεί εκ' νέου στις Ψυχές όλων μας,
εξαφανίζοντας κάθε δυσαρμονία, και θεραπεύοντας κάθε πληγή...

Οσο σκληρός και αν είναι ο ζυγός, είμαστε υποχρεωμένοι να προχωρήσουμε, και όσο προχωράμε,
τόσο και πιο εύκολα θα ανοίγει ο δρόμος, διότι τίποτα δεν σταματά, τον ταξιδευτή που έχει αποφασίσει να κάνει το Ταξίδι...

Ενα Ταξίδι είναι η Ζωή, και χωρίς αυτό το Ταξίδι, το Καράβι, και τον Καπετάνιο, τίποτα άλλο δεν έχει νόημα...
Ας έχουμε πάντα Πίστη, στην Αποστολή της Ενσάρκωσης μας, πως στο βάθος του Τούνελ, αναμένει ένας Ροδόκηπος,
ένα Νέο Βασίλειο, Μία Νέα Γη, ένας Νέος Παράδεισος...

Γιατί όποιος έχει το Ουράνιο Οραμα μέσα του, τίποτα δεν φοβάται,
διότι το ΦΩΣ το Ηλιου, πάντα λάμπει μέσα του, και Ανασταίνει κάθε ζωή...

Χαρούμενα, Πανέμορφα και Φωτεινά Ηλιούγεννα, σε όλους τους Φίλους και Αδελφούς...
Ο Αγώνας συνεχίζεται, μέχρι τελικής Νίκης!

Relaxation Music - 1 Hour Meditation Candle
https://www.youtube.com/watch?v=GfpLea9OurA
Τίτλος: Απ: Ο Ροδόκηπος στο Facebook
Αποστολή από: Rose στις Δεκεμβρίου 26, 2015, 17:53:10
https://www.facebook.com/groups/rodokipos/permalink/496339990538363/

Η χθεσινή Κατάλευκη Πανσέλληνος, σήμαινε Κάθαρση από κάθε δυσαρμονία...
της ψυχής, είτε ατομικής, είτε συλλογικής...

Σταματήσαμε για λίγο το χρόνο, να διαλογιστούμε, τα άκρως,
σημαντικά και απαραίτητα, για την Ζωή μας, που είναι,
το Αλληλονοιάξιμο, ο Αλληλοσεβασμός, η Αγάπη...

Από αυτή τη Ψυχική Κατάλευκη Καθαρότητα, χρειάζεται να ξεκινήσουμε ως Βάση,
 το χτίσιμο της Συλλογικής Συνείδησης...

Αυτή είναι η Αρχή και αυτός είναι ο Αυτοσκοπός...

Η Απόλυτη Ψυχική και Φυσική Αρμονία, και Ατομικά και Συλλογικά...

Εσεται Ημαρ!

Yanni- Love Is All
https://www.youtube.com/watch?v=hBKwtvnfYZA
Τίτλος: Απ: Ο Ροδόκηπος στο Facebook
Αποστολή από: Rose στις Ιανουαρίου 02, 2016, 18:32:46
https://www.facebook.com/groups/rodokipos/permalink/497741577064871/

Kαι όμως... τα πάντα θα τα αλλάξουμε... Ολοι Μαζί... :)
Πανέμορφη, Δημιουργική, Επιτυχημένη, Ευημερούσα,
με Υγεία και Αρμονία... χρονιά, σε όλους τους Φίλους και Αδελφούς...

Happy New Year 2016 | Feeling Happy - Nonstop Happy New Year Song 1Hour
https://www.youtube.com/watch?v=saqJMzXuYCU
Τίτλος: Απ: Ο Ροδόκηπος στο Facebook
Αποστολή από: Rose στις Ιανουαρίου 06, 2016, 11:42:59
https://www.facebook.com/groups/rodokipos/permalink/499908693514826/
https://www.facebook.com/marina.tonti/posts/500743120098524?pnref=story

Σήμερα που γιορτάζει το ΦΩΣ, ας δώσουμε την λύση, για την Ελευθερία της Ελλάδας μας...

1. Επιλέγουμε Εθνικό Νόμισμα την Νέα Δραχμή. Το Ευρώ μπορεί παράλληλα να διακινείται.

2. Κλειδώνουμε την ισοτιμία Ευρώ και Δραχμής.

3. Κόβουμε πολλά δις δραχμές, και ξεπληρώνουμε Ολάκερο το χρέος μας, σε Δραχμές.

Μπορούμε να είμαστε η πρώτη χώρα που δεν χρωστάει απολύτως τίποτα, και ελεύθερα μπορεί να ξαναδανειστεί... ;)

Eρώτηση Κρίσεως: Μήπως είμαστε πολύ μα....μαζόχες?

Καιρός να δώσουμε ένα Μάθημα Οικονομικής Αυτονομίας, και κατά της Παγκοσμιοποιητικής Μαφίας, σε όλο τον Κόσμο.

Η Ελλάδα, μαθηματικά έχει λύσει το πρόβλημα...

Υ.Γ. Οι Ευρωπαίοι (κυρίως η Γερμανία και η Γαλλία) κοροϊδεύοντας τον Γιωργάκη, σε μία νύχτα μετέτρεψαν τα δάνεια προς τις τράπεζες,
του εθνικού χρέους, τα οποία μπορούσαμε να κουρέψουμε, σε δάνεια προς τα κράτη, τα οποία βέβαια, δεν μπορούμε να κουρέψουμε...
Ομως σαν "έξυπνα πουλιά", πιάστηκαν από την μύτη, γιατί ενώ πριν τα δάνεια του κράτους, είχαν ρήτρα συναλλάγματος,
οπότε υποχρεωτικά έπρεπε να τα πληρώσουμε σε συνάλλαγμα, τώρα έχουμε δικαίωμα να κόψουμε εθνικό νόμισμα,
και να τους πληρώσουμε με δισεκατομμύρια εκτυπωμένες δραχμές...

Οπότε οι κουτόφραγκοι, θα αναγκαστούν, να επενδύσουν όλα αυτά τα Κεφάλαια, του Εθνικού μας Νομίσματος, στην Ελλάδα... :)
Με άλλα λόγια και το χρέος ξεπληρώνουμε και δημιουργούμε, 350 δις επενδυτικό κεφάλαιο σε Εθνικό Νόμισμα, από το Εξωτερικό, για την Ελλάδα μας...
Επίσης αν θελήσουν να ανταλλάξουν τις δραχμές σε ευρώ, σε κάποια Ελληνική Τράπεζα, θα δικαιούνται να αγοράζουν συνάλλαγμα,
σύμφωνα με τα Capital Controls, που αυτοί μας επέβαλαν... δηλαδή 420 ευρώ την εβδομάδα...

Αυτές είναι λύσεις... Ελληνικές...

Ηρθε η Ωρα για Εθνική Ομοψυχία,
και Εθνική Οικονομική Αυτάρκεια και Αυτονομία...

Εσεται Ημαρ!
Τίτλος: Απ: Ο Ροδόκηπος στο Facebook
Αποστολή από: Rose στις Ιανουαρίου 09, 2016, 22:51:29
9/1/2016 - Ο Ορφέας Λαμπρόφως γράφει...

Πρόταση για επιστροφή στην Δραχμή….

Από την αρχή της Ελληνικής κρίσης, μεγάλη μερίδα σοβαρών οικονομικών αναλυτών, συμβούλευε την έξοδο της Ελλάδος από την ζώνη του Ευρώ και την επιστροφή σε εθνικό νόμισμα.

Το τι έγινε, τι μας υπόσχονταν τα φερέφωνα των ντόπιων και ξένων συμφερόντων - οι είτε αδαείς είτε πουλημένοι πολιτικοί μας – για λύση μέσα στο Ευρώ, νομίζω ότι ο κάθε σκεπτόμενος μπορεί να διακρίνει τον εμπαιγμό, την εξαπάτηση και την εξαθλίωση, μέσα στα μέχρι τώρα οικτρά αποτελέσματα των δήθεν λύσεων και υποτιθέμενου ξεπεράσματος της κρίσης.
Για να είμαστε βέβαια ειλικρινείς, λύση δόθηκε – και πολύ καλή μάλιστα – για τις τράπεζες και για τους δανειστές μας, σε βάρος φυσικά των πολιτών, όπως βεβαιώνουν τα ολέθρια σήμερα αποτελέσματα.

Από την άλλη, μια άτακτη επιστροφή στην δραχμή, θα ήταν πανωλεθρία, καθότι:
1. Θα επέρχονταν άμεση υποτίμησή της, σε ποσοστό μάλιστα από 40% - 60%, με τραγικές συνέπειες στην κοινωνία και γενικά στην Ελληνική οικονομία.
2. Ελάχιστα θα αυξάνονταν η ανταγωνιστικότητα της οικονομίας μας, αφού όπως έχουν δείξει οι ιστορικές υποτιμήσεις της δραχμής, το πρόβλημα του ισοζυγίου πληρωμών δεν εξαλείφονταν.
3. Το χρέος θα αύξαινε υπέρογκα – λόγω υποτίμησης – με συνέπεια να καθίσταται δυσβάσταχτη έως αδύνατη η εξυπηρέτησή της, με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε στην χρεωκοπία.
και 4ον, θα επιβραβεύονταν όλοι όσοι έβγαλαν τα λεφτά τους έξω, αφού θα γίνονταν «μάγκες» και θα έρχονταν να πάρουν «κοψοχρονιά» τις εδώ δημόσιες και ιδιωτικές περιουσίες.

Τελικά λοιπόν η λύση «επιστροφή σε εθνικό νόμισμα» θα ήταν καταστροφή;
Ναι, σίγουρα, αν ακολουθούσαμε το σχέδιο Σόιμπλε που ηθελημένα ή από βλακεία προήγαγε ο Βαρουφάκης και από ανοησία υποστήριζε τα Λαφαζαναίικο μπλοκ.

Κι όμως υπήρχε τρόπος….

Η πρεμούρα των Γερμανογάλλων να μετατρέψουν το χρέος της Ελλάδος από χρέος προς τις τράπεζές τους – άρα επιδεχόμενο αμφισβήτησης – σε χρέος προς τις χώρες τους – άρα μη αμφισβητήσιμο και μη επιδεχόμενο μείωση - σώζοντας τις τράπεζές τους και καταστρέφοντας εμάς ολοκληρωτικά, πάνω στην βιασύνη τους λοιπόν, «ξέχασαν» να βάλουν Ρήτρα συναλλάγματος. Έτσι, σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο, ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ – είτε αρέσει είτε δεν αρέσει στους πιστωτές – να τους αποπληρώσει με το εθνικό της νόμισμα, αν θελήσει να φύγει από το Ευρώ.

Ως υπόθεση εργασίας λοιπόν, έστω η Ελλάδα αποχωρεί από το Ευρώ και τυπώνει δικό της νόμισμα, π.χ. την Δραχμή.
Για να έχει επιτυχία το εγχείρημα ώστε να μην υπάρξουν οι συνέπειες της υποτίμησης, ορίζει την ισοτιμία της Νέας Δραχμής ίσης με το Ευρώ, κλειδώνοντας την Δραχμή πάνω στο Ευρώ.

Τι επιτυγχάνει με αυτό.

α) Αποφεύγεται η υποτίμηση, οπότε παύουν να ισχύουν οι φόβοι -1,2,3 και 4 - που προαναφέρουμε. Η Ελληνική οικονομία ήδη είναι σε θετικό ισοζύγιο, οπότε εκ των πραγμάτων υποτίμηση δεν χρειάζεται.

β) Το χρέος προς τους δανειστές γίνεται άμεσα απαιτητό, οπότε το εξυπηρετούμε, όπως έχουμε το δικαίωμα, άμεσα και ολόκληρο σε Δραχμές, φορτώνοντας ένα αεροπλάνο με «νωπές» Δραχμές και εξοφλώντας «τοις μετρητοίς» τα κράτη – δανειστές.

Με τον τρόπο αυτό απαλλασσόμαστε δια παντός από τόκους και τοκοχρεωλύσια, δημιουργώντας έτσι μεγαλύτερα πλεονάσματα στο ισοζύγιο πληρωμών. Φυσικά μεριμνούμε να διατηρηθούν τα «Capital’s control’s” ώστε οι δανειστές να μη μπορούν να πάρουν όλο το συνάλλαγμά μας, δίνοντάς τους όμως την ευχέρεια να παίρνουν 420 Ευρώ εβδομαδιαίως – το ίδιο ποσό στο οποίο οδήγησαν τους πολίτες μας με το «τράβηγμα της μπρίζας ρευστότητας». Εξυπακούεται βέβαια ότι, όσα χρήματα επενδυθούν στην Ελλάδα, τα κέρδη ελεύθερα θα μπορούν να τα εξάγουν....

γ) Η κοπή νέου χρήματος φυσικά ακολουθεί τους κανόνες της οικονομίας – οπότε δεν τυπώνεται απεριόριστα - αλλά σε ποσό που είναι απαραίτητο για να απαλειφθεί η «Αναιμία» της εθνικής οικονομίας και μόνο.

Με την κοπή όμως του νέου νομίσματος, μπορεί η Ελλάδα να ξαναγίνει κυρίαρχη της οικονομίας της και να χρηματοδοτήσει παραγωγικές δράσεις, καθιστώντας την χώρα αυτάρκη – τουλάχιστον στα βασικά αγαθά, δυνατότητα που μας αποστέρησαν και συνεχίζουν να μας αποστερούν οι υποτιθέμενοι «σωτήρες» της οικονομίας μας.

Αποτέλεσμα της χρηματοδότησης παραγωγικών δράσεων, καινοτόμων ιδεών, έρευνας και νέων τεχνολογιών – στα οποία σημειωτέον οι νέοι μας διαπρέπουν παγκόσμια – θα είναι η άμεση αναζωπύρωση της αγοράς με κατακόρυφη πτώση της ανεργίας και με επίτευξη ρυθμών ανάπτυξης πολλαπλάσιων του ρυθμού ανάπτυξης των χωρών της δύσης. Το γεγονός αυτό το ομολογούν όλα τα οικονομικά μοντέλα, καθότι η εθνική οικονομία μας, στην χειρότερη περίπτωση θα αποκαταστήσει το μέγεθος του προ κρίσης ΑΕΠ της μέσα σε μια τριετία, άρα μιλάμε για σωρευτική ανάπτυξη στην τριετία, πάνω από 40% του ΑΕΠ.

δ) Η Ελλάδα απαλλαγμένη από τόκους και τοκοχρεολύσια και με δεδομένο ότι έχει θετικό ισοζύγιο πληρωμών, συμψηφιζόμενου μάλιστα και του βέβαιου μεγάλου ρυθμού ανάπτυξης, θα καταστεί δελεαστικός τόπος ξένων επενδύσεων και θα ανοίξουν διάπλατα οι πόρτες για δανεισμό σε συνάλλαγμα. Ούτως ή άλλως φόβοι να «ξεμείνει» η Ελλάδα από συνάλλαγμα δεν υφίστανται – αφού έχει πλέον πλεονάσματα στο ισοζύγιο πληρωμών – η επιπλέον εισροή κεφαλαίων και η επαναπρόσβαση σε δανειακά κεφάλαια, διασφαλίζει με το παραπάνω την κάλυψη των αναγκών μας σε εισαγόμενα πρώτης ανάγκης προϊόντα.
Σημειωτέον, η αγοραστική δύναμη των Ελλήνων, είναι από τις χαμηλότερες στην Ευρώπη, με αποτέλεσμα οι σπατάλες να έχουν σχεδόν εκμηδενιστεί και έτσι οι ανάγκες για εισαγόμενα προϊόντα έχουν περιοριστεί.

ε) Η ισοτιμία της Δραχμής θα διασφαλιστεί επί πλέον και από τη αναγκαστική στήριξη που θα παρέχουν οι τωρινοί πιστωτές μας, για τον λόγο ότι, δεν θα θελήσουν να χάσει την αξία της η Δραχμή, χάνοντας έτσι και αυτοί εκατοντάδες δις. Μιλώντας με οικονομικούς όρους, λόγω της άμεσης ανάκαμψης και ραγδαίας αύξησης της οικονομίας, πολύ γρήγορα η νέα Δραχμή θα επανέλθει ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ στην ισοτιμία με το Ευρώ και πιθανότατα θα ξεπεράσει την αρχική ισοτιμία που μπήκαμε στο Ευρώ, λόγω φυσικά και της πτώσης του Ευρώ διεθνώς. Οπότε θα καταστεί σύντομα δελεαστική η Δραχμή στο διεθνές σύστημα νομισμάτων και ισοτιμιών, στο οποίο θα επανέλθει θριαμβευτικά.

Ούτως η άλλως όμως, η ισοτιμία Δραχμής – Ευρώ είναι οριζόμενη από εμάς και την κρατάμε για όσο καιρό μας συμφέρει αμετάβλητη.

Υ.Γ.: Επειδή κάποιοι μίλησαν και για μαύρη αγορά, όπου θα είναι περιζήτητα τα Ευρώ και θα προσφέρονται πολλές πολλές δραχμές για λίγα από αυτά. Αυτό γίνεται επίσημα στην παγκόσμια οικονομία – μόνο που δεν το λένε «μαύρη αγορά» αφού το θεωρούν νόμιμο – όπου τα ομόλογα των λεγόμενων αδύναμων χωρών πωλούνται πολύ πιο κάτω από την ονομαστική τους αξία. Νόμιμα λοιπόν και η Ελλάδα – είτε εσωτερικά είτε στο εξωτερικό – θα διαθέτει από το περίσσευμά της συνάλλαγμα, ώστε να εξαγοράζει τις Δραχμές σε πολύ χαμηλότερες τιμές από την επίσημη ισοτιμία της, εξοικονομώντας επιπλέον δις η εθνική οικονομία.

Ας φερθούμε λοιπόν έξυπνα, ας μη γινόμαστε φερέφωνα της προπαγάνδας των εκμεταλλευτών μας, ας μη συνεργούμε στο διαρκές έγκλημα ενάντια στην πατρίδα μας και στους συμπατριώτες μας και τέλος δούμε πρώτα πρώτα το συμφέρον των εντόπιων αδελφών μας και στην συνέχεια και το συμφέρον των εξαδέλφων μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, χωρίς επιτέλους να μας νοιάζει αν είμαστε ή γινόμαστε αρεστοί στα κέντρα εκμετάλλευσης των ανθρώπων γύρω μας και παγκόσμια….
Τίτλος: Απ: Ο Ροδόκηπος στο Facebook
Αποστολή από: Rose στις Ιανουαρίου 10, 2016, 11:21:09
https://www.facebook.com/marina.tonti/posts/501958586643644

Πολύ μας έχουν φοβίσει βρε Αδέλφια, πως άμα πάμε στην Δραχμή, θα χρεοκοπήσουμε... Λες και τώρα δεν έχουμε χρεοκοπήσει...
Επειτα, η λύση φαντάζει παιδική, αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα...
Εχει πολύ λεπτομέρεια, η απόλυτη εφαρμογή και η νομιμότητά της...
Σοκάρει πραγματικά, αλλά ας δούμε για ακόμα μια φορά, πως είμαστε θύματα, παραπληροφόρησης, και μη πληροφόρησης...
Η Γνώση πάντα σώζει ζωές...
1. Κάθε χώρα έχει δικαίωμα να εκδώσει εθνικό νόμισμα.
2. Η Ευρωπαϊκή ένωση δεν μας το απαγορεύει.
3. Το Ευρώ παράλληλα μπορεί να κυκλοφορεί.
4. Κάθε κράτος έχει δικαίωμα να κλειδώσει την ισοτιμία του εθνικού νομίσματος με ένα άλλο νόμισμα, για παράδειγμα το ευρώ.
5. Δεν υπάρχει ρήτρα συναλλάγματος στο Μνημόνιο 1 σημαίνει, πως μπορούμε να πληρώσουμε σε ότι νόμισμα θέλουμε.
6. Μπορούμε να τυπώσουμε Εθνικό χρήμα, βάση το ΑΕΠ, και όχι τον χρυσό, διότι η Αμερική, ήδη έχει κατοχυρώσει αυτόν τον κανόνα διεθνώς, και έχουν ακολουθήσει πολλά άλλα κράτη..
7. Ετσι επιβιώνουμε από τις οικονομικές καταστροφές, αλλά την Ελλάδα, την κεφαλοκλείδωσαν με το Ευρώ να μην μπορεί να παράγει Ευρώ, και να φροντίζει τα ελλείματά της.. Με άλλα λόγια δεν δίνουν αίμα, και ο ασθενής θα πεθάνει...
8. Αρα λοιπόν, πρέπει να στηριχτούμε σε δικό μας αίμα-χρήμα...
9. Δεν θα είναι χειρότερα τα πράγματα, καλύτερα θα πάνε, θα κινηθεί χρήμα στην αγορά, θα έχουμε ξεπληρώσει το χρέος, και θα επενδύσουμε σε επιχειρηματικότητα...
10. Φυσικά όχι, με αυτό το εγκληματικό προς τον πολίτη κράτος, και προς την επιχειρηματικότητα... πρέπει να αλλάξουν πολλά...
11. Σε άλλες χώρες μέχρι και 120,000 ευρώ δεν φορολογείται η επιχείρηση, ούτε πληρώνει φπα... έτσι ώστε να ορθοποδήσει, στην αρχή της ίδρυσης. Επίσης δεν υπάρχει αυτή η εγκληματική φορολόγηση...
12. Αρα λοιπόν ας αρχίσουμε με την ενημέρωση, ότι μας κακοποιούν, τόσο απλά, ενώ θα μπορούσαμε να ζήσουμε Ελεύθεροι, και αυτό το παχνίδι κάποια στιγμή πρέπει να τελειώνει...
Τίτλος: Απ: Ο Ροδόκηπος στο Facebook
Αποστολή από: Rose στις Ιανουαρίου 26, 2016, 21:16:47
https://www.facebook.com/groups/rodokipos/permalink/505325776306451/

Επειδή υπάρχουν αρκετά μαγισσομάγαζα, και "μάγοι" σήμερα, και ειδικά λόγω Κρίσης, και απελευθέρωσης της "Γνώσης", μέσω διαδικτύου, έχουν ξεφυτρώσει από παντού, που κάνουν διάφορες "εργασίες" και σκοτεινές και φωτεινές... ακόμα και παπάδες, συνεργαζόμενοι μαζί τους, θα ήθελα να ξεκαθαρίσουμε πως, στον Ροδόκηπο, και την ΑΜΡΑ, είμαστε απολύτως αντίθετοι, σε κάθε "μαύρη" τελετουργία, και λειτουργούμε μόνο ως πρώτες βοήθειες, ουσιαστική θεραπεία, από την φυσική διάσταση, μέχρι την πνευματική, και απολύτως τίποτα άλλο...

Εννοείται πως οι πρώτες βοήθειες, που προσφέρουμε στον Ροδόκηπο, ως ψυχολογική, ή μεταφυσική συμβουλευτική, είναι απολύτως ΔΩΡΕΑΝ.

Τι είναι λοιπόν λευκή τελετουργία και τι μαύρη...

Στην λευκή τελετουργία, ανήκουν, ο καθαρισμός, από αρνητικές ενέργειες (γλωσσοφαγιά, ψυχικές επιθέσεις, μαγεία), η αρμονία των σχέσεων, προστασία από ψυχικές επιθέσεις και απομάκρυνση εχθρών, άνοιγμα τύχης.
Στην μαύρη τελετουργία ανήκουν, το ερωτικό δέσιμο, η επαναφορά προσώπου, η επιθετική μαγεία, να πάθει ζημιά κάποιος, να καταστραφεί η υγεία του, η οικογένεια του, η επιχειρηματικότητα του, ή η οικονομική του κατάσταση, και γενικά η ζωή του...

Και δυστυχώς ή ευτυχώς η μαγεία λειτουργεί... διότι τα πάντα είναι δονήσεις, και ο παρατηρητής επηρεάζει το παρατηρούμενο (κβαντική φυσική).

Αλλωστε όλοι μας, συνδεόμαστε με ένα κοσμικό ρευστό, έναν Συμπαντικό Πυρήνα, έναν Κεντρικό Υπολογιστή, ή Κοσμικό Server emoticon smile, και αν καθαρίσουμε την ψυχική "ακοή" μας, είμαστε όλοι τηλεπαθητικοί μεταξύ μας, ειδικά, όσοι έχουν ψυχική συγγένεια, είτε λόγω βιολογικής συγγένειας, είτε λόγω καρμικής...

Εχουμε ερευνήσει σε βάθος αρκετές περιπτώσεις "μαγείας" και άτομα που έχουν "χτυπηθεί" πίσω, παίζοντας με αυτά, προκαλώντας ζημιά σε τρίτους.

Επειδή δέχομαι αιτήματα φιλίας από μάγους και μάγισσες, που παίζουν με αυτά, τα αιτήματα γίνονται δεκτά, όμως, παράκληση, να σταματήσουν αυτά τα παιχνίδια γιατί πάντα επιστρέφουν πίσω, και ας προσπαθήσουν να βγάλουν τον επιούσιο, με έναν πιο έντιμο τρόπο... για παράδειγμα Συμβουλευτική απλή, να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας, σε περιόδους κρίσης, και πρώτες βοήθειες, όσον αφορά, τις λευκές τελετουργίες που αναφέραμε παραπάνω, που περιλαμβάνουν κυρίως καθαρισμούς από αρνητικές ενέργειες, και προστασία, εφόσον κατέχουμε το αντικείμενο...

Οσοι είναι χαρισματικοί άνθρωποι, και διάμεσα, πρώτιστη ανάγκη που υπάρχει, είναι να ξεκαθαρίσει απολύτως η πνευματική κατανόηση, έτσι ώστε να μην φαντασιωνόμαστε, πως επικοινωνούμε, με ανύπαρκτες οντότητες, και να μην λοξοδρομούμε σε συνεργασίες με "δαίμονες", για να αποκτάμε υποτιθέμενες δυνάμεις...

Οι Ψυχικές Δυνάμεις, υπάρχουν εν' δυνάμει σε κάθε άνθρωπο, να τις αναπτύξει και να τις εξελίξει, όταν επιλέγουμε έναν Ιερό και Πνευματικό δρόμο ψυχής, ένα μονοπάτι Αυτοπραγμάτωσης της Αποστολής μας, που πάντα περιλαμβάνει ένα σημαντικό Κοινωνικό Εργο... Ειδάλλως ας ξεχάσουμε υγιείς ψυχικές δυνάμεις, και υγιείς πνευματικές δράσεις... που έχουν αντίτιμο, ακόμα και την ίδια την ζωή μας, αν λοξοδρομήσουμε από τις δεσμεύσεις ψυχής, να υπηρετούμε τα "Ιερά" απολύτως...

Ας σταματήσουμε λοιπόν, να αναζητάμε την "Γνώση" των Απόκρυφων, για να εκμεταλλευόμαστε συνανθρώπους μας, και να προκαλούμε ζημιές... Αυτά ανήκουν στην μαύρη μαγεία του εβραϊσμού, και Εμείς είμαστε Ελληνες... εν' δυνάμει Φωτισμένοι Ανθρωποι, με Πνευματική Αποστολή, και δεν μας αξίζει να ξεπέφτουμε σε τέτοιες ποταπές ενασχολήσεις... που εν' τέλει κάνουν ζημιά πρώτιστα στον εαυτό μας...

Την "Ιερή Γνώση" την χρειαζόμαστε για να σώζουμε ζωές, και όχι για να εκμεταλλευόμαστε τους άλλους, ή να προκαλούμε ζημιές...
Ας σταματήσουν λοιπόν αυτά τα σκοτεινά παιχνίδια, και ας επιλέξουμε μόνο την Αρωγή προς τον συνάνθρωπό μας, με κάθε δυνατό τρόπο, είτε φυσικό, είτε πνευματικό...

Και όσον αφορά τους καλούς παπάδες, που παίζουν με φίλτρα, για τους πελάτες τους, στις εκκλησίες... αρκετά λέρωσαν το όνομα τους, ας μην το λερώνουν άλλο... γιατί τα πάντα μαθαίνονται πλέον, και το τέλος της απάτης τους, συντομεύει...

Σύμφωνα με τον Αυτόχθονα Ελληνισμό, δεν νοείται "Ιερέας" ή "Πνευματικός" να πληρώνεται... ας πάνε επιτέλους, να βγάλουν έντιμα το ψωμί τους, και ας δώσουμε τέλος στις εβραϊκές απάτες, και μαύρες μαγείες, στην χώρα Φωτός Ελλάδα, την Πνευματική Μητέρα Ολου του Κόσμου.

Εφτασε η Ωρα, η Ιερή Ελληνική Γνώση, να γίνει και πάλι Παγκόσμια, να λυτρώσει όλο τον Πλανήτη Γη, από ένα συνεχόμενο δράμα, αυτοκαταστροφής και υποδούλωσης, είτε Πνευματικής είτε Οικονομικής...
Γένοιτο!!!!
Τίτλος: Απ: Ο Ροδόκηπος στο Facebook
Αποστολή από: Rose στις Ιανουαρίου 26, 2016, 21:18:01
https://www.facebook.com/groups/rodokipos/permalink/505325849639777/

Θα ήθελα επίσης να ξεκαθαρίσω, πως το θέμα του εβραϊσμού, ή του εβραιο-χριστιανισμού, το κατέχουμε απολύτως, και είμαστε στην διάθεση προς κάθε θύμα, της μαύρης μαγείας τους, και της διαχρονικής ψυχικής και οικονομικής τους εκμετάλλευσης, να εξηγήσουμε τα πάντα... με έναν και μοναδικό σκοπό την σωτηριακή αρωγή προς τον συνάνθρωπό μας.

Ενώ όμως έχουμε ανοιχτές τις αγκάλες μας, προς όλους τους "χριστιανούς", δεν δεχόμαστε τις επιθέσεις τους, τις συκοφαντίες τους, πως είμαστε σατανιστές κτλ, μια και έχουμε εξηγήσει, πολλάκις και δημόσια... δεν είμαστε χριστιανοί να πιστεύουμε στον Σατανά.

Είμαστε διατεθειμένοι μόνο, για έναν ευπρεπή και πολιτισμένο διάλογο, με σεβασμό πάντα σε κάθε συνδιαλεγόμενο, και θα γίνονται μπλοκαρίσματα άμεσα, σε περίπτωση, που δεν τηρούμε τους στοιχειώδες κανόνες ευγένειας και πολιτισμού... διότι δεν μπορεί να υπάρξει υγιής διάλογος, με δογματισμένους, φανατισμένους, υπνωτισμένους, ή δαιμονισμένους...
Ας πιστεύει ο καθένας ότι θέλει. Δεν είμαστε χριστιανοί, να επιβάλουμε θρησκευτικό ολοκληρωτισμό... Ομως όταν ερχόμαστε σε έναν Ελληνικό Διάλογο, θα πρέπει πάντα με λογικά επιχειρήματα, να καταθέτουμε τις απόψεις μας, και όχι ως έρμαια, φαντασιοπληξίας και ιδεοληψίας...

Η Αλήθεια είναι πάντα Ιαση, και διαφαίνεται, πάντα από έναν Υγιή Διάλογο, που ως Ελληνες πρώτιστα, χρειάζεται να κατέχουμε αυτή τη Τέχνη, γιατί εμείς οι Ελληνες, είμαστε οι Ιδρυτές, της Φιλοσοφίας και της Επιστήμης, παγκόσμια...

Καιρός λοιπόν να επιστρέψουμε στον Αυτόχθονα και υγιή Ελληνισμό, που είναι η Πνευματική μας κληρονομιά, και να πατάξουμε κάθε εβραϊκή μαύρη μαγεία και ιδεοληψία από την ψυχή και τη ζωή μας... αν θέλουμε να δούμε μία άσπρη μέρα σε αυτή τη χώρα, και στην ζωή του κάθε συνανθρώπου μας, είτε Πανελλαδικά είτε Παγκόσμια...

Ηρθε η Ωρα να πατάξουμε κάθε απάτη, και μαυρίλα από την ψυχή και τη ζωή μας..

Εσεται Ημαρ!
Τίτλος: Απ: Ο Ροδόκηπος στο Facebook
Αποστολή από: Rose στις Ιανουαρίου 29, 2016, 17:11:09
https://www.facebook.com/groups/rodokipos/permalink/507876316051397/

2016 και Ανηφορίζουμε, κρατώντας στους ώμους μας, όλα τα βάρη του παρελθόντος...

Επιλεχθήκαμε ως Ελληνες, ως εν δυνάμει "Φωτισμένοι Ανθρωποι", ως Αυτόχθονες της χώρας Φωτός, "ΕΛ-λας",
να ξεπληρώσουμε όλο το κάρμα της Ανθρωπότητας, μια και εμείς είμαστε, ο σπόρος, κάθε Παγκόσμιας Κοινωνικής Αλλαγής.

Αλλάζουμε εποχή, αλλάζουμε ψυχική συχνότητα, αλλάζουμε τρόπο ζωής και σκέψης...

Κάθε γέννηση μπορεί να είναι επώδυνη, αλλά η χαρά είναι μέγιστη, καθώς το νέο βρέφος,
ο Νέος Βασ-ηλιάς, η Νέα Ψυχή, γεννιέται στον Κόσμο μας,
αρχίζοντας ένα νέο Αργοναυτικό Ταξίδι...

Και το βρέφος είναι η Νέα Παγκόσμια Ελληνική Ψυχή, που θα γονιμοποιήσει εκ' νέου, τον Πυρήνα της Ανθρωπότητας,
καθαρίζοντας βαθιές πληγές, και χαρίζοντας την Νέα Ελπίδα, για Αναζωογόνηση, όλης της ύπαρξης, όλων των έμβιων όντων...

2000 χρόνια, μαρτύρια... 2000 χρόνια, υπαρξιακά μαθήματα, ατομικά και συλλογικά, μας σημάδεψαν, όλους μας,
και ο καθένας μας είναι απόγονος, της δικής του, μοναδικής ψυχικής αλυσίδας, διαχρονικής ταλαιπωρίας...

Ενας ατέλειωτος μεσαίωνας, οδύνης, υποδούλωσης, εκμετάλλευσης, βιαιοπραγίας, εγκλημάτων, αδικίας, και ψευτιάς...

Οι πληγές βαθιές, και αμέτρητες, χάνονται στα βάθη, των αιώνων...
Μία Μαύρη τρύπα, η Ψυχή της Ανθρωπότητας...
Ενα απύθμενο πηγάδι, πόνου...

Λίγοι πάντα οι τυχεροί, και άπειροι, οι άτυχοι, που δεν γεύτηκαν την άφθονη φροντίδα, και ασφάλεια...

Τα Παραμύθια όμως κάποτε τελειώνουν, και τα μαθήματα αλλάζουν, μια και υπάρχουν και ανώτερες βαθμίδες εκπαίδευσης...
Ετσι λοιπόν, έφτασε ο καιρός, να πάρουμε τον Παράδεισό μας, πίσω, δημιουργώντας, όλη την Γη, έναν Παράδεισο...  

Ας ευχηθούμε όλοι μαζί οι Ελληνες, το Παγκόσμιο Ελληνικό ΦΩΣ, η Παγκόσμια Ελληνική Κοινωνική Αλήθεια, να εξαπλωθεί ραγδαία, και άμεσα,
έτσι ώστε, να προφτάσουμε, να γλυτώσουμε, όλοι μαζί, από την θεία δίκη, εναντίον του Οντος Ανθρωπος,
που λοξοδρόμησε παράφορα, και ενάντια, στους νόμους της Μητέρας Φύσης...

Είθε το Υπέρλαμπρο Ελληνικό ΦΩΣ, να καθαρίσει την Μαύρη τρύπα της Ανθρωπότητας,
και να Αναγεννήσει εκ' νέου, το Νέο Ον Ανθρωπο, έναν Ανθρωπο Πνευματικό, Φωτισμένο, Ανιδιοτελή, και Ηρωϊκό,
όπως ακριβώς είναι, το Παγκόσμιο Αρχέτυπο του Ελληνα...

Η Φύση της αρέσει να κρύβεται. - Ηράκλειτος.

Andrea Bocelli - La Vie En Rose ft. Edith Piaf
https://www.youtube.com/watch?v=4REbp0s_G9w
Τίτλος: Απ: Ο Ροδόκηπος στο Facebook
Αποστολή από: Rose στις Φεβρουαρίου 16, 2016, 03:41:32
https://www.facebook.com/groups/rodokipos/permalink/513308648841497/

Στις 3/2/2016 ιδρύθηκε η Αγγλική Δικαιοδοσία του Ροδόκηπου των Φιλοσόφων, "The Rosegarden of Philosophers", Λονδίνο
Σύντομα η Ιδεολογία, οι Διδασκαλίες, και οι θεραπείες του Ροδόκηπου, θα γίνουν διαθέσιμες διεθνώς, έτσι ώστε,
να συμβάλλουμε δραστικά στην επανελλήνηση, και σωτηρία όχι μόνο της Ελλάδας μας, αλλά και ολάκερου του Πλανήτη...

Ετοιμάζεται το Νέο Διεθνές eshop του Ροδόκηπου, σύντομα διαθέσιμο και στα Αγγλικά... Εν Αρχή είναι το Ουράνιο Οραμα...
Ευχαριστούμε όλους τους Φίλους και Αδελφούς, που μας συμπαραστέκονται και συνεργάζονται στον Αγώνα μας,
για μια Παγκόσμια Πνευματική και Κοινωνική Ελευθερία, Ολιστική Φυσική Θεραπεία, Αυτονομία και Ευημερία... Εσεται Ημαρ!!!
Τίτλος: Απ: Ο Ροδόκηπος στο Facebook
Αποστολή από: Rose στις Ιουλίου 24, 2016, 20:32:44
https://www.facebook.com/groups/rodokipos/permalink/581006375405057/

Κάλεσμα για Σύμπραξη Ελλήνων Αγωνιστών

Επειδή χρειάζεται να συνδράμουμε μέγιστα, στον Αληθινό Διαφωτισμό της χώρας μας, έτσι ώστε να Οδηγήσουμε μία Νέα και Φωτισμένη Κίνηση, να Απελευθερωθούμε όλοι μας, από την Παγίδα που μας έστησαν, χρειάζεται να κατανοήσουμε βαθύτατα, όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές στο παρελθόν, πως υπάρχει ένα τεράστιο νοητικό χάος...

Αυτό το Νοητικό χάος, χρειάζεται να καθαρίσει το συντομότερο δυνατόν, όσο μπορούμε, και όπως μπορούμε, έτσι ώστε τα καθημερινά μας Εργα, να αποκτήσουν μέγιστη Σωτηριακή Δύναμη για το Κοινό Οφελος, στην προκειμένη περίπτωση όλων των Ελλήνων Συνανθρώπων μας και κατ΄επέκταση όλου του Πλανήτη Γη.

Δηλώνουμε για ακόμα μία φορά, πως ως Ροδόκηπος, ως ΑΜΡΑ, ως ένα σύγχρονο Ελληνοκεντρικό Αυτόχθονο Διαφωτιστικό και θεραπευτικό Κίνημα, πως είμαστε απόλυτα ξεκαθαρισμένοι, όσον αφορά τα Πνευματικά θέματα, το τι φταίει στην χώρα μας, στον Κόσμο μας, ως μαθήματα της Ανθρωπότητας, και πως σωζόμαστε...

'Οποιος Αδελφός ή Αδελφή, Φίλος ή Φίλη, Συνέλληνας, ή Συνελληνίδα, ενδιαφέρεται, να του δείξουμε το δρόμο της Γνώσης, Ανιδιοτελώς και Δωρεάν, έτσι ώστε να βοηθήσουμε στην ανάπτυξη περισσότερων Πνευματικών Ηγετών, Ηρώων, Επαναστατικών και Διαφωτιστικών Στελεχών, να αγωνιστούμε όλοι μαζί και να αλλάξουμε την κατηφόρα που έχει επέλθει η χώρα μας, είμαστε στην διάθεσή σας... να βοηθήσουμε...

Επικοινωνήστε λοιπόν μαζί μου, μέσω πμ, να βοηθήσουμε τον καθένα ξεχωριστά, όσο μπορούμε και όπως μπορούμε, στην Κοινωνική Αποστολή του, ως Κάλεσμα πρώτιστα της Ψυχής του, εφόσον τον/ην ενδιαφέρει η Γνώση και η Αλήθεια, διότι με Απάτες και Ψέματα δεν μπορούμε να συμπορευτούμε...

Η Φώτιση και η Σοφία, απαιτεί θυσία των ψευδαισθήσεων, των αδυναμιών, των ασθενιών... και απόλυτη ταγή στο να βοηθήσουμε την Ανθρωπότητα, με οποιοδήποτε προσωπικό κόστος... έτσι ώστε να καθαρίσουμε όλοι μαζί το σκοτάδι, τον σκοταδισμό, ότι καταστρέφει τον Ανθρωπο, για αιώνες μέχρι στιγμής, και θα συνεχίσει, αν δεν οργανωθεί μία Αληθινή Διαφωτιστική Κίνηση Αντίστασης, στηριζόμενη άμεσα στην Αυτόχθονα Ελληνική Μυητική Παιδεία...

Ο Κόσμος μας και η Χώρα μας, δεν σώζεται με τις μεμονωμένες ενέργειες ενός ή δύο συνανθρώπων μας... Απαιτεί, πάρα πολλοί να εμπλακούμε, ο καθένας στον τομέα του, να δώσει τον δικό του Αγώνα, για την Σωτηρία μας, ως Ανθρώπινο Είδος...

Ας μην περιμένουμε άλλοι να μας σώσουν, αλλά ας ξεκινήσουμε να δημιουργούμε όλες τις συνθήκες καθημερινά, να σώζουμε και κάτι, και κάθε μέρα, και σύντομα τα πάντα θα έχουν επιστρέψει πίσω στο ΦΩΣ...

Στην διάθεσή σας, λοιπόν, να βοηθήσουμε, όπως και όπου μπορούμε, έτσι ώστε να γίνουμε πιο πολλοί οι Αληθινοί Αγωνιστές, πιο αποτελεσματικοί στην Αποστολή μας, μια και θα γνωρίζουμε τον Δρόμο, θα γνωρίζουμε το Σχέδιο, θα γνωρίζουμε τι πρέπει να γίνει για να Ελευθερωθεί η χώρα μας, και κατ' επέκταση, δια του Ελληνισμού, όλος ο κόσμος...
Τίτλος: Απ: Ο Ροδόκηπος στο Facebook
Αποστολή από: Rose στις Ιανουαρίου 01, 2018, 18:50:50
https://www.facebook.com/groups/rodokipos/permalink/856417041197321/

Tον Κόσμο τον αλλάζουν οι λίγοι Τρελοί κι Ονειροπόλοι

https://www.youtube.com/watch?v=f2jgdsHzDf4
Τίτλος: Απ: Ο Ροδόκηπος στο Facebook
Αποστολή από: Rose στις Ιανουαρίου 01, 2018, 19:01:09
https://www.facebook.com/marina.tonti/posts/837686603070839

Ξεκινάμε Δυναμικά την 1η Μέρα μας στο Νέο Ετος 2018...

Ηδη παρότι σκλαβωμένοι οικονομικά, η Ψυχή μας Απελευθερώθηκε, και ήδη δεν κρατιόμαστε καθόλου, μέχρι να Ολοκληρώσουμε την Ιαση, την Αποκατάσταση της Δικαιοσύνης στην Κοινωνία μας, και την Αυτάρκεια και Αυτονομία στην προσωπική μας ζωή...

Ολη η Γνώση βρίσκεται ήδη στα χέρια μας, να Ολοκληρώσουμε ένα Θαύμα, όπου η Ανθρώπινη Ζωή, θα έχει την πρωταρχική Αξία, όπου η Προστασία της Φύσης, θα είναι αυτονόητο, και κάθε δυστυχία, πείνα, και κακουχία θα έχει εξαφανιστεί...

Οταν η Θεότητα αναδυθεί μέσα μας, και απαιτήσουμε το Γενέθλιο Δικαίωμά μας, να ζούμε Φυσιολογικά, στην Αγκαλιά της Μητέρας Φύσης, τίποτα δεν μας σταματά, και όλα τα εμπόδια λιώνουν στον Δρόμο μας...

Και ήρθε η στιγμή να αποδείξουμε, την δύναμη κάθε ανθρώπου, που αν και μικρός ανάμεσα σε τόσα δισεκατομμύρια, μπορεί να φέρει μία ανατροπή, όπως το πέταγμα της πεταλούδας...

Οι καθημερινές μας σκέψεις, συναισθήματα, και Εργα, αλλάζουν την πραγματικότητά μας, και η Αλλαγή είναι Πρώτιστα Εσωτερική...

Το 2018, λοιπόν, θα έχουμε την Ευκαιρία, όσο ποτέ άλλοτε, να αλλάξουμε Εσωτερικά, αρκεί να είμαστε συντονισμένοι, με τις Ενέργειες της Εποχής που προτρέπουν για Απελευθέρωση, Αυτονομία, Αυτάρκεια, Συνεργασία, και πολύ Χαρά και Αγάπη...

Ο Κόσμος αλλάζει πάντα από ελάχιστους Ονειροπόλους με Φτερά, που θεωρούνται Τρελοί, αλλά αυτή η Τρέλα τους είναι ο Μοχλός για τα Θαύματα... Ηδη πολλοί ενεργοποιήθηκαν να παίξουν αυτό το Ρόλο, από Εσχατη Απόγνωση, για τον Συνεχόμενο Πόνο και Δυστυχία, που άπλωσε η Λάθος Εκπαίδευση, κάποιων Απληστων Απατεώνων, που θέλησαν να μαζέψουν το χρήμα από την Ανθρωπότητα, και οι υπόλοιποι Αδικα να υποφέρουν...

Τους καταλάβαμε όμως, τους εντοπίσαμε, εντοπίσαμε την Ρίζα του Κακού, την Αρρώστια, και ήδη έχει ξεκινήσει η Εκστρατεία της Ιασης...

Εσεται Ημαρ, Αδέλφια...

https://www.youtube.com/watch?v=4Fc67yQsPqQ
Τίτλος: Απ: Ο Ροδόκηπος στο Facebook
Αποστολή από: Rose στις Ιανουαρίου 15, 2018, 01:41:39
https://www.facebook.com/groups/rodokipos/permalink/863735233798835/

Πόσοι ακόμα, δεν έχουμε κατανοήσει τα παρακάτω αυτονόητα?

Η Οικονομική μας Απελευθέρωση και Ευημερία ως χώρα είναι θέμα Απόφασης. Η Λύση ήδη υπάρχει, πως να Ελευθερωθούμε, άμεσα και όλοι μας από έναν ψευτο-κρατικό μηχανισμό, που για λόγους καθαρά Πολιτικής διαπλεκόμενων συμφερόντων, καταστρέφει τον Ελληνισμό και τους Ελληνες, κάθε μέρα.

Δεν πρόκειται να Ελευθερωθούμε ποτέ, (δεν ελευθερωθήκαμε ποτέ, ψέματα μας είπαν, Δημοκρατία δεν υπάρχει, ψέματα μας είπαν), αν δεν πάρουμε σοβαρά, την Διεκδίκηση της Ελευθερίας μας, και της Ευημερίας μας.

Δεν υπάρχει χρέος, ξεπληρώνεται σε μία μέρα, κόβοντας εθνικό χρήμα και αποπληρώνοντας, που έχουμε νομικά δικαίωμα να το πράξουμε. Δεν υπάρχει φτώχεια, είναι θέμα πολιτικής, κόβουμε εθνικό χρήμα, και στηρίζουμε συνεταιρισμούς, και υγιείς επιχειρήσεις, να παράγουν Αφθονία ΑΕΠ, και αγαθών για όλους μας, δημιουργώντας παράλληλα υποδομές κοινωνικής πρόνοιας, και δημοτικής αυτάρκειας και αυτονομίας.

Μας έχουν σκλαβώσει επίτηδες, μας έχουν χρεώσει επίτηδες, για λόγους Πολιτικής Συμφερόντων. Υπάρχουν λύσεις, και θα δοθούν, όταν ο Ελληνικός Λαός, αφυπνιστεί, να κατανοήσει αυτή την συνεχόμενη κοροϊδία, και αναλάβει να Απελευθερωθεί.
Τίτλος: Απ: Ο Ροδόκηπος στο Facebook
Αποστολή από: Rose στις Φεβρουαρίου 04, 2018, 11:30:04
https://www.facebook.com/groups/rodokipos/permalink/874632032709155/

Marina Tonti

Κάποτε η Μακεδονία, έγινε αφορμή, να εξαπλωθεί ο Ελληνισμός, και να γίνει Παγκόσμιος Πολιτισμός... Ας γίνει αυτή τη φορά, η αφορμή, να ενωθεί και να σωθεί ο Αυτόχθονας Ελληνισμός, σε κάθε γωνιά του Πλανήτη.

Aν Κυβερνούσε ο Ελληνικός Λαός, δεν θα χρειαζόταν να γίνει Συλλαλητήριο να επηρεάσει ο Κόσμος την Κυβέρνηση, να μην δεχτεί το όνομα Μακεδονία για τα Σκόπια...

Δυστυχώς ο Ελληνικός Λαός, χρειάζεται να κατανοήσει, πως ότι και να κάνει, άλλοι κανονίζουν την μοίρα του... και η Λύση της Ελευθερίας του, είναι μία και Μοναδική...

Επιλογή Νέου Aκομάτιστου Πολιτικού Συστήματος, Αληθινά Λαϊκά Δημοκρατικού...

Πόσα εκατομμύρια είναι οι Ελληνες σε Ενδεια στην Ελλάδα?
Πόσα εκατομμύρια Ελληνες κινδυνεύουν εξαιτίας της Ψεύτικης Διατροφής, Ψεύτικης Ιατρικής, Ψεύτικης Δημοκρατίας, Ψεύτικης Παιδείας, Ψεύτικης Πνευματικότητας, και εν τέλει μιας Ψεύτικης και Απάνθρωπης Κοινωνίας, που έχουν καλλιεργήσει επίτηδες, για να μας εξασθενούν? Γιατί τους αφήνουμε να μας γονατίζουν?

Με αφορμή το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, όλη η Ελλάδα ενώθηκε ακομμάτιστη... για πρώτη φορά...

Ας αναρωτηθούμε λοιπόν, πόσοι Ελληνες, νοιαζόμαστε για την Ελληνική Ιστορία. Πόσοι Ελληνες, πραγματικά, γνωρίζουμε τι σημαίνει Ελληνισμός. Είμαστε περήφανοι για την Μητρίδα/Πατρίδα μας, Μητέρα Ελλάδα, ή μας εκπαίδευσαν στα εβραϊκά σχολεία, ως μισέλληνες?

Είμαστε Ορφανοί, από Μητέρα, στην Ελλάδα μας. Μία Μητέρα που να νοιάζεται για τα παιδιά της...

Βαθιές πληγές, που δεν λύνονται με τίποτα, αν δεν αφυπνιστεί ο Ελληνικός Λαός, πως καλλιεργούν πρόβατα, και όχι Ημίθεους, όπως είναι η ταυτότητα του Ελληνα.

Η παιδεία μας βρίσκεται υπό την κατάληψη των συμφερόντων, που μας κυβερνούν, και σε αυτούς ανήκει η ζωή μας... Δεν είμαστε Ελεύθεροι... μας είπαν ψέματα... Γεννηθήκαμε Σκλάβοι... να υπηρετούμε το Σύστημα, που δημιούργησαν κάποιοι για να τους εξυπηρετεί...

Λύνεται το αδιέξοδό μας? Φυσικά... Με μόνη και μοναδική προϋπόθεση, να κατανοήσουμε το παιχνίδι τους, και να το σταματήσουμε...

Το Ονομα της Μακεδονίας, είναι απλά μία αφορμή, μία σπίθα, να ξεκινήσει και πάλι ο Πόλεμος, κατά των Συμφερόντων, που έχουν αλλοτριώσει την Ανθρώπινη Υπαρξη, σε Ανθρωποειδές, χωρίς νου, χωρίς βούληση και χωρίς ψυχή.

Θα τους αφήσουμε να συνεχίσουν ή θα αλλάξουμε τα Φώτα στο Σύστημα?

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 4/2 ΣΥΝΤΑΓΜΑ
https://www.youtube.com/watch?v=O9HG8Ta5l8k&feature=youtu.be

_______

Orfeas Mavroudis - Διαχειριστής ομάδας

Αυτός όμως ο πολλάκις εξαπατημένος λαός, αποδεικνύει περίτρανα ότι έχει ΚΑΙ το αισθητήριο, αλλά ΚΑΙ το σθένος να διακηρύξει και να διατρανώσει μέσα από το Μακεδονικό, την σημαντικότητα και την σοβαρότητα του θέματος.

Πολλοί νομίζουν ότι το θέμα είναι ένα ασήμαντο περιφερειακό των βαλκανίων, το οποίο ούτε αφορά, ούτε πολυνοιάζει τον κόσμο. Όμως δεν είναι έτσι. Αυτό το θέμα έχει τεράστια σημασία για το μέλλον ολάκερης της διεθνούς κοινότητας και της μελλοντικής εξέλιξης των συμμαχιών που συντελούνται παγκόσμια.

Φυσικά η σημασία του είναι τεράστια και καταλυτική για την μελλοντική ιστορία μας ως έθνος Ελληνικό, αλλά από την άλλη είναι τεράστια η ευθύνη μας για τις επιλογές μας στην παρούσα ιστορική συγκυρία.

Ήδη μπήκαμε στην πιο κρίσιμη φάση της πλέον ασταθούς κατάστασης των παγκόσμιων ισορροπιών και η θέση μας ως Ελλάδα και οι αποφάσεις μας, θα καθορίσουν την μελλοντική μας πορεία.

Οι ΗΠΑ φαίνεται να φλέγονται ιδιαίτερα για την περιοχή, προσβλέποντας στην δημιουργία ενός δαχτυλιδιού γύρω από την Ρωσία, γιαυτό και βιάζονται να βάλλουν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ. Μάλιστα, μόλις πριν λίγες μέρες ξαναπροσδιορίστηκε ως αντίπαλος η Ρωσία μαζί με την Κίνα, δήλωση που φανερώνει τον παγκόσμιο σχεδιασμό των ΗΠΑ για το αύριο και υποδηλώνει έμμεσα και τις πολιτικές που θα ακολουθηθούν στο εγγύς μέλλον.

Απλοϊκά ίσως να φαίνεται ότι, το ΝΑΤΟ ως ΗΠΑ και EU, υλοποιούν το σχέδιο εγκλωβισμού της Ρωσίας. Δυστυχώς όμως δεν είναι ότι φαίνεται με πρώτη ματιά.

Ξεκινώντας από την αρχή του προβλήματος, της σημερινής προβληματικής κατάστασης των Σκοπίων, ξέρουμε ότι αιτία ήταν η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας που διενήργησε το ΝΑΤΟ. Εκείνο ίσως που δεν ξέρουμε, είναι ότι η Γιουγκοσλαβία διαλύθηκε από την Γερμανία, βάσει στρατηγικών για τα βαλκάνια που ακολουθεί η Γερμανία από τις αρχές ακόμα του 20ου αιώνα.

Επίσης, η στάση της Γερμανίας σήμερα διαφοροποιείται από την στρατηγική των ΗΠΑ, καθώς οι Γερμανοί, από την μια είναι οι κυριότεροι εταίροι της Κίνας και από την άλλη, προσεγγίζουν όλο και πιο πολύ την Ρωσία - όπως π.χ. με την τελευταία συμφωνία για τον αγωγό φυσικού αερίου North Stream 2 που φιλοδοξεί να καλύψει την ζήτηση της κεντρικής Ευρώπης - δείχνοντας ξεκάθαρα πλέον την στρατηγική της για το αύριο.

Από την μια λοιπόν θα έχουμε την Γερμανία, η οποία σε συνεργασία με την Ρωσία και την Κίνα θα προσπαθήσουν να κυριαρχήσουν οικονομικά στον πλανήτη και από την άλλη τις ΗΠΑ να πασχίζουν να διατηρήσουν το ανάχωμα στην νότια βαλκανική μέχρι την μέση Ανατολή, ενάντια στις Γερμανικές και Σλαβικές - με την πολιτική της Ρωσίας - επεκτατικές βλέψεις προς νότο.

Παλαιότερα λέγονταν ότι το ΝΑΤΟ έγινε για να κρατήσει την Ευρώπη εντός, την Ρωσία εκτός και την Γερμανία κάτω. Όπως φαίνεται όμως αυτά έχουν ανατραπεί λόγω Γερμανίας που ξανάγινε υπερδύναμη. Η Ελλάδα σήμερα βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι όπου απαιτείται να πάρει την μεγάλη απόφαση με πια πλευρά θα συνταχθεί, απόφαση που εν πολλοίς θα καθορίσει την μοίρα μας και θα προδιαγράψει το μέλλον μας, την ύπαρξή μας ουσιαστικά ως έθνος.

Ίσως νάναι διάχυτη η εντύπωση ότι η παγκοσμιοποίηση και η νέα τάξη πραγμάτων είναι αποκλειστικό δημιούργημα της Αμερικής. Μια ματιά όμως στο γερμανικό «Ευρωπαϊκό Κέντρο Μειονοτήτων», φανερώνει την παγκοσμιοποιητική προπαγάνδα που γίνεται ενάντια στα έθνη ειδικά των βαλκανίων, στην αμφισβήτηση των Ελλήνων ως εθνοτική ιστορική συνέχεια, την πολεμική ενάντια στην γλώσσα μας και στον πολιτισμό μας, πολιτική δυστυχώς που βρίσκει συμμάχους ντόπιους γενίτσαρους διεθνιστές και εθνομηδενιστές.

Προσοχή, η πλεκτάνη που μας στήνουν περιέχει δύο κύριες παγίδες. Από την μια η διαχρονικά ανθελληνική ορθοδοξία, την οποία θέλουνε να χρησιμοποιήσουν ως δούρειο ίππο για την μαζί και μέσω Ρωσίας Γερμανοκινεζική επικυριαρχία και από την άλλη, η αλλοίωση της γλώσσας μας, του μοναδικού αγαθού που συντηρεί και δύναται να διατηρήσει αλώβητο και ακέραιο το έθνος μας.

Έθνος που χάνει την γλώσσα του, είναι καταδικασμένο να χάσει και την ταυτότητά του....
Τίτλος: Απ: Ο Ροδόκηπος στο Facebook
Αποστολή από: Rose στις Φεβρουαρίου 04, 2018, 11:34:53
https://www.facebook.com/groups/rodokipos/permalink/874840466021645/

Η Μόνη Λύση για τα Σκόπια είναι η ΔΙΑΛΥΣΗ του κρατιδίου... Δεν αποτελεί κράτος... Αποτελεί μείγμα πολλών εθνοτήτων και θα πρέπει να μοιραστεί στα αντίστοιχα κράτη, Αλβανία, Βουλγαρία, Σερβία, και Ελλάδα... 300,000 Ελληνες περίπου ζουν στα Σκόπια... και πρέπει να ενωθούν με την Μητέρα Ελλάδα...

https://www.facebook.com/groups/rodokipos/permalink/874840466021645/

http://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/665107_voyleytis-tramp-ta-skopia-prepei-na-svistoyn-apo-harti-kai-na

http://www.iefimerida.gr/news/317966/voyleytis-toy-tramp-i-pgdm-den-einai-kan-hora-na-diamelistei-oi-misoi-alvania-kai-oi
Τίτλος: Απ: Ο Ροδόκηπος στο Facebook
Αποστολή από: Rose στις Φεβρουαρίου 04, 2018, 13:41:57
https://www.facebook.com/groups/rodokipos/permalink/874883956017296/

To Mήνυμα "Κάτω τα χέρια από την Μακεδονία", ουσιαστικά σημαίνει, "Κάτω τα χέρια από τον Ελληνισμό"... που αντηχεί ισχυρά σε όλο τον Πλανήτη.

Η κραυγή του Ελληνικού Λαού, "Αφήστε μας, επιτέλους ήσυχους, να ζήσουμε ως Ελληνες στην πατρίδα μας. Αφήστε μας, επιτέλους ήσυχους να ζήσουμε, ακομμάτιστα, ως Ανθρωποι, και όχι ως πιόνια συμφερόντων. Αφήστε επιτέλους τον κόσμο, να ζήσει την ζωή του, Ελεύθεροι, με ηθική και ευημερία."

Αυτό είναι το μήνυμα, πίσω από την Διεκδίκηση της Ελληνικότητας της Μακεδονίας... της Ελληνικής Αυτοκρατορίας, που διέδωσε τον Ελληνισμό, τον Πολιτισμό Παγκόσμια, που διέδωσε την Επιστήμη, την Δημοκρατία, την Φιλοσοφία, την Αρετή και το Παγκόσμιο Ολυμπιακό Πνεύμα, Αδελφοσύνης και Αλληλεγγύης, μεταξύ Ανθρώπων και Εθνών.

Ηρθε η Ωρα λοιπόν, ως Ανθρωποι, μέσω του Ελληνισμού, να θεραπευτούμε, και να υψωθούμε και πάλι στην Ανθρώπινη Διάστασή μας, την οποία κατάργησαν για αιώνες τώρα, να σερνόμαστε μισολιπόθυμοι σκλάβοι, για λόγους συμφερόντων.

Ηρθε η Ωρα της Αποκατάστασης, της Αληθινής Ιστορικής Πραγματικότητας, της Αποκατάστασης του Αληθινού Πολιτισμού Παγκόσμια, αφυπνίζοντας τον Αυτόχθονα Ελληνισμό.

Δείτε LIVE το συλλαλητήριο για την Μακεδονία
https://www.youtube.com/watch?v=Vc0xb5wxN2U

Y.Γ. Ο λόγος της συμμετοχής της εβραϊκής εκκλησίας, στο συλλαλητήριο της Αθήνας, αν και απείχε από το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, είναι για να μην χάσει το ποίμνιο... γιατί ξεσηκώθηκε πολύς κόσμος... Ο εβραιοχριστιανισμός ως επέτειος καταστροφής και εκμετάλλευσης του Ελληνισμού, δεν μπορεί να στηρίζει καμία Ελληνική Ιστορία.
Τίτλος: Απ: Ο Ροδόκηπος στο Facebook
Αποστολή από: Rose στις Φεβρουαρίου 04, 2018, 16:08:10
https://www.facebook.com/groups/rodokipos/permalink/874955149343510/

Το πρόβλημα της φτώχειας, δεν είναι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε κάθε πολιτισμένη χώρα του δυτικού πολιτισμού, διότι το κοινωνικό σύστημα των εθνών βρίσκεται υπό κατάληψη των συμφερόντων.

Η Αυτονόητη Μητρική Πρόνοια, που είναι απαραίτητη να υπάρχει σε κάθε κοινωνία, να προστατεύει την κάθε ανθρώπινη ύπαρξη, να μην υποφέρει, και να εξελίσσεται με χαρά και δημιουργικότητα, απολαμβάνοντας την ζωή, έχει εξαφανιστεί από κάθε γωνιά του πλανήτη, διότι έχουν εξαφανίσει τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΌ... Αν δεν αποκαταστήσουμε τον Ελληνισμό Παγκόσμια, η Ανθρωπότητα θα παραμείνει σκλαβωμένη... στα Απάνθρωπα συμφέροντα που βάζουν πάνω από την Αξία της Υπαρξης, για λόγους εκμετάλλευσης.

2018 Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ
https://www.youtube.com/watch?v=NjTFPbcrf3Q
Τίτλος: Απ: Ο Ροδόκηπος στο Facebook
Αποστολή από: Rose στις Φεβρουαρίου 04, 2018, 16:58:07
https://www.facebook.com/groups/rodokipos/permalink/874975202674838/

https://www.facebook.com/marina.tonti/posts/853799924792840?pnref=story

Η συμμετοχή της εβραιοχριστιανικής εκκλησίας, στο συλλαλητήριο της Αθήνας, ως εχθρός του Αυτόχθονα Ελληνισμού, προσβάλει κάθε Μακεδονικό Ιδεώδες.

Απορώ πραγματικά, οι οργανωτές του Συλλαλητηρίου, που τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια που μαζεύτηκε τόσος κόσμος, αλλά Ελληνική Ιστορία γνωρίζουν, οι Ελληνο-Αμερικάνοι?

Είναι εικόνες ντροπής πραγματικά, που δείχνει πως οι Νεο-Ελληνες (εσωτερικού και εξωτερικού) δεν γνωρίζουν την ιστορία τους... όταν το συλλαλητήριο της Αθήνας, καπηλεύτηκε ο εβραιοχριστιανισμός που κατέστρεψε την Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας, και τον Ελληνισμό... που αποδεικνύει ακόμα πόσο ανιστόρητα, και ευκολοδιαχειρίσιμα πρόβατα παραμένουμε...

Λυπάμαι αλλά ως γνήσια Μακεδόνισσα, προσβάλλεται η Νοημοσύνη μου, καθώς και το όνομα της Μακεδονίας, να χρησιμοποιείται τόσο φθηνά, για πολιτικά παιχνίδια ποιμνίων, σε ένα υποτίθεται ακομμάτιστο δημοκρατικό λαϊκό συλλαλητήριο...
Τίτλος: Απ: Ο Ροδόκηπος στο Facebook
Αποστολή από: Rose στις Μαρτίου 03, 2018, 21:19:29
https://www.facebook.com/groups/rodokipos/permalink/890072901165068/

Τον προηγούμενο μήνα, δεχτήκαμε μία σοβαρή επίθεση στο Εργο μας, για ακόμη μία φορά, έτσι ώστε να ακυρωθεί και να διαλυθεί πνευματικά, ο πυρήνας που μας δίνει την δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα μας... Αυτές οι αρνητικές δυνάμεις προέρχονται από σκοτεινά υποκείμενα, που ξεβολεύονται με τις δημοσιευμένες μας, αλήθειες.

Οσο ισχυρά και αν είναι αυτά τα χτυπήματα, έχουμε απαντήσει πολλές φορές, πως οι σκοτεινές τους δράσεις, επιστρέφουν πίσω, ακόμα σφοδρότερες. Μάλιστα επειδή έχουν πράξει αντίστοιχες δράσεις και σε άλλους, μας προειδοποιούν όταν αυτές οι σκοτεινές υπάρξεις δρουν εναντίον μας...

Δυστυχώς αυτός ο κόσμος δεν είναι Αγγελικά Πλασμένος, αλλά υπάρχουν πλήθος αρνητικοί και κακόβουλοι άνθρωποι, που προσπαθούν να βλάψουν τον συνάνθρωπό τους...

Ειλικρινά, τα τόσα στραβά που πέρασα τον προηγούμενο μήνα, δεν γίνεται να είναι τόσο τυχαία... τόσα πολλά και τόσο ακραία...
Από το καταχαραγμένο αυτοκίνητο, από τις ηλεκτρικές συσκευές που ανατινάχτηκαν από τις κακοτυχίες, ατυχίες, μεγάλες ζημιές, οικογενειακές ασθένειες, κτλ... μέχρι και η ΑΜΡΑ χτυπήθηκε...

Αυτό δείχνει πως τα πάντα έχουν όρια, και κάποια στιγμή τα πάντα είναι θνητά... Ευτυχώς όμως και πάλι επιβιώσαμε, και ευχόμαστε όλες αυτές οι αρνητικές δράσεις να επιστρέψουν πίσω στους αποστολείς, και να πάρουν το μάθημά τους...

Η δράση μας θα συνεχιστεί, και όσο και αν μας πολεμούν, έχουμε μάθει να ξανασηκωνόμαστε στα πόδια μας...

Ο Αγώνας μας, για την Δικαιοσύνη, την Αλήθεια, και την Πραγματική Επιστήμη, συνεχίζεται...

ετσι ώστε όλη η Λαμογιά, η Απάτη, και το Εγκλημα να αποκαλυφθεί και να θεραπευτεί...
Τίτλος: Απ: Ο Ροδόκηπος στο Facebook
Αποστολή από: Rose στις Ιανουαρίου 02, 2020, 04:06:46
https://www.facebook.com/marina.tonti/posts/1333332363506258

Χρόνια Πολλά Καλή Χρονιά, σε όλους τους Φίλους και Αδελφούς, με Υγεία και Ευημερία, Φως και Αγάπη στις Καρδιές και στην Ζωή όλων μας.

Το 20-20 είναι ήδη εδώ, και το ΦΩΣ, ξεκινάει ένα σημαντικό Αγώνα να αλλάξει τα πάντα... διότι ήρθε απλά η Ωρα τα Παιδιά του Φωτός να δείξουν τον Δρόμο, σε ένα Υπέροχο Νέο Τρόπο Ζωής, που θα μας Απελευθερώσει όλους μας και Πνευματικά και Κοινωνικά...

Εδώ και πάρα πολλά χρόνια χτίζεται η Συνειδησιακή Αλλαγή, για τα Εργα που θα ξεκινήσουν αυτή τη Χρονιά... εδώ και πολλά Χρόνια, χτίζεται η Παγκόσμια Κοινωνική Επανάσταση, για την Απελευθέρωση κάθε Ψυχής και Ζωής, αλλά γνωρίζουμε όλοι μας, πως τίποτα δεν αλλάζει αν δεν έρθει το πλήρωμα του χρόνου... Ολα είναι Μαθήματα της ψυχής... Αν δεν κατανοούσαμε όλη τη διάσταση στο σκοτάδι, στην ταλαιπωρία και στην οδύνη, δεν θα διεκδικούσαμε τόσο απεγνωσμένα πια όλη τη Διάσταση του Παραδείσιου Φωτός.

Και είμαστε ήδη εδώ, στο 20-20, όπου θα μπει μία Υγιής Βάση για έναν Καλύτερο Κόσμο, έναν Επίγειο Παράδεισο, όπου θα κάνουμε όλα τα Ονειρα μας, πραγματικότητα, θα καταφέρουμε να συνθέσουμε όλοι μαζί ένα Κοινωνικό Θαύμα, όπου όλοι μας θα είμαστε προστατευμένοι και ευτυχισμένοι, χωρίς κανείς να υποφέρει ή να πεινά... Και όμως μπορεί να γίνει αρκεί να το θελήσουμε... Ολα είναι εφικτά στην Συνείδηση που έχει ήδη Αφυπνιστεί, και διεκδικεί έναν Καλύτερο Κόσμο...

Αγάπη στις Καρδιές μας, Φως στην ματιά μας, και τα πάντα θα αλλάξουν μαγικά...

Ελάτε Ολοι Μαζί να αλλάξουμε το Ονειρο!!!!
Τώρα Μπορούμε!!!

https://www.youtube.com/watch?v=PpxMaGRFX50&fbclid=IwAR2lHZpzJntgZWGXYNG0AMjdHgPOoCPnuXqboYDmlCRewBA-bCGZKM46Qeo