Αποστολέας Θέμα: Πάμε ολοταχώς προς τις Φυσικές Θεραπείες, με την Συνεργασία πλέον των Γιατρών.  (Αναγνώστηκε 1526 φορές)

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
https://www.facebook.com/marina.tonti/posts/847093882130111?pnref=story

Πάμε ολοταχώς προς τις Φυσικές Θεραπείες, με την Συνεργασία πλέον των Γιατρών.

Οι Γιατροί ενημερώνονται καθημερινά, για την καταστροφική επίδραση των χημικών φαρμάκων, μια και αλλιώς τους τα είχαν πει, στα Πανεπιστήμια χρηματοδοτούμενα από τις Φαρμακευτικές.

Πάρα πολλοί γιατροί σήμερα, που είναι ηθικοί και σοβαροί επιστήμονες, που μελετάνε το διαδίκτυο και ενημερώνονται άρχισαν να απέχουν από την προώθηση των χημικών φαρμάκων και να προτείνουν στους ασθενείς τους, όσο γίνεται πιο φυσικές και ακίνδυνες λύσεις θεραπείας.

Φυσικά βρίσκονται σε αδιέξοδο, διότι δεν έχουν διδαχτεί πως να θεραπεύουν με φυσικό τρόπο, και αναγκάζονται να ψάχνουν μόνοι τους, για φυσικές λύσεις θεραπείας. Ομως η αρχή έχει ήδη γίνει και δεν υπάρχει επιστροφή...

Εχουμε πλέον τους γιατρούς μαζί μας, και ο αριθμός των ενημερωμένων γιατρών που στηρίζουν τις Φυσικές Θεραπείες, καθημερινά και πληθαίνει.

Σε γνωστό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, είχα από ανεξάρτητες πηγές, τις παρακάτω πληροφορίες.

1. Για την Νόσο του Κινητικού Νευρώνα, οι γιατροί προτείνουν την Θεραπεία του Ροδόκηπου, που έχουμε δημοσιεύσει σε λεπτομέρεια, έτσι ώστε να ενημερωθούν οι επιστήμονες στο χώρο υγείας, και να βοηθήσουν τους ασθενείς τους...

2. Για την Πρστατίτιδα επίσης προτείνουν την Αγωγή του Ροδόκηπου, μετά που έγιναν μάρτυρες της απόλυτης και σύντομης φυσικής θεραπείας

3. Αρνήθηκαν να χορηγήσουν κορτιζόνη σε θέμα αναπνευστικό, λέγοντας "όχι δεν θα πάρεις κορτιζόνη με τίποτα, νέο κορίτσι" και η φίλη (νοσηλεύτρια) πραγματικά εξεπλάγη, από την νέα αυτή θέση του γιατρού.

Αρα λοιπόν, η πληροφορία, κινείται, και οι γιατροί μας ήδη ενημερώνονται.

Μετά την επίθεση που δεχτήκαμε από 1500+ κολεγιόπαιδα, πριν 1,5 χρόνο, φαρμακοποιούς και γιατρούς να θέλουν να μας στείλουν στον εισαγγελέα και στην φυλακή, που τολμήσαμε να αμφισβητήσουμε την ΘΡΗΣΚΕΙΑ των Φαρμακευτικών, που τολμήσαμε, να σπάσουμε τα πλοκάμια της διαπλεκόμενης μαφία τους, σήμερα πλέον επιτέλους Δικαιωνόμαστε, και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, σε 1 -1,5 χρόνο, η αλλαγή είναι ήδη αισθητή.

Και δεν έχουμε τελειώσει ακόμα την Ανακαίνιση στο χώρο Υγείας.
Πολλά ακόμα θα αλλάξουν...

Διότι όταν ξυπνήσει ο Απροσκύνητος Ελληνας, όλο το Σύμπαν συνωμοτεί να Νικήσουμε..

Εσεται Ημαρ!
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/