Αποστολέας Θέμα: Προτάσεις αναδιάρθρωσης του πολιτικού και κοινωνικού συστήματος  (Αναγνώστηκε 2064 φορές)

Rose

 • Administrator
 • *****
 • Μηνύματα: 6.564
 • Karma: 0
 • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
  • Προφίλ
  • E-mail
Σε συνέχεια της Πρότασής μας για το Νέο Πολιτικό Σύστημα της Ελλάδας μας, Αυθεντικά Δημοκρατικό...
http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,3106.msg17114.html#msg17114

https://www.facebook.com/marina.tonti/posts/539877046185131
14 Απριλίου στις 1:59 μ.μ.

Προσπαθώντας να συμβάλλουμε σε μία Κοινωνική Μεταμόρφωση, παρουσιάζουμε τις Προτάσεις μας, για αναδιάρθρωση του πολιτικού και κοινωνικού συστήματος,
γιατί η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού, από πολλές απόψεις, κάτω από κρατικούς μηχανισμούς ανθελληνικών στοιχείων που τείνουν να αυτο-ακυρώσουν την Εθνική Ενότητα, και ύπαρξη της χώρας μας...

Ας μην ξεγελιόμαστε, δεν είναι να αντικαταστήσουμε τον έναν κομματικό σχηματισμό με έναν νέο, που θα διαχειρίζονται τα ίδια ιδιοτελή συμφέροντα, μιας συγκεκριμένης Ολιγαρχίας, και εγχώριας και εξωτερικής, αλλά να μεταστοιχειωθεί εξ' ολοκλήρου όλο το κοινωνικο-πολιτικό σύστημα, να λειτουργεί Αυτόχθονα Ελληνικά, Οικουμενικά, και Αληθινά Δημοκρατικά, για το Συνολικό Οφελος του Ελληνικού Λαού, και όχι μιας μεμονωμένης κλίκας.
Είναι σημαντικό σε αυτή την κρίσιμη στιγμή που διανύει η χώρα μας, η Συνείδηση του Ελληνικού Λαού, να αλλάξει, να μεταστοιχειωθεί άμεσα, να Αφυπνιστούμε, γιατί ο εχθρός είναι εντός, και μας έπιασε στον ύπνο. Χρειάζεται να αποκτήσουμε συνείδηση της απειλής, και να διαχειριστούμε άμεσα, αποτελεσματικά, και πολιτισμένα, την κρίση που συνεχόμενα και ακατάπαυστα μας απειλεί.

1. μία οικονομική κρίση, που συνεχίζει να εξαθλιώνει τον Ελληνα, λόγω ενός χρέους, που δημιουργήθηκε από τα φαγοπότια της εκάστοτε κυβερνούσας ολιγαρχίας, σε συνεργασία με τα παγκοσμιοποιητικά συμφέροντα.

2. μία διατροφική απειλή, όπου η διατροφή μας, δηλητηριάζεται καθημερινά, από φυτοφάρμακα, υβριδικές παραγωγές, και επιβαλλόμενη ελεγχόμενη παραγωγή, από τα γνωστά λόμπι...

3. μία "μεταναστευτική" απειλή, όπου εχθρικά σώματα, εισέρχονται, με το πρόσχημα της ανθρωπιστικής βοήθειας.

4. μία απειλή στο χώρο υγείας, όπου δολοφονούνται συνάνθρωποί μας, κάτω από την ετικέτα της επιστήμης, από τα γνωστά λόμπι, των φαρμακοβιομηχανιών.

5. μία καθημερινή πνευματική απειλή, όπου ο Ελληνας εμποδίζεται να έρθει σε επαφή με την Αυτόχθονα Ελληνική του κληρονομιά, μια και στα ίδια τα Ελληνικά μας σχολεία, υπάρχει Ανθελληνική εκπαίδευση, και δημιουργία ακύρωσης της ίδιας της Εθνικής Ενότητας, και προσωπικότητας.

Επιτακτική ανάγκη λοιπόν, να σκεφτούμε όλοι μας, άμεσα, το Μέλλον της Πατρίδας-Μητρίδας μας, Ελλάδας, το σπίτι όλων μας, για να έχουμε Μέλλον σε αυτή τη χώρα, και να την προστατέψουμε για ακόμα, μια φορά, από έναν ακόμα εχθρό/εχθρούς, έτσι ώστε να συνεχίσει να λάμπει ως ο νους και η καρδιά της οικουμένης.


« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 18, 2017, 15:34:44 από Rose »
Ενημερώστε για τις Φυσικές θεραπείες του Ροδόκηπου να βοηθήσουμε τον κόσμο να σωθεί από την ταλαιπωρία. https://www.rodokipos.com/

Ολη η Γη ένας Ροδόκηπος, για να Ανθίσει η πλάση...

Rose

 • Administrator
 • *****
 • Μηνύματα: 6.564
 • Karma: 0
 • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
  • Προφίλ
  • E-mail
https://www.facebook.com/marina.tonti/posts/539676892871813
14 Απριλίου στις 12:03 π.μ.

Oι παρακάτω προτάσεις παρουσιάζονται πολύ συνοπτικά, και περιληπτικά, ως αρχές και αξίες, που χρειάζεται να συνειδητοποιήσουμε έτσι ώστε να μεταβούμε σταδιακά,
σε μία Ελεύθερη, και Ευημερούσα Κοινωνία. Τον κατάλληλο χρόνο, όταν η Συνείδηση του Ελληνικού Λαού, είναι έτοιμη, για την Αλλαγή, θα δημοσιευτεί ένα Ολοκληρωμένο Μανιφέστο.
_____________________

Χαιρόμαστε όταν βλέπουμε, πως δημιουργούνται Νέες Πολιτικές Κινήσεις, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει ξεκάθαρο και ουσιαστικό σχέδιο, για την δημιουργία μίας Νέας Ελλάδας, όπως την οραματιζόμαστε όλοι μας, να στηρίζει τους Ελληνες πολίτες, να ευημερήσει ο τόπος, και να πρωτοπορήσουμε και πάλι παγκόσμια, εξάγοντας γνώση, τέχνη, και πολιτισμό σε όλο τον κόσμο. Για να επιτύχουμε αυτό το προσδοκούμενο αποτέλεσμα χρειάζεται να έχουμε στο νου μας, τους εξής τομείς αναδιάρθρωσης.

1. Ανεξιθρησκεία και Πνευματική Ελευθερία για όλους τους Ελληνες. - Ηρθε η Ωρα να ελευθερωθούμε πνευματικά από τον εβραϊκό ζυγό που έχει αιχμαλωτίσει και εγκλωβίσει την Συνείδηση του Ελληνα, σε μία σχιζοφρενική εβραιο-ελληνική πνευματική ιδεολογία, όπου απλώνοντας τον φόβο, δημιουργούν μεσάζοντες με τα θεία, και στην κυριολεξία εξαπατώντας και υπεξαιρώντας υλικό πλούτο, από τον Ελληνικό Λαό. Καιρός λοιπόν να διαλυθεί μια και για πάντα η Αυτοκρατορία της Απάτης της Ορθόδοξης εκκλησίας, και να εθνικοποιηθεί η εκκλησιαστική περιουσία και των μοναστηριών, επιστρέφοντας όλα τα λάφυρα πίσω στον Ελληνικό Λαό που εξαπάτησαν, καθώς επίσης, απόλυση όλων των κληρικών και δήμευση των περιουσιών τους, ως προϊόντα εξαπάτησης. Κάθε Ελληνας, δικαιούται να γνωρίζει την Αλήθεια, και να έχει πρόσβαση στην Αυτόχθονα πολιτισμική του κληρονομιά.

2. Ολιστική Παιδεία - Αναδιάρθρωση της Παιδείας, να φωτίζει τους Ελληνες, με γνώση Αυτόχθονα, Αληθινή, Επιστημονική, Ολοκληρωμένη και Ουσιαστική, με στόχο την Πνευματική του Εξέλιξη. Αφαίρεση όλων των στοιχείων θρησκευτικού προσηλυτισμού από τα σχολεία.

3. Στήριξη της Μητέρας με επίδομα, μέχρι την ενηλικίωση των παιδιών της. Η στήριξη της Μητέρας θα συνδράμει στην ανάπτυξη υγιούς Ελληνικής Οικογένειας και αυτόματης κατάργησης πάρα πολλών σημερινών ψυχολογικών και κοινωνικών προβλημάτων.

4. Οικονομία - Αναδιάρθρωση της Οικονομίας, έτσι ώστε να λειτουργεί αμεσο-δημοκρατικά, σε κοινότητες και δήμους, ως συνεταιρισμοί, με πυλώνες παραγωγικούς, έτσι ώστε κάθε μονάδα να λειτουργήσει οικονομικά, με αυτάρκεια και αυτονομία.

5. Ανεργία - Κατάργηση της Ανεργίας, και των επιδομάτων ανεργίας, με αυτόματη μετατροπή τους σε κοινωνική εργασία. Εχουμε μία Νέα Ελλάδα να χτίσουμε και χρειαζόμαστε όλοι μας, να συμβάλλουμε, καθώς και να καλλιεργηθεί η Συλλογική Εθνική Συνείδηση, και η συνεισφορά.

6. Φορολόγηση - Κατάργηση της φορολογίας στα άτομα, και φορολόγηση μόνο σε επιχειρήσεις και συνεταιρισμούς. Οι Δήμοι και οι κοινότητες θα λειτουργούν ως συνεταιρισμοί, και η συνεισφορά τους, θα είναι 10% για τις δαπάνες του δημοσίου.

7. Πολιτικά Κόμματα - Κατάργηση των Πολιτικών Κομμάτων, που κομματιάζουν την Ελλάδα μας, και τον Ελληνικό Λαό, εξυπηρετώντας συμφέροντα, κλίκας και ολιγαρχίας, και εγκαθίδρυση, Οικουμενικής Ενότητας, ως Κυβέρνηση, όπου οι Πολιτικοί Αντιπρόσωποι, και Εκπρόσωποι, θα απορρέουν ακομμάτιστα, και αξιοκρατικά, κατευθείαν από τον Λαό.

8. Πρόνοια - Εγκαθίδρυση προνοιακών μηχανισμών, έτσι ώστε, να διασφαλιστεί, δωρεάν παιδεία, υγεία, και βασική επιβίωση για όλους τους Ελληνες. Κάθε Δήμος και Κοινότητα, λειτουργεί ως μία Μητρική Εταιρεία, και υιοθετεί τους εταίρους, που επιζητούν, να συνεργαστούν.

9. Πρωτογενές Πλεόνασμα - Κάθε Δήμος και Κοινότητα, θα μεταμορφωθεί σε έναν παραγωγικό συνεταιρισμό, μία μικρή επιχείρηση, όπου όλοι οι πολίτες, που το απαρτίζουν, είναι συμμέτοχοι, ως γενική συνέλευση του συνεταιρισμού, και ως Παραγωγικός Συνεταιρισμός, οφείλει να παράγει Πλεόνασμα, μέσω του οποίου, επέρχεται και η προσδοκούμενη ευημερία.

10. Κρατικός Μηχανισμός και Αυτοδιοίκηση - Ο Κρατικός Μηχανισμός περιορίζεται στο 10% της Διαχείρισης, σε θέματα άμυνας, και ως συντονιστικό όργανο των περιφερειών και νομαρχιών. Η Αυτοδιοίκηση των Δήμων και Κοινοτήτων, κατέχει το 90% της Διαχείρισης των πολιτικών και οικονομικών θεμάτων, που απαρτίζουν τις τοπικές συλλογικότητες.

11. Απεργίες - καταργούνται, μια και δεν έχουν έννοια πλέον, μια και τις αποφάσεις τις παίρνουν οι ίδιοι οι πολίτες, για την κάθε τοπική κοινωνία. Η βουλή θα απαρτίζεται από εκπροσώπους συντεχνιών, και τα οικονομικά θέματα, κοινωνικών ομάδων θα λύνονται νομοθετικά. Καταργείται ταυτόχρονα η έννοια του υπαλλήλου, (υπό των άλλων), και εγκαθιδρύεται η έννοια του συν-εργάτη, κοινού οφέλους έργων.

12. Ασφαλιστικό - καταργείται, και κάθε τοπική κοινωνία, υποχρεούται να φροντίσει τους συνταξιούχους, άτομα με ειδικές ανάγκες, καθώς και παρέχει δωρεάν υγεία.

13. Καλλιέργειες - καταργείται η χρήση χημικών φυτοφαρμάκων για τις καλλιέργειες, στηρίζονται τα βιολογικά - φυσικά φυτοφάρμακα, και απελευθερώνεται η καλλιέργεια όλων των ειδών.

14. Χημικά φάρμακα - καταργείται η χρήση χημικών φαρμάκων, όπου υπάρχουν καταγγελίες για επικίνδυνες παρενέργειες.

15. Ενέργεια - Απελευθερώνεται απολύτως η ενέργεια, και κάθε κοινότητα και δήμος, παρέχει δωρεάν ενέργεια, μέσω εγκαθίδρυσης εναλλακτικών πηγών ενέργειας.

16. Τραπεζικό σύστημα - Εθνικοποιείται, περνάει εξολοκλήρου στον Ελληνικό Λαό, και καταργούνται τα χρέη πολιτών που αποτελούν παράνομες χρεώσεις, ή αδυνατούν να πληρώσουν.

17. Δημόσιο χρέος - αποπληρώνεται και ξεχρεώνεται η χώρα μας αυτόματα, επιστρέφοντας στην δραχμή, κλειδώνοντας ισοτιμία ευρώ και δραχμής, και τυπώνοντας 350 δις δραχμές, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως επενδυτικό χρήμα πίσω στην χώρα μας.1

18. Αυτοκίνητα - επενδύουμε στην δημιουργία ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

19. Διόδια - καταργούνται, και η κατασκευή-βελτίωση δρόμων, παρέχεται από δημόσια και δημοτικά τέλη.

20. Πολιτική Κάθαρση και Δικαιοσύνη - Ελεγχος του πόθεν έσχες όλων των πολιτικών, των τελευταίων 50 ετών, και δήμευση της περιουσίας τους, ή συγγενών τους, σε περίπτωση που δεν μπορεί να δικαιολογηθεί, η απόκτησή τους. Σε περίπτωση εξαπάτησης κατά του Ελληνικού Λαού, θα κληθούν να ξεχρεώσουν, με κοινωνική εργασία, εφόρου ζωής.

21. Φυλακισμένοι - Ολοι οι Φυλακισμένοι, φροντίζονται στην ψυχολογία τους, και μέσω εργασιοθεραπείας, προσφέροντας κοινωνική εργασία, ξεχρεώνουν την ποινή τους, και επανεντάσσονται πίσω στην Κοινωνία.

22. Πρόσφυγες - Καθήκον μας, βάση Διεθνούς Δικαίου, είναι η προστασία του πρόσφυγα, προσφέροντας στέγη, φαγητό, αλλά ταυτόχρονα, ο πρόσφυγας θα πρέπει να προσφέρει κοινωνική εργασία. Κάθε πρόσφυγας, επίσης, οφείλει να προσαρμοστεί με τα πολιτισμικά ήθη της χώρας που φιλοξενείται.

23. Λαθρομετανάστες - Εφόσον χρειαστούν εργατικά χέρια στην χώρα μας, απορροφούνται, ξεκαθαρίζοντας τυχόν κακοποιά στοιχεία. Σε όποια άλλη περίπτωση, απελάσσονται άμεσα. Αν θελήσει κάποιος να έρθει στη χώρα μας, και να εργαστεί θα πρέπει να γίνει μέσω της νόμιμης οδού, όπως σε κάθε πολιτισμένη χώρα.

24. Αμυνα - Εγκαθίδρυση επαρκούς φρούρησης των συνόρων μας, έτσι ώστε, να ελαχιστοποιήσουμε την εισροή λαθρομεταναστών, παράνομων ή κακοποιών στοιχείων.

Αν ξεχάσαμε κάτι, ευχαρίστως να το συζητήσουμε...

Ας είναι αυτές οι σκέψεις μία αρχή, να ξεκαθαρίζουμε πρακτικά, περιοχές που μοιάζουν ως σήμερα, άλυτα προβλήματα.
Μόλις ξεκαθαρίσουμε νοητικά, πως να βάλουμε μία τάξη στην χώρα μας, μετά η πολιτική κίνηση που θα εφαρμόσει την αλλαγή,
μπορεί να δημιουργηθεί σε συνεργασία, ώριμων, συνειδητοποιημένων, και ενάρετων συνεργατών,
έτσι ώστε να σηκώσουμε το θαύμα, που θέλουμε όλοι μας, μία Νέα Ελλάδα.

Τίποτα δεν είναι αδύνατο, σε όποιο θελήσει...
συνειδητά, ενάρετα, και ξεκαθαρισμένα...
έχοντας πάντα ως μέγιστη αξία,
το Κοινό Οφελος όλων των Ελλήνων.

Ας διώξουμε τους προδότες μια για πάντα,
αλλάζοντας το σύστημα...
έτσι ώστε να μην τους δίνει ποτέ την ευκαιρία,
να προδώσουν τον Ελληνικό Λαό...

___________

1 Νέα Ενημέρωση (10/2018) Το χρέος έχει πλέον παγώσει, και θα σβηστεί με την παγκόσμια οικονομική κρίση...
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 11, 2018, 03:21:22 από Rose »
Ενημερώστε για τις Φυσικές θεραπείες του Ροδόκηπου να βοηθήσουμε τον κόσμο να σωθεί από την ταλαιπωρία. https://www.rodokipos.com/

Ολη η Γη ένας Ροδόκηπος, για να Ανθίσει η πλάση...

Rose

 • Administrator
 • *****
 • Μηνύματα: 6.564
 • Karma: 0
 • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
  • Προφίλ
  • E-mail
Ενημερώστε για τις Φυσικές θεραπείες του Ροδόκηπου να βοηθήσουμε τον κόσμο να σωθεί από την ταλαιπωρία. https://www.rodokipos.com/

Ολη η Γη ένας Ροδόκηπος, για να Ανθίσει η πλάση...

Rose

 • Administrator
 • *****
 • Μηνύματα: 6.564
 • Karma: 0
 • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
  • Προφίλ
  • E-mail
Είμαστε στην Τελική Ευθεία, 20-20, για την Παγκόσμια Κοινωνική Αλλαγή... Αλλαγή όλου του Παγκόσμιου Πολιτικού Συστήματος, να λειτουργεί Λαικά, και Συνεργατικά, καταργώντας την παγκοσμιοποίηση ολοσχερώς.

Τα Διεθνή Λόμπι εκμετάλλευσης της Ανθρωπότητας τα επόμενα 10 χρόνια θα καταρρεύσουν παταγωδώς, και η Ανθρωπότητα είναι προορισμένη να Ελευθερωθεί.

Πριν λίγο διάστημα, είχαμε ανακοινώσει ότι θα προχωρήσουμε στην δημιουργία μιας Κοινωνικής - Πολιτικής Κίνησης, για την διάσωση της χώρας μας, και είχαμε ήδη ετοιμάσει και το καταστατικό.

Θα ήθελα να δηλώσω, πως αυτή η κίνηση ισχύει, όμως δεχτήκαμε, μία επίθεση, ένα πλήγμα, πάνω στην ίδρυση - γέννηση της πολιτικής κίνησης, που μας καθυστέρησε.

Δυστυχώς κάθε δράση φέρνει μία αντίδραση, και αυτή είναι η 3η δράση μας, στο τρίπτυχο (Παιδεία, Υγεία, Κοινωνία), ανατροπής όλου του διεφθαρμένου, κοινωνικο-πολιτικού συστήματος, και πραγματικά, το χτύπημα που δεχτήκαμε ήταν ακόμα μεγαλύτερο.

Δεν έχει σημασία να αναφέρω λεπτομέρειες, τι ακριβώς συνέβη, και μας καθυστέρησαν, σχεδόν ακυρώνοντας το όλο εγχείρημα, αλλά σημασία έχει, πως δεν θα ακυρωθεί τίποτα, και θα προχωρήσουμε σε ότι υποσχεθήκαμε...

Ο Φοίνικας για ακόμη μία φορά, αναγεννάται από τις στάχτες του, και προχωράμε...

Μας καθυστερούν πάρα πολύ με τα συνεχόμενα χτυπήματα που δεχόμαστε, αλλά δεν θα καταφέρουν να ακυρώσουν την δράση μας, αλλά μόνο να μας πεισμώσουν ακόμα περισσότερο, μια και το Οραμά μας είναι ακλόνητο.

Δεν σώζεται όμως η Χώρα μας, ή η Ανθρωπότητα, όταν αγωνίζονται μόνο 100, ή 1000 άτομα. Ενας σημαντικός λόγος που υπάρχει τόσο μεγάλη καθυστέρηση, στο να σωθούμε ολοι μας, από την συνεχόμενη ταλαιπωρία, είναι επειδή χρειάζεται περισσότερα άτομα να εμπλακούν σε έναν κοινωνικό αγώνα, όπως μπορεί ο καθένας να αφυπνίζει τους γύρω του, και όπως μπορεί να ετοιμάζεται ψυχολογικά για δράση, ή να κάνει κοινωνική δράση έτσι ώστε να γλυτώσουμε από το βάλτο που μας έριξαν.

Ο Δρόμος είναι Ανοιχτός και στρωμένος με Ροδοπέταλα, όμως χρειάζεται να τον βρούμε αυτόν τον δρόμο και να τον διαβούμε...

Ο πόλεμος ανάμεσα στους "καλούς" και τους "κακούς", ή στους εκμεταλλευτές και τα θύματα, ή στους επικυρίαρχους και στα πρόβατα, υπάρχει για την Εκπαίδευση της Ψυχής μας, έτσι ώστε να επιλέξουμε το ΦΩΣ, και να πατάξουμε το σκοτάδι, και από την ψυχή μας και από τη ζωή μας...

Το θρίλερ που περνάει η Ανθρωπότητα αιώνες τώρα είναι για να Αφυπνιστούμε όλοι μαζί και να πετάξουμε τα καθαρματάκια από την εξουσία να μην παίζουν άλλο με την ζωή μας, και μας γεμίζουν τραύματα και δράματα...

Χρειάζεται να Αγωνιστούμε όλοι Μαζί, να ολοκληρώσουμε την Διάσωσή μας... Ολοι Μαζί, οι Ορθά Φιλοσοφημένοι και Ανθρωπιστές της χώρας, να χτίσουμε μία Νέα Κοινωνία Ανθρώπινη, όπου θα ζούμε, όλοι μας, Πνευματικά και Κοινωνικά Ελεύθεροι, προστατευμένοι, χωρίς δυστυχία, πείνα, ασθένεια, απάτη, και έγκλημα...

Μπορούμε να τα καταφέρουμε αρκεί να μην σταματήσουμε ποτέ να Αγωνιζόμαστε για τον πιο Ιερό Σκοπό, την Διάσωση και Σωτηρία, όλης της Ανθρωπότητας, να περάσει η Διαχείριση στους Λαούς, όπου θα διαχειρίζονται Αξιοι Ανθρωποι, τα τοπικά προβλήματα, έτσι ώστε να εξαλείψουμε όλες τις κοινωνικές ασθένειες, να φέρουμε υγιείς λύσεις στα πάντα, και να ζήσουμε επιτέλους Ανθρώπινα.

Δεν θα μας σώσει και δεν θα μας γλυτώσει κανείς, αν δεν αγωνιστούμε όλοι μας, συντονισμένοι να σωθούμε ως Ελληνικός Λαός, με αλληλοσεβασμό, αλληλοσυμπαράσταση, Φιλαλληλία και Φιλαδέλφεια.

Εσεται Ημαρ! Ο Αγώνας συνεχίζεται μέχρι τελικής νίκης...

https://www.facebook.com/marina.tonti/posts/1067917213381109
Ενημερώστε για τις Φυσικές θεραπείες του Ροδόκηπου να βοηθήσουμε τον κόσμο να σωθεί από την ταλαιπωρία. https://www.rodokipos.com/

Ολη η Γη ένας Ροδόκηπος, για να Ανθίσει η πλάση...

Rose

 • Administrator
 • *****
 • Μηνύματα: 6.564
 • Karma: 0
 • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
  • Προφίλ
  • E-mail
Η ΝΕΜΕΣΙΣ - Η Θεία Δικαιοσύνη του Ελληνικού Λαού, έτσι ώστε να Διασωθούν όλοι οι Ελληνες Πολίτες, από την Μάστιγα των Ιδιοτελών Συμφερόντων, έχει ήδη αρχίσει τον Σχεδιασμό των Εργων που θα ακολουθήσουν. Οσοι Αδελφοί και Φίλοι θέλετε να συμμετέχετε στην Ομαδα της Νέμεσις, είστε ευπρόσδεκτοι, έτσι ώστε να βοηθήσουμε όλοι μαζί, με Σχεδιασμό, Οργάνωση και Υλοποίηση Προνοιακών Εργων, για όλο τον κόσμο...
______

Εχουμε ενημερώσει πως θα υπάρξει ένα Παγκόσμιο Κραχ, σε 9 χρόνια, (2028), και πρέπει να προετοιμαστούμε ως χώρα έτσι ώστε να είμαστε Αυτόνομοι και Προστατευμένοι, από την διάλυση του Παγκοσμιοποιητικού Οικονομικού Ιστού, καθώς και από την επικείμενη κρίση, να διασωθεί όλος ο Ελληνικός Λαός, το συντομότερο δυνατόν, αλλά και να γίνουν οι Απαραίτητες Προνοιακές Υποδομές, Συνολικής Προστασίας, όλων μας. Συνοπτικά χρειαζόμαστε:

1) Εργασία για όλο τον κόσμο, και μέσω κοινωφελούς δημοτικής εργασίας, και μέσω ίδρυσης συνεργατικών επιχειρήσεων.

2) Διατροφική Αυτονομία, ίδρυση σε κάθε Δήμο, δημοτικών βιολογικών καλλιεργειών και δημοτικού παντοπωλείου.

3) Ενεργειακή αυτονομία, δωρεάν ενέργεια σε όλους τους Δήμους, μέσω εγκαταστάσεων πράσινης ενέργειας, φωτοβολταϊκά, διαχείριση απορριμάτων για ενέργεια, κτλ.

4) Φυσικά θεραπευτήρια σε κάθε Δήμο, να φροντίζουν δωρεάν σε θέματα πρωτοβάθμιας υγείας, καθώς και ίδρυση Νέων Κλινικών φυσικής προσέγγισης.

5) All Inclusive Σπα, Χώροι Αναψυχής, Εστιατόριο, Καφέ, θέατρο, σινεμά. κτλ... που θα έχουν πρόσβαση οι Δημότες, που θα προσφέρουν Κοινωφελή εργασία στους Δήμους, ενθαρρύνοντας έτσι την Κοινωφελή Συνείδηση, και επιβραβεύοντας την.

6) Αλλες απαραίτητες υποδομές, που θα διασφαλίζουν την φροντίδα και την προστασία σε όλους τους Δημότες.

Χρειάζεται να Σχεδιάσουμε τις Προνοιακές Δράσεις μας, να καταθέσουμε τα Bussiness Plans και μετέπειτα να διεκδικήσουμε 100% Επιδότηση σε Ευρωπαικά Προγράμματα, έτσι ώστε να ιδρυθούν άμεσα, Δημοτικές Υπηρεσίες, Προνοιακής Δομής για όλους τους Ελληνες.

Αν κάποιος Δήμαρχος δεν συμφωνήσει με το Σχεδιο Προνοιακής Υποδομής, που θα σχεδιάσουμε όλοι μαζί, και θα προτείνουμε, να Διασωθούν οι Ελληνες Δημότες σε κάθε Δήμο, άπαντες να έχουν εργασία (καλυπτόμενοι από κοινωφελή δημοτική εργασία), ενεργειακή διατροφική αυτονομία και πρόσβαση σε Φυσική Υγεία, ακίνδυνες φυσικές θεραπείες, τότε έχουμε το δικαίωμα να τον καταγγείλουμε στην Ευρωπαική Ενωση, και να αναλάβουμε εμείς τον Δήμο, για να γίνουν τα Εργα, και να διασωθούν οι Δημότες.

Επίσης έχουμε την δυνατότητα, να αναλάβουμε εγκαταλειμμένα χωριά, και να τα ανασχεδιάσουμε εκ νέου, σε νέες κοινότητες διατροφικά και ενεργειακά αυτόνομες, και ακόμα υπάρχει η πρόταση, να συνθέσουμε εκ νέου, 2 οικολογικά χωριά, φιλοσόφων, αυτόνομα ενεργειακά και διατροφικά, Αθήνα - θεσσαλονίκη που είναι οι δύο μεγάλες πόλεις, ή όπου αλλού στην χώρα θελήσουμε

Ακούμε προτάσεις, πως να προχωρήσουμε σύντομα σε Δράσεις, βάσει επιδοτήσεων από την Ευρωπαική Ενωση, και επιτροπές ελέγχου δράσεων που θα διαφυλάξουν την υγιή εξέλιξη της Κίνησης μας..

https://www.facebook.com/groups/194064624811359
___________

Ο Στόχος του Συλλόγου Νέμεσις είναι η Διάσωση του Ελληνικού Λαού και Ιδεολογικά, Φιλοσοφικά, Πολιτισμικά, να ξαναβρούμε την Ελληνική μας Ταυτότητα, και Περηφάνια Παγκόσμια,

αλλά... και να ξαναχτίσουμε από την Αρχή μία Νέα Κοινωνική Δομή, βασισμένη στην φιλοσοφία (πόλη - κράτος), όπου θα εφαρμόσουμε μία Δημοτική Αυτονομία στο 90%, να μένουν τα χρήματα τοπικά στους Δήμους, που θα λειτουργούν ως συλλογικές οντότητες, και συνεργατικά, όλοι μαζί, θα σηκώσουμε υγιή επιχειρηματικότητα, και θα ευημερήσουμε, σε όλα τα επίπεδα, με βιολογικές καλλιέργειες, φυσικές ακίνδυνες θεραπείες, δωρεάν υγεία, εργασία για όλο τον κόσμο, μέσω και κοινωφελούς δημοτικής εργασίας, δωρεάν πράσινη ενέργεια, δωρεαν ιντερνετ, κτλ, πράσινο οικολογικό περιβάλλον διαβίωσης, ποιοτική ψυχαγωγία, και Συν-δημιουργία... έχοντας ως βάση την Συνείδηση Κοινού Οφέλους, την Ανθρωπιά, την Καλοσύνη, την Αδελφοσύνη, και την Αλληλεγγύη.

Ας πούμε πως έρχεται μία Νεράιδα (η Μητέρα Φύση) και ανοίγει τον δρόμο, και μας ψιθυρίζει λεφτά υπάρχουν, και υπάρχουν από τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα, που μπορούμε να τα διεκδικήσουμε κατευθείαν, ας πούμε λοιπόν, πως μας δίνουν όλα τα εφόδια, να υλοποιήσουμε τα Ονειρα μας, για το Κοινό Οφελος...

από που θα ξεκινούσαμε, να αλλάζουμε την χώρα?

Στον κατάλληλο χρόνο, ο Σύλλογος Νέμεσις, θα μετεξελιχτεί σε έναν Πολιτικό Φορέα, έτσι ώστε να αλλάξει και το Πολιτικό Σύστημα, να λειτουργεί Αμεσοδημοκρατικά σε τοπικό επίπεδο, και Αξιοκρατικά σε αντιπροσωπευτικό, ενοποιώντας όλο τον Ελληνισμό, καταργώντας το σύστημα διαφθοράς, της μίζας, και των ιδεοτελών συμφερόντων και τιμωρώντας τους ιθύνοντες που γονάτισαν και εξαθλίωσαν τον Ελληνικό Λαό, τα τελευταία 50 χρόνια.

Είναι πραγματικά μία Θεία Δικαιοσύνη, που όλοι μας επιζητούμε μια και είμαστε Αγανακτισμένοι, για την καταστροφή που έχουν επιφέρει οι πολιτικάντηδες και η ανοημοσύνη. Θα φέρουμε λοιπόν την Νέμεσις που είναι υπεράνω όλων των θεών και ανθρώπων, να αποκαταστήσει την Δικαιοσύνη και να ησυχάσουμε για πάντα, από την ασθένεια της διαφθοράς και της ιδιοτέλειας, που απειλεί πλέον παγκόσμια να αφανίσει το Ανθρώπινο Είδος.

Ηρθε λοιπόν η Ωρα που προσμέναμε όλοι μας, με ωριμότητα και υπευθυνότητα, θα τα σχεδιάσουμε και θα τα λύσουμε όλα... έτσι ώστε να επέλθει και η Ευημερία αλλά και η πολυπόθητη Ψυχική Γαλήνη.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούνιος 28, 2019, 16:41:36 από Rose »
Ενημερώστε για τις Φυσικές θεραπείες του Ροδόκηπου να βοηθήσουμε τον κόσμο να σωθεί από την ταλαιπωρία. https://www.rodokipos.com/

Ολη η Γη ένας Ροδόκηπος, για να Ανθίσει η πλάση...

Rose

 • Administrator
 • *****
 • Μηνύματα: 6.564
 • Karma: 0
 • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
  • Προφίλ
  • E-mail
Ενημερώνουμε πως ο Ροδόκηπος δηλώθηκε στο Μητρώο Διαφάνειας, και προγραμματίζεται η συμμετοχή στις διαβουλεύσεις, και η πιο στενή επικοινωνία με το Ευρωκοινοβούλιο και τους Επίτροπους, έτσι ώστε να λυθεί το πρόβλημα το Φυσικών θεραπειών στην χώρα μας, που εμποδίζεται από τα Συμφέροντα.

Οχι μόνο δεν αφήνουν τις Φυσικές θεραπείες να συνταγογραφούνται εντός Συστήματος Υγείας, αλλά κυνηγούν κάθε Φυσικό θεραπευτή, ή Γιατρό Φυσικής Προσέγγισης, με δημόσιο ευτελισμό, συκοφαντίες και πολλές άλλες επιθέσεις.

Η Μαφία των χημικών φαρμάκων πρέπει να αντιμετωπιστεί και να περιοριστεί, είναι μία μπίσνα 20 δις το χρόνο στη χώρα μας, με όλους τους εμπλεκόμενους συνεργάτες, και την διακίνηση φαρμάκων, που προκαλούν ανεμπόδιστοι γενοκτονία στη χώρα και δεν δίνεται βήμα στις Εναλλακτικές ή Φυσικές θεραπείες, να βοηθήσουν με ακίνδυνο και εγγυημένο τρόπο.

Επίσης είναι αξιοσημείωτο όπως έχουμε ενημερωθεί από πολλές πηγές, πως οι γιατροί συμβουλεύουν πλέον τους ασθενείς τους, να κάνουν ενδυνάμωση και αποτοξίνωση μια έτσι θεραπεύονται πολλές παθήσεις... Επιτέλους το αυτονόητο προωθείται ως συμβουλή στο χώρο Υγείας.

Θα Αγωνιστούμε, μέχρι να σταματήσει η εκμετάλλευση και η ζημιά που προκαλείται σε τόσες εκατοντάδες χιλιάδες συνανθρώπους μας, για τα συμφέροντα, κάθε χρόνο.

Ο Αγώνας συνεχίζεται μέχρι Τελικής Νίκης.

http://ec.europa.eu/transparencyregister/public/consultation/displaylobbyist.do?id=011014234951-10&fbclid=IwAR0oUtSXznliqbQNgnX1kl78UV7p3Uo9cymxR4wibRSR4chNqvZIlKo8Zow
Ενημερώστε για τις Φυσικές θεραπείες του Ροδόκηπου να βοηθήσουμε τον κόσμο να σωθεί από την ταλαιπωρία. https://www.rodokipos.com/

Ολη η Γη ένας Ροδόκηπος, για να Ανθίσει η πλάση...

Rose

 • Administrator
 • *****
 • Μηνύματα: 6.564
 • Karma: 0
 • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
  • Προφίλ
  • E-mail
Αρχίζει ο Ελληνικός Διάλογος για την Επίλυση όλων των προβλημάτων μας.

Οσοι Φίλοι και Αδελφοί ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε με τις Ιδέες σας, τους Προβληματισμούς σας, αλλά και με Λύσεις που μπορεί να θέλετε να προτείνετε, είστε ευπρόσδεκτοι όλοι.

Το forum, έγινε μόλις σήμερα το πρωί, και ήδη στήνεται με καυτή θεματολογία, προσφέροντας μία Νέα Πλατφόρμα Διαλόγου, όλου του Ελληνισμού, Οικουμενικά, και εντός και εκτός της χώρας, με στόχο την Ανάπτυξη της Συλλογικής Συνείδησης καθώς και την Φιλοσοφία Κοινού Οφέλους.

http://nemesis-isopoliteia.gr/index.php
Ενημερώστε για τις Φυσικές θεραπείες του Ροδόκηπου να βοηθήσουμε τον κόσμο να σωθεί από την ταλαιπωρία. https://www.rodokipos.com/

Ολη η Γη ένας Ροδόκηπος, για να Ανθίσει η πλάση...

Rose

 • Administrator
 • *****
 • Μηνύματα: 6.564
 • Karma: 0
 • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
  • Προφίλ
  • E-mail
FRA - Χάρτης Θεμελιωδών Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων...

Κάθε Ευρωπαίος χρειάζεται να γνωρίζει...
πως το Ελληνικό κράτος καταπατάει τα δικαιώματά μας...

O Ροδόκηπος συνεργάζεται με τη FRA - European Union Agency for Fundamental Rights (https://fra.europa.eu/el), και θα συμβάλλουμε σύντομα στην Κάθαρση του εγκλήματος, στην χώρα μας, μέσω των Καταγγελιών μας.

Καλούμε όλους τους Συνέλληνες, να μας ενημερώνουν όπου θεωρούν πως καταπατούνται τα θεμελιώδη δικαιώματά μας, από το Ελληνικό Κράτος, έτσι ώστε να προωθούνται οι Καταγγελίες μας στην Ευρωπαϊκή Ενωση.

Δεν είμαστε μόνο Ελληνες Πολίτες, αλλά και Ευρωπαίοι Πολίτες, και αν θεωρούμε, πως στην χώρα μας έχουν κάνει πλιάτσικο μια ομάδα καλόπαιδων, και κάνουν την ζωή μας πατίνι, καιρός, να πάμε το θέμα παραπάνω, στους Επίτροπους, και να διεκδικήσουμε τα Δικαιώματα μας, και τις Ελευθερίες, που μας καταπατούν.
__________

Ο Οργανισμός Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (FRA) ιδρύθηκε με αποστολή την παροχή ανεξάρτητης και τεκμηριωμένης συνδρομής και συμβουλών εμπειρογνωμόνων σχετικά με τα θεμελιώδη δικαιώματα στα θεσμικά όργανα και τα κράτη μέλη της ΕΕ. Πρόκειται για έναν ανεξάρτητο οργανισμό της ΕΕ που χρηματοδοτείται από τον προϋπολογισμό της Ένωσης.

http://www.europarl.europa.eu/charter/pdf/text_el.pdf
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 24, 2019, 07:47:14 από Rose »
Ενημερώστε για τις Φυσικές θεραπείες του Ροδόκηπου να βοηθήσουμε τον κόσμο να σωθεί από την ταλαιπωρία. https://www.rodokipos.com/

Ολη η Γη ένας Ροδόκηπος, για να Ανθίσει η πλάση...

Rose

 • Administrator
 • *****
 • Μηνύματα: 6.564
 • Karma: 0
 • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
  • Προφίλ
  • E-mail
Ενημερώστε για τις Φυσικές θεραπείες του Ροδόκηπου να βοηθήσουμε τον κόσμο να σωθεί από την ταλαιπωρία. https://www.rodokipos.com/

Ολη η Γη ένας Ροδόκηπος, για να Ανθίσει η πλάση...

Rose

 • Administrator
 • *****
 • Μηνύματα: 6.564
 • Karma: 0
 • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
  • Προφίλ
  • E-mail
Στην παρούσα ιστοσελίδα θα βρείτε πληροφορίες για τις δυνατότητες χρηματοδότησης οργανισμών του πολιτιστικού και οπτικοακουστικού τομέα, στο πλαίσιο του Προγράμματος Δημιουργική Ευρώπη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

http://creative-europe.culture.gr/
Ενημερώστε για τις Φυσικές θεραπείες του Ροδόκηπου να βοηθήσουμε τον κόσμο να σωθεί από την ταλαιπωρία. https://www.rodokipos.com/

Ολη η Γη ένας Ροδόκηπος, για να Ανθίσει η πλάση...

Rose

 • Administrator
 • *****
 • Μηνύματα: 6.564
 • Karma: 0
 • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
  • Προφίλ
  • E-mail
Ενημερώστε για τις Φυσικές θεραπείες του Ροδόκηπου να βοηθήσουμε τον κόσμο να σωθεί από την ταλαιπωρία. https://www.rodokipos.com/

Ολη η Γη ένας Ροδόκηπος, για να Ανθίσει η πλάση...