Αποστολέας Θέμα: Διάσωση Αναβάθμιση Ελλάδας - Ελληνισμού  (Αναγνώστηκε 2634 φορές)

sakissakis

  • ΑΜΡΑ - Φίλος
  • ****
  • Μηνύματα: 39
  • Karma: 0
    • Προφίλ
    • E-mail
Διάσωση Αναβάθμιση Ελλάδας - Ελληνισμού
« στις: Οκτωβρίου 26, 2014, 00:36:23 »
Το να λύσης ένα πρόβλημα και να αναβαθμίσεις ένα θέμα ,,όπως ένα κράτος και έναν λαο ,δεν είναι κάτι που το λές με μία κουβέντα ,,
εάν όντος έχεις αληθινό ενδιαφέρον και αγάπη τότε ,γνωρίζεις καλά ότι αυτό είναι μια ολόκληρη μελέτη και έρευνα .Κυρίως επάνω στο τι υπάρχει και στον καθορισμό του τι θέλουμε και θεωρούμε τέλειο ή το πλησιέστερο στο τέλειο.
Ο Ελληνισμός μας έχει δύο αλληλένδετους παράγοντες ,τον Ελληνισμό της χώρας και το κράτος μας και τον εξίσου ισάριθμο Ελληνισμό της διασποράς μας.
Δεν μπορείς να βλέπεις μόνο την μια πλευρά και να μην δίνεις κίνητρα και να αδικείς την άλλη ...ο λαός μας θα πρέπει  να είναι μέσα και  έξω να είναι κατά βάση ενιαίος με αίσθημα ισοπολιτείας δικαίου και κοινής ανάπτυξης .
Θα πρέπει κατά κύριο λόγο επίσης να έχουμε την ωριμότητα να δούμε τι συμβαίνει και πως είναι βασικός δομημένες και οι άλλες κοινωνίες ,ώστε και να παρουμε θετικά απο αυτές και να υπάρχει μια φυσιολογική συμβάδιση με τον επονομαζόμενο σύγχρονο κόσμο .γιατί μόνος του ,,όχι μόνο δεν μπορεί να επιβιώσει κανένας αλλά οδηγείται στην υποβάθμιση και παράνοια ακόμα ,,(αφού η λογική αποτελεί και μέρος της κοινής συμφωνίας των πολλών ,συνήθως ).
Δεν έχω ώρα να αναλύσω το θέμα ,ούτε μπορώ μόνος μου ,,η επίλυση του Ελληνικού είναι και θα πρέπει να είναι αποτέλεσμα μιας συλλογικής δουλειάς και καταθέσεων απόψεων με επιχειρήματα και θετικό σκεπτικό .
Η ανοιχτή καλοπροαίρετη και ευγενική επικοινωνία μεταξύ μας εάς είναι η καλή δημιουργική  Αρχή.Συλλογικά μπορούμε..