Σχόλια > Νέα μέλη στο Φόρουμ

HolyMan is Here

(1/3) > >>

HolyMan:
Μέσα σε έναν ιστότοπο γεμάτο απάτες τύπου ~πλήρωσε για να μάθεις την ΑΛΉΘΕΙΑ~ βρήκα αυτό το διαμάντι!!
Φυσικά, από μια πρώτη ανάγνωση που έκανα, υπάρχουν τυπικά που για όλα τα στραβά αυτού του πλανήτη κατηγορούν είτε τον Χριστιανισμό, είτε τους μασόνους είτε άλλα μυστηριώδη πλάσματα.
Εγώ αντίθετα είμαι άνθρωπος χωρίς τέτοιες παρωπίδες, άνθρωπος που δεν κρίνει ποτέ μαζικά ανθρώπους ή φιλοσοφικά συστήματα.
Άνθρωπος που δεν κρίνει και κατακρίνει προσβάλλοντας τις απόψεις των άλλων και ελπίζω και θέλω να συνομιλήσω μόνο με τέτοιους!!!
Καλώς σας βρήκα!!
Θα προσπαθήσω να συμμετέχω αφού ξεκοκαλίσω το Forum!!!

Rose:
Αγαπητέ Holyman,

καλωσήρθες στην παρέα μας, και ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια. Κάποιοι άλλοι μπορεί να έχουν την σκοπιμότητα να πουλήσουν "πληροφορία", εμείς έχουμε την σκοπιμότητα να διαδώσουμε ΔΩΡΕΑΝ, την Αλήθεια για να σωθεί ο Κόσμος, μια και οι καιροί επιτάσσουν για μία σωτηριακή φιλοσοφία, αλλά και πράξη.

Για να βοηθήσουμε στην έρευνά σου, είμαστε φίλοι της Αλήθειας και της Σοφίας, και καταγγέλουμε κάθε Απάτη, αλύπητα, ακόμα και αν στεναχωρούμε ανθρώπους που δυστυχώς έχουν πέσει θύματα εκμετάλλευσης και δεν το έχουν αντιληφθεί. Αν θέλουμε να εργαζόμαστε για το ΦΩΣ, σκοτάδι δεν χωράει... και πάσα θυσία, πρέπει να επιμένουμε στην Αλήθεια, η οποία είναι η μόνη που σώζει ζωές.

Κάτω λοιπόν από αυτή την Αγία Ιδεολογία, καταγγέλουμε τα κακώς κείμενα, αλλά παράλληλα δίνουμε ΔΩΡΕΑΝ την Γνώση, και το ΦΩΣ, όσο εμείς έχουμε την δυνατότητα να αντιληφθούμε, μέσα από το ανθρώπινο μας πρίσμα.
Και φυσικά υπάρχει ο Ελληνικός Διάλογος, που κάθε φιλοσοφία την περνάει από κόσκινο, και έτσι πραγματικά, έχουμε όλα τα εργαλεία σήμερα, να φτάσουμε στο Θεό, ή να πραγματώσουμε ένα Θείο Επίπεδο Συνείδησης.

Οσον αφορά τα κακώς κείμενα, δεν έχουμε κατηγορήσει τον Ελευθεροτεκτονισμό, αλλά την κακή χρήση της Μασονίας σήμερα. Οχι τον Ελευθεροτεκτονισμό ως Απελευθερωτικό και Διαφωτιστικό Κίνημα, αλλά την κατάντια του Ελευθεροτεκτονισμού σήμερα, να έχει εκπέσει σε ένα φιλοσοφικό κλαμπάκι και να μην παράγει Σωτηριακό Εργο, όπως στις απαρχές του, πέρα από εξαιρέσεις φωτισμένων ευεργετών.

Οσον αφορά τον χριστιανισμό, καταγγέλουμε όλες τις 3000 αιρέσεις του, ως ένα υβριδικό "σατανικό" πολιτικό-πνευματικό κίνημα, το οποίο δημιούργησε την έννοια του Σατανά, και κατέστρεψε την Ανθρωπότητα.

Οι αποδείξεις για τον χριστιανισμό, έχουν δημοσιευθεί στο παρακάτω σύνδεσμο,

http://www.amra.gr/forum/index.php/board,88.0.html

και είμαστε πάντα στις διάθεσή σας για Διάλογο.

Η κάθε Τραγικότητα αρχίζει από την λανθασμένη χρήση της Πνευματικότητας, και πριν υλοποιήσουμε έναν Παράδεισο στην Γη, θα πρέπει να Γνωρίσουμε σε βάθος όλο το Δράμα της Ανθρωπότητας, και της οντότητας μας, ως ατομικότητα.

Τα πάντα αρχίζουν από ένα Αυτογνωσιακό ταξίδι, να γνωρίσουμε την Ψυχή μας, τον εχθρό εντός και εκτός, αλλά και ταυτόχρονα μπορεί να βρούμε πολλά αδέλφια και συνοδοιπόρους στο διάβα μας...

Σας ευχόμαστε καλή μελέτη, και θα είμαστε δίπλα σας, σε ότι χρειαστείτε να ερευνήσετε, να εμβαθύνετε, να ρωτήσετε, έτσι ώστε κάθε Αλήθεια να έρθει στο ΦΩΣ, και το σκοτάδι να εκλείψει.

Rose:

--- Παράθεση από: HolyMan στις Αύγουστος 22, 2014, 02:52:50 ---Φυσικά, από μια πρώτη ανάγνωση που έκανα, υπάρχουν τυπικά που για όλα τα στραβά αυτού του πλανήτη κατηγορούν είτε τον Χριστιανισμό, είτε τους μασόνους είτε άλλα μυστηριώδη πλάσματα.
--- Τέλος παράθεσης ---

Μία διευκρίνηση...Δεν υπάρχουν μυστηριώδη πλάσματα, που κατηγορούμε... :) Οταν αναφερόμαστε σε "βαμπίρια", αναφερόμαστε σε ανθρώπους, που πίνουν το αίμα του λαού, εκμεταλλεύονται τον κόσμο, και τον απομυζάνε.

Rose:
Οσον αφορά, τον Χριστιανισμό, επειδή η δημοσίευση έχει γίνει σε άλλο σύνδεσμο, θα την μεταφέρουμε και στο φόρουμ της ΑΜΡΑ.

Εχουμε αναφέρει αρχικά πως το έπαθλο σε όποιον αποδείξει πως ο Ιησούς υπήρξε ως Ιστορική Προσωπικότητα, είναι 100,000 ευρώ, και πρόσφατα το ανεβάσαμε σε 1,000,000 ευρώ.

Μέχρι στιγμής κανείς δεν δέχτηκε την πρόκληση να αποδείξει την Ιστορικότητα του Ιησού, και αποδυκνείεται για ακόμη μια φορά, πως

ο Χριστιανισμός είναι μία Πολιτική Απάτη, για την οικονομική εκμετάλλευση του Κόσμου.

HolyMan:

--- Παράθεση από: Rose στις Αύγουστος 22, 2014, 14:32:25 ---Οσον αφορά, τον Χριστιανισμό, επειδή η δημοσίευση έχει γίνει σε άλλο σύνδεσμο, θα την μεταφέρουμε και στο φόρουμ της ΑΜΡΑ.

Εχουμε αναφέρει αρχικά πως το έπαθλο σε όποιον αποδείξει πως ο Ιησούς υπήρξε ως Ιστορική Προσωπικότητα, είναι 100,000 ευρώ, και πρόσφατα το ανεβάσαμε σε 1,000,000 ευρώ.

Μέχρι στιγμής κανείς δεν δέχτηκε την πρόκληση να αποδείξει την Ιστορικότητα του Ιησού, και αποδυκνείεται για ακόμη μια φορά, πως

ο Χριστιανισμός είναι μία Πολιτική Απάτη, για την οικονομική εκμετάλλευση του Κόσμου.--- Τέλος παράθεσης ---


Κανένας ιστορικός δεν έχει αμφισβητήσει ~από όσο γνωρίζω από καθηγητές~ την ιστορικότητα του προσώπου του Ιησού παρά μόνο την θεότητα του.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση