Αποστολέας Θέμα: 2014 - Η Βάση του Νέου Κόσμου!  (Αναγνώστηκε 6694 φορές)

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
2014 - Η Βάση του Νέου Κόσμου!
« στις: Μαρτίου 02, 2014, 17:04:31 »
2014 λοιπόν, και ο Αγώνας μας συνεχίζεται...

Μάλιστα τώρα που μπαίνει και η Ανοιξη, η όρεξή μας, θα κορυφωθεί για Δημιουργικότητα, καθώς μπαίνουμε και στο ζώδιο του Κριού, που μας ευνοεί για Νέα ξεκινήματα.

Πραγματικά τα τελευταία χρόνια είχαμε αρκετά χτυπήματα, και ως Ελληνική Κοινωνία αλλά και Παγκόσμια, και μόλις αρχίζουμε τον απολογισμό μας, έτσι ώστε να προχωρήσουμε παρακάτω, να χτίσουμε το παρακάτω, μια και πάρα πολλά ήδη γκρεμίστηκαν.

Μέσα από τα ερείπια λοιπόν του παλιού κόσμου, χρειάζεται να ξεκαθαρίσουμε, τι θα κρατήσουμε και τι θα πετάξουμε, τι μας είναι χρήσιμο και θα πάρουμε μαζί μας στον Νέο Κόσμο που Ανατέλλει, και τι θα αφήσουμε πίσω μας, γιατί μας είναι πλέον άχρηστα και παρελθόν.

Το 2014 λοιπόν είναι το έτος, της ξεκαθάρισης, της μετάβασης σε έναν Νέο Κόσμο, ο οποίος θα χτίζεται σιγά σιγά, καθώς θα αντλούμε δυνάμεις, και κουράγιο, ο ένας από τον αγώνα του άλλου, μια και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα ανηφορίσουμε και θα χτίσουμε το Νέο Μέλλον, και της Ελλάδας, αλλά και όλου του Πλανήτη Γη!

Ποτέ δεν χάνεται η Ελπίδα, αν δεν την αφήσουμε να χαθεί, και ίσως το σημαντικότερο μάθημα, που πήραμε τα τελευταία χρόνια, είναι πόσα πολλά τελικά εξαρτώνται από εμάς τους απλούς και μικρούς ανθρώπους, από εμάς, που μας θεωρούν τόσο αδύναμους και ελάχιστους, να φέρουμε την οποιαδήποτε αλλαγή, αλλά η αλήθεια είναι απολύτως διαφορετική!

Ουσιαστικά, οι μεγαλύτερες αλλαγές και κοινωνικές μεταρρυθμίσεις παγκόσμια, έχουν γίνει, από ελάχιστα, μικρά ανθρωπάκια, που θύμωσαν τόσο πολύ, μα τόσο πολύ και έτσι με το πείσμα τους και με την επιμονή και υπομονή τους, κατάφεραν να αλλάξουν πάρα πολλά, ακόμα και να φέρουν ολόκληρες κοινωνίες να λειτουργήσουν τελείως διαφορετικά.

Και πραγματικά, αυτό θέλουμε να θυμίσουμε, το 2014, πόση δύναμη έχει ο καθένας μας, αρκεί να ξεκαθαρίσει εντός, να Φωτιστεί κατά μία έννοια, να κατανοήσει την πραγματικότητα, και τι ακριβώς πρέπει να κάνει ο ίδιος, έτσι ώστε να προσφέρει στο Κοινωνικό Σύνολο.

Διότι καμία προσφορά μας, δεν πάει χαμένη, ακόμα και αν θεωρούμε, πως τσάμπα, μαζοχιστήκαμε τόσο πολύ, πως χάσαμε τον χρόνο μας, και τελικά, δεν καταφέραμε τίποτα, και όμως, πάρα πολλοί Κοινωνικοί Αναμορφωτές, που έφυγαν από τη ζωή σε απόλυτη μοναξιά και λύπη, δεν κατανόησαν, πόσο πολύ επέδρασαν και βοήθησαν τους υπόλοιπους συνανθρώπους τους, με το παράδειγμά τους και τον προσωπικό τους Αγώνα.

Οτι επενδύουμε στο Συλλογικό Ασυνείδητο, ότι επενδύουμε κατά μία έννοια στην Ζωή, στην Υπαρξη την ίδια, στα Ακασικά Αρχεία, τίποτα δεν χάνεται. Ολα πιάνουν τόπο...

Αρκεί να αποκτούμε, την Συλλογική Συνείδηση, την Επαφή μας με την Φύση, με την Ανθρωπιά, να γίνουμε Αναζητητές της Αλήθειας, χωρίς να φοβόμαστε την Αλήθεια, γιατί η Αλήθεια, όσο σκληρή και να είναι, στο τέλος είναι Απελευθερωτική, και μεγαλύτερη Αξία από την Ελευθερία δεν υπάρχει!

Και όμως αν και φαίνονται τα πράγματα σκούρα, και ας μας έχουν στριμώξει, έτσι ώστε να υποφέρουμε οικονομικά, συναισθηματικά, ψυχικά, η Αλήθεια είναι, και πάλι μπορούμε να Νικήσουμε, και να Κερδίσουμε, αρκεί να πιστέψουμε, πόση δύναμη έχει ο καθένας μας, και πόση ακόμα μεγαλύτερη Δύναμη έχουμε, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

Γιατί ο Δρόμος είναι Απολύτως ξεκάθαρος πλέον, το που βρισκόμαστε, και το που θα πάμε... Το μόνο που μας μένει, είναι να τον Περπατήσουμε παρέα, μέχρι να καταφέρουμε να βρεθούμε απέναντι, σε ένα Χρυσό Κόσμο, όπως τον ονειρευόμαστε, και τότε πραγματικά θα κατανοήσουμε, πόσο τσάμπα μαζοχιστήκαμε, εγκλωβισμένοι σε μία Ασθένεια, κάποιων γαϊδουριών, που είχαν βίτσιο να μας βασανίζουν...  ;D

Μπορούμε λοιπόν να αλλάξουμε το ΟΝΕΙΡΟ, να αλλάξουμε τον τρόπο ζωής μας, αρκεί να κερδίσουμε πίσω την εγκλωβισμένη Συνείδησή μας, αρκεί να κερδίσουμε πίσω την Υπαρξή μας, και τότε όλα είναι ΔΥΝΑΤΑ, να συμβούν, όταν κερδίσουμε πίσω την χαμένη Πνευματικότητά μας!

Γνωρίζουμε πλέον τους εχθρούς, γνωρίζουμε και τους φίλους... Γνωρίζουμε πως ο δρόμος αν και μοναχικός, είναι ταυτόχρονα, καρποφόρος... Γνωρίζουμε να αντέχουμε, να προσέχουμε, να κερδίζουμε, να επιλέγουμε, και να κατακτάμε κορυφές, γιατί πάντα στην Κορυφή έχει καλύτερη Θέα!

Εφόσον πλέον Γνωρίζουμε, και είμαστε Κάτοχοι της Ιερής Γνώσης, ήρθε η Ωρα της Δημιουργίας!

Διότι ο δρόμος της Δημιουργίας ανοίγει, πάντα, όταν κατέχουμε τα μυστικά, τα κλειδιά, την γνώση, και την κατανόηση, ειδάλλως η ζωή οδεύει σε μία συνεχόμενη χαοτική και άσκοπη πορεία...

4 χρόνια λοιπόν ο παλιός κόσμος γκρεμιζόταν (2010-2014)1, 4 χρόνια έχουμε μπροστά μας να χτίσουμε την Νέα Πρόταση (2014-2018), καθώς ολοκληρώνεται ο Κοσμικός Κύκλος του Ουρανού στον Κριό!

Είμαστε στα Μισά του δρόμου, που θα καθορίσει τον Νέο Κόσμο για τα επόμενα 2000 χρόνια!

Πραγματικά ζούμε σε άκρως συναρπαστική Εποχή!

Καλή επιτυχία λοιπόν στον Αγώνα όλων μας, και ας μην ξεχνάμε ποτέ,
την Δύναμη που κρύβει μέσα του, ο κάθε μικρός άνθρωπος, όταν αρχίσει και Ονειρεύεται...

_______________________________________________________________________________________________________________

1 http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,2019.0.html
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 10, 2015, 20:36:38 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/