Αποστολέας Θέμα: Η Λαμογιά και ο Ελευθεροτεκτονισμός δεν πάνε μαζί....  (Αναγνώστηκε 37637 φορές)

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Η Μασονία έχει φάει πολύ λάσπη, δυστυχώς, από τον κύριο εχθρό, την εβραιοχριστιανική εκκλησία, για λόγους καθαρά, οικονομικούς, μια και η Μασονία, ξυπνούσε τα θύματα, και έτσι το παπαδαριό, δεν είχε αρκετά εισοδήματα από τα κοροϊδα.

'Ομως εκτός από τον εξωτερικό εχθρό, τον εβραιοχριστιανισμό, κοινό εχθρό επίσης και του Ελληνισμού, η Μασονία έχει ακόμα έναν εχθρό, εσωτερικό εχθρό, την ανήθικη και άνομη, συμπεριφορά αδελφών, προς αδελφούς, όπου στην κυριολεξία χρησιμοποιούν την Μασονία, ως μια πλατφόρμα, απάτης, για να τα αρπάξουν δεξιά και αριστερά, εκφοβίζοντας αφελείς αδελφούς, με διάφορους τρόπους, είτε φυσικούς, είτε μεταφυσικούς.

Γίναμε μάρτυρες αρκετές φορές, όπως και άλλοι αδελφοί, αυτής της άνομης συμπεριφοράς στον χώρο του Ελευθεροτεκτονισμού, και γενικά των Εσωτερικών Οργανώσεων, χωρίς όμως να καταδικάζουμε τους πάντες και τα πάντα, διότι ο χώρος πραγματικά προσφέρει πολλά, και πολλοί αξιόλογοι αδελφοί προσφέρουν ένα αρκετά σημαντικό έργο, είτε εσωτερικό είτε ακόμα και κοινωνικό.

'Ομως δυστυχώς η λαμογιά και η εξαπάτηση υπάρχει, καθώς επίσης υπάρχουν και οι ήρωες, που καταγγέλλουν τα περιστατικά... παρά τις συνέπειες και τους εκφοβισμούς που μπορεί να δεχτούν.

Συγκεκριμένα δεχτήκαμε καταγγελίες αρκετών επώνυμων αδελφών για υπεξαίρεση χρημάτων, από έναν συγκεκριμένο αδελφό, που έχει απασχολήσει όλη την Τεκτονική Κοινότητα, ειδικά τους τελευταίους μήνες, αναγκάζοντας αδελφούς, να προχωρήσουν σε δημόσιες καταγγελίες, ή ακόμα να προσφύγουν στην Δικαιοσύνη.

Επειδή όλοι χρειάζεται να είμαστε ενήμεροι, έτσι ώστε αυτές τις μεμονωμένες περιπτώσεις να τις απομονώνουμε από τον χώρο, θα καταθέσουμε, τα παρακάτω ντοκουμέντα, και ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 06, 2013, 05:24:12 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Η Λαμογιά και ο Ελευθεροτεκτονισμός δεν πάνε μαζί....
« Απάντηση #1 στις: Αυγούστου 06, 2013, 05:07:41 »
http://tekton33.blogspot.gr/2012/12/blog-post.html#more

Ο διάολος όμως ταφερε έτσι ώστε η συμπεριφορά του αυτή να μοιάζει και να συμπέσει χρονικά με τη συμπεριφορά ενός άλλου “ανωτάτου βαθμούχου”, του αδ. Πλοτίνιου Τσιμπίδη, που μπορεί να διαφέρουν πλήρως ως προσωπικότητες και διαδρομές, αλλά που στο συγκεκριμένο θέμα αντέδρασαν με τον ίδιο τρόπο.
Και ο αδ. Τσιμπίδης επιχειρών να δημιουργήσει ταχύτατα στοάς έδειξε ότι δεν αντέχει την αρνητική κριτική και στράφηκε κατά των επικριτών του.
Τουλάχιστον αυτός δεν είναι παλαιός Μ.Δ. μιας και ανήλθε ταχύτερα εις τα ύπατα αξιώματα από τον συνεργάτη του αδ. Παιπέτη.
Ο συγχρονισμός και οι ομοιότητές τους ήσαν προκλητικά διαβολικές.
Έτσι όταν ο προέδρος μας, κατέφθασε, εις το χυδαίον καπηλείον και μας ρώτησε, μειδιώντας τεκτονικώς, ποίοι είναι οι δύο μεγάλοι διδάσκαλοι που τον “διέγραψαν” ταυτόχρονα επειδή τους επέκρινε, όλοι απαντήσαμε ομοθυμαδόν, λέγοντας ότι ο πρώτος είναι ο αδ. Τσιμπίδης ενώ ο δεύτερος αγνοείται.
Θύμιζε το ανέκδοτο με τον Πάπα και τον Μπιτσίδη.... και έπεσε το γέλιο.
Με την αντίδρασή τους αυτή, οι αδ. Παιπέτης και Τσιμπίδης περιέπεσαν σε ένα ακόμη ολίσθημα και συνέχισαν όχι μόνο να εκπέμπουν αρνητικά μηνύματα αλλά το χειρότερο συνέχισαν να πρωταγωνιστούν σε ένα κωμικό σήριαλ, όπου απαγόρευαν την κριτική, διαγράφοντας τους αδ. που δεν κατάφεραν να πνίξουν το γέλιο τους με τις συνεχιζόμενες γκάφες.
Αυτό αποπνέει ολοκληρωτισμό και εκπέμπει απαξιωτικά μηνύματα για την αδελφότητα, που της στερεί τη χαρά του γέλιου.
Απαγορεύουν στους άλλους να γελούν.
Θέλουν να γελούν μόνο αυτοί.
Πριτς..............
Οι νέες στοές των αδ. Τσιμπίδη και Παιπέτη θα ευδοκιμήσουν λόγω κρίσης.
Οι Έλληνες Τέκτονες μπορεί να μην συμπαθούν την ευνοιοκρατία και τον ολοκληρωτισμό.
Μπορεί να αντιπαθούν τους τσάτσους.
Αλλά λατρεύουν την κωμωδία. ( ΗΘΕΛΕΣ ΕΔΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ?)

http://tekton33.blogspot.gr/2013/02/blog-post_14.html#more

Το γράψαμε όσο γινόταν πιο καθαρά.
Τέτοιες ομάδες- «θα ευδοκιμήσουν λόγω κρίσης».
Οι Έλληνες Τέκτονες μπορεί να μην συμπαθούν την ευνοιοκρατία και τον ολοκληρωτισμό.
Μπορεί να αντιπαθούν τους τσάτσους.
Αλλά λατρεύουν την κωμωδία.
Η πραγματικότητα δεν μας δικαίωσε αλλά μας ξεπέρασε.
Ειλικρινά δεν ξέρουμε πώς να περιγράψουμε τα όσα πρόσφατα συνέβησαν.
Μας θυμίζουν κάτι ιταλικές ταινίες με τον Ούγκο Τονιάτσι και το Νίνο Μανφρέντι, όπως «το κλουβί με τις τρελές» και το «βίαιοι, βρώμικοι και κακοί», (ιδίως η σκηνή με την δηλητηριασμένη μακαρονάδα στο δείπνο της αγάπης είναι ταμάμ) με λίγο από Ντάνι Ντε Βίτο στο «Με τα λεφτά των άλλων» και την Κατερίνα Χέλμη στο «Μη φύγεις, θα φαρμακωθώ».
Τώρα αν ήταν η Κατερίνα Χέλμη η η Πέμη Ζούνη δεν θυμάμαι καλά.
Ρωτείστε το διακτινισμένο, σαν πιο αρμόδιο.
Αν γράψουμε ότι γίνεται της μουρλής, μάλλον θα αδικήσουμε τη μουρλή.
Ξέρετε ότι μέχρι σήμερα δεν είχαμε κανένα πρόβλημα να δημοσιοποιήσουμε οτιδήποτε.
Δεν καταλαβαίνουμε ούτε από σκοπιμότητες ούτε από πιέσεις.

http://tekton33.blogspot.gr/2012/11/blog-post.html#more

Ο Τσιμπίδης τελικά την έκανε την Μεγάλη Στοά σε πανηγυρική δημόσια τελετή όπου διανεμήθηκαν δωρεάν στα πέντε μέλη, επτά τόνοι χαρτί υγείας και τριάντα πέντε σουβλάκια καλαμάκια. (Αυτά δεν ήσαν δωρεάν)

http://tekton33.blogspot.gr/2013/01/blog-post_25.html#more

Καλά ….της μουρλής γίνεται….. Μεγάλες Στοές των διόμισυ νοματαίων στην Αργολίδα, Ύπατοι Ταξιάρχες μαιμούδες, αμιγείς γυναικείες, σεβάσμιοι απ’ το δρόμο, Μεγάλοι Δάσκαλοι της αρπαχτής και ο χαβαλές καλά κρατεί πάνω στο σώμα της αδελφότητας που υφίσταται τα παραπάνω ευρισκόμενη εν ύπνω, όσον αφορά τα μεγάλα και καυτά κοινωνικά θέματα.

https://www.facebook.com/groups/hellenicmasonicforum/
Πολλές νέες τεκτονικές δυνάμεις ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια και μερικές απ’ αυτές ακολουθούν ασυνήθιστες πρακτικές που αιφνιδιάζουν άλλοτε θετικά και άλλοτε αρνητικά. Το τεκτονικό τοπίο μεταμορφώνεται ταχύτατα και σε λίγα χρόνια η κρησάρα θα έχει διαμορφώσει εντελώς νέα τάξη πραγμάτων. Μακάριοι οι ευπροσάρμοστοι….οι άλλοι απλά θα ξεχαστούν ταχύτατα.
Ο ερεβώδης πρόεδρος μας υπομειδιώντας, συνεχίζει να απολαμβάνει το ουζάκι του εις τα αισχρά καπηλεία του Ψυρρή εις τα οποία παρίσταται ανελλιπώς, των ενθουσιωδών και καλλιπύγων νεανίδων, ορθίων και εν τάξει.

http://tekton33.blogspot.gr/2013/04/blog-post_27.html#more
Μπορεί να αναδείξαμε τα προβλήματα, να σπάσαμε κατεστημένες νοοτροπίες και να πετύχαμε να ξεκινήσουν κάποιες διαδικασίες αλλαγών, αλλά ακόμα δεν βλέπουμε αποτελέσματα ικανά να αναστρέψουν την παρακμιακή τεκτονική πορεία.
Αυτό είναι κακό.
Η αδράνεια του συστήματος στη σημερινή εποχή των ταχύτατων μεταβολών θα δημιουργήσει βίαια εκτρωματικές και ανεξέλεγκτες δράσεις που δεν θα είναι ούτε προβλέψιμες ούτε διαχειρίσιμες.
Εμείς τουλάχιστον γνωρίζουμε καλά τους υπεύθυνους και το μερίδιο της ευθύνης τους και δεν θα παραστήσουμε τους δήθεν έκπληκτους, ούτε θα διαρρήξουμε τα ιμάτιά μας από τα όσα θα δούμε στο κοντινό μέλλον.
Τα όσα θα επισυμβούν στο μέλλον θα οφείλονται κυρίως σ’ αυτούς που ακύρωσαν μεθοδικά τις αξίες της αδελφότητας και στους πολλούς που τους κάλυψαν με την ανοχή και την σιωπή τους.
Δεν άκουσαν τα όσα τους είπαμε εμείς με αγάπη και πόνο για το θεσμό μας.
Τώρα θα υποστούν άλλα από άλλους, με οδυνηρό τρόπο και θα καταρρεύσουν πολλά και κυρίως οι αυταπάτες.
Ας ετοιμάζονται.

Μ.Κ.

http://tekton33.blogspot.gr/2013/03/forum_27.html#more
Κοινή ανακοίνωση του Ελληνικού Τεκτονικού Forum και του Ελληνικού Πρακτορείου Τεκτονικών Ειδήσεων
Αγαπητοί αναγνώστες

Τις τελευταίες ώρες έχουμε λάβει αρκετά μηνύματα που αναφέρονται στην χθεσινή μας ανάρτηση σχετικά με την συμμετοχή μελών της Στοάς ΔΙΟΝΥΣΟΣ αρ.111 στις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου ( παρέλαση στο Νέο Ηράκλειο).

Πιο συγκεκριμένα, αρκετοί από τους αναγνώστες μας αμφιβάλουν για την αυθεντικότητα της φωτογραφίας με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί ένταση μεταξύ των αδελφών και όχι μόνον.

Ως υπεύθυνα μέσα ενημέρωσης των Ελλήνων αδελφών και προκειμένου να εκτονωθεί η κατάσταση αποφασίσαμε να αποσύρουμε την συγκεκριμένη ανάρτηση μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Θα θέλαμε για μια ακόμη φορά να δηλώσουμε προς όλες τις κατευθύνσεις ότι σκοπός μας είναι η ενημέρωση των αδελφών και η προβολή όλων των Τεκτονικών Δυνάμεων. Διασταυρώνουμε τα δελτία που μας αποστέλλονται από τις Τεκτονικές Δυνάμεις χωρίς όμως να μπορούμε να γνωρίζουμε τα πάντα.

Αντιμετωπίζουμε όλους τους αδελφούς καλοπροαίρετα χωρίς καχυποψία και αμφιβολίες . Έτσι έγινε και στην περίπτωση της GOU και ως ωφείλαμε προβάλλαμε την είδηση από την δράση της συγκεκριμένης Τεκτονικής Δύναμης.

Κάθε είδηση την προβάλλουμε προς ενημέρωση μακριά από σκοπιμότητες με ΓΝΩΜΟΝΑ πάντα την προαγωγή του Τεκτονικού Ιδεώδους τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό δια των συνεργαζομένων Τεκτονικών Δυνάμεων.
Ελληνικό Τεκτονικό Forum Ελληνικό Πρακτορείο Τεκτονικών Ειδήσεων

http://tektonismos.blogspot.gr/2013/03/forum.html?spref=fb
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟ FORUM: Π.Ρ.Ι.Τ.Σ.
tekton33.blogspot.com

Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ - ΔΙΑΦΑΝΗΣ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ - ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ-ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΤΥΧΟΥΣ - ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΥ -
9:42pm
Γιάννης Αγιάννης
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 06, 2013, 05:32:34 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Η Λαμογιά και ο Ελευθεροτεκτονισμός δεν πάνε μαζί....
« Απάντηση #2 στις: Αυγούστου 06, 2013, 05:18:12 »
Ο Dragan Milenkovic, έχει φτιάξει αυτό το προφίλ, έτσι ώστε να ενημερώσει τον κύκλο του συγκεκριμένου "αδελφού", πως εξαπατήθηκε οικονομικά.

https://www.facebook.com/apostolos.tsipidisp/posts/110298762507048

Apostolos Tsipidis Plotionis
29 Απριλίου στις 11:16 π.μ. ·

My dear friends,

Haunted by feelings of guilt hereby I wish to declare my sorrow because of the fraud was committed a year and a half ago. Fraud consisted in giving false promise to my victims that I would find employment for them through my "connections". For that promised "service" I took 2500 euros for them. Dragan Milenkovic, one of the people I damaged, became father of a little girl soon after the fraud, and I basically, put in danger the existence of his young family.

My misdeeds left deep trace in my rotten soul. This profile is a reflection of my conscience.
I promise that I'll give back money I owe to Dragan Milenkovic, within a period of 48 hours, with my deepest apologies. As a proof that I kept this promise, Dragan will post on my profile.

Please Forgive me...
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 06, 2013, 05:23:09 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Η Λαμογιά και ο Ελευθεροτεκτονισμός δεν πάνε μαζί....
« Απάντηση #3 στις: Αυγούστου 06, 2013, 05:21:25 »
Χθες επίσης δεχτήκαμε διαμέσου facebook, το παρακάτω μήνυμα...
το οποίο έγινε η αιτία όλης αυτής της ανάρτησης.

https://www.facebook.com/josef.kowalski.54/posts/148845598655020
Josef Kowalski
πριν από 17 ώρες ·
I want to let you know that apostolos tsipidis stolen my 2,500 Euros!

Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Η Λαμογιά και ο Ελευθεροτεκτονισμός δεν πάνε μαζί....
« Απάντηση #4 στις: Αυγούστου 06, 2013, 05:29:46 »
Δημοσιεύουμε ακόμα ένα έγγραφο, ένα Εξώδικο, του αδελφού Δημήτρη Δ κατά Απόστολου Τσιπίδη, για εξαπάτηση... 1

Επειδή έχουμε ακούσει τουλάχιστον άλλες 4 περιπτώσεις εξαπάτησης, καλό θα ήταν να γίνει μία συλλογική καταγγελία από όσα θύματα υπάρχουν. Καλούμε λοιπόν όσοι αδελφοί γνωρίζουν περισσότερα για την υπόθεση, να επικοινωνήσουν μαζί μας στο info@amra.gr έτσι ώστε να προβούν σε μία συλλογική κατάθεση, μαζί με τον αδελφό Δ.

Χρειάζεται όλοι να λάβουμε δυνατά το μήνυμα... πως η Εντιμότητα, η Αρετή, η Ηθική δεν πέθαναν...

παλεύουν ακόμα... και θα νικήσουν το σκοτάδι...

Διότι το ΦΩΣ είναι πάντα πιο δυνατό...

1αφαιρέθηκε το έγγραφο, η υπόθεση έχει κλείσει
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 16, 2016, 23:32:56 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Η Λαμογιά και ο Ελευθεροτεκτονισμός δεν πάνε μαζί....
« Απάντηση #5 στις: Αυγούστου 06, 2013, 10:39:06 »
George Tsatsaronis

Η ανάρτηση που είχα υποσχεθεί στους "Τεκτονικούς Αντίλογους" αλλά λογοκρίθηκε από τους διαχειριστές:

Θα μου επιτρέψετε μία τελευταία αναφορά στο θέμα Dan. Θα γράψω κάποια πράγματα όπως υποσχέθηκα ότι θα κάνω, αλλά δεν θα δευτερολογήσω σε κανέναν. Όποιος θέλει επιπλέων πληροφορίες, ας μου στείλει μήνυμα ή ας συναντηθεί μαζί μου όπως έχουν κάνει ήδη ορισμένοι/ες.

Τα τελευταία χρόνια ξέρω πολλούς αδδ και αδδ που λόγω της οικονομικής κρίσης, από μόνοι τους απομακρύνθηκαν από τις Στοές. Στις περιπτώσεις των αδδ των ΔΕΛΦΩΝ, γνωρίζω προσωπικά γιατί τότε ήμουν μέλος σε Στοά τους, ότι ο τότε Μεγ. Διδ. προς τιμήν του προσπάθησε και ζήτησε και από όλους τους Σεβασμίους να κρατήσουν τα μέλη στις Στοές ακόμα και αν δεν πληρώνουν. Η υπερηφάνεια όμως οδήγησε πολλούς να εγκαταλείψουν γιατί δεν ήθελαν να χρωστάνε. Επίσης κάποιοι/ες δεν άντεξαν το γεγονός ότι «συμμαθητές τους» ανέβαιναν σε βαθμούς, ενώ εκείνοι δεν μπορούσαν γιατί δεν είχαν να πληρώσουν.

Προσωπικά ήταν το παράπονο μου. Στους Δελφούς από τις 14 Φεβρουαρίου του 2001 και έως και τον Ιούλιο του 2011 ήμουν ταμειακά εντάξει. Όταν αργότερα δεν μπορούσα να πληρώσω, ο αείμνηστος αδ Βασίλειος Πάτκας μου πρότεινε να κάνω αίτηση για αύξηση φωτός λέγοντας μου να πληρώσω όποτε μπορούσα και στις 20 Οκτωβρίου του 2011 έλαβα τον 28ο βαθμό.

Το παράπονο μου και αυτό που δεν μπορούσα ποτέ να δεχτώ, είναι να μην λαμβάνει κάποιος αύξηση μισθοδοσίας ή αύξηση φωτός αν δεν πληρώσει ένα, σεβαστό ποια για την εποχή μας, ποσό. Θεωρώ πως η γνώση πρέπει να δίνετε δωρεάν σε όποιον έχει τις προϋποθέσεις. Ναι, ξέρω, ο κάθε χώρος έχει τα λειτουργικά του έξοδα, ακόμα και αν είναι ιδιόκτητος. Είναι ένα θέμα δύσκολο και στενάχωρο μαζί και ο κάθε οργανισμός υποθέτω το χειρίζεται διαφορετικά.

Πριν το καλοκαίρι λοιπόν του 2012 γνώρισα τον αδ Απόστολο, ο οποίος είχε μία πρόταση από τον Βραζιλιάνο Ύπατο της G.O.U. να ιδρυθεί εδώ στην Ελλάδα ένα παράρτημα, η G.O.U. Greece, τα έξοδα τoυ οποίου θα τα κάλυπτε όλα εκείνος. Χωρίς συνδρομές, χωρίς έξοδα για βαθμούς, χωρίς έξοδα για περιζώματα κλπ κλπ. Βρήκα την ιδέα εξαιρετική και έτσι φτάσαμε στον Νοέμβριο του 2012 όπου ο αδ Ύπατος Richard Andre Maia ήρθε στην Ελλάδα για 2η φορά. Ο ίδιος έκανε τον αδ Απόστολο 33ο και στις 15 Νοεμβρίου του 2012, εγκατέστησε την G.O.U. Greece. Μπαίνοντας ακόμα και σήμερα στον χώρο, υπάρχει η ιδρυτική χάρτα η οποία δίνει την αναγνώριση αυτή από την G.O.U. με Ύπατο στην Ελλάδα τον αδ Απόστολο Τσιπίδη 33ο Τότε μας επανέλαβε την πρόθεση του να αναλάβει όλα τα έξοδα λειτουργίας 3 Στοών στην Ελλάδα από τα περιζώματα, τα έξοδα για ενοίκια, τα υπόλοιπα λειτουργικά έως και τα ποτήρια Αγάπης. Αυτός μας τα έλεγε, δεν του τα ζητήσαμε εμείς.

Ο Δημήτρης Δαν. μυήθηκε στην Στοά «Διόνυσος» αρ.111 όταν η Στοά ήταν ακόμα υπό την Σκεπή της G.O.U. με Ύπατο τον Richard Andre Maia.

Όλο το διάστημα από την προετοιμασία για το ξεκίνημα (Αύγουστο του 2012) έως και την ημερομηνία που ήρθε η οριστική ρήξη με τον Βραζιλιάνο (Απρίλιο του 2013), όλα μα όλα τα έξοδα τα είχε αναλάβει ο αδ Απόστολος με την μικρή συνδρομή ακόμα μερικών αδδ από εμάς.

Ακόμα και την ανακαίνιση της Στοάς που το κόστος μέχρι τον Απρίλιο είχε φτάσει περίπου τα 5000 ευρώ και είχε υποσχεθεί ότι θα τα πλήρωνε ο Βραζιλιάνος, ακόμα και αυτά τα εξόφλησε ο αδ Απόστολος.

Ο Βραζιλιάνος κάποια στιγμή για τους δικούς του λόγους, αποφάσισε να «τραβήξει το χαλί» στον αδ Απόστολο. Μάλιστα μου ζήτησε να με κάνει 33ο και να αναλάβω εγώ την G.O.U. Greece στην θέση του αδ Απόστολου. Τραγικό το πόσο λίγο μας ήξερε τελικά. Όσο αφορά την Στοά και τα διοικητικά μας, υπάρχουν συντονισμένες ενέργειες που όταν ο χρόνος είναι κατάλληλος θα βγουν προς τα έξω.

Τον χρόνο που μας πέρασε, υπάρχουν πολλές φωτογραφίες που έχουμε αναρτήσει στο forum https://www.facebook.com/groups/305526752896393/ και δείχνουν ΚΑΠΟΙΟΥΣ από τους επισκέπτες να φωτογραφίζονται με ΚΑΠΟΙΑ από τα μέλη της Στοάς. Αν νομίζει κανείς ότι τέτοιοι σεβαστοί αδδ θα πήγαιναν να επισκεφτούν εύκολα μία Στοά, πόσο μάλλον μία παρατεκτονική οργανώση, κάποιο λάθος κάνουν… Επίσης είχαμε την χαρά και την τιμή να ακούσουμε και εργασίες τους. Όσοι είναι κοντά μας και επιθυμούν την ανωνυμία τους, το σεβόμαστε όπως έχουμε και υποχρέωση να κάνουμε.

Ο Δημήτρης Δαν. σύμφωνα με δικές του δηλώσεις «Ποια είναι η Τεκτονικη μου ιδιοτητα ο βαθμος και που ανηκω παρακαλω θα ηθελα να μην το ανακοινωσω ακομα» αφήνει να εννοηθεί ότι όταν έκανε αίτηση σε εμάς και ήρθε να μυηθεί ήταν ήδη Τέκτονας;;;

Γνωρίζει αλήθεια κανείς κάτι τέτοιο; Αν είναι μέλος σε κάποια Στοά;

Το μόνο σίγουρο όπως καταλαβαίνω εκ των υστέρων, είναι ότι ήρθε με δόλο να προσπαθήσει να δημιουργήσει πρόβλημα.

Λέει και ξαναλέει για τα 40 ευρώ που έδωσε στην Γραμματέα για το κόστος εισδοχής, (το μοναδικό έξοδο για όποιον θέλει να έρθει) και παραπονιέται ότι δεν πήρε απόδειξη.

Παραπονιέται για τα 40 ευρώ που έδωσε για αγαθοεργία τα οποία πήγαν, βάση κανονισμού και παράδοσης εκεί που έπρεπε. Ξέρετε άραγε πόσοι δεν έχουν πληρώσει ούτε αυτά τα 40 ευρώ λόγο οικονομικής δυσκολίας;

Μας είχε πει ότι 14 μήνες δεν είχε έσοδα, αλλά ξαφνικά κάποια μέρα μαθαίνω ότι έδωσε στον αδ Απόστολο κάποια χρήματα για να τον βοηθήσει με τα φορολογικά του. ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΑΜΕΣΩΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ και του είπα κατά λέξη. «Σαν Σεβάσμιος στην Στοά που είσαι μέλος, σου λέω ότι δεν με ενδιαφέρει τι δοσοληψίες έχεις με τον αδ Ύπατο. Είναι προσωπική σου δουλειά, εσύ ζήτησες την βοήθεια του. Μην έρθεις όμως ΠΟΤΕ και μου παραπονεθείς ότι η δουλειά σου δεν έγινε, γιατί ο τρόπος που ζήτησες είναι ανορθόδοξος και έχει ρίσκο». Του το επανέλαβα το ίδιο και από κοντά ενώπιον μαρτύρων και όταν εκείνος με ρώτησε «Αν δεν γίνει η δουλειά μου δεν θα βοηθήσει η Στοά να πάρω τα χρήματα μου πίσω;» του απάντηση: «ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ, ΤΟ ΑΝ ΧΡΩΣΤΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΤΡΟΠΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΛΥΣΗ. ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟ;»

Όπως τον είχα συμβουλέψει και για κάτι ακόμα για το οποίο επίσης με αγνόησε, όπως φάνηκε γιατί είχε έρθει απλά για να προσπαθήσει να δημιουργήσει πρόβλημα. Αυτό όμως «το κάνει γαργάρα» και δεν το αναφέρει καθόλου γιατί δεν τον συμφέρει.

Όμως ρούλη, οι ανθρώπινες αλλά και οι αδελφικές σχέσεις μέσα από κάποιες τέτοιες στενόχωρες διαδικασίες «ψήνονται». Και όπως λέει και ο Καστανέντα σε κάποιο βιβλίο του, δεν είσαι παρά «η μικρή μας τυραννίτα».

Όταν ο Θεός μου φέρνει στο δρόμο μου ανθρώπους σαν τον Δαν καταλαβαίνω ότι θέλει να γίνω καλύτερος και τον ευχαριστώ για αυτό.

Ο Δαν το λίγο που έμεινε μαζί μας και τον βάλαμε και στα σπίτια μας, κατάλαβε ότι τόσο εγώ όσο και ο Απόστολος είμαστε άνθρωποι με σεβασμό και αγάπη προς τον συνάνθρωπο και σε κάθε μορφή ζωής, γιατί πιστεύουμε ότι είμαστε όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ μας και είμαστε όλοι ένα. Έτσι δεν υπάρχει περίπτωση να πειράξουμε ούτε τρίχα από τα μαλλιά κάποιου.

Ιδιαίτερα ο Απόστολος που περνώντας μέσα από έναν πόλεμο, έχει μεγάλη εκτίμηση και σεβασμό στην ανθρώπινη ύπαρξη. Αυτός είναι ο λόγος που άνθρωποι σαν τον Δαν είναι ελεύθεροι να γράφουν ότι τους κατέβει, να διαστρεβλώνουν γεγονότα, να γράφουν μέρος της αλήθειας, να λένε ψέματα και να έχουν οπαδούς με ψεύτικα προφίλ που μην έχοντας να κάνουν κάτι άλλο, βρίσκουν ευκαιρία να πουν και αυτοί τα δικά τους γιατί διαφορετικά ποτέ κανείς δεν θα τους έδινε σημασία.

Τώρα, αν κάποιος από εσάς ήταν Σεβ σε μία Στοά και ο μαθητής που μύησε πριν 40 ημέρες, του απαιτούσε να του δήξει τα τεκτονικά του έγγραφα και αμφισβητούσε τα πάντα, ο μαθητής που μόνος ήρθε και έκρουσε την πόρτα, ε τι να πω…

Γιατί όμως κάτι τέτοιο να συμβαίνει σε τεκτονικές ομάδες; Γιατί να επιτρέπονται τέτοιες συμπεριφορές; Με κάθε σεβασμό στους διαχειριστές της ομάδας, μετά από αυτά που γράφω, αν ο Δαν δεν διαγραφεί, θα αποχωρήσω γιατί δεν μπορώ να δεχτώ ότι δίνετε βήμα σε κάποιον που μόνο ζημιά κάνει στον χώρο.

Η οποιαδήποτε αντιδικία του Δαν με τον Απόστολο, διάλεξε ο ίδιος να ακολουθήσει τον δρόμο της δικαιοσύνης και δεν έχει θέση εδώ.

Κ. Ολ.-ΝΤΡΟΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΕΚΤΩΝΙΣΜΟ

πριν από 13 ώρες · Μου αρέσει!

George Tsatsaronis - Πάντως τελικά η ανάρτηση δημοσιεύθηκε και θα την διαγράψω το πρωί γιατί είναι πραγματικά θλιβερά όλα αυτά.

πριν από 11 ώρες · Μου αρέσει!

Am. Za. συμφονο απολητοσ μαζι σασ σεβασμιοτατε...καλο καλογερη

πριν από 11 ώρες · Μου αρέσει!

31/7/2013 11:51 π.μ.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 06, 2013, 15:32:35 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Η Λαμογιά και ο Ελευθεροτεκτονισμός δεν πάνε μαζί....
« Απάντηση #6 στις: Αυγούστου 06, 2013, 12:23:17 »
http://www.starsports.gr/index.php?view=view_articles&option=paslamia1964&item=1374088146&lang=el

Νέα πρόσωπα στον ΠΑΣ Λαμία
Δημοσιευμένο στις 17/07/2013 22:09:00
Συντάχθηκε από τον/την Βαγγέλης Ζαγκώτσης

Μία νέα σελίδα γράφεται από απόψε στην ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΣ Λαμία ενόψει της συμμετοχής της στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Στη διάρκεια της τακτικής γενικής συνέλευσης των μελών, στην αίθουσα του Τ.Ε.Ε., παρουσιάστηκαν από την απερχόμενη διοίκηση οι νέοι επενδυτές.

Ας δούμε όμως τι έγινε χρονικά στη γενική συνέλευση. Αρχικά τον λόγο πήρε ο πρόεδρος Πανουργιάς Παπαϊωάννου, ο οποίος έκανε έναν σύντομο απολογισμό και αναφέρθηκε στις αγωνιστικές επιτυχίες της ομάδας. Τόνισε ότι είχε περισσότερες προσδοκίες για στήριξη, όμως δεν παρέλειψε την οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας. Παραδέχτηκε ότι υπήρξαν δυσκολίες κι έγιναν και λάθη, αλλά η Λαμία πέτυχε το στόχο της. "Η ομάδα δεν ανήκει σε κανέναν, είναι ερασιτεχνικό σωματείο. Κάνουμε προσπάθεια να έρθουν επενδυτές και χορηγοί. Δεν με ενδιαφέρει η θέση του προέδρου. Εξακολουθώ να έχω όνειρο να δω τη Λαμία ψηλά και θα είμαι εγγυητής" είπε.

Τον λόγο στη συνέχεια πήρε ο ταμίας του συλλόγου, Χρήστος Νίκλας, που παρουσίασε τα έσοδα και τα έξοδα της περασμένης χρονιάς. Αμέσως μετά, ομόφωνα, εγκρίθηκε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός.

Μετά από ένα διάλειμμα ήρθε η στιγμή της παρουσίασης των επενδυτών. Πρόκειται για τον Αποστόλο Τσιπίδη (με πλούσιο αθλητικό παρελθόν  καθώς έχει διατελέσει μεταξύ άλλων πρόεδρος στην ομάδα μπάσκετ του Ηρακλή Θεσσαλονίκης και μέλος της ΠΑΕ Ηρακλής επί προεδρίας Αντώνη Ρέμου). O κύριος Τσιπίδης υπογράμμισε ότι "δεν ήρθαμε να πάρουμε την ομάδα, αλλά να βοηθήσουμε με την εμπειρία μας". Επίσης είπε ότι η Λαμία θα σχεδιαστεί και θα λειτουργήσει με πρότυπο την SKODA Ξάνθη.

Οι υπόλοιποι επενδυτές είναι: ο Νίκος Μουζάκης (κλωστοϋφαντουργία ΜΕΛΙΣΣΑ-ΜΟΥΖΑΚΗΣ), ο Αλέξανδρος Κατσαμπέκης (εταιρεία καλλυντικών ESSENCE), ο Τάσος Καμπάνης (κατασκευή φρένων GALFER), Ανδρέας Δημητρόπουλος (λιπαντικά ΕΛΙΝ), Διονύσης Χαρίτος (ηλεκτρομηχανολογικά έργα ELFOS) και ο Γιώργος Τσατσαρώνης, άμεσος συνεργάτης του κυρίου Τσιπίδη.



Η γενική συνέλευση θα συνεχιστεί εντός δέκα ημερών. Θα ακολουθήσουν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου (θα απαρτίζεται από 7 μέλη) στο οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, θα συμμετέχουν και τέσσερα μέλη της απερχόμενης διοίκησης, ανάμεσά τους και ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Προπονητής στην ομάδα παραμένει ο Λάκης Παπανικολάου. Τεχνικός διευθυντής θα είναι ο Αποστόλης Λιβανός και γενικός διευθυντής αναμένεται να είναι ο Γιώργος Νταρακλίτσας (γνωστός για την ποδοσφαιρική του θητεία σε Άρη και Ιωνικό).

Σύντομα θα ανακοινωθούν οι πρώτες μεταγραφές καθώς και δύο ακόμη χορηγοί.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 06, 2013, 12:24:53 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Η Λαμογιά και ο Ελευθεροτεκτονισμός δεν πάνε μαζί....
« Απάντηση #7 στις: Αυγούστου 06, 2013, 12:33:34 »
http://secretfilesdecode.blogspot.gr/2013/07/target.html
(O Τσιπίδης τα γράφει για τον εαυτό του...  :D  )

Σάββατο, 20 Ιουλίου 2013

''TARGET''



ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΟΜΙΛΟΣ COSMOS CLUB  ΠΛΕΟΝ ...ΣΕ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ..
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΕ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ.

Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΛΛΗΝΟΣΕΡΒΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΤΣΙΠΙΔΗΣ, Ο ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΖΑΚΗΣ, ΚΑΙ Ο ΑΜΕΣΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΣΙΠΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΝΑ ''ΟΡΓΩΝΟΥΝ'' ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΛΙΔΟΣΚΟΠΗΣΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ FUNDS ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ Ο ΑΡΧΙΜΑΣΩΝΟΣ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ .

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΗΤΑΝ Η ΙΔΡΥΣΗ ΕΛΛΗΝΟΣΕΡΒΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ , ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΣΟΥΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ COSMOS CLUB.
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Ορφέας

  • Διαχειριστής
  • ******
  • Μηνύματα: 1.717
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: Η Λαμογιά και ο Ελευθεροτεκτονισμός δεν πάνε μαζί....
« Απάντηση #8 στις: Αυγούστου 06, 2013, 15:42:03 »
Τρίτη, 30 Ιούλιος 2013 17:13
Εδώ και τώρα αλλαγές στον ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ!

Απαλλαγμένη η νέα Διοίκηση του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ από το άγχος των πιθανών εμπλοκών που θα μπορούσαν  να προκύψουν από την  ενδεχόμενη συμμέτοχη στο Διοικητικό σχήμα της ομάδας και των δήθεν  υποψήφιων επενδυτών προχώρησε σε  χρόνο  ρεκόρ όχι μόνον στην εκλογή της νέας( παλιάς) Διοίκησης της ομάδας αλλά και σε στελεχιακό δυναμικό με πρώτη κίνηση την ενίσχυση του τεχνικού τιμ με τον Περικλή Αμανατίδη που μαζί με τον Λάκη Παπανικολάου αναλαμβάνουν το δύσκολο ,ίσως το δυσκολότερο έργο της πορείας του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ στην Β Εθνική Κατηγορία................. ....... .     ..........
......................................................

Από: http://www.lamiafm1.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=9546:%CE%B5%CE%B4%CF%8E-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CF%8E%CF%81%CE%B1-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CF%83-%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%B9%CE%B1&Itemid=50


Σχετικά με τους επίδοξους επενδυτές, γράφτηκε στο: http://www.lamiareport.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=78578&Itemid=55

"Εν τω μεταξύ πραγματοποιήθηκαν χθες το απόγευμα οι αρχαιρεσίες της διακοπείσας Γενικής Συνέλευσης του "ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964", μετά και τις τελευταίες εξελίξεις με τους "επενδυτές" και το ναυάγιο του deal με την παρέα του Απόστολου Τσιπίδη.

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου είπε ότι χωρίς εγγυήσεις δεν ήταν δυνατόν να συνεχισθούν οι διαπραγματεύσεις, αφήνοντας μάλιστα αιχμές κατά των επίδοξων επενδυτών, αφού όπως είπε δεν μπορούσαν να καλύψουν ούτε μια εγγυητική για τα τρέχοντα έξοδα της ομάδας που ήταν 17.000 ευρώ.

<< Τι επενδυτές είναι αυτοί που δεν μπορούσαν να καταθέσουν εγγυητική 17.000 ευρώ; >>, είπε χαρακτηριστικά."


Σε άλλη σελίδα, στο http://messazzero.gr/index.php/home-page/2013-01-21-07-54-55/799-2013-07-23-17-08-03

υπάρχει άρθρο με τίτλο: "καπνός ο Τσιπίδης και οι ... επενδυτές...."


Τρίτη, 16 Ιουλίου 2013 13:08
http://www.lamiareport.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=77847:thn-tetarth-tha-kseroume-an-h-omada-ths-lamias-tha-allaksei-afentika&catid=38:2010-04-22-20-27-04&Itemid=68

Αναβλήθηκε η χθεσινή Γενική Συνέλευση για αύριο Τετάρτη - Στη Λαμία ο Απόστολος Τσιπίδης που συνεχίζει τις επαφές με μέλη της διοίκησης και άλλους παράγοντες για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του "ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964"

Το επόμενο 48ωρο θα ξεκαθαρίσει το τοπίο για το αν θα αλλάξει χέρια ή όχι η ομάδα ποδοσφαίρου της Λαμίας. Η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Δευτέρας αναβλήθηκε για την Τετάρτη στις 20:00΄, αφού όπως όλα δείχνουν μέχρι μεθαύριο θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο και με τους νέους επενδυτές.

Εν τω μεταξύ σε εξέλιξη είναι πυρετώδεις διαβουλεύσεις με έντονο παρασκήνιο, οι οποίες ξεκίνησαν από την προηγούμενη εβδομάδα, για την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του "ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964".

Την πόρτα της ομάδας χτύπησε ο βορειοελλαδίτης επιχειρηματίας Απόστολος Τσιπίδης (φώτο δεξιά), ο οποίος μαζί με τον Νίκο Μουζάκη (φώτο αριστερά), εκδήλωσαν ενδιαφέρον για να αναλάβουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα διοικητικά πράγματα της ομάδας.

Οι αρχικές πληροφορίες ήθελαν τις συζητήσεις να έχουν ολοκληρωθεί και να απομένουν μόνο οι υπογραφές, ωστόσο το τελευταίο 48ωρα ο πρόεδρος της ομάδας Πανουργιάς Παπαϊωάννου δείχνει να το ξανασκέφτεται, χωρίς ωστόσο να ανοίγει τα χαρτιά του, εάν δηλαδή προτίθεται η παρούσα διοίκηση να αναλάβει να τρέξει την ομάδα την επόμενη περίοδο και το σημαντικότερο με ποιο budget.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι επαφές που θα γίνουν μέσα στο επόμενο 48ωρο θα είναι καθοριστικές. << Εαν οι νέοι επενδυτές μας πείσουν για τις προθέσεις τους και μας αποδείξουν ότι μπορούν να υλοποιήσουν τα σχέδια που έχουν για την ομάδα..., τότε είναι πολύ πιθανό την Τετάρτη να έχουμε νέα διοίκηση στην ομάδα της Λαμίας >>, είπε στο LamiaReport, παράγοντας που γνωρίζει πολύ καλά την πορεία των διαπραγματεύσεων της διοίκησης με τους νέους επενδυτές.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι νέοι επενδυτές έχουν δεσμευτεί την Τετάρτη να εμφανίσουν ακόμη και τους χορηγούς, που θα στηρίξουν την ομάδα.


30 July 2013
http://www.messazzero.gr/index.php/home-page/2013-01-21-07-54-55/816-2013-07-30-07-59-19

Απόλυτα ξεκάθαρος και λάβρος κατά των φερόμενων επενδυτών στην ομάδα του ΠΑΣ Λαμία, ήταν στην χθεσινή(29/7) Γενική Συνέλευση ο πρόεδρος της ομάδας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Συγκεκριμένα στη Γενική Συνέλευση που ορίσθηκε για να πραγματοποιηθούν οι εκλογές για τη συγκρότηση του Δ.Σ, ο πρόεδρος Πανουργιάς Παπαϊωάννου, πήρε το λόγο πριν αρχίσει η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου Δ.Σ και ανέφερε: '' Κατ' αρχήν θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν υπάρχουν πλέον επενδυτές και συνεχίζουμε το έργο μας.

Αυτοί οι κύριοι που παρουσιαστήκαν εδώ, κάθε άλλο παρά επενδυτές ήταν, αφού όταν φτάσαμε στο διαταύτα και έπρεπε να παρουσιάσουν χρήματα και εγγυητικές από τράπεζα, εξαφανίστηκαν, έγιναν καπνός.

Ίσως να φταίμε και μεις που τους πιστέψαμε, μπορεί να κάναμε λάθος που αφήσαμε τον καιρό να περνάει, όμως εγώ προσωπικά σαν Πανουργιάς Παπαϊωάννου, δεν θα άφηνα την ομάδα ή δεν θα την παραχωρούσα σε κανέναν που δεν θα μου έδινε εγγυήσεις.

Ζήτησα 17.000 € μετρητά για τρέχουσες υποχρεώσεις και 50.000 € εγγυητική από τράπεζα και δεν πήρα τίποτα, και 1.000 € να ζητούσα δεν θα τα έδιναν, γιατί όπως ΄φανηκε δεν τα είχαν...''

Στο σημείο αυτό ο ταεμίας της ομάδας, Χρήστος Νίκλας, τόνισε ''...πώς παρουσίασαν ένα συμφωνητικό για να υπογράψουμε χωρίς να έχουν ΑΦΜ, και όταν έψαξα σαν λογιστής να βρω φορολιγικά του στοιχεία δεν υπήρχαν για κανέναν τους, ήταν ανύπαρκτοι..''.

Στη συνέχεια και πάλι ο πρόεδρος Πανουργιάς Παπαϊωάννου θέλοντας να κλέισει το θέμα είπε: '' ...εμείς κάναμε λάθη στο συγκεκριμένο θέμα, αλλά το τελειώσαμε, κάποιοι όμως ακόμη και σήμερα αβαντάρουν για ένα 20άρικο τους επενδυτές και καλά...................


Φαίνεται η ιστορία επαναλαμβάνεται.... Πέρυσι τέτοια εποχή ο .... επενδυτής Τσιπίδης θα αναλάμβανε το Παγκράτι....
Έγραφε το  http://www.inews.gr/136/pagkrati--tsipidis-perimeno-kakiousi-kleisame-dyo-servous.htm
22:18 14/7/2012 - Πηγή: SuperBasket

Ο Απόστολος Τσιπίδης, νέος χρηματοδότης του Παγκρατίου παρουσιάστηκε στον κόσμο των "ροσονέρι", ανέλυσε το πλάνο του κι εξήγησε τους λόγους που τον έκαναν να ασχοληθεί με την ομάδα.

Ο Απόστολος Τσιπίδης αποκάλυψε πως έχει κάνει ήδη επαφές με τον Λευτέρη Κακιούση, ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παγκρατίου, παρά την διάψευση του Ελληνα προπονητή.
Τσιπίδης: "Θα τα ξαναπούμε στην Α1"....



Στις 20 Ιουλίου το http://www.sport24.gr/Basket/ElladaBasket/A2/tsipidhs_hrtha_sto_pagkrati_gia_na_doylepsw.1862444.html γράφει:
Δημοσίευση: 20 Ιουλ. 2012 17:49
Για τους στόχους και το μέλλον του Παγκρατίου μίλησε ο πρόεδρος επενδυτής, Απόστολος Τσιπίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα είπε: ........"

Λίγες μέρες μετά το Παγκράτι ανακοίνωνε: http://www.superbasket.gr/permalink/165521.html

Παρελθόν ο Τσιπίδης
απο Χρήστος Μιχαηλίδης 06/08/2012 18:31
Το Παγκράτι εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει για την διακοπή της συνεργασίας του με τον Απόστολο Τσιπίδη ενώ συγχρόνως τονίζει πως "από αυτή την δυσάρεστη εμπειρία βγαίνουμε πιο δυνατοί και απόλυτα ενωμένοι".

Η ανακοίνωση του Παγκρατίου αναφέρει:....κλπ...κλπ...


Ο απτόητος "επενδυτής" την άλλη μέρα δήλωνε στο http://www.basketworld.gr/2012/08/blog-post_2645.html

Τρίτη, 7 Αυγούστου 2012
ότι ετοιμάζει κάτι "μεγάλο", στον ΠΑΟΚ!



08 Αυγ 2012 09:59, Από PAOK24  στο http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=13&id=20525&t=1

Με ένα σύντομο, αλλά ταραχώδες πέρασμα από την ποδοσφαιρική ομάδα της Καστοριάς, τον μπασκετικό Ηρακλή, αλλά και την ομάδα μπάσκετ του Παγκρατίου (από την οποία έφυγε πριν μερικές ημέρες, και λίγο μετά την παρουσία του εκεί), ο Τσιπίδης βρήκε τρόπο επικοινωνίας με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, αρχικά με τον Μπάνε Πρέλεβιτς και στη συνέχεια με όλο το ΔΣ, ενώπιον του οποίου παρουσιάστηκε την περασμένη Δευτέρα. Πρότεινε πολλά, είπε ακόμη περισσότερα, υπήρξε προβληματισμός για το παρελθόν του και όλα όσα τον… συνοδεύουν, από την άλλη όμως.....

η συνέχεια, "Αρνητική απάντησε σε Τσιπίδη
Ο Μπάνε Πρέλεβιτς δεν δέχτηκε την πρόταση συνεργασίας που είχε καταθέσει ο Απόστολος Τσιπίδης".

από το http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBasket/A1Paok/arnhtikh_apanthse_se_tsipidh.1885971.html

"Ο λόγος της αρνητικής απάντησης είναι ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν πείσθηκαν από όσα τους ανέφερε ο Απόστολος Τσιπίδης και προτίμησαν να δώσουν τέλος πριν το θέμα πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις".


Όσο τα περί ΗΡΑΚΛΗ,
από http://www.makthes.gr/news/sports/79627/


διαβάζουμε: Σέρβοι αγοράζουν την ΚΑΕ Ηρακλής
Η είδηση προέκυψε χθες το απόγευμα, κατόπιν συνάντησης που είχαν οι συγκεκριμένοι επιχειρηματίες με τους παράγοντες του Ηρακλή (Σαρλής, Ποιμενίδης, Κουζούνης) στο Ιβανώφειο. Ο άνθρωπος που έφερε σε επαφή τις δύο πλευρές είναι ο Απόστολος Τσιπίδης, ο οποίος είχε εμπλακεί διοικητικά με την ΚΑΕ προ διετίας. Σύμφωνα με την ενημέρωση που παρείχαν οι Σέρβοι, ως βάση των δραστηριοτήτων τους είναι το Νις. Στην ομάδα ανήκει ο Ντράγκαν Μιλένκοβιτς, που έχει ζήσει 15 χρόνια στη Θεσσαλονίκη (μιλά άπταιστα ελληνικά), εργαζόταν εδώ και γνωρίζει καλά τι σημαίνει Ελλάδα και Ηρακλής. Άλλα δύο πρόσωπα που αποτελούν το σέρβικο γκρουπ των επιχειρηματιών είναι οι Ντράγκαν Μίλκοβιτς και Μπόγιαν Στανισάβλιεβιτς.

Ο τελευταίος είναι ατζέντης ποδοσφαίρου με πολλούς πελάτες στην Ιταλία και ειδικά στην ομάδα του Παλέρμο. Με δηλώσεις του, o Απόστολος Τσιπίδης αναφέρθηκε στο επενδυτικό πλάνο των Σέρβων και αποκάλυψε ότι υπάρχει ενδιαφέρον και για την ΠΑΕ Ηρακλής. “Μαζί με τους επιχειρηματίες που είναι και φίλοι μου, θέλουμε να επενδύσουμε στον Ηρακλή. Υπάρχει πλάνο ώστε να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε κάτι καλό. Τους ξέρω πολύ καλά από τη Σερβία όπου έχουν βάση οι επιχειρήσεις μου. Η προηγούμενη θητεία μου στο μπασκετικό τμήμα με έκανε πιο σοφό κι έμαθα πολλά. Θέλουν να εμπλακούν και στην ΠΑΕ. Θα έχουμε άμεσα συνάντηση με την διοίκηση της ΠΑΕ. Συνολικά, σκοπεύουμε να επενδύσουμε 50 εκατομμύρια ευρώ στον Ηρακλή”. Το κλειδί για να τρέξουν οι εξελίξεις, είναι η εισροή χρημάτων στα ταμεία της ΚΑΕ. Εφόσον δοθούν έμπρακτες εγγυήσεις για τις οικονομικές δυνατότητες των επιχειρηματιών, τότε η ΚΑΕ θα αλλάξει χέρια.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 06, 2013, 17:26:30 από Ορφέας »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού, και μας φιμώνουν να μην ενημερωθεί ο κόσμος. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. Εχουν ενημερωθεί παγκόσμια Πανεπιστήμια - Κυβερνήσεις https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Η Λαμογιά και ο Ελευθεροτεκτονισμός δεν πάνε μαζί....
« Απάντηση #9 στις: Αυγούστου 06, 2013, 15:47:25 »
Ευτυχώς... ευτυχώς...  την γλύτωσαν....  :D
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Ορφέας

  • Διαχειριστής
  • ******
  • Μηνύματα: 1.717
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: Η Λαμογιά και ο Ελευθεροτεκτονισμός δεν πάνε μαζί....
« Απάντηση #10 στις: Αυγούστου 06, 2013, 17:56:46 »

Φαίνεται όμως ότι κάποιοι (σπάνια ακόμα) αρχίζουν και καταλαβαίνουν "τι εστί Τσιπίδης"....

Ο Colbert γράφει στο http://www.bluefans.info/forum/index.php?topic=1529.15

Απ: ΤΣΙΠΙΔΗΣ ΦΟΡ ΠΡΕΖΙΝΤΕΝΤ
« Απάντηση #17 στις: Απρίλιος 13, 2011, 01:53:39 μμ »

"Μέχρι τώρα δεν ήθελα να τον ξεφωνίζω διότι κατά τη γνώμη μου κατά βάθος το παιδί δε φταίεο, αλλά μια και στον Ηρακλή εσχάτως περισσεύουν οι ψυχασθενείς, που πολλοί ναι μεν μπορεί να είναι καλά και χρυσά παιδιά, αλλά όσο τους αφήνεις ελεύθερους τόσο θάρρος παίρνουν και εν τέλει κάνουν κακό, αποφάσισα να αλλάξω τακτική:

Λοιπόν, ο συμπαθής Άποστόλης είναι κλινική περίπτωση μυθομανούς. Τί δουλειά ακριβώς κάνει, κανείς δεν ξέρει, ένα είναι βέβαιο: Ότι αποκλείεται να κάνει αυτό που (εκάστοτε, διότι αλλάζει κάθε 3 και λίγο το παραμύθι) λέει. Η ανάγκη του να ψεύδεται ασυστόλως μπορεί να μας οδηγήσει με βεβαιότητα στο ότι είναι ικανός να κάνει το οτιδήποτε, αρκεί να μπορεί να φαίνεται προς τά έξω ότι είναι κάτι "σπουδαίο".

Ξαναλέω: Χρυσό και άκακο παιδί ο Αποστόλης, αλλά ήρθε ή ώρα να μείνουν μακριά από τον Ηρακλή οι ψυχοπαθείς μυθομανείς!"

και συμπλήρωνε παρακάτω:
Απ: ΤΣΙΠΙΔΗΣ ΦΟΡ ΠΡΕΖΙΝΤΕΝΤ
« Απάντηση #32 στις: Σεπτέμβριος 02, 2011, 10:31:34 πμ »

"Δεν ξέρω τί είναι πιο αστείο. Το ότι ο Αποστόλης από την άνω τούμπα, που κατά καιρούς επαγγέλονταν ντετέκτιβ, λαϊκός τραγουδιστής, διευθυντής λάιφ στάιλ περιοδικού, βουλευτής κόμματος (να, μέχρι και αυτό έχει ισχυριστεί) και άλλα αμέτρητα πριν τελικά εμφανιστεί με μεταπτυχιακά στη Νάπολι και με μερικά ...εκατομύρια ευρώ είναι έτοιμος να κάνει ομαδάρα τον Ηρακλή ή το ότι θα εμφανιζόταν εδώ κάποιος να μου πει ότι "ξέρει" και να μου πετάξει και ένα "έλεος" (παρεμπιμπτόντως φίλος, το "αίλαιως" είναι πιο καλό, προτίμησέ το στο μέλλον αν δέχεσαι συμβουλές από έναν γουαναμπή κουμανταδόρο)  ;D

Στα πιο σοβαρά τώρα και δυο παρατηρήσεις από μένα, ορίστε η πρώτη: Αν ο Αποστόλης λέει αλήθεια σε ένα πράγμα (που αν δεν είναι ένα, είναι δύο το πολύ, απλώς δεν ξέρω το δεύτερο  8) ) είναι ότι έχει πάρε δώσε με Σερβία. Τώρα, μεγαλοεπιχειρηματίας ήταν/είναι εκεί, μεγαλοκαφετζής, παιδί για μεγάλα ή μικρά θελήματα με ή χωρίς εισαγωγικά, θα σας γελάσω. Θα μΕ πείτε, μα μπορεί να είναι άλλοι από πίσω. Δεν αμφιβάλλω, μπορεί. Αλλά η σοβαρότητα του μπροστινού, δείχνει και τη σοβαρότητα του από πίσω, οπότε...

Μιλώντας για σοβαρότητα πάω και στη δεύτερη παρατήρηση: Πόσο σοβαρή είναι μια ομάδα που στην επικαιρότητά της εμφανίζονται και ξαναεμφανίζονται τύποι σαν τον Τσιπίδη (αλλά για να μην αδικούμε για όλα τα κακά της μοίρας μας το συμπαθή Αποστόλη, και άλλοι π.χ. Κουκλίτης, Τάκης κλπ) και αυτή η ίδια ομάδα ή έστω ένα μέρος της επιμένει να τους παίρνει στα σοβαρά; Στο ερώτημα αυτό δε θέλω να απαντήσω, γιατί σαν ηρακλειδέα δε με συμφέρει".

Αλήθεια, τελευταία μόστραρε διευθυντής στον ΑΡΗ, τί γίνεται εκεί;
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού, και μας φιμώνουν να μην ενημερωθεί ο κόσμος. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. Εχουν ενημερωθεί παγκόσμια Πανεπιστήμια - Κυβερνήσεις https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Ορφέας

  • Διαχειριστής
  • ******
  • Μηνύματα: 1.717
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: Η Λαμογιά και ο Ελευθεροτεκτονισμός δεν πάνε μαζί....
« Απάντηση #11 στις: Αυγούστου 06, 2013, 18:15:24 »

Το πλήρες προφίλ του Αποστόλη βρίσκεται αναρτημένο στο Blogg http://kastoria-fcnews.blogspot.gr/2009/11/blog-post_27.html

Ήταν τότε που θα "έσωζε" την Καστοριά με τις μεγαλοεπενδύσεις Του!!!!

Η ....συνέχεια .... http://kastoria-fcnews.blogspot.gr/2009/11/mikriligacom.html

http://kastoria-fcnews.blogspot.gr/2009/12/3-4.html

πούναι τα  λεφτά;  http://kastoria-fcnews.blogspot.gr/2009/12/mikriligacom.html

http://kastoria-fcnews.blogspot.gr/2009/12/blog-post.html

Τέλος ο Τσιπίδης από την Καστοριά. (09/12/2009)
http://kastoria-fcnews.blogspot.gr/2009/12/blog-post_09.html

Ο Β. Χριστόπουλος και Γ. Ευθυμιάδης μεταξύ άλλων τόνισαν:

"....Δυστυχώς απ' ότι φάνηκε, για άλλη μια φορά ακόμη ένας άνθρωπος εμφανίστηκε για να πάρει 5 λεπτά δημοσιότητας...."
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού, και μας φιμώνουν να μην ενημερωθεί ο κόσμος. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. Εχουν ενημερωθεί παγκόσμια Πανεπιστήμια - Κυβερνήσεις https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Η Λαμογιά και ο Ελευθεροτεκτονισμός δεν πάνε μαζί....
« Απάντηση #12 στις: Αυγούστου 06, 2013, 22:50:34 »
http://kastoria-fcnews.blogspot.gr/2009/11/blog-post_27.html
27 Νοεμβρίου 2009

Ο Απόστολος Τσιπίδης δεν είναι καθόλου άγνωστος στα αθλητικά δρώμενα της χώρας μας, αφού είναι ο βασικός χρηματοδότης και ο πρόεδρος της ομάδας του ΤΑΚ Ηρακλής, της οποίας φέτος η πορεία είναι εκπληκτική, ενώ παράλληλα κατέχει και το 35% των μετοχών της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ερυθρού Αστέρα. Ο κ. Τσιπίδης γεννήθηκε στις 31 Ιουλίου του 1973 στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Princeze of Napoli της Ιταλίας με πτυχίο Manager Business Administration (Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων). Σήμερα, μετά από μία μεγάλη πορεία στον επιχειρηματικό χώρο, είναι ιδιοκτήτης Εταιρείας Καλλυντικών και Αρωμάτων στο Παρίσι της Γαλλίας, Εταιρείας τροφοδότησης καταστημάτων με είδη ένδυσης και Εταιρείας Εισαγωγών - Εξαγωγών με έδρα την πόλη της Νίσσα στην Σερβία και ιδιοκτήτης αλυσίδας καταστημάτων λιανικής πώλησης στην Βουλγαρία, τη Σερβία και τα Σκόπια. Είναι επίσης μέλος του Ομίλου Επιχειρήσεων EUROSULTING, που δραστηριοποιείται στον χώρο της υψηλής τεχνολογίας και υποστηρίζεται από την εταιρία ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ, που είναι η μεγαλύτερη στο χώρο της Ευρώπης. Τιμήθηκε από την Σερβική Δημοκρατία για την ενεργή συμμετοχή του κατά τη διάρκεια του πολέμου Σερβίας - Βοσνίας. Λόγω των διευρυμένων επαγγελματικών δραστηριοτήτων του ομιλεί τη Σερβική, Ρουμανική, Ρωσική, Αγγλική, Βουλγαρική και τη Σκοπιανή γλώσσα, ενώ γνωρίζει Ιταλικά και Γερμανικά. Είναι παντρεμένος και έχει δύο γιούς.

http://kastoria-fcnews.blogspot.gr/2009/12/blog-post_09.html
9 Δεκεμβρίου 2009

όμως η εξέλιξη των γεγονότων σύντομα μας γέμισε με αμφιβολίες και απογοήτευση. Τόσο για τις προθέσεις του κ. Τσιπίδη, όσο και για τις οικονομικές του δυνατότητες. Δυστυχώς, από ότι φαίνεται για άλλη μια φορά, ακόμη ένας άνθρωπος εμφανίστηκε για να πάρει πέντε λεπτά δημοσιότητας. Επειδή δεν μας δεσμεύει πλέον τίποτα από όλα αυτά τα οποία εξήγγειλε και δημοσιοποίησε, δηλώνουμε ότι αποσύρουμε την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του και σταματάμε να έχουμε οποιαδήποτε σχέση με την κίνηση αυτή. Κι αυτό γιατί μέχρι στιγμής αποδεικνύει με την στάση του και με τις πράξεις του ότι δεν είναι ικανός να υλοποιήσει όσα έχει υποσχεθεί.

http://www.bluefans.info/forum/index.php?topic=1529.15
Απρίλιος 13, 2011

Λοιπόν, ο συμπαθής Άποστόλης είναι κλινική περίπτωση μυθομανούς. Τί δουλειά ακριβώς κάνει, κανείς δεν ξέρει, ένα είναι βέβαιο: Ότι αποκλείεται να κάνει αυτό που (εκάστοτε, διότι αλλάζει κάθε 3 και λίγο το παραμύθι) λέει. Η ανάγκη του να ψεύδεται ασυστόλως μπορεί να μας οδηγήσει με βεβαιότητα στο ότι είναι ικανός να κάνει το οτιδήποτε, αρκεί να μπορεί να φαίνεται προς τά έξω ότι είναι κάτι "σπουδαίο".

Ξαναλέω: Χρυσό και άκακο παιδί ο Αποστόλης, αλλά ήρθε ή ώρα να μείνουν μακριά από τον Ηρακλή οι ψυχοπαθείς μυθομανείς!
_________________________________________________________________________________________

Σχόλια: Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που βλέπουν ΞΕΚΑΘΑΡΑ, χωρίς την βοήθεια ακόμα μιας αστρολογικής ανάλυσης... Βλέπουν ξεκάθαρα μέσα στην ψυχή του άλλου... Κλινική περίπτωση Μυθομανούς λοιπόν, ή Μεγαλομανίας. Το Ακραίο πάντα γίνεται ελκυστικό... Και όχι δεν φταίει ο Μουρλός, φταίει το θύμα φυσικά... που διέφθειρε τον θύτη, τον παρέσυρε, να φερθεί απάνθρωπα και παράνομα...

Ας καταγγείλουμε δημόσια τα θύματα... Αυτοί φταίνε...  ;D
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 06, 2013, 23:08:28 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Η Λαμογιά και ο Ελευθεροτεκτονισμός δεν πάνε μαζί....
« Απάντηση #13 στις: Αυγούστου 07, 2013, 06:20:50 »
http://www.makthes.gr/news/sports/79627/
02/09/2011

Η είδηση προέκυψε χθες το απόγευμα, κατόπιν συνάντησης που είχαν οι συγκεκριμένοι επιχειρηματίες με τους παράγοντες του Ηρακλή (Σαρλής, Ποιμενίδης, Κουζούνης) στο Ιβανώφειο. Ο άνθρωπος που έφερε σε επαφή τις δύο πλευρές είναι ο Απόστολος Τσιπίδης, ο οποίος είχε εμπλακεί διοικητικά με την ΚΑΕ προ διετίας. Σύμφωνα με την ενημέρωση που παρείχαν οι Σέρβοι, ως βάση των δραστηριοτήτων τους είναι το Νις. Στην ομάδα ανήκει ο Ντράγκαν Μιλένκοβιτς, που έχει ζήσει 15 χρόνια στη Θεσσαλονίκη (μιλά άπταιστα ελληνικά), εργαζόταν εδώ και γνωρίζει καλά τι σημαίνει Ελλάδα και Ηρακλής. Άλλα δύο πρόσωπα που αποτελούν το σέρβικο γκρουπ των επιχειρηματιών είναι οι Ντράγκαν Μίλκοβιτς και Μπόγιαν Στανισάβλιεβιτς. Ο τελευταίος είναι ατζέντης ποδοσφαίρου με πολλούς πελάτες στην Ιταλία και ειδικά στην ομάδα του Παλέρμο. Με δηλώσεις του, o Απόστολος Τσιπίδης αναφέρθηκε στο επενδυτικό πλάνο των Σέρβων και αποκάλυψε ότι υπάρχει ενδιαφέρον και για την ΠΑΕ Ηρακλής. “Μαζί με τους επιχειρηματίες που είναι και φίλοι μου, θέλουμε να επενδύσουμε στον Ηρακλή. Υπάρχει πλάνο ώστε να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε κάτι καλό. Τους ξέρω πολύ καλά από τη Σερβία όπου έχουν βάση οι επιχειρήσεις μου. Η προηγούμενη θητεία μου στο μπασκετικό τμήμα με έκανε πιο σοφό κι έμαθα πολλά. Θέλουν να εμπλακούν και στην ΠΑΕ. Θα έχουμε άμεσα συνάντηση με την διοίκηση της ΠΑΕ. Συνολικά, σκοπεύουμε να επενδύσουμε 50 εκατομμύρια ευρώ στον Ηρακλή”. Το κλειδί για να τρέξουν οι εξελίξεις, είναι η εισροή χρημάτων στα ταμεία της ΚΑΕ. Εφόσον δοθούν έμπρακτες εγγυήσεις για τις οικονομικές δυνατότητες των επιχειρηματιών, τότε η ΚΑΕ θα αλλάξει χέρια.

_________________________________________________________________________________________

https://www.facebook.com/apostolos.tsipidisp/posts/110298762507048

Apostolos Tsipidis Plotionis
29 Απριλίου στις 11:16 π.μ. ·

My dear friends,

Haunted by feelings of guilt hereby I wish to declare my sorrow because of the fraud was committed a year and a half ago. Fraud consisted in giving false promise to my victims that I would find employment for them through my "connections". For that promised "service" I took 2500 euros for them. Dragan Milenkovic, one of the people I damaged, became father of a little girl soon after the fraud, and I basically, put in danger the existence of his young family.

My misdeeds left deep trace in my rotten soul. This profile is a reflection of my conscience.
I promise that I'll give back money I owe to Dragan Milenkovic, within a period of 48 hours, with my deepest apologies. As a proof that I kept this promise, Dragan will post on my profile.

Please Forgive me...
________________________________________________________________________________

Σχόλια:  Καμία απολύτως σύνδεση δεν υπάρχει, ανάμεσα στα δύο ονόματα Dragan Milenkovic και Ντράγκαν Μιλένκοβιτς  ;D Καμία απολύτως...
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Η Λαμογιά και ο Ελευθεροτεκτονισμός δεν πάνε μαζί....
« Απάντηση #14 στις: Αυγούστου 07, 2013, 06:27:52 »
Επειδή ακριβώς είμαστε σε επικοινωνία και με τον Δημήτρη, και με τον Dragan, θα παρακαλούσαμε πραγματικά, ότι είναι να έρθει στο ΦΩΣ, να έρθει, ΤΩΡΑ, και από τους υπόλοιπους αδελφούς που έχουν αντιμετωπίσει παρόμοιο θέμα στο παρελθόν, από την συγκεκριμένη Μυθομανιακή περίπτωση, έτσι ώστε να βοηθήσουμε στην επίλυση του συνολικού προβλήματος που έχει δημιουργηθεί στον Τεκτ.΄. χώρο, και κατ΄επέκταση και στην υπόλοιπη κοινωνία.

Νεότερα...

Κατόπιν έρευνάς μας, πέντε μέχρι στιγμής στο εξωτερικό και κυρίως στην Σερβία, μας έχουν ενημερώσει, επώνυμα, πως ο συγκεκριμένος "αδελφός", τους έχει υπεξαιρέσει χρήματα... Οι περισσότεροι είναι Αδελφοί από την Μεγάλη Στοά στην Σερβία...  Και αυτές οι υποθέσεις έχουν πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης, άρα σύντομα θα υπάρχουν και οι έμπρακτες αποδείξεις, των καταγγελιών τους.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 07, 2013, 14:47:26 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/