Αποστολέας Θέμα: Χριστιανικό Πάσχα, μία άθλια ηχορύπανση  (Αναγνώστηκε 13540 φορές)

sakissakis

  • ΑΜΡΑ - Φίλος
  • ****
  • Μηνύματα: 39
  • Karma: 0
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Χριστιανικό Πάσχα, μία άθλια ηχορύπανση
« Απάντηση #15 στις: Νοεμβρίου 04, 2014, 13:36:01 »
Εάν πείς σε αυτούς τους περήφανους για τον αφανισμό μας πιστούς του τίποτα και του μηδέν '' πιστέψτε παιδιά ότο θέλετε αλλά μην ενοχλείται τους άλλους 'θα τσατιστούν και από επάνω !!!! Αυτός είναι ο περιβόητος ΄διωγμός των χριστιανών ΄που επικαλούνται συνεχώς ως αιτία της αχαλίνωτης και παράνομης αυθαιρεσίας τους .Τι είναι όλες αυτές οι δημόσιες εκδηλώσεις που κλείνουν δρόμους και κινητοποιούν όλην την κοινή γνώμη ; Τι είναι ,,Ο χριστιανικός  αγώνας είναι ή ο διωγμός τους λόγο των άξιων ιδεωδών  τους !! Για όνομα ,,,Ας μάθουμε να σεβόμαστε τον συνάνθρωπο πρώτα και μετά ας μιλήσουμε για θρησκείες και αλήθειες .Δίνουνε εν τέλη αφορμή αποδείξεων τρητοκοσμικού θεοκρατικού κράτους και μετά μας φταίνε  οι συνήθειες των ισλαμικών και άλλων υπανάπτυκτων κρατών .Έλεος τέλος πάντων , λίγη απλή σοβαρότητα και στοιχειώδη υπευθυνότητα ,είναι αναγκαία εαν επιθυμούμε κοινωνίες με πνευματικά και υλικά αγαθά του σημερα.
Η γελοιότητα θα πρέπει να έχει και τα όρια της και να μην περνά κατά πολύ στον χώρο της παρανομίας ,διότι αυτό ειναι αυτό το φαινόμενο , παρανομεί στον καθένα που δεν ενδιαφέρεται και έχει το κάθε δικαίωμα σε αυτό ,να μην συμμετέχει .Νομιμότητα επι τέλους αυτό ζητάμε και θα διεκδικήσουμε μέχρι τέλους.
(Ευχαριστώ απεριόριστα το φόρουμ ,που μου δίνει χώρο έκφρασης και διατύπωσης ,κάτι που σπανίζει δυστυχώς σήμερα ,,πολλά ευχαριστώ )