Σχόλια > Νέα μέλη στο Φόρουμ

Kαλημερα και από μένα

(1/1)

Stamatia:
Καλημερα με λένε Σταματια και χαιρομαι που βρίσκομαι μαζί σας. Ολα ξεκίνησαν αγοράζοντας μια κεραλοιφή για κατακλίσεις για την μητέρα μου που αποδείχθηκε θαυματουργή. Ετσι μπήκα στο φόρουμ και βρήκα πολλά ενδιαφέροντα θέματα. Αν και δεν ξέρω πολλά από συνταγές πιστευω πως έχουμε πολλα να πούμε και ότι θα είμαι όσο μπορώ ενεργή στο φόρουμ. Ενα μεγάλο ευχαριστώ που με δεχτήκατε.

Rose:
Αγαπητή Σταματία,

ευχαριστούμε πάρα πολύ, για την κατάθεσή σου, αυτή, έτσι ώστε να βοηθήσουμε και άλλους συνανθρώπους μας, να θεραπευτούν... Είσαι καλοδεχούμενη να συμμετέχεις μαζί μας, στους διαλόγους, ή να καταθέτεις αρθρογραφία, προς σχολιασμό, και ευχόμαστε γόνιμες συζητήσεις.

Stamatia:
Kαλησπέρα και πάλι. Αγορασα το Iρις αιθέριο έλαιο που είναι για την κατάθλιψη και άρχισα να το χρησιμοποιώ και εγώ και να το βάζω στην μητέρα μου που εχει ανοια. Συντομα θα σας πω εντυπωσεις. Το λίγο που το μύρισα εχει απίστευτη μυρωδιά και νιώθεις χαλαρή την ίδια κιολας στιγμή. Το ίδιο ενιωσε και η μητέρα μου όταν της εβαλα στα χέρια και στο στήθος. Σε λίγες μερες θα εχω ολοκληρωμενη γνώμη. Εχω την αίσθηση ότι στο αυτό το φόρουμ δίνονται λύσεις για πολλά προβλήματα υγείας και όχι μόνο. Να στε καλά παιδιά. Ενα μεγάλο ευχαριστώ.

Rose:
Αγαπητή Σταματία,

έχω δοκιμάσει προσωπικά το IRIS, και αυτό που κάνει είναι να εναρμονίζει τον ψυχισμό.  Δηλαδή, όταν είμαστε πολύ στρεσαρισμένοι, να μας χαλαρώνει, και αν είμαστε σε βαθιά θλίψη να μας ανεβάζει.  Είναι λοιπόν ρυθμιστής της διάθεσής μας, με φυσικό τρόπο, μέσω της μαγείας των αιθερίων ελαίων.  

Θεωρούμε, πως είναι η αντιπρόταση σε όλα τα αντικαταθλιπτικά χημικά σκευάσματα, που οδηγούν και σε βίαια εγκλήματα αλλά και σε αυτοκτονίες1.

Επίσης έχουμε αλλάξει την φόρμουλα του IRIS, έτσι ώστε να είναι ένας ρυθμιστής, της μανιοκατάθλιψης, του διπολικού, και η παλιά συνταγή, θα επανακυκλοφορήσει, με το όνομα "ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ", προσφέροντας μία βαθιά χαλάρωση, μία πολύ βαθιά ανακούφιση και γαλήνη, από όλο το στρες της καθημερινότητας.

_________________________________________________________________________

1 http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,2572.msg15016.html#msg15016

Ψυχοφάρμακα και παράλογη βία (απόσπασμα)
http://www.youtube.com/watch?v=qjMD1Bsxgmc&feature=related

ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ : ΜΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ
http://www.youtube.com/watch?v=lNkXetI4Skc

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση