Αποστολέας Θέμα: Σχέδιο νόμου για την αντιμετώπιση της ρατσιστικής βίας  (Αναγνώστηκε 5028 φορές)

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Από τις λαϊκές στα νοσοκομεία τα Χρυσαυγίτικα «τάγματα εφόδου»
10/02/2013



(Ανανεωμένο) Ένα από τα θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα είναι και αυτό της απομάκρυνσης της διοικητού του Παναρκαδικού νοσοκομείου γιατί επέτρεψε σε Χρυσαυγίτικα «τάγματα εφόδου» να μπουν στο νοσοκομείο και να κάνουν έλεγχο για τα αν εργάζονται παράνομα αλλοδαπές νοσοκόμες. Στη συνέχεια η κ. απομακρυνθείσα με απόφαση του υπουργού Υγείας, Α. Λυκουρέντζου, δέχθηκε στο γραφείο της του Χρυσαυγίτες και άρχισε να λέει ότι έχει κοινούς στόχους για την αντιμετώπιση του φαινομένου και άλλα τέτοια.

Η κ. Σιουρούνη, μάλιστα, αφού απομακρύνθηκε, εξέδωσε και ανακοίνωση στην οποία κάνει μαθήματα δημοκρατίας ενώ για τις δηλώσεις της περί συνεργασίας και κοινών στόχων με τη Χρυσή Αυγή, είπε ότι ήταν ένα… φραστικό λάθος. Φυσικά το κόμμα του Μιχαλολιάκου την χαρακτήρισε «έντιμη Ελληνίδα» σε ένα κράτος διεφθαρμένων και ότι διώχθηκε γιατί τόλμησε να δεχθεί κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής. Ποια είναι η ουσία, όμως, του θέματος; Διότι το να πηγαίνει ένα κλιμάκιο κόμματος που, μάλιστα, είναι και στη Βουλή, σε ένα νοσοκομείο για να ενημερωθεί για τα προβλήματά του, δε φαίνεται να είναι μεμπτό. Και σίγουρα δε δικαιολογεί απομάκρυνση του διοικητή. Έτσι, θέλει να το παρουσιάζει η Χρυσή Αυγή, η κ. Σιουρούνη και όλοι εκείνοι που πιστεύουν ότι ο Μιχαλολιάκος και οι μπράβοι του στα «Τάγματα εφόδου» είναι άγγελοι που ήρθαν να σώσουν την Ελλάδα από τους διαβόλους. Ρωτάμε λοιπόν εμείς και ζητούμε απαντήσεις με κάθε ειλικρίνεια.

1. Έχει δικαίωμα οποιοδήποτε κόμμα, ακόμη και η Νέα Δημοκρατία που είναι πρώτο κόμμα στην κυβέρνηση, να «μπουκάρει» σε έναν δημόσιο χώρο και να ζητά από τις νοσοκόμες τα χαρτιά τους; Είναι αυτό ή δεν είναι υποκατάσταση της νόμιμης εξουσίας; Είναι ή δεν είναι αντιποίηση αρχής; Και σε τι διαφέρει με τους Χρυσαυγίτες που ζητούσαν τα χαρτιά από τους μικροπωλητές στις λαϊκές αγορές;

2. Υπήρχαν, λέει, καταγγελίες ασθενών ότι στο νοσοκομείο εργάζονται αλλοδαπές που δεν έχουν χαρτιά. Έγιναν αυτές οι καταγγελίες στη διοίκηση και δεν έκανε τίποτε; Γιατί αν ισχύει κάτι τέτοιο τότε η διοικητής έπρεπε να φύγει εδώ και καιρό διότι δεν κάνει γι’ αυτή τη δουλειά.

3. Είναι αλήθεια ότι εκτός από τις αλλοδαπές νοσοκόμες οι Χρυσαυγίτες «μπάτσοι» έλεγχαν αν υπάρχουν στα δωμάτια των νοσοκομείων και αλλοδαποί ασθενείς; Γιατί αν συμβαίνει κάτι τέτοιο τότε η κ. Σιουρούνη έπρεπε να έχει φύγει κακήν κακώς και χωρίς την παρέμβαση του υπουργού.

4. Οι Χρυσαυγίτες για να έχουμε καλό ερώτημα, ερευνούσαν μόνο για τις αλλοδαπές νοσοκόμες που δεν έχουν χαρτιά ή και για τις Ελληνίδες; Διότι απ’ ότι ξέρουμε, εκτός από αλλοδαπές παράνομες νοσοκόμες, υπάρχει ολόκληρο κύκλωμα που εκμεταλλεύεται Ελληνίδες για ένα κομμάτι ψωμί και τις πάει στα νοσοκομεία για να κάνουν τις νοσοκόμες. Ποια η διαφορά της παράνομης νοσοκόμας που είναι αλλοδαπή κι αυτής που είναι Ελληνίδα;

5. Αν στο Παναρκαδικό γίνεται χαμός με τις αποκλειστικές κάτω από τη μύτη της διοίκησης, τότε καλύτερα να πάει σπίτι της, δεν κάνει γι’ αυτή τη θέση. Τι περίμενε δηλαδή; Τους Χρυσαυγίτες για να της δείξουν τη δουλειά της;

6. Οι αποκλειστικές στα νοσοκομεία από ασθενείς δεν προσλαμβάνονται για να γλιτώσουν λίγα ευρώ; Οι ασθενείς και οι συγγενείς τους, λοιπόν, δεν έχουν εξίσου ευθύνη με τις νοσοκόμες για το φαινόμενο που διαιωνίζεται; Επίσης, η ασφάλεια του νοσοκομείου και οι εργαζόμενοι εκεί δε βλέπουν τι γίνεται κάθε βράδυ στα δωμάτια; Αν υπάρχουν παράνομες αποκλειστικές τότε τα νοσοκομεία είναι ξέφραγο αμπέλι.

7. Και τέλος, στην κοινή συνέντευξη με τους Χρυσαυγίτες η κ. Σιουρούνη που είδε τους κοινούς στόχους; Κοινοί στόχοι είναι να «καθαρίσει» το νοσοκομείο από τους κακούς αλλοδαπούς; Τότε γιατί δεν συνεργάζονται με τους Χρυσαυγίτες να τις πλακώνουν στο ξύλο για να μην ξαναπατήσουν; Ωραία χώρα ονειρεύεται η κ. διοικητής.

Αν σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζει το ελληνικό κράτος, και είναι πολλά, έρχεται και ένας φασίστας να το υποκαταστήσει όπως αυτός νομίζει, τότε ας παραδώσουμε τα κλειδιά της χώρας στο Μιχαλολιάκο.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 13, 2013, 10:37:33 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Σχέδιο νόμου για την αντιμετώπιση της ρατσιστικής βίας
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουαρίου 13, 2013, 10:31:58 »
http://www.skai.gr/news/politics/article/223329/shedio-nomou-gia-tin-adimetopisi-tis-ratsistikis-vias-apo-to-pasok/

07/02/2013

Σχέδιο νόμου για την αντιμετώπιση της ρατσιστικής βίας από το ΠΑΣΟΚ

Δεν υπάρχει ανοχή, ανεκτικότητα, συμβίωση με όσους δεν σέβονται τη Δημοκρατία, το κράτος δικαίου και το συνταγματικό πλαίσιο, τόνισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος παρουσιάζοντας τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για την αντιμετώπιση των φαινομένων εκφασισμού, την καταπολέμηση της κοινωνικής βίας και του ρατσισμού.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προανήγγειλε την κατάθεση σχεδίου νόμου για την αντιμετώπιση φαινομένων ρατσιστικής βίας, ενώ υπογράμμισε την ανάγκη αναθεώρησης του Κανονισμού της Βουλής για να περιοριστεί ο ρατσιστικός λόγος.

Στην αναφορά του στη Χρυσή Αυγή, ο κ. Βενιζέλος σημείωσε πως το Συμβούλιο της Ευρώπης απηύθυνε ένα «παιδαγωγικού» χαρακτήρα μήνυμα προς τη Βουλή των Ελλήνων με τη σχετική απόφαση για τη Ελένη Ζαρούλια και παράλληλα ζήτησε από τα κόμματα του συνταγματικού τόξου να μην συνυπάρχουν σε τίποτα με τη Χρυσή Αυγή στη Βουλή.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 13, 2013, 10:37:50 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Σχέδιο νόμου για την αντιμετώπιση της ρατσιστικής βίας
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουαρίου 13, 2013, 10:37:01 »
Δεν ντρέπονται... τα φασιστοειδή, ξευτελίζουν, τον Αρχαιο-ελληνικό μαίανδρο, και λέξεις σύμβολα όμως "χρυσή αυγή".

Αλλά είπαμε, σε κάθε εποχή, πρώτοι, έρχονται οι ψευδο-προφήτες, και οι ψευδο-σωτήρες...

Η Χρυσή Αυγή, είναι απλά μία εφηβική αντίδραση, στην τάξη των ελίτ,
που επιδιώκει να γίνει η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ακόμα χειρότερη...


Φανταστείτε κυβέρνηση την Χρυσή Αυγή...  :D  :'( :D :'( :D :'(

Για γέλια και για κλάματα...

Θα μας φασκελώσει όλος ο Δυτικός Κόσμος...

Αιντε να τελειώνουμε και με δαύτους, μπας και πάει παρακάτω η Ελλάδα...

Υ.Γ. Πάντως ο Βενιζέλος, παίρνει μία πολιτική ανάσα, στρεφόμενος κατά της Χρυσής Αυγής...
Θεωρώ πως ακόμα υπάρχουν σκεπτόμενοι άνθρωποι στην Ελλάδα, που βλέπουν... Δεν χάθηκαν όλα...
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 13, 2013, 10:40:07 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

ΚΛΑΣ

  • ΑΜΡΑ - Φίλος(Δ)
  • ***
  • Μηνύματα: 173
  • Karma: 0
  • "ΓΕΝΟΙΟ ΟΙΟΣ ΕΣΣΙ ΜΑΘΩΝ"
    • Yahoo Instant Messenger - klas121@rocketmail.com
    • Προφίλ
Απ: Σχέδιο νόμου για την αντιμετώπιση της ρατσιστικής βίας
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουαρίου 13, 2013, 23:53:04 »
Πάντως η αλήθεια είναι πως τα ρατσιστικά φαινόμενα δεν μπορούν να αντιμετωπίστουν αποτελεσματικά, όταν ταυτοχρόνως υπάρχει ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση στην χώρα, υπέρμερη βαριά εγκληματικότητα προερχόμενη από αλλοδαπούς( όπως χαρτογραφείται από τα υπάρχοντα στατιστικά στοιχεία της εγκληματολογίας) και προσλήψεις αλλοδαπών σε εταιρείες και επιχειρήσεις που έχουν χαρακτήρα μαύρης εργασίας.

Είναι γεγονός ότι σχεδόν κάθε μέρα, ιδίως στο κέντρο της Αθήνας, συνήθως δολοφονείται ένας ηλικιωμένος με βάρβαρους τρόπους(ασφυξία, στραγγαλισμός, ξυλοκόπημα μέχρι θανάτου) προκειμένου να υφαρπάξουν την πενιχρή του σύνταξη. Και δυστυχώς οι εξιχνιάσεις αποκαλύπτουν ότι τις περισσότερες φορές, οι δράστες είναι αλλοδαποί προερχόμενοι από αραβικές και άλλες μουσουλμανικές χώρες.

Η καταδίκη του ρατσισμού δεν μπορεί να γίνει μονάχα με αποδοκιμασίew και καταδικαστικές αποφάσεις εναντίον του. Θα πρέπει ταυτοχρόνως οι Έλληνες να έχουν εμπράκτως τα ίδια δικαιώματα με τους αλλοδαπούς και αντιστρόφως.

Όσο δεν το καταλαβαίνουν κόμματα της αριστεράς και παρεμφερείς αντιρατσιστικές οργανώσεις, κανένα πρόβλημα ρατσισμού δεν πρόκειται να λυθεί, αλλά θα διογκώνεται ολοένα και περισσότερο(βλέπε εν έτει 2013, κόμμα με φιλοναζιστικές απόψεις, δημοσκοπικά είναι τρίτο με 13 εώς και 15%)...Προσωπικά, τα θεωρώ και συνένοχα τα κόμματα αυτά, για όλες αυτές τις δολοφονίες ανθρώπων, με τις ανεύθυνες και επιπόλαιες τοποθετήσεις τους...Βλέπουμε δηλαδή μόνο το δέντρο και δεν βλέπουμε το δάσος?


Εμείς θα επαναλάβουμε ότι: Όσο υπάρχει λαθρομετανάστευση και βαριά εγκληματικότητα από αλλοδαπούς, ο ρατσισμός δεν πρόκειται να επιλυθεί...

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Σχέδιο νόμου για την αντιμετώπιση της ρατσιστικής βίας
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουαρίου 14, 2013, 06:23:01 »
Άδελφέ ΚΛΑΣ,

σύμφωνοι... πως υπάρχουν όμως και οι εξαιρέσεις... στον κανόνα... δηλαδή η εγκληματικότητα των αλλοδαπών προκαλεί ρατσισμό... 'Ομως ειλικρινά, η εγκληματικότητα δεν έχει σύνορα... και προκαλείται από άθλιες και βίαιες συνθήκες διαβίωσης, όπου ο άνθρωπος έχει καταντήσει στο τέλος, άγριο θηρίο...

Οι Νέοι άνθρωποι όμως κυρίως, που γεννιούνται στην χώρα μας, και εφόσον γίνεται χώρα τους έχουν δικαίωμα να υιοθετηθούν από τον Ελληνισμό...
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 14, 2013, 11:44:07 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Σχέδιο νόμου για την αντιμετώπιση της ρατσιστικής βίας
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουαρίου 14, 2013, 11:45:25 »
"Είμαι Ελληνόπουλο"
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FqgO2es8RIA

Για να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους, ναι στην Ελληνική υπηκοότητα, όχι όμως στην Ελληνική Ιθαγένεια, για τους αλλοδαπούς.

Διότι 'Ελληνας Ιθαγενής δεν είναι, στο παραπάνω βίντεο, έχει όμως το δικαίωμα να απολαμβάνει ίσα πολιτικά δικαίωμα με τους υπόλοιπους 'Ελληνες πολίτες αυτής της χώρας.

'Αλλο Ιθαγενής 'Ελληνας, και άλλο Υπήκοος 'Ελληνας...

Υ.Γ. 'Οσοι κάνουν τέτοια συναισθηματικά βιντεάκια, προσπαθώντας να περάσουν άλλες σκοπιμότητες, όπως να δώσουμε Ελληνική Ιθαγένεια σε αλλοδαπούς, τότε πραγματικά, είναι προδότες αυτής της χώρας, ή απλά Ελληνικά Αμόρφωτοι............
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 14, 2013, 11:48:31 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

ΚΛΑΣ

  • ΑΜΡΑ - Φίλος(Δ)
  • ***
  • Μηνύματα: 173
  • Karma: 0
  • "ΓΕΝΟΙΟ ΟΙΟΣ ΕΣΣΙ ΜΑΘΩΝ"
    • Yahoo Instant Messenger - klas121@rocketmail.com
    • Προφίλ
Απ: Σχέδιο νόμου για την αντιμετώπιση της ρατσιστικής βίας
« Απάντηση #6 στις: Φεβρουαρίου 14, 2013, 13:04:39 »
Άδελφέ ΚΛΑΣ,

σύμφωνοι... πως υπάρχουν όμως και οι εξαιρέσεις... στον κανόνα... δηλαδή η εγκληματικότητα των αλλοδαπών προκαλεί ρατσισμό... 'Ομως ειλικρινά, η εγκληματικότητα δεν έχει σύνορα... και προκαλείται από άθλιες και βίαιες συνθήκες διαβίωσης, όπου ο άνθρωπος έχει καταντήσει στο τέλος, άγριο θηρίο...

Οι Νέοι άνθρωποι όμως κυρίως, που γεννιούνται στην χώρα μας, και εφόσον γίνεται χώρα τους έχουν δικαίωμα να υιοθετηθούν από τον Ελληνισμό...


Από τότε που έχουν γεμίσει επίτηδες την χώρα μας με λαθρομετανάστες και επικίνδυνους κακοποιούς, η χώρα έχει αποδομηθεί και έχουμε αποκτήσει καινούργια <<σπορ>>, που προηγουμένως δεν είχαμε. Η Ελλάδα πλέον, είναι ένα καζάνι που βράζει.

Το πρόβλημα δεν είναι άμεσα το χρώμα ή η θρησκεία τους. Είναι φανατικοί μουσουλμάνοι. Πολλοί εξ΄αυτών, εκδηλώνουν την πίστη τους με βάρβαρες μεθόδους(αυτομαστιγώματα κ.λ.π.) Και εκτός αυτού, ο μη μουσουλμάνος γι΄αυτούς, είναι ΑΠΙΣΤΟΣ. Με τέτοια νοοτροπία, είναι εύκολο να σε σεβαστούν και ταυτόχρονα να συνυπάρχεις αρμονικά μαζί τους?

Η αριστερά, ποινικοποιεί συστηματικά τους ακροδεξιούς εθνικιστές αλλά να μην λησμονούν ότι και αυτούς που υποστηρίζουν, είναι ακριβώς το ίδιο με την Χρυσή Αυγή.(με διαφορά στυλ, όπως θα έλεγε και ο Πάγκαλος).
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 14, 2013, 13:10:26 από ΚΛΑΣ »

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Σχέδιο νόμου για την αντιμετώπιση της ρατσιστικής βίας
« Απάντηση #7 στις: Φεβρουαρίου 14, 2013, 15:06:20 »
Ο φασισμός είτε πολιτικός, είτε θρησκευτικός είναι κατακριτέος...

Χρυσαυγίτες, μουσουλμάνοι, εβραιοχριστιανοί, εβραίοι, και άλλοι ακραίοι εθνικόφρονες ταλιμπάν, ανήκουν σε ένα ακραίο φασισμό, που είναι κατακριτέος...

Είτε αριστερά είτε δεξιά, ο φασισμός είναι κατακριτέος...

Απλά δυστυχώς η κοινωνία μας, βράζει από βία σε όλα τα επίπεδα, ζούμε εποχές μεγάλης έντασης και δεν πρόκειται να ηρεμήσει κανείς αν δεν πάμε απέναντι σε ένα ασφαλές, δημοκρατικό, και προνοιακό κοινωνικό σύστημα, που θα μας σώσει ΟΛΟΥΣ, και φυσικά, θα πατάξει την βία, την εγκληματικότητα, την διαφθορά, την απάτη και το ψέμα, από παντού και από τους πάντες.


« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 14, 2013, 15:15:11 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/