'Αρθρα Εσωτερισμού > Θρησκείες και εσωτερισμός

Εσωτερισμός και χριστιανισμός

(1/1)

Rose:
Είναι γεγονός πως αρκετοί αναγνώστες μας, προβληματίζονται για το σύμβολο της ΑΜΡΑ, τον σταυρό και το ρόδο, και σύμφωνα με αρκετές απατηλές παραφιλολογίες που κυκλοφορούν, θεωρούν, πως ο Ροδοσταυρισμός είναι εσωτερικός χριστιανισμός.

Λυπούμαστε αλλά ο γνήσιος Ροδοσταυρισμός, ο γνήσιος Εσωτερισμός, δεν έχει καμία σχέση με την απάτη του εβραιοχριστιανισμού, όπως μας έχουν παραπληροφορήσει πλήθος "εσωτερικών" σχολών, που κάποιες μάλιστα αυτο-αποκαλούνται και "ροδοσταυρικές".

Γι' αυτό το λόγο είναι σημαντικό να κατανοήσουμε τι ακριβώς είναι ο Αυθεντικός Εσωτερισμός, ειδικά, σε αυτή την κρίσιμη περίοδο που διανύουμε, όπου γινόμαστε μάρτυρες μίας απίστευτης πτώσης, αρχών, αξιών, θεσμών, που έχουν αντίκτυπο στην καταστροφή της Ελλαδικής αλλά και της Παγκόσμιας Οικονομίας.

'Ολα είναι συγκοινωνούντα δοχεία, και όταν ένας τομέας βρίσκεται σε πτώση, αυτή η πτώση, επηρεάζει και τους άλλους τομείς, και έτσι γινόμαστε μάρτυρες, μίας Ολιστικής Πτώσης, Εξαθλίωσης, Σκοταδισμού και Φασισμού, λόγω του ολοφάνερα αποτυχημένου δυτικού μοντέλου διαβίωσης.

'Ολα αρχίζουν από το αιώνιο παιχνίδι, ανάμεσα στους Φωτεινούς και στους Σκοτεινούς.

Συνεχίζεται...

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση