Αποστολέας Θέμα: Το Ροδοσταυρικό 'Οραμα  (Αναγνώστηκε 5346 φορές)

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Το Ροδοσταυρικό 'Οραμα
« στις: Δεκεμβρίου 22, 2011, 15:02:58 »
http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,2685.msg15773.html#msg15773

Σε αυτές τις δύσκολες, κρίσιμες, αλλά και γόνιμες στιγμές, που διανύει η πατρίδα μας, αλλά και όλη η Ανθρωπότητα, είναι σημαντικό, να αναγνωρίσουμε, και να κατανοήσουμε τι σημαίνει Αυθεντικός Ροδοσταυρισμός, Αυθεντικός Ευρωπαϊκός Διαφωτισμός, Αυθεντική Αναγέννηση του Αρχαίου Ελληνικού Πνεύματος στην Ευρώπη.

Διότι ο Ροδοσταυρισμός, είναι η Λύση σε κάθε Κρίση.
Διότι ο Ροδοσταυρισμός στοχεύει στην 'Ιαση του Σώματος, της Ψυχής, και του Πνεύματος.

Ο Ροδοσταυρισμός θεραπεύει κάθε ασθένεια, κάθε άγνοια, και κάθε φτώχεια.
Με άλλα λόγια, ο Ροδοσταυρισμός στοχεύει στην Σωματική, στη Ψυχική και στη Κοινωνική 'Ιαση.

Και ακριβώς αυτές είναι οι 3 περιοχές που πάσχουν και χρειάζεται να θεραπεύσουμε.

1. Την Υγεία μας.
2. Την Παιδεία μας.
3. Την Κοινωνία μας.

'Οσον αφορά την Υγεία, ο Ροδοσταυρισμός προτείνει το αρχαίο σύστημα, της Ιπποκράτειας Ιατρικής, ο οποίος Ιπποκράτης, ως Μύστης, γνώριζε την βαθύτερη αξία, δηλαδή και την μεταφυσική αξία των φαρμάκων της Φύσης.

Παράλληλα στα σύγχρονα χρόνια, (16ο αιώνα), όπου αναβίωνε η Αρχαιοελληνική Ολιστική (μεταφυσική και φυσική) Ιατρική, ο Παράκελσος μας παρέδωσε αρκετά κλειδιά, της ουσιαστικής θεραπείας.

Καθώς επίσης και ο Γιούνγκ συνέχισε το έργο της εσωτερικής φιλοσοφίας, ως ψυχοθεραπεία, συνεχίζοντας το έργο του Αρχαίου 'Ελληνα Μύστη Εμπεδοκλή.

'Οσον αφορά την Παιδεία, ο Ροδοσταυρισμός προτείνει την Αυθεντική Ελληνική Μυσταγωγία, την μαθητεία, στις Ερμητικές Τέχνες και Επιστήμες, στην Αλχημεία, και στην Εσωτερική Φιλοσοφία, Κοσμογονία ή Καμπάλα.

Δεν μπορεί να υπάρξει Αυθεντική Παιδεία, δεν μπορεί να υπάρξει Αφύπνιση και Διαφωτισμός, χωρίς την κατάλληλη Ελληνική Μυητική Παιδεία, στα Αυθεντικά Μυστήρια της Φύσης και του Εαυτού, στα μυστήρια του Μικρόκοσμου και του Μακρόκοσμου.

Χωρίς την κατάλληλη μαθητεία, στην Ουσία της Δημιουργίας, στην Ουσία της Ζωής, και της Ενσάρκωσης του καθενός μας, η ζωή διαγράφεται σε χαώδη και δυσαρμονική κατεύθυνση, με αποτέλεσμα, όλα τα δεινά, που επί χρόνια, βιώνουμε, ως τοπικές κοινωνίες, και ως Ανθρωπότητα, ως σύνολο.

'Οσον αφορά την Κοινωνία, ο Ροδοσταυρισμός προτείνει μία Παν-ανθρώπινη Συνεργατική Κοινωνία, όχι μια Ουτοπία, αλλά ένα Πραγματοποιήσιμο Όραμα, εμπνευσμένο από μία Θεία Πνευματικότητα, που προσπαθεί να υλοποιηθεί, να γειωθεί, να πραγματωθεί, στην καθημερινή μας διάσταση, να προσεγγιστεί, διαμέσω των ψυχών και των διανοιών μας, ένας Θεϊκός Παραδείσιος Κόσμος, και αυτός είναι ο τελικός αυτοσκοπός μας, ως Ανθρωπότητα.

Η Παν-ανθρώπινη Συνεργατική Κοινωνία, για πρώτη φορά παγκόσμια εκφράστηκε μέσω των Αρχαίων Ελληνικών Δημοκρατικών Κοινωνιών, που σχηματίστηκαν κατά τον Β' αποικισμό.

Με άλλα λόγια, στα Ελληνικά μας Εδάφη, πραγματώθηκε για πρώτη φορά, η Συμπαντική Θεότητα, μέσω της Ισότιμης και Ισόνομης συνεργασίας των μελών μιας κοινωνίας, εκφράζοντας έτσι ένα Πανθεϊστικό Παν-ανθρώπινο Παραδείσιο 'Οραμα, το 'Οραμα της Ελευθερίας, της Ισότητας και της Αδελφότητας.

Γι' αυτό το λόγο λοιπόν δεν μας μένει άλλη επιλογή, από το να ξανασυνδεθούμε, με τις Αυθεντικές μας ρίζες, να θυμηθούμε την εποχή που γεννήθηκαν οι πρώτες δημοκρατικές κοινωνίες παγκόσμια, να θυμηθούμε τους λόγους που οδηγήθηκαν οι άνθρωποι να συνεργαστούν, καθώς και την Χρυσή Εποχή, που ανέτειλε αμέσως μετά, αυτή τους την επιλογή.

Ας είναι αυτή η ενθύμισή μας, η ανανέωση της Πνευματικής μας σύνδεσης, με τις Αυθεντικές μας ρίζες, ως 'Ελληνες, και ενθυμούμενοι την πραγματική θεϊκή μας καταγωγή, όλα είναι δυνατά, και όλα μπορούν να αλλάξουν ξανά, προς μία κοινωνία ευημερίας, και πνευματικότητας, μία Κοινωνία Αυθεντικά Ελληνική.

Τώρα πλέον γνωρίζουμε την αλήθεια, και είμαστε όλοι υπόλογοι να αλλάξουμε αυτή την οδυνηρή καθημερινότητα, σε ένα νέο τρόπο ζωής, όπου η ζωή μας θα είναι χαρά, και όχι δυστυχία.
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/