Αποστολέας Θέμα: Η απάτη του AMORC  (Αναγνώστηκε 12784 φορές)

ΡΥΣΙΒΩΜΟΣ

  • Επισκέπτης
Η απάτη του AMORC
« στις: Ιουνίου 23, 2012, 02:44:42 »
Για την απάτη του AMORC και όχι μόνο μπορεί κανείς να μελετήσει τα παρακάτω βιβλία από τον Pierre S. Freeman ο οποίος αφηγείται την ιστορία του με την εταιρεία και πώς δουλεύει η απάτη. Πως φτιάχνονται τα τηλεκατευθυνόμενα ζόμπι εσωτεριστές και οι "μπαταρίες". Είναι εντυπωσιακό ότι το μαγαζί συνεχίζει να δουλεύει και έχει και υποκατάστημα στην Ελλάδα !! Αποτυχημένοι χάρυ πότερ σε ρόλο νταβατζή με τα δολοφονικά εγρηγορότα για μαστίγιο.

                                         
 
Τμήμα των παραπάνω βιβλίων μπορεί να διαβάσει κάποιος στο google books εδώ(http://books.google.gr/books?id=OVHqJj8uY30C&printsec=frontcover&dq=The+Prisoner+of+San+Jose&hl=el&sa=X&ei=Wf7kT8b4BcnD0QXlj-3xCA&ved=0CDIQ6AEwAA#v=onepage&q=The%20Prisoner%20of%20San%20Jose&f=false) και εδώ(http://books.google.gr/books?id=VsDy0kIzQeoC&printsec=frontcover&hl=el#v=onepage&q&f=false).
Εδώ είναι και το blog του συγγραφέα (http://www.theprisonerofamorc.com/).
Είναι σημαντικό να τα διαβάσει κανείς γιατί 24 χρόνια εντός δεν είναι και λίγα, η μάλλον είναι αρκετά για να ρίξεις ταφόπλακα στο μαγαζί.  Επίσης μαθαίνεις και τα κόλπα των απατεώνων!! "της τέχνης" τρομάρα τους! 

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Η απάτη του AMORC
« Απάντηση #1 στις: Ιουνίου 23, 2012, 23:07:45 »
Αδερφέ μου, ευχαριστούμε για την κατάθεσή σου.

Αναφέραμε ήδη το βιβλίο στον παρακάτω σύνδεσμο,

http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,1093.msg8348.html#msg8348

και μπορώ να επιβεβαιώσω1, πως πρόκειται για αλήθεια2, διότι υπήρξα μέλος του Αμορκ, καθώς και πρώιν Διαχειρίστρια του Αμορκ για την Ελλάδα.  'Εχω ήδη καταγγείλει3 την εταιρεία Αμορκ, στην οποία έχουν παραμείνει ελάχιστα μέλη, τα οποία όπως όλοι οι πιστοί θρήσκοι, δεν ενδιαφέρονται για την αλήθεια, αλλά για τα ψεύτικα άλλοθι, όπου αυθυποβάλλονται πως προστατεύονται ή έχουν ευημερία, μέσω ψευδο-ειδώλων της φαντασίας τους (βλέπε Κοσμικούς Διδασκάλους ή αγίους).

Η έννοια του Χριστιανού Ροδόσταυρου και όλα τα παρακλάδια τους πρόκειται για ΑΠΑΤΗ, μια και έχουμε τονίσει επανελημένως στο φόρουμ της ΑΜΡΑ, πως Ιησούς Χριστός δεν υπήρξε ποτέ, πρόκειται για ένα τέχνασμα Ρωμαίων Αυτοκρατόρων, (βλέπε Μ. Κωνσταντίνο), ένα μαγείρεμα ψευδο-θρησκεύματος, (Μιθραϊσμού, Γνωστικών και Εσσαίων), με μοναδικό στόχο την κατάλυση της Δημοκρατίας και την επιβολή μιας παγκόσμιας τυραννίας, που τυράννησε και εξολόθρευσε αρκετούς εθνικούς πολιτισμούς παγκόσμια, αρχίζοντας από την χώρα του ΦΩΤΟΣ, Ελλάδα, προς όφελος μιας εβραιοτραφής ελιτ βαμπιριστικής πολιτικής, εκδούλευσης και εκμετάλλευσης όλου του πλανήτη ΓΗ.

'Ετσι λοιπόν εφόσον ο Ροδοσταυρισμός, είναι Πανθεϊσμός και όχι η απάτη του Μονοθεϊσμού,
εφόσον ο Γνήσιος και Αυθεντικός Ροδοσταυρισμός στηρίζεται στα Αρχαία Ελληνικά Ιδεώδη,
της Δημοκρατίας, της Φιλοσοφίας και της Επιστήμης,

είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ με την Απάτη του χριστιανικού θρησκεύματος.

Ντρέπομαι ως Ελληνίδα, να διαβάζω ανοήμονες καταθέσεις "Ελλήνων", που δεν ερευνούν σε βάθος τα πράγματα, αλλά αντιγράφουν ως παπαγαλάκια, εισαγώμενα ψευδο-κείμενα και ψευδο-πληροφορίες, όπως και οι ακόλουθες.

http://ksipnistere.blogspot.gr/2012/03/blog-post_6317.html

http://www.inews.gr/116/rodostavroi.htm

http://apokalypsisnow.blogspot.gr/2012/02/blog-post_06.html

http://www.rodostavros.org/artikel/%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%81%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%85%CF%81%CF%89%CE%BD

Λυπούμαστε για την σύνδεση του Ροδοσταυρισμού με την απάτη του χριστιανισμού,
διότι αμαυρώνεται έτσι το Αυθεντικό Εσωτερικό μονοπάτι, αλλά ας μην εκπλησσόμαστε,
μια και ήδη έχουμε αποκτήσει οικειότητα με το σχιζοφρενικό σύμπλεγμα του Ελληνο-χριστιανισμού.

Εφόσον λοιπόν ο Ροδοσταυρισμός και ο χριστιανισμός είναι αντίθετες έννοιες,
εφόσον λοιπόν ο Ελληνισμός και η απάτη του χριστιανισμού είναι αντίθετες έννοιες,

ο Αυθεντικός Ροδοσταυρισμός είναι ο Πραγματικός Ελληνισμός,

και άλλος Ροδοσταυρισμός δεν υπάρχει, από την προσπάθεια και πάλι των μαυροφορεμένων τσομπάνηδων, να ξαναχώσουν τα πρόβατα στο μαντρί, μόλις πάνε να ξεφύγουν, προς την Αλήθεια και το ΦΩΣ...

Είμαστε 'Ελληνες όμως, και ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ,

το Ψέμα, η Απάτη, και το Εγκλημα δεν χωράει άλλο στην ψυχή μας.

Ο κύβος ερρίφθη...

Η Ελληνική Δικαιοσύνη θα μιλήσει...

Ο Ελληνικός Λαός είναι δεδομένο πως θα αφυπνιστεί στο σύνολό του.

Θα επιλέξει τις πραγματικές του ρίζες και κληρονομιά.

Την Αυθεντική Ελληνική Γνώση, και Πολιτισμό.

Η ΩΡΑ της Μεγάλης Αφύπνισης του Ελληνικού Λαού, είναι ΕΔΩ...
__________________________________________________________________

1 http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,1093.msg8337.html#msg8337
2 Πρόκειται για Αλήθεια όσον αφορά την σέκτα Amorc, όχι τον Αυθεντικό Ροδοσταυρισμό, διότι το Αμορκ είναι μια χριστιανική αίρεση, και όχι γνήσιος ροδοσταυρισμός όπως ευαγγελίζονται, οι Φαραώ (διευθυντικά στελέχη) της Εταιρείας. 'Οταν παίρνουν το λευκό και το κάνουν ριγέ, αλλοιώνοντας τις έννοιες δυστυχώς δημιουργούνται επικοινωνιακά προβλήματα. Δυστυχώς και ο συγγραφέας του βιβλίου, ακόμα δεν έχει αποκτήσει μία ολιστική εικόνα του όλου δράματος αλλά και της λύσης, διότι λείπει η κατάλληλη έρευνα, πληροφόρηση, αλλά και πνευματική εργασία.
3 http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,264.msg2874.html#msg2874
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 24, 2012, 12:55:13 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Ορφέας

  • Διαχειριστής
  • ******
  • Μηνύματα: 1.717
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: Η απάτη του AMORC
« Απάντηση #2 στις: Ιουνίου 25, 2012, 23:32:29 »
Για την απάτη του AMORC και όχι μόνο..... 

Κάποτε ίσως θα είναι χρήσιμο έως απαραίτητο να αναπτύξουμε ολόκληρη την ιστορία του AMORC και τα έργα και τις ημέρες - που αφήνουν άφωνο τον καλοπροαίρετο αναζητητή - του ιδρυτή της σέκτας, του Λεβί Σπένσερ.

Αυτός ο πονηρός άνθρωπος, αφού πρώτα παρουσίασε τον εαυτό του ως καλό χριστιανό, καθώς έφτασε να είναι σημαίνον πρόσωπο στην τοπική του ενορία της εκκλησίας των βαπτιστών, αφού παρουσίασε τον εαυτό του ως καλό τέκτονα, φτάνοντας στα ύψιστα αξιώματα του τεκτονικού τύπου "Μέμφις - Μισραήμ" (33 - 60 - 96) και αφού παρουσίασε τον εαυτό του και ως καλό χρηματιστή (έβγαλε λεφτά από το χρηματιστήριο πουλώντας "προβλέψεις" σε αδαείς), βάλθηκε να φανεί καλύτερος από τον Μάδερς και τον Γουέσκοτ, ζηλεύοντας το κατόρθωμά τους να ιδρύσουν ένα αξιόλογο -πλην κάλπικο - τάγμα, "την Χρυσή Αυγή".

Έτσι, με κουτοπονηριές και με απάτες ολκής, παρουσίασε τον εαυτό του ως τον γνήσιο διάδοχο του Ευρωπαϊκού Ροδοσταυρισμού. Μάλιστα ισχυρίστηκε ανερυθρίαστα ότι την διαδοχή την πήρε "εξ αίματος", γιατί σε ένα νοσοκομείο έκανε μετάγγιση του αίματος ενός αληθινού Ροδόσταυρου!!!!

Πρέπει νάταν όμως μεγάλη "γάτα" αφού κατάφερε να εξαπατήσει ακόμα και τον Κρόουλι....
Κλέβοντας λοιπόν την πατέντα των μονογραφιών που στέλνονταν με ταχυδρομείο, του Rosicrucian Fellowship του Max Heindel, καθώς και μεγάλο μέρος του υλικού του, υπεξαιρώντας τις μπροσούρες και τα εξώφυλλα του τάγματος του Κρόουλι (Α.'.Α) καθώς και ολόκληρα μαθήματά του, κλέβοντας τα τυπικά της SRIA - τα οποία ελαφρά τροποποίησε (το ίδιο είχε κάνει και ο Γουέσκοτ με τα τυπικά της SRIA ιδρύοντας την "Χρυσή Αυγή", αλλά το ίδιο είχε κάνει και η SRIA παραγράφοντας τα τεκτονικά τυπικά - μια μικρή σύγκριση αποδεικνύει τα γραφόμενα), κλέβοντας και τον τίτλο "Ροδόσταυρος" και διεκδικώντας ξεδιάντροπα αποκλειστικότητα για την Αμερική (έχασε βέβαια νομικά την υπόθεση και προσποιήθηκε ότι συμμαζεύτηκε), ξεχύθηκε με εκείνη την παροιμιώδη και ασυναγώνιστη απάτη περί δήθεν παραγωγής αλχημιστικού χρυσού, να εξαπατά για πολλά χρόνια πληθώρα αδαών ζηλωτών, τους οποίους με ζήλο εκμεταλλεύτηκε, αναγορεύοντας τον εαυτό του ισόβιο αυτοκράτορα!!!!

Εις μάτην όμως διότι, παρά το ότι παρουσίασε την - υποτίθεται - ανεπανάληπτη Ροδοσταυρική θεραπευτική, η οποία υποτίθεται θεράπευε κάθε ασθένεια και υποτίθεται έδινε μακροζωία μέχρι σχεδόν αθανασία (μία θεραπευτική κακέκτυπο και παραποιημένο αντίγραφο ανατολίτικων ενεργειακών πρακτικών την οποία με θράσος "δήθεν αποκάλυπτε" στον 6ο βαθμό σε όσα θύματα έφταναν μέχρι εκεί), ο ίδιος πέθανε με μύρια προβλήματα υγείας, μόλις είχε περάσει τα 55 του χρόνια, παρότι ακόμα παρουσίαζε τον εαυτό του ως ισάξιο των κοσμικών δασκάλων, ποζάροντας με αυταρέσκεια σε πίνακα, έχοντας στο κάθε πλάι του τον Κουτ Χούμι και τον Μορύα!!!!

Δεν παρέλειψε βέβαια να παρουσιάζεται και ως μέγας επιστήμων, κλέβοντας και παρουσιάζοντας ως δικές του εφευρέσεις, διάφορες πατέντες όπως το "Χρωμαφων", μιαν εφεύρεση που δημοσιεύτηκε σε βιβλίο πολλά χρόνια πριν ο πονηρός Λεβί αρχίσει τις απατεωνιές του.

Ζηλεύοντας και τον αληθινό ερευνητή - εσωτεριστή Max Heindel, προσπάθησε να τον μιμηθεί με συγγραφές βιβλίων με ίδιους τίτλους, εκθέτοντας τον εαυτό του σε όποιον έστω και λίγο έχει ασχοληθεί με πραγματικό εσωτερισμό ή έχει διαβάσει λίγα από τα έργα του Max Heindel. Τότε συγκρινόμενος ο πονηρός Λεβί, μοιάζει με μύωπα και ανεπίδεκτο αντίληψης ποταπό αντιγραφέα.

Τα έργα και οι ημέρες του όμως δεν τελείωσαν με μόνον αυτά, καθώς ολόκληρη η ζωή του μέρα με την μέρα, χαρακτηρίζεται από ατιμίες και εν γένει εγκληματικές ενέργειες τέτοιες που σηματοδοτούν τις απάνθρωπες επιτυχίες των μεγαλοαπατεώνων.

Όσο όμως θα υπάρχουν αφελείς, πάντα θα επωφελούνται οι απατεώνες....
Όταν ο πρώτος αφελής συνάντησε τον πρώτο απατεώνα, γεννήθηκε και η πρώτη θρησκεία.
Έκτοτε, η συνάντηση αφελών με απατεώνες, γεννάει διαρκώς σέκτες....
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού, και μας φιμώνουν να μην ενημερωθεί ο κόσμος. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. Εχουν ενημερωθεί παγκόσμια Πανεπιστήμια - Κυβερνήσεις https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

ΡΥΣΙΒΩΜΟΣ

  • Επισκέπτης
Απ: Η απάτη του AMORC
« Απάντηση #3 στις: Ιουνίου 28, 2012, 00:48:07 »
Να και οι οδηγίες για τους υποψήφιους Imperatorες αυτοκράτορες  χαχαχα!
(http://www.youtube.com/watch?v=zxJyfqeaKU8)

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Η απάτη του AMORC
« Απάντηση #4 στις: Ιουνίου 30, 2012, 18:07:22 »
Αγαπητέ ΡΥΣΙΒΩΜΟΣ,

το βίντεο που κατέθεσες, παρότι σε κάποια σημεία παρουσιάζει αλήθειες, δυστυχώς είναι ποτισμένο, από χριστιανόπληκτες παράνοιες, προς κάθε μορφής εσωτερική κίνηση.  Σίγουρα η λατρεία ενός αρχηγού, όπως και σε κάθε θρησκεία, υποδηλώνει πως δημιουργείτε μία επικίνδυνη σέκτα, όμως κάθε εσωτερική οργάνωση ή αδελφότητα δεν είναι σέκτα.

Είναι σημαντικό να μάθουμε να ξεχωρίζουμε ανθρωπιστικές αδελφότητες, κινήσεις και δράσεις, από θρησκευτικές απάτες, και παντός τύπου θρησκειολογίες, που στόχος τους είναι η εκμετάλλευση και η χειραγώγηση του ανθρώπου, και όχι η πνευματική απελευθέρωση.

Αν αδυνατούμε να κρίνουμε σωστά, δυστυχώς θα παραμείνουμε διαχειρίσιμοι, και εγκλωβισμένοι, στην στενή μικρή πραγματικότητα μας, που δημιουργούμε μέσω της φοβίας μας, να ανοίξουμε τα σύνορα της κατανόησής μας.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 30, 2012, 23:54:21 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/