Αποστολέας Θέμα: Εγγυημένη Θεραπεία για Ψωρίαση  (Αναγνώστηκε 99303 φορές)

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Εγγυημένη Θεραπεία για Ψωρίαση
« Απάντηση #15 στις: Μαΐου 04, 2012, 23:44:16 »
Η Κηραλοιφή για την Ψωρίαση είναι η αντι-πρόταση στην Κορτιζόνη.

Η νέα πρόταση για την θεραπεία της ψωρίασης, έρχεται, πρώτον ως διάψευση της κατεστημένης αντίληψης ότι η ψωρίαση δεν θεραπεύεται, δεύτερον ως ανάγκη για συνειδητοποίηση και διάδοση της κατά κοινή ομολογία διαπίστωσης των μακροχρόνιων βλαβών που επιφέρει στον οργανισμό η χρήση των χημικών – συνθετικών φαρμακευτικών σκευασμάτων για την καταστολή της ψωρίασης, τρίτον ως αναγέννηση των παραδοσιακών συνταγών με χρήση 100% φυσικών προϊόντων που έδιναν καλύτερες λύσεις σε μεγάλο αριθμό παθήσεων και τέταρτον στην μαζική πλέον αποδοχή της αντίληψης για επιστροφή σε οικολογικούς τρόπου ζωής, διατροφής και θεραπείας, με αγνά υλικά και μέσα που απλόχερα μας χαρίζει η μητέρα Φύση.

Η νέα πρόταση για την θεραπεία της ψωρίασης, έρχεται λοιπόν ως νέα φιλοσοφία που βρίσκεται διαμετρικά αντίθετα στην συνηθισμένη μέχρι σήμερα αντίληψη, ότι η ψωρίαση αντιμετωπίζεται περιστασιακά μόνον με καταστολή του ανοσοποιητικού, μόνο δηλαδή με σκοπούμενη εξασθένισή του. Στη σύγχρονη όμως εποχή που η γνώση έχει ελευθερωθεί, γίνονται γνωστές πλέον οι τρομαχτικές παρενέργειες των συνθετικών φαρμακευτικών σκευασμάτων και οι βλάβες που επιφέρουν, παρενέργειες που υπόσχονται παράλληλα χειρότερα δεινά για τον οργανισμό μετά πάροδο μερικών ετών, μεγαλύτερα και συνεχώς διογκούμενα προβλήματα υγείας, με αποκορύφωμα την σχεδόν βέβαιη πρόκληση της επάρατου νόσου.

Η νέα φιλοσοφία – αυτή που μας κληροδότησε η σοφία των προγόνων μας – δεν έχει επίκεντρο την πάθηση, αλλά τον πάσχοντα άνθρωπο, τον οποίο επιδιώκει να ξαναφέρει σε πλήρη αρμονία με τον εαυτό του και με την Φύση. Βασικό μέλημα λοιπόν για την νέα οπτική του προβλήματος, οι αιτίες που ωθούν τον οργανισμό σε αντίδραση, με αποτέλεσμα να εμφανίζονται τα γνωστά συμπτώματα της ψωρίασης.

Κατά κοινή ομολογία μπορούμε να εστιάσουμε σε τέσσερις κύριες αιτίες, οι οποίες απαρτίζουν τους πιθανότερους και βασικότερους παράγοντες ανισορροπίας του οργανισμού και απώλειας της αρμονικής λειτουργίας του, με αποτέλεσμα την εμφάνιση των αντιαισθητικών συμπτωμάτων.

α) Η Τοξίνωση του οργανισμού,
β) Η εξασθένιση του ανοσοποιητικού συστήματος,
γ) Η γενετική – κληρονομική προδιάθεση και
δ) Ψυχολογικοί παράγοντες.

Η εμπειρία μας έχει δείξει ότι, για να εμφανιστεί η δερματική δυσλειτουργία, συνδυασμένα συνυπάρχουν και επιδρούν και οι τέσσερις προαναφερθέντες παράγοντες.

Για την γενετική – κληρονομική προδιάθεση, ακόμα ελάχιστα πράγματα μπορούμε να κάνουμε.

Για τους ψυχολογικούς παράγοντες, παρότι τεχνικές χαλάρωσης με αιθέρια έλαια και κατάλληλη μουσική αποδεδειγμένα μας απαλλάσσουν από τα άγχη και το στρες, δυστυχώς όταν βρισκόμαστε σε ακραίες καταστάσεις μας εγκαταλείπει και κάθε διάθεση για άσκηση των επωφελών ψυχολογικά τεχνικών, με αποτέλεσμα να καταρρέουμε αβοήθητοι.

Μπορούμε όμως να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τους άλλους δύο παράγοντες, καθιστώντας με αυτόν τον τρόπο αδύνατη την εμφάνιση των συμπτωμάτων της ψωρίασης. Η αποτοξίνωση του οργανισμού είναι με λίγη προσοχή εφικτή και με μικρό κόστος μπορούμε να απαλλάξουμε τον οργανισμό μας απ’  ότι τον δηλητηρίασε. Εξυπακούεται βέβαια ότι γίνεται στην συνέχεια επιλογή των προϊόντων που καταναλώνουμε, στρεφόμενοι και επιλέγοντας οικολογικά – αγνά φυσικά – διατροφικά είδη, αποστασιοποιούμενοι παράλληλα από κάθε είδους συνθετικό σκεύασμα, καθώς οι παρενέργειές του είναι εγκληματικά εκατονταπλάσιες των ελάχιστων και πολλάκις υπό αμφισβήτηση ευεργετημάτων του.

Τέλος, η εξασθένιση του ανοσοποιητικού είναι αντιμετωπίσιμη και αναστρέψιμη και αν ανορθώσουμε ξανά το ανοσοποιητικό, θα το καταστήσουμε πλέον ικανό από μόνο του να διορθώνει και να αποκαθιστά κάθε βλάβη και δυσλειτουργία του οργανισμού, καθιστώντας τον παράλληλα αλώβητο στις όποιες επιθέσεις των διαφόρων μολυσματικών παραγόντων.

Η προτεινόμενη κηραλοιφή για την επιτυχή αντιμετώπιση της ψωρίασης, ως σύνθεση στηρίζεται στην παραδοσιακή γνώση των φυσικών ιαμάτων, με ουσίες 100% φυσικές και χωρίς καμία απολύτως παρενέργεια. Η συνταγή είναι από την μια απόρροια των κληρονομημένων γνώσεων της αρχαίας ελληνικής ιατρικής και της μεγάλης μας παράδοσης και από την άλλη, προϊόν ελέγχου των θεραπευτικών δράσεων των επιμέρους ουσιών κάτω από το πρίσμα των σύγχρονων επιστημονικών ερευνών που πραγματοποίησαν και πραγματοποιούν άξιοι επιστήμονες, τολμώντας να απελευθερωθούν από κατεστημένες πρακτικές και αντιλήψεις που υπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα.

Η συνολική δράση της προτεινόμενης κηραλοιφής επεκτείνεται σε τέσσερις διαφορετικές επιμέρους δράσεις.

α) Με μια ομάδα αιθερίων ελαίων στοχεύει στην αποτοξίνωση του λεμφικού συστήματος και εν γένει του οργανισμού,

β) με άλλη σύνθεση αιθερίων ελαίων συμβάλλει στην ανόρθωση και αποκατάσταση του ανοσοποιητικού συστήματος,

γ) με μια τρίτη – και την σημαντικότερη - ομάδα αιθερίων ελαίων, αντιμετωπίζεται θεραπευτικά αυτή καθ’ εαυτή η ψωρίαση, τέλος δε,

δ) με μια τέταρτη ομάδα αιθερίων ελαίων, γίνεται αποκατάσταση των δερματικών βλαβών και αποκαθίσταται ο φυσιολογικός ρυθμός αναγέννησης των κυττάρων, επιτελώντας τελικά την ολιστική ίαση.

Παράλληλα με την χρήση της κηραλοιφής για την ψωρίαση, συνίστανται τέσσερις επιπλέον ενέργειες οι οποίες θα συμβάλουν στην ολιστική και οριστική ίαση, απαλείφοντας ουσιαστικά τις πρωτογενείς αιτίες που ευθύνονται κύρια για την εμφάνιση της ψωρίασης, κυριότερες από τις οποίες – όπως προαναφέρθηκε – είναι η τοξίνωση του οργανισμού και η εξασθένηση του ανοσοποιητικού.

α) Συστήνεται η αποχή από οινόπνευμα και λοιπές ουσίες που επιβαρύνουν τον οργανισμό, όπως επίσης και η μειωμένη κατανάλωση κάποιων τροφών, επιλέγοντας κατά το δυνατό την λεγόμενη μεσογειακή δίαιτα,

β) Συστήνεται επιλεκτικά η λήψη κάποιων τροφών – όπως μερικά λαχανικά, βότανα για ροφήματα και φρούτα – τα οποία από τη μια συμβάλλουν στην αποτοξίνωση του οργανισμού και από την άλλη του παρέχουν τα απαραίτητα συστατικά για την ενδυνάμωσή του και εν γένει την καλή του λειτουργία,

γ) Προτείνονται επιπλέον διατροφικά συμπληρώματα – όπως βιταμίνες (Α Βχ, C και D3), ιχνοστοιχεία (Ψευδάργυρος και Σελήνιο), Ω3 λιπαρά – όπως και διατροφικά σκευάσματα, π.χ. Στέβια σε αντικατάσταση της ζάχαρης, ιπποφαές και μανιτάρια – κύρια «γανόδερμα» κλπ και,

δ) κρίνεται σχεδόν απαραίτητο το τεστ δυσανεξίας τροφών, με το οποίο πληροφορείται ο καθένας προσωπικά και ιδιαίτερα σε ποια τρόφιμα δυσανασχετεί ο οργανισμός του με αποτέλεσμα να επιβαρύνεται και να δυσλειτουργεί, επιτυγχάνοντας με την αποχή των συγκεκριμένων τροφών τουλάχιστον για ένα εξάμηνο, την ανόρθωση και αποκατάσταση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Η κηραλοιφή θα επιλύσει το πρόβλημα σήμερα, η ενδεικνυόμενη όμως διατροφή για τον καθένα ξεχωριστά, θα εξαλείψει τον κίνδυνο επανεμφάνισης του προβλήματος.

Η νέα πρόταση για την αντιμετώπιση της ψωρίασης, ακολουθώντας την νέα φιλοσοφία η οποία δεν αποσκοπεί στο να καταστήσει εξαρτώμενους «αιώνιους πελάτες» τους πάσχοντες συνανθρώπους μας, στοχεύει, σκοπεύει και επιτυγχάνει την ολιστική και οριστική ίαση από την ψωρίαση, με την ενεργή όμως συμμετοχή του θεραπευόμενου.

Τα © 2011 MEDICARE - ΚΕΝΤΡΑ ΕNΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ
Τσιμισκή & Π. Π. Γερμανού 2, Θεσσαλονίκη - τηλ:2310 241111 - email:medicarethess@gmail.com
Βάρναλη 5, Κατερίνη - τηλ: 23510 79079 - email: medismok@otenet.gr
Βενιζέλου 31, Βέροια - τηλ: 23310 20613
και σύντομα, όπως μας πληροφόρησαν, και στην Λάρισα,

θα διενεργούν το τεστ δυσανεξίας τροφίμων για όσους έχουν προμηθευτεί κηραλοιφές από τον Ροδόκηπο των Φιλοσόφων στην τιμή των 50 Ευρώ από 69 Ευρώ που τιμάται κανονικά.

Προσπαθούμε να επιτύχουμε προσφορές και στις άλλες πόλεις της Ελλάδας, οπότε σύντομα θα προταθούν αντίστοιχα κέντρα για την υπόλοιπη Ελλάδα.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 22, 2014, 10:57:21 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Εγγυημένη Θεραπεία για Ψωρίαση
« Απάντηση #16 στις: Μαΐου 05, 2012, 01:29:49 »
θα διενεργούν το τεστ δυσανεξίας τροφίμων για όσους έχουν προμηθευτεί κηραλοιφές από τον Ροδόκηπο των Φιλοσόφων στην τιμή των 50 Ευρώ από 69 Ευρώ που τιμάται κανονικά.

http://www.medicare.net.gr/page1.php

ΤΕΣΤ ΔΥΣΑΝΕΞΙΑΣ ΤΡΟΦΩΝ
  ΜΗΠΩΣ ΠΑΣΧΕΤΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ

  ΦΟΥΣΚΩΜΑΤΑ -  ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ- ΚΟΠΩΣΗ – ΗΜΙΚΡΑΝΙΕΣ –  ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ – ΠΟΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ – ΔΕΡΜΑΤΙΚΑ  ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΚΖΕΜΑ –ΑΚΜΗ.  

• Θα σας φαινονταν περιεργο εάν μαθαινατε ότι το βαρος σας που δεν μειωνεται (παρα την εντατικη σας διαιτα ) και η κυτταριτιδα σας που δεν φευγει (παρα την υγιεινη σας διατροφη) πιθανον να οφειλεται στο ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ και στο ΜΑΡΟΥΛΙ                                                                      

• Σκεφτηκατε ποτέ ότι για τα φουσκώματα και τους πόνους στο στομάχι ή τη δυσκοιλιοτητα, μπορεί να φταίει…το μελι ή το μαρουλι;

• Πως θα σας φαινοταν εάν μαθαινατε ότι οι πονοκεφαλοι , οι ημικρανιες  και η χρονια κουραση ΔΕΝοφείλονται σε παθολογικα αίτια αλλα στο ψωμι που τρωτε καθημερινα.

• Αναρωτηθηκατε ποτε εαν το άσθμα, η ρινίτιδα και η ιγμορίτιδα σας, μπορεί να προκαλείται από…την αγαπημένο σας καφε;

• Θα απορουσατε εαν μαθαίνατε ότι η ακμή, το έκζεμα, η ψωρίαση και άλλες δερματοπάθειες πιθανόν να οφείλονται…στη μπανανα η το μηλο;

• Θα γελουσατε ισως εάν μαθαινατε οτι για τη ρευματοειδή αρθρίτιδα, τις αρθραλγίες και μυαλγίες σας μπορεί να φταίει…το γάλα;

Οσο περιεργα και να σας φαινονται όλα τα παραπανω ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
Μπορει τα αγαπημενα σας «ΥΓΙΕΙΝΑ» φαγητα να είναι η αιτια για συχνα και χρονια προβληματα στην ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ .

Τί είναι η Δυσανεξία Τροφών;

Σύμφωνα με τον ορισμό που έχει δώσει η επιστημονική κοινότητα, τροφική δυσανεξία είναι η διαταραχή της φυσιολογίας του οργανισμού, μετά την κατανάλωση κάποιου διατροφικού συστατικού και οφείλεται σε προβλήματα του μεταβολισμού του συστατικού αυτού. Με πιο απλά λόγια η ανικανότητα του οργανισμού να μεταβολίσει κάποιο διατροφικό συστατικό.

Η αντιδραση αυτή εχει ως αποτελεσμα την ενεργοποιηση των αμυντικων μηχανισμων του οργανισμου για να αμυνθει και να αντιμετωπισει αυτην την τροφη, επειδη τη θεωρει και την αντιμετωπιζει ως βλαβερη για τον οργανισμο.

Από τα χρόνια του Ιπποκράτη είναι γνωστό ότι η τροφή είναι η πηγή πολλών προβλημάτων υγείας και ότι η σωστή επιλογή της μπορεί να είναι η λύση σε πολλά από αυτά. Ευτυχώς, πλέον υπάρχει ένα εργαλείο για εξατομικευμένες οδηγίες διατροφής που ονομάζεται τεστ δυσανεξιας.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 22, 2014, 10:57:34 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Εγγυημένη Θεραπεία για Ψωρίαση
« Απάντηση #17 στις: Μαΐου 08, 2012, 22:33:33 »
Επειδή αρκετοί συνάνθρωποί μας, μας ρωτούν, για τα συμπληρώματα διατροφής, και από που να τα προμηθευτούν, εκτός από τα Φαρμακεία, ή μαγαζιά βιολογικών προϊόντων, μπορεί ο καθένας να κάνει μία έρευνα στο διαδίκτυο, και να προσεγγίσει και ξένες αγορές, π.χ. Αγγλία, Αμερική κτλ.

Πρόσφατα ένας φίλος μας έστειλε ένα σύνδεσμο, μιας εταιρείας στην Αμερική, που πραγματικά, οι τιμές είναι συγκριτικά, αρκετά χαμηλές.  Μάλιστα υπάρχει και εκπτωτικό κουπόνι, και πόντοι επιστροφής στα προϊόντα, που μπορεί επίσης να μας κερδίσει επιπλέον εκπτώσεις κτλ...

Πρόκειται για το http://www.iherb.com

και όσον αφορά τις διατροφικές οδηγίες που έχουμε για την ψωρίαση, μπορούμε να δοκιμάσουμε, μία νέα μόδα, στις ΗΠΑ, βιολογικός καφές με Γανόδερμα, το οποίο ενισχύει το ανοσοποιητικό.

http://www.iherb.com/Longreen-Corporation-Reishi-Coffee-Reishi-Mushroom-Columbian-Coffee-30-Sachets-2-18-g-Each/16315

Υπάρχουν επίσης πολλά άλλα συμπληρώματα διατροφής που μπορείτε να ερευνήσετε ανάλογα τι έχετε ανάγκη, μια και παρέχονται 15,000 προϊόντα.

Επίσης το βάρος να μην ξεπερνά τα 1,8 κιλά, για να μην υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις στο τελωνείο.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 22, 2014, 10:57:57 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Εγγυημένη Θεραπεία για Ψωρίαση
« Απάντηση #18 στις: Μαΐου 08, 2012, 22:50:19 »
Οσο η διατροφή μας, πάσχει, χρειάζεται να λαμβάνουμε συμπληρώματα διατροφής, εφόσον, ο οργανισμός μας είναι εξασθενισμένος.

Η αποτοξίνωση του οργανισμού μας, και η ενίσχυση του ανοσοποιητικού, συμβάλει μέγιστα στην Αυτο-'ίαση μια και δίνουμε στον οργανισμό μας τα κατάλληλα στοιχεία, να ανασυγκροτηθεί σε μία φυσιολογική πορεία.  

Συνδυάζοντας κατάλληλη διατροφή με βαθιά χαλάρωση, π.χ. αρωματοθεραπεία (αιθέρια έλαια), μουσικοθεραπεία (μουσική διαλογισμού)1, κτλ, μπορούμε να έχουμε πολύ σημαντικά αποτελέσματα στην ίαση μας.
________________________________________________________________________________

1 Επιστημονικές έρευνες σε σχέση με τον Διαλογισμό
http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,2979.0.html


« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 22, 2014, 10:58:06 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Εγγυημένη Θεραπεία για Ψωρίαση
« Απάντηση #19 στις: Μαΐου 09, 2012, 21:40:32 »
Σήμερα πραγματικά, πέρασα ακόμα μία πολύ συγκλονιστική εμπειρία, έμεινα πραγματικά, άναυδη, για το μέγεθος της Απάτης, και το 'Εγκλημα στο χώρο της Κλασσικής Ιατρικής και των Μαύρων Μπίσνες των Φαρμακοβιομηχανιών.

Ειλικρινά δεν υπάρχει άλλη επιλογή, μέσα στην καθημερινή απάτη, και διαφθορά που βιώνουμε σε όλους τους τομείς της ζωής μας, από το να πούμε πλέον ολόγυμνη την Αλήθεια, με την ελπίδα πάντα πως κάποιοι συνάνθρωποι μας, αν όχι όλοι, θα ταρακουνηθούν, και θα σωθούν.

Και η Αλήθεια είναι πως δεν μπορούμε άλλο, να εμπιστευόμαστε τυφλά, τον χώρο της Κλασσικής Ιατρικής για Θεραπεία, στις ασθένειες μας, διότι μας έχουν απερίγραπτα, προδώσει.

Μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να μας βοηθήσουν, οι συμβουλές των κλασσικών γιατρών, αν τύχουμε σε επιστήμονες και ευσυνείδητους ανθρώπους, μπορεί όμως και να μας σκοτώσουν, αν τύχουμε σε ανίδεα ρομποτάκια του συστήματος, και βαποράκια των φαρμακοβιομηχανιών.

Για αυτό το λόγο χρειάζεται να επαγρυπνούμε στο τι μας χορηγούν, και να μάθουμε να κρίνουμε από μόνοι μας, αν η θεραπεία που μας συστήνουν, είναι ή δεν είναι επιβλαβής για την υγεία μας.

Μας ενημέρωσαν λοιπόν σήμερα, πως χορηγήθηκαν για αγωγή στην Ψωρίαση τα παρακάτω...

1. Methotrexate1 2mg την ημέρα
2. Συνοδευόμενο από Felicine (Φυλλικό οξύ) - διότι το παραπάνω φάρμακο, δημιουργεί πρόβλημα στην απορρόφηση του σιδήρου2 από τον οργανισμό συν πλήθος άλλες καταστροφικές παρενέργειες όπως θα δούμε παρακάτω.

Το Methotrexate, είναι χημειοθεραπεία, για την αντιμετώπιση του καρκίνου, και σκοτώνει συνήθως νέα κύτταρα στον οργανισμό μας, καθώς επίσης αλλοιώνει το DNA και το RNA των κυττάρων, δημιουργώντας περαιτέρω καρκινικά μεταλλαγμένα κύτταρα.

Είναι δυνατόν κανείς να χορηγήσει χημειοθεραπεία για την αντιμετώπιση της Ψωρίασης? :o :o
Είναι δυνατόν για την προσωρινή και ψεύτικη εξαφάνιση κάποιων εξανθημάτων, να θέσουμε σε κίνδυνο την ζωή μας?  

Και όμως είναι...

Η Χημειοθεραπεία δεν είναι καταρχάς θεραπεία.  Αποτελεί ακόμα ένα έγκλημα των Μαύρων Μπίσνες των Χημικών αποβλήτων, και δεν θεραπεύει αλλά δημιουργεί περαιτέρω προβλήματα, ακόμα και επιπλέον καρκίνο.

Στην περίπτωση λοιπόν της παραπάνω αγωγής, για την δήθεν "θεραπεία" της ψωρίασης χορηγήθηκε ένα επικίνδυνο χημικό σκεύασμα που μπορεί να δημιουργήσει ακόμα και καρκίνο.

Λυπάμαι ειλικρινά, και αναρωτιέμαι ως ένας απλός 'Ελληνας πολίτης.

1. Αυτοί οι θεράποντες ιατροί που χορηγούν αυτά τα χημικά επικίνδυνα σκευάσματα είναι ασυνείδητοι αμόρφωτοι, ή απλά απατεώνες?

2. Επίσης ο ΕΟΦ, ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων, γιατί εγκρίνει να κυκλοφορήσουν επικίνδυνα χημικά απόβλητα που καταστρέφουν την υγεία μας, μέσα από το χώρο της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας?

3. Γιατί επιτρέπεται να κυκλοφορούν αυτά τα επικίνδυνα σκευάσματα και δεν αφαιρείται η άδεια λειτουργίας των Φαρμακοβιομηχανιών, που τα παρασκευάζουν?

Τελικά, με την άδειά μας, μας σκοτώνουν μέσα στην ΑΓΝΟΙΑ ΜΑΣ...

Καιρός όμως να ξυπνήσουμε και να τους αφανίσουμε ΕΜΕΙΣ, πριν μέσω της ασυδωσίας τους, καταστρέψουν όλη την ζωή του πλανήτη.

Και μπορούν να φτάσουν μέχρι εκεί, αν δεν τους σταματήσουμε,
αν δεν κατανοήσουμε τα εγκλήματά τους και δεν αντισταθούμε.

Ας ενημερωθούμε λοιπόν, τι μας χορηγούν και ας πετάξουμε άμεσα στα σκουπίδια, επικίνδυνα σκευάσματα, επιλέγοντας φυσικούς μεθόδους θεραπείας, και φυσικά ακίνδυνα φάρμακα.

Η ψωρίαση, μερικά απλά εξανθήματα, έχει καταντήσει θρίλερ.

Δεν μπορούμε να το πούμε πιο απλά.

Κινδυνεύει η ζωή σας, με τη χρήση ανοσοκαστασταλτικών, ή ακόμα λύσεων χημειοθεραπείας.
Πετάξτε τα, στα σκουπίδια. Αρνηθείτε την επικίνδυνη αγωγή τους, και σώστε την υγεία σας.

Σε αυτόν τον αγώνα, χρειαζόμαστε όλους τους ευσυνείδητους και μορφωμένους πραγματικούς ιατρούς, να αγωνιστούν μαζί μας, για να γυρίσει το ποτάμι ανάποδα, διότι γνωρίζουν πολύ καλά, πως λέμε την Αλήθεια.
_________________________________________________________________________________

1 http://en.wikipedia.org/wiki/Methotrexate
Methotrexate acts specifically during DNA and RNA synthesis, and thus it is cytotoxic during the S-phase of the cell cycle. It therefore has a greater toxic effect on rapidly dividing cells (such as malignant and myeloid cells, and gastrointestinal and oral mucosa), which replicate their DNA more frequently, and thus inhibits the growth and proliferation of these noncancerous cells, as well as causing the listed side effects. Facing a scarcity of dTMP, rapidly dividing cancerous cells undergo cell death via thymineless death.

2 Η σχιζοφρένεια των φαρμακοβιομηχανιών...

Το φυλλικό οξύ αντιμετωπίζει την αναιμία, το methotrexate δημιουργεί αναιμία.
Το φυλλικό οξύ βοηθάει στην αναπαραγωγή κυττάρων, το methotrexate (χημειοθεραπεία) καταστρέφει τα υγιή κύτταρα.
το φυλλικό οξύ βοηθά να αποτραπούν βλάβες στο DNA, το methotrexate (χημειοθεραπεία) βλάπτει το DNA και RNA των κυττάρων.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 22, 2014, 10:58:16 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Εγγυημένη Θεραπεία για Ψωρίαση
« Απάντηση #20 στις: Μαΐου 13, 2012, 22:39:47 »
Ακόμα μία σημαντική αναφορά, όσον αφορά την επικινδυνότητα των ανασοκατασταλτικών, είχαμε το Σαβατοκύριακο. Πάσχοντας ψωρίασης, που δοκίμασε διάφορα ανοσοκατασταλτικά, όπως και ενέσεις enbrel, έπαθε έμφραγμα, σε ηλικία κάτω των 50 ετών.

Ο γιατρός του είπε, πως πιθανότατα να φταίει και η ψωρίαση...

Δυστυχώς όμως δεν του ανέφερε, την αλήθεια, πως δεν φταίει η ψωρίαση, που φυσικά και θεραπεύεται, αλλά τα φαρμάκια των φαρμακοβιομηχανιών, που αποδυνάμωσαν δραστικά, το ανοσοποιητικό του, καθώς και φυσικά δεν του έλυσαν, του ανθρώπου, το πρόβλημα.

Μιλώντας με έναν εφημερεύοντα γιατρό στο κέντρο λοιμώξεων, μας ανέφερε, πως τα ανοσοκατασταλτικά, χαρακτηρίζονται στον κύκλο της κλασσικής ιατρικής ως ανοσο-τρόπα, και όχι ξεκάθαρα, ως φάρμακα δολοφόνοι.

Είναι σημαντικό να ξυπνήσουμε, και να αντισταθούμε όλοι μας, σε δηλητήρια που σκοτώνουν τον οργανισμό μας, και κάποια επιτήδεια και αισχροκερδή κεφάλαια, διακινούν χρησιμοποιώντας τον χώρο της κλασσικής ιατρικής, χρησιμοποιώντας γιατρούς, που όλοι οι ασθενείς αναγκαστικά εμπιστεύονται.

Η σιωπή των ευσυνείδητων ιατρών, είναι συνενοχή σε ένα διαρκή καθημερινό έγκλημα κατά της υγείας χιλιάδων συνανθρώπων μας πανελλαδικά, και εκατομμύρια παγκόσμια.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 22, 2014, 10:58:30 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Εγγυημένη Θεραπεία για Ψωρίαση
« Απάντηση #21 στις: Μαΐου 14, 2012, 01:18:49 »
Προσπαθώντας να βοηθήσουμε όσους ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν την θεραπεία που προτείνουμε, μέσω της Κηραλοιφής για την Ψωρίαση, και να έχουν 100% επιτυχία, θα καταθέσουμε τις παρακάτω επιπλέον οδηγίες.

1. Αν λαμβάνετε ανοσοκατασταλτικά χρειάζεται να τα σταματήσετε άμεσα, διότι είναι επικίνδυνα για την υγεία σας, και να αρχίσετε την θεραπεία με την Κηραλοιφή μετά από 30 μέρες αποχή από ανοσοκατασταλτικά, ή κορτιζονούχα σκευάσματα.

2. Αν έχετε λάβει στο παρελθόν ανοσοκατασταλτικά ή κορτιζονούχες αλοιφές, και δεν έχετε κάνει χρήση τις τελευταίες 30 μέρες, μπορείτε να αρχίσετε άμεσα την θεραπεία, με την Κηραλοιφή για Ψωρίαση.

3. Σε καμία περίπτωση να μην χρησιμοποιήσετε ανοσοκασταλτικά, ή κορτιζονούχα σε συνδυασμό με την Κηραλοιφή, διότι είναι αντίθετες θεραπείες.  Η Κηραλοιφή συνδράμει έτσι ώστε να συνέλθει ο οργανισμός σας, ενώ τα ανοσοκατασταλτικά στο να εξασθενίσει ο οργανισμός σας, καταστέλοντας το ανοσοποιητικό σας.

4. Σε περίπτωση που έχετε λάβει ανοσοκατασταλτικά ή κορτιζονούχα σκευάσματα, μπορεί να παρατηρηθεί σε κάποιες περιπτώσεις προσωρινή έξαρση της ψωρίασης εν' μέσω της Θεραπείας με την Κηραλοιφή, αλλά χρειάζεται να επιμείνετε στην θεραπεία, και η έξαρση θα εξαλειφθεί παντελώς, καθώς και η ψωρίαση μαζί.  Είναι φυσιολογική αντίδραση του οργανισμού, όταν ο οργανισμός σας είναι αρκετά επιβαρυμένος, και εξασθενημένος.  Χρειάζεται να επιμείνετε στην θεραπεία 6 εβδομάδες τουλάχιστον, για να έχετε τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα.  Πιο επιβαρυμένες περιπτώσεις χρειάζεται να επιμείνουν και περισσότερο.

5. Σε περίπτωση που έχετε ακολουθήσει υγιεινή και φυσική διατροφή, δεν θα έχετε αυτού του είδους την έξαρση, η ψωρίαση θα θεραπευτεί πιο εύκολα, και πιο γρήγορα.

6. Σε περίπτωση που κάνετε ομοιοπαθητική, χρειάζεται να ολοκληρώσετε την θεραπεία σας, και εφόσον δεν έχετε τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα, να συνεχίσετε με την Κηραλοιφή για την ψωρίαση, η οποία έχει 100% επιτυχία, σε όλους όσους φυσικά ολοκληρώσουν την θεραπεία τους.

7. Σε περίπτωση που κάνετε βελονισμό, δεν υπάρχει πρόβλημα να χρησιμοποιήσετε παράλληλα και την Κηραλοιφή για την Ψωρίαση.

8. Σε όλες τις περιπτώσεις, χρειάζεται να κάνετε ένα τεστ δυσανεξίας, να προσέχετε την διατροφή σας, καθώς να παίρνετε επιπλέον, τα συμπληρώματα διατροφής και τα συστατικά που σας προτείνουμε, σε συνδυασμό με την θεραπεία με την Κηραλοιφή για Ψωρίαση, έτσι ώστε να είναι η θεραπεία σας, πιο αποτελεσματική, και να ανακάμψετε σε πιο σύντομο χρονικό διάστημα.

9. Σε όλες τις περιπτώσεις χρειάζεται να ακολουθήσετε την θεραπεία με την Κηραλοιφή για έξι εβδομάδες, προσέχοντας παράλληλα και την διατροφή σας, για την επιτυχή ολοκλήρωση της ίασής σας.

10. Πάντα να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα του Ροδόκηπου, κατά την διάρκεια της θεραπείας σας, για ότι απορίες έχετε.  Επίσης είναι σημαντικό να διαβάζετε τις οδηγίες που δίνουμε ή την αρθρογραφία που καταθέτουμε καθ' οδόν, προς ενημέρωσή σας.

                     Ευχόμαστε για σύντομη ίαση και ολοκληρωτική απάλειψη της ψωρίασης.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 22, 2014, 10:58:38 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Εγγυημένη Θεραπεία για Ψωρίαση
« Απάντηση #22 στις: Ιουνίου 11, 2012, 21:25:10 »
Επειδή μας το ζητήσατε, όσοι διαμένετε στην περιοχή της Αθήνας, να βρούμε μία αντίστοιχη προσφορά, για το Τέστ Δυσανεξίας, σας ενημερώνουμε, πως μέσω ενός ειδικού κουπονιού, που θα μας παρέχει το Κέντρο Ανάλυσης της Υγείας, http://www.vitascan.gr/, θα έχετε την προσφορά να κάνετε το τέστ στην προνομιακή τιμή των 50 ευρώ, αντί των 99 ευρώ που παρέχεται μέσω του κέντρου.

Είναι πάρα πολύ σημαντικό όσοι ταλαιπωρήστε από το φαινόμενο της ψωρίασης να κάνετε οπωσδήποτε ένα Τέστ Δυσανεξίας, όπως αναγράφεται πλέον και στις οδηγίες χρήσης της Κηραλοιφής για την Ψωρίαση.

Για ότι άλλες απορίες έχετε μην διστάσετε να επικοινωνείτε μαζί μας.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 22, 2014, 10:58:48 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Εγγυημένη Θεραπεία για Ψωρίαση
« Απάντηση #23 στις: Αυγούστου 04, 2012, 14:04:44 »
Κλείσαμε μόλις 5 μήνες από την κυκλοφορία της Κηραλοιφής για την Ψωρίαση και πραγματικά είχαμε απίστευτα αποτελέσματα, σε εκατοντάδες περιπτώσεις, που δέχτηκαν το κάλεσμα επιτέλους να θεραπευτούν απολύτως, και να σταματήσει η ταλαιπωρία τους ψυχολογικά και σωματικά, αλλά και να σωθούν στην κυριολεξία από τα επικίνδυνα συνθετικά σκευάσματα που πλασάρονται από τον χώρο της κλασσικής ιατρικής μέσω των Φαρμακοβιομηχανιών.

'Οπως έχουμε πει επανελλειμένως όποιος λαμβάνει κορτιζονούχα και ανοσοκατασταλτικά για την ψωρίαση, χρειάζεται να κατανοήσει πως πρέπει να τα διακόψει άμεσα, γιατί ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ η ζωή του.

Είναι μία ΤΡΑΓΙΚΗ πραγματικότητα, που πλήθος επιστημόνων, και χημικών και γιατρών συμφωνούν μαζί μας απολύτως, και μάλιστα μας έχουν συγχαρεί για το έργο μας, διότι οι ίδιοι είναι εγκλωβισμένοι μέσα στο σύστημα και δεν μπορούν ελεύθερα να μιλήσουν.

Μας έχουν πει, και γιατροί και καθηγητές, και χημικοί, πως αν μιλήσουν έχουν άμεσες συνέπειες στην επαγγελματική τους δραστηριότητα, και έτσι πλήθος ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ, ενώ γνωρίζουν την αλήθεια, εμποδίζονται να μιλήσουν, διότι αποκαλούνται γραφικοί, οπισθοδρομικοί, και μάλλιστα κάποιοι όταν μίλησαν έχασαν την θέση τους, ως καθηγητές και ως γιατροί δημοσίου, όπως οι ίδιοι μας αποκάλυψαν.


Γι' αυτό το λόγο αναλαμβάνουμε εμείς το ρόλο, μαζί και με άλλους αγωνιστές, να ανοίξουμε δρόμο επιστροφής, πίσω στις φυσικές μεθόδους θεραπείας, και είμαστε σίγουροι, πως πολύ σύντομα θα έχουμε ένα πραγματικό ρήγμα, μία Πραγματική Επανάσταση στο χώρο της Κλασσικής Ιατρικής, και θα πάρουν θάρρος, και άλλες Επιστημονικές φωνές να μιλήσουν ελεύθερα και δημόσια την Αλήθεια.

Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, είναι πως οι Φαρμακοβιομηχανίες των συνθετικών φαρμάκων σήμερα, σκοτώνουν πλήθος συνανθρώπους μας, και ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ να ενημερωθούμε πως κινδυνεύει η ζωή μας, ειδικά, όσον αφορά τα ανοσοκατασταλτικά και τα κορτιζονούχα σκευάσματα, μια και ακούσαμε πλήθος ιστορίες, ατόμων που πειράχτηκε το συκώτι τους, έπαθαν εμφράγματα, εγκεφαλίτιδες, ακόμα και νόσησαν και από καρκίνο.

Γι΄αυτό το λόγο, παρακαλούμε να πάρετε πολύ σοβαρά, την τοποθέτησή μας, εναντίον όλων των χημικών σκευασμάτων που κυκλοφορούν για την Ψωρίαση, να ενημερωθείτε, επαρκώς, και να σταματήσετε άμεσα την λήψη αυτών των χημικών-συνθετικών σκευασμάτων.

'Ετσι και αλλιώς δεν παρέχεται καμία απολύτως θεραπεία μέσω συνθετικών φαρμάκων, πέρα από μία απατηλή προσωρινή καταστολή των συμπτωμάτων, με μεγάλο κίνδυνο την ίδια σας την ζωή, και ας μην σας ξεγελάνε, για νέες θεραπείες, γιατί πίσω από όλες αυτές τις ψεύτικες προπαγάνδες, κρύβονται τίποτα άλλο από εβραϊκής νοοτροπίας βαμπιριστικά συμφέροντα, χωρίς να νοιάζονται καθόλου, μα καθόλου, για την υγεία σας.

Οι έρευνες αυτές δεν γίνονται από επιστήμονες, αλλά χρηματοδοτούν εταιρείες δημοσίων σχέσεων για να πλασάρουν τα επικίνδυνα χημικά σκευάσματα με πλήθος ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ1,
όπως οι ίδιοι οι γιατροί αν και ελάχιστοι, πλέον τολμούν να καταγγέλουν δημόσια την αλήθεια.

Είναι Μονόδρομος πραγματικά, δεν υπάρχει άλλη οδός, παρά μόνο φυσικές μέθοδοι θεραπείας, χωρίς καμία απολύτως παρενέργεια.

Και ειλικρινά, μέσα από την επαφή με εκατοντάδες περιπτώσεις, διαπιστώσαμε, πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΩΡΙΑΣΗ, πέρα της Κηραλοιφής που προτείνουμε, και αυτό συμβαίνει ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ.

'Ολοι όσοι μας προσέγγισαν, ήταν απολύτως απογοητευμένοι και έψαχναν για χρόνια την θεραπεία, αλλά δυστυχώς το μόνο που κατάφερναν ήταν να φέρνουν την ζωή τους σε μεγαλύτερο κίνδυνο, επιλέγοντας απελπισμένοι τα επικίνδυνα χημικά σκευάσματα.

'Ομως μετά λύπης διαπιστώσαμε, πως κάποιοι ήθελαν άμεσα αποτελέσματα, όπως μέσω της κορτιζόνης, όπου φαίνεται ΨΕΥΔΩΣ ότι θεραπευόμαστε, με μεγάλο αντίτιμο, και μετά προκαλείται ακόμα χειρότερη δραματική επιδείνωση, διότι η κορτιζόνη είναι όπως τα ναρκωτικά, και μας κρατάει δέσμιους για την δόση μας, μέχρι την τελική ολοσχερώς πτώση της υγείας μας.

Γι αυτό το λόγο θέλουμε να τονίσουμε εξαρχής πως.

ΑΠΑΝΤΕΣ, που ολοκλήρωσαν την θεραπεία με την Κηραλοιφή, καθώς και τις διατροφικές οδηγίες που δίνουμε, ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΚΑΝ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ.

Μπορεί η διαδικασία να κρατήσει όμως σε κάποιες περιπτώσεις μέχρι και 3 μήνες ή ακόμα παραπάνω, διότι δεν τηρούνται πάντα κατά γράμμα οι οδηγίες, ο οργανισμός σε κάποιες περιπτώσεις είναι υπερβολικά εξασθενισμένος, είτε λόγω ανοσοκατασταλτικών, είτε κακής διατροφής, είτε άλλων παραγόντων διατροφικής δυσανεξίας που δημιουργούν το φαινόμενο της ψωρίασης, και έτσι χρειάζεται να δώσουμε το ανάλογο χρονικό διάστημα να επανέλθει ο οργανισμός.

'Ομως κυριολεκτικά είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ!

Επικοινωνώντας με πάνω από 500 άτομα, που πάσχουν από ψωρίαση, για τα σκευάσματα που χρησιμοποίησαν, τις μεθόδους θεραπείας, και όλες τις έρευνές τους παγκόσμια, χωρίς κανένα αποτέλεσμα, μας επιβεβαίωσαν πως δεν βρήκαν πουθενά την ίαση στο πρόβλημα της ψωρίασης.

Αναρωτιόμαστε λοιπόν, με κάθε επιφύλαξη, πως ίσως δεν υπάρχει ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ αυτή τη στιγμή άλλη μέθοδος θεραπείας, από την θεραπεία που προτείνουμε, για αυτό παρακαλούμε να πάρετε σοβαρά το κάλεσμά μας, να θεραπευτείτε, να σταματήσετε να υποφέρετε, να σταματήσει να κινδυνεύει η ζωή σας, από χημικά σκευάσματα που αναγκάζεστε να χρησιμοποιήσετε για την προσωρινή καταστολή της ψωρίασης.

'Οπως έχουμε τονίσει η Αγωγή είναι ένας συνδοιασμός χρήσης της Κηραλοιφής για Ψωρίαση, και ειδικής διατροφής, με συμπληρώματα διατροφής και βιταμίνες, αλλά και ενός Τέστ "Τροφικής Δυσανεξίας" όπου κατόπιν χρειάζεται να ρυθμίσετε την λήψη τροφών που σας προκάλεσαν εξαρχής το πρόβλημα.

Σίγουρα, και ο ψυχολογικός παράγοντας, συνδράμει στην επιδείνωση της ψωρίασης, αλλά όλοι όσοι είναι στρεσαρισμένοι δεν έχουν ψωρίαση.  Υπάρχει λοιπόν όπως είπαμε, μία κληρονομική προδιάθεση ΤΡΟΦΙΚΗΣ ΔΥΣΑΝΕΞΙΑΣ, η οποία εκδηλώνεται περισσότερο, όταν πέφτει ο οργανισμός μας, το ανοσοποιητικό μας, και έτσι η μοναδική οδός θεραπείας είναι να συνέλθει ο οργανισμός μας, και να λειτουργεί σε φυσιολογικά επίπεδα.

ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ.

'Ομως μόνο με διατροφή, αν και λύνεται το πρόβλημα της ψωρίασης, χρειάζεστε μία πολύμηνη, ή ακόμα πολυετή διαδικασία, γι' αυτό το λόγο, αν συνδυαστεί η κατάλληλη διατροφή με την Κηραλοιφή για Ψωρίαση, που περιέχει τα κατάλληλα συστατικά, να επανέλθει παντελώς το δέρμα σας στα φυσιολογικά του πλαίσια, συν να αποτοξινωθεί ο οργανισμός, έχουμε 100% ΕΠΙΤΥΧΙΑ, και σε πολύ πιο σύντομο χρονικό διάστημα, από ότι, μόνο με την κατάλληλη διατροφή.

Συνεχίζεται...
_______________________________________________________________________________________

1 http://www.youtube.com/watch?v=LEPQnRJsyt4&feature=related
http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,3073.0.html
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FcubW58ySpU
http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,2569.0.html
http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,3044.0.html
http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,3108.0.html
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 22, 2014, 10:59:48 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Εγγυημένη Θεραπεία για Ψωρίαση
« Απάντηση #24 στις: Αυγούστου 04, 2012, 14:28:53 »
Υπήρχε ένα ποσοστό ατόμων που έκαναν χρήση της Κηραλοιφής, αλλά δεν έκαναν το "Τεστ δυσανεξίας" ούτε ακολούθησαν κατά γράμμα τις διατροφικές οδηγίες, και θεραπεύτηκαν στο 90% μέσα σε 2 μήνες.

Το διάστημα θεραπείας που δίνουμε είναι τουλάχιστον 1-1,5 μήνας, όμως κάποιοι οργανισμοί είναι πάρα πολύ εξασθενημένοι και χρειάζεται να επιμείνουν στην θεραπεία περισσότερο.

Αρκετά άτομα που επέμεναν είχαν απόλυτα αποτελέσματα μέσα σε 3 μήνες, από την αρχή που ξεκίνησαν.

Η αλήθεια είναι καθ' οδόν, καθώς είχαμε την δυνατότητα να ακούμε τα σχόλια πολύ μεγαλύτερου αριθμού ατόμων που έκαναν την θεραπεία, αλλά ερευνόντας ακόμα περισσότερο πάνω στο θέμα της ψωρίασης, βελτιώσαμε την αρχική φόρμουλα της Κηραλοιφής, προσθέντοντας μεγαλύτερο αριθμό θεραπευτικών ελαίων, και αιθερίων ελαίων.

'Ετσι είχαμε απίστευτα ενθουσιώδη σχόλια, από όσους χρησιμοποίησαν την Κηραλοιφή για την Ψωρίαση, σε σημείο, που δεν μας πίστευαν, πως δεν έχουμε προσθέσει κορτιζόνη.  :D

'Ολα τα φυσικά σκευάσματα που παράγουμε μπορούν να ελεχθούν σε χημικά εργαστήρια, και να διαπιστωθεί η σύνθεσή τους, πως είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΦΥΣΙΚΗ, αλλά και χωρίς καμία κορτιζονούχα ουσία, ακόμα και φυσική κορτιζόνη, που και αυτή υπάρχει.

Παρόλα αυτά υπήρχαν πάλι οι περιπτώσεις όπου λόγω του πολύ εξασθενισμένου οργανισμού και ειδικά λόγω της χρήσης των ανοσοκατασταλτικών είχαμε προσωρινή έξαρση, ή ακόμα στασιμότητα της θεραπείας, που σε κάποιες περιπτώσεις, ξεμπλόκαρε ο οργανισμός μετά από 1,5 μήνα.

'Αρα λοιπόν, παρακαλούμε να επιμείνετε, μέχρι να δείτε την απόλυτη αλλαγή, διότι ειλικρινά, δεν είμαστε όλοι πανομοιότυποι, και ο κάθε οργανισμός αντιδρά διαφορετικά.

Επίσης έχουμε επισημάνει πως ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, για ότι απορία έχετε, για να σας καθοδηγούμε στην ΑΠΟΛΥΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ σας, μια και κάθε περίπτωση παρουσιάζει και διαφορετικές ανάγκες.

Επίσης θα θέλαμε να αναφέρουμε ακόμα μία περίπτωση, όπου μετά το "Τεστ Δυσανεξίας" το άτομο, έκανε σφοδρή δίετα με αποτέλεσμα, να χάσει 15 κιλά μέσα σε ένα μήνα, και έτσι παρατηρήθηκε έξαρση της ψωρίασης.

Ας μην το παρακάνουμε... Δεν θέλουμε μέσω της ρύθμισης της διατροφής μας, να κάνουμε υπερβολική δίετα, διότι θα έχουμε τα αντίθετα αποτελέσματα, και ειλικρινά δεν θα φταίει η θεραπεία με την Κηραλοιφή και τις διατροφικές οδηγίες, αλλά το ότι εξασθενίσαμε και πάλι τον οργανισμό μας, προσπαθώντας υπερβολικά, και τελικά καταλήξαμε να μην λαμβάνουμε τις ουσιώδεις τροφές, που ενδυναμώνουν τον οργανισμό μας.

Γι΄αυτό το λόγο ξανατονίζουμε, χρειάζεται να ενημερωθείτε όσο το δυνατόν περισσότερο μέσω των πληροφοριών που δίνουμε δημόσια, αλλά και να ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ μαζί μας, για προσωπικές οδηγίες, ανάλογα την περίπτωσή σας, μέχρι την ΑΠΟΛΥΤΗ ίασή σας.

Αν ακολουθήσετε όλες τις παραπάνω συμβουλές μας και τις προσωπικές μας οδηγίες, η Ψωρίαση θα γίνει ΠΑΡΕΛΘΟΝ, και η υγεία σας και η ζωή σας θα σωθεί, διότι σήμερα βρίσκεστε συνεχόμενα με άμεσο κίνδυνο από τα συνθετικά χημικά που κυκλοφορούν, που ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΨΕΥΔΩΣ υπόσχονται θεραπείες.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΨΩΡΙΑΣΗΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΥΣΕΙ.
Το μόνο που μένει είναι ΑΠΑΝΤΕΣ που τυραννιούνται από ψωρίαση, να πιάσουν το χέρι βοήθειας που απλώνουμε και να σωθούν.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 22, 2014, 10:58:58 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Εγγυημένη Θεραπεία για Ψωρίαση
« Απάντηση #25 στις: Αυγούστου 04, 2012, 15:57:33 »
Τέλος χρειάζεται να κατανοήσουμε πως το φαινόμενο της Ψωρίασης συμβαίνει ως προειδοποίηση ότι ο Οργανισμός μας, είναι εξασθενισμένος, και δεν λειτουργεί σωστά.  Είναι ένα καμπανάκι για να προσέξουμε να διορθώσουμε, κάποιους διατροφικούς και ψυχολογικούς παράγοντες, ειδάλλως, ίσως να υπάρχει και επιδείνωση της υγείας μας, καθώς και παρουσίαση άλλων ασθενειών.

Γι' αυτό άτομα που παρουσιάζουν ψωρίαση, παρουσιάζουν και άλλες παθήσεις όπως ρευματοειδής ή ψωρισιακή αρθρίτιδα, ή ακόμα και λύκο ή σύνδρομο Σγιόγκρεν (Sjogren).

Και ο μοναδικός τρόπος ίασης, δεν είναι η ψευδής χημική και επικίνδυνη καταστολή των συμπτωμάτων, αλλά η ανόρθωση του ανοσοποιητικού και του οργανισμού μας, με την σωστή διατροφή αλλά και την θεραπεία που προτείνουμε μέσω κηραλοιφών με δραστικά αιθέρια έλαια, όπου επιδρώντας βιο-ενεργειακά, και όχι απλά σωματικά, φτάνουμε στην πηγή του προβλήματος και θεραπεύουμε εκ΄βάθους την ασθένεια.

Επίσης είναι σημαντικό να τονίσουμε πως ειδικά στην περίπτωση κατά πλάκας ψωρίασης, παραμένει ένας ερεθισμός του δέρματος μετά την εξάλειψη της πλάκας, και έχουμε δημιουργήσει ένα ειδικό φυσικό σκεύασμα, για το ερύθημα του δέρματος, που εξαφανίζει απολύτως το πρήξιμο και την κοκκινίλα.
 
Η Κηραλοιφή για το Ερύθημα χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με την Κηραλοιφή για Ψωρίαση κατά το τέλος της θεραπείας στα σημεία που το δέρμα παρουσιάζει ακόμα πρήξιμο και κοκκινίλα.

Επειδή χειριστήκαμε δύσκολες περιπτώσεις ψωρίασης, σχεδιάσαμε δύο ειδών κηραλοιφές για Ερύθημα.

Η πρώτη είναι πιο δραστική και περιέχει αιθέριο έλαιο σκόρδο, αλλά όσους δεν αντέχουν το σκόρδο, υπάρχει και διαθέσιμη και χωρίς σκόρδο, αλλά λιγότερο δραστική.

Ανάλογα λοιπόν την περίπτωση, σας καθοδηγούμε στην απόλυτη ίαση της ψωρίασης και της ψωρισιακής αρθρίτιδας, που για την αρθρίτιδα, επίσης, από όσο έχουμε ερευνήσει δεν είδαμε πουθενά αλλού, να υπάρχει θεραπεία.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 22, 2014, 10:59:06 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Εγγυημένη Θεραπεία για Ψωρίαση
« Απάντηση #26 στις: Αυγούστου 09, 2012, 23:47:59 »
Ψωρίαση, η πιο διαδεδομένη ασθένεια των ασφαλισμένων!
https://www.youtube.com/watch?v=i88sECIDWhM&feature=related

Πόσα χρήματα θα γλιτώναμε από τα ταμεία, αν χρησιμοποιούσαμε πραγματικές θεραπείες, και όχι πανάκριβα εγκλήματα των φαρμακοβιομηχανιών που δεν θεραπεύουν...
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 22, 2014, 10:59:20 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Εγγυημένη Θεραπεία για Ψωρίαση
« Απάντηση #27 στις: Οκτωβρίου 05, 2012, 10:13:29 »
Με μεγάλη χαρά βλέπουμε πως αρκετοί θεράποντες γιατροί, συστήνουν τα θεραπευτικά μας σκευάσματα, και στην συγκεκριμένη περίπτωση την Κηραλοιφή για την Ψωρίαση καθώς και την Ολιστική Αγωγή που προτείνουμε, και πραγματικά, αυτό το γεγονός μας χαροποιεί ιδιαίτερα, διότι διαπιστώνουμε καθημερινά, πως υπάρχουν ακόμα αρκετοί ευσυνείδητοι ιατροί, που προσπαθούν να προστατέψουν τους ασθενείς τους, από τα εγκλήματα των φαρμακοβιομηχανιών.

Υπάρχει όμως και η άλλη πλευρά, της στυγνής επιχειρηματικότητας, και της μαφίας στον χώρο της κλασσικής ιατρικής, που προσπαθεί να τρομοκρατήσει τους ασθενείς, να μην ακολουθήσουν τις αγωγές μας, και επομένως να μην θεραπευτούν, οδηγώντας τους και πάλι σε κορτιζονούχα, και ανοσοκατασταλτικά σκευάσματα, που επιφέρουν επιβλαβείς ακόμα και θανατηφόρες συνέπειες, όπως γνωρίζουμε όλοι, που έχουμε ερευνήσει το θέμα των ανοσοκατασταλτικών.

Λυπούμαστε για αυτήν την μαφία που έχει εισχωρήσει στο χώρο της υγείας, αλλά έχει φτάσει το τέλος της.

Ο κόσμος ήδη ξεσηκώνεται καθώς θεραπεύεται με φυσικούς μεθόδους, και παράλληλα καθώς ενημερώνεται καθημερινά για τα εγκλήματα των φαρμακοβιομηχανιών, στα οποία εξαναγκάζουν τους γιατρούς να συνεργάζονται.

Πραγματικά, δεν υπάρχει άλλη επιλογή, από την δημιουργία ενός Νέου κλάδου Ολιστικής Ιατρικής φυσικών θεραπευτικών μεθόδων, κλείνοντας την πόρτα μια για πάντα στις επιβλαβείς παρενέργειες των συνθετικών-χημικών φαρμάκων.

Κύριος στόχος μας είναι, να ενημερωθούν και να σωθούν όσο γίνεται περισσότεροι συνάνθρωποί μας, που κινδυνεύει η υγεία και η ζωή τους, από εγκληματικές θεραπείες σε αυτόανοσα νοσήματα, και ταυτόχρονα να δοθούν φυσικές θεραπευτικές λύσεις σε θεράποντες γιατρούς έτσι ώστε να οδηγήσουμε τους συνανθρώπους μας στη θεραπεία.

Αυτοάνοσο, δεν σημαίνει πως δεν θεραπεύεται, όπως επιμένει η κλασσική ιατρική, αλλά αυτοάνοσο σημαίνει πως το προκαλεί ο ίδιος ο οργανισμός λόγω δυσλειτουργίας.

Ο δρόμος θεραπείας όλων των αυτοάνοσων νοσημάτων έχει ανοίξει ολοσχερώς, και ειλικρινά δεν υπάρχει λόγος, κανείς πλέον, να υποφέρει από την ψωρίαση.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 22, 2014, 11:00:01 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Εγγυημένη Θεραπεία για Ψωρίαση
« Απάντηση #28 στις: Νοεμβρίου 22, 2012, 22:55:21 »
Η κηραλοιφή για την Ψωρίαση, διατίθεται πλέον και σε 500ml συσκευασία, στην τιμή των 84 ευρώ, με στόχο να διευκολύνουμε τις περιπτώσεις εκτεταμένης ψωρίασης, ή όταν βρίσκεται σε έξαρση, προμηθεύοντας την Κηραλοιφή σε ακόμα χαμηλότερο κόστος.

Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε πως η θεραπεία που προσφέρουμε για την Ψωρίαση, με 100% Φυσικό τρόπο, είναι Μονόδρομος και δυστυχώς δεν υπάρχουν και πολλές άλλες επιλογές.  Ζητάμε λοιπόν, όσοι υποφέρουν από την δερματοπάθεια της Ψωρίασης, να διαβάσουν προσεκτικά, όλες τις πληροφορίες που παρέχουμε σε αυτόν τον σύνδεσμο, και να επικοινωνήσουν μαζί μας για περαιτέρω διευκρινήσεις. 'Οσο δύσκολη και αν είναι η περίπτωση της δερματοπάθειας, μπορούμε να πετύχουμε μαζί, την εξάλειψή της.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 22, 2014, 11:00:10 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Εγγυημένη Θεραπεία για Ψωρίαση
« Απάντηση #29 στις: Νοεμβρίου 27, 2012, 10:39:46 »
Για παραγγελίες μέσω του Ε-shop, του Ροδόκηπου
http://4635792512.papakishop.gr/p.IPIONI-150ml-Kiraloifi-gia-PSoriasi.446152.html

Εγγυημένη θεραπεία Ψωρίασης - 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων.
100% Φυσικό προϊόν, με 15 έλαια και 24 αγνά αιθέρια έλαια.
________________________________________________________________________________________

Σήμερα δεχτήκαμε ακόμα ένα τηλεφώνημα που μας ανέφεραν πως θεραπεύτηκαν από την ψωρίαση, μέσω της αγωγής που προσφέρουμε.  Μάλιστα ο Γ. μας είπε πως κανένας δεν πιστεύει, πως τους πειράζει το ψωμί και το γάλα, και πως μετά την χρήση της Κηραλοιφής και της διατροφής που προτείνουμε η ψωρίαση εξαφανίστηκε.

Ειλικρινά θέλουμε να γίνουν αυτές οι καταθέσεις, και στο φόρουμ, δεν μπορούμε όμως να πιέζουμε κανέναν, και ειδικά, το θέμα της ψωρίασης είναι δυστυχώς ένα ευαίσθητο θέμα.

Η θέση των ανθρώπων που θεραπεύτηκαν, είναι πως ενημερώνουν τους γύρω τους, και όσοι βλέπουν το παράδειγμά τους, έρχονται σε επικοινωνία μαζί μας για να θεραπευτούν και εκείνοι.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 22, 2014, 11:00:34 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/