Ο Ροδόκηπος των Φιλοσόφων - Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία > Προϊόντα Ροδόκηπου (παραγγελίες μέσω διαδικτύου)

Εγγυημένη Θεραπεία για Ψωρίαση

<< < (4/8) > >>

Rose:
Για παραγγελίες μέσω του Ε-shop, του Ροδόκηπου
http://4635792512.papakishop.gr/p.IPIONI-150ml-Kiraloifi-gia-PSoriasi.446152.html

Εγγυημένη θεραπεία Ψωρίασης - 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων.
100% Φυσικό προϊόν, με 15 έλαια και 24 αγνά αιθέρια έλαια.
________________________________________________________________________________________

Από τις αρχές Μαρτίου, που κυκλοφορεί στην Παραγωγή η Κηραλοιφή για την Ψωρίαση, εκατοντάδες συνάνθρωποι μας, έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμα μας, για ολιστική ίαση στην δερματοπάθεια της ψωρίασης.

Υπάρχει όντως ένας μεγάλος ενθουσιασμός, διότι το προϊόν που προτείναμε, είναι 100% φυσικό προϊόν, μη κορτιζονούχο, και ανοσοκατασταλτικό, χωρίς καμία βλαπτική παρενέργεια.

Υπάρχουν γιατροί, φαρμακοποιοί, επιστήμονες, βοτανοθεραπευτές, εναλλακτικοί κτλ, που έχουν δοκιμάσει την Κηραλοιφή με μεγάλη επιτυχία.  Μάλιστα μας ενημέρωσαν πως έχουν αναφέρει τις Θαυματουργές Κηραλοιφές του Ροδόκηπου των Φιλοσόφων στην εκπομπή του Αυτιά, ή ακόμα και σε πρόσφατο ιατρικό συνέδριο, και πλέον αρκετοί κλασσικοί γιατροί προτείνουν τα 100% φυσικά προϊόντα, του Ροδόκηπου, που φέρνουν την θεραπεία εκεί που η σημερινή κλασσική ιατρική αποτυχαίνει παταγωδώς.

Υπάρχει όντως ένα ποσοστό πολύ ευσυνείδητων γιατρών και επιστημόνων, που προφανέστατα, γνωρίζουν πως τα ανοσοκατασταλτικά, ή κορτιζονούχα σκευάσματα είναι άκρως επικίνδυνα για την υγεία μας, αλλά έχουν όμως και την ευσυνειδησία ταυτόχρονα να προστατεύουν τους ασθενείς τους, να μην τα χρησιμοποιούν και πως ουσιαστικά, δεν πρόκειται για θεραπευτική λύση, αλλά για προσωρινή καταστολή, της δερματοπάθειας, με κίνδυνο τη ζωή μας.

Μπράβο τους, συγχαρητήρια, τέτοιοι θεράποντες γιατροί, μας χαρίζουν την ελπίδα, πως η ελπίδα δεν έχει χαθεί, στον χώρο της πρωτοβάθμια φροντίδας υγείας.

Μάλιστα, κανείς γιατρός από όσους έχουν επικοινωνήσει μαζί μας, δεν κάνει χρήση κορτιζονούχων σκευασμάτων,  για την πάθηση της ψωρίασης, διότι όπως μας ενημέρωσαν μπορεί να προκαλέσει ακόμα και εγκεφαλίτιδα.

Δυστυχώς όμως ελάχιστοι είναι οι ευσυνείδητοι γιατροί που ενημερώνουν τους ασθενείς τους, για τις βλαβερές παρενέργειες των φαρμάκων, που προτείνονται μέσα από τον κύκλο των φαρμακοβιομηχανιών, και σε αυτούς τους ελάχιστους αρχικά ευσυνείδητους γιατρούς, στηριζόμαστε, έτσι ώστε να μεγαλώσει το κίνημα των φυσικών φαρμάκων και να απαλλαχθούμε μια για πάντα από τον κίνδυνο να καταστρέφουμε την υγεία μας, για την προσωρινή καταστολή μερικών εξανθημάτων, έστω και αν, συμφωνούμε πως είναι ενοχλητικά.

Με άλλα λόγια, όποιος συνεχίζει να λαμβάνει ανοσοκατασταλτικά, και κορτιζονούχα σκευάσματα, μετά την ενημέρωση μας, είναι άξιος της μοίρας του, μια και ουσιαστικά αυτοκτονεί συνειδητότατα.

Δεν μπορούμε να το πούμε πιο απλά.  Τα ανοσοκατασταλτικά, και κορτιζονούχα, είναι ναρκωτικά, είναι πρέζα.

Οι φαρμακοβιομηχανίες, δημιουργούν, εξαρτημένους πρεζάκηδες, μέχρι τελικής και συντομότερης πτώσης, δεν λύνουν το πρόβλημα της ψωρίασης, αλλά μάλιστα, αν δεν συνεχίσουν οι ασθενείς να λαμβάνουν ανοσοκατασταλτικά, η ψωρίαση φουντώνει σε πολύ μεγαλύτερα μεγέθη.

Με άλλα λόγια δεν υπάρχει άλλη επιλογή, παρά μόνο φυσικά σκευάσματα για την ψωρίαση, και φυσικοί τρόποι αντιμετώπισης, όπως και η ομοιοπαθητική.  Εφόσον λοιπόν επιλέξουμε τις φυσικές μεθόδους θα κάνουμε μία συγκριτική μελέτη, έτσι ώστε να καταλήξουμε ποια μέθοδος θα μας βοηθήσει περισσότερο.

Η Κηραλοιφή που προτείνουμε, όπως μας έχουν ενημερώσει όσοι την έχουν δοκιμάσει, ασύγκριτα, βοηθάει στην θεραπεία, σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη μέθοδο.

'Ομως, έχουμε παρατηρήσει ότι σε κάποιες περιπτώσεις, δεν έχουν ασχοληθεί σοβαρά με την θεραπεία τους, δοκίμασαν αρχικά, περίμεναν το μαγικό χαπάκι, που εκ΄μαγείας θα έλυνε το πρόβλημα, και σταμάτησαν στην μέση την θεραπεία.

Δεν μπορούμε να εξαναγκάσουμε κανένα, να ακολουθήσει μία θεραπεία, αλλά είναι απογοητευτικό, όταν δεν ολοκληρώνεται η θεραπεία, αρνείται ουσιαστικά, ο θεραπευόμενος να συνεργαστεί μέχρι τέλους, και έτσι βγάζει λάθος συμπεράσματα.

Εχουμε αναφέρει πως πάνω από όλα χρειάζεται να ενημερωθεί ο πάσχοντας τι ακριβώς είναι η ψωρίαση και πως θεραπεύεται.  Η Φιλοσοφία της Κηραλοιφής βρίσκεται διαμετρικά αντίθετη, από τα ανοσοκατασταλτικά των φαρμακοβιομηχανιών.

Τα ανοσοκασταλτικά, εξασθενούν το ανοσοποιητικό σύστημα, και θέτουν τον ασθενή ακόμα πιο ασθενή, και ευάλωτο σε οποιαδήποτε άλλη ασθένεια.  Αν θεωρείται πως είναι ψέμα, αυτή η θέση, ρωτήστε τον γιατρό σας και σίγουρα θα σας το επιβεβαιώσει.

Τότε γιατί οι γιατροί χορηγούν ανοσοκασταλτικά?  Μα σας ενημερώνουν πως θα καταστρέψετε την υγεία σας, όσοι είναι ευσυνείδητοι γιατροί, αλλά εσείς επιμένατε... Ακόμα και οι φαρμακοβιομηχανίες, σας ενημερώνουν για τις πλήθος παρενέργειες αλλά εσείς επιμένατε να λάβετε τα φαρμάκια τους.

Ποιος φταίει λοιπόν, που είμαστε θύματα?  Φταίει πως δεν ενημερωνόμαστε, ή ακόμα φταίει πως αρνούμαστε να ενημερωθούμε.  Ετσι λοιπόν, αν συνεχίζουμε να καταστρέφουμε την υγεία μας, όταν έχουμε ήδη ενημερωθεί, τότε είμαστε υπεύθυνοι για την αυτοκαταστροφή μας.

Ας προχωρήσουμε όμως στην κατανόηση πως λειτουργεί η Κηραλοιφή που προτείνουμε.  'Εχουμε καταθέσει πως αποτελείται από μελισοκέρι, έλαια και αιθέρια έλαια.  Ενισχύει το ανοσοποιητικό, αποτοξινώνει τον οργανισμό, και θεραπεύει τοπικά την δερματοπάθεια.

Δεν λειτουργεί όπως η επικίνδυνη ΑΠΑΤΗ της Κορτιζόνης.  Η θεραπεία είναι πιο αργή, διαρκεί 6 εβδομάδες, για λόγους ομαλής μετάβασης, και μάλιστα, επειδή τονώνει τον οργανισμό, μπορεί να παρατηρηθεί σε αρκετά επιβαρυμένους οργανισμούς, μία προσωρινά έξαρση, σε ένα 10% των περιπτώσεων, όπου το ανοσοποιητικό είναι βαριά εξασθενημένο.

Για αυτό το λόγο προτείναμε σε άτομα που έχουν έξαρση της ψωρίασης, ή που δεν υποχωρεί σε ποιο γρήγορους ρυθμούς, που ακόμα δεν έχουν κάνει φυσική διατροφή, ή έχουν λάβει κορτιζονούχα σκευάσματα για μεγάλα διαστήματα, ή ακόμα έλαβαν τους διάφορους ενέσιμους βιολογικούς καθαρισμούς, και έχουν επιβαρύνει επικίνδυνα τον οργανισμό τους, να κάνουν υπομονή, και να ασχοληθούν παράλληλα με τις διατροφικές οδηγίες που προτείναμε, όπως ταυτόχρονα και οπωσδήποτε να γίνει ένα τέστ δυσανεξίας, έτσι ώστε να γνωρίζουν σε ποιες τροφές υπάρχει η ευαισθησία, που προκαλεί το φαινόμενο της ψωρίασης.

Ουσιαστικά, επειδή η ψωρίαση είναι ένα αρκετά πολύπλοκο θέμα, και δυστυχώς οι περισσότεροι οργανισμοί είναι εξασθενημένοι και τοξινωμένοι, είναι πάρα πολύ σημαντικό, για την απόλυτη εξαφάνιση της ψωρίασης, να γίνει αυτό το τέστ δυσανεξίας που προτείνουμε, σε όλους όσους συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται, για να τελειώνετε μια για πάντα, με την ψωρίαση, εντοπίζοντας ποιες τροφές, δημιουργούν αυτήν την αντίδραση στον οργανισμό μας, και προκαλούν αυτά τα εξανθήματα.

Υπάρχουν φυσικές τροφές όπως το ψωμί, τα γαλακτοκομικά, ακόμα και η ντομάτα που μπορεί να δημιουργούν ψωρίαση, για αυτό το λόγο ειλικρινά το τεστ δυσανεξίας είναι απαραίτητο για την απόλυτη εξαφάνιση της ψωρίασης, διότι ακόμα και η θεραπεία να γίνει, πάλι θα νοσήσει ο οργανισμός, αν συνεχίζει να λαμβάνει τροφές που τον τοξινώνουν.

Αν κατανοήσουμε λοιπόν τι ακριβώς είναι η Ψωρίαση, και πως δημιουργείται είναι εύκολο και να νικήσουμε οριστικά αυτή την πάθηση.  Χρειάζεται να συνεργαστούμε όμως στην θεραπεία, και να μην τα παρατάμε στην μέση, και να επιστρέφουμε στην εύκολη αρχικά λύση των κορτιζονούχων, αλλά που εντείνει το πρόβλημα με κίνδυνο την ζωή μας, φουντώνοντας απερίγραπτα την δερματοπάθεια, εφόσον σταματήσουμε την συνεχόμενη πρέζα.

Είμαστε πρεζάκηδες με τα κορτιζονούχα-ανοσοκασταλτικά, είναι σημαντικό να το κατανοήσουμε βαθιά...

'Αρα η αποτοξίνωση που προτείνουμε ή η αποθεραπεία από την πρέζα, έχει μία ορισμένη διαδικασία, και απαιτεί συνεργασία στην θεραπεία, έτσι ώστε να μην αντλούμε και τα λάθος συμπεράσματα.

Είναι γεγονός, πως άτομα που δεν έχουν λάβει ανοσοκατασταλτικά, για αρκετούς μήνες, και κάνουν φυσική διατροφή, προσέχοντας τις τροφές που προκαλούν δυσανεξία, έχουν και μεγαλύτερη επιτυχία στην θεραπεία με την Κηραλοιφή.

Πάνω απ' όλα, είναι η κατανόηση της Ψωρίασης, και όταν την κατανοήσουμε μπορεί να εξαλειφθεί απολύτως, και αυτή είναι η απόλυτη υπόσχεσή μας.

Ας επιλέξουμε λοιπόν φυσικές θεραπείες, μακριά από τα χημικά απόβλητα, και μόνο έτσι θα είμαστε σίγουροι πως θα θεραπευτούμε, μια και για πάντα.

Για ότι άλλες απορίες υπάρχουν είμαστε πάντα στην διάθεσή σας.

Rose:
Η Κηραλοιφή για την Ψωρίαση είναι η αντι-πρόταση στην Κορτιζόνη.

Η νέα πρόταση για την θεραπεία της ψωρίασης, έρχεται, πρώτον ως διάψευση της κατεστημένης αντίληψης ότι η ψωρίαση δεν θεραπεύεται, δεύτερον ως ανάγκη για συνειδητοποίηση και διάδοση της κατά κοινή ομολογία διαπίστωσης των μακροχρόνιων βλαβών που επιφέρει στον οργανισμό η χρήση των χημικών – συνθετικών φαρμακευτικών σκευασμάτων για την καταστολή της ψωρίασης, τρίτον ως αναγέννηση των παραδοσιακών συνταγών με χρήση 100% φυσικών προϊόντων που έδιναν καλύτερες λύσεις σε μεγάλο αριθμό παθήσεων και τέταρτον στην μαζική πλέον αποδοχή της αντίληψης για επιστροφή σε οικολογικούς τρόπου ζωής, διατροφής και θεραπείας, με αγνά υλικά και μέσα που απλόχερα μας χαρίζει η μητέρα Φύση.

Η νέα πρόταση για την θεραπεία της ψωρίασης, έρχεται λοιπόν ως νέα φιλοσοφία που βρίσκεται διαμετρικά αντίθετα στην συνηθισμένη μέχρι σήμερα αντίληψη, ότι η ψωρίαση αντιμετωπίζεται περιστασιακά μόνον με καταστολή του ανοσοποιητικού, μόνο δηλαδή με σκοπούμενη εξασθένισή του. Στη σύγχρονη όμως εποχή που η γνώση έχει ελευθερωθεί, γίνονται γνωστές πλέον οι τρομαχτικές παρενέργειες των συνθετικών φαρμακευτικών σκευασμάτων και οι βλάβες που επιφέρουν, παρενέργειες που υπόσχονται παράλληλα χειρότερα δεινά για τον οργανισμό μετά πάροδο μερικών ετών, μεγαλύτερα και συνεχώς διογκούμενα προβλήματα υγείας, με αποκορύφωμα την σχεδόν βέβαιη πρόκληση της επάρατου νόσου.

Η νέα φιλοσοφία – αυτή που μας κληροδότησε η σοφία των προγόνων μας – δεν έχει επίκεντρο την πάθηση, αλλά τον πάσχοντα άνθρωπο, τον οποίο επιδιώκει να ξαναφέρει σε πλήρη αρμονία με τον εαυτό του και με την Φύση. Βασικό μέλημα λοιπόν για την νέα οπτική του προβλήματος, οι αιτίες που ωθούν τον οργανισμό σε αντίδραση, με αποτέλεσμα να εμφανίζονται τα γνωστά συμπτώματα της ψωρίασης.

Κατά κοινή ομολογία μπορούμε να εστιάσουμε σε τέσσερις κύριες αιτίες, οι οποίες απαρτίζουν τους πιθανότερους και βασικότερους παράγοντες ανισορροπίας του οργανισμού και απώλειας της αρμονικής λειτουργίας του, με αποτέλεσμα την εμφάνιση των αντιαισθητικών συμπτωμάτων.

α) Η Τοξίνωση του οργανισμού,
β) Η εξασθένιση του ανοσοποιητικού συστήματος,
γ) Η γενετική – κληρονομική προδιάθεση και
δ) Ψυχολογικοί παράγοντες.

Η εμπειρία μας έχει δείξει ότι, για να εμφανιστεί η δερματική δυσλειτουργία, συνδυασμένα συνυπάρχουν και επιδρούν και οι τέσσερις προαναφερθέντες παράγοντες.

Για την γενετική – κληρονομική προδιάθεση, ακόμα ελάχιστα πράγματα μπορούμε να κάνουμε.

Για τους ψυχολογικούς παράγοντες, παρότι τεχνικές χαλάρωσης με αιθέρια έλαια και κατάλληλη μουσική αποδεδειγμένα μας απαλλάσσουν από τα άγχη και το στρες, δυστυχώς όταν βρισκόμαστε σε ακραίες καταστάσεις μας εγκαταλείπει και κάθε διάθεση για άσκηση των επωφελών ψυχολογικά τεχνικών, με αποτέλεσμα να καταρρέουμε αβοήθητοι.

Μπορούμε όμως να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τους άλλους δύο παράγοντες, καθιστώντας με αυτόν τον τρόπο αδύνατη την εμφάνιση των συμπτωμάτων της ψωρίασης. Η αποτοξίνωση του οργανισμού είναι με λίγη προσοχή εφικτή και με μικρό κόστος μπορούμε να απαλλάξουμε τον οργανισμό μας απ’  ότι τον δηλητηρίασε. Εξυπακούεται βέβαια ότι γίνεται στην συνέχεια επιλογή των προϊόντων που καταναλώνουμε, στρεφόμενοι και επιλέγοντας οικολογικά – αγνά φυσικά – διατροφικά είδη, αποστασιοποιούμενοι παράλληλα από κάθε είδους συνθετικό σκεύασμα, καθώς οι παρενέργειές του είναι εγκληματικά εκατονταπλάσιες των ελάχιστων και πολλάκις υπό αμφισβήτηση ευεργετημάτων του.

Τέλος, η εξασθένιση του ανοσοποιητικού είναι αντιμετωπίσιμη και αναστρέψιμη και αν ανορθώσουμε ξανά το ανοσοποιητικό, θα το καταστήσουμε πλέον ικανό από μόνο του να διορθώνει και να αποκαθιστά κάθε βλάβη και δυσλειτουργία του οργανισμού, καθιστώντας τον παράλληλα αλώβητο στις όποιες επιθέσεις των διαφόρων μολυσματικών παραγόντων.

Η προτεινόμενη κηραλοιφή για την επιτυχή αντιμετώπιση της ψωρίασης, ως σύνθεση στηρίζεται στην παραδοσιακή γνώση των φυσικών ιαμάτων, με ουσίες 100% φυσικές και χωρίς καμία απολύτως παρενέργεια. Η συνταγή είναι από την μια απόρροια των κληρονομημένων γνώσεων της αρχαίας ελληνικής ιατρικής και της μεγάλης μας παράδοσης και από την άλλη, προϊόν ελέγχου των θεραπευτικών δράσεων των επιμέρους ουσιών κάτω από το πρίσμα των σύγχρονων επιστημονικών ερευνών που πραγματοποίησαν και πραγματοποιούν άξιοι επιστήμονες, τολμώντας να απελευθερωθούν από κατεστημένες πρακτικές και αντιλήψεις που υπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα.

Η συνολική δράση της προτεινόμενης κηραλοιφής επεκτείνεται σε τέσσερις διαφορετικές επιμέρους δράσεις.

α) Με μια ομάδα αιθερίων ελαίων στοχεύει στην αποτοξίνωση του λεμφικού συστήματος και εν γένει του οργανισμού,

β) με άλλη σύνθεση αιθερίων ελαίων συμβάλλει στην ανόρθωση και αποκατάσταση του ανοσοποιητικού συστήματος,

γ) με μια τρίτη – και την σημαντικότερη - ομάδα αιθερίων ελαίων, αντιμετωπίζεται θεραπευτικά αυτή καθ’ εαυτή η ψωρίαση, τέλος δε,

δ) με μια τέταρτη ομάδα αιθερίων ελαίων, γίνεται αποκατάσταση των δερματικών βλαβών και αποκαθίσταται ο φυσιολογικός ρυθμός αναγέννησης των κυττάρων, επιτελώντας τελικά την ολιστική ίαση.

Παράλληλα με την χρήση της κηραλοιφής για την ψωρίαση, συνίστανται τέσσερις επιπλέον ενέργειες οι οποίες θα συμβάλουν στην ολιστική και οριστική ίαση, απαλείφοντας ουσιαστικά τις πρωτογενείς αιτίες που ευθύνονται κύρια για την εμφάνιση της ψωρίασης, κυριότερες από τις οποίες – όπως προαναφέρθηκε – είναι η τοξίνωση του οργανισμού και η εξασθένηση του ανοσοποιητικού.

α) Συστήνεται η αποχή από οινόπνευμα και λοιπές ουσίες που επιβαρύνουν τον οργανισμό, όπως επίσης και η μειωμένη κατανάλωση κάποιων τροφών, επιλέγοντας κατά το δυνατό την λεγόμενη μεσογειακή δίαιτα,

β) Συστήνεται επιλεκτικά η λήψη κάποιων τροφών – όπως μερικά λαχανικά, βότανα για ροφήματα και φρούτα – τα οποία από τη μια συμβάλλουν στην αποτοξίνωση του οργανισμού και από την άλλη του παρέχουν τα απαραίτητα συστατικά για την ενδυνάμωσή του και εν γένει την καλή του λειτουργία,

γ) Προτείνονται επιπλέον διατροφικά συμπληρώματα – όπως βιταμίνες (Α Βχ, C και D3), ιχνοστοιχεία (Ψευδάργυρος και Σελήνιο), Ω3 λιπαρά – όπως και διατροφικά σκευάσματα, π.χ. Στέβια σε αντικατάσταση της ζάχαρης, ιπποφαές και μανιτάρια – κύρια «γανόδερμα» κλπ και,

δ) κρίνεται σχεδόν απαραίτητο το τεστ δυσανεξίας τροφών, με το οποίο πληροφορείται ο καθένας προσωπικά και ιδιαίτερα σε ποια τρόφιμα δυσανασχετεί ο οργανισμός του με αποτέλεσμα να επιβαρύνεται και να δυσλειτουργεί, επιτυγχάνοντας με την αποχή των συγκεκριμένων τροφών τουλάχιστον για ένα εξάμηνο, την ανόρθωση και αποκατάσταση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Η κηραλοιφή θα επιλύσει το πρόβλημα σήμερα, η ενδεικνυόμενη όμως διατροφή για τον καθένα ξεχωριστά, θα εξαλείψει τον κίνδυνο επανεμφάνισης του προβλήματος.

Η νέα πρόταση για την αντιμετώπιση της ψωρίασης, ακολουθώντας την νέα φιλοσοφία η οποία δεν αποσκοπεί στο να καταστήσει εξαρτώμενους «αιώνιους πελάτες» τους πάσχοντες συνανθρώπους μας, στοχεύει, σκοπεύει και επιτυγχάνει την ολιστική και οριστική ίαση από την ψωρίαση, με την ενεργή όμως συμμετοχή του θεραπευόμενου.

Τα © 2011 MEDICARE - ΚΕΝΤΡΑ ΕNΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ
Τσιμισκή & Π. Π. Γερμανού 2, Θεσσαλονίκη - τηλ:2310 241111 - email:medicarethess@gmail.com
Βάρναλη 5, Κατερίνη - τηλ: 23510 79079 - email: medismok@otenet.gr
Βενιζέλου 31, Βέροια - τηλ: 23310 20613
και σύντομα, όπως μας πληροφόρησαν, και στην Λάρισα,

θα διενεργούν το τεστ δυσανεξίας τροφίμων για όσους έχουν προμηθευτεί κηραλοιφές από τον Ροδόκηπο των Φιλοσόφων στην τιμή των 50 Ευρώ από 69 Ευρώ που τιμάται κανονικά.

Προσπαθούμε να επιτύχουμε προσφορές και στις άλλες πόλεις της Ελλάδας, οπότε σύντομα θα προταθούν αντίστοιχα κέντρα για την υπόλοιπη Ελλάδα.

Rose:

--- Παράθεση από: Rose στις Μάιος 04, 2012, 23:44:16 ---θα διενεργούν το τεστ δυσανεξίας τροφίμων για όσους έχουν προμηθευτεί κηραλοιφές από τον Ροδόκηπο των Φιλοσόφων στην τιμή των 50 Ευρώ από 69 Ευρώ που τιμάται κανονικά.
--- Τέλος παράθεσης ---

http://www.medicare.net.gr/page1.php

ΤΕΣΤ ΔΥΣΑΝΕΞΙΑΣ ΤΡΟΦΩΝ
  ΜΗΠΩΣ ΠΑΣΧΕΤΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ

  ΦΟΥΣΚΩΜΑΤΑ -  ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ- ΚΟΠΩΣΗ – ΗΜΙΚΡΑΝΙΕΣ –  ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ – ΠΟΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ – ΔΕΡΜΑΤΙΚΑ  ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΚΖΕΜΑ –ΑΚΜΗ.  

• Θα σας φαινονταν περιεργο εάν μαθαινατε ότι το βαρος σας που δεν μειωνεται (παρα την εντατικη σας διαιτα ) και η κυτταριτιδα σας που δεν φευγει (παρα την υγιεινη σας διατροφη) πιθανον να οφειλεται στο ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ και στο ΜΑΡΟΥΛΙ                                                                      

• Σκεφτηκατε ποτέ ότι για τα φουσκώματα και τους πόνους στο στομάχι ή τη δυσκοιλιοτητα, μπορεί να φταίει…το μελι ή το μαρουλι;

• Πως θα σας φαινοταν εάν μαθαινατε ότι οι πονοκεφαλοι , οι ημικρανιες  και η χρονια κουραση ΔΕΝοφείλονται σε παθολογικα αίτια αλλα στο ψωμι που τρωτε καθημερινα.

• Αναρωτηθηκατε ποτε εαν το άσθμα, η ρινίτιδα και η ιγμορίτιδα σας, μπορεί να προκαλείται από…την αγαπημένο σας καφε;

• Θα απορουσατε εαν μαθαίνατε ότι η ακμή, το έκζεμα, η ψωρίαση και άλλες δερματοπάθειες πιθανόν να οφείλονται…στη μπανανα η το μηλο;

• Θα γελουσατε ισως εάν μαθαινατε οτι για τη ρευματοειδή αρθρίτιδα, τις αρθραλγίες και μυαλγίες σας μπορεί να φταίει…το γάλα;

Οσο περιεργα και να σας φαινονται όλα τα παραπανω ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
Μπορει τα αγαπημενα σας «ΥΓΙΕΙΝΑ» φαγητα να είναι η αιτια για συχνα και χρονια προβληματα στην ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ .

Τί είναι η Δυσανεξία Τροφών;

Σύμφωνα με τον ορισμό που έχει δώσει η επιστημονική κοινότητα, τροφική δυσανεξία είναι η διαταραχή της φυσιολογίας του οργανισμού, μετά την κατανάλωση κάποιου διατροφικού συστατικού και οφείλεται σε προβλήματα του μεταβολισμού του συστατικού αυτού. Με πιο απλά λόγια η ανικανότητα του οργανισμού να μεταβολίσει κάποιο διατροφικό συστατικό.

Η αντιδραση αυτή εχει ως αποτελεσμα την ενεργοποιηση των αμυντικων μηχανισμων του οργανισμου για να αμυνθει και να αντιμετωπισει αυτην την τροφη, επειδη τη θεωρει και την αντιμετωπιζει ως βλαβερη για τον οργανισμο.

Από τα χρόνια του Ιπποκράτη είναι γνωστό ότι η τροφή είναι η πηγή πολλών προβλημάτων υγείας και ότι η σωστή επιλογή της μπορεί να είναι η λύση σε πολλά από αυτά. Ευτυχώς, πλέον υπάρχει ένα εργαλείο για εξατομικευμένες οδηγίες διατροφής που ονομάζεται τεστ δυσανεξιας.

Rose:
Επειδή αρκετοί συνάνθρωποί μας, μας ρωτούν, για τα συμπληρώματα διατροφής, και από που να τα προμηθευτούν, εκτός από τα Φαρμακεία, ή μαγαζιά βιολογικών προϊόντων, μπορεί ο καθένας να κάνει μία έρευνα στο διαδίκτυο, και να προσεγγίσει και ξένες αγορές, π.χ. Αγγλία, Αμερική κτλ.

Πρόσφατα ένας φίλος μας έστειλε ένα σύνδεσμο, μιας εταιρείας στην Αμερική, που πραγματικά, οι τιμές είναι συγκριτικά, αρκετά χαμηλές.  Μάλιστα υπάρχει και εκπτωτικό κουπόνι, και πόντοι επιστροφής στα προϊόντα, που μπορεί επίσης να μας κερδίσει επιπλέον εκπτώσεις κτλ...

Πρόκειται για το http://www.iherb.com

και όσον αφορά τις διατροφικές οδηγίες που έχουμε για την ψωρίαση, μπορούμε να δοκιμάσουμε, μία νέα μόδα, στις ΗΠΑ, βιολογικός καφές με Γανόδερμα, το οποίο ενισχύει το ανοσοποιητικό.

http://www.iherb.com/Longreen-Corporation-Reishi-Coffee-Reishi-Mushroom-Columbian-Coffee-30-Sachets-2-18-g-Each/16315

Υπάρχουν επίσης πολλά άλλα συμπληρώματα διατροφής που μπορείτε να ερευνήσετε ανάλογα τι έχετε ανάγκη, μια και παρέχονται 15,000 προϊόντα.

Επίσης το βάρος να μην ξεπερνά τα 1,8 κιλά, για να μην υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις στο τελωνείο.

Rose:
Οσο η διατροφή μας, πάσχει, χρειάζεται να λαμβάνουμε συμπληρώματα διατροφής, εφόσον, ο οργανισμός μας είναι εξασθενισμένος.

Η αποτοξίνωση του οργανισμού μας, και η ενίσχυση του ανοσοποιητικού, συμβάλει μέγιστα στην Αυτο-'ίαση μια και δίνουμε στον οργανισμό μας τα κατάλληλα στοιχεία, να ανασυγκροτηθεί σε μία φυσιολογική πορεία.  

Συνδυάζοντας κατάλληλη διατροφή με βαθιά χαλάρωση, π.χ. αρωματοθεραπεία (αιθέρια έλαια), μουσικοθεραπεία (μουσική διαλογισμού)1, κτλ, μπορούμε να έχουμε πολύ σημαντικά αποτελέσματα στην ίαση μας.
________________________________________________________________________________

1 Επιστημονικές έρευνες σε σχέση με τον Διαλογισμό
http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,2979.0.html

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση