Αποστολέας Θέμα: Φιλελληνική διαμαρτυρία Γερμανών που ζουν στην Ελλάδα  (Αναγνώστηκε 1957 φορές)

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
http://news247.gr/ellada/eidiseis/synelhfthhsan_germanoi_diadhlwtes.1655500.html

Προσαγωγές Γερμανών διαδηλωτών έξω από τη γερμανική πρεσβεία
Φεβρουάριος 17 2012

Ένταση επικράτησε έξω από τη γερμανική πρεσβεία στην Αθήνα, στο πλαίσιο "φιλελληνικής" διαμαρτυρίας Γερμανών που ζουν στην Ελλάδα



Ένταση επικράτησε έξω από τη γερμανική πρεσβεία, όπου διαμαρτυρήθηκαν δεκαπέντε περίπου Γερμανοί πολίτες, που ζουν στην Ελλάδα.

Οι διαδηλωτές, κρατούσαν πλακάτ που έγραφαν "όχι στο ξεπούλημα της Ελλάδας"  και "Δεν θα μας πουν οι Μέρκελες και οι Σοϊμπλάδες, πότε θα ψηφίσει ο κόσμος στην Ελλάδα".



Καλλιτεχνική ομάδα του Αμβούργου ένωσε τις δυνάμεις της με τους διαδηλωτές, στο πλαίσιο της κινητοποίησης.
Μάλιστα, οι διαμαρτυρόμενοι φορούσαν κοστούμια, θέλοντας προφανώς να διακωμωδήσουν, υποδυόμενοι, τους εκπροσώπους της Τρόικας.

Κάποια στιγμή, διαδηλώτρια πέταξε αυγό στο γερμανικό εθνόσημο, με αποτέλεσμα να την προσαγάγουν οι αστυνομικοί και να τη βάλουν στο περιπολικό.

Στην παράσταση διαμαρτυρίας συμμετείχε και ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Δ. Τρίμμης, καθώς και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Λαφαζάνης.



Τα άτομα που προσήχθησαν από την Αστυνομία, ήταν συνολικά οχτώ, εφτά Γερμανοί και ένας Έλληνας.
Οι προσαγωγές έγιναν για να διαπιστωθεί αν υπήρξαν αδικήματα για τα οποία η γερμανική πρεσβεία επιθυμούσε την ποινική δίωξη των συγκεντρωθέντων, αλλά λίγο αργότερα αφέθηκαν όλοι ελεύθεροι.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 17, 2012, 16:23:10 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/