Αποστολέας Θέμα: 20/12/2012  (Αναγνώστηκε 3244 φορές)

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
20/12/2012
« στις: Δεκεμβρίου 20, 2011, 17:20:10 »
Η 20/12/2012 είναι μια ενδιαφέρουσα αριθμοσοφικά ημερομηνία, όπως και η 22/2/2002, 11/11/2011, ή 12/12/2012 κτλ.

Τελείως συμπτωματικά, τυχαίνει η 20η Δεκεμβρίου, να είναι και η ημέρα των γενεθλίων μου, αλλά τα τελευταία χρόνια ειδικά, νιώθω μία θλίψη, να τα γιορτάσω, λόγω όλων αυτών των ταλαιπωριών, που βιώνουμε, ως Ελληνική Κοινωνία, αλλά και ως Ανθρωπότητα συνολικά.

Με τον καιρό αγωνιώντας, και προσπαθώντας, να βρω λύσεις για τα προσωπικά και κοινωνικά μας αδιέξοδα, γεννήθηκε μέσα μου, ένα Πνευματικό 'Οραμα, ενός καλύτερου κόσμου, που πραγματικά φάνταζε Ουτοπία, (μη πραγματοποιήσιμο) και έτσι η θλίψη πάλι συνεχιζόταν...

Παλεύοντας όμως, να γεφυρώσω, τον γκρίζο κόσμο μας, με ένα Ουράνιο 'Οραμα που είχε γεννηθεί μέσα μου, όλο και περισσότερες πληροφορίες έβρισκα, όλο και περισσότερες γνώσεις αποκτούσα, δεξιότητες, ικανότητες, εμπειρία, κατανόηση.

Και σιγά σιγά αυτή η αρχική Ουτοπία, άρχισε να παίρνει σάρκα και οστά, άρχισε να γίνεται ελπίδα αλλαγής, μία υπόσχεση ενός διαφορετικού κόσμου, ενός κόσμου στον οποίο να χαιρόμαστε να ζούμε, και να δημιουργούμε.

Και έτσι ιδρύθηκε η ΑΜΡΑ, και κατόπιν ο Ροδόκηπος των Φιλοσόφων, που μαζί στόχο έχουν να ενσαρκώσουν αυτό το Ουράνιο 'Οραμα, που δεν είναι ενός ή δύο ανθρώπων, αλλά ολάκερου του κόσμου. Με τον αδελφό Ορφέα, χτίσαμε, μετά από πολύ προσπάθεια, τη γέφυρα ανάμεσα στα ερείπια του Παλιού Κόσμου και στην Ανατολή ενός Νέου Κόσμου, τουλάχιστον Πνευματικά, και το μόνο που απομένει, είναι η υλοποίηση, η εφαρμογή του Αρχικού Οράματός μας, στην Ελληνική Κοινωνία, και μια μέρα ελπίζουμε σε όλη την Ανθρωπότητα.

Καθώς υπήρχε όλη αυτή η παραφιλολογία, για το 2012, και το τέλος του Κόσμου, μου έκανε εντύπωση πως ο Παλιός Κόσμος εντελώς συμπτωματικά, τελείωνε στα γενέθλια μου...  :D Τι σημαίνει αυτό ειλικρινά δεν γνωρίζω, αλλά είναι κάτι που θα γνωρίσω σε ένα χρόνο.  :D

Είναι αλήθεια πως υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι παγκόσμια που εργάζονται και πνευματικά και πρακτικά, έτσι ώστε να ζήσουμε σε ένα καλύτερο κόσμο.  Ο κάθε άνθρωπος έχει μία ιερή αποστολή, που καλούμαστε να αναγνωρίσουμε και κατόπιν να τολμήσουμε να υλοποιήσουμε.

Ας τολμήσουμε λοιπόν, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, να διεκδικήσουμε τη ζωή που αξίζουμε να ζούμε, αλλά μας την στέρησαν, ας διεκδικήσουμε να βγούμε από το κελί των βασανιστηρίων μας, και να αντικρίσουμε απέναντι τη δική μας αλήθεια, τη δική μας ψυχή, και τότε θα συνειδητοποιήσουμε, πως θα βρούμε πολλούς συνοδοιπόρους, που και αυτοί το ίδιο έψαχναν, αλλά δεν γνώριζαν, πως, που και γιατί.

Αυτά τα ερωτήματα καλούμαστε να τα απαντήσουμε, έτσι ώστε να εργαστούμε σοβαρά και για την δική μας σωτηρία, αλλά ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, και για την σωτηρία όλων των συνανθρώπων μας.

Αυτό το Μήνυμα θέλουμε να φέρουμε στην Ελληνική Κοινωνία, ως ΑΜΡΑ, και ως Ροδόκηπος των Φιλοσόφων, πως το 'Οραμα της ζωής μας, από εμάς τους ίδιους εξαρτάται να υλοποιηθεί.

Ο δρόμος είναι ορθάνοιχτος, η Πνευματική Γέφυρα έχει χτιστεί, και μπορούμε καθημερινά να βαδίζουμε όλο και πιο κοντά στην πραγμάτωση, που ίσως κάποτε φάνταζε μια Ουτοπία, αλλά σήμερα μπορεί να γίνει μία Πραγματικότητα.

Διότι δυστυχώς, δεν έχουμε άλλη επιλογή!
'Η θα περάσουμε απέναντι, ή θα μας φάει ο Λύκος!

Αισθάνομαι πραγματικά, σήμερα Αισιόδοξη, παρά την απαισιόδοξη κατάσταση που βιώνουμε ως Ελληνικός Λαός, ή συνολικά ως Ανθρωπότητα.

Διότι τουλάχιστον Πνευματικά, ο γρίφος λύθηκε, η Πύλη άνοιξε, η γέφυρα χτίστηκε, και θα παραμείνει σταθερή και ανοιχτή, μέχρι και ο τελευταίος συνάνθρωπος μας, να περάσει απέναντι στο Νέο μας Κόσμο, που σύμφωνα με την παραφιλολογία που επικρατεί αρχίζει κάπου στις 21/12/2012.   :D

Είναι γεγονός, πως η Σωτηρία του Κόσμου μας, δεν εξαρτάται από εξωτερικούς Σωτήρες, αλλά από την Κοινωνική Συνεργασία όλων μας, για το όφελος του Συνόλου, εξαρτάται από το να κάνουμε τη ψυχολογική μας και διανοητική μας Υπέρβαση, και να βρεθούμε απέναντι, αντικρίζοντας Νέους Ανανεωμένους Εαυτούς, Πραγματικούς 'Ηρωες, έτοιμους να Συν-δημιουργήσουν Νέους Κόσμους.

Το Μήνυμα της Νέας Εποχής, του Νέου Κόσμου είναι ξεκάθαρο.

ΟΛΟΙ Εμείς είμαστε οι Σωτήρες που θα Σώσουμε τον Κόσμο.

'Οσο πιο γρήγορα το κατανοήσουμε, τόσο πιο γρήγορα θα σωθούμε.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 21, 2011, 21:11:36 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: 20/12/2012
« Απάντηση #1 στις: Δεκεμβρίου 21, 2011, 22:39:16 »
Μια και μιλάμε για συμπτώσεις ή συγχρονικότητες, γύρω από το φαινόμενο "το τέλος του κόσμου", ας δούμε ακόμα μία...

“Και είδα τους νεκρούς, μικρούς και μεγάλους, να στέκονται μπροστά στον Θεό, κι ανοίχθηκαν τα βιβλία· κι ανοίχθηκε ένα άλλο βιβλίο, που είναι της ζωής, και κρίθηκαν οι νεκροί από τα γραμμένα μέσα στα βιβλία” (Αποκάλυψη 20:12).

Φυσικά δεν μιλάει το γνωστικό κείμενο, για νεκρούς στο σώμα, αλλά νεκρούς στο πνεύμα, ούτε για μικρούς ή μεγάλους μόνο ηληκιακά.

Με άλλα λόγια σε ένα χρόνο περνάμε εξετάσεις, όλοι μας,  ;D  και καλά θα κάνουμε στο μεσοδιάστημα, να αναθεωρήσουμε πολλά και να μετα-νοήσουμε... να αλλάξουμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε, και ζούμε, έτσι ώστε να προσεγγίζουμε περισσότερο μία Ενάρετη ζωή.

Πόσα άλλα σημάδια, πρέπει να μας στείλει μία Συμπαντική Διάνοια ή Μηχανή, για να λάβουμε το Μήνυμα?

Κρίση έχουμε, όλοι θα κριθούμε...   :D
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 21, 2011, 22:48:45 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/