Αποστολέας Θέμα: ΟΜΑΔΙΚΟΣ ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ  (Αναγνώστηκε 4759 φορές)

Ορφέας

  • Διαχειριστής
  • ******
  • Μηνύματα: 1.717
  • Karma: 0
    • Προφίλ
ΟΜΑΔΙΚΟΣ ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
« στις: Δεκεμβρίου 10, 2011, 09:01:41 »
ΟΜΑΔΙΚΟΣ ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, ώρα 11 π.μ.

Συνεύρεση Αθήνας: Ξενοδοχείο GOLDEN AGE, Μιχαλακοπούλου 57
Συνεύρεση Θεσσαλονίκης: Ξενοδοχείο CITY, Κομνηνών 11
Συνεύρεση Πάτρας: πληροφορίες κ. Χρήστος 6932-819808
Συνεύρεση Καλαμάτας: πληροφορίες κ. Νίκος 6937-465371
Συνεύρεση Κομοτινής: πληροφορίες κα Χριστίνα 6972-986551

Θα πραγματοποιηθεί απʼ ευθείας τηλε-μετάδοση του Οραματισμού μέσω διαδικτύου, σε δεκάδες άλλες ομαδικές συγκεντρώσεις πόλεων και περιοχών που καλύπτουν όλη την Ελλάδα, και με τη συμμετοχή Ελλήνων από την Κύπρο και από πολλές χώρες του εξωτερικού!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Όποιος διαμένει εκτός Αθηνών και Θεσσαλονίκης και επιθυμεί να συμμετάσχει στον Οραματισμό για την Ελλάδα ή να διοργανώσει στο χώρο του συγκέντρωση με απʼ ευθείας τηλε-μετάδοση, να επικοινωνήσει με την υπεύθυνη συντονισμού, κυρία Ντίνα Παπακανέλου, κινητό: 6977208659, e-mail: dpapakanellou@gmail.com για να του δοθεί ειδικός κωδικός πρόσβασης μέσω του site του ΠΑΔΙΣΥ.

Συντονίσου και εσύ μαζί μας, για να βγούμε αλώβητοι από την κρίση και να την μετατρέψουμε σε χρυσή ευκαιρία για πνευματική αναγέννηση, κοινωνική αλληλεγγύη και σεβασμό στη μητέρα γη.

Του Οραματισμού θα προηγηθεί ομιλία του Στάμου Στίνη, με θέμα:
«2012»

Συμβολικό κόστος συμμετοχής για τις ομαδικές συγκεντρώσεις της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης: 5 ευρώ.

Διοργάνωση:

ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ (Πανελλήνιο Δίκτυο Συνειδητότητας)

www.padisy.gr

e-mail: padisygr@gmail.com

·         Το ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ είναι μια μεγάλη παρέα πνευματικά ανήσυχων ανθρώπων, που έχουν εντρυφήσει για πολλά χρόνια στην εσωτερική φιλοσοφία και πρακτική. Δραστηριοποιείται από το 1995 και, εκτός από τον Ομαδικό Οραματισμό για την Ελλάδα (πραγματοποιείται κάθε τρίμηνο σε όλη την Ελλάδα, και περιλαμβάνει συντονισμένη εκπομπή θετικών σκεπτομορφών για την πνευματική και κοινωνική αναβάθμιση της χώρας μας), διοργανώνει σε μηνιαία βάση τις Εσωτερικές Διαδρομές, με υψηλού επιπέδου πνευματικές διδασκαλίες, θεραπευτικά δρώμενα και ενεργειακές/διαλογιστικές ασκήσεις.

·         Θέματα και πρακτικές αυτογνωσίας, καθώς και βίντεο των Οραματισμών αναρτώνται στο site του ΠΑΔΙΣΥ, www.padisy.gr

·         Πλήρη κείμενα των ομιλιών του κ. Στάμου Στίνη, που πάντα προηγούνται του Οραματισμού για την Ελλάδα, καθώς και άλλες πληροφορίες για τις δραστηριότητες του ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ, μπορείτε να βρείτε στο blog esoterikesdiadromes.wordpress.com

·         Μέλη του ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ συμμετέχουν ενεργά στη διαχείρηση του νέου site διεθνούς εμβέλειας πάνω στην επιστήμη της Συνειδητής Δημιουργίας και Υλοποίησης Στόχων www.morphogenesis-system.com

Από: http://www.schizas.com/site3/index.php?option=com_content&view=article&id=44299:2011-12-09-120000&catid=33:kapoioi-filoi&Itemid=214
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού, και μας φιμώνουν να μην ενημερωθεί ο κόσμος. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. Εχουν ενημερωθεί παγκόσμια Πανεπιστήμια - Κυβερνήσεις https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: ΟΜΑΔΙΚΟΣ ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
« Απάντηση #1 στις: Δεκεμβρίου 10, 2011, 19:11:33 »
Πολύ καλή δουλειά.  Εύγε! Σίγουρα θα ενεργοποιήσει την Ελληνική Συνείδηση, και καλό είναι όλοι οι 'Ελληνες, να ασχοληθούμε με τον Διαλογισμό και τον Οραματισμό του ερχομού μιας Νέας Ελλάδας, της Αυθεντικής Ελλάδας, στην οποία, άπαντες, οι Αυτόχθονες 'Ελληνες θέλουμε να ζούμε, να Συν-δημιουργούμε, να χαιρόμαστε, να ζούμε σε ΦΩΣ, και να εξαπλώνουμε αυτό το Πνευματικό ΦΩΣ παγκόσμια.

http://www.padisy.gr/oramatismos-gia-tin-ellada.html

Οραματισμός για τη Ελλάδα         

Α. Μικρή ομιλία και σχετικές επεξηγήσεις πάνω στην πρακτική εκτέλεση του Οραματισμού και στα   μελλοντικά σχέδια του ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ.

Β. Ένα λεπτό σιγής, για απόσπαση από σκέψεις και συναισθήματα της καθημερινότητας. Εστίαση στην σοβαρότητα της εργασίας που ακολουθεί.

Γ. Σύντομη χαλάρωση του σώματος. Συγκέντρωση και αίσθηση ενός ρεύματος χαλάρωσης από τις πατούσες μέχρι την κορυφή του κεφαλιού.

Δ. Σύντομος ενεργειακός, συναισθηματικός και νοητικός συντονισμός. Οραματιζόμαστε το πέρασμά μας μέσα από τα τέσσερα αρχετυπικά στοιχεία. Πρώτα βαδίζουμε σ΄ένα καταπράσινο και εύφορο λιβάδι, μετά πλέουμε μέσα σε μια πεντακάθαρη ήρεμη λίμνη, κατόπιν νιώθουμε τον καθαρό αέρα που φυσά στην κορυφή ενός πανύψηλου βουνού και στη συνέχεια απολαμβάνουμε τη ζέστη, την ενέργεια και το ανόθευτο φως του ήλιου. Τέλος, μένουμε σε κατάσταση "κενού" μέσα στο βαθυγάλαζο λαμπερό χρώμα του αιθέρα, χωρίς πρόθεση, σκέψεις ή συναισθήματα.

Ε. ΟΜΑΔΙΚΟΣ ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ

1) Οραματιζόμαστε την Ελλάδα, πρώτα από ψηλά – όπως στον χάρτη, σαν να την βλέπουμε από δορυφόρο. Ύστερα από κοντά σαν τοπία, χωριά, πόλεις, ανθρώπους. Γινόμαστε ένα με το πνεύμα, την ψυχή και το σώμα της. Συντονιζόμαστε και ταυτιζόμαστε ενεργειακά με τις δονήσεις της χώρας μας.

2) Εστιαζόμαστε προς τα άνω, στο Ελληνικό Αρχέτυπο και Ανώτερο Δρόμο των Ελλήνων, στον ιδανικό Προορισμό της χώρας μας. Το βλέπουμε από πάνω μας, σαν μια υπέρλαμπρη πηγή φωτός. Εκφωνούμε ένα κάλεσμα ενεργοποίησης του ελληνικού αρχετύπου.

«Αρχετυπο των ελληνων ιερο, δρομε ενδοξε και φαρε της φυλης αιωνιε, αποκαλυψου, ενεργοποιησου, φωτισε με το φως σου το λαμπρο, τη φυση, τα εργα, την ψυχη, το πνευμα της ελλαδας.»

3) Βλέπουμε πρώτα την Ελλάδα όπως στον χάρτη ν΄ακτινοβολείται από την πηγή φωτός του Ελληνικού αρχέτυπου μ΄ενα περίλαμπρο λευκόχρυσο φως, να την κατακλύζει, κάνοντας την να λάμπει ζωηρά.

Το φως αυτό δημιουργεί πολλές δευτερογενείς εστίες φωτός, καθιερώνοντας ένα φωτεινό δίκτυο από ενέργειες που αγκυροβολούν σε τόπους και κέντρα δύναμης, σε πόλεις και χωριά, σε χιλιάδες ανθρώπους που εργάζονται για τον ανώτερο δρόμο της Ελλάδος.

Από κοντά τώρα, βλέπουμε τα τοπία, τις πόλεις και τους ανθρώπους, φωτεινούς, ζωντανούς, ν΄ακτινοβολούν αρμονία, εγρήγορση και ζωντάνια.

4) Εστιαζόμαστε στον παράγοντα Σοφία και εκφωνούμε

«Ειθε η σοφια η ουρανια, να διεπει των ελληνων τη ζωη. να εμφυσα στο πνευμα μας διακριση, κατανοηση, εμπνευση και γνωση. και ουτω γενοιτο.»

Οραματιζόμαστε ένα λαμπρό λευκόχρυσο φως να εκπέμπεται από το Αρχέτυπο της Ελλάδας και να εγκαθίσταται ακτινοβολώντας στο κέντρο του κρανίου μας. Βλέπουμε το φως αυτό ν΄απλώνεται παντού στο γύρω χώρο.

Βλέπουμε το φως να ακτινοβολεί απ΄όλα τα κεφάλια των εκατομμυρίων Ελλήνων, και να μας καθαρίζει όλους αλλά και όλη την σκεπτόσφαιρα της χώρας, από κάθε νοητική πλάνη, ισχυρογνωμοσύνη ή προκατάληψη, από κάθε αρνητικότητα της διανοιάς μας.

Και ακτινοβολώντας αυτό το φώς, νιώθουμε το νου μας – μαζί και όλων των Ελλήνων – να αποκτά κρυστάλλινη διαύγεια. Παρουσία και καθαρότητα αντίληψης. Ανώτερη ευφυία. Βαθειά κατανόηση της αλήθειας. Νιώθουμε ν΄ανοίγουν οι πύλες της πνευματικότητας και νέες πρωτοπορειακές ιδέες να κατακλύζουν ως δέσμες φωτός το νου των Ελλήνων. Βλέπουμε το λόγο μας ν΄αποκτά ισχύ και δύναμη υλοποίησης.

Οραματιζόμαστε τη χώρα να γεμίζει από σχολές και κέντρα αυτογνωσίας και φιλοσοφίας. Που καλλιεργούν τη συνειδητότητα και προσφέρουν στους πολίτες πνευματικό όραμα για το μέλλον.

Βλέπουμε τα ΑΕΙ, τα ερευνητικά και τεχνολογικά κέντρα της χώρας μέσα στο χρυσόλευκο φως. Να γίνονται παγκόσμια πρότυπα σε κύρος, λειτουργία, ανθρωπιστική και περιβαλλοντική αντίληψη.

Φωτίζουμε τα σχολεία. Οραματιζόμαστε την παιδεία ν΄ανθίζει. Να παράγει πολίτες μορφωμένους, συνειδητούς, κοινωνικούς, δημιουργικούς και ψυχικά ισορροπημένους. Να διδάσκουν φωτεινοί παιδαγωγοί, υπεύθυνοι, ζωντανοί, με αγάπη και σωστή επιστημονική κατάρτιση.

Βλέπουμε το κοινοβούλιο και τους βουλευτές να ανασυντίθενται μέσα σε ζωηρό χρυσόλευκο φως. Να μας καθοδηγούν πλέον άνθρωποι φωτισμένοι, γνήσιοι αναζητητές της αλήθειας, μορφωμένοι, ανοιχτόμυαλοι, διορατικοί, εμπνεόμενοι από υψηλά ιδανικά.

Οραματιζόμαστε τους Έλληνες πολίτες να διαβάζουν φωτεινά βιβλία, να ενημερώνονται, να συζητούν αρμονικά μεταξύ τους.

Φωτίζουμε τις τηλεοράσεις, τα ραδιόφωνα, τις εφημερίδες και τα περιοδικά προσδίδοντας τους ρόλο αυθεντικής και αντικειμενικής πληροφόρησης, καθιστώντας τα φορείς αποκάλυψης και καταγγελίας του κοινωνικού κακού.

5) Εστιαζόμαστε στον παράγοντα Αρμονία και εκφωνούμε

«Ειθε η αρμονια η ουρανια, να διεπει των ελληνων τη ζωη. να θερμαινει την ψυχη μας με αγαπη, αυτοεκτιμηση, ακεραιοτητα και θαρρος. και ουτω γενοιτο.»

Οραματιζόμαστε ένα λαμπρό χρυσό φως να κατεβαίνει από το Ελληνικό Αρχέτυπο και να εγκαθίσταται ακτινοβολώντας στο μέρος της καρδιάς μας. Βλέπουμε το φως αυτό ν΄ απλώνεται παντού στο γύρω χώρο.

Βλέπουμε το φώς αυτό ν΄ακτινοβολεί απ΄ όλες τις καρδιές των εκατομμυρίων Ελλήνων, και να μας καθαρίζει όλους αλλά και όλη την ψυχική ατμόσφαιρα της χώρας από κάθε προσκόλληση, κάθε φόβο, από κάθε εγωιστικό και αρνητικό συναίσθημα.

Και ακτινοβολώντας αυτό το φως, νοιώθουμε τις καρδιές μας - μαζί και όλων των Ελλήνων - να γεμίζουν από έλεος, αγάπη, μεγαλοψυχία. Διάθεση για ειρήνη και ανιδιοτελή υπηρεσία.  Νοιώθουμε όλους τους πολίτες φωτεινούς, γεμάτους αυτοεκτίμηση και εμπιστοσύνη για το μέλλον. Γεμάτους θάρρος και αυτοκυριαρχία. Νοιώθουμε τις καρδιές όλων να ατσαλώνονται από βαθιά αισθήματα τιμιότητας, συνέπειας και ευθύτητας.

Βλέπουμε μια αποφασιστική και ενωτική εθνική στάση να σχηματίζει ένα αδιαπέραστο πύρινο πεδίο κατά μήκος των συνόρων της χώρας μας, αποτρέποντας και την παραμικρή εξωτερική επιβουλή.

Φωτίζουμε τους φορείς και τους χώρους της Κρατικής Πρόνοιας. Βλέπουμε υπηρεσίες σύγχρονες, ευέλικτες, αποτελεσματικές και ανθρώπινες. Δημόσιους λειτουργούς φωτεινούς και ευγενικούς.

Βλέπουμε την ανεξιθρησκεία, τις δημοκρατικές ελευθερίες, το σεβασμό στις φυλετικές διαφορές και όλα τ΄ανθρώπινα δικαιώματα, να κατοχυρώνονται στην καθημερινή μας ζωή σ΄ένα κλίμα αγάπης και ουσιαστικής εθνικής ενότητας.

Οραματιζόμαστε πάλι το κοινοβούλιο και τον πολιτικό κόσμο της Ελλάδας μέσα στο χρυσόλευκο φως. Τον βλέπουμε να ανασυντίθεται από ανθρώπους τίμιους, ακέραιους, αληθινούς πατριώτες, οραματιστές και ενωτικούς, που όλοι μαζί εργάζονται με αγάπη, ανιδιοτέλεια, και διάθεση προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο.

Φωτίζουμε τα δικαστικά μέγαρα και τη νομοθετική εξουσία. Τους δικαστές και τους δικηγόρους. Οραματιζόμαστε νόμους σύγχρονους και ακριβοδίκαιους. Με εφαρμογή που εμπνέει απόλυτη εμπιστοσύνη στους Έλληνες πολίτες. Βλέπουμε μια Πολιτεία που κατοχυρώνει την αξιοκρατία, που προασπίζει την αξιοπρέπεια και επιβραβεύει την τιμιότητα και την ειλικρινή προσπάθεια.

Οραματιζόμαστε όλους τους πολίτες φωτεινούς, να συνεργάζονται αγαπημένοι. Βλέπουμε εκατοντάδες φωτεινούς συλλόγους και κέντρα ανθρωπιστικής και οικολογικής δράσης, να ιδρύονται αυθόρμητα κι από αγάπη, σχηματίζοντας ένα δίκτυο ελέους και καλής θέλησης σ΄όλη τη χώρα.

6) Εστιαζόμαστε στον παράγοντα Δύναμη και εκφωνούμε

«Ειθε η δυναμη η ουρανια να διεπει των ελληνων τη ζωη. να ευλογει τα εργα μας με αισιοδοξια, ροικοτητα, ζωντανια και υγεια. και ουτω γενοιτο»

Οραματιζόμαστε ένα λαμπρό λευκό φώς να κατεβαίνει από το Ελληνικό Αρχέτυπο και να εγκαθίσταται ακτινοβολώντας στην περιοχή της κοιλιακής μας χώρας. Βλέπουμε το φως αυτό νά απλώνεται παντού στο γύρω χώρο.

Βλέπουμε το φως ν΄ακτινοβολεί από όλα τα υπογάστρια των εκατομμυρίων Ελλήνων, και να μας καθαρίζει όλους αλλά και όλο το ενεργειακό πεδίο της Ελλάδας, από κάθε αρρώστεια, κάθε έλλειψη ζωτικότητας, κάθε ενεργειακό μπλοκάρισμα ή δυσαρμονία.

Και ακτινοβολώντας αυτό το φως, καθαροί και ισορροπημένοι, νιώθουμε την ενέργεια μας, μαζί και όλων των Ελλήνων, να κυλά μέσα μας ροικά και αβίαστα. Νιώθουμε να σφίζουμε, όλοι οι Έλληνες, από υγεία, ζωντάνια και δημιουργικότητα. Να ξεχειλίζουμε από χαρά και αισιοδοξία. Να αποκτούμε μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα στη δράση μας.

Οραματιζόμαστε την επίτευξη μιας κοινωνίας ευημερίας και αφθονίας αγαθών. Φωτίζουμε τα  Υπουργεία Οικονομικών και τα βλέπουμε να παράγουν αποτελεσματικό οικονομικό σχεδιασμό, που ωφελεί τους πολίτες και το περιβάλλον. Φωτίζουμε τη βιομηχανία, τις βιοτεχνίες, τη γεωργία, και την κτηνοτροφία. Φωτίζουμε τις τουριστικές μας μονάδες. Τις εμπορικές και τεχνολογικές επιχειρήσεις.

Βλέπουμε τη χώρα μας ν΄αποκτά ενεργειακή αυτοδυναμία. Βλέπουμε να προβάλλουν νέες και ασφαλείς μορφές ενέργειας.

Οραματιζόμαστε τους Έλληνες πολίτες φωτεινούς, να βρίσκουν την εργασία που τους ταιριάζει μέσα από ένα άψογο σύστημα επαγγελματικού προσανατολισμού, σε φωτεινούς χώρους εργασίας.

Βλέπουμε τους πολίτες να προστατεύουν ενεργά το περιβάλλον και όλα τα όντα. Δρόμους φωτεινούς, χωρίς κυκλοφοριακό πρόβλημα. Την ατμόσφαιρα φωτεινή, πεντακάθαρη. Σπίτια φωτεινά , όμορφα κι ανθρώπινα. Πόλεις φωτεινές, λειτουργικές, σύγχρονα σχεδιασμένες. Δάση, πράσινο και πάρκα, ν΄αγκαλιάζουν παντού τη χώρα. Τη θάλασσα, τις λίμνες και  τα ποτάμια φωτεινά και πεντακάθαρα.

Οραματιζόμαστε τις καλές τέχνες και τον πολιτισμό ν΄ανθίζουν, να καλλιεργούν στη ζωή μας την αίσθηση του ωραίου και την αναζήτηση των υψηλότερων αισθητικών ιδανικών.

Φωτίζουμε τις ιατρικές σχολές και τα νοσοκομεία. Βλέπουμε τους Ελληνες γιατρούς φωτεινούς, να διαπρέπουν σε ικανότητες, σε ανθρωπισμό. Το σύστημα υγείας να εκσυγχρονίζεται και τους πολίτες να απολαμβάνουν πλήρη εμπιστοσύνη και σιγουριά, μέσα από μια άψογη ασφαλιστική κάλυψη και δωρεάν ιατρική φροντίδα.

Βλέπουμε το λαό μας κοινωνικό, ανοιχτό στις ανθρώπινες γνωριμίες και επαφές, να μετατρέπει τη ζωή του σε μια διαρκή γιορτή επικοινωνίας, δημιουργίας, και συνεργασίας. Να οργανώνεται σε παρέες φωτεινές, σε φορείς πολιτιστικής ανάπτυξης και δημιουργίας.

7) Μένουμε για λίγο, βλέποντας πρώτα την Ελλάδα από ψηλά και μετά από κοντά, μέσα στις πόλεις, τα χωριά, τη φύση τυλιγμένα στο περίλαμπρο χρυσόλευκο φώς, ν΄ακτινοβολεί πληρότητα, επίτευξη, αγάπη και σοφία. Να εκτείνει πρόθυμα το πεδίο της, αγκαλιάζοντας όλες τις χώρες, όλες τις φυλές, όλο τον κόσμο. Να ενώνεται με τα Ανώτερα πεδία των άλλων χωρών μέσα σε μια πανδαισία φωτός, συμβάλλοντας στη δημιουργία μιας αληθινά πνευματικής, ειρηνικής και δημιουργικής Ανθρωπότητας (ολόκληρος ο πλανήτης ακτινοβολεί περίλαμπρος από δίκτυα και κέντρα φωτός).

Στρεφόμαστε ψηλά και ευχαριστούμε σιωπηρά τη φωτεινή πηγή, το Ελληνικό Αρχέτυπο και Ανώτερο Δρόμο της φυλής, για την ενεργό και καταλυτική παρουσία του και ευχόμαστε να βρίσκεται πάντα στο πλευρό των Ελλήνων για να τους οδηγεί με σοφία, αγάπη και ισχύ, στην πλήρη εκπλήρωση της θείας αποστολής τους.

ΣΤ. Σιγή και ήρεμη επαναφορά στη συνηθισμένη κατάσταση εγρήγορσης.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 10, 2011, 19:53:26 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: ΟΜΑΔΙΚΟΣ ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
« Απάντηση #2 στις: Δεκεμβρίου 10, 2011, 19:41:58 »
Απλά να μην ξεχνάμε ποτέ, μία πολύ σημαντική λεπτομέρεια... όταν ασχολούμαστε με Οραματισμούς και Διαλογισμούς!

Ο Οραματισμός έχει ως στόχο την Κινητοποίηση του ψυχισμού μας, την συνεργασία της Οντότητας μας, προς μία συγκεκριμένη Κατεύθυνση ή Δράση...

Αν δεν ακολουθήσει η Δράση, μόνο με την Προσευχή δεν γίνεται τίποτα, ευχόμενοι πως κάποιοι άλλοι θα μας κάνουν τη δουλειά.

'Ηρθε ο καιρός να δυναμώσουμε και να σηκώσουμε Εμείς, οι απλοί 'Ελληνες πολίτες, την Ελλάδα, και ίσως μια μέρα, ολάκερη τη Γη, ως γνήσιοι απόγονοι των Ημίθεων, Ηρωικών, και Φιλο-Σόφων Προγόνων μας.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 10, 2011, 20:27:26 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: ΟΜΑΔΙΚΟΣ ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
« Απάντηση #3 στις: Δεκεμβρίου 10, 2011, 20:16:16 »
http://www.padisy.gr/texnikes-esoterikis-anaptixis.html

Ήπιο Καθημερινό Έργο         
Αγαπητοί φίλοι,

Η ομάδα  του ΠΑΔΙΣΥ στην προσπάθειά της να συμβάλλει στην όλο και αυξανόμενη συλλογική πρόθεση για συνειδητή δράση σε ατομικό αλλά ταυτόχρονα και σε συλλογικό επίπεδο, ξεκινάει μία σειρά απο πνευματικές ασκήσεις που στοχεύουν στην πνευματική ανάπτυξη, στην διεύρυνση της συνειδητότητας και στην απαραίτητη καθημερινή συνειδητή δράση. Οι πνευματικές ασκήσεις που θα δίδονται τμηματικά κάτω απο τον γενικό τίτλο «ΗΠΙΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΕΡΓΟ», είναι πανίσχυρες εσωτερικές τεχνικές οι οποίες απαιτούν από τον ασκούμενο, εκτός από την συμμετοχή του με την ελεύθερη βούλησή του, και μία στοιχειώδη συνέπεια στον ρυθμό της εκτέλεσής τους, ώστε να προκύπτουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Η πρώτη σειρά των ασκήσεων περιλαμβάνει τρεις πολύ ισχυρές και αποτελεσματικές τεχνικές ,που σαν τριάδα μας οδηγούν πολύ σύντομα στην παγίωση της εγρήγορσης, στην καθημερινή εστίαση της προσοχής μας στους στόχους μας, και στην απαλλαγή μας από όλα τα καρμικά φορτία που προσλαμβάνουμε μέσα απο την καθημερινή μας τριβή με την ζωή. Αυτήν την εποχή βιώνουμε την καθημερινότητά μας, μέσα σ' έναν διαρκή βομβαρδισμό πληροφοριών και μηνυμάτων, αντικρουόμενων μεταξύ τους, πολλάκις άχρηστων για εμάς, και με έναν κοινό παρανομαστή: Τον φόβο για τα πάντα, την ενίσχυση της διττότητας, την απαισιοδοξία, το επικείμενο χάος. Γι΄αυτόν τον λόγο καλό είναι να έχουμε πάντα στo μυαλό μας πως:

1. όπου στρέφουμε την προσοχή μας, εκεί ακριβώς ρέει και η ενέργειά μας,
2. ό,τι βλέπουμε στην τηλεόραση, ακούμε, διαβάζουμε, δεν είναι υποχρεωτικά και πραγματικό.
3. ότι κάθε φορά που εστιαζόμαστε σε αυτήν την πραγματικότητα, την έχουμε αυτόματα ζωντανέψει, και φυσικά αμέσως μετά γίνεται η καθημερινότητά μας.

Με λίγα λόγια εδώ και αιώνες η ζωτική ενέργεια της ανθρωπότητας χρησιμοποείται εν αγνοία της για την καταστροφή της. Έτσι λοιπόν, όσοι θέλουμε να βρούμε την δική μας αλήθεια, όσοι μοιραζόμαστε ένα κοινό όραμα για μια δημιουργική και φιλειρηνική ανθρωπότητα, όσοι αντιλαμβανόμαστε την ζωή μας σαν μία μοναδική και πολύτιμη δυνατότητα ώστε εξελισσόμενοι, πάντα να συντελούμε ταυτόχρονα και στο κοινό καλό, τώρα είναι η ώρα να σταματήσουμε να τρέφουμε ό,τι μας αποδομεί και να ενισχύουμε μόνο εκείνες τις ενέργειες, δυνάμεις και φαινόμενα που είναι σε αρμονία με τον εσωτερικό μας κόσμο, τον Ανώτερο Εαυτό, τις Δυνάμεις του Φωτός και την εξέλιξη όλων των όντων. Που είναι σε αρμονία με την ίδια την θεία Δημιουργία. Το ΗΠΙΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΕΡΓΟ στοχεύει ακριβώς σε αυτό.

Στο να μάθουμε να προβάλλουμε στον εξωτερικό μας κόσμο το δικό μας μοναδικό κομμάτι της εξέλιξης, να είμαστε διαρκώς εγρηγορούντες και αυτοπαρατηρούμμενοι, να αντιλαμβανόμαστε έγκαιρα τις ενεργειακές ποιότητες που κάθε φορά τρέφουμε με την ενέργειά μας, ώστε να τροποποιούμε την συμπεριφορά μας ανάλογα και τέλος, αυτοκαθαριζόμενοι, να δημιουργούμε χώρο στον νοητικό  και συναισθηματικό μας κόσμο ώστε να εισρέουν οι Ανώτερες ενεργειακές ποιότητες της Έμπνευσης, της Κατανόησης, του Κάλλους και της Αρμονίας.

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ
ΚΑΙ ΟΥΤΟ ΓΕΝΟΙΤΟ
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: ΟΜΑΔΙΚΟΣ ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
« Απάντηση #4 στις: Δεκεμβρίου 10, 2011, 20:37:54 »
Βίντεο: Οραματισμός 18 Σεπτεμβρίου 2011
http://www.padisy.gr/oramatismos-18-9-2011.html

Πολύ καλή η πρωτοβουλία, ΑΛΛΑ...

ο Οραματισμός για να είναι Αποτελεσματικός, χρειάζεται οπωσδήποτε βαθιά χαλάρωση, ψυχική ηρεμία, μουσική διαλογισμού, κεράκια, και μία απαλή φωνή, που να προδιαθέτει θετικά, αγγελικά, και πνευματικά...  ;D

Ειδάλλως αν άλλα λεν τα λόγια μας, και άλλα οι ψυχικές μας δονήσεις, άλλο αποτέλεσμα θα έχουμε... δυστυχώς...

Αυτές τις λεπτομέρειες χρειάζεται να τις προσέχουμε....

Τα πάντα είναι δονήσεις, και είμαστε ότι εκπέμπει η Ψυχή μας, άσχετα από τι λέμε...

Δυστυχώς Μαγεία, χωρίς Μυημένους Μάγους δεν γίνεται...
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 10, 2011, 21:13:11 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/