Αποστολέας Θέμα: Νέος Κύκλος Μελέτης και Μυήσεων της ΑΜΡΑ  (Αναγνώστηκε 32306 φορές)

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Νέος Κύκλος Μελέτης και Μυήσεων της ΑΜΡΑ
« στις: Οκτωβρίου 03, 2011, 18:28:22 »
Αγαπητοί Αδελφοί και Φίλοι,

σύντομα ξεκινάει Νέος Κύκλος μελέτης και μυήσεων στην ΑΜΡΑ, και όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν, παρακαλούμε, όπως επικοινωνήσουν μαζί μας στο info@amra.gr.  Επειδή οι μυήσεις θα είναι ατομικές, δυστυχώς δεν μπορούμε να εξυπηρετήσουμε μεγάλο πλήθος, προς το παρόν, και για αυτό το λόγο, είναι σημαντικό να δηλώσετε την συμμετοχή σας το συντομότερο δυνατόν, διότι οι θέσεις είναι περιορισμένες. Η συμμετοχή στην ΑΜΡΑ, είναι Δωρεάν.  

Η ΑΜΡΑ είναι μία από τις 8 δράσεις της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας "Ο Ροδόκηπος των Φιλοσόφων"1, η οποία αποτελεί το εργαστήρι δράσης και εμπειρίωσης, της θεωρίας που διδάσκεται στην ΑΜΡΑ.  Για να συμμετέχει κανείς στη Εσωτερική Διδασκαλία της ΑΜΡΑ, χρειάζεται να γίνει Μέλος του Ροδόκηπου των Φιλοσόφων.

Ως Μέλη και Φίλοι της ΑΜΡΑ, έχετε κοινά ωφελήματα, όπως να συμμετέχετε δωρεάν σε όλες τις εκδηλώσεις του Πνευματικού Κέντρου του Ροδόκηπου των Φιλοσόφων, καθώς και σημαντικές εκπτώσεις στο εμπορικό τμήμα, δικαίωμα χρήσης του ειδικού χώρου των Μελών / Φίλων, και λοιπά οφέλη που απορρέουν από την ιδιότητά αυτή.

Επίσης και τα Μέλη και οι Φίλοι της ΑΜΡΑ θα λαμβάνουν μηνιαίες διδασκαλίες, μέσω email, πάνω σε διάφορα θέματα εσωτερισμού και επιστήμης. Τα Μέλη θα λαμβάνουν επιπλέον και τις μυητικές διδασκαλίες.

Η κύρια διαφορά, ανάμεσα στα Μέλη και στους Φίλους της ΑΜΡΑ, είναι πως τα Μέλη συμμετέχουν ενεργά και στην μυητική ατραπό της ΑΜΡΑ, αλλά και στη στελέχωση των δράσεων του Ροδόκηπου.

Δηλαδή τα Μέλη συμμετέχουν ενεργά στις αποφάσεις και στις δράσεις της Εταιρίας, ενώ οι Φίλοι μόνο εθελοντικά, και επικουρικά στα Μέλη. Τα Μέλη επίσης έχουν δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι σε συμβούλια και επιτροπές δράσεων του Ροδόκηπου.

Η συμμετοχή ως Μέλος της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας "Ο Ροδόκηπος των Φιλοσόφων" είναι 50 ευρώ ετησίως, και για όλα τα Μέλη της ΑΜΡΑ θα γίνεται δωρεάν αστρολογική ανάλυση του γενέθλιου χάρτη τους, ως ένα θερμό καλωσόρισμα.

Για να γίνετε Μέλη του Ροδόκηπου, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε, στο info@amra.gr δηλώνοντας πως θέλετε να γίνετε Μέλη του Ροδόκηπου και πως θέλετε να συνεχίσετε ως Μέλη ή Φίλοι της ΑΜΡΑ, για να σας σταλούν περαιτέρω οδηγίες, καθώς και αίτηση εγγραφής για τον Ροδόκηπο και την ΑΜΡΑ.

Τα χρήματα των συνδρομών θα διατίθενται για την στήριξη και επέκταση των δράσεων του Ροδόκηπου των Φιλοσόφων.

Υ.Γ. 'Οσοι Φίλοι και Αδελφοί εγγράφονται ως Μέλη ή Φίλοι της ΑΜΡΑ, είναι σημαντικό να εγγράφονται και στο φόρουμ της ΑΜΡΑ, μια και υπάρχει ειδικό τμήμα αποκλειστικά μόνο για Μέλη.
________________________________________________________________

1 Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,1368.0.html
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 04, 2011, 20:56:34 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Νέος Κύκλος Μελέτης και Μυήσεων της ΑΜΡΑ
« Απάντηση #1 στις: Οκτωβρίου 05, 2011, 20:06:09 »
Μία πολύ συχνή ερώτηση που μας κάνουν οι Αδελφοί και οι Φίλοι, που έχουν λάβει τις Διδασκαλίες του Δοκίμου της ΑΜΡΑ, και θέλουν να συνεχίσουν να λαμβάνουν τις Διδασκαλίες της ΑΜΡΑ, είναι "πώς μπορώ να συμμετέχω, εφόσον διαμένω μακριά από την Θεσσαλονίκη", όπου βρίσκεται το Πνευματικό μας Κέντρο, του "Ροδόκηπου των Φιλοσόφων", και στεγάζεται και η Κεντρική Διαχείριση της Μυητικής Σχολής ΑΜΡΑ.

Επειδή κατανοούμε, πως πάρα πολλά μέλη μας, διαμένουν μακριάν της περιοχής μας, που στεγάζεται το Πνευματικό μας Κέντρο, ακόμα και αρκετοί αδελφοί μας βρίσκονται εκτός Ελλάδας, όπως Κύπρο, Γερμανία, Ολλανδία, Αμερική κτλ, σχεδιάσαμε, το Εσωτερικό Σύστημα Μελετών της ΑΜΡΑ, με ένα ευέλικτο τρόπο, έτσι ώστε, να καλύπτει όλες τις ανάγκες των Μελών ή Φίλων.

Με άλλα λόγια όσοι δεν έχουν την δυνατότητα, να συμμετέχουν στην Μυητική οδό και στις συγκλήσεις του Πυρήνα της ΑΜΡΑ, στην Θεσσαλονίκη, μπορούν να λαμβάνουν ως Φίλοι της ΑΜΡΑ, μέσω email, τις μηνιαίες διδασκαλίες και εργασίες σε θέματα, εσωτερισμού, φιλοσοφίας, επιστήμης, καθώς και επίκαιρους κοινωνικούς προβληματισμούς

Επιπλέον όσοι μπορούν και θέλουν να συμμετέχουν στην Μυητική Ατραπό της ΑΜΡΑ, και επίσης βρίσκονται εκτός Θεσσαλονίκης, μπορούν να δηλώσουν Μέλη της ΑΜΡΑ, να προσέλθουν για τις ετήσιες Μυήσεις τους, και κατόπιν να συνεχίσουν, να λαμβάνουν επιπλέον και τις Μυητικές Διδασκαλίες μέσω email, χωρίς υποχρεωτικά, να χρειάζεται να συμμετέχουν και στις συγκλήσεις του Πυρήνα της ΑΜΡΑ στην Θεσσαλονίκη.

Διευκρινίζουμε πως οι επιπλέον Μυητικές Διδασκαλίες θα στέλνονται στα Μέλη, μόνο μετά την Μύησή τους, σε κάθε βαθμό.

'Οπως έχουμε ενημερώσει παραπάνω, για να ενεργοποιηθεί η ταυτότητα Μέλους ή Φίλου της ΑΜΡΑ, χρειάζεται να εγγραφείτε στο Ροδόκηπο των Φιλοσόφων, μέσω της αίτησης που θα σας στείλουμε, καθώς και να καταβάλετε τις ετήσιες συνδρομές σας, των 50 ευρώ, απαραίτητες, για την στήριξη και την συνέχιση του 'Εργου της ΑΜΡΑ, και του Ροδόκηπου των Φιλοσόφων ως σύνολο.

Τα Μέλη και οι Φίλοι της ΑΜΡΑ, θα λαμβάνουν επίσης ενημέρωση όσον αφορά τις εκδηλώσεις και τις δράσεις του Ροδόκηπου των Φιλοσόφων, που προσεχώς θα περιλαμβάνει σεμινάρια αλλά και μαθήματα αποκλειστικά και μόνο, για τα μέλη του Ροδόκηπου, μέσω της Πνευματικής μας Ακαδημίας.

Διευκρινίζουμε πως οι Δωρεάν Διδασκαλίες της ΑΜΡΑ, θα συνεχίσουν να στέλνονται μέσω email, μόνο εφόσον συνεχίσετε ως Μέλη του Ροδόκηπου των Φιλοσόφων, και Μέλη ή Φίλοι της ΑΜΡΑ, διότι η Θεωρία χρειάζεται να παντρεύεται με την πράξη, και η πράξη της Μυητικής μας Θεωρίας, το εργαστήρι των Σπουδών μας, είναι η Κοινωνική και Ανθρωπιστική δράση μας, μέσω της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής μας Εταιρείας, που ιδρύσαμε, με μοναδικό στόχο, την Ολοκληρωμένη Μεταστοιχείωση και του Μικρόκοσμου και Μακρόκοσμου, και των ψυχισμών μας, αλλά και της Κοινωνίας μας.

Είναι ένα έργο δύσκολο, αλλά απαραίτητο, στις κρίσιμες στιγμές που διανύουμε ως Ελληνική Κοινωνία, αλλά και ως Παγκόσμια Κοινωνία, και μόνο με την συνεργασία όλων, μπορούμε να πετύχουμε, αυτό που σήμερα φαντάζει Ουτοπία, αλλά δεν είναι τίποτα άλλο από ένα Πραγματοποιήσιμο 'Οραμα, ένα Κοινωνικό Κίνημα, που στοχεύει, να φέρει την Ολιστική Ίαση σε όλους τους τομείς της ζωής μας, οδηγώντας μας, σε ένα Νέο Κοινωνικό σύστημα, επιστροφής σε ένα Πραγματικό Παράδεισο.

Εν Αρχή είναι η Ιδέα!
Και η Ιδέα ανοίγει Ρεύμα!
Και το Ρεύμα, γίνεται Κίνημα!
Και ένα Φιλοσοφημένο Κίνημα, μπορεί να χτίσει ένα Νέο Μέλλον!

Δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας...
Δεν έχουμε άλλη επιλογή διότι, αν όχι όλοι, οι περισσότεροι πολιτικοί ηγέτες, μας πρόδωσαν...

Δεν έχουμε άλλη επιλογή από να κοιτάξουμε μπροστά, και να ατενίσουμε το Νέο, που περιμένει με αγωνία εδώ και καιρό να υλοποιηθεί, και μας αναγκάζει ακόμα και να πονέσουμε, με στόχο να επιλέξουμε την Μοναδική και Αυτονόητη Λύση.

Την Συνεργατική Κοινωνία.

Ο ρόλος του Ροδόκηπου των Φιλοσόφων είναι η Υλοποίηση αυτής της Νέας Συνεργατικής Κοινωνίας, και το εργαστήρι της Ψυχής, της Μόρφωσης, της Σπουδής είναι η ΑΜΡΑ.

Αδελφές και Αδελφοί μου,

έφτασε η ώρα, να ξεκινήσει η υλοποίηση του Οράματός μας,

το οποίο Όραμα, είναι ένα Πανανθρώπινο Όραμα...

είναι το γενέθλιο δικαίωμα κάθε ανθρώπου να ζει σε ευημερία, ευτυχία, δημιουργικότητα, και πνευματικότητα,

κάτω από την φροντίδα της Μητέρας Γης, της Μητέρας Φύσης.

Αυτό το Όραμα λοιπόν καλούμαστε όλοι μαζί να ξαναθυμηθούμε...

και πάλι όλοι μαζί να ξαναχτίσουμε...

και θα τα καταφέρουμε...

εφόσον ΑΡΧΗσουμε.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 10, 2011, 15:26:38 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Νέος Κύκλος Μελέτης και Μυήσεων της ΑΜΡΑ
« Απάντηση #2 στις: Οκτωβρίου 10, 2011, 06:09:39 »
Λόγω του ότι είναι πολλοί οι αδελφοί και οι αδελφές, που θέλουν να συμμετέχουν, στο Νέο Κύκλο Εσωτερικών Μελετών και Μυήσεων, οι οποίοι βρίσκονται εκτός Θεσσαλονίκης, και ειδικά στην Αθήνα, παραθέτουμε με ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες, τι σημαίνει Φίλος και Μέλος της ΑΜΡΑ, καθώς και Μέλος του Ροδόκηπου των Φιλοσόφων.

Τονίζουμε πως το Σύστημα Εσωτερικής Μελέτης και Μυήσεων της ΑΜΡΑ, είναι σχεδιασμένο ευέλικτα, να καλύπτει τις ανάγκες αδελφών που βρίσκονται σε απόσταση, όπως ακριβώς αν φοιτούσαμε σε ένα Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.  

Οι Διδασκαλίες της ΑΜΡΑ, είναι σε επίπεδο, ανώτερης εκπαίδευσης.  Παράλληλα προωθείται και στηρίζεται η Ατομική 'Ερευνα, σε θέματα Εσωτερισμού, προετοιμάζοντας τα μέλη για την συγγραφή δοκιμίων, άρθρων και ερευνητικών εργασιών.

Τι σημαίνει "Φίλος της ΑΜΡΑ".

1. Συμμετέχετε στον Κύκλο Μελέτης της ΑΜΡΑ, λαμβάνοντας μέσω email, τις Μηνιαίες Διδασκαλίες και Εργασίες, σε θέματα Εσωτερικής Φιλοσοφίας, Επιστήμης, και θεμάτων που άπτονται Κοινωνικού χαρακτήρα, καθώς και ειδική προσωπική συμβουλευτική, και καθοδήγηση στην συγγραφή δοκιμίων, άρθρων και ερευνητικών εργασιών.

2. Είστε Μέλος της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας του Ροδόκηπου των Φιλοσόφων. Συμμετέχετε είτε ενεργά, είτε επικουρικά στα Στελέχη του Ροδόκηπου, όσον αφορά τις Ανθρωπιστικές δράσεις του Ροδόκηπου.

Τι σημαίνει "Μέλος της ΑΜΡΑ".

1. Συμμετέχετε στον Κύκλο Μελέτης της ΑΜΡΑ, λαμβάνοντας μέσω email, τις Μηνιαίες Διδασκαλίες και Εργασίες, σε θέματα Εσωτερικής Φιλοσοφίας, Επιστήμης, και θεμάτων που άπτονται Κοινωνικού χαρακτήρα, καθώς και ειδική προσωπική συμβουλευτική, και καθοδήγηση στην συγγραφή δοκιμίων, άρθρων και ερευνητικών εργασιών.

2. Τα Μέλη της ΑΜΡΑ, θα στελεχώσουν τις δράσεις του Ροδόκηπου των Φιλοσόφων. Συμμετέχετε ενεργά στις Ανθρωπιστικές δράσεις του Ροδόκηπου, με στόχο να συζητηθεί και να υλοποιηθεί μία Νέα Κοινωνική Πρόταση, που θα επιφέρει την προσδοκούμενη 'Ιαση σε πολλές πτυχές της Κοινωνίας μας.

3. Συμμετέχετε στην Μυητική ατραπό της ΑΜΡΑ.  Μέχρι να δημιουργηθεί Πυρήνας στην πόλη σας ή σε κοντινή πόλη, οι Μυήσεις (μία φορά τον χρόνο θα γίνονται στον Πυρήνα της Θεσσαλονίκης) και κατόπιν θα λαμβάνετε, επιπλέον, της Εσωτερικής Μελέτης και τις Μυητικές Διδασκαλίες.

Δεν είναι υποχρεωτικό να συμμετέχετε στις συγκλήσεις κάθε Πυρήνα της ΑΜΡΑ, όμως τα οφέλη σας θα είναι μέγιστα, αν έχετε την δυνατότητα να έρχεστε και στις συγκλήσεις.

Το Μυητικό σύστημα, είναι προσωποκεντρικό, ο Μυητικός μας δρόμος είναι προσωπικός, ως γνήσιος Ροδοσταυρικός, αλλά ταυτόχρονα προωθείται η ομαδική εργασία και η συνεργασία.

Ειδικά η 1η Μύηση είναι ατομική, και η μέρα και ώρα θα καθοριστεί σε συνεννόηση μαζί σας.

Τι σημαίνει "Μέλος του Ροδόκηπου των Φιλοσόφων".

1. Συμμετέχετε στις Ανθρωπιστικές, Κοινωφελείς, Φιλανθρωπικές, Περιβαλλοντικές, Πολιτιστικές, κλπ, δράσεις του Ροδόκηπου, με στόχο να υλοποιήσουμε μία Νέα Κοινωνική Πρόταση, και να επέλθει η προσδοκούμενη 'Ιαση σε πολλές πτυχές της Κοινωνίας μας.

2. Δωρεάν συμμετοχή, σε σεμινάρια και εκδηλώσεις, αποκλειστικά για Μέλη του Ροδόκηπου.

3. Σημαντικές εκπτώσεις στους Κύκλους Σπουδών της Πνευματικής Ακαδημίας του Ροδόκηπου των Φιλοσόφων, όπου θα ξεκινήσουν, κύκλοι σπουδών με ενδεικτικά τα παρακάτω Μαθήματα.

  α) Ο Δυτικός Εσωτερισμός,
  β) Η Ιστορία του Εσωτερισμού,
  γ) Η Ιστορία και η Εσωτερική Φιλοσοφία των Ταγμάτων,
  δ) Η Αρχαία Ελληνική Μυητική,
  ε) Ο Ανατολικός Εσωτερισμός,
  η) Ερμητικές Τέχνες και Επιστήμες,
  ζ) Μελέτη της Καμπάλα,
  η) Μελέτη της Αστρολογίας,
  θ) Η Ιστορία της Μαγείας,
  ι) Μαγεία: θεωρία και πρακτική,
  κ) Μελέτη της Αλχημείας, κλπ.

Τα μαθήματα και οι διαλέξεις θα παρέχονται και μέσω Διαδικτύου, (e-learning solutions, web based courses).
  
4. Επιπλέον έχετε 20% εκπτώσεις στο εμπορικό τμήμα του Ροδόκηπου, 10% στα βιβλία, καθώς και εκπτώσεις σε άλλες εξωτερικές εκδηλώσεις όπως φιλοσοφικά συνέδρια, συμπόσια, κτλ. που θα διοργανώνει ο Ροδόκηπος.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 26, 2011, 22:53:54 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

dariya

  • ΑΜΡΑ - Μέλος
  • ****
  • Μηνύματα: 1
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: Νέος Κύκλος Μελέτης και Μυήσεων της ΑΜΡΑ
« Απάντηση #3 στις: Νοεμβρίου 22, 2011, 00:16:26 »
ΕΧΩ ΛΙΓΟ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΑΠΟ COMPIOUTER,ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΚΥΚΛΟ ΜΕΛΕΤΗΣ;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Νέος Κύκλος Μελέτης και Μυήσεων της ΑΜΡΑ
« Απάντηση #4 στις: Νοεμβρίου 22, 2011, 02:30:44 »
Αγαπητή Dariya,

τα τηλέφωνα επικοινωνίας της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας "Ο Ροδόκηπος των Φιλοσόφων" βρίσκονται στον παρακάτω σύνδεσμο http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,1368.msg15693.html#msg15693
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Νέος Κύκλος Μελέτης και Μυήσεων της ΑΜΡΑ
« Απάντηση #5 στις: Νοεμβρίου 25, 2011, 11:41:02 »
Καταθέτουμε τις παρακάτω πληροφορίες προς ενημέρωση και διευκόλυνσή σας.

Για ότι απορίες έχετε για το Πρόγραμμα Μελέτης και Μυήσεων της ΑΜΡΑ, μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας "Ο Ροδόκηπος των Φιλοσόφων", 2392064538 και 6974369608, και στο email: info@amra.gr.  

Επίσης οι ετήσιες συνδρομές σας (των 50 ευρώ) ως Μέλη του Ροδόκηπου, καταβάλλονται στον παρακάτω λογαριασμό.

Κατάθεση Εθνική Τράπεζα GR4501108630000086348000794
'Ονομα Λογαριασμού: Ο Ροδόκηπος των Φιλοσόφων

Διευκρινίζουμε πως η συμμετοχή στην ΑΜΡΑ, είναι ΔΩΡΕΑΝ, και καταβάλλετε μόνο την ετήσια συνδρομή ως Μέλη του Ροδόκηπου.  Ο Ροδόκηπος των Φιλοσόφων αποτελεί το εργαστήρι της Πρακτικής εξάσκησης, της Θεωρίας που διδάσκεται στην ΑΜΡΑ, και είναι απαραίτητη προϋπόθεση, να είσαστε Μέλη του Ροδόκηπου, για να εγγραφείτε ως Μέλη της ΑΜΡΑ, διότι η ΑΜΡΑ ανήκει στον Ροδόκηπο.

Τα έσοδα του Ροδόκηπου των Φιλοσόφων, είτε συνδρομών Μελών, είτε δωρεών, είτε κερδών από το εμπορικό τμήμα, συμβάλλουν στην ανάπτυξη των Ανθρωπιστικών, Φιλανθρωπικών και Πολιτισμικών Δράσεων του Ροδόκηπου, και στην επίτευξη του γενικότερου Πνευματικού Οράματός μας, για μία Ευημερούσα και Ανθρώπινη Κοινωνία.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 25, 2011, 11:49:03 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Νέος Κύκλος Μελέτης και Μυήσεων της ΑΜΡΑ
« Απάντηση #6 στις: Δεκεμβρίου 04, 2011, 22:08:54 »
Αγαπητοί Αδελφοί και Φίλοι,

επειδή ο αριθμός των συμμετεχόντων έχει υπερβεί τον προγραμματισμένο αριθμό, γι΄αυτό δεν θα δεχτούμε άλλες αιτήσεις για τον Κύκλο Μυήσεων της ΑΜΡΑ, για το έτος 2012. Κατ΄εξαίρεση όσοι έχουν δηλώσει πως θέλουν να εγγραφούν και δεν έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους, έχουν προθεσμία να εγγραφούν, ή να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους, μέχρι τέλος του έτους.

Οι εγγραφές μας κλείνουν 31/12/2011, για όσους θέλουν ακόμα να εγγραφούν.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 13, 2011, 17:43:15 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Νέος Κύκλος Μελέτης και Μυήσεων της ΑΜΡΑ
« Απάντηση #7 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2012, 00:46:38 »
Ενα πρόσφατο περιστατικό διαγραφής μέλους, έγινε αιτία, έτσι ώστε να δημοσιευτεί αυτή η διευκρίνηση όσον αφορά τι ακριβώς είναι η ΑΜΡΑ, και ο κύκλος διδασκαλιών της, που ολοκληρώνεται σε 7 έτη σπουδών.

Κάποιο πρώιν μέλος λοιπόν, θεώρησε, πως με 50 ευρώ, εξαγόραζε, έναν αστρολογικό χάρτη και μία Μύηση, και μάλιστα με επιτακτικό τρόπο, απαίτησε να παραλάβει το προϊόν που πλήρωσε, καθώς επίσης θεώρησε, πως κάποιος χρηματίζεται, ενώ πολλάκις έχουμε διευκρινίσει, πως τα χρήματα κατατίθενται για λογαριασμό Μη Κερδοσκοπικής Δράσης.

Διευκρινίζουμε και πάλι, λοιπόν, πως η ΑΜΡΑ ως Μυητική Εσωτερική Διαδικασία και Γνώση, παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ, σε άξιους και αξιόλογους συνανθρώπους μας, που έχουν επιλέξει να διαβούν το Ηρωϊκό Μονοπάτι, και Προσφοράς στον συνάνθρωπο.

Η πολύτιμη γνώση που παραδίδεται στον κάθε Μυούμενο, που συμμετέχει στην ΑΜΡΑ, είτε σε επίπεδο γνωστικό, είτε σε επίπεδο πνευματικό δεν τιμολογείται και είναι ανεκτίμητης αξίας, και για αυτό το λόγο, οποιαδήποτε αξία αν της προδώσουμε θα είναι άκρως μειωτική στο μέγεθος του έργου προσφοράς, μια και περιλαμβάνει, την αγνότατη ουσία, του Αυθεντικού Εσωτερισμού, και των κατάλληλων κλειδιών που ξεκλειδώνουν και την ατομική ψυχή αλλά και το γνώθι σ΄αυτόν είτε σε συλλογικό είτε σε ατομικό επίπεδο, στο σύνολό του.

'Αρα λοιπόν, εφόσον η Γνώση που προσφέρεται μέσω της ΑΜΡΑ, είναι ανεκτίμητης αξίας, και είναι ΔΩΡΕΑΝ, η συνδρομή των 50 ευρώ, είναι για το Ανθρωπιστικό - Φιλανθρωπικό - Φιλοσοφικό και Θεραπευτικό έργο του Ροδόκηπου των Φιλοσόφων, και ειλικρινά, είναι μία συμβολική συνδρομή, έτσι ώστε να δοθεί η ευκαιρία στα μέλη να συμμετέχουν με την προσωπική τους άποψη, στις αποφάσεις, της οργάνωσης, όσον αφορά τις ανθρωπιστικές δράσεις της Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας.

Ειλικρινά λοιπόν δεν πωλείται κάποιο προϊον έναντι του αντίτιμου των 50 ευρώ, αλλά αποτελεί μία συν-ευθύνη, μία ευκαιρία στην πρακτική του Ηρωϊκού μονοπατιού, στο οποίο μυείται ο Μυούμενος από την 1η κιόλας Μύηση στην ΑΜΡΑ.

'Αρα λοιπόν, όποιος έρχεται με καθαρά ιδιοτελείς σκοπούς, να λάβει τσάμπα γνώσεις που θα χρησιμοποιήσει στην συνέχεια για λόγους καθαρά ωφελιμιστικούς, εξυπηρετώντας την Ιδιοτέλεια του και μόνο, ας γνωρίζει, πως σύντομα θα φανεί η αλήθεια, και η Πόρτα θα κλείσει, με την διαγραφή μέλους, και με την επιστροφή των χρημάτων.

Δεν περιμένουμε από τις συνδρομές μελών, για να στηρίξουμε το έργο του Ροδόκηπου των Φιλοσόφων και της ΑΜΡΑ.  Δεν στηριζόμαστε σε ΔΩΡΕΕΣ, αλλά στηριζόμαστε στους ιδρυτές, και σε υγιή επιχειρηματικότητα, στην οποία έχουμε επενδύσει με άτοκο δανεισμό, για να δημιουργηθούν τα πρώτα αρχικά κεφάλαια που θα γονιμοποιήσουν και θα στηρίξουν τα υπόλοιπα ανθρωπιστικά έργα.

Επειδή το έργο μας στηρίζεται στις πιο αγνές προθέσεις, προσδοκούμε την συνεργασία μόνο με αδελφούς και φίλους που μοιράζονται τα ίδια ιδανικά ανθρωπισμού και προσφοράς, και ειλικρινά, δεν επιθυμούμε καμία συνεργασία με άτομα που μας πλησιάζουν με στόχο να εκμεταλλευτούν τις γνώσεις μας, για προσωπικό όφελος.

Επειδή συχνά μας ρωτούν ποια είναι η σκοπιμότητά μας....

... έχουμε απαντήσει πολλές φορές και ξεκάθαρα.

Να Σωθεί η Ελλάδα μας και μέσω της Ελλάδας όλος ο Πλανήτης Γη.

Αυτός είναι ο λόγος που απλώνουμε πολύτιμες πληροφορίες και γνώσεις απολύτως ΔΩΡΕΑΝ, διότι προσδοκούμε την ενεργοποίηση περισσότερων αδελφών, στο έργο του Διαφωτισμού και της Σωτηρίας όλων μας.

Αυτό το Σωτηριακό έργο, δεν είναι εφικτό όμως μέσω του έργου, ενός ή δύο ανθρώπων, και μόνο, αλλά μέσω του συνεχόμενου προσωπικού αγώνα όλων μας.

Γι΄αυτό το λόγο τονίζουμε ξανά και ξανά, πως χρειάζεται να αφυπνιστούμε, να διαφωτιστούμε, όσο γίνεται περισσότεροι 'Ελληνες, γνωρίζοντας την πάσα αλήθεια που μας έχουν επί εκατοντάδες χρόνια αποκρύψει, και στην συνέχεια χρειάζεται να προχωρήσουμε, έτσι ώστε να πραγματώσουμε το ΦΩΣ και την Γνώση που έχουμε αποκτήσει.

Χωρίς την εφαρμογή της Διαφώτισής μας, Σωτηρία δεν υπάρχει.

Αυτό λοιπόν είναι το έργο του Ροδόκηπου των Φιλοσόφων, και αυτό είναι το Εσωτερικό Μυητικό Ηρωϊκό Μονοπάτι της ΑΜΡΑ.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 09, 2012, 01:05:28 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

ΚΛΑΣ

  • ΑΜΡΑ - Φίλος(Δ)
  • ***
  • Μηνύματα: 173
  • Karma: 0
  • "ΓΕΝΟΙΟ ΟΙΟΣ ΕΣΣΙ ΜΑΘΩΝ"
    • Yahoo Instant Messenger - klas121@rocketmail.com
    • Προφίλ
Απ: Νέος Κύκλος Μελέτης και Μυήσεων της ΑΜΡΑ
« Απάντηση #8 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2012, 02:11:17 »


Κάποιο πρώιν μέλος λοιπόν, θεώρησε, πως με 50 ευρώ, εξαγόραζε, έναν αστρολογικό χάρτη και μία Μύηση, και μάλιστα με επιτακτικό τρόπο, απαίτησε να παραλάβει το προϊόν που πλήρωσε, καθώς επίσης θεώρησε, πως κάποιος χρηματίζεται, ενώ πολλάκις έχουμε διευκρινίσει, πως τα χρήματα κατατίθενται για λογαριασμό Μη Κερδοσκοπικής Δράσης.

Δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι στην κοινωνία μας, που θεωρούν ότι: <<Τίποτε δεν μπορείς να λάβεις, αν προηγουμένως δεν πληρώσεις>>. Ή ότι τίποτα δεν είναι <<τσάμπα>>.

Εξάλλου, ουκ ολίγα μυητικά και αποκρυφιστικά τάγματα και συστήματα, ζητούν επιμόνως πολλά χρήματα από τους επίδοξους εσωτεριστές, προκειμένου να τους υποβάλλουν σε μύηση.
Αποδεικνύοντας έτσι, για ακόμη μία φορά πως οι αρχηγοί αυτών, πλανημένοι και εξαπατημένοι από την φιλοχρηματία και ματαιοδοξία τους, ατόπημα που τους στερεί την δυνατότητα της εκ βάθου γνώσης και αντίληψης της συμπαντικής λειτουργίας της ΑΓΑΠΗΣ, που λέγει εν ολίγοις: Αγάπη είναι κάτι που σε εξωθεί να προσφέρεις καθετί αγαθό(υλικόν ή νοητόν ή συναισθηματικόν κ.ο.κ.) αυθόρμητα και με μεγάλη χαρά σε κάποιον χωρίς να έχεις προσδοκία ανταπόδοσης κάποιου άλλου αγαθού.

Δυστυχώς, αυτά τα κερδοσκοπικά φαινόμενα των ανωτέρω εταιρειών, αφυπνίζει πολλές φορές την καχυποψία πολλών και πολλές φορές εξαναγκάζει κάποιους να την συμβουλεύονται...Γεγονός που πολλές φορές, τους οδηγεί στο να αδικούν και οργανώσεις οι οποίες έχουν υγιείς και ανιδιοτελείς σκοπούς...

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Νέος Κύκλος Μελέτης και Μυήσεων της ΑΜΡΑ
« Απάντηση #9 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2012, 15:31:57 »
Αδελφέ μου,

για να γίνουν κάποια έργα ή ακόμα για να λειτουργήσει ένας Μη Κερδοσκοπικός οργανισμός, χρειάζονται και τα αντίστοιχα Κεφάλαια.  Οι περισσότεροι Μη Κερδοσκοπικοί οργανισμοί στηρίζουν το έργο τους, μόνο, από τις συνδρομές και τις δωρεές Μελών.

'Ομως όσον αφορά τον "Ροδόκηπο των Φιλοσόφων", για να μην επιβαρύνουμε τα Μέλη, χτίσαμε, μία Επιχειρηματική Δράση, που θα δημιουργήσει την κατάλληλη Κεφαλαιοποίηση για να υλοποιηθούν τα έργα που έχουμε ενημερώσει πως θα ακολουθήσουν μετά τον Αρχικό μας Πνευματικό Σχεδιασμό, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί μία υποδομή στήριξης, της απελευθέρωσης μας, και πνευματικά, και κοινωνικο-πολιτικά.

Η ετήσια συνδρομή Μέλους, των 50 ευρώ, είναι απολύτως συμβολική, και δεν ανταποκρίνεται καθόλου, στις ανάγκες λειτουργίας του Οργανισμού, και φυσικά, δεν στηριζόμαστε στις συνδρομές μελών, για τα έργα που θα ακολουθήσουν.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 12, 2012, 15:36:46 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Νέος Κύκλος Μελέτης και Μυήσεων της ΑΜΡΑ
« Απάντηση #10 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2012, 16:25:16 »
Εξάλλου, ουκ ολίγα μυητικά και αποκρυφιστικά τάγματα και συστήματα, ζητούν επιμόνως πολλά χρήματα από τους επίδοξους εσωτεριστές, προκειμένου να τους υποβάλλουν σε μύηση.
Αποδεικνύοντας έτσι, για ακόμη μία φορά πως οι αρχηγοί αυτών, πλανημένοι και εξαπατημένοι από την φιλοχρηματία και ματαιοδοξία τους, ατόπημα που τους στερεί την δυνατότητα της εκ βάθου γνώσης και αντίληψης της συμπαντικής λειτουργίας της ΑΓΑΠΗΣ

Μυήσεις του Τάγματος των Ιωαννιτών, καθώς και του Αμιγούς Ελευθεροτεκτονισμού, κοστολογούνται, γύρω στα 1000 ευρώ1.  Μπορείτε να επικοινωνήσετε και να μάθετε, αν μείωσαν τις τιμές λόγω κρίσης...  ;D

Αυτές οι τελετές απονομής τίτλων, δεν ανταποκρίνονται στην Αυθεντικότητα της Ελληνικής Εσωτερικής Φιλοσοφίας, αλλά σε λέσχες με στόχο τις γνωριμίες2, είτε για λόγους οικονομικούς, είτε για λόγους πολιτικούς, είτε απλά για λόγους ιδρυματοποίησης των διαφορετικών ή περιθωριοποιημένων ψυχισμών, παρέχοντας λέσχες αμπελοφιλοσοφίας.

Ο Αυθεντικός Εσωτερισμός, όμως, είναι Πρακτικός Διαφωτισμός.
Η Φώτιση είναι Συν-ευθύνη, για την Δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου.
'Αλλη Φώτιση δεν υπάρχει.
_____________________________________________________________

1 Γνωρίζουμε περιπτώσεις που πλήρωσαν μέχρι και 3000 ευρώ για να αγοράσουν βαθμούς, και ψευτοπαράσημα.  

2 Παρόμοιοι τίτλοι, προβάλλονται σε βιογραφικά, με στόχο την διευκόλυνση σε Διεθνείς Δημόσιες σχέσεις, είτε όσον αφορά την επιχειρηματικότητα, είτε όσον αφορά την πολιτική.

http://www.eklogika.gr/page/Vouli/papandreou_g

Διακρίσεις:
• Περού, Λίμα – Παρασημοφόρηση από τον ΥΠΕΞ Περού κ. Allan Wagner Tizon, με τον Μεγαλόσταυρο » Ήλιος του Περού «, 31 Οκτωβρίου 2003
• ΗΠΑ, Ουάσιγκτον – Βραβείο: Υπερασπιστής της Δημοκρατίας του Parliamentarians for Global Action Κοινοβουλευτικοί για Παγκόσμια Δράση , 17 Σεπτεμβρίου, 2003
• Ιταλία-Ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος της Αξίας (2003)
• Ουγγαρία-Ανώτερος Ταξιάρχης του Τάγματος της Αξίας (2003)
• Βράβευση του Υπουργού Εξωτερικών κ. Γιώργου Α. Παπανδρέου με το ανθρωπιστικό βραβείο «Jackie Robinson» από United States Sport Academy (U.S.S.A.) (26 Ιουλίου 2002)
• Βατικανό, Ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος του Πίου ΙΧ από τον Πρέσβη της Αγίας Έδρας Mgr Paul Tabet, Εκπρόσωπο του Πάπα Ιωάννη Παύλου Β’ (Αθήνα, 11 Νοεμβρίου 2002)
• Πορτογαλία-Ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος του Infante dom Henrique (2002)
• Βέλγιο-Ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος του Στέμματος (2001)
• Ισπανία-Ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος της Ισαβέλλας της Καθολικής (2001)
• Eastwest Institute 2000 Awards – Peace Building Awards . Βραβείο «Σημαίνων ανήρ του έτους 2000. Στον Υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Α. Παπανδρέου και στον Υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας Ismail Cem, για τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσέφεραν στην βελτίωση των διμερών σχέσεων (2 Μαΐου 2000)
• Γερμανία-Ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος της Αξίας, πρώτης τάξεως (2000)
• Αναγόρευση σε Μέγα ταυροφόρο του Τάγματος των Ορθοδόξων Σταυροφόρων του Παναγίου Τάφου και Απονομή του Μεγαλόσταυρου από τον Πατριάρχη της Αγίας Πόλεως Ιερουσαλήμ και πάσης Παλαιστίνης Διόδωρο Α’ (30 Σεπτ. 1999)
• Σουηδία-Ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος του Πολικού Αστέρος (1999)
• Αυστρία-Ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος της Τιμής, πρώτης τάξεως (1999)
• Εσθονία-Ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος του Λευκού Αστέρος (1999)
• Βραβείο του Ιδρύματος Μπότση για την «Προαγωγή της Δημοσιογραφίας, τους πολύπλευρους αγώνες του για να γίνει θεσμός του Δημοκρατικού μας πολιτεύματος η Ελεύθερη Ραδιοφωνία» (1988)
• Ισπανία-Ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος της Πολιτικής Αξίας (1998)
• Ειδικό Βραβείο Ειρήνης και Φιλίας Αμπντί Ιπεκτσί (Ιούνιος 1997) «για τη δραστηριότητά του υπέρ της Ελληνο-Τουρκικής Προσέγγισης κατά την περίοδο 1995 -1996, ως Υπουργού Παιδείας»
• Βραβείο από την Οργάνωση » SOS Ρατσισμός » για την προσφορά του στον αγώνα ενάντια στο Ρατσισμού και την Ξενοφοβία (1996)
• Πολωνία-Ανώτερος Ταξιάρχης του Τάγματος της Πολωνικής Δημοκρατίας (1996)
• Φινλανδία-Ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος του Λέοντος (1996)
• Ουκρανία-Ταξιάρχης του Τάγματος του Yaroslav (1996)
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 12, 2012, 22:23:05 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Ζ

  • ΑΜΡΑ - Φίλος(Δ)
  • ***
  • Μηνύματα: 8
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: Νέος Κύκλος Μελέτης και Μυήσεων της ΑΜΡΑ
« Απάντηση #11 στις: Νοεμβρίου 24, 2012, 22:10:58 »
Αγαπητοί Αδελφοί και Φίλοι,

επειδή ο αριθμός των συμμετεχόντων έχει υπερβεί τον προγραμματισμένο αριθμό, γι΄αυτό δεν θα δεχτούμε άλλες αιτήσεις για τον Κύκλο Μυήσεων της ΑΜΡΑ, για το έτος 2012. Κατ΄εξαίρεση όσοι έχουν δηλώσει πως θέλουν να εγγραφούν και δεν έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους, έχουν προθεσμία να εγγραφούν, ή να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους, μέχρι τέλος του έτους.

Οι εγγραφές μας κλείνουν 31/12/2011, για όσους θέλουν ακόμα να εγγραφούν.

Για το έτος 2013 τι γίνεται; Υπάρχει προθεσμία εγγραφής;
........

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Νέος Κύκλος Μελέτης και Μυήσεων της ΑΜΡΑ
« Απάντηση #12 στις: Νοεμβρίου 24, 2012, 22:26:09 »
Η προθεσμία εγγραφής είναι πάντα μέχρι τέλους του κάθε προηγούμενου έτους.

Επίσης είναι σημαντικό να ενημερώσουμε, πως λόγω οικονομικής κρίσης, έχουμε αλλάξει την διαδικασία της ετήσιας συνδρομής μέλους. Πέρα από μία συμβολική εγγραφή των 50 ευρώ, η ετήσια συνδρομή ως μέλος του Ροδόκηπου των Φιλοσόφων θα είναι εφόρου ζωής, απολύτως ΔΩΡΕΑΝ.

Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία "Ο Ροδόκηπος των Φιλοσόφων" στην οποία ανήκει και η ΑΜΡΑ, θα αντλεί τα Κεφάλαια Κίνησής της, μέσα από υγιή επιχειρηματικότητα, χωρίς να επιβαρύνει τα μέλη της, με συνδρομές, παρέχοντας πλήθος υπηρεσίες απολύτως δωρεάν ή με χαμηλό κόστος, όσον αφορά ακαδημαϊκού επιπέδου σεμινάρια.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 24, 2012, 22:37:07 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/