Αποστολέας Θέμα: Μαγικά τυπικά και τελετουργίες  (Αναγνώστηκε 34572 φορές)

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Μαγικά τυπικά και τελετουργίες
« στις: Σεπτεμβρίου 13, 2011, 23:42:46 »
'Ενα σημαντικό βιβλίο, για τους ερευνητές της Μαγείας είναι το τυπικό του Αβραμελέν1.

Το κεντρικό νόημα του Βιβλίου, είναι μία Μαγική προετοιμασία, έτσι ώστε να έρθουμε σε επαφή με έναν "Οδηγό", και μέσω αυτού του "Οδηγού", ή "Φύλακα", να επιτελέσουμε τις υπόλοιπες τελετουργίες, για την επίτευξη των στόχων μας.

Τι είναι όμως όλες αυτές οι Μαγικές Τελετουργίες, ποια είναι η προέλευση τους, πως λειτουργούν, αν λειτουργούν, και για ποιο στόχο ή στόχους γίνονται?
__________________________________________________

1 http://www.tetraktys.gr/shoping?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=867&category_id=44

Αυτό το σπάνιο και μοναδικό στο είδος του χειρόγραφο, δίνει στον Έλληνα αναγνώστη με την μετάφρασή του, για πρώτη φορά, ένα πολύ σπουδαίο έργο περί Μαγείας.

Στο Πρώτο Βιβλίο υπάρχουν συμβουλές του Αβραάμ προς τον γιο του Λαμέχ και μια αυτοβιογραφία. Στο Δεύτερο Βιβλίο υπάρχει μια γενική και πλήρης περιγραφή των μέσων και των τρόπων για την απόκτηση των επιθυμητών μαγικών δυνάμεων και στο Τρίτο Βιβλίο αναφέρεται η χρησιμοποίηση των δυνάμεων αυτών για την επίτευξη πολλών μαγικών αποτελεσμάτων.

Το σύστημα αυτό έχει την βάση του στην Καββάλα. Τα καββαλιστικά τετράγωνα του Τρίτου Βιβλίου, στα οποία τα ονόματα είναι φορείς δυνάμεων, δίνουν στο χειρόγραφο αυτό μια μεγάλη αξία, ενώ ο τρόπος της χρήσης, του δίνει την μοναδικότητα στο είδος του.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 13, 2011, 23:46:47 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Ορφέας

  • Διαχειριστής
  • ******
  • Μηνύματα: 1.717
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: Μαγικά τυπικά και τελετουργίες
« Απάντηση #1 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2011, 00:55:51 »

   ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΩΤΟ

    Το βιβλίο αυτό το έδωσε ένας ευσεβής εβραίος σαν κληρονομιά στον γιο του. Σ' αυτό περιγράφει τα ταξίδια του και όλα όσα έμαθε από τις επίμονες έρευνές του. Επίσης περιγράφει, πως πρέπει να αναζητηθεί και πως να γίνει χρηστή χρήση της Μαγείας, μαζί με μια αυστηρή προειδοποίηση για την λανθασμένη εφαρμογή της.

    "Αυτό είναι το βιβλίο της πραγματικής πρακτικής μαγείας, που εγώ ο Αβραάμ, γιος του Σίμωνα από την φυλή των ιουδαίων, την έμαθα εν μέρει από τον πατέρα μου, εν μέρει από άλλους πιστούς, έμπιστους και σοφούς ανθρώπους.

    Έτσι πραγματοποίησα μεγάλα και θαυμαστά πράγματα, που τα βρήκα δίκαια και αληθινά. Το βιβλίο αυτό το έγραψα και το φύλαξα σαν έναν αμύθητο θησαυρό και το έδωσα στον μικρότερο γιο μου τον Λάμεχ, ώστε να μπορεί και αυτός να βλέπει, να παρατηρεί και να πραγματοποιεί τα παντοδύναμα θαύματα που ο θεός με την χάρη του επέτρεψε να πραγματώνει ο άνθρωπος. Στον άλλον μου γιο τον Ιωσήφ, έδωσα την παράδοση της ιερής Καμπάλα".



    Ο αναφερόμενος ως συγγραφέας του βιβλίου, Μάγος Αβραάμ που γεννήθηκε το 1362 στην Worms της Γερμανίας και πέθανε το 1458, περιπλανήθηκε σε όλον τον γνωστό τότε κόσμο, αναζητώντας την Σοφία. Η ιστορία του σχεδόν προκλητικά θυμίζει -αν δεν ταυτίζεται- την μυθιστορία του Κρίστιαν Ρόζενκρόιτς, του υποτιθέμενου ιδρυτή των Ροδόσταυρων. Ο ζηλωτής Αβραάμ, (τα ονόματα που αναφέρονται έχουν συμβολική σημασία, έτσι και το "Αβραάμ", θυμίζει τον αναζητητή Αβραάμ που πήγε στους Χαλδαίους από τους οποίους διδάχθηκε την "Τέχνη"), όταν έλαβε το "Κάλεσμα", αναζήτησε για κάποιον σοφό διδάσκαλο κι έτσι στην αρχή, "άκουσα", όπως έγραψε, "για κάποιον Ραββίνο που λέγανε ότι έμενε στο Mainz και ότι ήταν γεμάτος από θεία και μαγική σοφία. ξεκίνησα λοιπόν και ταξίδεψα μέχρι τo Mainz. Εκεί έψαξα και βρήκα αυτόν τον άνθρωπο για να μου μάθει την σοφία. Όμως αυτός ο καλός άνθρωπος, δεν είχε λάβει ακόμα την χάρη από τον θεό να δημιουργεί κάτι τέλειο και αιώνιο. Γιατί όσο κι αν προσπαθούσε, όσο κι αν έλεγε πως μπορούσε να μου διδάξει μερικές σοφίες και Μυστήρια της ιερής Μαγείας, η διδασκαλία του δεν ήταν σωστή ούτε βασιζόταν στην Καμπάλα".

    "Ήταν πολύ περισσότερο ταχυδακτυλουργίες γεμάτες προλήψεις και δεισιδαιμονίες. Είχε φτιάξει ένα μείγμα απ' όλες τις προλήψεις όλων των λαών και όλων των εθνών. Με τις προλήψεις όλων των λαών και όλων των εθνών. Με τις προλήψεις αυτές τον τύφλωσαν τα πνεύματα, αφού του πρόσφεραν υπάκουα τις υπηρεσίες τους. Έτσι όμως νόμιζε, ότι αυτά γινόντουσαν από την δύναμη της αληθινής μαγείας και δεν προσπαθούσε να αποκτήσει καμιά άλλη σοφία".

    "Αυτό το λάθος το είχα κάνει και εγώ, μέχρις ότου συνάντησα μετά από δέκα χρόνια στην Αίγυπτο, τον Αμπραμελέν, που με οδήγησε, όπως θα δεις αργότερα, στον σωστό δρόμο...."

    Το Μαγικό τυπικό του Αμπραμελέν, παρότι φαινομενικά δείχνει σαν βιβλίο δαιμονολογίας, στην πράξη είναι μια άριστη μέθοδος μύησης στην ιερή Τέχνη της Μαγείας, αρκεί βέβαια να αποκρυπτογραφηθεί και να διδαχθεί μετά από αποσυμβολισμό και να ερμηνευθεί επαρκώς. Διαφορετικά είναι απλά ένα παράξενο και μυστηριακά ενδιαφέρον ανάγνωσμα, του οποίου όμως η κυριολεκτική ερμηνεία, όχι μόνον δεν βοηθά, αλλά τουναντίον κρύβει και αρκετούς κινδύνους. Στα θέματα που είναι μόνον για τα μέλη, θα παρουσιαστεί αποκρυπτογραφημένη η μέθοδος μαθητείας στην Μαγεία, του Μαγικού τυπικού του Αμπραμελέν....


   
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού, και μας φιμώνουν να μην ενημερωθεί ο κόσμος. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. Εχουν ενημερωθεί παγκόσμια Πανεπιστήμια - Κυβερνήσεις https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

hierophantis

  • Μηνύματα: 42
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: Μαγικά τυπικά και τελετουργίες
« Απάντηση #2 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2011, 13:25:43 »
ειλικρινα σας ευχαριστώ πολυ για την γνώση που μου παρέχεται !
το παρήγγειλα .
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 14, 2011, 13:32:17 από hierophantis »

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Μαγικά τυπικά και τελετουργίες
« Απάντηση #3 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2011, 08:52:31 »
ειλικρινα σας ευχαριστώ πολυ για την γνώση που μου παρέχεται !

Να ΄σαι καλά αδελφέ μου. 'Ολοι μας χρειάζεται να προσφέρουμε, έτσι ώστε ο κόσμος μας, να γίνεται καθημερινά, όλο και καλύτερος.
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Ορφέας

  • Διαχειριστής
  • ******
  • Μηνύματα: 1.717
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: Μαγικά τυπικά και τελετουργίες
« Απάντηση #4 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2011, 10:55:25 »
ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΤΥΠΙΚΟ ΤΟΥ ΑΜΠΡΑΜΕΛΕΝ

Βιβλίο πρώτο

Κεφάλαιο πέμπτο


Δεν αρκεί να γυρίζει κανείς από χώρα σε χώρα και από τόπο σε τόπο χωρίς να κάνει κάτι χρήσιμο. Πολύ περισσότερο είναι υποχρεωμένος να δίνει αναφορά για όλα τα πράγματα που είδε, που βίωσε και που έμαθε, ώστε να μπορεί κάποιος να αποφασίσει για το αν το θέμα του είναι απλή φαντασία ή είναι θεμελιωμένο πάνω στην αλήθεια. Για αυτό γιε μου για να μπορώ να σου δώσω ένα καλό παράδειγμα, θέλω σ' αυτό το πέμπτο κεφάλαιο να σου περιγράψω όλους τους δασκάλους που είδα στην τέχνη αυτή. Στο επόμενο κεφάλαιο θα διηγηθώ μερικά πράγματα που έμαθα και είδα από αυτούς.

Στην αρχή έμαθε πως ήταν ο πρώτος διδάσκαλος που επισκέφθηκα, ο Ραβίνος Μωυσής από το Mainz. Ήταν ευλαβικός, αλλά άπειρος στην σωστή μαγεία. Για αυτόν είχαν σημασία τα προληπτικά μυστικά που είχε μαζέψει από πολλούς εθνικούς λαούς, γεμάτα από ειδωλολατρισμό.  Για αυτό το λόγο δεν τον σεβόντουσαν οι αγαθοί Άγγελοι και δεν έπαιρνε καμιά απάντηση από αυτούς. Απεναντίας οι κακοί τον έβριζαν. Τον εξυπηρετούσαν σε μηδαμινά θέματα που δεν είχαν καμιά αξία και έτσι τον εμπόδιζαν στο να μπει στον σωστό δρόμο.

Στο Στρασβούργο συνάντησα έναν χριστιανό, τον Meister Jakob. Ήταν ένας γελωτοποιός, χωρίς καμιά γνώση της αληθινής τέχνης.

Στην Πράγα είδα τον τριπάνουργο Αντώνιους. μας έδειξε πολλά θαυμάσια πράγματα. Ευτυχώς που ο Ύψιστος δεν με άφησε να βυθιστώ σε αυτά τα βάθη του διαβόλου, γιατί περί αυτού επρόκειτο. Πρόσεχε γιε μου, μην πέσεις στην παγίδα τέτοιων καμωμάτων.

Στην Αυστρία βρήκα πολλούς, αλλά όλοι τους ήταν φτωχοί ερασιτέχνες.

Στην Ουγγαρία βρήκα έναν λαό που δεν σεβόταν τον θεό, οτύε φοβόταν τον διάβολο και που ήταν χειρότερος από τα ζώα.

Στην Ελλάδα βρήκα αγαθούς γέροντες που όμως ήταν εθνικοί, άπιστοι. τρεις από αυτούς ήταν σπουδαιότεροι. Έμεναν σε μια έρημο και έκαναν διάφορα θαυμαστά πράγματα. Προξενούσαν καταιγίδες, χαλάζι, ηλιοφάνεια κατά την νύχτα και κατά το μεσονύκτιο, μπορούσαν να σταματούν ρυάκια και πολλά άλλα. Όλα δε αυτά τα έκανα με την δύναμη μερικών ύμνων και αριθμών, τους οποίους έγραφαν στην Γη. Στην τέχνη όμως αυτή δεν υπήρχε τίποτα για την δόξα του θεού, αφού δεν προέρχονταν από μια αληθινή μαγική βάση.

Στην Κωνσταντινούπολη βρήκα τον Σίμωνα Μωυσή και τον Ραβίνο Αβραάμ. Και οι δύο ήταν όπως ο Μωυσής από το Mainz.

Στην Αίγυπτο βρήκα κατά τα ταξίδια μου πέντε σοφούς άνδρες. Οι τρεις από αυτούς έκαναν τις υποθέσεις τους σύμφωνα με τα αστέρια., πράγμα πολύ δύσκολο και με μεγάλο χάσιμο χρόνου και οι δύο άλλοι με τα μέσα του διαβόλου, όπως ο Αντώνιους από την Πράγα.

Στην Αραβία βρήκα μάγους που δούλευαν με βότανα. Είχαν σπουδαία γνώμη για τον εαυτό τους και γενικά στα μεγάλα μου ταξίδια στην Αραβία δεν βρήκα τίποτα σπουδαίο, μέχρις ότου οδήγησε ο θεός τα βήματα μου στον Αμπραμελέν. Αυτός ήταν ο μοναδικός που μου έδειξε τον σωστό δρόμο προς την μαγεία των προγόνων μας.

Αργότερα βρήκα στο Παρίσι έναν που τον έλεγαν Ιωσήφ και που εργαζόταν σχεδόν όπως ο Αμπραμελέν, αλλά χωρίς να έχει την τελειότητα του.

Στην Ιταλία και στην Γερμανία βρήκα ανθρώπους οι οποίοι είχαν αποκτήσει την σοφία τους από το διάβασμα και από ακούσματα, χωρίς λοιπόν καμιά αξία....
 

Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού, και μας φιμώνουν να μην ενημερωθεί ο κόσμος. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. Εχουν ενημερωθεί παγκόσμια Πανεπιστήμια - Κυβερνήσεις https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Ορφέας

  • Διαχειριστής
  • ******
  • Μηνύματα: 1.717
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: Μαγικά τυπικά και τελετουργίες
« Απάντηση #5 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2011, 12:36:27 »

Ένα θέμα που αναδύεται σε σχέση με την πρακτική άσκηση πάνω στο τυπικό του Αμπραμελέν, έχει να κάνει με την θρησκευτική βάση όπου θα στηριχθεί ο νεόφυτος Μάγος. Αυτό που συνήθως διαδίδεται σε σχετικές συζητήσεις είναι ότι, απαραίτητα ο νεόφυτος οφείλει να παραμένει στην θρησκεία των παιδικών του χρόνων, αν πρόκειται να ασχοληθεί με το τυπικό του Αμπραμελέν.

Σαν παράδειγμα, κατατίθεται μία παράθεση από το esoterica, όπου ένας αυτοαποκαλούμενος "Αδελφός Ροδόσταυρος" παραθέτει την άποψη του.

Απεστάλη από F.R.C : 12/03/2007, 11:43:17   http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=9066   

"Όσον αφορά στο "Μαγικό Τυπικό του Μάγου Αβραμελέν" έχω να σημειώσω ότι είναι ίσως το πιο πλήρες σύστημα μαγείας που έχω διαβάσει. Όμως είναι και το ποιο επικίνδυνο γιατί προϋποθέτει απόλυτη και γνήσια Καθαρότητα του Μύστη.Αξίζει να αναφέρω πως ο γνωστός αποκρυφιστής Άλιστερ Κρόουλι είχε νοικιάσει ένα κτήμα στη Σκωτία για να εργαστεί εκεί με την ησυχία του πάνω στο Τυπικό του Αβραμελέν, όμως παράτησε αυτή του την Εργασία κυριευμένος από φόβο από αυτά που είχε δει! Προφανώς ο Κρόουλι ποτέ του δεν ήταν ικανός να πληρεί αυτή τη βασική προϋπόθεση...να είναι Καθαρός!

Και επειδή ανέφερες αυτό το εξαιρετικό έργο, θα ήθελα να πω για όποιον τύχει και διαβάσει αυτές τις σελίδες, πως το Τυπικό του Αβραμελέν λεέι κάτι που πουθενά αλλού, σε κανένα Γριμμόριο δε διαβάζουμε και που είναι ίσως το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει΄να έχει κατά νου όποιος ασχοληθεί ποτέ με "αυτά". Πρέπει να έχει πίστη στη θρησκεία των προγόνων του, στη θρησκεία με την οποία ανατράφηκε. Αν από Εβραίος γίνει Χριστιανός ή Μουσουλμάνος ή από Χριστιανός κάτι άλλο κτλ ποτέ του δε θα είναι σε θέση να ασχοληθεί με ασφάλεια με αυτή την Εργασία και ούτε θα έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Άλλος ένας κανόνας που ο Κρόουλι φάνηκε να αγνοεί..."


Και παρακάτω σε επόμενη παράθεση, συνεχίζει:

"Ο Αbramelen λέγοντας ότι ο καθένας πρέπει να έχει τη θρησκεία των προγώνων του θίγει κάτι πολύ σημαντικό για όποιον καταπιάνεται με τέτοιου είδους θέματα.

Αυτό που στην ουσία θέλει να πει είναι ότι είναι πολύ σημαντικό να μην έχει αποστασιοποιηθεί κανείς από τη θρησκεία με την οποία μεγάλωσε.Εν προκειμένω, εσύ αν και είσαι Έλληνας και η θρησκεία των προγώνων σου είναι η αρχαία ελληνική, μεγάλωσες όμως με τη χριστιανική θρησκεία και άρα αυτή πρέπει να διατηρήσεις άμα αποφασίσεις να ασχοληθείς με το τυπικό του Abramelen.

Ίσως σε μπερδεύει αυτό αλλά στην πραγματικότητα είναι απλό.Θα σου το δείξω με ένα παράδειγμα.
Έχοντας μεγαλώσει κάτω από την χριστιανική θρησκεία, στο υποσυνείδητό σου κυριαρχούν τα δικά της αρχέτυπα(αν μπορώ να τα αποκαλέσω έτσι). Αν εσύ τώρα βρείς κάποια αιγυπτιακή τελετή επίκλησης κάποιων δαιμώνων πιθανότατα θα αποτύχεις(στην καλύτερη γιατί στην χειρώτερη δεν θες να μάθεις τι γίνεται!)Θα αποτύχεις διότι πολύ απλά οι θεότητες που θα επικαλεστείς για προστασία δεν θα σου είναι οικίες!Δε θα εμπνέεσαι ούτε θα συγκινήσαι στον ίδιο βαθμό από ότι αν έκανες την επίκληση με κάποιο Γριμμόριο.Με αυτή τη λογική δύσκολα ένας μουσουλμάνος μπορέι να εφαρμόσει κάποιο Γριμμόριο και ένας χριστιανός είναι ανίκανος να εκτελέσει σωστά έναν ινδικό εξορκισμό.
Το συγκεκρυμένο Τυπικό του Abramelen όμως μπορεί να το εκτελέσει οποιοσδήποτε διότι επικαλέιται το όνομα Του Θεού και μπορεί να το ερμηνεύσει όπως αρμόζει στη θρησκεία του.

Τώρα βέβαια θα ρωτήσεις τι γίνεται στην περίπτωση που εσύ πχ αν και Έλληνας χριστιανός, συγκινήσαι πολύ περισσότερο με το δωδεκάθεο και τη θησεία του Προμηθέα παρά του Χριστού.Σε αυτή την περίπτωση οι απόψεις είναι δύο.

1.Αφού σε συγκινεί το δωδεκάθεο περισσότερο τότε αυτό πρέπει να υιοθετήσεις.

2.Αν το υιοθετήσεις την έβαψες γιατί η ανατροφή σου ως χριστιανός έχει χαράξει μέσα σου βαθιά σημάδια που βρίσκονται συνεχώς στο υποσυνείδητό σου.Αν και το δωδεκάθεο σε συγκινεί περισσότερο εν τούτοις σε περίπτωση κάποιας απρόβλεπτης συμπεριφοράς του δαίμωνα(επίθεση) η όποια επίκληση σε ελληνική θεότητα θα αποτύχει γιατί όσο κι αν την ασπάζεσαι(τη θεότητα) δεν μπορεί να χαραχθεί στο υποσυνείδητό σου το ίδιο όσο η θεότητα με την οποία ανατράφηκες ως παιδί.Από έξω θα φαίνεσαι σταθερός ενώ από μέσα το οικοδόμημά σου θα είναι υπό κατάρευση αφού η βάση του είνια σαθρή, έτσι δε θα μπορέσεις να επιβληθείς στον δάιμονα και...game over!!!"


Η άποψη που εκφράζει είναι παντελώς λανθασμένη. Είναι άποψη κάποιου που ούτε έχει εντρυφήσει επαρκώς στο πολύ σοβαρό θέμα "Μαγεία", ούτε προφανώς έχει στοιχειωδώς έστω ασχοληθεί με την πρακτική της. Πράγματι, ο πολύ επιπόλαια συμβουλεύων "F.R.C.", παραδέχεται αφοπλιστικά στην μεθεπόμενη παράθεσή του ότι: "Η αλήθεια είναι ότι έχω ασχοληθεί αρκετά σοβαρά με το θέμα ψάχνοντας και διαβάζοντας πολλά.Το κακό είναι ότι παραμένω θεωρητικός κι αυτό για δύο απλούς λόγους.Πρώτον πρέπει να ξέρεις πολύ καλά τους κανόνες πριν "παίξεις" (ας μου επιτραπεί ο όρος).
Δεύτερον, επειδή πάντα έψαχνα μόνος δεν μπορώ να είμαι ποτέ σίγουρος ότι θα πραξω σωστά και δε θα παραλύψω τίποτα θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή μου καθώς και τη ζωή αυτών που αγαπώ.
Οφέιλω να παραδεχτώ πως η Μαγεία πάνω από όλα είναι ΠΡΑΞΗ και πάλι ΠΡΑΞΗ.Πως όμως κανείς να προχωρήσει αν δεν είναι σίγουρος;"


Για ευχητική και προσευχητική εργασία, συνιστούμε ανεπιφύλακτα στον καθένα και στην καθεμία, να ακολουθεί το θρησκευτικό πλαίσιο με το οποίο έχει μεγαλύτερη εξοικείωση και είναι γεγονός ότι κατά κανόνα έχει, με την θρησκεία της οικογένειας όπου ανατράφηκε. Τέτοια εργασία όμως είναι επιφανειακή και το κομμάτι του εαυτού μας που συμμετέχει είναι το συναισθηματικό, το οποίο φυσικά επηρεάζει άμεσα το βουλητικό, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της συναισθηματικής σφαίρας.

Όμως η Μαγεία είναι τελείως διαφορετικό πράγμα. Με την Μαγεία προσεγγίζουμε τμήματα του είναι μας στο ασυνείδητο παντελώς αρχέγονα, δομημένα και δημιουργημένα σε μια ξεχασμένη πλέον εποχή της ιστορίας της ανθρωπότητας, τμήματα τα οποία καμία σχέση δεν έχουν με μονοθεϊστικές προκαταλήψεις και θεοκρατικές αντιλήψεις. Στην πρακτική Μαγεία ο Νεόφυτος Μάγος οφείλει να ξαναγυρίσει στην εποχή όπου χαράχτηκαν για πρώτη φορά τα ένστικτα και να εξοικειωθεί απόλυτα με αυτήν την εποχή και με αυτές τις ανεξίτηλες καταγραφές, οι οποίες προφανέστατα είναι στην ολοκληρία τους φυσιολατρικές. Αν κάποιος αρνείται να είναι Πανθεϊστής, καλύτερα να κρατάει ασφαλείς αποστάσεις από την ιερή Μαγεία. Αυτές οι Τέχνες δεν είναι για αυτόν.

Ειδικότερα τονίζεται πάλι ότι το τυπικό του Αμπραμελέν είναι πρακτική Καμπάλα και η Καμπάλα - παρά τις φιλόδοξες αλλά αποτυχημένες προσπάθειες κάποιων ραβίνων να την παρουσιάσουν μονοθεϊστική εβραϊκή - ήταν, είναι και θα παραμείνει αναλλοίωτα Πανθεϊστική και ως τέτοια είναι απαραίτητο να την "δει" ο Ζηλωτής, αν επιθυμεί σοβαρά να ενασχοληθεί με την υψηλή Γνώση και Τέχνη.

Επιπλέον, το ξεκίνημα στην πρακτική Καμπάλα καθότι ξεκινάει από την σφαίρα της Γης, οφείλει ο φιλόδοξος "Μάγος", όχι απλά να εξοικειωθεί με τον Παγανισμό, αλλά και να εναρμονιστεί ολοκληρωτικά με την Φύση, γενόμενος καταρχήν μαθητευόμενος και αφοσιωμένος Σαμάνος.
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού, και μας φιμώνουν να μην ενημερωθεί ο κόσμος. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. Εχουν ενημερωθεί παγκόσμια Πανεπιστήμια - Κυβερνήσεις https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

hierophantis

  • Μηνύματα: 42
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: Μαγικά τυπικά και τελετουργίες
« Απάντηση #6 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2011, 15:23:44 »
είπατε ότι : Επιπλέον, το ξεκίνημα στην πρακτική Καμπάλα καθότι ξεκινάει από την σφαίρα της Γης, οφείλει ο φιλόδοξος "Μάγος", όχι απλά να εξοικειωθεί με τον Παγανισμό, αλλά και να εναρμονιστεί ολοκληρωτικά με την Φύση, γενόμενος καταρχήν μαθητευόμενος και αφοσιωμένος Σαμάνος.

η σύνδεση με την γη δεν χρειαζεται να ανατυξεις και της αισθησης σου μεσα απο την παρατήρηση και την προσοχη σε αυτές , και παράλληλα δεν χρειάζεται να συνδεθείς και με την σελήνη  ?
ρωτώ γιατί αυτά τα αντιλήφθηκα  από μόνος  μου και δεν γνωρίζω αν όντως είναι έτσι ...


Ορφέας

  • Διαχειριστής
  • ******
  • Μηνύματα: 1.717
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: Μαγικά τυπικά και τελετουργίες
« Απάντηση #7 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2011, 16:41:33 »
είπατε ότι : Επιπλέον, το ξεκίνημα στην πρακτική Καμπάλα καθότι ξεκινάει από την σφαίρα της Γης, οφείλει ο φιλόδοξος "Μάγος", όχι απλά να εξοικειωθεί με τον Παγανισμό, αλλά και να εναρμονιστεί ολοκληρωτικά με την Φύση, γενόμενος καταρχήν μαθητευόμενος και αφοσιωμένος Σαμάνος.

η σύνδεση με την γη δεν χρειαζεται να ανατυξεις και της αισθησης σου μεσα απο την παρατήρηση και την προσοχη σε αυτές , και παράλληλα δεν χρειάζεται να συνδεθείς και με την σελήνη  ?
ρωτώ γιατί αυτά τα αντιλήφθηκα  από μόνος  μου και δεν γνωρίζω αν όντως είναι έτσι ...



Επί των ερωτήσεων, συνέχεια στην θεματολογία που είναι αποκλειστικά για τα μέλη της ΑΜΡΑ....
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού, και μας φιμώνουν να μην ενημερωθεί ο κόσμος. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. Εχουν ενημερωθεί παγκόσμια Πανεπιστήμια - Κυβερνήσεις https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Ορφέας

  • Διαχειριστής
  • ******
  • Μηνύματα: 1.717
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: Μαγικά τυπικά και τελετουργίες
« Απάντηση #8 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2011, 09:31:33 »

Επανερχόμαστε να σημειώσουμε και να τονίσουμε ότι, κλειδί για την άσκηση της "Τέχνης" είναι η ιερή Καμπαλα και όπως γράφει και ο συγγραφέας του Μαγικού Τυπικού του Αμπραμελέν στην εισαγωγή του δεύτερου βιβλίου, "γιε μου, πολλά προσφέρονται κάτω από το όνομα της μαγείας, δεν είναι όμως τίποτα άλλο παρά απάτες και προλήψεις! Μόνον ότι προέρχεται από την Καμπάλα είναι αλήθεια!...."

Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού, και μας φιμώνουν να μην ενημερωθεί ο κόσμος. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. Εχουν ενημερωθεί παγκόσμια Πανεπιστήμια - Κυβερνήσεις https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

ΔΙΟς ΑΕΤΟς

  • Μηνύματα: 324
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: Μαγικά τυπικά και τελετουργίες
« Απάντηση #9 στις: Οκτωβρίου 13, 2011, 23:58:52 »
Συγνώμη που άργησα να δω τα τεκταινόμενα...μα αν κατάλαβα καλώς...ο κύριος που έστειλε το μέιλ θα ήθελε να ακολουθούμε (ΟΣΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΑ) τα μονοπάτια της πρακτικής μαγείας σύμφωνα με το δόγμα στο οποίο κάποτε μας βάπτισαν?????
Καλά ...αν είναι αυτό το νόημα...οι Αρχαίοι Έλληνες είχαν περιθώριο για κάτι τέτοιο...οι μουσουλμάνοι έχουν επίσης διότι μπορούν θαυμάσια να ασκήσουν αραβική μαγεία και μάλιστα με τυπικά από το ίδιο το Κοράν την μαγεία των Σούφι κτλ...οι Εβραίοι τα ίδια..έχουν την τεράστια δυναμική ΕΒΡΑΙΚΗς ΜΑΓΕΙΑς.Δηλαδή των ''Μαγικών χρήσεων'' των ψαλμών καθώς και του βιβλίου του Ενώχ,την Γέννεση,την Σοφία του Βασιλέως Σολομώντα κτλ κτλ....οκ....
Κοντολογίς όλοι οι λαοί κατά το δοκούν μέσα από τα ίδια τα δογματά τους ποιούν μαγεία ελευθέρας και με την άλλοτε σιωπηλή κι άλλοτε κανονική άδεια του κλήρου τους...
ΕΓΩ ΤΙ ΕΧΩ????Βαπτίστηκα Χριστιανή Ορθόδοξη.Κατά την απαίτηση λοιπόν του φίλου μας θα πρέπει να τελώ.... ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ????  ;D Δυστυχώς στο συγκεκριμένο κι ολίγον (επιτρέψτε μου μετα συγχωρήσεως) ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑ..που βεβαίως ανήκω,το να λαμβάνει μέρος κανείς σε τέτοιου είδους δραστηριότητες είναι όχι άπλα απαράδεκτο παρά και μη συγχωρητέο.
Ας είμαστε λοιπόν ρεαλιστές...Μάγοι και Μάγισσες θα υπάρχουν πάντοτε,μα στην ορθόδοξη εκλησσία τα μυαλά δεν πρόκειτε ποτέ να ανοίξουν και να γίνουν του 21 ου ΑΙΩΝΑ...έχουν παραμείνη μεσαιωνικά και βαθειά σκοταδιασμένα αδερφοί μου....
Το ευχάριστο είναι πως κανείς μας τώρα πια δεν φοβάται την κόλαση με δεδομένο πως την έχουμε καθημερινά εδώ εμπρός μας,και ο βρεγμένος το νερό δεν το φοβάται :D...

Το ακόμη πιο ευχάριστο είναι πως μοιραία οι χαλεποί καιροί έφτασαν πια στο τέλος τους...και η μεγάλη τρομερή θεά η ΝΕΜΕΣΙς θα αποδώσει τα τω Καίσαρα τω Καίσαρι και τα του...Θεού τω Θεώ....εν τέλει..
ΓΕΝΟΙΤΩ.
Ο ισχυρός ας επικρατήσει...

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Μαγικά τυπικά και τελετουργίες
« Απάντηση #10 στις: Οκτωβρίου 22, 2011, 04:27:36 »
Βαπτίστηκα Χριστιανή Ορθόδοξη.Κατά την απαίτηση λοιπόν του φίλου μας θα πρέπει να τελώ.... ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ????  ;D Δυστυχώς στο συγκεκριμένο κι ολίγον (επιτρέψτε μου μετα συγχωρήσεως) ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑ..που βεβαίως ανήκω,το να λαμβάνει μέρος κανείς σε τέτοιου είδους δραστηριότητες είναι όχι άπλα απαράδεκτο παρά και μη συγχωρητέο.

H Ορθόδοξη Χριστιανική Μαγεία, είναι ευρέως χρησιμοποιήσιμη, αν και τις περισσότερες φορές είναι κατάμαυρη, όπως τα ράσα των "ιερέων" τους.  ;D  'Αλλωστε η Μαύρη Μαγεία στη Δύση έχει τις ρίζες της στην Αίγυπτο, και κατ΄επέκταση στα 3 παρακλάδια (εβραϊσμό, μουσουλμανισμό, και ειδικά χριστιανισμό).

Μα ο κύριος λόγος άλλωστε που οι χριστιανοί οπαδοί, προσκυνούν τον Δαίμονα Ιεχωβά, και τον Μάγο Ιησού, δεν είναι ακριβώς επειδή ασυνείδητα και συνειδητά, προωθείται κυρίως η Μαύρη Μαγεία?

Ανοίγουν θάλασσες, κάνουν το νερό κρασί, βοηθούν να σκοτώνουν, άντρες, γυναίκες, ορφανά, και να παίρνουν τα λάφυρα τους κτλ... Δίνουν οικόπεδα στο παράδεισο, με αντάλλαγμα οικόπεδα στη γη.   ;D  'Ολα αυτά δεν είναι Μαύρη Μαγεία, μια και αποβλέπουν στην εκμετάλλευση αφελών, για δόξα και χρήμα?
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 22, 2011, 04:32:39 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

ΔΙΟς ΑΕΤΟς

  • Μηνύματα: 324
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: Μαγικά τυπικά και τελετουργίες
« Απάντηση #11 στις: Οκτωβρίου 22, 2011, 23:32:51 »
 :o ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.......Γ'Ι ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΔΡΑ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΙΕΡΟΣΟΛΎΜΩΝ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΚΟΝΤΑ....???? τς τς τς τς τςςςς.........
Καλά..τις επόμενες τελετές που θα κάνω θα τις κάνω σύμφωνα με το...ορθόδοξο τυπικό  ;D ;D ;D
Ο ισχυρός ας επικρατήσει...

Φάιζα

  • Μηνύματα: 7
  • Karma: 0
    • Προφίλ
    • Αστρολογία, αστρονομία, μαγεία, ταρώ
Απ: Μαγικά τυπικά και τελετουργίες
« Απάντηση #12 στις: Νοεμβρίου 11, 2011, 17:40:28 »
H Ορθόδοξη Χριστιανική Μαγεία, είναι ευρέως χρησιμοποιήσιμη, αν και τις περισσότερες φορές είναι κατάμαυρη, όπως τα ράσα των "ιερέων" τους.  ;D  'Αλλωστε η Μαύρη Μαγεία στη Δύση έχει τις ρίζες της στην Αίγυπτο, και κατ΄επέκταση στα 3 παρακλάδια (εβραϊσμό, μουσουλμανισμό, και ειδικά χριστιανισμό).
Μα ο κύριος λόγος άλλωστε που οι χριστιανοί οπαδοί, προσκυνούν τον Δαίμονα Ιεχωβά, και τον Μάγο Ιησού, δεν είναι ακριβώς επειδή ασυνείδητα και συνειδητά, προωθείται κυρίως η Μαύρη Μαγεία?
Ανοίγουν θάλασσες, κάνουν το νερό κρασί, βοηθούν να σκοτώνουν, άντρες, γυναίκες, ορφανά, και να παίρνουν τα λάφυρα τους κτλ... Δίνουν οικόπεδα στο παράδεισο, με αντάλλαγμα οικόπεδα στη γη.   ;D  'Ολα αυτά δεν είναι Μαύρη Μαγεία, μια και αποβλέπουν στην εκμετάλλευση αφελών, για δόξα και χρήμα?

Η Μαύρη Μαγεία έχει τις ρίζες της στην Μάνα Κίρκη. Διάβασε με μεγάλη προσοχή τα αρχαία μας κείμενα. Ο Εβραϊσμός, όχι οι σημερινοί γιαχβεϊστές, δεν ήταν έτσι. Σε παραπέμπω στα βιβλία του 4ου έτους της Θεολογικής σχολής. Το Ισλάμ δεν έχει μαγεία. Η Αραβική μαγεία έχει τις ρίζες της στην αρχαία ελληνοπερσική. Και δεν χωρά καμία αμφισβήτηση σε αυτό. Και βέβαια υπάρχουν 6 διαφορετικά είδη μαγείας στην αραβική.
Ο Ιεχωβά είναι ο Γιαχβέ, το τετραγράμματο ιώδ, χε, βαυ, χε, αλλά όλες οι γλώσσες σχεδον, χρησιμοποιούν 4 γράμματα για την έννοια Θεός. Ο Ιησούς θεωρείται η τότε ενσάρκωση του Αδώνιδος, ξέχωρα την πολιτική φύση του σκλαβωμένου Ιησού. Είναι Ρουχ Αλλάχ, δηλαδή πνεύμα Θεού.
Όσο για την κακή καταστροφή που περιγράφεις, θα πρέπει να ξέρεις πως όλοι σκοτώνουν, όλοι κομματιάζουν κλπ κλπ. Αυτή είναι η φύση του ανθρώπου.
Ομως, σε ένα φόρουμ που τιτλοφορείται ως έχει, δεν είναι κατανοητό να γράφονται τετοιες αναφορές. Διάβασε λίγο για τα Τάγματα, για τις Μυήσεις, για τους Στόχους, από την εποχή της Ιεράς Ελευσίνος μέχρι σήμερα.
Λίγο απ' έξω σε βρίσκω....
Μηδέν άγαν.

ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ

  • ΑΜΡΑ Σύμβουλος
  • *****
  • Μηνύματα: 578
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: Μαγικά τυπικά και τελετουργίες
« Απάντηση #13 στις: Νοεμβρίου 11, 2011, 19:14:19 »

           ΑΓΑΠΗΤΗ/ΤΕ    ΦΑΙΖΑ.....σε    χαιρω.....

                      ΑΣ   δουμε....και   ας   βαλουμε   τα   πραγματα  στη  θεση  τους.....

               ΑΓΑΠΗΤΕ/ΤΗ....το   λημμα   ΜΑΓΟΣ.....στο   ετυμολογικο   λεξικο   του   chantraine....iii , 74...αναφερεται   ως  

                                 δανειο  απο  την   ιρανικη...

                           ΣΤΟΝ    ΗΡΟΔΟΤΟ....7,37....ο  ορος   υποδηλωνε    τον    ΙΕΡΕΑ....ΠΟΥ   ΕΡΜΗΝΕΥΕ   ΤΑ   ΟΝΕΙΡΑ...!

                  ΚΑΙ  ΤΟ   ΠΑΡΑΓΩΓΟ   ΜΑΓΙΚΟΣ....ΩΣ    Ο   ΣΧΕΤΙΖΟΜΕΝΟΣ    ΜΕ   ΤΟΝ   ΜΑΓΟ   ΚΑΙ   ΤΑ  ΟΝΕΙΡΑ....


        Ο    ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ....πλουτος   στ.   310....!      το    χρησιμοποιει....αναφερομενος   στη    Κ Ι Ρ Κ Η ...!!!!!


             ΟΙ     BIDEZ    kΑΙ    CUMONT  ....!    ΛΕΝΕ....τα  εξης....ΟΙ   ΕΛΛΗΝΕΣ    ΣΥΓΓΡΑΦΕΙς  .....ΘΕΩΡΟΥΝ   ΠΟΛΛΕς    ΦΟΡΕΣ  ...

                                                                    ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ  ΤΟΥς     ΝΑ    ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΟΥΝ.....Ο,ΤΙ   ΟΙ  ΜΑΓΟΙ...

                                             ΔΕΝ    ΕΙΝΑΙ   --ΓΗΤΕΥΤΕΣ- !!!!!!!!!!     ΑΛΛΑ    Σ Ο Φ Ο Ι ,    ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΙ    ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ...

                                                                    ΣΤΗ    ΛΑΤΡΕΙΑ    ΤΩΝ    Θ Ε Ω Ν ...!


             Η   ΛΕΞΗ    ΛΟΙΠΟΝ    ΜΑΓΟΣ.....ΑΠΕΚΤΗΣΕ    ΤΗΝ   ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΗ    ΑΝΤΙΛΗΨΗ....του   θαυματοποιου-του   γοητα....

                                     στον    Π Λ Ι Ν Ι Ο .....χχχ , 1 , 3.....ως    η   πιο   ΑΠΑΤΗΛΗ   ΧΙΜΑΙΡΑ   ΤΩΝ   ΤΕΧΝΩΝ.....

                               ΚΑΙ    ΔΕΙΧΝΕΙ....Ως   ΤΕΤΟΙΟΝ    ΤΟΝ     ΖΩΡΟΑΣΤΡΗ....!    ΘΕΛΕΙς    ΝΑ  ΠΟΥΜΕ   ΤΙ   ΗΤΟ   Ο   ΠΛΙΝΙΟς?


             ΣΤΟΝ    ΙΑΜΒΛΙΧΟ.....Ο    ΜΑΓΟΣ.....ΕΙΧΕ   Μ Α Ν Τ Ι Κ Η     ΠΑΙΔΕΙΑ....ΔΗΛ.   ΤΗΝ   Τ Ε Χ Ν Η     ΝΑ   ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ....


                  ΟΣΟ    ΓΙΑ  .....ΓΙΑΧ.....ΒΕΧ   ΧΑΟΥ....Κ.ΛΠ.....ΚΑΙ    ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ    ΑΔΩΝΙΔΟΣ    ΚΑΙ    ΤΙΡΑΜΙΣΟΥ....

                              ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ    ΣΕ   ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.....ΠΟΥ   Η  ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ   ΣΧΟΛΗ....ΝΤΙΝΕΙ   ΜΕ  ΣΥΝΟΛΑΚΙΑ...

                                                   PIERR  -CARTEN...

                                                                                                                 Η    ΓΝΩΣΗ   ΔΥΣΚΟΛΑ.....ΑΠΟΚΤΑΤΑΙ...!

               ΕΠΙΣΗς     ΑΥΤΕς   ΟΙ    ΚΡΑΥΓΕς   ΡΟΥΑΧ-ΑΛΛΑΧ---   ΚΑΙ   6   ΣΥΝΤΑΓΕΣ   ΜΑΓΕΙΑΣ-ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ....ΜΕ   ΣΗΜΑ  ΤΟ   

                                 ΣΚΟΤΩΜΕΝΟ    ΦΙΔΙ....ΕΙΝΑΙ    ALAKATANOHTES....KAI   PROKALOYN    KRAMPA   STON   EGKEFALO....

                                             ΤΟΥ   ΚΑΘΕ   ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥ     ΣΠΟΥΔΑΣΤΗ......ΤΗΣ

                                                                                                                                       Α Λ Η Θ Ε Ι Α Σ .

                                                                                                              Η   αγαπη.....ας   μας   προστατεψει....ολους..
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 11, 2011, 19:29:08 από ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ »

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Μαγικά τυπικά και τελετουργίες
« Απάντηση #14 στις: Νοεμβρίου 11, 2011, 23:41:01 »
Ομως, σε ένα φόρουμ που τιτλοφορείται ως έχει, δεν είναι κατανοητό να γράφονται τετοιες αναφορές. Διάβασε λίγο για τα Τάγματα, για τις Μυήσεις, για τους Στόχους, από την εποχή της Ιεράς Ελευσίνος μέχρι σήμερα.
Λίγο απ' έξω σε βρίσκω....

Αγαπητή Φάιζα,

ευχαριστούμε για την συμμετοχή σου, και την κατάθεση των θέσεών σου, μια και μέσω του διαλόγου, φτάνουμε όλο και πιο κοντά στην Αλήθεια.

Για να γίνουν κατανοητές οι θέσεις μας, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε, πως υπάρχει διαφορά, ανάμεσα στη Θρησκεία και στον Εσωτερισμό.  Δυστυχώς τα εσωτερικά τάγματα του παρελθόντος είχαν καταντήσει θρησκευτικές αιρέσεις τελικά, επηρεασμένες, από τις 3 αβραμικές θρησκείες. Τα Ελληνικά Μυστήρια είχαν διαβρωθεί, η Μυητική Διδαχή είχε βεβηλωθεί.

Η ΑΜΡΑ αποτελεί μία προσπάθεια εκκαθάρισης των Αυθεντικών Ελληνικών Μυστηρίων, και διαχωρίζεται πλήρως από θρησκευτικές αιρέσεις, ακόμα και αν τιτλοφορούνται ως εσωτερισμός.


Ο Ιησούς θεωρείται η τότε ενσάρκωση του Αδώνιδος, ξέχωρα την πολιτική φύση του σκλαβωμένου Ιησού. Είναι Ρουχ Αλλάχ, δηλαδή πνεύμα Θεού.

Ο εβραίος Ιησούς, αγαπητή Φάιζα, δεν υπήρξε ποτέ1, είναι ένα Μυθικό Αντίχρηστο2 πρόσωπο, κατασκευασμένο, από την Ρωμαϊκή Αριστοκρατία, με πολιτική σκοπιμότητα την Αφάνιση της Δημοκρατίας, της Ελληνικής Συνείδησης, και την εκδούλευση όλων των ανθρώπων της Γης.

Όσο για την κακή καταστροφή που περιγράφεις, θα πρέπει να ξέρεις πως όλοι σκοτώνουν, όλοι κομματιάζουν κλπ κλπ. Αυτή είναι η φύση του ανθρώπου.

Αγαπητή Φάιζα, αυτή η φύση που περιγράφεις, δεν είναι του ανθρώπου, αλλά του θηρίου.

Ο Εβραϊσμός, όχι οι σημερινοί γιαχβεϊστές, δεν ήταν έτσι. Σε παραπέμπω στα βιβλία του 4ου έτους της Θεολογικής σχολής. Το Ισλάμ δεν έχει μαγεία.

Λυπάμαι αν στεναχωρώ, αλλά η Παλαιά Διαθήκη, είναι γεμάτη εγκλήματα και Μαύρη Μαγεία3, και σε αυτή βασίζονται, και ο εβραϊσμός, και ο μουσουλμανισμός, και ο χριστιανισμός.
_______________________________________________________

1 Αποτέλεσμα Ιστορικής έρευνας της Θεολογικής σχολής του Τίμπιγκεν - Γερμανία
2 http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,865.msg6646.html#msg6646
3 http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,865.msg7243.html#msg7243
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 13, 2011, 03:35:14 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/