Αποστολέας Θέμα: Μαγεία: Εισαγωγή....  (Αναγνώστηκε 21804 φορές)

Ορφέας

  • Διαχειριστής
  • ******
  • Μηνύματα: 1.717
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Μαγεία: Εισαγωγή....
« στις: Σεπτεμβρίου 12, 2011, 13:46:29 »
Τα λίγα τελευταία χρόνια – ειδικά μάλιστα κατά και μετά την προβολή της σειράς ταινιών «Χάρρυ Πότερ»- η Μαγεία άρχισε να έρχεται πιο φανερά στο προσκήνιο, είτε ως παραδεκτή δράση απενοχοποιημένη σε μεγάλο βαθμό από την θρησκευτική προπαγάνδα εναντίον της, είτε ως μόδα που υποκρύπτει την σχεδόν γενική αποδοχή και παραδοχή της κοινωνίας, ανεξάρτητα αν η πλειονότητα φανερά δείχνει ότι δήθεν την χλευάζει και την περιφρονεί.

Αυτή η μεγάλη διάχυση θεμάτων μαγείας και η προαγωγή από άτομα που στην καλύτερη περίπτωση είναι αθώα ανίδεοι με την σοβαρότητα του εγχειρήματος, έχει σκορπίσει στο διαδίκτυο πληροφορίες, μαγικές συνταγές και ξόρκια, χρήσεις μαγικών ελαίων κλπ, οι οποίες για τους αφελείς που θα τα δοκιμάσουν, δεν είναι πάντα άχρηστες ως προς την αποτελεσματικότητα, αλλά ενίοτε επικίνδυνες και κάποτε φοβερά επιβλαβείς. Χωρίς να υπεισέλθουμε την παρούσα στιγμή στην αποκρυφιστική αλλά και ψυχολογική πλευρά και επίδραση, μένουμε και τονίζουμε ότι η έστω και έμμεση προτροπή για χρήση ισχυρά τοξικών ουσιών από πολλά αναφερόμενα ως μαγικά φυτά, είναι εγκληματική και από τους προτείνοντες, αλλά και από τους αφελείς που θα τολμήσουν πειραματιζόμενοι να κάνουν χρήση αυτών.

Δυστυχώς κυκλοφορούν «τσελεμεντέδες» μαγικών συνταγών, οι οποίες έχουν πληθώρα σφαλμάτων ως προς την τεχνική, όπως επίσης και λανθασμένων υλικών, δημιουργώντας και επιφέροντας αποτελέσματα πολλές φορές αντίθετα από τα επιθυμητά, αν και οι πειραματιζόμενοι ίσως πρόσκαιρα να βλέπουν επιτυχία, επιτυχία όμως που δεν διαρκεί περισσότερο από ελάχιστες ημέρες. Η συνέχεια δυστυχώς που επιφυλάσσουν τέτοιες άκαιρες και ανεύθυνες ενασχολήσεις, ενίοτε είναι οικτρές.

Την ιερή τέχνη της Μαγείας οφείλουμε να την προσεγγίζουμε με πολύ προσοχή, σοβαρότητα και μεγάλο σεβασμό. Όταν αποφασίσουμε να ασχοληθούμε – όντες καλά προετοιμασμένοι και προπάντων με σθεναρό ψυχισμό – απαραίτητο είναι η μαθητεία να συντελείται υπό την εποπτεία και καθοδήγηση πραγματικού Οδηγού.

Ξαναγινόμαστε πάλι «οι κακοί» που επικρίνουν και κατακρίνουν δράσεις άλλων, όμως φρονούμε ότι έχουμε χρέος απέναντι στην αλήθεια να υποδεικνύουμε και να στιγματίζουμε κάθε πληροφορία η οποία δεν υπηρετεί την αντικειμενική Γνώση, κάθε πληροφορία που προβαλλόμενη ως γνώση, δημιουργεί σύγχυση και παρανόηση. Για το λόγο αυτό ανοίγουμε το κεφάλαιο «Μαγεία», το οποίο θα αναπτύξουμε πλήρως, σχολιάζοντας και επισημαίνοντας πρώτα πρώτα τα σφάλματα των δημοσιευμένων μαγικών τεχνικών και συνταγών, δεύτερον παρουσιάζοντας επί μέρους γνωστικά κομμάτια από τις εργασίες αληθινών Μάγων και τρίτον, προσπαθώντας να οδηγήσουμε τον και την κάθε ενδιαφερόμενο-η για την Γνώση, στην κατανόηση της Αυθεντικής Τέχνης.

Τι όμως είναι η ιερή Τέχνη της μαγείας;

Μαγεία: Μία πράξη που προκαλεί φαινόμενα και επιφέρει ανεξήγητα, για την κοινά αποδεκτή επιστήμη μέχρι σήμερα, αποτελέσματα, με τεχνικές που δεν εντάσσονται σε φυσικές διαδικασίες, δεν βασίζονται στην θεϊκή ενέργεια και δράση ούτε σε φανερές φυσικές δυνάμεις και χρησιμοποιεί μέσα απόκρυφα, όπως οι απόκρυφες δυνάμεις της Φύσης και η βοήθεια των δαιμόνων. Συμπληρωματικά για την θρησκευόμενη εβραιοχριστιανική Δύση, μαγεία θεωρήθηκε η δράση εξαναγκασμού των δαιμονικών δυνάμεων για επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος, η οποία αποστασιοποιείται πλήρως από την ικεσία και την ικετευτική προσευχή προς τον θεό για χάρη.

Η Μαγεία διαχωρίζεται σε δύο κύρια ρεύματα. Την Φυσική μαγεία και την Δαιμονολογία. Η Φυσική Μαγεία συναντάται σε κάθε λαό, σε κάθε εποχή, με βασικό χαρακτηριστικό την Πανθεϊστική παράδοση, ενώ η δαιμονολογία είναι προϊόν των θρησκειών, κύρια μάλιστα του εβραιοχριστιανισμού για τον δυτικό κόσμο.

Σε επιμέρους θέματα θα αναπτυχθούν όλες οι επιμέρους γνώσεις. Θέματα που θα εμβαθύνουν και θα επεκτείνονται πολύ περισσότερο στην «Τέχνη» καθώς και στα μέσα, εργαλεία και υλικά που χρησιμοποιεί, θα είναι προσπελάσιμα μόνον από φίλους και μέλη της ΑΜΡΑ, για τον έναν και μοναδικό λόγο ότι χρειάζεται μια προπαρασκευή και μια προοδευτική προσέγγιση σε βαθύτερες γνώσεις .

Οι αληθινοί ζηλωτές θα κατανοήσουν….
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού, και μας φιμώνουν να μην ενημερωθεί ο κόσμος. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. Εχουν ενημερωθεί παγκόσμια Πανεπιστήμια - Κυβερνήσεις https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

hierophantis

  • Μηνύματα: 42
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: Μαγεία: Εισαγωγή....
« Απάντηση #1 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2011, 14:25:28 »
και εμενα μου εχει τρομερη εντυπωση το ποσο προβάλουν την μαγεια τα τελευταια χρονια ακομα και στα παιδια , οπως επισης και τους ηρωες των παιδιων που ειναι τέρατα ....

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Μαγεία: Εισαγωγή....
« Απάντηση #2 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2011, 21:53:02 »
και εμενα μου εχει τρομερη εντυπωση το ποσο προβάλουν την μαγεια τα τελευταια χρονια ακομα και στα παιδια , οπως επισης και τους ηρωες των παιδιων που ειναι τέρατα ....

Το ζήτημα της Μαγείας είναι ένα ακόμα σημαντικό κοινωνικό φαινόμενο, που χρειάζεται να αποσαφηνιστεί, να ξεκαθαριστεί, να αναλυθεί και να κατανοηθεί, διότι, όλη η μαύρη και σκοταδιστική προπαγάνδα, έχει δημιουργήσει δαίμονες και δαιμόνια, τα οποία μάλιστα εισάγονται πλέον βάναυσα σε παιδικές ταινίες.

Ειλικρινά, το τι περνάει σε αθώες ψυχές, μέσω των σημερινών κινούμενων σχεδίων είναι πραγματικά απίστευτο.

Είναι ένα πραγματικό έγκλημα, που χρειάζεται να σταματήσει, και θα σταματήσει μόνο όταν αποφασίσουμε να επιστρέψουμε πίσω στην Αυτόχθονη Φυσιολατρική μας Παράδοση, ενώ παράλληλα κυνηγήσουμε όλα τα εγκληματικά και απάνθρωπα στοιχεία από κάθε κοινωνία.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 13, 2011, 22:29:12 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

προμηθέας

  • ΑΜΡΑ - Μέλος
  • ****
  • Μηνύματα: 110
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: Μαγεία: Εισαγωγή....
« Απάντηση #3 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2011, 02:29:49 »
Αναμένω με ενδιαφέρον

ΔΙΟς ΑΕΤΟς

  • Μηνύματα: 324
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: Μαγεία: Εισαγωγή....
« Απάντηση #4 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2011, 21:21:24 »
 ;D ;D ;D ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑ!!!ΕΦΤΑΣΑ!!! ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΔΕΡΦΕ ΟΡΦΕΑ ΘΕΩΡΩ Ως ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙς ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗς ΠΡΑΚΤΙΚΗς ''ΜΑΓΕΙΑς'' ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΙς ΔΙΑΦΟΡΕς ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙς ΜΟΥ,ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΚΑΤΙ ΤΙς. ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΑς ΑΣΠΑΖΩΜΕ ΟΛΟΥς ΤΟΥς ΑΔΕΡΦΟΥς ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ.ΚΑΛΗ ΦΩΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥς ΜΑς. :)
Ο ισχυρός ας επικρατήσει...

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Μαγεία: Εισαγωγή....
« Απάντηση #5 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2011, 22:22:32 »
ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΔΕΡΦΕ ΟΡΦΕΑ ΘΕΩΡΩ Ως ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙς ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗς ΠΡΑΚΤΙΚΗς ''ΜΑΓΕΙΑς''

Αδελφή μου,

μίλησέ μας για τον νόμο των τριών... Αναμένουμε με μεγάλη χαρά τις υπόλοιπες προσφορές σου, που είναι πάντα πολύ ευχάριστες.
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ

  • ΑΜΡΑ Σύμβουλος
  • *****
  • Μηνύματα: 578
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: Μαγεία: Εισαγωγή....
« Απάντηση #6 στις: Νοεμβρίου 13, 2011, 09:22:35 »

              ΣΗΜΑΔΙΑ   ΤΩΝ   ΚΑΙΡΩΝ.....ναι,    αδελφια  μου.....ας  μου   επιτρεψετε   να   προσθεσω...για   τους    ΑΔΑΕΙς...

                                            Μ Ε Λ Η     ΟΠΟΙΑς     Λ  Ε  Σ  Χ  Η  Σ  ......


                  Μ Α Γ Ε Ι Α .....ειχε--εχει---και   θα   εχει...λατρευτικο    συμβολισμο....ΙΕΡΟ-ΤΕΛΕΣΤΙΑ.....ως   ΘΕΟΤΗς -ΔΥΝΑΜΗς....Κ.Λ.Π.

                                Ο    ΚΟΙΝΟΣ    ΝΟΥΣ    ΑΣ   ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ   ΤΟΥΤΟ...

                        ΠΡΟΦΕΡΩΝΤΑΣ     ΤΟΥΤΗ    ΤΗΝ   ΛΕΞΗ.....ΕΝΑΣ    ΣΚΟΠΟΣ    ΩΡΙΜΑΖΕΙ   ΣΤΗΝ   ΨΥΧΗ   ΤΟΥ....ο   ε ξ η ς ...


         -----ΝΑ    Π Ρ Ο Σ Ω Π Ο Π Ο Ι Η Σ Ε Ι       ΤΙΣ     Ε Ξ Ο Υ Σ Ι Α Σ Τ Ι Κ Ε Σ      Δ Υ Ν Α Μ Ε Ι Σ     ΠΟΥ     ΟΙ    Θ Ε Ο Ι ...

                                   Χ Ρ Η Σ Ι Μ Ο Π Ο Ι Η Σ Α Ν .......ΑΠΟ   ΤΗΝ    Η Μ Ε Ρ Α      ΤΗΣ     Δ Η Μ Ι Ο Υ Ρ Γ Ι Α Σ ....

                                              ΓΙΑ    ΤΟΝ     Κ Ο Σ Μ Ο ......ΟΠΟΥ    Ο   Ι Δ Ι Ο Σ      Α Ν Η Κ Ε Ι .....


                   ΕΤΣΙ....αναλογα    της    χ ρ η σ η ς .....της    Π Ρ Ο Σ Ε Γ Γ Ι Σ Η Σ .....ΚΑΙ    ΤΗς    Δ Ι Ε Υ Θ Ε Τ Ι Σ Η ς .....

                                                                   Α Υ Τ Ω Ν ......δηθεν....

                         ταξινομουνται......συμφωνα.....με    το    πασιφανες     ΤΗς    Ο Ρ Α Σ Η Σ ....σε    ΦΩΤΕΙΝΟΥς....ΚΑΙ    ΜΗ....

                                ΒΕΒΑΙΑ......ΤΑ    ΠΡΑΓΜΑΤΑ    ΑΛΛΑΞΑΝ......ΜΕ    ΤΗΝ    ΕΦΕΥΡΕΣΗ     ΤΟΥ    Η Λ Ε Κ Τ Ρ Ι Κ Ο Υ     ΚΕΡΙΟΥ...

                                     ΚΑΙ     ΜΕ   ΤΟ    ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΟ     ΦΩΣ......ΟΠΩΣ    Ο   ΦΑΚΟΣ.....


              ΠΡΑΓΜΑΤΙ.....Ο    Φ Α Κ Ο Σ .....ΕΠΙΣΚΙΑΣΕ....ΤΗΝ   Σ Ε Λ Η Ν Η .....πραγματι...

               ετσι.....οι    ΑΡΕΣΚΟΝΤΕΣ......ΣΤΗΝ    Κ Λ Ε Ψ Ι Α .....ΕΧΟΥΝ    ΕΝΑ    ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ    ΑΤΟΜΙΚΟ    ΒΟΗΘΗΜΑ.....ας   ειναι...


        Θ Ε Λ Ο Ν Τ Α Σ .....ΔΕ   ΝΑ   ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΙΗΣΟΥΝ.....ΤΟΝ    ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ    ΚΑΙ  ΤΗΝ   Η Μ Ε Ρ Α ....!


                ΑΣ  απομακρυνθουμε    ομως   για  λιγο   απο   την   ΑΛΛΗΓΟΡΙΑ.....

          Η    ΒΛΑΒΗ......ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΑΙ.....ΣΤΟ    Α  Σ  Τ  Ρ  Ι  Κ  Ο  ......που   δρα    ως    ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ....ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΗΣ     ΤΗΣ  

                                            Α  Τ  Ο  Μ  Ι  Κ  Η  Σ     ΜΑΣ......Α Σ Χ Η Μ Ι Α Σ ....!

                 ΝΑ    ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ     ΘΕΛΟΥΝ   ΟΙ   ΚΑΗΜΕΝΟΙ    ΟΙ    ΘΕΟΙ....που    ε  μ  ε  ι  ς  .....!!!!


           ΤΙ    Σ Ω Μ Α  - Φ Ο Ρ Ε Μ Α ......ΑΥΤΗΣ   ΤΗΣ    ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ....ΜΑΣ    ΕΦΤΙΑΞΑΝ....  α γ ρ ο ν ....εμεις....

            ΤΙ    Π Ε Ρ Ι Β Α Λ Λ Ο Ν ......ΓΙΑ    ΝΑ   ΜΑΣ    Μ  Α  Θ  Η  Τ  Ε  Υ  Σ  Ε  Ι  ......δ ω ρ ε α ν .....στα    παλια  μας   τα  παπουτσια..

                                                        Κ  Ο  Υ  Ρ  Α  Σ  Τ  Η  Κ  Α  Ν  ......!!!!!!

            ΑΣΤΟΥΣ.....ΝΑ    ΚΑΝΟΥΝ   Ο,ΤΙ   Θ Ε Λ Ο Υ Ν ....ειπαν.....ΔΕΝ     Π Α Ι Ζ Ο Ν Τ Α Ι .....ΠΟΥ    ΘΑ   ΠΑΕΙ....

                                             ΘΑ    ΤΟΥΣ    ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ     Η    Μ Π Α Τ Α Ρ Ι Α ....

               ΜΕΧΡΙ    ΤΟΤΕ.....ας   ρηξουμε    εναν    υπνακο......να    στανιαρουμε.....ετσι....για  το   Γ Α Μ Ω Τ Ο ...


                                                                                                                     ΚΑΙ    Β Λ Ε Π Ο Υ Μ Ε .....!


            ΕΜΕΙΣ.....ΛΟΙΠΟΝ....ΤΩΡΑ....ΨΑΧΝΟΥΜΕ    ΜΕ   ΤΗΝ    Α Φ Η .....Ψ Α Χ Ο Υ Λ Ε Υ Ο Υ Μ Ε ....ΤΗΝ    Ε Ξ Ο Δ Ο ...


               ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ.....ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ....ΑΓΩΝΙΑ....ΜΑΣ    ΔΙΑ-ΚΑΤΕΧΕΙ....ΚΑΙ    ΟΧΙ .....ΔΕΝ    ΦΤΑΝΕΙ   Ο   ΚΑΗΜΟΣ   ΜΑΣ....

                                                                       Α Λ Λ Α ......

                     Ε Χ Ο Υ Μ Ε ......ΚΑΙ     Μ Ε Ρ Ι Κ Ο Υ Σ     Η Λ Ι Θ Ι Ο Υ Σ .....ΠΟΥ     Π Α Ρ Ι Σ Τ Α Ν Ο Υ Ν ....


                                             ΤΙΣ     Ν Υ Χ Τ Ε Ρ Ι Δ Ε Σ ....!!!!!!


         ΤΕΛΟΣ   ΠΑΝΤΩΝ.....αδελφη  μου    ΔΙΟς....και   ROZE.....ΤΕΛΟΣ....ΕΧΟΥΜΕ    ΚΑΙ    ΤΟ    R  E  L  I  G  I  O  .....!


                 -δεν    μας   φτανει    η    Β Ρ Ω Μ Α ......ΠΟΥ    ΑΠΟΔΙΔΟΥΜΕ.....ΕΧΟΥΜΕ.....ΚΑΙ    ΑΝΑΛΗΣΕΙΣ.....

          ναι,    Η    R E L I G I O .....αποδιδεται.....στο    L I G A R E ..που   σημαινει    Δ  Ε  Ν  Ω  ......τερτυλλιανος-λακαντιος.....

                       η"  ......κατα    τον    ΚΙΚΕΡΩΝΑ.....στο     L E G E R E .....που   σημαινει  Σ Υ Λ Λ Ε Γ Ω .....ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ...


       ΠΟΙΑ    Π Ρ Α Ξ Η    Α Ρ Α Γ Ε ......ΘΑ    ΜΑΣ    Ε Ν Θ Α Ρ Ρ Υ Ν Ε Ι ......ΓΙΑ    ΝΑ    ΤΟΥΣ    Ξ Υ Π Ν Η Σ Ο Υ Μ Ε ....?!?!


                                ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΟΥΣ.......ΜΑΣ    ΒΛΕΠΩ.....  Ε Κ Α Τ Η ......η"  .....ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ......

                                                                                                                                     ΤΙ,    αραγε.....
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 13, 2011, 09:42:11 από ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ »

ΔΙΟς ΑΕΤΟς

  • Μηνύματα: 324
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: Μαγεία: Εισαγωγή....
« Απάντηση #7 στις: Νοεμβρίου 13, 2011, 15:05:28 »

             Ε Κ Α Τ Η ......η"  .....ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ.....
                                                                                                                                     ΤΙ,    αραγε.....


ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΨΗΦΟΦΟΡΊΑ????? :D :D

http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,1487.0.html ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕς ΕΔΩ!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 13, 2011, 19:20:21 από ΔΙΟς ΑΕΤΟς »
Ο ισχυρός ας επικρατήσει...

Light Spirit

  • http://i33.servimg.com/u/f33/18/23/60/01/97197510.jpg
  • Μηνύματα: 14
  • Karma: 0
    • Προφίλ
    • http://secretsreavel.forumgreek.com/forum
Απ: Μαγεία: Εισαγωγή....
« Απάντηση #8 στις: Ιουνίου 30, 2013, 16:57:26 »
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα, καθώς είμαι καινούριο  μέλος εδώ.

όσων αφορά την μαγεία, έχω μια άλλη αντίληψη και άποψη, φυσικά δεν έρχομαι σε σύγκρουση μαζί σας καθώς έχει δοθεί η ελεύθερη βούληση που αυτό συνάδη με την ελεύθερη άποψη,γνώμη και πιστεύω.

Το θέμα της μαγεία είναι πολύ ιδιαίτερο, υπάρχουν πολλές θεωρίες, η πιο επικρατέστερη είναι ότι η μαγεία είναι μια και δεν χωρίζεται σε λευκή, μαύρη, φυσική κ.λ.π αλλά παίζει πολύ σημαντικό ρόλο το πως θα την χρησιμοποιήσεις. Η μαγεία είναι απλός μια λέξη και ας μην στεκόμαστε σε αυτήν και στις ταμπέλες που έχουν δοθεί από διάφορες θρησκείες που θέλουν να πλουτίσουν τα καλάθια τους στις συνάξεις. Μαγεία είναι η ατομική ανώτερη ενέργεια που έχει κάθε ξεχωριστός άνθρωπος μέσα του, το πως θα την χρησιμοποιήσει είναι στα δικά του χέρια και επιλογή, μπορεί να κάνει καλό μπορεί να κάνει όμως και κακό. Η μαγεία δεν είναι αρνητική, αρνητική την κατάντησαν οι εγωιστές και αυτοί που παρασύρθηκαν από την δύναμή της. Αν η μαγεία  ήταν μη φωτεινή θα δεχόταν ο Θεός να πάνε μάγοι να προσκυνήσουν  τον Υιό του?

Ασχολούμαι με την Αγγελική-Λευκή Μαγεία, ουδέποτε διέπραξα κάτι αρνητικό, ουδέποτε έκανα κάτι που θα έβλαπτε κάποιον άλλον, ο νόμος της μαγείας είναι ξεκάθαρος για την τιμωρία που θα έχεις εάν κάνεις κάτι κακό, το είπε και ο Νεύτωνας άλλωστε, ότι στέλνεις το παίρνεις πίσω (το λέω πιο απλά βέβαια εγω, χαχα).

Όσον αφορά τα διάφορα σάιτ που δυστυχώς βγάζουν στην φόρα διάφορα ξόρκια, γητέματα και ένα σωρό μαγικά θέματα, θα έπρεπε να λαμβάνουν υπόψιν τους πως θα έπρεπε πρώτα να δίνονται τα πρώτα βήματα προς την μαγεία, πως να προφυλάγεσαι, τα εργαλεία τι ρόλο παίζουν και όλα αυτά. Έχω forum Αγγελική-Λευκής μαγείας, αλλά έλαβα υπόψιν μου να δώσω σιγά σιγά την γνώση και φυσικά ένα ένα βήμα.(δεν έχω σκοπό να διαφημιστώ) αλλά να ρίξω την προπαγάνδα της μαγείας.

Ευχαριστώ πολύ για τον κόπο που θα κάνετε να διαβάσετε την απάντησή μου, Αγάπη και Φως <3 <3 <3
Είμαι αυτό που είμαι, είμαι ο Ανώτερος εαυτός,άφθαρτος, αλώβητος ένα με το σύμπαν.
http://i33.servimg.com/u/f33/18/23/60/01/97197510.jpg

Ορφέας

  • Διαχειριστής
  • ******
  • Μηνύματα: 1.717
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: Μαγεία: Εισαγωγή....
« Απάντηση #9 στις: Ιουλίου 03, 2013, 15:20:26 »
Καλωσόρισες Light Spirit....

Θα χαρούμε αν μας καταθέσεις την άποψή σου περί "Μαγείας", άποψη η οποία θα συνεισφέρει στον εμπλουτισμό του θέματος και στην πραγματοποίηση ενός ακόμη βήματος προς την αλήθεια....

Εννοείται φυσικά ότι θα είμαστε ευγνώμονες αν μας παρουσιάσεις - και εμπλουτίσεις την κοινότητά μας - με θέσεις και απόψεις περί "Αγγελικής Μαγείας".

Στο μυητικό σύστημα της ΑΜΡΑ, η μαγεία απαρτίζει - μαζί με την θεραπευτική - ένα πεδίο, όπου εντρυφεί και εκπαιδεύεται σχολαστικά ο ζηλωτής, ακολουθώντας ένα ασφαλές και δοκιμασμένο πλήρες σύστημα, το σύστημα της αποκαταστημένης ΚΑΜΠΑΛΑ.

Σύμφωνα με την ιερή εσωτερική φιλοσοφία που περικλείεται στην ΚΑΜΠΑΛΑ, τέσσερα είναι τα κυρίαρχα επίπεδα, άρα και τέσσερα τα γενικά πεδία εκπαίδευσης και άσκησης της ιερής τέχνης της Μαγείας.

Το πρώτο επίπεδο ενασχολείται με την Φυσική μαγεία (έγινε γνωστή με τον Σαμανισμό).
Το δεύτερο επίπεδο ενασχολείται με την Αγγελική Μαγεία (την Μαγεία του Αστρικού).
Το τρίτο επίπεδο ενασχολείται με την Αρχαγγελική Μαγεία (η Μαγεία των αφηρημένων εννοιών).
Το τέταρτο επίπεδο ενασχολείται με την Θεϊκή Μαγεία (η Μαγεία των Συλλογικών Επιρροών και Εγρηγορότων).

Σημείωση, το κάθε πεδίο απαρτίζεται από τρία υποπεδία αυτοτελή και ανεξάρτητα.

Συμφωνούμε ότι η διδαχή της Μαγείας οφείλει να γίνεται σταδιακά, όχι ως μέθοδος απόκρυψης αλλά για προστασία της ψυχικής υγείας των ζηλωτών. Αυτά που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο πλουσιοπάροχα, απαρτίζουν ένα ξεχωριστό κεφάλαιο που αναφέρεται ως "Λαϊκή Μαγεία", η οποία δυστυχώς είναι από την μια λίαν ελλιπής και από την άλλη γεμάτη με απρονοησίες, παρανοήσεις και Δεισιδαιμονίες.

Ενημέρωσέ μας για την διεύθυνση του φόρουμ και αναμένουμε γόνιμους διαλόγους με αξιόλογες καταθέσεις....
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού, και μας φιμώνουν να μην ενημερωθεί ο κόσμος. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. Εχουν ενημερωθεί παγκόσμια Πανεπιστήμια - Κυβερνήσεις https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Light Spirit

  • http://i33.servimg.com/u/f33/18/23/60/01/97197510.jpg
  • Μηνύματα: 14
  • Karma: 0
    • Προφίλ
    • http://secretsreavel.forumgreek.com/forum
Απ: Μαγεία: Εισαγωγή....
« Απάντηση #10 στις: Ιουλίου 04, 2013, 00:18:59 »
Θα ήθελα καταρχήν να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ πρώτα από όλα για τα όμορφα σου λόγια, και επίσης ένα μεγάλο μπράβο για την ευγενική σου ομιλία.

Συμφωνώ απόλυτα με τα επίπεδα της Μαγείας. Βέβαια παίζει ρόλο τι είδος μάγος ή μάγισσα είσαι, Μοναχικός/κή ή αν ανήκεις σε κάποιον coven (ομάδα), και αυτό γιατί η μύηση γίνεται αλλιώς, σε μια ομάδα υπάρχει το ανώτερο μέλος το όποιο και σου κάνει την μύηση, την οποία προσωπικά την θεωρώ λίγο πολύ ''άκυρη'' και αυτό γιατί δεν μπορεί να ξέρει κάποιος πότε ένας μάγος ή μάγισσα είναι σε επίπεδο να ανέβει και να λάβει και άλλη γνώση.

Ένας μοναχικός Μάγος (όπως καλή ώρα είμαι εγώ) λαμβάνει μύηση πνευματική από αστρικό πεδίο, εννοώ ότι δεν μπαίνει σε διαδικασία κάποιας τελετής μύησης, αλλά γίνεται αστρικά από τους πνευματικούς καθοδηγητές. Προσωπικά (πάντα μιλάω) ξεκίνησα με την Φυσική Μαγεία, και ύστερα προχώρησα στην Αγγελική όπου και ανήκω εν τέλη.
 Η γνώση της Μαγείας πρέπει να γίνεται με αργά βήματα και σταθερά, η γνώση πολλές φορές είναι επικίνδυνη όταν πέσει σε λάθος χέρια. Σε μια περίπτωση τα χέρια μπορεί να είναι το υλικό κομμάτι που κυριεύει τον άνθρωπο, με αποτέλεσμα την αρνητική χρήση της Μαγείας.


Δεν είμαι ούτε παρουσιάζω τον εαυτό μου σαν κανένα σπουδαίο. Ακόμα μαθαίνω, πάντα μαθαίνουμε η γνώση δεν σταματά.


Το φόρουμ μου προσφέρει γνώσεις περί Αγγέλων, Αγγελικής - Λευκής Μαγείας.

Ευχαριστώ και πάλι ταπεινά , Αγάπη και Φως

http://secretsreavel.forumgreek.com/forum     Αυτή είναι η διεύθυνση, αν έκανα κάτι λάθος ή να κατάλαβα λάθος και δεν έπρεπε να βάλω λινκ ζητώ συγνώμη
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 04, 2013, 00:48:51 από Light Spirit »
Είμαι αυτό που είμαι, είμαι ο Ανώτερος εαυτός,άφθαρτος, αλώβητος ένα με το σύμπαν.
http://i33.servimg.com/u/f33/18/23/60/01/97197510.jpg

polo

  • Μηνύματα: 7
  • Karma: 0
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Μαγεία: Εισαγωγή....
« Απάντηση #11 στις: Ιουλίου 04, 2013, 12:25:16 »
... την μύηση, την οποία προσωπικά την θεωρώ λίγο πολύ ''άκυρη'' και αυτό γιατί δεν μπορεί να ξέρει κάποιος πότε ένας μάγος ή μάγισσα είναι σε επίπεδο να ανέβει και να λάβει και άλλη γνώση.

Ένας μοναχικός Μάγος (όπως καλή ώρα είμαι εγώ) λαμβάνει μύηση πνευματική από αστρικό πεδίο, εννοώ ότι δεν μπαίνει σε διαδικασία κάποιας τελετής μύησης, αλλά γίνεται αστρικά από τους πνευματικούς καθοδηγητές. Προσωπικά (πάντα μιλάω) ξεκίνησα με την Φυσική Μαγεία, και ύστερα προχώρησα στην Αγγελική όπου και ανήκω εν τέλη....
...
Αυτά ακούγονται λίγο αντιφατικά.
Από τη μια λες ότι «δεν μπορεί να ξέρει κάποιος» - μα μιλάς για ομάδα μαγική!
Όταν κάποιος ξέρει κάτι που «δεν μπορεί να ξέρει» δε λέμε: «Μάγος είναι;»
Ε, ναι! σ’αυτή την περίπτωση ίσως να μπορεί, αφού Μάγος είναι! Αν με τη μαγεία δεν μπορεί κάποιος να ξέρει πράγματα που φυσιολογικά «δεν μπορεί να ξέρει» τι ασχολείται;

Έπειτα αν ίσχυε το «δεν μπορεί να ξέρει κάποιος» τότε θα ίσχυε και για το μοναχικό, γιατί πως ξέρει αν αυτή η μύηση από «πνευματικούς καθοδηγητές» στο αστρικό δεν είναι παρά προϊόν φαντασίας;

Η παρουσία άλλων, μπορεί να δρα ευεργετικά και ως μηχανισμός (αυτο)ελέγχου, γιατί εκεί που είναι κανείς μόνος δέχεται ίσως ότι του έρχεται ως από το «αστρικό» ενώ αν υπάρχουν άλλοι γύρω του ίσως να βοηθούν το ξεχώρισμα του ‘φαντασιακού’ από το αστρικό.



Light Spirit

  • http://i33.servimg.com/u/f33/18/23/60/01/97197510.jpg
  • Μηνύματα: 14
  • Karma: 0
    • Προφίλ
    • http://secretsreavel.forumgreek.com/forum
Απ: Μαγεία: Εισαγωγή....
« Απάντηση #12 στις: Ιουλίου 04, 2013, 13:41:08 »
Καλή σου μέρα, Αγάπη και Φως.

Δεν διαφωνώ με αυτά που λες, ναι σε μια ομάδα μπορεί να γίνει μύηση, αλλά προσωπικά είπα, που δεν ανήκω σε μια τέτοια ομάδα η μύηση σε μοναχικούς μάγους γίνεται αλλιώς, πολλοί το κάνουν μόνοι τους, εγώ θεωρώ αυτό που είπα. περί αστρικού πεδίου, γίνεται στην κατάλληλη στιγμή. Εάν είναι προϊόν φαντασίας κάποιος το καταλαβαίνει.


Τώρα για να σας δώσω να καταλάβετε, γιατί μου αρέσει πάρα πολύ που συζητάμε, αυτό που είπα ότι δεν είναι εύκολο να ξέρει κάποιος το επίπεδο ενός μάγου, εννοούσα πως μπορούν να ξέρουν αν κάποιος τα ξέρει καλά, αν όταν θα πάρει την μύηση και ανέβει σκαλοπάτι στην γνώση δεν θα την χρησιμοποιήσει αρνητικά, θέλω να πω πως  κανονικά δεν θα πρέπει να έχουν εξαγνιστεί εγωιστικά θέλω? (όσο αυτό είναι δυνατό, διότι με το εγώ του ο άνθρωπος πολεμάει πολλές φορές) δεν ξέρω αν γίνομαι αντιληπτός και συγνώμη αν δεν γίνομαι. Αυτό πρέπει να γ΄νεται με όλους τους μάγους. Μήπως είναι λεπτό θέμα τελικά?

Αν έχω λάθος αντίληψη για αυτό, θα χαρώ πάρα πολύ να μου δώσετε την σωστή. Ευχαριστώ πολύ.

Αγάπη και Φως
Είμαι αυτό που είμαι, είμαι ο Ανώτερος εαυτός,άφθαρτος, αλώβητος ένα με το σύμπαν.
http://i33.servimg.com/u/f33/18/23/60/01/97197510.jpg

Ορφέας

  • Διαχειριστής
  • ******
  • Μηνύματα: 1.717
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: Μαγεία: Εισαγωγή....
« Απάντηση #13 στις: Ιουλίου 04, 2013, 16:53:10 »
Αυτό που καταθέτει ο polo, ότι:

"Η παρουσία άλλων, μπορεί να δρα ευεργετικά και ως μηχανισμός (αυτο)ελέγχου, γιατί εκεί που είναι κανείς μόνος δέχεται ίσως ότι του έρχεται ως από το «αστρικό» ενώ αν υπάρχουν άλλοι γύρω του ίσως να βοηθούν το ξεχώρισμα του ‘φαντασιακού’ από το αστρικό",

είναι πολύ σοβαρό και φρονούμε ότι χρειάζεται να το λαμβάνει υπόψη του ο κάθε ζηλωτής, τουλάχιστον στα πρώτα του βήματα.

Οι πρωταρχικές μυήσεις δίνονται σε όλους χωρίς κριτήρια (ελάχιστοι βέβαια τις "λαμβάνουν") και μόνον σε ανώτερο επίπεδο μυήσεων χρειάζονται τα κριτήρια για να επιτρέψουν πρόσβαση σε αυτό για τον Μυημένο, ο οποίος με την στάση του στην ζωή φανερώνει το μονοπάτι που αρχίζει να ακολουθεί.

Είναι γεγονός βέβαια ότι η ομάδα είναι ως μέσος όρος κατώτερη των πιο προχωρημένων και από κάποιο σημείο και μετά στέκεται εμπόδιο για την περεταίρω εξέλιξη του Μυημένου. Το σημείο εκείνο είναι που φανερώνει στον Μυημένο ότι ήρθε η ώρα να εγκαταλείψει την ομάδα και να εργαστεί πλέον μόνος του. Όμως αυτό δεν ακυρώνει, ούτε καν μειώνει την αξία και την αναγκαιότητα ύπαρξης της ομάδας (ενίοτε του Δασκάλου), στα πρώτα βήματα του ζηλωτή και η παραμονή του σε αυτήν (ή δίπλα στον Δάσκαλο), όχι μόνον του παρέχει προστασία από στραβοπατήματα, αλλά του εντείνει τον σκεπτικισμό και του καλλιεργεί την ικανότητα της Διάκρισης. Κι είναι ο σκεπτικισμός και η ικανότητα της Διάκρισης που θα προστατέψει τον Μυημένο - όταν έρθει σε επαφή με τον σπινθηροβόλο αιθέρα του αστρικού - από το να καταληφθεί από ιδεοληψίες ή από το να καταντήσει ψυχωτικός.

Στο ξεκίνημα ο ζηλωτής έχει να επιλέξει ανάμεσα σε τρία μονοπάτια. Τα δύο τον φέρνουν σε άμεση επαφή με το αστρικό, ενώ το τρίτο τον εξαναγκάζει να βαδίσει το δύσκολο μονοπάτι της Γνώσης του Κόσμου που κυριαρχείται από τον πολύ σκληρό Κρόνο και μέσα από δύσκολες προσπάθειες να οδηγηθεί στην εσωτερική καταβύθιση και να συμφιλιωθεί με το "κτήνος" που ενοικεί στο "κελάρι". Τα άλλα δύο μονοπάτια που παρακάμπτουν το πέρασμα από τον σκοτεινό κόσμο του ασυνείδητου, είναι α)το μονοπάτι του "Τρελού" (κάρτα Ταρό "0") που μας φέρνει απευθείας στον κόσμο του "νομιζόμενου" αποκρυφισμού και της δήθεν εξελιγμένης επιστήμης και β) το μονοπάτι του "Αφελή" (κάρτα Ταρό "ΧΙΧ") που μας παρουσιάζει έναν ψεύτικο Ήλιο και μας φέρνει απευθείας στον κόσμο του αρρωστημένου μυστικισμού και της παράλογης πίστης.

Υπάρχει και ένα λίαν σοβαρό θέμα σε σχέση με το "Εγώ". Δυστυχώς έχει επικρατήσει μια λανθασμένη αντίληψη ότι στην πορεία της ατραπού ο ζηλωτής οφείλει να κυριαρχήσει στο "Ζώο" και να πολεμάει το "Εγώ" ώστε να απαλείψει τον Εγωισμό....

Μέγα λάθος....

Η υγιής ανάπτυξη του Μυημένου οφείλει να συμφωνεί αναλογικά με την υγιή ανάπτυξη του παιδιού, όπου όλοι σέβονται και σπεύδουν να ικανοποιήσουν τις ενστικτώδεις ανάγκες του παιδιού και επιπλέον όλοι του οικείου του περιβάλλοντος ανέχονται και συμβάλλουν στην Εγωιστική του ανάπτυξη, κάνοντάς το το επίκεντρο του κόσμου και Κύριο του σπιτιού ("Ενός παιδιού η βασιλεία" έγραφε ο σοφός Ηράκλειτος). Άλλωστε είναι γνωστό ότι, το κέντρο της θέλησης είναι το "Εγώ" και ένα αδύναμο "Εγώ" συνεπάγεται αδύναμη θέληση, άρα αδύνατη να σταθεί στο Αστρικό.
Θέληση και Μάγος γνωρίζουμε ότι είναι έννοιες αλληλένδετες και αλληλοπροσδιορίζονται με μιαν αμφιμονοσήμαντη σχέση.

Το ταξίδι είναι μακρύ και δύσκολο και για να επιτευχθεί χρειάζεται ΚΑΙ ένα στιβαρό και γερό όχημα (Σώμα) ΚΑΙ δύο άλογα δυνατά και υγιή (Υποσυνείδητο και Εγώ) και ΚΑΙ φυσικά έναν ξύπνιο ηνίοχο (Ανώτερο Εαυτό)....
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 04, 2013, 17:05:17 από Ορφέας »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού, και μας φιμώνουν να μην ενημερωθεί ο κόσμος. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. Εχουν ενημερωθεί παγκόσμια Πανεπιστήμια - Κυβερνήσεις https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Light Spirit

  • http://i33.servimg.com/u/f33/18/23/60/01/97197510.jpg
  • Μηνύματα: 14
  • Karma: 0
    • Προφίλ
    • http://secretsreavel.forumgreek.com/forum
Απ: Μαγεία: Εισαγωγή....
« Απάντηση #14 στις: Ιουλίου 04, 2013, 17:54:59 »
Αγαπητέ Ορφέα

Έχεις δίκιο για το Εγώ, έκανα λάθος και τελείως τυχαία διάβασα και ένα σχετικό κείμενο, και σίγουρα στα πρώτα βήματα χρειάζεσαι έναν δάσκαλο.
Είμαι αυτό που είμαι, είμαι ο Ανώτερος εαυτός,άφθαρτος, αλώβητος ένα με το σύμπαν.
http://i33.servimg.com/u/f33/18/23/60/01/97197510.jpg