Αποστολέας Θέμα: O AΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΔΡΑΚΟΝΤΑ.  (Αναγνώστηκε 8788 φορές)

arhs

  • ΑΜΡΑ - Φίλος(Δ)
  • ***
  • Μηνύματα: 23
  • Karma: 0
    • Προφίλ
O AΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΔΡΑΚΟΝΤΑ.
« στις: Αυγούστου 20, 2011, 01:13:29 »
Ας μη ξεχάσουμε ποτέ ότι η Βασιλεία του Θεού επάνω στην γη, θα πραγματοποιηθεί από τις γυναίκες,διότι μόνο η γυναίκα είναι εκείνη η οποία διαθέτει την ύλη με την οποία μπορεί αυτή να υλοποιηθεί,να πάρει σώμα . Πόσες νοοτροπίες πρέπει να αλλάξουν!...    

ΓΙΑΤΙ  Ο ΜΙΧΑΗΛ ΕΝΑΝΤΙΟΝ  ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΑ? Η παράδοση αναφέρει όταν ο Λούσιφερ ανακήρυξε τον εαυτό του ίσο με το Θεό και θέλησε να τον εκθρονίσει , ένας άλλος αρχάγγελος , εξοργισμένος από αυτή την αλαζονία , σηκώθηκε μπροστά του ρωτώντας τον ''ΜΙ [δηλ. ποιος} ΚΑ [οπως} ΕΛ{ο Θεός?} δηλαδή "Ποιος είναι σαν το Θεό?'' Και τότε είναι  που ονομάστηκε  Μικαέλ [ΜΙΧΑΗΛ] και τοποθετήθηκε  επικεφαλής των ουράνιων στρατιών. Είναι ο αρχάγγελος του  Τίφαρετ σεφιρόθ του ηλίου, του φωτός που πολεμάει τα σκοτάδια.  

Στη γη πάντοτε υπήρξαν όντα τολμηρά που έκαναν ανελέητο αγώνα εναντίων του δράκοντα. Μέχρι τώρα όμως κανείς δεν κατόρθωσε να νικήσει, διότι αυτός ο αγώνας δεν είναι υπόθεση των ανθρώπων: δεν έχουν ούτε το ανάστημα, ούτε το εύρος, ούτε την ισχύ, ούτε τις μεθόδους για να το κάνουν. Μόνο μια ουράνια οντότητα ο Αρχάγγελος Μιχαήλ, μόνο αυτός είναι ικανός να νικήσει το δράκοντα.

Όλοι εκείνοι που φαντάστηκαν ότι ήταν αρκετά δυνατοί για να πάνε να πολεμήσουν το κακό νικήθηκαν. Επειδή το κακό είναι μια κοσμική δύναμη εξαιρετικά δυνατή. Είναι λάθος να νομίζει κανείς πως το έκαναν ορισμένοι, ότι οι δυνάμεις του κακού είναι το ίδιο μεγάλες όσο και του καλού και ότι ο Διάβολος είναι μια πολύ ισχυρή οντότητα για να σηκώνει το κεφάλι της αιωνίως στο Θεό. Για τους ανθρώπους όμως είναι αλήθεια, είναι ακατανίκητος. ''Μα δεν υπάρχει τίποτα λοιπόν που να μπορούμε να κάνουμε?'' Και βέβαια μπορούμε κάθε μέρα να στρατολογούμαστε στο στρατό του καλού. Και την ημέρα που αυτός ο στρατός θα είναι επαρκής τότε οι σκοτεινές οντότητες θα νικηθούν.

Δεν μπορούν άλλωστε, να εξασκούν την κακοποιό δραστηριότητα τους παρά μόνο επειδή τροφοδοτούνται από τις μεγάλες φιλοδοξίες, τα πάθη και τις κατώτερες επιθυμίες των ανθρώπων. Κάποια μέρα, όμως θα βρεθούν ισοπεδωμένες και σφιχτοδεμένες από τις κοσμικές δυνάμεις του καλού, το σύμβολο των οποίων είναι ο αρχάγγελος Μιχαήλ. Διότι ο αρχάγγελος Μιχαήλ είναι μια πραγματική οντότητα και είναι εκείνος ο οποίος θα είναι επικεφαλής στο Βασίλειο της ειρήνης, μαζί με όλους εκείνους που εργάζονται για το φως, σε οποιαδήποτε πνευματική κίνηση κι αν βρίσκονται.

Όταν θα έρθει η ώρα αρχάγγελος Μιχαήλ θα σηκωθεί για να ρίξει καταγής τον δράκοντα με τη βοήθεια του στρατού του αποτελούμενου από αγγέλους φωτός. Θα πραγματοποιήσει αυτό που εδώ και χιλιάδες χρόνια οι άνθρωποι δεν παύουν να ζητούν από τον δημιουργό. Ας συνδεόμαστε με αυτόν, ας ζητάμε προστασία και την δυνατότητα να μετάσχουμε σ'αυτό το έργο μαζί του για να ενισχύσουμε την νίκη του. Το φως θα θριαμβεύσει στο σκοτάδι και έτσι θα γίνει. Ας μετέχουμε σε αυτά τα γεγονότα αφιερώνοντας κάθε μέρα τις ενέργειες μας στο φως στην καλοσύνη, στην αδερφοσύνη.

Τα αληθινά μας όπλα η αγάπη και το φως. Γένοιτο...

__________________________________
'Εγινε επέμβαση στο μήνυμα χωρίς να αλοιωθεί το περιεχόμενο, έτσι ώστε να διαβάζεται καλύτερα.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 20, 2011, 12:43:49 από Rose »

προμηθέας

  • ΑΜΡΑ - Μέλος
  • ****
  • Μηνύματα: 110
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: O AΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΔΡΑΚΟΝΤΑ.
« Απάντηση #1 στις: Αυγούστου 20, 2011, 03:03:23 »
Τα αληθινά μας όπλα η αγάπη και το φως. Γένοιτο...


Συμφωνώ σε αυτό.
Όσο για τα υπόλοιπα, ή είσαι σε πλήρη σύγχυση ή εγώ είμαι τελείως άσχετος ???
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 20, 2011, 12:44:19 από Rose »

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: O AΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΔΡΑΚΟΝΤΑ.
« Απάντηση #2 στις: Αυγούστου 20, 2011, 04:32:53 »
Αδελφέ μας 'Αρη,

καλωσόρισες, στην Ροδοσταυρική μας παρέα.  Είναι τιμή μας, να συμμετέχεις στους διαλόγους μας.

Ο αδελφός 'Αρης, είναι βαθύς στοχαστής και γνώστης της Καμπάλα1, και πραγματικά μας δώρισε βαθυστόχαστες, και σοφές Καμπαλιστικές αναλύσεις, πάνω στο αρχέτυπο της Μεγάλης Μητέρας, της Παναγίας, του Αρχάγγελου Μιχαήλ, του Ηλιακού Ήρωα, καθώς και του δράκου, το θηρίο της Ανθρωπότητας, (το κακό του κόσμου), το οποίο πολεμάει, ο κάθε Πολεμιστής του Φωτός, ο κάθε Εσωτερικός 'Ηρωας.

Αν και οι αναφορές γίνονται με βάση την θρησκευτική προσέγγιση της Εβραϊκής Καμπάλα2, και όχι της Φιλοσοφικής Ελληνικής Ερμητικής προσέγγισης, δεν παύουν να είναι άκρως αληθινές, αρκεί να δούμε, αυτές τις "εσωτερικές" Καμπαλιστικές περσόνες, ως Συμβολικές, και όχι ως πραγματικές.

Η κύρια και ουσιαστική διαφορά, ανάμεσα στην Γνήσια Ερμητική ερμηνεία της Καμπάλα, και στην θρησκευτική Εβραϊκή ερμηνεία της, είναι πως στην περίπτωση της Φιλοσοφικής προσέγγισης, η Θέωση είναι δυνατή, ενώ στην περίπτωση της θρησκευτικής προσέγγισης, η Θέωση παραμένει ένας ανεκπλήρωτος πόθος.

Διότι Εμείς θα σώσουμε τον Θεό, και όχι ο Θεός θα μας σώσει.3

Εμείς είμαστε οι Παναγίες και οι Ήρωες, που θα αντιμετωπίσουν τον Δράκο του Κόσμου.
Εμείς οι 'Ανθρωποι, είμαστε οι Κύριοι Πρωταγωνιστές, της Σωτηρίας του Πλανήτη μας, και όχι ανύπαρκτες εξωγήινες οντότητες...

Διότι η Σωτηρία της Ψυχής, και του Πλανήτη, εξαρτάται από την Πνευματική μας αφύπνιση, ενάντια στα σκοτάδια, του Σκοταδισμού και του Πολιτικού Φασισμού, ενάντια στον Πάπα, και στον Δικτάτορα.  

Αυτός είναι ο Δράκος της Ανθρωπότητας, που κάθε Ηλιακός Ήρωας καλείται να Νικήσει, και να στείλει το Δράκο, πίσω στην 'Αβυσσο, από όπου ξεπήδησε, ελευθερώνοντας την υπνώσασα Ανθρωπότητα.

Το Κοσμικό Σχέδιο έχει φανεί, ο δρόμος έχει ανοιχτεί, ας περπατήσουμε όλοι οι Ήρωες, Μαχητές, Πολεμιστές, και ας επιτελέσουμε το Καθήκον μας, φέρνοντας τη Δικαιοσύνη, τους Θεσμούς, τις Αξίες, τα ύψιστα Πνευματικά Ιδανικά, πίσω στις Κοινωνίες των Ανθρώπων.
________________________________________________________________________________

1 http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,582.0.html
http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,974.0.html
http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,1054.0.html
http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,347.0.html

2 Οι Ραβίνοι δανείστηκαν την Ερμητική, Φιλοσοφική, Πανθεϊστική ερμηνεία του Μακρόκοσμου (του σύμπαντος κόσμου) και του Μικρόκοσμου (του Ανθρώπινου ψυχισμού) και την προσάρμοσαν στην θρησκευτική προσέγγιση του Κόσμου, μέσω της Παλαιάς Διαθήκης, προσπαθώντας, έτσι να ερμηνεύσουν την Δημιουργία.  

'Οταν όμως ύψιστα φιλοσοφικά νοήματα του σύμπαντος κόσμου, μετατρέπονται σε θρησκευτική ψύχωση, τότε ο ενασχολούμενος με αυτή τη παραποιημένη ερμηνεία του Κόσμου μας, όχι μόνο δεν θα καταφέρει να φτάσει στο Θεό, αλλά θα κινδυνεύει να παλεύει μια ζωή, με πλήθος εσωτερικούς κακοδαίμονες, αδυνατώντας, να βγει από ένα ψυχολογικό αδιέξοδο, μια και θα έχει θέσει την εσωτερική θεότητα, θύμα των ειδώλων.  

Το Αποτέλεσμα που φέρει η θρησκευτική προσέγγιση της Καμπάλα, είναι η μέγιστη δυστυχία, μια και η ανθρώπινη ψυχή που αποζητά, διέξοδο, στην αυτοπραγμάτωση4 του σκοπού της ζωής της, βρίσκεται σε ένα συνεχόμενο ψυχολογικό αδιέξοδο, αδυνατώντας να συμβιβάσει τα ασυμβίβαστα, να βάλει σε τάξη τον ανθρώπινο ψυχισμό, να κατανοήσει την Σοφία του Σύμπαντος Κόσμου.

3 http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,1039.0.html

4 http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,1214.0.html
http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,40.0.html
http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,1030.0.html
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 20, 2011, 12:44:46 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Ορφέας

  • Διαχειριστής
  • ******
  • Μηνύματα: 1.717
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: O AΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΔΡΑΚΟΝΤΑ.
« Απάντηση #3 στις: Αυγούστου 20, 2011, 18:47:18 »

Ας μη ξεχάσουμε ποτέ ότι η Βασιλεία του Θεού επάνω στην γη, θα πραγματοποιηθεί από τις γυναίκες,διότι μόνο η γυναίκα είναι εκείνη η οποία διαθέτει την ύλη με την οποία μπορεί αυτή να υλοποιηθεί,να πάρει σώμα . Πόσες νοοτροπίες πρέπει να αλλάξουν!...    

ΓΙΑΤΙ  Ο ΜΙΧΑΗΛ ΕΝΑΝΤΙΟΝ  ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΑ? Η παράδοση αναφέρει όταν ο Λούσιφερ ανακήρυξε τον εαυτό του ίσο με το Θεό και θέλησε να τον εκθρονίσει , ένας άλλος αρχάγγελος , εξοργισμένος από αυτή την αλαζονία , σηκώθηκε μπροστά του ρωτώντας τον ''ΜΙ [δηλ. ποιος} ΚΑ [οπως} ΕΛ{ο Θεός?} δηλαδή "Ποιος είναι σαν το Θεό?'' Και τότε είναι  που ονομάστηκε  Μικαέλ [ΜΙΧΑΗΛ] και τοποθετήθηκε  επικεφαλής των ουράνιων στρατιών. Είναι ο αρχάγγελος του  Τίφαρετ σεφιρόθ του ηλίου, του φωτός που πολεμάει τα σκοτάδια.  


Ένα από τα χονδροειδέστατα λάθη που έχουν καταστεί πλέον παράδοση στην μη αυθεντική Καμπαλιστική Φιλολογία, είναι τα ονόματα των Αρχαγγέλων για κάθε σεφίρα. Ο Μιχαήλ έχει κατά κανόνα - πλην ελαχίστων εξαιρέσεων - καταχωρηθεί ως ο Αρχάγγελος του Τίφαρετ (σφαίρα του Ήλιου). Η ορθή όμως αντιστοίχηση τον αποδίδει στην σφαίρα του Ερμή (σεφίρα Χοντ) και αυτό διότι, πρώτα πρώτα Αρχάγγελος -Καμπαλιστικά - στην σφαίρα του Ήλιου (σεφίρα Τίφαρετ) είναι ο Ραφαήλ. Το όνομα Ραφαήλ είναι Αιγυπτιακής προέλευσης και το ιερογλυφικό του αποτελείται από το "Ρα" το "Φ" και την κατάληξη "Ελ"  "Ρα - Φ(α) - Ελ", όνομα το οποίο ουσιαστικά σημαίνει "θεϊκό πνεύμα που είναι μέσα στον Ήλιο" (Ρα = Ήλιος, Φ(α) = μέσα, Ελ=φωτεινό - θεϊκό πνεύμα).

Στα Ελληνιστικά χρόνια κάποιοι Ραβίνοι προσπάθησαν ανεπιτυχώς να προωθήσουν το δόγμα τους μέσα από την υψηλή εσωτερική φιλοσοφία της καμπαλά, αλλά βρέθηκαν μπροστά σε μια πληθώρα αντιθέσεων σε σχέση με την μονοκόμματη και παρωπιδιστική τους αντίληψη. Αντί λοιπόν να διορθώσουν το σαθρό και πονηρό δόγμα τους, επιδόθηκαν σε διαστρεβλώσεις και παραποιήσεις της καμπαλιστικής Σοφίας. Ο Δράκοντας Ναχάς - ο Εωσφόρος - Καμπαλιστικά είναι η σφαίρα της Αφροδίτης, η οποία όμως είναι και η σφαίρα της Αγάπης, του Έρωτα και του συναισθήματος γενικά. Η σφαίρα του Ερμή - σεφίρα Χοντ - έχει ιδιότητες καθαρά γνωστικές, όμως για λόγους που δεν θα αναλύσουμε τώρα, οι εβραίοι θεώρησαν ότι το προπατορικό αμάρτημα ήταν η Γνώση, ιδιότητα καθαρά Ερμητική.

Βρισκόμενοι λοιπόν σε σύγχιση κάποιοι φανατικοί ραβίνοι άλλαξαν αμοιβαία τις θέσεις μεταξύ Ερμή και Αφροδίτης, δημιουργώντας πρώτα την άμεσα φαινόμενη αντίφαση, από τον Ήλιο και κάτω η σειρά να μην ακολουθεί την φυσική διαδοχή των πλανητών - σύμφωνα με το καθοδικό τόξο του "Δέντρου" - αλλά να παίρνει την θέση του Ερμή η Αφροδίτη και να αριθμείται αμέσως μετά τον Ήλιο (αριθμός 6) σε αριθμό (7) και ο Ερμής να γίνεται (8  ). Για οποινδήποτε ερευνητή του εσωτερισμού είναι εύκολο να συγκρίνει τους παλαιούς μύθους και να καταλάβει ότι ανέκαθεν η Αφροδίτη είχε την αριθμητική αξία (8  ). Επίσης ήταν και είναι πασίγνωστο ότι πιο κοντά στον Ήλιο βρίσκεται ο Ερμής και όχι η Αφροδίτη.

Ο Ερμής παράλληλα είναι ο Αγγελιοφόρος των θεών και ως προσκείμενος δίπλα στον Κύριο - Ήλιο, θεωρήθηκε ότι είναι αυτός που μεταφέρει και αναγγέλλει την βούλησή του. Η παραποίηση του ονόματος του Αρχάγγελου Μιχαήλ και η αλλαγή σφαίρας (σεφίρας) έγινε αναγκαία, καθώς ο Μιχαήλ είναι αυτός που μάχεται τον Δράκοντα Ναχάς (Καμπαλιστικά πράγματι "αντιμάχεται" την σφαίρα της Αφροδίτης όντας απέναντί της). Η δαιμονοποίηση όμως από την μια της Φύσης - Αφροδίτης και από την άλλη της Γνώσης - Ερμής, έκανε τους πονηρούς Ραβίνους να βάλουν τον Μιχαήλ Αρχάγγελο του Ήλιου, (Αρχάγγελος δήθεν του Τίφαρετ).

Η λαϊκή όμως Σοφία, κράτησε ζωντανή την αυθεντική εσωτερική Γνώση, αποδίδοντας στον Μιχαήλ ιδιότητες Ψυχοπομπού, ιδιότητες που ανήκουν αποκλειστικά στον Ερμή.

Δυστυχώς στο μονοπάτι της Γνώσης βαδίζουμε ασπαζόμενοι άκριτα πεποιθήσεις και δοξασίες τις οποίες κάποιοι μας τις παρουσίασαν ως αυθεντική και αναμφισβήτητη παράδοση. Πιστεύουμε σε κάποιους μύθους χωρίς έλεγχο της αληθοφάνειάς των. Σήμερα - μετά από πολλά χρόνια που ήμουν θύμα και φερέφωνο και εγώ - συμβουλεύω και παροτρύνω, "ΜΕΜΝΗΣΟ ΑΠΙΣΤΕΙΝ - να θυμάσαι να αμφισβητείς"....
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 21, 2011, 23:53:48 από Ορφέας »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού, και μας φιμώνουν να μην ενημερωθεί ο κόσμος. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. Εχουν ενημερωθεί παγκόσμια Πανεπιστήμια - Κυβερνήσεις https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

arhs

  • ΑΜΡΑ - Φίλος(Δ)
  • ***
  • Μηνύματα: 23
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: O AΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΔΡΑΚΟΝΤΑ.
« Απάντηση #4 στις: Αυγούστου 28, 2011, 10:24:51 »
ΣΩΣΤΑ  ΜΙΛΗΣΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ  ΑΔΕΛΦΗ  ΜΟΥ...ΕΙΠΕΣ   ΟΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ  ΜΙΧΑΗΛ  ΕΙΝΑΙ  ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ,  ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ  ΒΓΑΖΟΥΝ  ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ  ΙΣΩΣ  ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ  ΧΡΟΝΟ  ...ΟΜΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ... ΔΕΝ  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ  ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΜΙΧΑΗΛ  ΣΑΝ ΕΝΑ ΚΑΙ  ΜΟΝΑΔΙΚΟ  ΟΝ .  ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ,ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΕΝΝΟΗΣΕΙ  ΟΛΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ  ΤΟΥ  ΦΩΤΟΣ.  Ο  ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ  ΜΙΧΑΗΛ  ΕΙΝΑΙ  ΕΝΑ  ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΟΝ,  ΜΙΑ  ΚΟΣΜΙΚΗ  ΟΝΤΟΤΗΤΑ  ΠΟΥ  ΠΕΡΙΚΛΕΙΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ  ΚΑΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ  ΟΝΤΑ  ΠΟΥ  ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ  ΓΙΑ ΤΟΝ  ΙΔΙΟ  ΣΚΟΠΟ  ΜΕ  ΑΥΤΟΝ, ΓΙΑ  ΤΟΝ  ΘΡΙΑΜΒΟ  ΤΟΥ  ΦΩΤΟΣ,  ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ   Παγκοσμιας  Λευκης   Αδελφοτητας.  ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΗΣ  ΕΡΓΟΝ  ΝΑ  'ΝΑΙ  ΚΑΝΕΙΣ  ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΣ  Σ'  ΑΥΤΗ  ΤΗ  ΣΤΡΑΤΙΑ ΤΟΥ  ΦΩΤΟΣ  ΚΑΙ ΝΑ  ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ  ΕΡΓΑΣΙΑ  ΤΗΣ,  ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ... ΤΟ ...ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ  ΤΩΝ  ΑΛΛΩΝ  ΘΑ  ΣΑΣ  ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ... ΕΧΕΤΕ  ΛΟΙΠΟΝ  ΟΛΟΙ  ΣΑΣ  ΤΕΡΑΣΤΙΟ  ΣΥΜΦΕΡΟΝ  ΝΑ  ΜΠΕΙΤΕ  ΓΡΗΓΟΡΑ  Σ'ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΕΥΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ... ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ... ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΑΡΑ...

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: O AΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΔΡΑΚΟΝΤΑ.
« Απάντηση #5 στις: Αυγούστου 28, 2011, 11:43:56 »
Η παράδοση αναφέρει όταν ο Λούσιφερ ανακήρυξε τον εαυτό του ίσο με το Θεό και θέλησε να τον εκθρονίσει , ένας άλλος αρχάγγελος , εξοργισμένος από αυτή την αλαζονία , σηκώθηκε μπροστά του ρωτώντας τον ''ΜΙ [δηλ. ποιος} ΚΑ [οπως} ΕΛ{ο Θεός?} δηλαδή "Ποιος είναι σαν το Θεό?'' Και τότε είναι  που ονομάστηκε  Μικαέλ [ΜΙΧΑΗΛ] και τοποθετήθηκε  επικεφαλής των ουράνιων στρατιών. Είναι ο αρχάγγελος του  Τίφαρετ σεφιρόθ του ηλίου, του φωτός που πολεμάει τα σκοτάδια.  [/color]

Ένα από τα χονδροειδέστατα λάθη που έχουν καταστεί πλέον παράδοση στην μη αυθεντική Καμπαλιστική Φιλολογία, είναι τα ονόματα των Αρχαγγέλων για κάθε σεφίρα. Ο Μιχαήλ έχει κατά κανόνα - πλην ελαχίστων εξαιρέσεων - καταχωρηθεί ως ο Αρχάγγελος του Τίφαρετ (σφαίρα του Ήλιου). Η ορθή όμως αντιστοίχηση τον αποδίδει στην σφαίρα του Ερμή (σεφίρα Χοντ) και αυτό διότι, πρώτα πρώτα Αρχάγγελος -Καμπαλιστικά - στην σφαίρα του Ήλιου (σεφίρα Τίφαρετ) είναι ο Ραφαήλ. Το όνομα Ραφαήλ είναι Αιγυπτιακής προέλευσης και το ιερογλυφικό του αποτελείται από το "Ρα" το "Φ" και την κατάληξη "Ελ" "Ρα - Φ(α) - Ελ", όνομα το οποίο ουσιαστικά σημαίνει "θεϊκό πνεύμα που είναι μέσα στον Ήλιο" (Ρα = Ήλιος, Φ(α) = μέσα, Ελ=φωτεινό - θεϊκό πνεύμα).

ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ  ΒΓΑΖΟΥΝ  ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ  ΙΣΩΣ  ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ  ΧΡΟΝΟ  ...ΟΜΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ...
[...]
ΕΧΕΤΕ  ΛΟΙΠΟΝ  ΟΛΟΙ  ΣΑΣ  ΤΕΡΑΣΤΙΟ  ΣΥΜΦΕΡΟΝ  ΝΑ  ΜΠΕΙΤΕ  ΓΡΗΓΟΡΑ  Σ'ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΕΥΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ...

Αδελφέ μου,

όταν αλλοιώνουμε τις ερμηνείες, των συμβολισμών των σφαιρών, (τα οποία είναι αρχετυπικές δυνάμεις, και όχι οντότητες), δεν εργαζόμαστε για καμία Λευκή Αδελφότητα, αλλά για την Κατάμαυρη.  Η αλλοίωση των συμβόλων, είτε στην Καμπάλα, είτε στην Αλχημεία, γίνεται είτε λόγω αμορφωσιάς, (μη γνώσης των αυθεντικών Μυητικών διδασκαλιών), είτε λόγω σκοπιμότητας, αλλοίωσης των Ερμητικών Διδασκαλιών, (π.χ. εβραιοχριστιανισμός, Κρόουλι), με στόχο να μην φτάσουμε ΠΟΤΕ, στην Πνευματική Ελευθερία και στη Θέωση.

Υπάρχουν πάρα πολλοί μελετητές της Καμπάλα και της Αλχημείας, που έχουν πέσει θύματα των Νεοεποχήτικων αμόρφωτων και διαστρεβλωμένων ερμηνειών, της Τέχνης των Σοφών, και όπου βρίσκουμε αυτές τις αλλοιώσεις, έχουμε ΚΑΘΗΚΟΝ, να είμαστε σκληροί, και κάθετοι, αν θέλουμε πραγματικά, να υπηρετούμε την Αλήθεια, το Φως, τα Αυθεντικά Ελληνικά Μυστήρια, την Αυθεντική Λευκή Αδελφότητα, που δεν είναι άλλη, από την Αυτόχθονη Ελληνική μας Κοσμοαντίληψη.
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Ορφέας

  • Διαχειριστής
  • ******
  • Μηνύματα: 1.717
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: O AΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΔΡΑΚΟΝΤΑ.
« Απάντηση #6 στις: Αυγούστου 28, 2011, 16:30:00 »
ΣΩΣΤΑ  ΜΙΛΗΣΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ  ΑΔΕΛΦΗ  ΜΟΥ...ΕΙΠΕΣ   ΟΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ  ΜΙΧΑΗΛ  ΕΙΝΑΙ  ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ,  ....

Σχετικά περί Αγγέλων, στο: "Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΚΑΙ Η ΑΝΑΔΥΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΟΘΕΪΣΤΙΚΗΣ ΙΔΕΑΣ"....

http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,2318.0.html
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού, και μας φιμώνουν να μην ενημερωθεί ο κόσμος. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. Εχουν ενημερωθεί παγκόσμια Πανεπιστήμια - Κυβερνήσεις https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/