Αποστολέας Θέμα: Καθαρισμός Κρυστάλλων  (Αναγνώστηκε 23551 φορές)

ΔΙΟς ΑΕΤΟς

  • Μηνύματα: 324
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Καθαρισμός Κρυστάλλων
« στις: Αυγούστου 16, 2011, 20:36:38 »
Οι κρύσταλλοι σαν κάθε ζωντανός όργανισμός,θέλουν κι αυτοί,κάποια περιποίηση ώστε να μπορούν να αποδώσουν στο μέγιστο τις θετικές τους ιδιότητες.

Ποιό σημαντικό είναι λοιπόν ο καθαρισμός τους.Κυρίως όταν πέρνουμε κάποιον κρύσταλλο για πρώτη φορά στα χέρια μας θα πρέπει να τον ''καθαρίσουμε'' απο τις προηγούμενες ενέργειες που έχει δεχτεί και να τον φροντίσουμε.Ετσι θα του δείξουμε κατά κάποιο τρόπο σεβασμό,αλλά και θα τον ενεργοποιήσουμε στην συνέχεια θετικά ώστε να μπορεί κι εκείνος με την σειρά του,απαλαγμένος απο ρύπους,κυριολεκτικούς και μεταφορικούς να μας υπηρετήσει και να μας βοηθήσει με τις ιαματικές του ή όποιες άλλες ιδιότητες.

Τρόποι καθαρισμού κρυστάλλων-λίθων υπάρχουν πολλοί.Ο ποιό απλός είναι να βάλουμε τον λίθο μας σε αλάτι χοντρό για 24 ώρες,και μετά να αφήσουμε τον κρύσταλλο-λίθο,κάτω απο βρύση να τρέχη επάνω του νερό για 2-3 ώρες.Αν υπάρχει η δυνατότητα να είναι νερό πηγής δηλαδή να πάμε σε καποια εκδρομή μας και να τον αφήσουμε σε μια πηγή να δροσίζετε είναι το καλύτερο!Μια άλλη καλή επιλογή είναι το θαλασσόνερο.Βάζουμε τους λίθους σε ένα πουγκάκι η τούλι,και τους βάζουμε σε ένα βράχο στην ακροθαλασσιά να βρέχοντε με το κύμα,για 4 περίπου ώρες.Τέλειος καθαρισμός!Αυτό και γενικά οι ενεργειακοί καθαρισμοί είναι καλύτερα να γίνοντε στην χάση της σελήνης.

Υπάρχουν στο εμπόριο και χημικά σκευάσματα που οι γεμολόγοι προτείνουν για καθαρισμό λίθων αλλά εγώ δεν είμαι σύμφωνη με τα χημικά γενικά.Προτειμώ τις φυσικές λύσεις οπως σε κάθετι...άσφαλώς ποτέ δεν πλένουμε τους λίθους μας με απορριπαντικα,κτλ..με ένα βουρτσάκι των δοντιών απαλά μπορούμε να απομακρύνουμε σκόνες και χώμματα αν τυχον υπάρχουν,και θα έχουμε καθαρούς κι ευτυχισμένους κρύσταλλους-λίθους. ;)
Τώρα πως ''φορτίζουμε'' τους λίθους μας.

Κατά προτίμηση φορτίζουμε στην γέμιση της σελήνης.Υπάρχουν και πάλι πολλοί τρόποι,θα πώ 2 τούς ποιό απλούς.
Είτε θάβουμε τους κρύσταλλους -λίθους για λίγες ώρες στην αρχική πηγή τους (στην γή) στο χώμα ώστε να πάρουν δύναμη και ζωή από την πηγή απ'όπου και προέρχοντε,είτε τους βάζουμε σε ένα γυάλινο σκεύος με αλατόνερο,και τους αφήνουμε στον Ηλιο΄για 4-5 ώρες κυρίως μεσημεριανές 12.00+,να φορτιστούν από την Ηλιακή ακτινοβολία,πράγμα που τούς αρέσει πολύ και φαίνετε!!!Θα δείτε αμέσσως πως λαμποκοπούν και πόσο χαρούμενοι δείχνουν!!!

Η επαναφόρτιση καλό είναι να γίνετε συχνά,ανάλογα φυσικά με την χρήση των λίθων καθώς και το έιδος.Αλλά το σπά ποτέ δεν έβλαψε κανέναν.

Το όλο θέμα είναι να αντιμετωπίσει κανείς τους Κρυστάλλους -Λίθους σαν αυτό που είναι.Ζωντανοί οργανισμοί,έτοιμοι να μας βοηθήσουν,να μας γιατρέψουν,να μας προφυλάξουν,να πάρουν ακόμη και τις αρνητικές ενέργειες επάνω τους για μάς..και πρέπει να τους φερθούμε ανάλογα.Νομίζω. :)
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 16, 2011, 22:09:24 από Ορφέας »
Ο ισχυρός ας επικρατήσει...

Φάιζα

  • Μηνύματα: 7
  • Karma: 0
    • Προφίλ
    • Αστρολογία, αστρονομία, μαγεία, ταρώ
Απ: Καθαρισμός Κρυστάλλων
« Απάντηση #1 στις: Νοεμβρίου 11, 2011, 17:30:51 »
σε ένα πουγκάκι η τούλι


Η ταπεινή μου γνώμη είναι πως το πουγγάκι ή το τουλι πρέπει να είναι από λινό, μεταξωτό ή βαμβακερό ύφασμα. ΟΧΙ από νάυλον. Το νάυλον ακυρώνει όλα τα φυλακτά και όλες τις ενέργειες, δημιουργώντας κάτι σαν μόνωση γύρω από το αντικείμενο.
Μηδέν άγαν.

Ορφέας

  • Διαχειριστής
  • ******
  • Μηνύματα: 1.717
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: Καθαρισμός Κρυστάλλων
« Απάντηση #2 στις: Νοεμβρίου 11, 2011, 23:26:09 »
Ορθή η επισήμανση περί "Νάυλον". Φαίνεται πως οι εσωτερικές εργασίες αντιπαθούν τα συνθετικά - χημικά υλικά, όπως μας έχει αποδείξει η εμπειρία. Σχετικά, καλό είναι να έχουμε υπόψη μας ότι και τα συνθετικά - χημικά αιθέρια έλαια όπως και οι συνθετικοί κρύσταλλοι, είναι παντελώς ακατάλληλα υλικά για "εργασία".
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού, και μας φιμώνουν να μην ενημερωθεί ο κόσμος. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. Εχουν ενημερωθεί παγκόσμια Πανεπιστήμια - Κυβερνήσεις https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

ΔΙΟς ΑΕΤΟς

  • Μηνύματα: 324
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: Καθαρισμός Κρυστάλλων
« Απάντηση #3 στις: Νοεμβρίου 12, 2011, 01:52:47 »
 :) ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩς ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΕ ΟΡΦΕΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΦΑΙΖΑ....ΤΑ ΠΟΥΓΚΑΚΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΦΥΣΙΚΟ ΥΛΙΚΟ Η ΟΠΩς ΕΙΠΑΤΕ.

ΓΕΝΙΚΑ ΤΕΛΙΚΑ Ας ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΚΙ Ας ΑΠΟΤΑΞΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΕΤΡΟΛΙΟΥΜ....  :-\

ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΛΙΘΩΝ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΕΛΩς ΑΝΤΙΘΕΤΗ.
ΒΕΒΑΙΑ Ο ΚΑΘΕΝΑς ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΨΗ. :D
Ο ισχυρός ας επικρατήσει...

Light Spirit

  • http://i33.servimg.com/u/f33/18/23/60/01/97197510.jpg
  • Μηνύματα: 14
  • Karma: 0
    • Προφίλ
    • http://secretsreavel.forumgreek.com/forum
Απ: Καθαρισμός Κρυστάλλων
« Απάντηση #4 στις: Ιουλίου 01, 2013, 02:25:46 »
Θα μου επιτρέψετε να βάλω και εγω ένα λιυαράκι στο πως μπορούμε να καθαρίσουμε και να ενεργοποιήσουμε έναν κρύσταλλο ή λίθο.

1- Στην μαγεία ένα εργαλείο που έχουμε είναι το καμπανάκι, με αυτό λοιπόν μπορούμε να καθαρίσουμε έναν κρύσταλλο ή λίθο, χτυπώντας με δίναμε το καμπανάκι πάνω από τον κρύσταλλο. Με αυτόν τον τρόπο οι δονήσεις που στέλνονται καθαρίζουν ενεργειακά τον κρύσταλλο, αυτό είναι καλό να το κάνουμε για πέντε λεπτά.

2- Με θυμίαμα ή κώνο ή κάποιο stick. Ανάβουμε το θυμίαμα και περνάμε από πάνω τον κρύσταλλό μας με κυκλικές κινήσεις, από δεξιά προς τα αριστερά, αυτό μπορούμε να το κάνουμε για 33 κύκλους.


3- Κάτω από μία βρύση, με την μόνη διαφορά ότι κρατάμε τον κρύσταλλο και οραματιζόμαστε πως μια μάυρη λάσπη φεύγει καθώς το νερό πέφτει πάνω του και ο κρύσταλλος λάμπει από ενέργεια.

4- Επίσης μπορούμε να τον αφήσουμε απλός πάνω στο χώμα για μία εβδομάδα, έτσι το στοιχείο της ΓΗΣ θα απορροφήσει όλη την αρνητική ενέργεια από τον κρύσταλλο και ταυτόχρονα τον ενεργοποιεί.


Ενεργοποίηση:

1-όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω με την δύναμη της Σελήνης όταν είναι Πανσέληνος.

2- Με οραματισμό και προγραμματισμό.

3- Με τον δίσκο των αγγέλων, ο οποίος είναι δύσκολος και περίπλοκος νια φτιαχτεί.


Ευχαριστώ που διαβάσατε την άποψή μου.
Αγάπη και Φως
Είμαι αυτό που είμαι, είμαι ο Ανώτερος εαυτός,άφθαρτος, αλώβητος ένα με το σύμπαν.
http://i33.servimg.com/u/f33/18/23/60/01/97197510.jpg