Αποστολέας Θέμα: Η Συμμαχία για την Υγεία του Δρ . Rath  (Αναγνώστηκε 7805 φορές)

Ονήσιλος

  • ΑΜΡΑ - Φίλος(Δ)
  • ***
  • Μηνύματα: 37
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Η Συμμαχία για την Υγεία του Δρ . Rath
« στις: Ιουλίου 26, 2011, 03:50:00 »
Η «Συμμαχία για την Υγεία» του Δρ. Rath είναι μία μοναδική συμμαχία ανθρώπων, οι οποίοι έχουν οργανωθεί οικειοθελώς για την προάσπιση της υγείας τους και τη διάσωση όσο το δυνατόν περισσότερων ανθρώπινων ζωών.

Για να εκπληρώσουμε αυτούς τους στόχους, διεξάγουμε επιστημονικές έρευνες στο τομέα των φυσικών θεραπειών, οι οποίες μπορούν να προλάβουν και να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τις κυριότερες ενδημικές ασθένειες της σημερινής εποχής.

Ακόμη, για να εκπληρώσουμε αυτούς μας τους στόχους, ενημερώνουμε τους συνανθρώπους μας σχετικά με τη δράση των φυσικών θεραπειών και της επιστημονικής προόδου στο πεδίο της Κυτταρικής ιατρικής. Με τους τρόπους αυτούς, προσπαθούμε να οικοδομήσουμε ένα σύστημα υγείας, το οποίο θα βασίζεται σε αποτελεσματικές, ελεύθερες παρενεργειών και οικονομικά προσιτές φυσικές θεραπείες.

Το γεγονός αυτό μας διαφοροποιεί ουσιαστικά από τη βιομηχανία φαρμάκων, η οποία ακόμη και σήμερα διατηρεί τα μονοπώλια στα συστήματα υγείας όλου του κόσμου. Η βιομηχανία φαρμάκων είναι ένας επιχειρηματικός κλάδος επενδύσεων, ο οποίος επωφελείται από τη διατήρηση και την εξάπλωση ασθενειών, ώστε να διατηρεί ακμαία την αγορά δισεκατομμυρίων για τα προϊόντα του. Επομένως, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός πως το 80 % των τεχνητών φαρμάκων που διατίθενται σήμερα στην αγορά, απλώς ανακουφίζουν/καλύπτουν συμπτώματα αντί να προλαμβάνουν ή ακόμη και να εξαλείφουν ασθένειες.

Στον αντίποδα της βιομηχανίας φαρμάκων βρισκόμαστε εμείς. Δεν αποτελούμε μία επιχείρηση που ορίζεται από την απληστία των επενδυτών της, αλλά εμπνεόμαστε από την προοπτική της πρόληψης και της εξάλειψης ασθενειών. Για το λόγο αυτό, η έρευνα και η ενημέρωση σχετικά με την αποτελεσματικότητα και το όφελος των φυσικών θεραπειών αποτελούν τον πρωταρχικό μας στόχο.

Το όνομα και οι επιστημονική δράση του Δρ. Rath, γιατρού και επιστήμονα, δημιουργού των επαναστατικών ανακαλύψεων στο πεδίο της κυτταρικής έρευνας και της Κυτταρικής ιατρικής και ιδρυτή της «Συμμαχίας για την Υγεία», εγγυώνται την εφαρμογή στην πράξη των κοινωφελών αυτών σκοπών. Προσχωρώντας στη Συμμαχία για την Υγεία συμβάλλετε με ποικίλους τρόπους στην οικοδόμηση ενός υγιέστερου κόσμου.
Μία νέα φάση

Βρισκόμαστε στο κατώφλι μίας νέας φάσης της Συμμαχίας μας για την Υγεία! Ο στόχος μας είναι πλέον να κάνουμε γνωστή την Κυτταρική ιατρική σε όλο τον κόσμο, έτσι ώστε να αποτελέσει τη βάση ενός νέου συστήματος υγείας με κύριο μέλημα την πρόληψη και την εξάλειψη ασθενειών.

Για την επίτευξη αυτού του στόχου μπορούμε όλοι να είμαστε αισιόδοξοι: Τα τελευταία χρόνια, η Συμμαχία μας για την Υγεία συμμετείχε αποφασιστικά σε επαναστατικές ανακαλύψεις, οι οποίες θα μπορέσουν να εξαλείψουν σε μεγάλο βαθμό ενδημικές ασθένειες της σημερινής εποχής. Μέχρι και πριν από λίγα χρόνια, ο καρκίνος αποτελούσε μία καταδίκη σε θάνατο. Αυτό δεν ισχύει πλέον και σ’ αυτό βοηθήσαμε αποφασιστικά. Έχει επίσης αυξηθεί ο αριθμός των επίσημων φορέων που μας υποστηρίζουν. Για παράδειγμα, ερευνητές του μεγαλύτερου ερευνητικού ιδρύματος του κόσμου, του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας των ΗΠΑ (NIH), επιβεβαίωσαν πως η βιταμίνη C σκοτώνει επιλεκτικά καρκινικά κύτταρα. Με τον τρόπο αυτό, η εργασία μας έχει φτάσει στο κατώφλι της επόμενης φάσης: Δεν χρειάζεται να αγωνιζόμαστε πλέον για να μας πιστέψουν, αλλά μπορούμε να ρωτούμε: «Γιατί δεν το γνωρίζατε αυτό μέχρι σήμερα»;

Ακόμη και στην ασθένεια AIDS διαφαίνεται μία καμπή – παρ’όλη την αντίσταση της βιομηχανίας φαρμάκων. Κατά τη διάρκεια γενικής συνέλευσής του, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) συνέστησε τη χρήση μικροθρεπτικών ουσιών ως ουσιώδες μέτρο κατά του AIDS. Το γεγονός αυτό επισφραγίζει τα αποτελέσματα των επαναστατικών μας τεκμηριώσεων στη Νότια Αφρική, σχετικά με τη σημασία των μικροθρεπτικών ουσιών στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και της καταπολέμησης των ασθενειών ανοσολογικής ανεπάρκειας.

http://www.symmaxia-gia-thn-ygeia-tou-dr-rath.org/aboutus/alliance.html

Ονήσιλος

  • ΑΜΡΑ - Φίλος(Δ)
  • ***
  • Μηνύματα: 37
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: Η Συμμαχία για την Υγεία του Δρ . Rath
« Απάντηση #1 στις: Ιουλίου 26, 2011, 03:52:45 »
Ποιος είναι ο Δρ. Matthias Rath

Δρ. Matthias Rath

Ο Dr. med. Matthias Rath ήταν ο εμπνευστής της επανάστασης στη φυσική πρόληψη και αντιμετώπιση της αθηροσκλήρωσης, της κύριας αιτίας του εμφράγματος του μυοκαρδίου και του εγκεφαλικού επεισοδίου.

Ο Δρ. Matthias Rath γεννήθηκε το 1955 στη Στουτγκάρδη. Μετά την ολοκλήρωση των ιατρικών σπουδών του εργάστηκε ως γιατρός και επιστήμονας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Eppendorf στο Αμβούργο και στό καρδιολογικό κέντρο στο Βερολίνο.

Ο Δρ. Rath ανακάλυψε πως η απόφαση σχετικά με την υγεία και την ασθένεια λαμβάνεται στο επίπεδο των κυττάρων του οργανισμού και όχι στο επίπεδο των επιμέρους οργάνων του. Με τον τρόπο αυτό συνέβαλλε αποφασιστικά στη διάδοση αυτής της επιστημονικής ανακάλυψης: Ενδημικές ασθένειες όπως το έμφραγμα του μυοκαρδίου, το εγκεφαλικό επεισόδιο ή ο καρκίνος οφείλονται σε χρόνια έλλειψη βιταμινών σε εκατομμύρια κύτταρα του οργανισμού. Η χορήγηση επαρκών ποσοτήτων κυτταρικών θρεπτικών ουσιών μπορεί να προλάβει την εμφάνιση ασθενειών. Χάρη στην Κυτταρική ιατρική που ανέπτυξε ο Δρ. Rath, η υγεία είναι κατανοητή και οικονομικά προσιτή για τον καθένα.

Ο Δρ. Rath συνέχισε την εργασία του Linus Pauling, ο οποίος τιμήθηκε δύο φορές με βραβείο Νόμπελ, μετά το θάνατό του το 1994. Ίδρυσε ένα διεθνές ινστιτούτο έρευνας και εξέλιξης με έδρα τη Santa Clara στην Καλιφόρνια. Εκεί, εργαζόμαστε με προσήλωση για την εξάλειψη ενδημικών ασθενειών με τη βοήθεια αποτελεσματικών και προσανατολισμένων ως προς το εκάστοτε αίτιο φυσικών θεραπειών.

Όλα τα αποτελέσματα των ερευνών περιέχονται περιληπτικά σε βιβλία απλοποιημένης επιστήμης, φυλλάδια, CD-ROM, βίντεο και DVD. Στην ελληνική γλώσσα διατίθενται ήδη τα εξής:

Ερωτήσεις και απαντήσεις

Βασική σειρά μαθημάτων Κυτταρικής ιατρικής με ερωτηματολόγιο

Δωρεάν Υγεία

Συνέντευξη του August Kowalczyk

Αίτηση μέλους με κατευθυντήριες οδηγίες

Δελτία παραγγελίας

Γιατί τα ζώα δεν παθαίνουν καρδιακά εμφράγματα, σε αντίθεση με τον άνθρωπο

Ο Δρ. Rath δραστηριοποιείται έντονα στο χώρο της πολιτικής για την υγεία. Μάχεται για την ελεύθερη πρόσβαση σε θεραπείες με βιταμίνες και σε άλλες φυσικές θεραπείες σε παγκόσμιο επίπεδο. Ακόμη, αποκαλύπτει τις δολοπλοκίες του λόμπυ της βιομηχανίας φαρμάκων, παρέχοντας βήμα στη δημόσια κριτική.

http://www.symmaxia-gia-thn-ygeia-tou-dr-rath.org/aboutus/dr_rath.html

Ονήσιλος

  • ΑΜΡΑ - Φίλος(Δ)
  • ***
  • Μηνύματα: 37
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: Η Συμμαχία για την Υγεία του Δρ . Rath
« Απάντηση #2 στις: Ιουλίου 26, 2011, 03:56:54 »
Τι είναι η Κυτταρική ιατρική;

Ένα υγιές κύτταρο με επαρκή πρόσληψη μικροθρεπτικών ουσιών

Ο Γερμανός γιατρός και επιστήμονας Δρ. Matthias Rath είναι ο ιδρυτής της Κυτταρικής ιατρικής, η οποία βασίζεται σε μία ουσιαστικά νέα επιστημονική ανακάλυψη: Ενδημικές ασθένειες όπως το έμφραγμα του μυοκαρδίου, το εγκεφαλικό επεισόδιο και ο καρκίνος οφείλονται σε μακροχρόνια έλλειψη κυτταρικών θρεπτικών ουσιών στα κύτταρα του οργανισμού και επομένως μπορούν να προληφθούν!

Μέσω αυτής της προσανατολισμένης στις αιτίες αρχής, η Κυτταρική ιατρική εισαγάγει μία νέα αντίληψη για την Ιατρική και την υγειονομική περίθαλψη γενικότερα. Παρέχει έναν νέο τρόπο κατανόησης των αιτιών των χρόνιων ασθενειών, η οποία δεν περιορίζεται στις καρδιαγγειακές διαταραχές. Η κύρια αιτία των συχνότερων ασθενειών της εποχής μας βρίσκεται στη δυσλειτουργία εκατομμυρίων κυττάρων του οργανισμού μας. Το αίτιο της κυτταρικής αυτής δυσλειτουργίας βρίσκεται στη χρόνια έλλειψη βιταμινών, μετάλλων και άλλων κυτταρικών θρεπτικών ουσιών.

Γιατί οι καρδιαγγειακές διαταραχές είναι τόσο συχνές που προσβάλλουν κάθε δεύτερο άνθρωπο; Στο ερώτημα αυτό, η Κυτταρική ιατρική έχει την απάντηση:.

Η καρδιά και το αγγειακό σύστημα εκτίθενται συνεχώς σε υψηλή μηχανική καταπόνηση λόγω τής διαρκούς αντλητικής λειτουργίας της καρδιάς και επομένως αποτελούν τα πιο ενεργά όργανα του σώματός μας. Ως εκ τούτου, τα κύτταρα του καρδιαγγειακού μας συστήματος καταναλώνουν υψηλές ποσότητες κυτταρικών θρεπτικών ουσιών. Όπως ακριβώς το πιο ενεργό κομμάτι ενός αυτοκινήτου – η μηχανή – χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα και τακτική αναπλήρωση λαδιών, έτσι και η καρδιά, ως μηχανή του σώματος, χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα και τακτική χορήγηση κυτταρικών θρεπτικών ουσιών.

Η κλασική ιατρική της εποχής μας επικεντρώνεται στα συμπτώματα και ειδικεύεται στα όργανα του σώματος. Υπάρχουν ειδικοί γιατροί για κάθε όργανο, όπως καρδιολόγοι και ορθοπεδικοί. Η ταξινόμηση αυτή δεν λαμβάνει υπόψη το γεγονός πως το ανθρώπινο σώμα είναι φτιαγμένο από εκατομμύρια κύτταρα, η καλή λειτουργία των οποίων είναι αποφασιστικής σημασίας για την υγεία και την ασθένεια. Η σύγχρονη Κυτταρική ιατρική συνυπολογίζει αυτό το επιστημονικό γεγονός.
Οι αρχές της Κυτταρικής ιατρικής

    * Η υγεία και η ασθένεια του οργανισμού αποφασίζονται στο επίπεδο των εκατομμυρίων κυττάρων που σχηματίζουν το σώμα και τα όργανά του.
    * Κάθε κύτταρο χρειάζεται κυτταρικές θρεπτικές ουσίες για μία πληθώρα βιοχημικών αντιδράσεων. Η χρόνια έλλειψη αυτών των ουσιών οδηγεί σε κυτταρική δυσλειτουργία, η οποία με τη σειρά της οδηγεί σε χρόνιες ασθένειες.
    * Οι παθήσεις του καρδιαγγειακού συστήματος είναι ιδιαίτερα συχνές, διότι τα κύτταρα του καρδιαγγειακού συστήματος καταναλώνουν υψηλές ποσότητες κυτταρικών θρεπτικών ουσιών, με ανεπαρκή ωστόσο πρόσληψη.
    * Η ιδανική ημερήσια πρόσληψη κυτταρικών θρεπτικών ουσιών αποτελεί το κλειδί για την επιτυχή πρόληψη και θεραπεία καρδιαγγειακών νοσημάτων και άλλων χρόνιων ασθενειών .

http://www.symmaxia-gia-thn-ygeia-tou-dr-rath.org/research/cellular_medicine.html

Ονήσιλος

  • ΑΜΡΑ - Φίλος(Δ)
  • ***
  • Μηνύματα: 37
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: Η Συμμαχία για την Υγεία του Δρ . Rath
« Απάντηση #3 στις: Ιουλίου 26, 2011, 04:01:11 »
Οι κυτταρικές θρεπτικές ουσίες

Είναι βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, αμινοξέα, δευτερογενείς φυτικές ουσίες και άλλες οργανικές ενώσεις. Τα κύτταρα του οργανισμού χρειάζονται αυτές τις σημαντικές θρεπτικές ουσίες για μεγάλο αριθμό αντιδράσεων του μεταβολισμού, ώστε να είναι σε θέση να μας διατηρήσουν στη ζωή. Το σημαντικότερο έργο του μεταβολισμού είναι η παραγωγή της ίδιας της ενέργειάς μας.

Από τη στιγμή που ο άνθρωπος δεν είναι σε θέση να παράγει κυτταρικές θρεπτικές ουσίες σε επαρκείς ποσότητες, εξαρτάται από την πρόσληψή τους από την τροφή. Η ιδανική πρόσληψη από την τροφή σπανίως είναι εφικτή, διότι η περιεκτικότητά της σε βιταμίνες είναι υπερβολικά χαμηλή και εξαιτίας της τάσης του «γρήγορου φαγητού», η οποία έχει επιβληθεί στην καθημερινότητά μας λόγω της αλλαγής του τρόπου ζωής μας.
Γιατί οι κυτταρικές θρεπτικές ουσίες είναι τόσο σημαντικές;

Η έλλειψη κυτταρικών θρεπτικών ουσιών οδηγεί σε ανεπαρκή πρόσληψή τους από τα κύτταρα του οργανισμού, στα οποία και λαμβάνουν χώρα οι αντιδράσεις του μεταβολισμού. Μία ήπια έλλειψη μπορεί να μειώσει την ευεξία και τη ζωντάνια. Μία βαριά έλλειψη μπορεί ωστόσο σε βάθος χρόνου να οδηγήσει σε προβλήματα υγείας. Οι κυτταρικές θρεπτικές ουσίες έχουν δύο βασικές λειτουργίες: τροφοδοτούν το κύτταρο με κυτταρική ενέργεια, για να μπορούν να εκτελούνται οι αντιδράσεις του μεταβολισμού και σταθεροποιούν όλους τους συνδετικούς ιστούς του σώματος, διεγείροντας και υποστηρίζοντας το σχηματισμό κολλαγόνου.
Βιταμίνες

Γνωρίζατε πως το σώμα σας δεν παράγει βιταμίνη C; Η βιταμίνη C κατευθύνει την παραγωγή κολλαγόνου μέσω του «λογισμικού» του κυτταρικού πυρήνα, φροντίζει για τη δικτύωση των μορίων κολλαγόνου και συμμετέχει στην διατήρηση της σταθερότητας του συνδετικού ιστού. Υπάρχουν όμως και άλλες βιταμίνες τις οποίες δεν μπορεί να παράγει ο οργανισμός. Για το λόγο αυτό συνιστάται η τακτική πρόσληψή τους με την τροφή και με συμπληρώματα διατροφής. Βιταμίνες βρίσκονται στα λαχανικά, στα φρούτα και σε άλλα τρόφιμα, είναι όμως ευαίσθητες στις περιβαλλοντικές συνθήκες. Το φως, ο αέρας και η θερμότητα τις καταστρέφουν, ενώ η παρατεταμένη αποθήκευση τροφίμων μειώνει την περιεκτικότητά τους σε αυτές.
Τα μέταλλα

ονομάζονται επίσης ηλεκτρολύτες, ανόργανα άλατα ή μεταλλικά στοιχεία. Οι άνθρωποι, τα ζώα και τα φυτά δεν είναι γενικά σε θέση να παράγουν μεταλλικά στοιχεία, τα οποία αποτελούν κυτταρικές θρεπτικές ουσίες, απαραίτητες για πολλές λειτουργίες του οργανισμού. Είναι απολύτως απαραίτητες για όλα τα κύτταρα και τις λειτουργίες τους (ένζυμα, ορμόνες), συμμετέχουν στη σύνθεση των οστών και στη ρύθμιση των αποθεμάτων νερού στο σώμα μας. Τα μεταλλικά στοιχεία χωρίζονται στα επαρκούς ποσότητας στοιχεία και στα ιχνοστοιχεία. Τα επαρκούς ποσότητας στοιχεία όπως νάτριο, κάλιο, ασβέστιο, μαγνήσιο, χλώριο, φώσφορος και θείο ανευρίσκονται στο σώμα σε σχετικά μεγάλες ποσότητες, ενώ τα ιχνοστοιχεία, όπως ο σίδηρος, το ιώδιο και το σελήνιο μόνο σε μικρές ποσότητες. Συνολικά υπάρχουν πάνω από 20 ιχνοστοιχεία.
Τα αμινοξέα

είναι τα βασικά δομικά υλικά όλων των λευκωμάτων (πρωτεϊνών). Είναι γνωστό πως αποτελούν τα δομικά στοιχεία όλων των κυττάρων, ενζύμων, ορμονών και ιστών, λειτουργούν ως μεταφορείς άλλων ουσιών και ως ουσίες άμυνας, πήξης και αναστολής. Γνωρίζατε όμως πως η λυσίνη μπορεί να αποτρέψει την εξάπλωση καρκινικών κυττάρων και πως η αργινίνη είναι απαραίτητη για τη δημιουργία παραγόντων χάλασης στα μυϊκά κύτταρα;
Οι δευτερογενείς φυτικές ουσίες

όπως τα καροτενοειδή, τα φλαβονοειδή (φλαβονοειδή του κίτρου, πυκνογενόλη) και οι πολυφαινόλες (EGCG) ονομάζονται επίσης φυτοχημικές ή βιοενεργές ουσίες. Στα φυτά, ενεργούν ως αμυντικές ουσίες, χρωστικές, ουσίες προσέλκυσης ή άμυνας από παράσιτα. Οι επιστήμονες πιστεύουν πως υπάρχουν έως και 30.000 επιμέρους ουσίες με διαφορετικό τρόπο δράσης. Η πλειονότητα αυτών των ουσιών δεν έχει ερευνηθεί ακόμη. Τα καροτενοειδή είναι ευρέως διαδεδομένες χρωστικές, οι οποίες συμμετέχουν στη χρώση των φυτών και των ζώων. Πολλά καροτενοειδή όπως η β-καροτίνη λειτουργούν ως προβιταμίνες, δηλ. ο οργανισμός μπορεί να τα μετατρέψει σε βιταμίνη Α. Η β-καροτίνη έχει την υψηλότερη αποτελεσματικότητα βιταμίνης Α. Στα φλαβονοειδή συγκαταλέγονται τα φλαβονοειδή του κίτρου και η πυκνογενόλη. Κατά κύριο λόγο δρουν ως αντιοξειδωτικά, προστατεύοντας τον οργανισμό από ελεύθερες ρίζες. Κατά τη διάρκεια ενός επιστημονικού πειράματος, ο Δρ. Rath και η ερευνητική του ομάδα απέδειξαν πως η EGCG πυκνογενόλη, η οποία ανευρίσκεται σε υψηλές συγκεντρώσεις στο πράσινο τσάι, αναστέλλει την εξάπλωση του καρκίνου.
Άλλες οργανικές ενώσεις

Η ινοσιτόλη , το συνένζυμο Q10, η θειική χονδροϊτίνη , η Ν - ακετυλογλυκοζαμίνη και το α - λιπονικό οξύ είναι κυτταρικές θρεπτικές ουσίες , τις οποίες παράγει ο ίδιος ο οργανισμός . Σε ορισμένες ωστόσο καταστάσεις, η παραγωγή τους ενδέχεται να είναι ανεπαρκής.

http://www.symmaxia-gia-thn-ygeia-tou-dr-rath.org/research/essential_micronutrients.html

Ονήσιλος

  • ΑΜΡΑ - Φίλος(Δ)
  • ***
  • Μηνύματα: 37
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: Η Συμμαχία για την Υγεία του Δρ . Rath
« Απάντηση #4 στις: Ιουλίου 26, 2011, 04:02:38 »
Τι είναι η Κυτταρική ιατρική;

Εντυπώσεις από το ινστιτούτο ερευνών

Ιδρύθηκε από τον Δρ. Matthias Rath και υποστηρίζει την έρευνα στη βάση επιστημονικών ανακαλύψεων.

Στο ινστιτούτο εργάζονται ειδικοί από το χώρο της ιατρικής, της βιολογίας και της διατροφολογίας, τους οποίους έχει επιλέξει ο Δρ. Rath. Στα πρωτοπόρα πειράματά τους εφαρμόζεται η αρχή της συνέργειας των θρεπτικών ουσιών. Εξετάζεται ο ρόλος των θρεπτικών ουσιών στην πρόληψη και την θεραπεία μεγάλου αριθμού χρόνιων ασθενειών.

Υπό την εποπτεία της Δρ. Aleksandra Niedzwiecki, διευθύντριας ερευνών, οι εξαίρετοι αυτοί επιστήμονες διεξαγάγουν πρωτοποριακές έρευνες στον τομέα της διατροφολογίας και των θρεπτικών ουσιών, σε ένα εργαστήριο μεγαλύτερο από 2000 τ.μ., στο Silicon Valley (Καλιφόρνια, ΗΠΑ), το οποίο είναι εξοπλισμένο σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας.
Τομείς έρευνας

ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ

Ο Δρ. Rath ανακάλυψε τη σχέση μεταξύ καρδιακών παθήσεων και έλλειψης βιταμινών. Οι ανακαλύψεις του έδειξαν πως οι καρδιαγγειακές παθήσεις οφείλονται στην ίδια αιτία όπως και το σκορβούτο – μία έλλειψη βιταμίνης C στα κύτταρα που σχηματίζουν το αρτηριακό τοίχωμα.

Ως αποτέλεσμα της μακροχρόνιας έλλειψης βιταμινών δημιουργούνται βλάβες στο αρτηριακό τοίχωμα . Η βλάβη της αρτηρίας επιδιορθώνεται κατόπιν με χοληστερίνη , λιποπρωτεΐνες και λιπίδια του αίματος . Οι ουσίες αυτές οδηγούν σε αθηροσκληρωτικές πλάκες και έμφραγμα του μυοκαρδίου . Οι επιστήμονες του ινστιτούτου ερευνών Κυτταρικής ιατρικής Matthias Rath πειραματίζονται με θρεπτικές ουσίες, οι οποίες προστατεύουν το καρδιαγγειακό σύστημα από βλάβες και μπορούν να αναστρέψουν την πορεία μίας καρδιακής πάθησης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε μία δημοσίευση του 1992, ο Δρ . Rath αποκάλυψε πως η βιταμίνη C και η λυσίνη αναστέλλουν την κατάλυση του κολλαγόνου - μία διαδικασία που ενισχύει τη μετάσταση του καρκίνου . Όλα τα καρκινικά κύτταρα εξαπλώνονται στο σώμα με τη βοήθεια ειδικών ενζύμων , των λεγόμενων μεταλλοπρωτεϊνασών μεσοκυττάριας ουσίας (MMP).

Για την διακοπή της μετάστασης του καρκίνου στο σώμα , θα πρέπει να ανασταλεί η δραστηριότητα των MMP. Η ερευνητική ομάδα του ινστιτούτου ερευνών Κυτταρικής Ιατρικής Matthias Rath ανακάλυψε μία ειδική συνεργική σύνθεση θρεπτικών ουσιών, η οποία μπορεί να αναστείλει την εξάπλωση και τον πολλαπλασιασμό των καρκινικών κυττάρων. In-vivo πειράματα επιβεβαιώνουν τις θεραπευτικές δυνατότητες αυτού του συνδυασμού θρεπτικών ουσιών, ο οποίος αυτόν τον καιρό δοκιμάζεται σε μία κλινική εγκατάσταση.

ΚΥΤΤΑΡΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

Ο Δρ. Rath ανέπτυξε τις αρχές της Κυτταρικής ιατρικής, ενός νέου κλάδου της Ιατρικής, η οποία βασίζεται στο γεγονός πως η απόφαση για την υγεία και την ασθένεια λαμβάνεται σε κυτταρικό επίπεδο. Η μοναδική αυτή αντίληψη ενοχοποιεί -με βάση επιστημονικές εξετάσεις- την έλλειψη θρεπτικών ουσιών σε κυτταρικό επίπεδο ως κύρια αιτία για πολυάριθμες χρόνιες ασθένειες

Η Κυτταρική ιατρική καθορίζει την ιδανική ημερήσια δόση βιταμινών και άλλων κυτταρικών θρεπτικών ουσιών σε ισορροπημένες αναλογίες για την πρόληψη και την αντιμετώπιση πολυάριθμων σοβαρών ασθενειών. Οι επιστήμονες στο ινστιτούτο ερευνών Matthias Rath εξετάζουν σε διαρκή βάση τη προληπτική και θεραπευτική αξία συγκεκριμένων θρεπτικών ουσιών σε καρδιαγγειακές παθήσεις, λοιμώδεις ασθένειες και άλλα προβλήματα υγείας.

http://www.symmaxia-gia-thn-ygeia-tou-dr-rath.org/research/research_institute.html

Ονήσιλος

  • ΑΜΡΑ - Φίλος(Δ)
  • ***
  • Μηνύματα: 37
  • Karma: 0
    • Προφίλ
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 26, 2011, 04:14:42 από Ονήσιλος »

Ονήσιλος

  • ΑΜΡΑ - Φίλος(Δ)
  • ***
  • Μηνύματα: 37
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: Η Συμμαχία για την Υγεία του Δρ . Rath
« Απάντηση #6 στις: Ιανουαρίου 23, 2012, 13:01:31 »
Ποιές είναι οι απόψεις σας για αυτή τη συμμαχία και γενικά για τον Dr Rath?

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Η Συμμαχία για την Υγεία του Δρ . Rath
« Απάντηση #7 στις: Ιανουαρίου 24, 2012, 22:22:55 »
Η κλασική ιατρική της εποχής μας επικεντρώνεται στα συμπτώματα και ειδικεύεται στα όργανα του σώματος. Υπάρχουν ειδικοί γιατροί για κάθε όργανο, όπως καρδιολόγοι και ορθοπεδικοί. Η ταξινόμηση αυτή δεν λαμβάνει υπόψη το γεγονός πως το ανθρώπινο σώμα είναι φτιαγμένο από εκατομμύρια κύτταρα, η καλή λειτουργία των οποίων είναι αποφασιστικής σημασίας για την υγεία και την ασθένεια. Η σύγχρονη Κυτταρική ιατρική συνυπολογίζει αυτό το επιστημονικό γεγονός.

Αδελφέ μου, η έρευνα του Dr Rath, είναι εξαιρετική, αλλά ημιτελής.  Δεν λαμβάνει υπόψιν του την ψυχική διάσταση του ανθρώπου, μια και δυστυχώς η σύγχρονη επιστήμη και ιατρική έχει επηρεαστεί βαθύτατα από τον εβραιοχριστιανισμό, που εντελώς παράλογα και παράδοξα, επέφερε έναν σκοταδισμό ακόμα και στην επιστήμη.

Σήμερα μιλάμε ξανά για ολιστική θεραπευτική, ολοκληρωμένες μεθόδους θεραπευτικής προσέγγισης, όπου η κλασσική ιατρική συνεργάζεται με την εναλλακτική ιατρική, όπου επιστρέφουμε στην Αρχαία Σοφία των Προγόνων μας, των πρώτων γιατρών και επιστημόνων, οι οποίοι γνώριζαν πολύ καλά πως η φυσική διάσταση του ανθρώπου δεν είναι ανεξάρτητη από την ψυχική του διάσταση, ή η ενστικτώδη από την πνευματική του φύση.

'Ετσι λοιπόν, για να προσεγγίσουμε σήμερα την Ολιστική θεραπευτική, ή την ολοκληρωμένη ίαση, χρειάζεται να επιστρέψουμε στις Εσωτερικές διδαχές, στα Εσώτερα Μυστήρια του Εαυτού και του Σύμπαντος Κόσμου, και τότε θα διαπιστώσουμε, πως όλες οι ασθένειες είναι ψυχοβιολογικά φαινόμενα, και η θεραπευτική μέθοδος χρειάζεται να επιδρά και στις δύο διαστάσεις μας (σώμα και ψυχή), ή καλύτερα και στις τέσσερις διαστάσεις μας, την ενστικτώδη, την συναισθηματική, την νοητική και την πνευματική μας φύση.

Εφόσον λοιπόν ορίσουμε εκ΄νέου, στην σύγχρονη εποχή μας, νέες θεραπευτικές νόρμες, αρχές και αξίες, βασισμένες, στα ιδεώδη της Ελληνικής μας Αρχαιότητας, η οποία γέννησε τους πρώτους γιατρούς και επιστήμονες, τότε μπορούμε να επιστρέψουμε και στην Αυθεντική θεραπευτική, στην Ολιστική θεραπευτική που δίδαξε ο Ιπποκράτης, ή ο Παράκελσος πριν μερικούς αιώνες, και να συνεχίσουμε το έργο τους, που σήμερα έχει εκτροχιαστεί επικίνδυνα.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 24, 2012, 22:28:13 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/