'Αρθρα και συζητήσεις: 'Εσωτερικές Σχολές και Μυητικά Συστήματα > Άλλες σχολές

'Αγγελοι στη Γη

(1/8) > >>

Rose:
Εν μέσω της χρεοκοπίας της Ελλάδος, πολλοί δεν διστάζουν να ακολουθήσουν την απάτη της εκκλησίας, και να στήσουν ακόμα ένα παγκάρι παράμερα, να εισπράτουν και αυτοί με τη σειρά τους, τον οβολό των αφελών, που αναμένουν τη σωτηρία από ανύπαρκτους θεούς και δαίμονες, καθώς και από αγγέλους.

Εν απουσία θεσμών και αρχών, πλήθος από απάτες, που αποβλέπουν ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΑ στην οικονομική εκμετάλευση αφελών, συνυπάρχουν ανενόχλητες, κάτω από το πρίσμα της Ελεύθερης έκφρασης, μια και ο Αρχιαπατεώνας, που είναι η εκκλησία δεν διώκεται, αλλά στηρίζεται από το Ελληνικό κράτος, μαζί με τους Βαμπίρ Τραπεζίτες, που πίνουν ανενόχλητοι το αίμα του Ελληνικού λαού.

Για να δούμε πόσο ακόμα θα παραμείνουμε αφελείς και θα χρηματοδοτούμε απατεώνες, έτσι ώστε να συνεχίζουν να μας κλέβουν περισσότερο...

Θαυμάστε τους "Αγγελιστές του Φωτός"....

https://sites.google.com/site/aggeloisthgh/home

Καλώς όρισες Εργάτη του Φωτός!

Καλώς όρισες Εργάτη του Φωτός στην ηλεκτρονική σελίδα Άγγελοι στη Γη!



Η σελίδα αυτή δημιουργήθηκε έπειτα από Αγγελική Καθοδήγηση, με σκοπό τη δημιουργία ενός Δικτύου Φωτός, όπου οι πιστοί εργάτες του να έχουν ένα κοινό χώρο συνάντησης, μια βάση από όπου θα ενημερώνονται και θα μαθαίνουν αυτά που ήρθε η ώρα να μάθουν, σύμφωνα με την σοφία της κάθε ψυχής, όπως έχει συμφωνηθεί σε κάποιο άλλο επίπεδο, πολύ πριν ενσαρκωθούμε.

Όταν ήμαστε ακόμη με τους αγγέλους στην Ουράνια Κατοικία υποσχόμαστε ο ένας στον άλλο να συναντηθούμε στη Γη και να βοηθήσουμε στην Πνευματική Αφύπνιση μας. Σκοπός η φώτιση μας και η Ανάληψη μας πάλι προς τα πίσω, για ακόμη μια φορά, στην Πηγή, στην αγκαλιά του Πατέρα. Τότε ξέραμε πολύ καλά ότι θα έφτανε αυτή η ώρα ακριβώς, που διαβάζεις αυτές τις γραμμές εδώ.

Ήρθε η ώρα λοιπόν, ώρα να ξυπνήσεις αγαπημένε μου αδερφέ, αγαπημένη μου αδερφή!
Σας στέλνω Φως και Αγάπη πολυαγαπημένοι!
Διαδώστε τα νέα, η Διαδικασία Ανάληψης έχει ήδη ξεκινήσει!!!

Υπό την καθοδήγηση του Άρχοντα Μελχισεδέκ

Φωτεινή Κεχαγιά
Εναλλακτική Θεραπεύτρια-Δασκάλα Αγγελικού Ρέικι
Τηλ. 6907339956
Kehagia@hotmail.com  

Rose:
https://sites.google.com/site/aggeloisthgh/home/angelika-proieonta

Αγγελικά Προϊόντα



Αγαπητοί μου, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσουν στην αγορά μία σειρά αγγελικών προϊόντων και αυτά θα είναι:

1ο το πρώτο βιβλίο μου, όπου και αποτελεί ένα πλήρη οδηγό για κάθε εργάτη του φωτός. Στο βιβλίο μου, θα βρείτε να περιγράφεται η προσωπική μου πορεία προς το φως, όπου κάθε ένας από εσάς, σίγουρα θα βρει πολλά κοινά σημεία, με αποτέλεσμα να καταλάβει πως δεν είναι μόνος του στον κόσμο, αλλά αντιθέτως πως ανήκει στην αγαπημένη και πολυάριθμη Οικογένεια του Φωτός, όπου αριθμεί χιλιάδες αδερφούς και αδερφές που εργάζονται για να φέρουν περισσότερη αγάπη και φως στον Πλανήτη γη.

Το 2ο είναι μία σειρά Καρτών Αυτογνωσίας, μέσω των οποίων θα μπορείτε να συνδέεστε με τους αγγέλους και να παίρνετε την αγάπη τους και την καθοδήγηση τους καθημερινά, βοηθώντας σας σε όλους τους τομείς της ζωής σας και σε οποιοδήποτε πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε.

Διαθέσιμα Αγγελικά προϊόντα είναι ήδη τα ακόλουθα:

Το 3ο αγγελικό προϊόν είναι μία σειρά Cd Θεραπευτικών Διαλογισμών και Αγγελικής Ύπνωσης, όπου μέσα από την μία ευχάριστη και χαλαρωτική κατάσταση, θα μπορείτε να θεραπεύσετε κάθε τι που υπάρχει στη ζωή σας ως πρόβλημα. Eνημερωθείτε στη σελίδα  Θεραπευτικά Cd-Φωτεινή Κεχαγιά

Το 4ο είναι ένα νέο έργο των αγγέλων που ακούει στο όνομα Αγγελικά Podcasts.

Τα Αγγελικά Podcasts είναι μία σειρά από ηχογραφημένες Προσευχές, μέσω των οποίων η ψυχή σας βρίσκει αγαλλίαση και συνδέεται συνειδητά με τους Αγγέλους. Όταν προσευχόμαστε η ζωή μας αλλάζει ριζικά, γιατί ζητάμε και το Πνεύμα μας προσφέρει απλόχερα.

Ακολουθήστε την εσωτερική σας φωνή και επιλέξτε το Αγγελικό Podcast που θα βοηθήσει στη θεραπεία της ζωής σας. Eνημερωθείτε στη σελίδα Αγγελικά Podcasts

Το 5ο είναι μία νέα σειρά Θεραπευτικών Μεθόδων με τη δύναμη των Θετικών Δηλώσεων. Eνημερωθείτε σχετικά στη σελίδα Θεραπευτική Μέθοδος Θετικών Δηλώσεων-Φωτεινή Κεχαγιά

Το 6ο είναι οι Κρυστάλλινοι Άγγελοι, οι οποίοι είναι εμποτισμένοι μέ τις ενέργειες των Αρχαγγέλων, με τη μέθοδο του Αγγελικού Ρέικι, προσφέρουν υγεία, θεραπεία, αρμονία και μεταστοιχείωση των ενεργειών και πολλά άλλα. Φέρουν τις ευλογίες των αγγέλων. Ενημερωθείτε σχετικά στη σελίδα Κρυστάλλινοι Άγγελοι

 Σταδιακά θα μπορέσουμε να σας προμηθεύσουμε με αγγελικό υλικό, έτσι ώστε να έχετε πολλά εργαλεία στα χέρια σας και να μπορέσετε να μεταμορφώσετε τη ζωή σας με την υποστήριξη της Αγγελικής Ιεραρχίας. Σας ευχαριστώ εκ μέρους των αγγέλων, για την αγάπη σας και την υποστήριξη σας.

Φωτεινή Κεχαγιά
Angelic Reiki Master Teacher
Magnified Healing Master Teacher
Kehagia@hotmail.com

Rose:
Και ένα μήνυμα από την Μεσίτρια των Αγγέλων...

https://sites.google.com/site/aggeloisthgh/angelika-menymata/angeliko-menyma-laide-nanta

Μήνυμα από τη Λαίδη Νάντα



«Όταν τα πάντα θα φαίνεται να καταρρέουν, όταν θα επικρατεί χάος και πανικός στον πλανήτη, όταν οι καταστάσεις θα φαίνονται όλο και χειρότερες, μην χάσεις την πίστη σου. Τότε να ξέρεις ότι η Οικογένεια του Φωτός θα είναι πιο κοντά σου από ποτέ και θα σου παρέχει τι μεγαλύτερη δυνατή προστασία και στήριξη. Μην δέχεσαι την πλύση εγκεφάλου που σου προσπαθούν να σου κάνουν καθημερινά. Κλείσε την τηλεόραση και βάλε μία ωραία χαλαρωτική μουσική, άναψε δύο κεράκια και διάβασε ένα βιβλίο, διαλογίσου ή συζήτα με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Όλα πάνε καλά, πιο καλά από ποτέ. Μείνε με αυτό το συναίσθημα σιγουριάς που σου μεταδίδουμε. Μείνε στο κέντρο σου».

Λαίδη Νάντα1
___________________________________________________________________________________

1Αυτή ποια είναι πάλι?  :D :D :D
Μην ξεχάσετε να αφήσετε τον οβολό σας φεύγοντας, στην Μεσίτρια των Αγγέλων.

ΣΕΡΑΠΙΣ:
Είναι ξαδέρφη της θειας μου (της θειάς τους που λέμε) Εγγονή του ΑγιοΒασίλη τρίτη σύζυγος του Ηρακλή (όχι του Πουαρό), έχει δε φτερούγες καμμένες οπίσθια λαξευτά και μυαλό κουκούτσι.
Εμφανίζετε δε αναλόγως τα γραμμάρια της δόσης χρήσης, συνομιλεί με όσους είναι ντίρλα, μέσω τηλεβλακοπάθειας. Δλδ να το διευκρινήσω μυστικιστικά είναι ένα επίπεδο του αστρικού κατά κόσμο της ρευστής βλακείας εκεί παρασύρετε κανείς μέσω τηλεβλακομυνημάτων που λαμβάνει την ώρα που πληρώνει την Δεή για να μην σβήσει το φώς και έτσι θεωρείται εργάτης του φωτός.
Το όνομα της επίσης βγαίνει από το Νάτα Νάτα μάθανε οτι ....... πλακώσανε και οι ........

Rose:

--- Παράθεση από: ΣΕΡΑΠΙΣ στις Ιουλίου 05, 2011, 11:47:48 ---Είναι ξαδέρφη της θειας μου (της θειάς τους που λέμε) Εγγονή του ΑγιοΒασίλη τρίτη σύζυγος του Ηρακλή (όχι του Πουαρό), έχει δε φτερούγες καμμένες οπίσθια λαξευτά και μυαλό κουκούτσι.
Εμφανίζετε δε αναλόγως τα γραμμάρια της δόσης χρήσης, συνομιλεί με όσους είναι ντίρλα, μέσω τηλεβλακοπάθειας. Δλδ να το διευκρινήσω μυστικιστικά είναι ένα επίπεδο του αστρικού κατά κόσμο της ρευστής βλακείας εκεί παρασύρετε κανείς μέσω τηλεβλακομυνημάτων που λαμβάνει την ώρα που πληρώνει την Δεή για να μην σβήσει το φώς και έτσι θεωρείται εργάτης του φωτός.
Το όνομα της επίσης βγαίνει από το Νάτα Νάτα μάθανε οτι ....... πλακώσανε και οι ........
--- Τέλος παράθεσης ---

 :D :D :D :D :D :D

http://www.youtube.com/watch?v=5P6UU6m3cqk

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση