Σχόλια > Νέα μέλη στο Φόρουμ

Νέο Μέλος...

(1/1)

Ελευθέριος:
Καλημέρα σας και ευχαριστώ για την αποδοχή της εγγραφής μου!

Βρέθηκα μπροστά στο forum χθες, τυχαία, ψάχνοντας κάποιες πληροφορίες στο διαδίκτυο και ομολογώ ότι από εκείνη την ώρα δεν έχω κλείσει την καρτέλλα του Firefox καθώς απήλαυσα ιδιαιτέρως την περιήγησή μου στα διάφορα θέματα. Διάβασα πραγματα που δεν γνώριζα, άλλα που είχα υποπτευθεί και άλλα για τα οποία έψαχνα έτσι κι αλλιώς.

Εδώ θα είμαι κι εγώ λοιπόν να παρακολουθώ την πορεία του forum και φυσικά να συμμετέχω όπου θεωρω ότι μπορώ να προσφέρω κάτι στη συζήτηση.

Τέλος κάτι τεχνικό: δεν έχω λάβει mail για την ενεργοποίηση του λογαριασμού μου, ωστόσο αυτή έγινε. To e-mail που έδωσα είναι σωστό, μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα, ή όχι;

Και πάλι σας ευχαριστώ και προσδοκώ - εύχομαι για ένα εποικοδομητικό και απολαυστικό ταξίδι μέσα από τούτες τις σελίδες!

Rose:
Αγαπητέ Ελευθέριε,

καλωσόρισες στη Ροδοσταυρική μας παρέα, και ευχόμαστε γόνιμους διαλόγους.  Για θέματα, που άπτονται αποστολής διδασκαλιών, και διαχείρισης κωδικών, θα σου σταλούν οδηγίες μέσω προσωπικής αλληλογραφίας.

Ορφέας:

--- Παράθεση από: Ελευθέριος στις Οκτωβρίου 29, 2010, 11:43:49 ---...........................................................................
Και πάλι σας ευχαριστώ και προσδοκώ - εύχομαι για ένα εποικοδομητικό και απολαυστικό ταξίδι μέσα από τούτες τις σελίδες!


--- Τέλος παράθεσης ---

    Καλωσόρισες....
Ευχόμαστε ολόψυχα να είναι ένα ταξίδι εποικοδομητικό και ουσιαστικό, το αληθινό ταξίδι που ελάχιστοι δυστυχώς αποφασίζουν να πραγματώσουν, το ταξίδι στην "ατραπό" για το οποίο ψήγματα κατατίθενται στις εδώ σελίδες, όπου με την ευγενική συμμετοχή των "οδοιπόρων" γίνεται προσπάθεια για μια γενική χαρτογράφηση και παρουσίαση των χαρακτηριστικών της διαδρομής. Καλή συνέχεια....

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση