Αποστολέας Θέμα: ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ - ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ  (Αναγνώστηκε 19400 φορές)

Ορφέας

  • Διαχειριστής
  • ******
  • Μηνύματα: 1.717
  • Karma: 0
    • Προφίλ
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ - ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ
« στις: Ιουλίου 20, 2010, 22:11:47 »

    Από :http://rokakias.blogspot.com/2010/07/blog-post_20.html

    ΤΡΊΤΗ, 20 ΙΟΥΛΊΟΥ 2010

ΘΑ ΣΟΚΑΡΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ! ! ! ! ! ! ! !


    Πριν 11 μήνες πήρες ένα πιστόλι για να σκοτώσεις τον Θέμο....

   Παραιτήθηκα από την εκπομπή σου αγαπητέ Μάκη στις 27 Οκτωβρίου όταν ήσουν στην Θεσσαλονίκη, με έκτακτη σύσκεψη που έκανα στο γραφείο. Ο λόγος ήταν ότι από το διαδίκτυο ένας άνθρωπος που ήταν συνεργάτης του φίλου σου Νίκου Χατζηνικολάου, με συκοφαντούσε χυδαία και δεν έβλεπα καμία κίνηση από μέρους σου που να.....δείχνει την έμπρακτη στήριξη του συνεργάτη σου. Όχι βέβαια προς τον κ.Παπαγιάννη -και το τόνισα- αλλά προς τον κ.Χατζηνικολάου, ο οποίος θα μπορούσε να πει στον συνεργάτη του να συνεχίσει την αυστηρή κριτική αλλά όχι την συκοφαντία σε βάρος μου.

Στις 26 Οκτωβρίου το απόγευμα μου είπες να μην δίνω σημασία σε αυτά τα πράγματα και να παρακαλέσω τα παιδιά στο troktiko (με τα οποία υπάρχει επικοινωνία με e-mail) να μην γράφουν τίποτα για τον Νίκο Χατζηνικολάου, το ALTER και τα πλαστά τιμολόγια. Μάλιστα τέθηκε το δίλημμα ότι αν δεν κατεβάσει το troktiko, το θέμα με τα πλαστά τιμολόγια θα… έσπαγε το συμβόλαιο σου με το κανάλι!!! Υποτίθεται ότι έτσι σου είπαν. Και μου το μετέφερε ο δικηγόρος σου. Από τον σταθμό βέβαια μου το διέψευσαν. Σου ανέφερα αγαπητέ Μάκη ότι δεν μπορώ να πιέζω ανθρώπους που θέλουν να γράφουν στο διαδίκτυο και ότι δεν μπορεί να σπάσει το συμβόλαιο με το κανάλι γιατί πολύ απλά η σύμβαση δεν έχει σχέση με το τι γράφουν τα blog.

Επέμεινες ότι έπρεπε να σταματήσουν να ασχολούνται με τον ...Νίκο Χατζηνικολάου επειδή όπως είπες: “Μας δίνει διαφήμιση για το zougla.gr”. Δεν ήθελες να τον πάρεις τηλέφωνο για αυτό τον λόγο. Να μην κοπεί η διαφήμιση και ας με συκοφαντούσε ο συνεργάτης του. Εκεί ράγισε το γυαλί. Μάλιστα μου μετέφερες κάποια πράγματα που υποτίθεται ότι σου είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου αλλά επειδή είναι σοβαρά δεν θέλω να τα…ακουμπήσω. Μόνο και μόνο επειδή δεν ξέρω αν πράγματι στα είπε.

Στις 27 Οκτωβρίου εστάλη e-mail στο troktiko (προφανώς και υπάρχει) με την παράκληση να μην γράψει για τα πλαστά τιμολόγια του ALTER γιατί όπως έλεγες κινδυνεύουν να μείνουν άνεργοι οι δημοσιογράφοι της εκπομπής. Εκείνο το βράδυ τα πράγματα ηρέμησαν. Στις 28 Οκτωβρίου(αν δεν κάνω λάθος) παρ’ ότι ο κ.Παπαγιάννης συνέχισε τις συκοφαντικές επιθέσεις σε βάρος μου (μέχρι τώρα τουλάχιστον δεν έχω καταδικαστεί ποτέ, δεν κατηγορούμαι για τίποτα και μόνο μάρτυρας έχω πάει σε δίκες που σε αφορούσαν, κτλ, κτλ)και πάλι δεν υπήρξε καμία αντίδραση από σένα. Γνώριζες ότι ο Γ.Παπαγιάννης είχε σχέσεις με τον Γ.Κουρή και τον Ν.Χατζηνικολάου και άρα δεν είναι λογικό να συκοφαντεί έναν άνθρωπο του σταθμού. Δεν λέω να μην του ασκεί κριτική αλλά μην γράφει ψευδή γεγονότα. Τότε λοιπόν παραιτήθηκα. Όταν το έμαθες πήρες το αυτοκίνητο και επέστρεψες πολύ γρήγορα από την Θεσσαλονίκη. Η αλήθεια είναι ότι με πήρες δύο τηλέφωνα αλλά δεν το σήκωσα γιατί επερχόταν μεγάλη σύγκρουση και δεν ήθελα να με μεταπείσεις για άλλη μια φορά να γυρίσω στο γραφείο. Άφησα να καταλαγιάσει το κλίμα.

Την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου σε πήρα τηλέφωνο και σου ζήτησα να βρεθούμε. Πράγματι συναντηθήκαμε στο σπίτι σου παρότι σου ζήτησα να γίνει αλλού το ραντεβού γιατί δεν ήθελα να είναι μπροστά άλλα πρόσωπα συγγενικού σου περιβάλλοντος. Μου υποσχέθηκες ότι δεν θα είναι κανένας όπως και έγινε. Συναντηθήκαμε στο σπίτι σου και συζητήσαμε. Εκεί ουσιαστικά έθεσες θέμα ότι δεν μπορεί να γράφονται πράγματα που ούτε ο ίδιος δεν βγάζεις, όπως με τα πλαστά τιμολόγια. Και εδώ ανέφερες τον Νίκο Χατζηνικολάου και το θυμάσαι αλλά δεν θα μπω στην λογική να εμπλέξω τρίτο για κάτι που δεν γνωρίζω αν είπε. Γιατί αν το επιβεβαιώσει τότε πάμε σε άλλες …λογικές!

[…] Παράλληλα όμως αγαπητέ Μάκη έγινε και κάτι άλλο. Ξεκίνησε επιθέσεις σε βάρος σου ο Γιάννης Παπαγιάννης και τότε ότι δεν έκανες για τον Σωκράτη το έπραξες για τον εαυτό σου. Χάλασες τον κόσμο. Κάποια στιγμή σε πήρε ο Γ.Κουρής στο τηλέφωνο του σπιτιού σου και τον είχες ανοιχτή ακρόαση και σου είπε ότι «τον Παπαγιάννη τον έχω για να μου κάνει τις δουλειές». Εδώ δεν μπορώ να ξέρω τι εννοούσε και προσπαθούσε να σε ηρεμήσει να μην κάνεις φασαρία.. Όμως απαίτησες να φύγει και το κατάφερες. Έτσι έγραψε και ο ίδιος στο blog του και δεν το διέψευσες ποτέ. Ήταν το μόνο που δεν θα σου ζητούσα να κάνεις όταν ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος με καθύβριζε. Για σένα όμως το έκανες. Και το θεωρώ απαράδεκτο.

[…] Όμως μου κάνει εντύπωση ότι στις αρχές του 2009 θυμήθηκες για το troktiko και δεν το θυμάσαι όταν με έπαιρνες τηλέφωνο για να μεταφερθούν θέματα κατά του Καραμήτσου και του Αναστασιάδη σε μια περίοδο που είχαν καταλαγιάσει τα πράγματα. Τότε Μάκη ήξερες και μετά το ξέχασες; Θυμάσαι πάλι τι σου απάντησα; «Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα». Άλλη μια φορά το έκανες και αφορούσε στον κ.Κοντομηνά. Να γράψει το troktiko κατά του προέδρου του ALPHA επειδή δεν σου πλήρωνε «νταβατζιλίκι» το πρόστιμο δικαστηρίου για εκπομπές που έγιναν επί προεδρίας άλλου ιδιοκτήτη και ενώ τα μεταφερόμενα χρέη από τον ΣΚΑΙ στον ALPHA αφορούσαν σε μεταγενέστερη περίοδο. Άρα δεν έπρεπε να πληρώσει ο Κοντομηνάς τα σπασμένα άλλου και αυτό στο είχα εξηγήσει πολλές φορές. Πάλι δεν έστειλα e-mail στα παιδιά του troktikou (σε αυτούς δηλαδή που γνώριζα). Ο μισθός μου είναι συγκεκριμένος και χωρίς …αέρα.

Όλα τα παιδιά του γραφείου έγραφαν για το «Πρώτο Θέμα» και ποτέ δεν κανόνισες να πληρωθεί κάποιος έστω και 1 ευρώ. Αυτό έγινε σε συνεννόηση δική μου με τον Τάσο Καραμήτσο που πράγματι έβγαλε ένα ποσό το οποίο κάθε μήνα μοίραζα σε διαφορετικά παιδιά και κρυφά από εσένα. Η αλήθεια είναι ότι στους δημοσιογράφους έλεγα ότι το ήξερες για να μην έρθουν σε δύσκολη θέση. Παίζαμε κρυφτό δηλαδή για να τους δώσω κάποια χρήματα παραπάνω. Σε αυτό μπορείς να με κατηγορήσεις ότι σε εξαπάτησα. Βέβαια αργότερα επειδή είχα τύψεις και όταν τελείωσε η συνεργασία σου με την εφημερίδα, στο είπα και απλά με κοίταξες. Μην πεις δηλαδή ότι έστω και εκ των υστέρων δεν το γνώριζες. Όπως λες ψευδώς τώρα.

Τα χρήματα αυτά τα έδινε η εφημερίδα με εντολή Θέμου και Καραμήτσου και τα μοίραζα ΌΛΑ στο γραφείο. Συμβολικό ποσό αλλά ουσιαστικό για να επιβραβεύονται οι δημοσιογράφοι που έγραφαν στην εφημερίδα.

Όμως πήρες 15 εκ. ευρώ από την «βρώμικη υπόθεση» όπως έλεγες και ενώ νωρίτερα δήλωσες ότι θα δώσεις τις μετοχές σου στην ΕΣΗΕΑ ή θα τα χαρίσεις. Αλλά την εφημερίδα θα την κλείσεις. Και πάλι σου είπα πολλά πράγματα στα οποία επιβεβαιώθηκα πολλούς μήνες αργότερα. Μόνο και μόνο για να προστατεύσω τον φίλο μου. Πούλα το ποσοστό και μην μιλάς με ηρωισμούς. «Όχι δεν με ξέρετε εγώ θα τα χαρίσω και αν πάρω χρήματα θα πετάξω από το παράθυρο». Πράγματι πήρες 15εκ ευρώ και δεν μπορώ να ξεχάσω ότι δεν κέρασες το γραφείο ούτε ένα κουτί με …πάστες. Εκεί δεν έκανες τις κινήσεις που έπρεπε. Ρόμπεν των …φτωχών με 15 εκ ευρώ δεν γίνεται χωρίς ένα τυπικό κέρασμα.

Δικά σου είναι τα χρήματα και τα κάνεις ό,τι θέλεις. Έτσι και αλλιώς είχες «αλλοιωθεί» κατά την άποψη μου πολύ νωρίτερα. Και στο είχα επισημάνει. Όπως πολλές φορές σου είπα ότι τα παιδιά στο γραφείο ΔΕΝ πρέπει να είναι ανασφάλιστα. Αλλά μάταια….

Από τον Απρίλιο και μετά από συνεχή και διαρκή αιτήματα έγινε κατορθωτό τον Σεπτέμβριο να δοθεί στους δημοσιογράφους μια αύξηση δυσανάλογη της δουλειάς που έκαναν και του ποσού που πήρες από την εφημερίδα. Δούλεψαν και τα παλικάρια εκεί και το γνωρίζουν οι υπεύθυνοι της εφημερίδας. Ευτυχώς μου είπες κάνε ότι αύξηση νομίζεις στα λογικά πλαίσια. Προσπάθησα για το καλύτερο δυνατό και αυτό το ξέρουν τα παιδιά στο γραφείο. Ζήτησα να πληρώνονται με επιμίσθιο όλοι όσοι εργάζονται από το τηλεοπτικό γραφείο στην zougla.gr και οι οποίοι(εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων) δεν παίρνουν ούτε ΕΝΑ ΕΥΡΩ!!! Σε αυτό διαφωνούσα και μάλιστα το είχα αναφέρει δεκάδες φορές. Δυστυχώς μέχρι σήμερα η κατάσταση είναι ίδια. Οι δημοσιογράφοι να κάνουν τα πάντα και να μην πληρώνονται από το portal. Μακάρι να αλλάξει. Δεν σημαίνει ότι όταν κάποιος έρχεται να εργαστεί σε ένα γραφείο πρέπει να δουλεύει με τα ίδια χρήματα για όλο τον όμιλο.

Υπήρξε ποτέ κάποια μικρή έστω καταγγελία για την συμπεριφορά μου στο γραφείο επί 17 χρόνια; Ποτέ. Και γι’ αυτό δεν θεωρούσες σκόπιμο να περνάς έστω και για βόλτα. Επί όσων άλλων λες να σου απαντήσω και σε αυτά: Γιατί να κρυφτώ πίσω από τον κ.Δ.Κοντομηνά; Δεν είναι κρυφή η θέση που έχω και στην ελεύθερη αγορά οι μεταγραφές γίνονται.

Από τις όποιες προτάσεις που είχα επέλεξα αυτή που θεώρησα καλύτερη. Όσο για το troktiko. Γιατί να κρυφτώ πίσω του; Μάλλον έχεις μπερδέψει κάποια πράγματα. Θεωρείς τους bloggers παράνομους και ενώ γνωρίζεις ότι το καθεστώς είναι ξεκάθαρο. Εδώ γράφεις ΕΣΥ την ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ στο zougla.gr και δεν θέλεις να το δείχνεις και κατηγορείς τους bloggers; Δες τι γράφεις: «Θυμήσου επίσης ότι ο Τριανταφυλλόπουλος έγινε έξω φρενών, όταν το κατάλαβε, γιατί είχε απαγορεύσει στα μέλη της δημοσιογραφικής του ομάδας να συμμετέχουν σε blogs».

Απαγόρευσες σε μέλη της ομάδας σου να έχουν blog αλλά έκανες blog στο portal σου και παράλληλα ζητούσες να περαστούν σε άλλο blog κάποια ζητήματα σου.

Ε, λοιπόν Μάκη επειδή κάνεις το κορόιδο θα σου πω με την ειλικρίνεια που έχω(περίεργο πως άλλαξες άποψη για τον συνεργάτη σου τόσο γρήγορα για ένα παλιοportal;) ότι: ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ BLOG. Ικανοποιήθηκες τώρα Μάκη; Εύκολο είναι να το μάθεις. Ξέρεις εσύ.

Λίγο με νοιάζει αν λες…κατασκεύασμα το troktiko αλλά περισσότερο με ενοχλεί που απαξιώνεις τους bloggers. Εντάξει το επόμενο κείμενο σου θα λέει ότι δεν διαφωνείς μαζί τους (για να μην σε κράξουν) αλλά διαφωνείς με δημοσιογράφους που έχουν κτλ κτλ.

Ε, όχι και σε εξαπάτησα Μάκη. Αν δηλαδή είναι αδίκημα το ότι λανθασμένα θεώρησες ότι δημιούργησα το troktiko τότε έχεις βάλει πολύ ψηλά τον πήχη. Τόσο που εσύ δεν μπορείς να τον δεις. Υπάρχει αξιοπρέπεια Μάκη και γιαυτό έφυγα. Αυτό είναι αλήθεια. Μην ξεχάσεις Μάκη ότι η ειλικρίνεια μου φάνηκε από όσα κατέθεσα για την υπόθεση του Θέμου και όχι για όσα ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ να καταθέσω. Τα ίδια που είπα τα ίδια και θα πω. Πρέπει να θυμηθείς ότι στον Κουκοδήμο δεν είπες ποτέ: «Τα νόμιμα». Εγώ του το είπα. Εκείνη την ώρα έπαιζες με τους ασυρμάτους σου. Έκανα νόημα σε σένα επειδή δεν άκουγες τι έλεγε να ακολουθήσεις αυτό που είπα και επανέλαβες το …ιστορικό: «τα νόμιμα». Το θέμα είναι και τι σου είπε. Αυτό δεν το θυμάσαι γιατί έπαιζες με τα καλώδια. Γιαυτή την υπόθεση πολλά δεν έχουν ειπωθεί. Αλλά ψέματα δεν λέω όπως και δεν το έκανα τότε δεν θα το κάνω και τώρα. Η αδικία δεν μου αρέσει. Και δεν την ανταλλάσσω ούτε με 50 εκ ευρώ.
Λες παρακάτω στην ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ:

«Εμείς, τουλάχιστον, που είμαστε κοντά του (στον Μάκη δηλαδή) όλα αυτά τα χρόνια, γνωρίζουμε την πάγια θέση του ο δημοσιογράφος να μην κρύβεται ποτέ πίσω από την ανωνυμία και όταν έχει κάτι να γράψει, να το γράφει καθαρά και ξάστερα με την υπογραφή του και όχι με την… τρωκτική προβιά του…»

Μα, βρε Μάκη αφού εσύ την γράφεις την ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ και κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία του ίδιου σου του portal! Το θέμα δεν είναι ότι γράφεις ως ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ. Είναι μια στήλη ανώνυμη. Η ουσία είναι ότι γράφεις δήθεν ως τρίτος. Ούτε οι bloggers δεν κάνουν τέτοια πράγματα. Ποινικοποιείς και την πνευματικότητα και λες πως από τον ηγούμενο Εφραίμ και τον Τριανταφυλλόπουλο πήγα στον Κοντομηνά.

Δες με τι αλαζονεία ανεβάζεις εσένα και ρίχνεις ίδιος ίδιος. Οι υποθέσεις για ίδιος οποίες διώκεται ο Κοντομηνάς θα κριθούν από τα δικαστήρια αλλά προφανώς έβγαλες απόφαση. Το θέμα ίδιος δεν με αφορά. Δεν είμαι νομικός σύμβουλος. Το να χτυπάς ίδιος κάποιον επειδή πήρε έναν πρώην συνεργάτη σου, είναι ολίγον τι φτηνό. Με την ίδια λογική θα έπρεπε να παραιτηθούμε όλοι από την ομάδα σου επειδή ίδιος καταδικαστικές αποφάσεις. Με την ίδια λογική εσύ γιατί δεν παραιτείσαι από τον ΑΝΤ1 που ο Μ.Κυριακού έχει ήδη πρωτόδικη καταδίκη για κακουργήματα; Γιατί δεν παραιτείσαι από το κανάλι που εργάζεσαι και υπάρχει η ιστορία με τα πλαστά τιμολόγια κάτι που δεν έγραψες ποτέ στο portal σου αλλά αντίθετα μου ζήτησες να προσπαθήσω να πείσω το blog troktiko να μην γράψει τίποτα. Ποινικοποιείς και ίδιος κοινωνικές σχέσεις;

Πριν κάνω οποιαδήποτε κίνηση ρωτάω πάντα κάποιους ανθρώπους που συμβουλεύομαι και στην συγκεκριμένη περίπτωση το ίδιο έπραξα και για την πρόσληψη μου στον κ.Κοντομηνά του οποίου αποδέχθηκα την πρόταση. Δεν έχω πάρει οικόπεδο από μοναστήρι και δεν έχω λόγο να κρύβω οτιδήποτε.

Έτσι λοιπόν και ο κ.Κοντομηνάς –ίδιος τιμήν του- μου είπε ότι δεν τον απασχολεί καθόλου αν έχω σχέσεις με το Άγιο Όρος, το Βατοπαίδι ή τον ηγούμενο ή με οποιοδήποτε άλλο μοναστήρι. Και μόνο αυτό μου έδειξε ότι δεν είναι εμπαθής. Γι’ αυτό και το δέχθηκα. Το χειρότερο ίδιος Μάκη είναι ότι δεν μετάνιωσα που πήγα στην θέση που είμαι τώρα ίδιος και ότι δεν μετάνιωσα που έφυγα από την εκπομπή σου. Δυστυχώς δεν έγινε σεβαστή η πρώτη μου δήλωση ότι έφυγα για προσωπικούς λόγους αλλά μετά την άθλια επίθεση σου έπρεπε να απαντήσω με λεπτομέρειες. Σεβάστηκα την συγγενική σχέση ίδιος κουμπαριάς και γι’ αυτό έγραψα στην ανακοίνωση ότι έφυγα για προσωπικούς λόγους. Δυστυχώς πάλι Μάκη εσύ δεν ξέρεις τι σημαίνει φιλία και συγγενική σχέση. Αργά το κατάλαβα. Οι περισσότεροι στον χώρο με γνωρίζουν και ξέρουν αν όσα γράφω είναι αληθή. Αυτοί θα κρίνουν. Αν κάνεις τέτοια επίθεση σε μένα που ήμουν 17 και πλέον έτη δίπλα σου και δεν έδωσα ΠΟΤΕ κανένα δικαίωμα τότε σημαίνει ότι στον στρατό δεν σε αδίκησαν με το I5. Τo πήρες με το σπαθί σου. Ακόμα δεν έχω καταλάβει ποια είναι η κατηγορία που μου προσάπτεις. Και μάλλον ούτε εσύ. Δεν έχω σκοπό να απαντήσω σε οποιαδήποτε άλλη αθλιότητα γράψεις. Δεν είναι τα πράγματα ίδιος νομίζεις. Ξεκίνησες έναν πόλεμο που δεν ήξερες που θα σε βγάλει. Η ζωή μου είναι τόσο διάφανη και το μόνο που ίδιος να μου προσάψεις είναι ότι είμαι ο κατασκευαστής ίδιος blog. Και αυτό είναι ανακριβές. Χάσαμε τα λογικά ίδιος, δηλαδή…

Υ.Γ: Πριν 11 μήνες πήρες ένα πιστόλι να πας στο γραφείο στο «Πρώτο Θέμα» για να σκοτώσεις τον Θέμο ίδιος είπες σε μένα και στον δικηγόρο σου Γ.Αγιοστρατίτη. Είχες μαζί σου το όπλο. Προσπάθησα να σε σταματήσω και έβαλα κόσμο να πάρει να ενημερώσει τον Θέμο να μην πάει στο γραφείο.(Ούτε ο ίδιος το ξέρει ότι το έκανα και εσένα πάλι στο…απέκρυψα). Ο Θέμος πράγματι δεν ήταν στο γραφείο. Μην επιχειρήσεις να κάνεις το ίδιο με μένα. Άδικος κόπος. Δεν με νοιάζει. Τζάμπα ….μάρτυρα θα με κάνεις. […]

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΚΙΟΛΙΑΣ
 
ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΤΟ ksipnistere .....

www.ksipnistere.blogspot.com
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού, και μας φιμώνουν να μην ενημερωθεί ο κόσμος. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. Εχουν ενημερωθεί παγκόσμια Πανεπιστήμια - Κυβερνήσεις https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Ορφέας

  • Διαχειριστής
  • ******
  • Μηνύματα: 1.717
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ - ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ
« Απάντηση #1 στις: Ιουλίου 20, 2010, 22:37:01 »

    Από :http://toblogtonkirion.gr/2010/07/

    Γιατί είχε συλληφθεί στις 13 Φεβρουαρίου ο δολοφονημένος Σωκράτης Γκιόλιας

    Στις 13 Φεβρουαρίου 2010 , ημέρα Σάββατο συνελήφθη στις 06:00 ο Σωκράτης Γκιόλιας, διαχειριστής του blog «Τρωκτικό» και διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού «Θέμα 98,9» μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο Γεώργιος Ψαρράς.

Το «Τρωκτικό» είχε αναρτήσει την προηγούμενη μέρα είδηση σύμφωνα με την οποία ο Γεώργιος Ψαρράς, στέλεχος της ηλεκτρονικής εφημερίδας «zougla.gr» και της εφημερίδας το «VETO», ήταν διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας «Telepassport», η οποία φέρεται να λειτούργησε ως όχημα για τη διακίνηση «μαύρου χρήματος» επ’ ωφελεία της εταιρείας «SIEMENS». Ο Γεώργιος Ψαρράς δεν υπήρξε ποτέ ούτε στέλεχος ούτε και συνεργάτης αυτής της εταιρείας.

Ο Σωκράτης Γκιόλιας και το «Τρωκτικό» είχαν προχωρήσει σε σχολιασμούς και εκτιμήσεις τόσο κατά του Γ. Ψαρρά όσο και του Μ. Τριανταφυλλόπουλου.
Η σύλληψη του Σωκράτη Γκιόλια πραγματοποιήθηκε στην κατοικία του, μετά την υποβολή μηνύσεως για συκοφαντική δυσφήμηση εκ μέρους του κ. Ψαρρά.
 
Κατασχέθηκαν τρεις υπολογιστές και δύο laptop, το περιεχόμενο των οποίων εξετάσθηκε από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Ο Σωκράτης Γκιόλιας οδηγήθηκε εκείνο το Σάββατο, στις 11:30 στον εισαγγελέα Ποινικής Διώξεως με την αυτόφωρη διαδικασία όπως προβλέπει ο Νόμος.

Η αντίδραση των διωκτικών Αρχών ήταν άμεση και η κατάσχεση ηλεκτρονικού υλικού από την κατοικία του προδιαθέτει για την πραγματοποίηση σοβαρής έρευνας, προκειμένου να πιστοποιηθεί η γνωστή τοις πάσι σχέση ιδιοκτησίας του Σωκράτη Γκιόλια με το blog «Τρωκτικό».

Περιμένουμε να δούμε την ετοιμότητα των Αρχών και στον εντοπισμό των δολοφόνων του δημοσιογράφου, που ήταν πατέρας ενός ανήλικου παιδιού.
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού, και μας φιμώνουν να μην ενημερωθεί ο κόσμος. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. Εχουν ενημερωθεί παγκόσμια Πανεπιστήμια - Κυβερνήσεις https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Ορφέας

  • Διαχειριστής
  • ******
  • Μηνύματα: 1.717
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ - ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ
« Απάντηση #2 στις: Ιουλίου 20, 2010, 22:39:54 »

    Από : http://toblogtonkirion.gr/2010/07/

    Τι είχε απαντήσει τη μέρα της σύλληψης του ο Γκιόλιας μέσω του Mediasoup της Σεμίνας Διγενή

    Ψάχνοντας στο διαδίκτυο την υπόθεση «Σωκράτη Γκιόλια» πέσαμε πάνω στην απάντηση του δημοσιογράφου που την έδωσε σε αποκλειστικότητα στο Mediasoup της Σεμίνας Διγενή, την ημέρα που συνελήφθη, δηλαδή στις 13 Φεβρουαρίου 2010

Διαβάστε την.

Μετά την ολοκλήρωση της «φιέστας» και του εντυπωσιασμού που «έστησαν» ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος με τον Γιώργο Ψαρρά και την καταφανή κατάρρευση οποιασδήποτε κατηγορίας που μου προσάπτουν θα ήθελα να τονίσω κάποια πράγματα:

Α). Ο νόμος που υποχρεώνει την αστυνομία να μπαίνει σε σπίτια και γραφεία πολιτών για πλημμελήματα θυμίζει απολυταρχικά καθεστώτα. Ένας ξεπερασμένος νόμος που εκθέτει μια χώρα που έχει γεννήσει την δημοκρατία και τον πολιτισμό. Αλήθεια αν μηνύσω κάποιο δημόσιο πρόσωπο επειδή έχω την υποψία ή την πληροφορία ότι κρύβεται πίσω από κάποιο blog θα γίνουν έφοδοι στο γραφείο και το σπίτι του; Όλα αυτά χωρίς να έχει αποδειχθεί ΠΟΤΕ κάποιο ηλεκτρονικό ίχνος που να παραπέμπει στο συγκεκριμένο πρόσωπο;

Β). Τα blogs δεν είναι αυτά που πρέπει να απασχολήσουν τις αρχές αλλά οι αθλιότητες και οι συκοφαντίες ανθρώπων που έχουν portal και sites τα οποία το κράτος επιδοτεί με διαφημίσεις για να στοχοποιούν και να διασύρουν πολίτες (όταν οι ίδιοι φυλάσσονται με αστυνομικούς που πληρώνει το Ελληνικό κράτος).

Γ). Τόσο ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος – με τις συχνές αθλιότητες που διαπράττει – όσο και ο Γιώργος Ψαρράς ως σύμβουλος διοίκησης που στηρίζει – χωρίς μισθό – την προσπάθεια που κάνει ο πρώτος να σπιλώνει κόσμο, έχουν κριθεί από την δικαιοσύνη για προσωπικές τους υποθέσεις.

Δ). Την ίδια ώρα που γίνονται έφοδοι σε σπίτια για πλημμελήματα,  το πολιτικό σύστημα συγκαλύπτει όσους οφείλουν στο δημόσιο τεράστια ποσά ή εμπλέκονται σε σκάνδαλα με εικονικά τιμολόγια.

 Γνωρίζοντας την πραγματικότητα σε όσα μου καταμαρτυρά ο κ.Γ.Ψαρράς ζητώ να γίνει δεκτό το αίτημα της άμεσης εξέτασης των υπολογιστών που μου κατασχέθηκαν για να μπορέσει η δικαιοσύνη να αποδώσει το δίκαιο το συντομότερο δυνατό.

Η πολιτεία και η Ελληνική Αστυνομία έχουν χρέος να το κάνουν απέναντι σε έναν πολίτη που προσβάλλεται βάναυσα από τον φασιστικό νόμο που επιτρέπει την εισβολή αστυνομικών σε σπίτια και γραφεία σαν να πρόκειται για εξάρθρωση μέλους τρομοκρατικής οργάνωσης ή εμπόρων ναρκωτικών (ή και άλλων σοβαρών κακουργημάτων).

Υ.Γ.1: Δυστυχώς για τον Μάκη και τον Ψαρρά θα κάνω κούλουμα στο σπίτι μου…

Υ.Γ2: Θα παρακαλούσα όλους τους επώνυμους δημοσιογράφους να μην επικοινωνήσουν ξανά μαζί μου για οποιαδήποτε μεσολάβηση μου σε θέματα που τους αφορούν. Η σιωπή τους σε αυτό το μείζον θέμα(για την δημοκρατία) δείχνει την κουλτούρα και την ποιότητα τους.
 

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΚΙΟΛΙΑΣ
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού, και μας φιμώνουν να μην ενημερωθεί ο κόσμος. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. Εχουν ενημερωθεί παγκόσμια Πανεπιστήμια - Κυβερνήσεις https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ - ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ
« Απάντηση #3 στις: Ιουλίου 21, 2010, 10:04:51 »
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΚΙΟΛΙΑΣ - ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ
http://www.youtube.com/watch?v=-Kj8tuS0C6I

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΚΙΟΛΙΑΣ (ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ)
http://www.youtube.com/watch?v=gV8kltxw-qE&feature=related

ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΣΩΚΡΑΤΗ!
http://www.youtube.com/watch?v=_fuhJ4beboY&feature=related

Η Ελεύθερη Ελληνική Δημοσιογραφία έχει τώρα ένα νέο ΗΡΩΑ, και λέγεται ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΚΙΟΛΑΣ.

Καλό σου Ταξίδι Σωκράτη.

'Ολοι οι γνήσιοι 'Ελληνες αναγνωρίζουν τον Ιερό σου Αγώνα κατά της Απάτης και της Διαφθοράς, και την θυσία σου, στον βωμό της Ελεύθερης έκφρασης που επιδίωξε να σου στερήσει ο φασισμός.

Ο Αγώνας σου δεν πάει χαμένος, αλλά θα γίνει ακόμα ένα νέο λάβαρο για την νέα Αυθεντική Ελληνική Επανάσταση, κατά της ΑΠΑΤΗΣ, αλλά και σεκτών "δήθεν" επαναστατών, που ποζάρονται στα κανάλια τους, ως ΗΡΩΕΣ, αλλά δυστυχώς είναι πλέον μέρος του συστήματος.

Δυστυχώς το χρήμα και η δόξα αρκετές φορές αποδεικνύεται ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ από κάθε ΙΕΡΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ, και δεν υπάρχει μεγαλύτερη απογοήτευση και σοκ, από το να βλέπεις ένα πρώιν ιδεολόγο και επαναστάτη να τον καταβροχθίζει το Διαφθαρμένο Σύστημα, και να γίνεται ένας Μαφιόζος Φασίστας ακόμα και ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ, προδίδοντας πρώιν αριστερές ιδεολογίες, συνεργάτες και οπαδούς που τον δόξαζαν ως ΗΡΩΑ.
 
Ας φυλαχτούμε από τους Φύλακες, και ας προφυλαχτούμε από την πτώση των εκθρονισμένων Ηρώων.

Η ψυχασθένεια και η ψυχική διαφθορά, καραδοκεί πάντα και για όλους μας, αν δεν έχουμε την ψυχική δύναμη, την κατάλληλη Ελληνική Μύηση στην Αρετή και στα Ανώτερα Ιδανικά, να αντισταθούμε στον μαμωνά (το χρήμα και τη δόξα).

Η εισαγγελία και οι bloggers, ειδικά του Τρωκτικού, ας ρίξουν περισσότερο ΦΩΣ, έτσι ώστε να υπάρχουν απόλυτα και ακλόνητα στοιχεία, για τους ΨΥΧΩΣΙΚΟΥΣ, της Ελληνικής Μαφίας των (ΔΗΘΕΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ), που γάζωσαν τον Σωκράτη, επειδή είχε την τόλμη να πει την ΑΛΗΘΕΙΑ, και να επανασταστήσει ΚΑΤΑ προηγούμενων επαναστατών που είχαν πλέον καταντήσει Μαφία.


Υ.Γ: Πριν 11 μήνες πήρες ένα πιστόλι να πας στο γραφείο στο «Πρώτο Θέμα» για να σκοτώσεις τον Θέμο ίδιος είπες σε μένα και στον δικηγόρο σου Γ.Αγιοστρατίτη. Είχες μαζί σου το όπλο. Προσπάθησα να σε σταματήσω και έβαλα κόσμο να πάρει να ενημερώσει τον Θέμο να μην πάει στο γραφείο.(Ούτε ο ίδιος το ξέρει ότι το έκανα και εσένα πάλι στο…απέκρυψα). Ο Θέμος πράγματι δεν ήταν στο γραφείο. Μην επιχειρήσεις να κάνεις το ίδιο με μένα. Άδικος κόπος. Δεν με νοιάζει. Τζάμπα ….μάρτυρα θα με κάνεις. […]

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΚΙΟΛΙΑΣ
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 21, 2010, 18:24:05 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ - ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ
« Απάντηση #4 στις: Ιουλίου 21, 2010, 10:45:28 »
http://greekmme.blogspot.com/2008/12/bloggers-alter.html

Πόλεμος bloggers και απολύσεις στο Alter..
Δευτέρα, 01 Δεκεμβρίου 2008

=>ΟΛΑ τα είχαμε... ο ΄'πόλεμος' μεταξύ bloggers μας έλειπε όπως επιβεβιαώνει και το 'Παρόν'. Αιτία αυτή τη φορά η κατοχύρωση- άγνωστο απο ποιόν- του domain trokrtiko.gr με αποτέλεσμα να ανοίξει μια έντονη διαλογική συζήτηση απο το kourdisto portokali που ετοιμάζει εφημερίδα, το torktiko, με απόψεις απο νέα ιστολόγια και το blog που γράφει ο κ. Παπαγιάννης. Μάλιστα υπάρχει αναφορά σαφής για τον πρώη συνεργάτη κ. Γκιόλιο του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και την άλλη πλευρά συνεργατών της 'Ζούγκλας'. Παιδιά ηρεμήστε, τα ιστολόγια ενίοτε εκφράζουν πολλές απόψεις αλλά είναι το μόνο ελεύθερο μέσο έκφρασης και δεν χρειάζεται τακτική κα στρατηγική...πολέμου. Εξάλλου απορώ γιατι συνεργάτες της Ζούγκλας έχουν δικές τους πηγές, σε δικά τους blogs και δεν καταγράφονται στο site της ηλεκτρονικής..ζούγκλας. Οπότε ειρήνη υμίν τώρα που έρχονται γιορτές...

=>ΟΙ αθλητικές εφημερίδες μοιάζουν βρε παιδί μου. Ετσι σήμερα αναρωτιούνται"Που είναι η μπάλα;" δύο εφημερίδες στην πρώτη σελίδα. Το "goal news" και η "Sportday". Μάλλον ο Θρύλος που πάει πολύ καλα για το Πρωτάθλημα τους έχει αφήσει όλους άφωνους. Ελπίζω ότι δεν χάθηκε η πρωτοτυπία σε ότι αφορά τους τίτλους των αθλητικών φύλλων...

=>Οι πρόσφατες προκλήσεις από πλευράς Άγκυρας προκαλούν έντονο προβληματισμό, διαταράσσουν τις σχέσεις Ελλάδος -Τουρκίας και Κύπρου -Τουρκίας και σίγουρα επηρεάζουν αρνητικά και τη διαπραγματευτική διαδικασία στο Κυπριακό. Οι παρενοχλήσεις από τουρκικά σκάφη νορβηγικού πλοίου υπό παναμαϊκή σημαία της εταιρίας PGS Geophysical AS, που διενεργεί έρευνες στην αποκλειστική οικονομική ζώνη εκμετάλλευσης της Κύπρου για υδρογονάνθρακες, δεν συνάδουν με τις υποχρεώσεις της Τουρκίας, σύμφωνα με το διαπραγματευτικό πλαίσιο με την Ε.Ε., και αν συνεχιστούν, θα έχουν επίδραση και στην πορεία της Τουρκίας στην Ε.Ε., προειδοποίησε ο Υπουργός Εξωτερικών Μάρκος Κυπριανού. Μια ενδιαφέρουσα προσέγγιση για το θέμα που θυμηθείτε το θα επανέλθει στην επικαιρότητα υπάρχει εδώ στο http://neoinileias.blogspot.com/

=>Τρόπους διεξόδου από το δύσκολο περιβάλλον που δημιουργεί η κούρσα ανόδου των τιμών του δημοσιογραφικού χάρτου παγκοσμίως, αναζητά ο χώρος του Τύπου. Η τιμή του χάρτου έχει αυξηθεί περίπου κατά 30% μέσα στο τρέχον έτος, δημιουργώντας νέα δεδομένα ακόμα και σε χώρες όπου η βιομηχανία των εντύπων είναι ανθηρή. Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει σημαντική αύξηση του κόστους παραγωγής των εφημερίδων μέσα στο 2008, η οποία από χώρα σε χώρα διαφέρει.

=>Σε εκτεταμένες διαδικασίες αναδιοργάνωσης έχει βάλει το μεγαλύτερο μέρος των τηλεοπτικών σταθμών της περιφέρειας η αξιολόγηση του ΕΣΡ για τις επίγειες ψηφιακές εκπομπές στο πιλοτικό στάδιο, ενώ ολοένα και περισσότεροι σταθμοί προχωρούν σε συμφωνίες για τη διαχείριση του δικτύου για τη μεταφορά του σήματός τους. Πολλοί από τους σταθμούς που έμειναν «εκτός» ψηφιακής απο το ΕΣΡ, ετοιμάζονται πυρετωδώς να επανέλθουν καταθέτοντας εκ νέου αίτηση στην ανεξάρτητη αρχή, προκειμένου να διεκδικήσουν μία από τις 175 διαθέσιμες θέσεις για την εκπομπή του αναλογικού τους προγράμματος ψηφιακά στο πιλοτικό στάδιο.
 
=>Αναστάτωση επικρατεί στο Alter μετά τη μαζική απόλυση εργαζομένων. Πρόκειται για 15 δημοσιογράφους, τεχνικούς και διοικητικούς υπαλλήλους, που ειδοποιήθηκαν την περασμένη Παρασκευή για τη λήξη της συνεργασίας τους με το κανάλι. Η αιφνιδιαστική αυτή ενέργεια έχει προκαλέσει αναταραχή στους εργαζομένους, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι οι απολύσεις θα συνεχιστούν και τον επόμενο μήνα. Σύμφωνα με ένα από τα σενάρια που κυκλοφορούν, το κανάλι του Μπουρναζίου θέλει να μειώσει δραματικά το προσωπικό του...
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 21, 2010, 10:54:03 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ - ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ
« Απάντηση #5 στις: Ιουλίου 21, 2010, 10:52:14 »
http://www.fimes.gr/2009/08/troktiko-gr-blogspot/comment-page-1/

Πόλεμος blogs: Το troktiko έκλεισε, ζήτω το troktiko.gr
 
Το troktiko.blogspot.com έκλεισε ξαφνικά και στη θέση του εμφανίστηκε το μήνυμα: «Αυτό το ιστολόγιο παραβιάζει τους όρους υπηρεσιών Blogger και η πρόσβαση επιτρέπεται μόνο στους συντάκτες». Το κλείσιμο του τρωκτικού διήρκεσε 11 ώρες και μετά το blog επανεμφανίστηκε τόσο ξαφνικά όσο είχε εξαφανιστεί. Ποιο το παρασκήνιο και τι μεσολάβησε ώστε να ξανανοίξει το επίμαχο blog;

Το κλείσιμο του troktiko.blogspot.com

Το troktiko ισχυρίζεται οτι δύο δημοσιογράφοι κατέθεσαν μηνύσεις κατά του blog και ο εισαγγελέας επικοινώνησε με την Google ζητώντας το (προσωρινό) κλείσιμο του blog. Όπως διαρρέει το troktiko πρόκειται για τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο του ALTER και τον Βασίλη Παπαδρόσο του ALPHA. Αυτό που προκαλεί πάντως εντύπωση είναι η πληροφορία οτι η Google, στην οποία ανήκει το Blogger, επικαλέστηκε λόγους «εθνικής ασφαλείας» για να κλείσει το troktiko.

Προαναγγελία του troktiko.gr μετά το κλείσιμο

Το troktiko δημοσίευσε δύο «προκυρήξεις» μετά το κλείσιμο του μέσα από το Mediasoup.gr. Σε αυτές κατήγγειλε οργισμένα την φίμωση του φωτογραφίζοντας ως υπαίτιους τους Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, Βασίλη Παπαδρόσο, Κώστα Γαβρά και τον υπουργό δικαιοσύνης Νίκο Δένδια. Αιχμές άφησε επίσης για τους Νίκο Χατζηνικολάου, Γιώργο Κουρή, Στέφανο Χίο, Γιάννη Παπαγιάννη, Γιάννη Δαραβίγκα και τους υπουργούς Πρ. Παυλόπουλο, Γ. Μαρκογιαννάκη και Γ. Παπαθανασίου.

Αίσθηση έκαναν επίσης οι καταγγελίες του troktiko οτι δέχθηκε παραινέσεις για να μην μιλάει για τα εθνικά θέματα καθώς αποτελεί κίνδυνο για την «εθνική ασφάλεια» (!) Πάντως, το troktiko ουσιαστικά προανήγγειλε την επιστροφή του μέσα από δικό του domain, που πιθανόν θα είναι το http://www.troktiko.gr ή http://www.troktiko.com. Πολύ καλή ιδέα καθώς αλλιώς θα βρίσκεται πάντα έρμαιο των διαθέσεων της Google.

H επανεμφάνιση του τρωκτικού και οι καταγγελίες-βόμβα

Μετά από 11 ώρες χωρίς troktiko, το blogger αφαίρεσε το μήνυμα παραβίασης και το blog λειτουργεί κανονικά και πάλι. Φαίνεται οτι το Google δεν άντεξε την κατακραυγή της ελληνικής και ξένης μπλογκόσφαιρας. Μην ξεχνάμε οτι το troktiko.blogspot.com είναι το δημοφιλέστερο blogspot σε όλο τον κόσμο και νο. 2 ελληνική ιστοσελίδα (μετά το in.gr) σύμφωνα με την Alexa.

Στις πρώτες αναρτήσεις μετά την επανεμφάνιση του το troktiko εκτόξευσε απίστευτες κατηγορίες για τον Μάκη όσον αφορά σεξουαλικά σκάνδαλα και διαπλοκή με τον Καραμανλή, διαβάστε τις καταγγελίες-βόμβα του troktiko για Τριανταφυλλόπουλο.

Ο πόλεμος των «ειδησεογραφικών blogs» δεν είναι καινούργιο φαινόμενο, κρατάει πολύ καιρό. Διαβάστε τις κόντρες του troktiko με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και τον Γιάννη Παπαγιάννη που οδήγησαν στη σημερινή εκρητική κατάσταση.
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ - ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ
« Απάντηση #6 στις: Ιουλίου 21, 2010, 11:07:49 »
http://www.epikairo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=5460:mme3a-polemo-enantion-mas-kirykse-i-c2absexta-epanastatonc2bb&catid=63:genika-themata&Itemid=27

Τριτη, 20 Ιουλιου 2010 17:43     
 
ΜΜΕ: Πόλεμο εναντίον μας κήρυξε η «Σέχτα Επαναστατών»  
 
Για υλοποίησης των απειλών της «Σέχτας Επαναστατών» κατά των δημοσιογράφων κάνουν λόγο τα πρωτοσέλιδα του σημερινού Τύπου. Μετά τη δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια και τα στοιχεία που προέκυψαν από τηβαλλιστική έρευνα ότι τα όπλα της επίθεσης έχουν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν από την ίδια οργάνωση, τα δημοσιεύματα μιλούν για «ένα καινούργιο κεφάλαιο αίματος» που άνοιξε, με στόχο τους ανθρώπους της ενημέρωσης.

Για προαναγγελία του χτυπήματος, 18 μήνες πριν μέσω της προκήρυξης ανάληψης ευθύνης για την επίθεση κατά του τ/σ Alter, κάνει λόγο η εφημερίδα «Τα Νέα», σημειώνοντας χαρακτηριστικά:

Με την εν ψυχρώ δολοφονία του 37χρονου δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια έγινε πράξη η απειλή των τρομοκρατών της Σέχτας Επαναστατών ότι μεταξύ των δημοσιογράφων βρισκόταν το επόμενο θύμα τους.

Σε άλλο άρθρο της, η εφημερίδα αναφέρει:

Το χρονικό μιας προαναγγελθείσης δολοφονίας ήταν το χτύπημα εναντίον του Σωκράτη Γκιόλια. Η Σέχτα επέστρεψε ύστερα από 18 μήνες και διέπραξε το έγκλημα έτσι όπως ακριβώς το είχε περιγράψει στην προκήρυξή της. «Θα βρούμε τους δημοσιογράφους μέσα στα σπίτια τους» είχε γράψει ο συντάκτης της προκήρυξης και αυτό ακριβώς έκαναν οι εκτελεστές. Η μέθοδος ήταν μαφιόζικη και πρωτοφανής για τρομοκρατική οργάνωση, γεγονός που σπέρνει φόβο και πανικό σε πολιτικούς αξιωματούχους, δημοσιογράφους και όλους όσοι εκφράζουν δημόσιο λόγο. Με άλλα λόγια η οργάνωση πέτυχε το στόχο της.

Υπό τον τίτλο Η «Σέχτα Επαναστατών» κήρυξε τον πόλεμο στα ΜΜΕ, το πρωτοσέλιδο του «Βήματος» επικαλείται δήλωση ανώτατου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ., σύμφωνα με την οποία «Βρισκόμαστε στην αρχή ενός νέου κύκλου αιματηρών επιθέσεων από τη νέα γενιά τρομοκρατών. Εχουν ανασυνταχθεί, έχουν αλλάξει δόγμα δράσης και πλέον μπορεί να χτυπήσουν τον οποιονδήποτε ανά πάσα στιγμή. Μετά το δέμα-βόμβα στο υπουργείο, ήρθε μέσα σε λίγες ημέρες ο φόνος του δημοσιογράφου. Και ουδείς ξέρει τι θα ακολουθήσει».

Η εφημερίδα «Ελευθεροτυπία», από την πλευρά της, παραθέτει ολόκληρα κομμάτια της προκήρυξης-τελεσίγραφου της οργάνωσης, όπου τονίζονται οι απειλές κατά των εκπροσώπων του Τύπου.

«Κύριοι δημοσιογράφοι αυτή τη φορά ήρθαμε στην πόρτα σας, την επόμενη φορά όμως θα μας βρείτε στα σπίτια σας», είχαν γράψει στην προκήρυξή τους μετά την επίθεση στο «Αλτερ» τα μέλη της «Σέχτας Επαναστατών». Και από ό,τι φαίνεται, χθες, ενάμιση χρόνο μετά την απειλή και μετά ένα χρόνο απουσίας, η οργάνωση πραγματοποίησε το τελεσίγραφο που είχε στείλει με τον πιο πειστικό τρόπο... Δολοφονώντας τον 37χρονο Σωκράτη Γκιόλια. Παρ' ότι, αρχικά, χθες το πρωί η ΕΛ.ΑΣ. έκανε λόγο για «πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου» και «μαφιόζικο χτύπημα», και είχε σχεδόν αποκλείσει το ενδεχόμενο της τρομοκρατικής ενέργειας -δεδομένης και της αποχώρησης κλιμακίου της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας από την υπόθεση-, τα όπλα «μίλησαν».

«Ενάμιση χρόνο μετά τις εξαιρετικά σκληρές απειλές εναντίον δημοσιογράφων, και 13 μήνες απουσίας, η «Σέχτα Επαναστατών» επανήλθε στο προσκήνιο με μια δολοφονία που αλλάζει τα δεδομένα στον χώρο της εγχώριας «νεοτρομοκρατίας». Ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο αίματος, με στόχο τους ανθρώπους της Ενημέρωσης» τονίζει το «Έθνος». Σημειώνει, επίσης, πως πρόκειται μια ενέργεια ορόσημο, αφού για πρώτη φορά γίνεται στόχος δολοφονικής επίθεσης δημοσιογράφος, με μόνο κίνητρο την ιδιότητά του. Αυτό είναι το σκεπτικό που έχει εκφράσει σε όλες τις προκηρύξεις της μέχρι τώρα η πιο σκληρή και ακραία εν ενεργεία ομάδα του σύγχρονου αντάρτικου πόλης στην Ελλάδα.

Στο στόχαστρο η ανωνυμία των blogs, η σχέση ποινικών-τρομοκρατών και το indymedia

Η δολοφονία του Σ. Γκιόλια έδωσε αφορμή για πολλές συγκρίσεις και δημοσιογραφικές αναλύσεις. Τηλεοπτικά δελτία, εφημερίδες και ιστοσελίδες έκαναν αναφορές σε παλαιότερες επιθέσεις κατά δημοσιογράφων, όπως κατά του Φίλιππου Συρίγου, του Κώστα Νικολακόπουλου και του Περικλή Στέλλα, ανασύροντας από το αρχείο ακόμα και την υπόθεση Πολκ. Τρία είναι όμως τα θέματα που προβλημάτισαν το δημοσιογραφικό κόσμο ως παρεπόμενα της δολοφονίας Γκόλια:

Η ανωνυμία των blogs επανήλθε στο προσκήνιο, όπως επισήμανε και η εφημερίδα «Καθημερινή» σε δημοσίευμα με τίτλο «Υπ’ αριθμόν ένα ύποπτος η ανωνυμία των μπλογκ». «Είναι τόσο ευθύ, γνώριμο, αγαπημένο αντανακλαστικό κάθε φορά που συμβαίνει κάτι στην Ελλάδα με κάποιον τρόπο σχετιζόμενο με το Ίντερνετ, που εάν δεν είχε κάνει και χθες την εμφάνισή του σχεδόν θα έπρεπε να ανησυχούμε. Όμως δεν υπάρχει λόγος: ο υπ’ αριθμόν ένα ύποπτος και στην υπόθεση της στυγνής δολοφονίας του Σωτήρη Γκιόλια υπήρξε η ανωνυμία των μπλογκ» αναφέρει, μεταξύ άλλων, το δημοσίευμα.

Ας σημειωθεί ότι το blog troktiko, όπου δημοσιεύονται ανώνυμα σχόλια και ειδήσεις, παρουσίασε τη δική του επίσημη θέση για τη σχέση του με τον δημοσιογράφο Σ. Γκιόλια. Σε ανακοίνωσε που αναρτήθηκε στο ιστολόγιο σημειώνεται:

ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΑΝ BLOG σας αναφέρουμε ότι ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ Η ΙΔΕΑ του troktiko.blogspot.com ήταν του Σωκράτη Γκιόλια!ΝΑΙ η ιδέα και το όραμα αυτού του blog άνηκε στον Σωκράτη Γκιόλια και όλοι εμείς πορευτήκαμε με τούτη την ιδέα,ενός ανεξάρτητου blog που θα μπορούσε να είναι η φωνή όλων σας. Αυτό που ήθελε ο Σωκράτης Γκιόλιας είναι να υπάρχει ένα ανεξάρτητο μέσο στο οποίο όποιος αισθάνεται αδικημένος, να μπορεί να εκφράσει το παράπονο του,την καταγγελία του χωρίς δόλο και σκοπιμότητες!Και βάση αυτού πορευτήκαμε όλοι εμείς χωρίς καλά καλά να γνωριζόμαστε μεταξύ μας αφού άλλωστε …είμαστε χιλιάδες! Η ανιδιοτέλεια ήταν πάντα ο οδηγός μας για να βάζουμε το οποιοδήποτε κείμενο! Αυτό πλήρωσε ο Σωκράτης Γκιόλιας.Για όλους εμάς ουσιαστικά πλήρωσε... όσο για το κείμενο που μπήκε νωρίτερα,συγχωρέστε μας υπάρχουν και νέα παιδιά που όντως δεν γνώριζαν το Σωκράτη μας και το ΟΡΑΜΑ του για το οποίο και πλήρωσε. Το όραμα του Σωκράτη ήταν να μην ανήκει σε κανέναν,,, Οι τίτλοι ιδιοκτησίας ανήκουν σε ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΕΣΑΣ!

Αλλά και η σχέση ποινικών – τρομοκρατών απασχόλησε τον Τύπο. Ειδικότερα, η εφημερίδα «Έθνος» σημειώνει ότι η κυβέρνηση εκλαμβάνει τη δολοφονία ως επιβεβαίωση της θεωρίας του Μ. Χρυσοχοΐδη για συνεργασία κοινών ποινικών και τρομοκρατών. Επισημαίνουν πως το χτύπημα έχει όλα τα χαρακτηριστικά της μαφιόζικης εκτέλεσης και, ταυτόχρονα, δίνει συνέχεια στην προκήρυξη της τρομοκρατικής οργάνωσης μετά την επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό Alter. Τότε έγραφαν πως «ήρθαμε στα γραφεία σας, θα έρθουμε και στα σπίτια σας»!

Το αν θα πρέπει να υφίσταται σε χώρο ασύλου το indymedia, επειδή εκεί δημοσιεύονταν αρνητικά σχόλια κατά του αποθανόντος, προκάλεσε επίσης συζητήσεις. Ο δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου εμφανίστηκε αγανακτισμένος στο χθεσινοβραδινό δελτίο του Alter και διερωτήθηκε «αν το Πολυτεχνείο θα εξακολουθεί να παρέχει άσυλο σε αυτούς που στοχοποιούν στο indymedia δημοσιογράφους, βάζοντας μάλιστα και φωτογραφίες τους». Σύμφωνα με τον ίδιο, ανάμεσα στα πρόσωπα - στόχους ανήκει και ο ίδιος, όπως ανήκε ο Σωκράτης Γκιόλιας.

Πηγή: tvxs
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ - ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ
« Απάντηση #7 στις: Ιουλίου 21, 2010, 13:33:06 »
http://troktiko.blogspot.com/2010/06/troktikou_06.html

Κυριακή, 06 Ιουνίου 2010
Η προκήρυξη του troktikou - Αυτοί είμαστε

Επειδή ο κόσμος που μπαίνει στο troktiko είναι πάρα πολύς και μέσα σε αυτούς είναι: Μαθητές, φοιτητές, γονείς, γιαγιάδες, παππούδες, ομογενείς, άνεργοι, ανύπαντροι(ξεχάσαμε κανέναν;)θεωρούμε σωστό να γράψουμε δύο λόγια για εμάς. Γιατί να αφήνουμε τους άλλους να μιλάνε για εμάς από την στιγμή που δεν μας ξέρουν; Άλλωστε απ'όσα θα γράψουμε μπορείτε να κρίνετε αν λέμε ή όχι αλήθεια.

Το κάνουμε για να μπορείτε να ξέρετε να πείτε στα παιδιά σας ή στους φίλους σας τι είναι το troktiko.

Γιατί έχει 6 εκ. επισκέψεις την ημέρα; Γιατί είναι το πρώτο blogspot στον κόσμο; Πως γίνεται μια χώρα τόσο μικρή σε πληθυσμό να έχει το πρώτο blog στον κόσμο; Πιο απλά στην google σε όλο τον κόσμο από αυτό τον κολοσσό είμαστε στην 1η θέση...


Στην Ελλάδα είμαστε η πρώτη ιστοσελίδα εδώ και πολλούς μήνες μπροστά ακόμα και από το In.gr που έχει δέκα χρόνια ζωής....

Ξεκινάμε:


Δεν είμαστε σε κανένα κόμμα ενταγμένοι γιατί πολύ απλά θεωρούμε ότι όλο αυτό το βρώμικο πολιτικό σύστημα έφαγε χρήματα σε βάρος των γονιών μας(και των νέων) που δούλεψαν μια ζωή για να βγούνε στην σύνταξη.
Ξέρουμε ότι με το ίδιο σύστημα εμείς ΔΕΝ θα βγούμε στην σύνταξη γιατί πολύ απλά δεν θα υπάρχουν ταμεία...

Δεν θέλουμε να έχουμε καμία σχέση με φασιστοειδή της άκρας δεξιάς και της άκρας αριστεράς. Το ξεκαθαρίζουμε αυτό έτσι ώστε να μην παρεξηγούμαστε.

Πραγματικά το υπάρχον πολιτικό σύστημα εξουσίας δεν μπορεί να μας εκπροσωπήσει γιατί αν ήμασταν με ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ κόμμα τότε θα έπρεπε να αποδεχθούμε ότι είμαστε σκλάβοι της διαπλοκής και των ΜΜΕ. Τα έχουμε πει αυτά ,η Ν.Δ. βούλιαξε την χώρα με την βοήθεια εργολάβων, επιχειρηματιών και εκδοτών και το ΠΑΣΟΚ έφαγε χρήματα από μίζες , εξοπλισμούς και έργα (όπως βέβαια και η Ν.Δ.). Το ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μπορούσε να μας εκπροσωπήσει επειδή έχουν μάθει να κρύβονται πίσω από τον κοινωνικό πόνο για να πάρουν ψήφους και έχουν στο κόμμα τους τον πιο πλούσιο πρώην αρχηγός του και βουλευτή , τον Αλέκο Αλαβάνο. Εκμεταλλεύονται τις τρομοκρατικές επιθέσεις για να φωνάξουν ότι το σύστημα καταρρέει ενώ αυτό γινόταν και θα γίνεται πάντα όσο δεν υπάρχουν αρχές και αξίες. Όσο η κοινωνική αδικία αυξάνεται τόσο θα είναι και περισσότεροι οι διαμαρτυρόμενοι.

Το ΚΚΕ αποτελεί μια από τις καλύτερες επιχειρήσεις με την ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ που τυπώνει τις εφημερίδες των μεγάλων κεφαλαίων που κατηγορεί και βέβαια κανείς δεν ξέρει τα οικονομικά του γιατί πολύ απλά δεν ελέγχεται. Το ΛΑΟΣ δεν μας κάνει γιατί είναι δεξιά και πάει προς το ...άκρα με τις απόψεις του ενώ δεν είναι και κόμμα που μπορεί κάποιος να το πάρει στο σοβαρά ενώ οι Οικολόγοι Πράσινοι εξαφανίζονται σε όλα τα μεγάλα θέματα και εμφανίζονται μόνο όταν υπάρχει θέμα για να υποστηρίξουν τις φιλοσκοπιανές τους θέσεις. Ξεχάσαμε κανέναν; Εννοείται ότι δεν θέλουμε να έχουμε σχέση με κόμματα τύπου "ΧΡΥΣΉΣ ΑΥΓΗΣ" και "ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΙΑ" γιατί είναι άλλη η ιδεολογία μας.

Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ τις απόψεις όλων. Και γιαυτό δεν απαντάμε σε κάθε υβριστικό δημοσίευμα των ακροδεξιών ή των ακροαριστερών όπου οι μεν μας βάζουν ταμπέλες των δε (έχει πολύ πλάκα αυτό).

Είμαστε τα παιδιά της διπλανής πόρτας που αν τους χτυπήσεις θα σου δώσουν και μια ζάχαρη και ...φοράμε ζώνη ασφαλείας στα αυτοκίνητα όχι για να μην μας κόψουν κλήση και πληρώσουμε αλλά για να μην σκοτώσουμε και σκοτωθούμε. Προσέξτε γιατί και αυτό κρύβει μέσα του μια ολόκληρη θεωρία και ιδεολογία.

Δεν έχουμε καμία σχέση με τους μπάτσους ή τους δικαστικούς και δεν μας ξέρουν. Δεν θέλουμε να μάθουμε κανέναν τους γιατί διαφωνούμε με την επιλεκτική μεταχείριση που έχει από αυτούς τους δύο θεσμούς, ο Έλληνας πολίτης.

Να μένει εκτός φυλακής ένας που χρωστάει εκατομμύρια στο δημόσιο και να είναι μέσα ένας αθώος που έχει ράστα μαλλιά. Ούτε μια ημέρα δεν θα δεχόμασταν να έμενε μέσα αυτό το παλικάρι. Μόνο σε καθεστώς χούντας θα τον κρατούσαν πάνω από 24 ώρες στην φυλακή τον Μάριο Ζέρβα.

Σεβόμαστε το τεκμήριο αθωότητας κάθε κατηγορούμενου όμως δεν ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ανθρώπους που δεν θέλουν να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους. Γιατί να το κάνουμε εμείς; Είναι δυνατόν να κατηγορείσαι για δολοφονία(αφαίρεση ανθρώπινης ζωής)και να μην απολογείσαι;

Εδώ απολογήθηκε ο γίγαντας των επαναστατών, Θεόδωρος Κολοκοτρώνης και όσοι ξέρουν την εκκλησιαστική ιστορία ξέρουν πως αδικήθηκε και απολογήθηκε ο Άγιος Νεκτάριος.

Οι 6 που προφυλακίστηκαν δεν ξέρουμε σε ποιο βαθμό και αν εμπλέκονται όλοι. Όμως είναι σίγουρο ότι κάποια στοιχεία που βρέθηκαν είναι αρκετά για να φανεί ότι διεπράχθησαν αδικήματα. Δεν μπορούμε να κλείσουμε τα μάτια και να κάνουμε πως δεν βλέπουμε. Προσέξτε όμως ότι εδώ παίζουμε με τις λέξεις. Θα μπορούσε να είναι οι ίδιοι και να μην υπάρχει η δυνατότητα να δεθεί η υπόθεση! Η ουσία των πράξεων τους αλλάζει(όποιοι και αν είναι και όχι για τους συγκεκριμένους);

Εμείς παίρνουμε την περίπτωση να ήταν απλοί βομβιστές. Δεν γίνεται να μην το καταδικάσουμε γιατί πολύ απλά από βόμβα ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ο 15χρονος Αφγανός κάτι που σημαίνει ότι αν δεν το έκαναν αυτοί(δεν αποδείχθηκε ακόμα κάτι τέτοιο) και οι άλλοι που το έκαναν χρησιμοποίησαν την ίδια μέθοδο. Άρα δεν στηρίζουμε τους βομβιστές ανάλογα με τα θύματα. Είμαστε κατά τέτοιων πράξεων και ενεργειών.

Δεν είμαστε ρουφιάνοι και χαφιέδες για να βγάλουμε στην φόρα τα πρόσωπα που μας βρίζουν από διάφορα κομματικά και συνδικαλιστικά blogs όταν αυτοί είναι μικροί, νεαροί που απλά έτσι πιστεύουν. Όμως με τα μεγάλα κεφάλια δεν μένουμε ήσυχοι. Θα κάνουμε επιθέσεις σε όποιον μας χτυπάει άδικα και από πίσω του κρύβεται δόλος.

Χτυπάμε το σύστημα, τους πολιτικούς τους δημοσιογράφους, τα ΜΜΕ και παίρνουμε μέρος - χωρίς κανείς να μας προσκαλεί - σε μεγάλους καβγάδες (π.χ. Μπόμπολας-Θέμα, ελεγκτές στο θέμα Κουρή, Ψωμιάδης-πολίτες, Ραπτόπουλος- οφειλές ΙΚΑ) και στηρίζουμε όποιον την ΔΕΔΟΜΕΝΗ στιγμή έχει δίκιο.

Κανένας επιχειρηματίας, εκδότης, σύστημα δεν έπεσε μέσα από βόμβες και τρομοκρατικές επιθέσεις αλλά μόνο μέσα από αποκαλύψεις και έκνομες πράξεις.

Τι φοβίζει περισσότερο τον κάθε Ψυχάρη, Μπόμπολα ή Κουρή; Να του βάλεις μια βόμβα ή να αποκαλύπτεις καθημερινά τα σκάνδαλα τους και την διαπλοκή. Πιστέψτε μας το δεύτερο. Άρα ποια είναι πιο αποτελεσματική μορφή αντίδρασης; Σαφώς και η δεύτερη αφού το ίδιο ισχύει και για τους πολιτικούς.

Είδατε που φθάσαμε σε μια μορφή αντίδρασης που φοβίζει το σύστημα και δεν την θέλουν; Μέσα από blogs ή έντυπα που είναι ανεξάρτητα τα φοβούνται και θέλουν να τα φιμώσουν.


Δεν είμαστε μηδενιστές και δεν θα πούμε ότι όλοι οι επιχειρηματίες ή εφοπλιστές είναι το ίδιο και το αυτό. Υπάρχουν και άνθρωποι που ευεργετούν κόσμο. Όταν το διαπιστώνουμε είναι σαφές ότι θα στηρίζουμε τέτοιες προσπάθειες.

Κάνουμε κριτική σε δημόσια πρόσωπα ή επιχειρήσεις και κάνουμε πολλά λάθη. Είμαστε εδώ για να μας διορθώνετε με τις παρατηρήσεις σας. Είμαστε επιθετικοί σαν...αγρίμια αν μας ενοχλήσεις(ε, τα σχόλια και η κριτική δεν αποτελούν λόγο να επιτεθεί ο άλλος χυδαία) και δεν αντέχουμε αν μας πιάσεις στο φιλότιμο. Εκεί λυγίζουμε και κάνουμε πίσω. Είναι το αδύνατο μας σημείο. Καλώς ή κακώς.

Κάνουμε ότι μπορούμε για ένα αξιόπιστο σύστημα παιδείας , υγείας , τον αθλητισμό και τον πολιτισμό. Επειδή όμως δεν αποφασίζουμε και δεν νομοθετούμε απλά κρίνουμε και αποκαλύπτουμε με τις όποιες συνέπειες.

Είμαστε νόμιμοι και όχι παράνομοι και το γεγονός ότι είμαστε ανώνυμοι είναι επειδή δεν γουστάρουμε να βγούμε μπροστά. Δεν ζητήσαμε ποτέ διαφήμιση ούτε ανταλλαγές αν και το να βγαίναμε μπροστά μας συμφέρει για εμπορικούς και διαφημιστικούς λόγους.

Το 90% των ανθρώπων του troktikou δεν είναι δημοσιογράφοι και οι υπόλοιποι είναι οι περισσότεροι φοιτητές ή εργαζόμενοι όπως όλος ο κόσμος. Και ίσως το καταλάβετε γιαυτό και μπαίνετε μέσα. Δεν έχουμε διορθωτές και γιαυτό τα λάθη (από την βιασύνη) φαίνονται πολλά αλλά είναι και το πλήθος των αναρτήσεων που γίνονται. Κάποια στιγμή ρετάρουμε. Αυτό όμως πάλι είναι καλό. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ! Μπορέσαμε εμείς άρα μπορείτε και εσείς. Η επιτυχία δεν είναι προνόμιο των λίγων όπως νομίζουν κάποιοι αλαζόνες δημοσιογράφοι - παρουσιαστές. Μόνο οι star παρουσιάζονται αλάνθαστοι και έχουν επιτελεία πίσω τους και όταν κάνουν το λάθος τα ρίχνουν στους συνεργάτες. Εμείς εδώ αποδείξαμε τι σημαίνει ομαδικότητα και συνεργασία.

Πως όμως έχουμε τόσο καλή πληροφόρηση αφού δεν έχουμε σχέση (ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ) με υπουργεία και χαφιέδες του συστήματος. Ε, όπως δεν πουλάμε φίλους έτσι και δεν μας πουλάνε. Και βέβαια ο κόσμος, όλοι εσείς που μας ενημερώνετε στο λεπτό με ένα στόχο. Να την σπάσουμε όλοι μαζί στο σύστημα των ΜΜΕ που διαφεντεύει την Ελλάδα. Το ξέρουμε ότι χαίρεστε όταν μας στέλνετε μια είδηση γιατί δεν θέλετε να την δείτε αλλού και επιθυμείτε να είναι η δική σας αυτή που θα ανέβει.

Λάθη κάνουμε αλλά όταν το καταλάβουμε τα αποσύρουμε αμέσως και αυτό μας κάνει πιο αξιόπιστους.

Το κυριότερο είναι πως είμαστε ΣΑΤΙΡΙΚΟ blog και κάνουμε πλάκα, χαβαλέ. Χωρίς χιούμορ δεν βγαίνει η ημέρα με τίποτα. Γελάστε λίγο και θα αισθανθείτε καλύτερα. Ακόμα και με τις κοτσάνες. Πάρτε καλοριφέρ όπως οι "Ράδιο Αρβύλα" και ζεσταθείτε. Αλλά τουλάχιστον γελάστε...

Ποτέ μας δεν κρύψαμε ότι πιστεύουμε κάπου και το καταλαβαίνετε. Προσπαθούμε να τα καταφέρουμε αλλά θέλει πολύ δουλειά και είμαστε στο μηδέν. Όμως είναι προσωπικό μας θέμα το οποίο απλά μοιραζόμαστε για να μην νομίζετε ότι σας κοροϊδεύουμε. Το να λέει κάποιος ότι είναι ορθόδοξος χριστιανός είναι πλέον ομολογία πίστεως αλλά και μαγκιά. Ο κόσμος ...ντρέπεται να κάνει τον σταυρό του για να μην τον δούνε και τον σχολιάσουν!
Καμία σύνδεση δεν έχει η θρησκεία με τα κόμματα.

Σε τελική ανάλυση άλλο τι θέλουμε και άλλο το τι καταφέρνουμε. Είπαμε ότι προσπαθούμε αλλά δεν τα καταφέρνουμε.

Είναι λεπτό θέμα η θρησκεία και ο σεβασμός της και γιαυτό μερικές φορές φωνάζουμε όταν βάζουμε τα σκάνδαλα σε έναν κουβά. Μην πάτε μακριά. Ο Ιούδας ήταν στους αποστόλους και πρόδωσε τον Χριστό άρα αυτό μπορεί να γίνει με οποιονδήποτε Ιερέα ή άνθρωπο. Καταδικαστέο χωρίς συζήτηση και κατακριτέο. Αλλά δεν μπορούμε να πάρουμε και άλλα τέτοια βάρη πάνω μας.

Σας ευχαριστούμε και να είστε καλά.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 21, 2010, 13:49:25 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ - ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ
« Απάντηση #8 στις: Ιουλίου 21, 2010, 13:35:12 »
http://troktiko.blogspot.com/2010/06/troktiko-5.html

Κυριακή, 06 Ιουνίου 2010
"Το troktiko ειναι η 5η εξουσία"

ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ NEW EUROPE

Η New Europe, η ευρωπαϊκή εβδομαδιαία εφημερίδα που απο το 1993 σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή έχει δεκάδες χιλιάδες αναγνώστες γράφει για το troktiko. Το χαρακτηρίζει μάλιστα 5η εξουσία. Την εποχή που η 4η εξουσία που ειναι τα ΜΜΕ στην Ελλάδα πλέον έχουν μπει σε ομίλους που σχεδόν ποτέ δεν κάνουν κριτική σε κυβερνήσεις αλλά πάντα με διδακτορικό τρόπο ελέγχουν τι θα μπει και τι όχι, εμφανίστηκε η 5η εξουσία που ειναι το troktiko.

Ενα blog...


χωρίς διαφημίσεις που βασίζεται στην ελεύθερη πληροφορία και έχει γινει το πιο δημοφιλές site στην Ελλάδα με εκατομμύρια επισκέπτες κάθε μέρα. Το blog σε επισκεψιμότητα το περνούν μόνο το Google, το Facebook, το Youtube, το Blogger και το Yahoo (λέει το άρθρο, αλλά τελευταία το περάσαμε και αυτό).


Μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο στο http://www.neurope.eu/articles/The-fifth-estate-A-rogue-rodent/100960.php
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 21, 2010, 13:39:16 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ - ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ
« Απάντηση #9 στις: Ιουλίου 21, 2010, 14:35:45 »
ΣΧΟΛΙΑ των δύο αντίπαλων στρατοπέδων της Δημοσιογραφίας.
Του παλιού - έκπτωτου - διεφθαρμένου συστήματος, και των επαναστατών.


http://www.babylonia.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1744:qq--20----&catid=86:2010-02-10-07-37-29&lang=el

#1 Για τη δολοφονία Γκιόλια — virus@ 19-07-2010 23:32
Γράφει ο Παραπολιτικός

Από την ώρα που έμαθα για τη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια, είμαι πραγματικά συγκλονισμένος. Προσπαθώ να βάλω τις σκέψεις μου σε μια σειρά μα η οργή με νικά. Έχω πραγματικά τρομάξει από την κάλυψη του θέματος από ΜΜΕ και blogs, φοβάμαι τελικά ότι εμείς οι ίδιοι γεμίζουμε με σφαίρες τα όπλα των τρομοκρατών.

Ο Γκιόλιας επιλέχθηκε από τη Σέχτα Επαναστατών επειδή ήταν ο μόνος μεγαλοδημοσιογρ άφος χωρίς φρουρά κι άρα ο πλέον προσιτός στόχος. Μην ξεχνάτε ότι αναφερόμαστε σε μια ομάδα θρασύδειλων τύπων που σκοτώνουν μονάχα ανυπεράσπιστους .

Ο Γκιόλιας ήταν ο άνθρωπος που δημιούργησε το Troktiko, o άνθρωπος που το σύστησε στο δημοσιογραφικό κόσμο. Το Τroktiko μεταλλάχθηκε γρήγορα σε ένα χώρο που θα μπορούσες να διαβάσεις τα πάντα, χωρίς καμιά αξιοπιστία, χωρίς καμία αξιολογική κρίση από τους διαχειριστές του site. Θήτευσε δίπλα...

...στον Τριανταφυλλόπου λο κι έφερε στο Ίντερνετ την κίτρινη δημοσιογραφία που πρώτος δίδαξε ο Μάκης. Όποιος τολομούσε να διαφωνήσει με το Troktiko, θα έβλεπε για τουλάχιστον 2-3 μέρες τη φωτογραφία του να φιγουράρει σε αναρτήσεις και σχόλια "αναγνωστών" που θα του καταλόγιζαν κάθε λογής σκάνδαλο.

Το Τroktiko δημιουργήθηκε αρχικά για να υποστηρίξει τον Μάκη Τριανταφυλλόπου λο στην εποχή της Ζαχοπουλιάδας ενώ ταυτόχρονα αποτέλεσε και τον πρόδρομο της Zougla.gr που ήταν τότε στα σκαριά. Καθόλου τυχαία, οι πρώτες αναφορές στη σχέση Γκιόλια και Τρωκτικού έγιναν από το nonews-news.blogspot.com το οποίο τότε βρισκόταν υπό την απόλυτη επιρροή της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα".

Η σύγκρουση του Γκιόλια με τον Μάκη οδήγησε το Τρωκτικό στην ανάγκη καθορισμού μιας διαφορετικής πορείας. Από τότε μέχρι σήμερα, το Τρωκτικό ουδέποτε κατάφερε να διατηρήσει μια σταθερή "γραμμή" στα θέματα της επικαιρότητας. Η ανέλιξη του σε Νο1 site στην Ελλάδα ανέβασε τρομακτικά τις μετοχές των συντελεστών του. Ο Γκιόλιας από την αρχισυνταξία της εκπομπής του Τριανταφυλλόπου λου βρέθηκε δίπλα στον Κοντομηνά αλλά και στη διεύθυνση του ραδιοφώνου του Πρώτου Θέματος χωρίς κάποια άλλη επίσημη δημοσιογραφική δραστηριότητα...

Δεν υπήρχε δημοσιογράφος που να ξεκίνησε κάτι στο Διαδίκτυο και να μην πήρε τηλέφωνο τον Γκιόλια για να του βάλει κανα link στο Troktiko. Στη δημοσιογραφική πιάτσα, όλοι γνώριζαν ότι ο Γκιόλιας κινεί τα νήματα παρά τις αλεπάλλες διαψεύσεις του ίδιου.

Το παιχνίδι μεταξύ Τρωκτικού-Γκιόλια-Τριανταφυλλόπου λου οδήγησε στη στοχοποίηση του δημοσιογράφου από τη Σέχτα Επαναστατών. Το ξεκατίνιασμα των διαφόρων παραγόντων των ΜΜΕ που με μεγάλη χαρά φιλοξένησε το Troktiko έδωσε λαβή στους ηλίθιους για να κάνουν την επαναστατική γυμναστική τους.

Διαβάζω κάποια γελοία σχόλια του τύπου "Μα τον Γκιόλια; Τόσοι μεγαλοδημοσιογρ άφοι υπάρχουν...". Θα έπρεπε να ντρεπόμαστε όλοι. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να αφαιρεί τη ζωή κανενός όσο διεφθαρμένος κι αν είναι ο άλλος. Ας πάψουμε επιτέλους να γεμίζουμε τα μυαλά των ηλίθιων με την εντύπωση ότι "ο κόσμος θέλει αίμα δημοσιογράφων". Οι ανθρώπινες ζωές δεν κοστολογούνται ούτε συγκρίνονται.

Ακούω επίσης δημοσιογράφους να ρωτούν άλλους δημοσιογράφους διάφορα χαζά του στυλ "με τέτοιους τρόπους μπορούν να φιμώσουν την ελευθερία του Τύπου;". Χαζομάρες...

Για ποια ελευθερία του Τύπου μιλάμε; Στην Ελλάδα δεν χρειάζονται σφαίρες για να γράψει ένας δημοσιογράφος ψέμματα ή μισές αλήθειες. Μερικά ευρώ, μια θεσούλα στο Δημόσιο ή 2-3 απειλές και ο ανεξάρτητος δημοσιογράφος μετατρέπεται σε παπαγαλάκι. Όποιος έχει τα αρχίδια να είναι ανεξάρτητος, δεν κάθεται καν να σχολιάσει αν μια δολοφονία μπορεί να του κλείσει το στόμα. Δεν καταλαβαίνουν ότι κι αυτοί με τη σειρά τους γεμίζουν τα όπλα των τρομοκρατών;

Όσο για τους πολιτικούς που πενθούν στα παράθυρα και στα ραδιόφωνα για την άτυχη Δημοκρατία μας που πληγώνεται από τέτοιες ενέργειες, ας αναλογιστούν πρώτα τις δικές τους ευθύνες. Όταν δέχονται με ευχαρίστηση να διαπλέκονται με ΜΜΕ και καναλάρχες, όταν απειλούν δημοσιογράφους και ζητούν απολύσεις, δεν μπορούν τώρα να το παίζουν παρθένες.

Ήρθε η ώρα να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας. Με το να συζητάμε αν το παρακράτος πλήρωσε τη Σέχτα να σκοτώσει τον Γκιόλια, όσο συζητάμε γιατί δεν σκότωσαν έναν πιο γνωστό δημοσιογράφο κι όσο οραματίζομαστε τρομερές αποκαλύψεις που θα βγουν από το αρχείο του Γκιόλια, τόσο οι ηλίθιοι με τα καλάσνικοφ θα πανηγυρίζουν την επιτυχία τους και θα νιώθουν επαναστάτες.

Ο Γκιόλιας χάθηκε γιατί πρώτος φόρεσε κουκούλα, πρώτος πυροβόλησε και σκότωσε μέσα από το άθλιο Troktiko τις συνειδήσεις και την αξιοπρέπεια πολλών ανθρώπων. Θρηνώ τον χαμό του όπως όλοι αλλά αρνούμαι να δεχθώ την μετατροπή του σε ήρωα.

Μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας. Όλα είναι όπως φαίνονται. Οι ηλίθιοι πυροβολούν και σκοτώνουν αυτούς που συμμετείχαν στη δημιουργία ενός διεφθαρμένου συστήματος διαπλοκής μεταξύ κράτους και ΜΜΕ πιστεύοντας ότι έτσι θα πετύχουν κάτι. Εμείς τι κάνουμε;
parapolitiki.com/.../...
 
 
#2 Για τη δολοφονία Γκιόλια 2 — virus@ 19-07-2010 23:35
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ Σ. ΓΚΙΟΛΙΑ
Με το Σωκράτη Γκιόλια δεν είχαμε τίποτα κοινό ως δημοσιογράφοι. Η φιλοσοφία του ήταν πολύ μακριά απο τη δική μας. Ως στέλεχος ραδιοφωνικού σταθμού είχε περάσει προ πολλού απο την όχθη των απλών δημοσιογράφων στην όχθη των στελεχών. Χρησιμοποιώντας και το πρωκτικό για να περνάει τα μηνύματα του είχε προκαλέσει πολλές φορές, πολλούς ανθρώπους.

Μόλις διαπίστωσε τη δυναμική που είχε αποκτήσει το μπλογκ του λένε οτι άρχισε να μπαίνει στα ρουθούνια πολλών. Μέχρι που βρέθηκαν κάποιοι αποφασισμένοι να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους. Πάντα στην ιστορία θα υπάρχει ένας πιο τρελλός απο τους τρελλούς.

Με ανορθόδοξο και καταδικαστέο τρόπο όμως. Λυπόμαστε για τη δολοφονία ενός δημοσιογράφου, ενός πατέρα 2 παιδιών όμως δεν λυπόμαστε για το ξεκαθαρισμα των όποιων λογαριασμών είχε ανοίξει το πρωκτικό. Υπάρχει και μια σχετική παροιμία που λέει οτι όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα των τρώνε στο τέλος οι κότες. Προφανώς κάπως έτσι την έπαθε ο άτυχος Σωκράτης Γκιόλιας.

Ας είναι η δολοφονία του μια ευκαιρία για τους υπόλοιπους συνεργάτες του και όλους τους άλλους επίδοξους μιμητές του, να αναλογιστούν πόσους ανθρώπους έβλαψαν ηθελημένα εκμεταλευόμενοι την όποια πλασματική δυναμική μπορεί να έχουν αποκτήσει μέσα απο το διαδίκτυο.

.../blog-post_19.html
 
 
#3 ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ ΠΕΝΕΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΨΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ — virus@ 19-07-2010 23:42
Βολεύει τους ξεπουλημένους διαπλεκόμενους δημοσιογράφους του εθνικού μας εργολάβου να στρέφουν τις υποψίες τους προς τον αντιεξουσιαστικό χώρο.
Στοχοποίησε το Indymedia λένε οι γελοίοι τον Σωκράτη Γκιόλια μεσω φωτογραφιών που ανέβασαν και μέσω απειλητικών μηνυμάτων.
Βρε άθλια υποκείμενα γιατί δε λέτε ούτε κουβέντα για την βασική κόντρα του με τον πρώην εργοδότη του τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο?
Γιατί δεν παρουσιάζεται ρε γυμνοσάλιαγκες της δημοσιογραφίας όσα είχαν εκτοξεύσει ο ένας εναντίον του άλλου μέσα απο τις ιστοσελίδες τους?
Γιατί βολεύει να στοχοποιησετε ακόμη μια φορά το συγκεκριμένο πολιτικο χώρο.
Γιατί αυτός ο πολιτικος χώρος έχει σκεπτόμενους και ιδεολόγους αγωνιστές και σας χαλάει την μαγιά.
Για ολους αυτούς και πολλούς ακόμα διαπλεκόμενους λόγους μονοπωλήσατε το ενδιαφέρον του τηλεθεάμωνος κοινού σας με την δολοφονία ενός δημοσιογράφου που είχε δημιουργήσει επώνυμες αντιπαλότητες.
Αλλά ως συνηθως βολευει τα σενάρια σας να πετάξετε τη μπάλα στην εξέδρα φορωντας την κουκουλα του δοσίλογου και στρέφοντας το δαχτυλο προς τους αντιεξουσιαστες . Για τον ίδιο λόγο κάνατε γαργαρα τη δολοφονία πράκτορα της ΕΥΠ και πρωην στελέχους της Αντιτρομοκρατικ ής που βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο του στου Γκύζη. Καλά σας λένε γυμνοσάλιαγκες της δημοσιογραφίας. Καλά κάνουν και σας φτύνουν όπου σας δουν νενεκοι ε νενεκοι!!!
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ - ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ
« Απάντηση #10 στις: Ιουλίου 21, 2010, 14:45:42 »
http://www.fimes.gr/2009/08/troktiko-triantafyllopoulos-2/

Troktiko κατηγορεί Τριανταφυλλόπουλο για σκάνδαλο sex

Καταγγελίες βόμβα ρίχνει το troktiko.blogspot.com για τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, από που να αρχίσουμε και που να τελειώσουμε.

Το troktiko κατηγορεί τον Τριανταφυλλόπουλο οτι έπαιρνε κορίτσια δημοσιογράφους και τα πήγαινε σε ξενοδοχεία στα Καμένα Βούρλα και την Λάρισα δήθεν για ρεπορτάζ. Τους έλεγε οτι το ξενοδοχείο δεν είχε άλλο δωμάτιο και άρα έπρεπε να κοιμηθεί η εκάστοτε κοπέλα στο δίκλινο που είχε κλείσει. Όμως το ξενοδοχείο είχε δωμάτιο και ο Μάκης είχε άλλα κατά νου. Το troktiko αποκαλύπτει οτι ο πρώην αρχισυντάκτης του Τριανταφυλλόπουλο, Σωκράτης Γκιόλιας, ήταν αυτός που έδινε οδηγίες στις κοπέλες για το πως θα ξεφύγουν από τα δίχτυα του μεγάλου αφεντικού.

Το troktiko καταγγέλει επίσης τον Μάκη οτι απέκρυψε θέματα που αφορούσαν τον Γιώργο Αλογοσκούφη επειδή το ALTER είχε προβλήματα με τα εικονικά τιμολόγια, καθώς και θέματα για το παραδικαστικό κύκλωμα.

Ένας ανελέητος πόλεμος έχει ξεκινήσει στα media με τον Μάκη να συμμαχεί με τον Χατζηνικολάου και το Πρώτο Θέμα με το Troktiko, ενώ πολλά ακούγονται για τον ιδιοκτήτη του τροκτικό. Διαβάστε ποιες είναι οι υπόγειες συμμαχίες μεταξύ troktiko, blogs και εφημερίδων.

Το πράγμα έχει παραχοντρύνει… σκάνδαλα sex, μαύρα χρήματα και αυτόφωρες μηνύσεις. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις με ενδιαφέρον και περιμένουμε στοιχεία που να πιστοποιούν οτι αυτά δεν είναι απλώς πείσματα εκατέρωθεν.

Διαβάστε φήμες για το ποιος ο ιδιοκτήτης του troktiko, ποια η πραγματική σχέση Γκιόλια-Troktiko και πώς εμπλέκονται Σέχτα, παρακράτος στην δολοφονία Γκιόλια.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 21, 2010, 14:48:22 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ - ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ
« Απάντηση #11 στις: Ιουλίου 21, 2010, 15:00:36 »
http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/2010/07/o-12-2010.html

Τρίτη, 20 Ιουλίου 2010
“O Μάκης με μισεί! Μόνο όταν με δει νεκρό θα πάψει να ασχολείται”, δήλωνε ο Σωκράτης Γκιόλιας την 12η Μαρτίου 2010

Απίστευτες οι δηλώσεις που έκανε ο Σ. Γκιόλιας για τον Μ. Τριανταφυλλόπουλο μέσα απο την εκπομπή του στο ραδιόφωνο. Σοκαριστό είναι αυτό που λέει πως ο Μάκης θα σταματήσει να ασχολείται μαζί του μόνο αν τον δει νεκρό.

(Ανανεωμένο) Γκιόλιας:”Φοβάμαι για την ζωή μου”! και “O Μάκης με μισεί! Μόνο όταν με δει νεκρό θα πάψει να ασχολείται”. “Δεν με νοιάζει. Τζάμπα ….μάρτυρα θα με κάνεις”.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 21, 2010, 15:06:06 από Ορφέας »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Ορφέας

  • Διαχειριστής
  • ******
  • Μηνύματα: 1.717
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ - ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ
« Απάντηση #12 στις: Ιουλίου 21, 2010, 15:54:25 »

    Στα φοιτητικά μας χρόνια εναντιωνόμασταν στα διαπλεκόμενα συμφέροντα των μεγαλοεκδοτών - εργολάβων και χειροκροτούσαμε τους ανερχόμενους νέους αγωνιστές, όπως π.χ. τον Τριανταφυλλόπουλο κλπ.... Σήμερα τα επιχειρηματικά συμφέροντα παραμένουν διαπλεκόμενα και εξυπηρετούνται κύρια πάλι από τους μεγαλοεκδότες και τους ανθρώπους της τηλεόρασης. Μόνο που σήμερα, οι παλαιοί "αγωνιστές" ενάντια των μεγαλοεκδοτών - επιχειρηματιών, έγιναν και οι ίδιοι μεγαλοεκδότες - επιχειρηματίες - TVμπίσνεσμεν. Έτσι, δίπλα στα ονόματα των παλαιών μεγαλοεκδοτών - εργολάβων - επιχειρηματιών, όπως των Μπόμπολα, Λαμπράκη, Κουρή, Ψυχάρη κλπ, φιγουράρουν τα ονόματα των Θέμου Αναστασιάδη, Νίκου Χατζηνικολάου και Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.

    Κάναμε λάθος.... Εκλάβαμε για αγωνιστές τους ....μνηστήρες!!!! Ο αγώνας τελικά ήταν για την θέση του ....χαλίφη!!!!

   
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού, και μας φιμώνουν να μην ενημερωθεί ο κόσμος. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. Εχουν ενημερωθεί παγκόσμια Πανεπιστήμια - Κυβερνήσεις https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ - ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ
« Απάντηση #13 στις: Ιουλίου 21, 2010, 18:01:00 »
http://gr.altermedia.info/?p=8956
Ποιοί είναι οι ηθικοί αυτουργοί πίσω από την δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια;
July 19th, 2010
 
Παρότι τα καθεστωτικά ΜΜΕ και τα παπαγαλάκια τους σερβίρουν κουτόχορτο, μόνο ηλίθιοι θα μπορούσαν να πιστέψουν ότι οι δολοφόνοι του Σωκράτη Γκιόλια είχαν απλά και μόνο ως μοναδικό κίνητρο να τον…εκδικηθούν επειδή έγραφε κείμενα σε Blogs εναντίον των αναρχικών!

Για να βρει κανείς τους πραγματικούς αυτουργούς, μπορεί να σκεφτεί και να απαντήσει τα παρακάτω ερωτήματα:

1) Για ποιούς γνώριζε πράγματα ο Σωκράτης Γκόλιας και σκόπευε να τα αποκαλύψει; Ποιοί λοιπόν είχαν ως μόνη διέξοδο να του κλείσουν το στόμα;
2) Τι συμφέρον είχε η “Σέχτα Επαναστατών” να χρησιμοποιήσει όπλο που είχε χρησιμοποιήσει και σε άλλες επιθέσεις; Μήπως για να ταυτοποιηθεί ΑΜΕΣΑ ως δράστης, και να σταματήσει έτσι ΑΜΕΣΑ η όποια συζήτηση θα μπορούσε να φωτογραφίσει τους πραγματικούς ηθικούς αυτουργούς που της παρήγγειλαν την δολοφονία και για τους οποίους έδρασε; Mήπως επίσης η άμεση ταυτοποίηση της Σέχτας, στέλνει την υπόθεση και το αρχείο του Σωκράτη Γκιόλια στον κλειστό κύκλο ερευνών της “αντιτρομοκρατικής” ώστε καθώς άπτεται του τρομονόμου, να μπορεί να μείνει μακριά από πολλά “αδιάκριτα μάτια” που έχουν πρόσβαση σε υποθέσεις του κοινού ποινικού δικαίου, στα χέρια μιας υπηρεσίας που ελέγχεται καλύτερα στενότερα και αυστηρότερα από κύκλους που θα εξασφαλίσουν να μην “διαρρεύσει” τίποτε που να θέτει τους ίδιους εκτεθιμένους;
3) Υπάρχουν δημοσιογράφοι που παίζουν χρόνια παιχνίδια με το θέμα της τρομοκρατίας, λειτουργούν ως σπόνσορές της και δημοσιεύουν συχνά και κατ’ αποκλειστικότητα προκηρύξεις τρομοκρατικών ομάδων ; Ποιοί είναι;
4) Ποιοί έχουν τόσο μεγάλη κάλυψη από τον κρατικό μηχανισμό, ώστε να τολμήσουν με τέτοιο μάλιστα θράσσος να παραγγείλουν την εκτέλεση του Σωκράτη Γκιόλια γνωρίζοντας από πριν ότι αποκλείεται να συλληφθούν;
5) Δημοσιεύτηκε σήμερα σε κάποια εφημερίδα κάποιο έμμεσο κρυμμένο “μήνυμα” προς όλους όσους γνωρίζουν κάποια από αυτά που γνώριζε ο Σωκράτης Γκιόλια αποδέκτες για να σωπάσουν, αλλιώς θα έχουν την ίδια τύχη; Αν ναι, σε ποιά εφημερίδα;
6) Συνδέονται μήπως οι τρομοκρατικές οργανώσεις με το κράτος και τις μυστικές υπηρεσίες και αν ναι, ποιοί δημοσιογραφικοί κύκλοι επίσης φαίνονται να συνδέονται;
7) Είναι διεθνώς δεδομένο εδώ και δεκαετίες ότι κράτος, παρακράτος, δημοσιογραφικοί κύκλοι, τρομοκρατία, μαφία ,μυστικές υπηρεσίες και οργανωμένο έγκλημα αποτελούν συγκοινωνούντα δοχεία; Ναι ή όχι;

Όπως πολύ σωστά ανέφεραν πολλοί, κάποιοι , χαμηλοί στην ιεραρχία, από τα όργανα των αρχών όταν θα ψάξουν το αρχείο του Σωκράτη Γκιόλια, είναι σίγουρο ότι θα εκπλαγούν. Είναι σίγουρο επίσης ότι μέσα στο αρχείο, περιέχονται πληροφορίες που οδηγούν στους ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας και συνδέονται με τους συνήθεις παρακρατικούς μηχανισμούς, αυτούς της τρομοκρατίας.

Είναι επίσης απόλυτα σίγουρο, ότι τίποτε από όλα αυτά που θα βρουν τα όποια όργανα των αρχών και θα σχετίζεται με τους πραγματικούς ηθικούς αυτουργούς, δεν θα δει ποτέ το φως της δημοσιότητος, και ποτέ δεν θα μάθει κανείς τους πραγματικούς ενόχους.

Γιατί ο Σωκράτης Γκιόλιας ,δεν βρέθηκε μόνο ανάμεσα σε διασταυρούμενα πυρά από τρομοκράτες εκτελεστές. Βρέθηκε ανάμεσα σε διασταυρούμενα πυρά σε έναν ολόκληρο τρομοκρατικό δημοσιογραφικό, κρατικό και παρακρατικό μηχανισμό …

Και ας συνεχίσουν κάποιοι να παίζουν τον ρόλο τους, δηλαδή να αποπροσανατολίζουν και να σερβίρουν παραμύθια για ηλίθιους, ότι τον Γκιόλια τον στοχοποίησαν οι τρομοκράτες από μόνοι τους, και ότι από μόνοι τους αποφάσισαν την εκτέλεση απλά και μόνο για …ιδεολογικούς λόγους!
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ - ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ
« Απάντηση #14 στις: Ιουλίου 21, 2010, 18:13:35 »
http://www.fimes.gr/2010/02/troktiko-triantafyllopoulos-neo/

Troktiko: απανωτές καταγγελίες κατά Μάκη Τριανταφυλλόπουλου
 
Νέες καταγγελίες από το troktiko.blogspot.gr προς τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο πέφτουν σαν βροχή! Η επίθεση του troktiko έρχεται με απανωτές αναρτήσεις καυτών ερωτήσεων που απευθύνονται στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και περιμένουν απαντήσεις.

Θυμάστε που σας είχαμε προειδοποιήσει το καλοκαίρι, μετά τον πόλεμο που είχε ξεκινήσει το troktiko κατά του Μάκη ότι “Όλα αυτά είναι μόνο η αρχή στον πόλεμο των media που ξεκινά. Θα γίνει πανικός” ; Να λοιπόν που επιβεβαιωθήκαμε. Ο πανικός ξεκίνησε με το post-ερώτηση του γνωστού blog troktiko: “Μάκη, ποιος καταδικάστηκε με 13 μήνες για παράβαση του ν. περί Πόθεν έσχες;”. Μέσα σε λίγα λεπτά αναρτήθηκε και δεύτερο άρθρο-καταγγελία με τίτλο “Mάκη απάντα και για το ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ φυλάκιο φυλάκιο στην βίλα σου”. Και αφού λοιπόν είχαν πέσει οι πρώτες… ψιχάλες, έπιασε και η βροχή: “Μάκη ποιος έφυγε επί χούντας στο εξωτερικό για σπουδές που δεν έκανε ποτέ;” – “Οι οφειλές του κουμπάρου του Μάκη , Γ. Ραπτόπουλου με 40 εκ. ευρώ στο ΙΚΑ” – “Την κότα κάνει ο Μάκης“. Αυτά μέχρι στιγμής, και η μπόρα καταγγελιών φυσικά συνεχίζεται!

Τι λένε όμως, περιληπτικά, οι καταγγελίες του τροκτικού;

1. Ρωτούν (φωτογραφίζοντας τον Μάκη): “θα μας πεις ποιος καταδικάστηκε με ποινή φυλάκισης 13 μηνών από το Τριμελές Εφετείο Αθηνών για παράβαση του νόμου περί «πόθεν έσχες». Όχι αυτή την …φορά δεν πρόκειται για συνωνυμία. Θα απαντήσεις και σε αυτό τώρα που έχεις πάρει φόρα;”

2. Κατηγορούν ευθέως τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο καταγγέλλοντας ότι το φυλάκιο αστυνομικού έξω από το σπίτι του, το οποίο κλείνει σε όλο του το πλάτος το πεζοδρόμιο, είναι αυθαίρετο. Στο τέλος μάλιστα μας προτρέπουν να θαυμάσουμε τον ρομπέν των φτωχών που μιλάει για τα αυθαίρετα των άλλων…

3. Ρωτούν (και πάλι φωτογραφίζοντας αλλά όχι κατονομάζοντας τον Μάκη) ποιος πήγε επί χούντας στην Ιατρική σχολή της Ιταλίας και πήρε αναβολή από το καθεστώς της χούντας και μετά από λίγο διάστημα διέκοψε τη φοίτησή σου. Ποιος πήρε μεταγραφή σε άλλη σχολή πολιτικών επιστημών και διέκοψε πάλι τη φοίτησή του. Ποιος πήρε μεταγραφή στη Νομική Αθηνών και πάλι διέκοψε τη φοίτησή του. Ποιος έρχεται στην Ελλάδα αφού έπεσε η Χούντα και πήρε τρελόχαρτο για βαριά νευρωτική διαταραχή;

4. Κατηγορούν ξανά ευθέως τον Μάκη ότι καλύπτει τον ΚΟΥΜΠΑΡΟ του Γιάννη Ραπτόπουλο, ο οποίος χρωστάει 40 εκ. ευρώ στο ΙΚΑ. Καταγγέλλουν ότι δεν γράφει κουβέντα για τις οφειλές αυτές γιατί “ο Γ. Ραπτοπουλος είναι ο κουμπάρος που του πλήρωσε τον γάμο της χλιδής με τα βιολιά στη βίλα που έχει στον Ελαιώνα της Θεσσαλονίκης.”

Και κλείνει(  ;  ) το troktiko με το εξής: “Λοιπόν άσε εμάς Μακούλη και πήγαινε να φας περγαμόντο στην Κεφαλλονιά με τον Κουρή. Πες μας και για την υπόθεση των εικονικών τιμολογίων και για το αυθαίρετο στο πανέμορφο νησί!”

Πολλά τα υπονοούμενα και άρα περιμένουμε και συνέχεια…
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 21, 2010, 19:49:49 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/