Αποστολέας Θέμα: Διευκρινήσεις πάνω στις θέσεις και στην Ιδεολογία της ΑΜΡΑ  (Αναγνώστηκε 5360 φορές)

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
http://xawatch.blogspot.com/2011/06/blog-post_15.html

Ολοταχώς για την παγκόσμια θρησκεία. "Ερμητικό τάγμα της Χρυσής Αυγής" στην Ελλάδα.

Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2011

Κάποιοι αναγνώστες του ιστολογίου μας, μας ρώτησαν τι είναι το "Ερμητικό τάγμα της Χρυσής Αυγής" στην Ελλάδα (ιστοσελίδα http://www.goldendawn.gr/).  Για τον σκοπό αυτόν παραθέτουμε μερικές πληροφορίες.

Είναι μια από τις δεκάδες παγκόσμιες οργανώσεις που ονομάζονται ως "Ροδόσταυροι".
Τι είναι αυτές οι οργανώσεις και για την σχέση τους με την μασονία και τον τεκτονισμό μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Οι ροδόσταυροι έχουν επηρεαστεί από την παράδοση του "γνωστικισμού" και έτσι είναι οι μόνοι που πιστεύουν ότι ο Ιησούς Χριστός και οι απόστολοι ήταν έλληνες. Βρήκαμε σχετικά βιβλία τους μεταφρασμένα σε ελληνικά βιβλιοπωλεία, τα οποία αναφέρουν ότι ο χριστός προέρχεται από τους Εσσαίους και τους Ναζαρηνούς. Μπορείτε να αγοράσετε σχετικό βιβλίο, από τις εκδόσεις "ΤΕΤΡΑΚTΥΣ" εδώ

Επειδή το βιβλίο έχει πνευματικά δικαιώματα δεν μπορούμε να το αναρτήσουμε στο διαδίκτυο. Για όσους θέλουν όμως μια περίληψη για του τι λέει μέσα, μπορούν να διαβάσουν στην σελίδα της ΄Χρυσής Αυγής του Μιχαλολιάκου, όπου δημοσιεύνται ακριβώς οι ίδιες απόψεις χωρίς όμως να αναφέρεται από ποιο θρησκευτικό τάγμα προέρχονται. Διαβάστε τις απόψεις αυτές εδώ και εδώ

Tο "Ερμητικό τάγμα της Χρυσής Αυγής" πιστεύει σε μια νέα παγκόσμια θρησκεία, οικουμενική. Η θρησκεία αυτή αποτελείται από στοιχεία κοινά σε όλες τις θρησκείες του κόσμου.Με λίγη αναζήτηση στο Ίντερνετ μπορεί να βρει σχετικές πληροφορίες και βιβλία τους στα αγγλικά σε μορφή PDF και να διαβάσει όλα αυτά. Επειδή τα κείμενά τους είναι στα αγγλικά, μπορεί κάποιος να διαβάσει δύο παρόμοια κείμενα στα ελληνικά , στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής του Μιχαλολιάκου, εδώ και εδώ.

Δεν χρειάζεται να είναι κανείς ειδικός σε θέματα Ορθοδοξίας, για να καταλάβει ότι οι απόψεις αυτές της Χρυσής Αυγής του Μιχαλολιάκου, δεν έχουν καμιά σχέση ούτε με την Χριστιανική Ορθόδοξη Εκκλησία και θρησκευτική παράδοση, ούτε όμως και με την αρχαιοελληνική θρησκεία ή τις απόψεις δωδεκαθεϊστών. Μοιάζουν όμως αυτές οι απόψεις πολύ με τις θέσεις του "Ερμητικού τάγματος της Χρυσής Αυγής" για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ

Αξίζει να σημειώσουμε ότι πολλές ροδοσταυρικές οργανώσεις έχουν έδρα την Βρεττανία και πολιτικά σχετίζονται με την παράδοση της ακροδεξιάς και των συντηρητικών κομμάτων. Αυτές οι οργανώσεις βρίσκονται σε σύγκρουση με ελευθεροτεκτονικές οργανώσεις που έχουν έδρα την Γαλλία και σχετίζονται με την παράδοση του φιλελευθερισμού. Έτσι οι "ροδόσταυροι" δηλώνουν συχνά ανοιχτά την αντίθεσή τους με τους ελευθεροτέκτονες, τους οποίος αποκαλούν ως "μασόνους" τους οποίους συχνά καταγγέλουν και "αποκαλύπτουν" ενώ τους εαυτούς τους δεν τους θεωρούν μασόνους, αλλά συνεχιστές της παράδοσης των ιπποτών.

Σήμερα οι ελευθεροτέκτονες κυριαρχούν στο πολιτικό σκηνικό της ευρώπης, όπως μπορείτε να δείτε εδώ ενώ οι "ροδόσταυροι" κινούνται κυρίως σε χώρους ακροδεξιών και συντηρητικών οργανώσεων.

Εναλλακτικά για όσους δεν ενδιαφέρονται για το Ερμητικό Τάγμα της Χρυσής Αυγής, αλλά θέλουν κάτι πιο "ελληνοκεντρικό" που να θυμίζει π.χ. το συνεργαζόμενο πλέον με την Χρυσή Αυγή περιοδικό Απολλώνειο Φως του Μέγα Αποκρυφιστή και Μύστη Ιωάννου Χαραλαμπόπουλου , προτείνουμε τις ιστοσελίδες της ΑΜΡΑ http://www.amra.gr και ιδιαίτερα το κείμενό τους εδώ

Καθώς το ιστολόγιο GreekAlert αντιτίθεται στον Οικουμενισμό του Καθολικισμού του Πάπα της Ρώμης και στηρίζει την ελληνορθοδοξία, το καλούμε να πάρει θέση για το θέμα. Αν πάρει θέση, θα κεράσουμε τον κύριο διαχειριστή του, ένα ποτήρι JOHNY WALKER, Blue Label! Διαφορετικά θα θεωρήσουμε ότι κάτι παράξενο ή ύποπτο συμβαίνει όπως π.χ ότι ο διαχειριστής του παρότι στηρίζει πολύ την "Ελληνορθοδοξία" ο ίδιος δεν είναι χριστιανός ορθόδοξος!
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Με αφορμή την παραπάνω δημοσίευση από το χώρο της XA Watch, είναι σημαντικό να αποσαφηνιστεί η Ιδεολογία της ΑΜΡΑ, έτσι ώστε να γνωρίζει ο κάθε συνάνθρωπός μας, που πιθανόν να θέλει να συμμετέχει στη δράση μας, ποια πραγματικά είναι η Ιδεολογία των Ιδρυτών της ΑΜΡΑ, αλλά και ποιος είναι ο επιδιωκόμενος τελικός στόχος της Αυθεντικής Μυστικιστικής Ροδοσταυρικής Αδελφότητας.

Καταρχήν, χαιρόμαστε όταν συνάνθρωποί μας, αναγνωρίζουν, τον αγώνα μας, για τον Ελληνικό Διαφωτισμό, ανεξαρτήτου από ποιο χώρο πολιτικά, ή ιδεολογικά προέρχονται.

‘Όμως χρειάζεται να ξεκαθαρίσουμε, πως ως Εσωτερική Φιλοσοφία και Ελληνικών αρχών Ιδεολογία, με στόχο να πετύχουμε τον Εσωτερικό ή εξωτερικό Αλχημικό γάμο, την Ψυχολογική ή Κοινωνική Αρμονία, όλες οι υγιείς ιδεολογικές αντιθέσεις (όχι οι ιδεοληψίες) χρειάζεται να συνεργαστούν, με στόχο την πραγμάτωση μιας Παγκόσμιας Ευημερούσας και Ανθρώπινης Κοινωνίας.

Με άλλα λόγια ένα Αυθεντικό Εσωτερικό Κίνημα, μία Αυθεντική Ελληνική Φιλοσοφική σχολή έχει ως στόχο, να επαναφέρει, και να προάγει, τις Αυθεντικές Ανθρώπινες Αξίες και Ιδανικά Συνεργασίας, και Διαφωτισμού, με στόχο να πραγματωθεί η ατομική Θέωση και η Κοινωνική Πνευματοποίηση.

Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, χρειάζεται να Εργαστούμε Πνευματικά, (να ερευνήσουμε, να μελετήσουμε, να Μορφωθούμε, να διαλογιστούμε), ερευνώντας κάθε φιλοσοφική (εσωτερική) σχολή, ή κάθε πολιτική κίνηση του Παρελθόντος μας, ως Ανθρωπότητα, ως Ευρώπη, και ειδικά ως Ελληνισμός.

Χρειάζεται να σταματήσουμε να παπαγαλίζουμε, τις ακρότητες, που ακούμε δεξιά και αριστερά, να σταματήσουμε να υιοθετούμε, και να προπαγανδίζουμε ακραίες δεξιές ή ακραίες αριστερές θέσεις, αλλά να αποκτήσουμε δική μας, προσωπική άποψη, αποτέλεσμα, προσωπικής έρευνας και στοχασμού, αποτέλεσμα, προσωπικής εντρύφησης, μελέτης και φιλοσόφισης.

Χρειάζεται να κατανοήσουμε πως Ποτέ, δεν θα καταφέρουμε να εφαρμόσουμε ένα Νέο Πολιτικό σύστημα που να αντιπροσωπεύει την Αληθινή Δημοκρατία, που να πραγματώνει τις αρχές του Αυθεντικού Ελληνισμού, όταν πρώτα από όλα, δεν Εργαστούμε Πνευματικά, για να Αναλύσουμε, όλες τις παραμέτρους, όλες τις οπτικές γωνίες, κάθε Πνευματικού, Φιλοσοφικού, ή Ιδεολογικού ζητήματος, δεν Εργαστούμε Πνευματικά, για να Κατανοήσουμε, τα λάθη του παρελθόντος, και τι μας έφερε ως εδώ, δεν Εργαστούμε Πνευματικά, για να Αποκαλύψουμε την Αυθεντική Ιδεολογία, και Εσωτερική διδαχή, που επαναφέρει κάθε Λαό και Κοινωνία πίσω στο ΦΩΣ!

Οι ακρότητες είτε δεξιά, είτε αριστερά, είναι αποτέλεσμα, κάποιας μορφής Ιδεολογικής ‘Ιωσης, και ψυχολογικού συμπλέγματος στο οποίο δεν επήλθε η λύση, η κατανόηση, ή η Θεραπεία.  Διότι η Αρμονία, η Πολιτική Συνεργασίας, η Πολιτική Ανθρωπιάς, και όχι φασισμού και βίας, είναι η Πολιτική της Κοσμικής Συνείδησης, της Συμπαντικής Διάνοιας, που ενδιαφέρεται για την εξέλιξη, τη ζωή, την ευημερία, την πρόοδο, την ψυχική ολοκλήρωση και Πνευματοποίηση, κάθε ατομικής ή συλλογικής έκφρασης του Πρωταρχικού ‘Οντος.

Ερευνώντας, μελετώντας, αναλύοντας, στοχάζοντας, πάνω στις Αυθεντικές Ελληνικές Αξίες και Αρχές που είναι Πανθεϊστικές και όχι εβραιοχριστιανικές, μπορούμε να ανακαλύψουμε, να πραγματώσουμε και να εφαρμόσουμε, την Κατάλληλη πολιτική συνεργασίας, μεταξύ ανθρώπων και λαών.

Διότι ΟΥΤΕ, ο Διεθνισμός, ή η Παγκοσμιοποίηση που προάγουν ακροαριστεροί χώροι, ΟΥΤΕ, ο εθνικοφασισμός, που προάγουν ακροδεξιοί χώροι είναι η λύση, αλλά αποτελούν Κοινωνικές ιώσεις που επιφέρουν πλήθος Κοινωνικές ασθένειες και αδυναμίες.

Η λύση είναι η Προστασία της Διαφορετικότητας, η Προστασία του Ελληνισμού, ως Πνευματικός Φάρος της Ανθρωπότητας, ως Προαγωγός μιας Κοινωνίας Γνώσης, Αρετής και Ανθρωπιάς.

Επειδή λοιπόν έχουμε γεννηθεί σε εποχές μεγάλης Ιδεολογικής σύγχυσης, όπου παρατηρούμε Σχιζοφρενικά σχήματα και Ιδεολογήματα, όπως ο "Κομμουνιστικός Καπιταλισμός"1, έχουμε επιλέξει ως ΑΜΡΑ, το δύσκολο δρόμο της Απόλυτης Ξεκαθάρισης, ανάμεσα σε εκατοντάδες εσωτερικές οργανώσεις, ή φιλοσοφικές και ιδεολογικές σχολές, κινήματα ή σχήματα, και παρότι γινόμαστε αρκετές φορές δυσάρεστοι, έχουμε ΚΑΘΗΚΟΝ να πούμε την Αλήθεια.

Ας κατανοήσουμε λοιπόν πως:

1. 'Αλλο χριστιανόπληκτη παγκοσμιοποιητική Μασονία άλλο Αυθεντικός Φιλεύθερος (Ελληνικών αρχών) Ελευθεροτεκτονισμός.

2. 'Αλλο διεθνιστές Χριστιανοί Ροδόσταυροι (με όλα τα παρακλάδια τους), και άλλο Αυθεντικός Ροδοσταυρισμός (Αυθεντικός Ελληνικός Διαφωτισμός).

3. 'Αλλο η προαγωγή της Ελληνικής Ιδεολογίας, και άλλο ο Ελληνικός εθνικοφασισμός.

4. 'Αλλο η Παγκοσμιοποίηση και άλλο η Παγκόσμια Αδελφοσύνη, η Παγκόσμια Ανθρώπινη Συνεργασία μεταξύ εθνών.

5. 'Αλλο ο εβραιοχριστιανισμός και άλλο η Αυθεντική Χρηστότητα.

6. 'Αλλο το ψευδές εβραιοχριστιανικό είδωλο του Ιησού Χριστού, και άλλο η Αρχετυπικής αξίας Ελληνική έννοια της Χρίστωσης, του ‘Ηρωα – Χριστού.

7. 'Αλλο το ψευδές είδωλο της εβραιοχριστιανικής Μαρίας, και άλλο η Αρχετυπικής αξίας Ελληνική έννοια της Παναγίας, (Οδηγός των Πάντων, Μεγάλη Ιέρεια, Μεγάλη Μητέρα).

8. 'Αλλο η έννοια του Εξωτερικού, Εξουσιαστικού Δυνάστη Θεού, ως εβραιοχριστιανική ψύχωση και ιδεοληψία, και άλλο η Φιλοσοφική Ελληνική Εσωτερική Προσέγγιση της Θέωσης.

Διότι ως Ελληνισμός, ως Αυθεντικός Διαφωτισμός και Ηρωϊσμός διδάξαμε, πως...

ΕΜΕΙΣ, θα σώσουμε τον Θεό, και όχι ο Θεός θα μας σώσει.2

Εμείς θα σώσουμε την Ανθρωπότητα, και όχι κάποιος ξενόφερτος Σωτήρας.

Και αυτό μπορεί να γίνει, εφόσον Αφυπνιστεί ο Αυθεντικός Ελληνισμός, εφόσον αφυπνιστούν άπαντες οι ‘Ελληνες, ως απόγονοι των Αυτοχθόνων Ελλήνων, γνωρίζοντας το Αυθεντικό τους παρελθόν, την Αυτόχθονη Ιδεολογία τους, γνωρίζοντας, ποιοι είναι οι πραγματικοί εχθροί του Ελληνισμού και του Παγκόσμιου Διαφωτισμού, γνωρίζοντας, Πως Πραγματικά, να προχωρήσουμε, συνεχίζοντας την Κοινωνική εξελικτική μας Πορεία ως Ελληνισμός, από εκεί που πριν 1700 χρόνια, οι σκοταδιστές (ακραίοι φανατισμένοι ταλιμπάν ανθέλληνες εβραιοχριστιανοί) μας σταμάτησαν.

Και ο μόνος τρόπος να Αφυπνιστούμε και να Προχωρήσουμε ως Ελληνισμός, αναλαμβάνοντας τον πραγματικό μας ρόλο, ως Πνευματικός Φάρος της Ανθρωπότητας, είναι γνωρίζοντας την Αλήθεια, και Αλλάζοντας Συνειδησιακά, όσο και αν μας Κοστίζει αυτή η Συνειδησιακή μας και Κοινωνική μας Μεταστοιχείωση, πίσω στην Αυθεντική μας Ελληνική Ψυχή.

Διότι ο Πραγματικός Ελληνισμός, είναι προορισμένος να φέρει τις Φιλοσοφικές – Ιδεολογικές Λύσεις, όπου κάθε εμπόδιο ή Κοινωνικό πρόβλημα θα λυθεί.

Διότι η πιο «βαριά βιομηχανία» της Ελλάδος δεν είναι Τουρισμός, ή η Ναυτιλία, διότι το μεγαλύτερο Ιδεολογικό μας προϊόν μας, δεν είναι μόνο ο Αθλητισμός του σώματος, αλλά Και ο Αθλητισμός του Πνεύματος, διότι η Ανθρωπότητα δεν πρόκειται να σωθεί, η Ελληνική Κοινωνία δεν πρόκειται να σωθεί, αν δεν Ανακαλύψουμε εκ’ Νέου, αν δεν Κατανοήσουμε βαθιά μέσα μας και ριζοσπαστικά, την έννοια του Αυθεντικού Ελληνισμού, και αν δεν βρούμε το θάρρος και την Ψυχική Δύναμη να εφαρμόσουμε τις αρχές του Αυθεντικού Ελληνισμού απολύτως.

Ας βρούμε λοιπόν τον χρόνο να εργαστούμε Πνευματικά, να ερευνήσουμε, να αναλύσουμε, να στοχαστούμε, να κατανοήσουμε βαθιά, όλα τα υπαρξιακά, εσωτερικά, φιλοσοφικά, και κοινωνικοπολιτικά ζητήματα, διότι όλος ο κόσμος επιζητά, να σωθεί η Ελλάδα και οι ‘Ελληνες3, διότι άπαντες έχουν κατανοήσει πλέον σήμερα, πως μόνο σώζοντας την Ελλάδα και τον Ελληνισμό, όλη η Ανθρωπότητα, έχει την δυνατότητα να σωθεί.

Διότι όλος ο κόσμος περιμένει τη Νίκη μας…

‘Ολος ο κόσμος περιμένει, η Ελλάδα, ο Ελληνισμός, οι ‘Ελληνες να φέρουν τις Επιστημονικές λύσεις, τις Φιλοσοφικές λύσεις, που εφαρμόζοντας τες, όλη η Ανθρωπότητα, μπορεί να σωθεί.

Το μέλλον που διαγράφεται για την χώρα μας, είναι λαμπερό και χρυσό, όμως χρειάζεται να αναλάβουμε και τις ευθύνες μας, ως πραγματικοί ‘Ελληνες, ισάξιοι, και ακόμα καλύτεροι, των αυθεντικών προγόνων μας, διότι...

είναι το Πεπρωμένο μας, να είμαστε, Εμείς οι ‘Ελληνες, οι Αυθεντικοί Πνευματικοί Οδηγοί της Ανθρωπότητας.

Καιρός λοιπόν άπαντες οι 'Ελληνες, να σηκωθούμε στο Πνευματικό Ανάστημά μας - τινάζοντας τους σκοταδιστικούς ρύπους από πάνω μας - και να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, απέναντι στους συνανθρώπους μας...
_______________________________________________________________

1 ή Κομμουνιστής Χριστιανός
2 http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,1039.0.html
3 http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,2525.msg14818.html#msg14818
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 09, 2011, 23:52:00 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/