'Αρθρα και συζητήσεις: 'Εσωτερικές Σχολές και Μυητικά Συστήματα > Ο Ναός των Βαμπίρ

Η Βίβλος των Βαμπίρ

(1/5) > >>

Rose:
http://www.vampiretemple.com/

http://www.slideshare.net/star3salonica/ss-2606492

http://www.metafysiko.gr/forum/archive/index.php/t-2891.html

The Vampire Bible – Ελληνική Έκδοση

+ + + Η Βαμπιρική Βίβλος + + +

Η Βαμπιρική Βίβλος περιέχει όλες τις απαραίτητες γνώσεις που χρειάζονται για τη πρακτική της Βαμπιρικής Θρησκείας, συμπεριλαμβανομένων των θεμελιωδών οδηγιών για Αυθεντικό Βαμπιρισμό μέσω της Άμεσης Επαφής με τους Απέθαντους Θεούς, δηλαδή τα προηγμένα Βαμπίρ που είναι Ιδρυτές και Σύμβουλοι αυτού του Ναού.

Ο Βαμπιρισμός δεν είναι εύκολα κατανοητός και διατηρείται μόνο από εκείνους που είναι γεννημένοι στο “Αίμα” και στη “Δόξα” αυτής της διαφοράς.

- - - ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ - - -

I. Η Προέλευση του Βαμπίρ.

II. Ο Νόμος του Ναού.

III. Το Βαμπίρ την Ημέρα.

IV. Το Βαμπίρ τη Νύχτα.

V. Η Βαμπιρική Ηθική.

VI. Η Ομιλία του Δράκου.

VII. Το Κάλεσμα των Απέθαντων Θεών.

VIII. Οι Μυστικές Μέθοδοι του Βαμπιρισμού.

IX. Ο Κυνηγός των Ανθρώπων.

X. Το Βιβλίο των Ονείρων. (Shurpu Kishpu)

XI. Η Επερχόμενη Αποκάλυψη.

XII. Συχνές Ερωτήσεις.

Rose:
I. Η Προέλευση του Βαμπίρ

Τα παλαιότερα γραπτά αρχεία περιγράφουν τους Αρχαίους Θεούς ως Βαμπίρ.

Όσιρις και Ίσις της Αρχαίας Αιγύπτου. Ένκι και Ινάννα της Αρχαίας Σουμερίας. Ράμα και Κρίσνα της Αρχαίας Ινδίας. Τσάνγκ Λίνγκ της Κίνας. Τεζκατλίποκα του Μεξικού.

Τα αρχαία αρχεία δηλώνουν ότι οι Θεοί κράτησαν τους ανθρώπους ως υπηρέτες για να φέρνουν σε αυτούς το Ελιξίριο της Ζωής στους Ναούς τους.

Αυτό το Ελιξίριο, ή Ζωτική Ενέργεια, αναφέρεται συχνά ως “Αμβροσία”, “Σώμα”, “Κρασί”, ή “Αίμα”, ονομάζεται τώρα Πράνα, Τσί, Κί.

Το Per-em-hru ή Το Αιγυπτιακό Βιβλίο των Νεκρών περιέγραφε πως οι Θεοί θα Έλθουν να Αναζητήσουν Ζωτική Ενέργεια από το θνητό πληθυσμό.

Με τη κατάρευση των παλαιών Ιερατίων, Εκείνοι που Ήρθαν να ταϊστούν από την ανθρωπότητα, Έγιναν γνωστοί ως Βαμπίρ.

Οι νυχτερινές εισβολές Τους στο κόσμο των ανθρώπων έχουν καλυφθεί μέσα στη φανταστικές μορφές, του απόκρυφου Βαμπίρ, του Λυκανθρώπου, της Νεράιδας και στους σύγχρονους καιρούς, των απαγωγών από εξωγήινους.

Αυτός είναι τώρα ο μόνος Ναός Τους.

Ο Ναός του Βαμπίρ.

Rose:
II. Ο Νόμος του Ναού

Ο Ναός μας είναι μια διεθνής εκκλησία που αφιερώνεται στη Βαμπιρική Θρησκεία, και είναι νομικά κατοχυρωμένος από το 1989 με την ομοσποδιακή κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Η Βαμπιρική Θρησκεία απαιτεί όλα τα μέλη να απέχουν από οποιεσδήποτε εγκληματικές πράξεις όπως αυτές καθορίζονται από τις αντίστοιχες κυβερνήσεις τους.

Για να είναι κάποιος Βαμπίρ, ένα μέλος της Βαμπιρικής Θρησκείας, αναμένετε να συμπεριφέρεται κατά τρόπο αρμόδιο και ενήλικο μέσα στην κοινωνία.

Ο Ναός του Βαμπίρ θα διώξει οποιοδήποτε άτομο το οποίο αποτυγχάνει να συμπεριφερθεί κατά αυτό τον τρόπο.

Δεν μας απασχολεί τι κάνουν τα μέλη μας στον ιδιωτικό τους χώρο, υπό τον όρο ότι τέτοιες ενέργειες δεν διακινδυνεύουν δραστικές δημόσιες συνέπειες. Απλά απαιτούμε τα μέλη μας να είναι λογικά.
Για να είμαστε ξεκάθαροι, έχουμε τέσσερις πολύ απλούς κανόνες για τα μέλη μας:

Τηρήστε το νόμο.

Δεν θα ανεχθούμε οποιοδήποτε μέλος που διαπράττει ή υποστηρίζει το έγκλημα.
Τα εισιτήρια κυκλοφορίας και άλλες δευτερεύουσες παραβιάσεις του νόμου (αυτές που δεν μπορούν να οδηγήσουν σε φυλάκιση) δεν θεωρούνται εγκληματικές πράξεις και δεν είναι παραβιάσεις αυτού του κανόνα.

Καμία φυσική κατανάλωση αίματος.

Επιθυμούμε να αποφύγουμε να εκθέσουμε το Ναό μας στη εγκληματική ευθύνη και σε αυτό που πολλοί θεωρούν ως κανιβαλισμό. Η κατανάλωση του φυσικού αίματος είναι μια κοινωνικά απαράδεκτη συμπεριφορά. Ως εκ τούτου, για να το απλοποιήσουμε περισσότερο για τα μέλη μας, Δεν το επιτρέπουμε αυτό.

Καμία αναρμόδια αντιπροσώπευση του Ναού.

Ενώ τα μέλη μπορούν να παρέχουν την ιστοσελίδα URL του Ναού ή τη ταχυδρομική διεύθυνση στα μη μέλη, Επιθυμούμε να κρατήσουμε τον έλεγχο για το τι λέγεται στο όνομά μας. Τα μέλη δεν μπορούν να αντιπροσωπεύσουν αυτό το Ναό σε οποιονδήποτε χωρίς ειδική άδεια.

Καμία προδοσία της Αποστολής του Ναού.

Τα μέλη του Ναού είναι ευπρόσδεκτα να προσχωρήσουν σε ουσιαστικά οποιαδήποτε οργάνωση ή να υποστηρίζουν σχεδόν οποιαδήποτε νομική αρχή επιθυμούν. Εντούτοις, δεν θα διατηρήσουμε οποιοδήποτε μέλος που υποστηρίζει ένα άτομο, μία οργάνωση ή αρχή που επιτίθεται στην εικόνα του Ναού, υποστηρίζει την κατανάλωση αίματος, ή προσποιείται ότι είναι Βαμπίρ.

Ο Ναός παραμένει το μοναδικό δημόσιο σώμα της αληθινής Βαμπιρικής Οικογένειας.

Είμαστε Μοναδικοί.

Αυτή είναι η μόνη αληθινή Βαμπιρική Θρησκεία στον κόσμο, και αυτός ο Ναός παραμένει η μόνη εξουσιοδοτημένη δημόσια πρόσβαση. Δεν αναγνωρίζουμε οποιαδήποτε οργάνωση που υποστηρίζει ότι είναι Βαμπίρ.

Αυτή η ιστοσελίδα είναι η μόνη εξουσιοδοτημένη διαδικτυακή σύνδεση του Ναού.

Μην εξαπατήστε.

Μια Ζωή. Μια Αλλαγή.

Rose:
III. Το Βαμπίρ την Ημέρα

ΜΗ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ

Η Ημερήσια Πλευρά (Dayside) της προσωπικότητας του Βαμπίρ είναι αυτή ενός δύσπιστου υλιστή που πλησιάζει τη ζωή με μια προοπτική αισθητικής.

Η λέξη κλειδί εδώ είναι αμφιβολία.

Διασκεδάζουμε με εκείνους που πιστεύουν στις προληπτικές αηδίες που το είδος μας δημιούργησε για τον έλεγχο τους.

Το γήινο Βαμπίρ της Ημερήσιας Πλευράς προσπαθεί για την υλική κυριότητα του κόσμου, μέσω της επιβίωσης, της αθανασίας, του πλούτου και της σαρκικής ευχαρίστησης.

Τα Φόρουμ της Ημερήσιας Πλευράς περιλαμβάνουν συγκεκριμένες προτάσεις για να σας καταστήσουν πλούσιους, κατευθύνσεις που μπορείτε να πάρετε για να ενισχύσετε τη δυνατότητά σας για επιβίωση σε έναν επικίνδυνο κόσμο, συγκεκριμένα μέτρα που μπορείτε αμέσως να λάβετε για να ενισχύσετε τη παράταση ζωής και την ασφαλή φυσική αθανασία, βασισμένα στη σημερινή καλύτερη επιστήμη, καθώς επίσης και την καθοδήγηση για να ενισχύσετε τη προσωπική σας δύναμη με σκοπό να ελέγχετε την ανθρώπινη συμπεριφορά.

Η εσωτερική ηρεμία και η εμπιστοσύνη που προέρχονται από την αυθεντική κατοχή του Ημερήσιου Κόσμου σας υπό έλεγχο, ενεργούν ως ευρύ και σταθερό ίδρυμα για την οικοδόμηση μιας αληθινής κυριότητας της ζωής σας.

Η γνώση ότι κυριαρχείτε πραγματικά τη ζωή σας για να δημιουργήσετε τον πλούτο, τη δύναμη, την υγεία και την ευτυχία, με τη λήψη μέτρων για την εξέταση των ζητημάτων της χρηματοδότησης, της σταδιοδρομίας, του εγκλήματος και του θανάτου, θα αλλάξει τη προοπτική σας στη ζωή και θα ανοίξει την απόλαυση σας του ίδιου πράγματος στα πιο υψηλά επίπεδα που σκεφτήκατε ποτέ ότι μπορεί να είναι πιθανά.

Σε ένα τέτοιο ίδρυμα η Νυχτερινή πλευρά (Nightside) μπορεί να ακμάσει όταν και εάν επιλέξετε να ακολουθήσετε αυτή επίσης.

Rose:
IV. Το Βαμπίρ τη Νύχτα

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Είμαστε οι συντάκτες της Βαμπιρικής Βίβλου.
Αυτές είναι οι απαιτούμενες διδασκαλίες για να ασκήσετε Αυθεντικό Βαμπιρισμό.
Οι Διδασκαλίες μας είναι Αρχαίες και το μοναδικό μονοπάτι για να γίνει κάποιος Βαμπίρ.
Βοηθάμε εκείνους που αποκτούν εδώ αυτές τις διδασκαλίες.
Αρνούμαστε τη βοήθεια σε εκείνους που δεν τις αποκτούν.

Το Βαμπίρ της Νυχτερινής Πλευράς (Nightside) προσπαθεί περισσότερο να αγκαλιάσει με μεγαλύτερη πληρότητα τη Βαμπιρική Φύση, με την ανάπτυξη των διαφόρων δυνάμεων του Βαμπιρισμού που περιλαμβάνουν τη μεταμόρφωση, το πέταγμα, την υπνωτική δύναμη και τη Κοινωνία με τους Απέθαντους Θεούς.

Αυτές οι δυνάμεις είναι αποδεκτές ως πραγματικότητες πρώτα μέσα στη Νυχτερινή Πλευρά του μυαλού του Βαμπίρ και μέσω των φωτεινών ονείρων (lucid dreams).
Κατόπιν, από τη σύνδεση της θέλησης με τις Δυνάμεις του Σκότους, αυτές οι φαντασίες γίνονται πραγματικότητες.

Υπάρχουν πέντε βαθμοί ολοκλήρωσης για το Βαμπίρ της Νυχτερινής Πλευράς:

1. Το Μυημένο Βαμπίρ, έχει επιλέξει να ελέγξει την ορθότητα των διδασκαλιών της Νυχτερινής Πλευράς.

2. Ο Κυνηγός, έχει ελέγξει τη πραγματικότητα του Βαμπιρισμού της Ζωτικής Ενέργειας.

3. Ο Ιερέας/Η Ιέρεια, έχει ελέγξει τη πραγματικότητα των Απέθαντων Θεών.

4. Ο Μάγος/Η Μάγισσα, έχει ελέγξει τη δύναμη των Εννέα Νόμων της Μαγείας.

5. Ο Ειδικός, έχει ελέγξει τη φύση του Εαυτού του και τη κρυμμένη φύση της πραγματικότητας.

Με την ανάπτυξη των αντίθετων προοπτικών της Ημερήσιας και της Νυχτερινής Πλευράς, το Βαμπίρ προκαλεί μια ένταση μεταξύ των κόσμων της αλήθειας και της φαντασίας.

Το αποτέλεσμα είναι μια αυξανόμενη ικανότητα να προκληθεί αλλαγή στον υλικό κόσμο έτσι ώστε τα όνειρα της Νύχτας να αφήνουν τα αποτυπώματά τους στην Ημέρα.

Αυτό αποκαλούμε Λυκόφως.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση