Σχόλια > Θρησκεία και Κοινωνία

Γκρεμίζοντας το Μύθο του Ιησού – Ένα Ιστορικό

<< < (15/17) > >>

Rose:
Αρχαιοπληξία λοιπόν η μαύρη προπαγάνδα χριστιανών, που προδίδουν καθημερινά την χώρα που τους γέννησε, απαξιώνοντας εντός της χώρας μας, όλες τις Ελληνικές αξίες, όπως, Φιλοσοφία, Δημοκρατία, Ανεξιθρησκία, και το Ολυμπιακό Πνεύμα της Πανανθρώπινης συνεργασίας, ανεξάρτητα τα πιστεύω και τις πεποιθήσεις των άλλων.

'Αραγε απορούμε ακόμα, γιατί βρεθήκαμε κάτω από Κηδεμονία, του ΔΝΤ?  Μα είναι φυσιολογικό, από την στιγμή που οι πνευματικές αξίες στην ίδια την Ελληνική παιδεία, ξευτελίζονται μέσω του χριστιανικού προσηλυτισμού, και συνδέονται με την απάτη, το έγκλημα, και την ανηθικότητα, είναι παντελώς φυσιολογικό το Ελληνικό έθνος να καταστραφεί, διότι κατάντησαν, πνευματικά ανήλικους, το λαό, λόγω Ελληνοχριστιανισμού.

'Οταν όλοι οι 'Ελληνες, καταδικάσουμε αυτό το διαρκές έγκλημα και προστατέψουμε την χώρα μας, από βαρβαρικούς, εγκληματικούς, συκοφαντικούς προσηλυτισμούς, τότε η χώρα μας θα λάμψει με την Αυθεντική της Πνευματική λαμπρότητα, και τις Αυθεντικές Αρετές και Αξίες.

Rose:
http://www.verettas.gr/product_info.php?cPath=13_5&products_id=11

ΒΙΒΛΟΣ: ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΔΙ' ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ - ΑΡΓΥΡΗΣ ΤΣΑΚΑΛΙΑΣ

ΕΝΑ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΘΡΗΣΚΟ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΟΚΙΜΙΟ

Για πρώτη φορά ένας θεολόγος αποκαλύπτει την αλήθεια!

Το μενού της σκατοφαγίας! - Το τσιτσίδωμα του Νώε! - Οι πατριάρχες εκδίδουν τις γυναίκες τους! Δασκάλες της αιμομιξίας οι κόρες του Λωτ! - Φόνοι και μοιχείες από τον προφητάνακτα Δαυΐδ! Σκληρότητα και μισογυνισμός - Το περιβόητο 666 - Η χρυσολαγνεία της Αποκάλυψης Υβρεις εναντίον των Ελλήνων!...
Σε μια εποχή δόλιας και υστερικής προσπάθειας για επιστροφή στα σκοτάδια του Μεσαίωνα, ένας θεολόγος τολμά για πρώτη φορά "εκ των έσω" να διακηρύξει με παρρησία:

"Λόγω του αχαρακτήριστου περιεχομένου της, η Βίβλος κρίνεται ακατάλληλη ως ανάγνωσμα!.."

Rose:
Ο ύπουλος προσυλητισμός των Χριστιανών  (?) www.ipertisalithias.gr 'Ελεος!!!!!

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:QWrlRzpKSLIJ:www.ipertisalithias.gr/attachments/File/John_Roussos_reply_along_with_our_dialogue_via_email.doc+www.ipertisalithias.gr+spam&cd=1&hl=el&ct=clnk&gl=gr

Η… «απάντηση» του κ. Γιάννη Ρούσσου
αλλά και όλος ο διάλογος μαζί του.
[...]

AT: Και έκλεισα λέγοντας:
Και αυτή η πρότασή μου ισχύει.
Ο Θεός να σε ελκύσει και να σε φέρει σε Αυτόν.
Αλέξης Τομαράς 

Γ.Ρ: Ελπίζω να σε διαφώτισα επαρκώς για το τί είμαι για τις θέσεις μου. Λάθος πόρτα χτύπησες για να με επαναφέρεις. Έχω δική μου γνώση και άποψη.

AT: Προς τι ο διαφωτισμός; Δεν μου είπες τίποτα καινούργιο. Δεν πίστευα κάτι άλλο. «Χτύπησα την πόρτα σου» αρχικώς για να σε ενημερώσω για την κριτική που ασκώ στα λεγόμενά σου, ασχέτως αν στην συνέχεια καλόπιστα όπως όφειλα, θέλησα να σου δώσω την ευκαιρία σε ένα διάλογο όπου θα μάθαινες την πραγματικότητα για τον ανόθευτο Χριστιανισμό.

Γ.Ρ: Και εγώ με την σειρά μου λοιπόν σου κάνω την εξής πρόταση¨ 
Να εγκαταλείψεις την εβραιο-γνωστικο-χριστιανική μάστιγα, αυτή την μπούρδα και να γίνεις ένας ελεύθερος σκεπτικιστής αθεϊστής κλπ. Είναι μεγάλο το λάθος σου να έχεις ασπαστεί τον οποιοδήποτε χριστιανισμό, αυτήν την κατάρα του Κωνσταντίνου. Είσαι θύμα απάτης και ψευτιάς. Οπότε η πρόταση μου είναι σαφής. Εγκατέλειψε την και κατάγγειλε την εβραιο-γνωστικο-χριστιανική μάστιγα όπως έκανα και εγώ.  Σε προειδοποίησα.

AT: 1) «Ελεύθερος σκεπτικιστής αθεϊστής»;;; Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις; Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Δεν το έχω συναντήσει μέχρι σήμερα. Χωρίς υπερβολή.
2) Δεν εγκατέλειψες κανέναν Χριστιανισμό, διότι δεν τον γνώρισες ποτέ. Ούτε τον καταγγέλλεις. Καταγγέλλεις κάτι που έχεις παραπληροφορηθεί να νομίζεις ότι είναι Χριστιανισμός, να είναι κακό.

AT: Η άλλη απάντηση στα λόγια μου (του είχα στείλει 2 email όπως και αυτός): Αν θελήσεις να μου απαντήσεις πάντως, το βήμα θα το έχεις.

Γ.Ρ: Τώρα δεν έχω χρόνο και ούτε είμαι στο ψάξιμο. Έχω καταλήξει.

AT: Έχεις… καταλήξει. Ελπίζω να μην γίνει αιωνίως προφητικό.
Στην διάθεσή σου αν ποτέ μαλακώσει η καρδιά σου.
Με αγάπη αλλά και με αλήθεια,
Αλέξης Τομαράς
Υγ. Σκέψου πόσα από αυτά που γράφεις είναι λάθος και πράξε κατά συνείδηση.
___________

Εδώ τελείωσε ο διάλογος, τουλάχιστον το μέρος του που μας ενδιαφέρει. Υπήρχε και μία μικρή συνέχεια σε αυτόν τον διάλογο, αλλά είχε ξεφύγει λεκτικά εντελώς και έπρεπε αν τον βάλω στα Spam (όπως τον είχα προειδοποιήσει αν θα συνέχιζε), οπότε και δεν υπάρχει λόγος να την δημοσιεύσω. Είδαμε ό,τι χρειάζονταν να δούμε.

Ο Θεός να δώσει την άυξησή Του, σε αυτόν, στους αναγνώστες του, αλλά και σε μας.

Αλέξης Τομαράς

Nyx:
Μεγαλήτερη υποκρησία απο το χριστιανισμό, δεν υπάρχει.

Rose:
Υπάρχουν πλήθος από σημεία προς καταγγελία, για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση από τα σχόλια ενός χριστιανόπληκτου...


--- Παράθεση από: frivolousatheists στις Απρίλιος 26, 2010, 19:16:22 ---
--- Παράθεση ---Δεν περιέχει καμία προσωπική επίθεση, κατά κανενός ατόμου, η καταγγελία κατά του χριστιανισμού, αλλά είναι έργου του Αυθεντικού Χριστικού Πνεύματος, καταδεικνύοντας την μεγαλύτερη Αυθεντική Σατανική σέκτα που κατέστρεψε την ανθρωπότητα, και γέννησε τον Σατανά μια και Σατανάς πριν τον χριστιανισμό δεν υπήρχε, είναι δημιούργημα του χριστιανισμού.
--- Τέλος παράθεσης ---

Να θεωρήσω ότι είσαι καλά στα μυαλά σου; Άσκοπες γελοιότητες. Αποτέλεσμα της αίρεσής σου. Ο Θεός να φυλάξει και να μην μπλέξει κανείς.
--- Τέλος παράθεσης ---

Ο Θεός (όχι φυσικά ο δαίμονας Γιαχβέ ;)  ) να φυλάξει να μην καταντήσει κανείς ψυχασθενής χριστιανόπληκτος....  :D ;D


--- Παράθεση από: frivolousatheists στις Απρίλιος 26, 2010, 19:16:22 ---
--- Παράθεση ---Αυτό που βλέπω αγαπητέ frivolousatheists μέχρι στιγμής, από τα έργα και τα λόγια της Βίβλου είναι πως ο χριστιανισμός είναι έργο του «Σατανά» και πως χριστιανισμός και σατανισμός είναι αδέλφια.  Τουλάχιστον οι Σατανιστές δεν υποκρίνονται με ξεύτικα «αγαπάτε αλλήλους», μια και οι χριστιανοί νοιάζονται μόνο για χριστιανούς, όπως και η μαφία.
--- Τέλος παράθεσης ---
Περαστικά σου εύχομαι ψυχή.
--- Τέλος παράθεσης ---

Κάθε τεκμηριωμένο επιχείρημα αντιμετωπίζεται, από χριστιανόπληκτους με προσωπικές προσβολές.


--- Παράθεση από: frivolousatheists στις Απρίλιος 26, 2010, 19:16:22 ---
--- Παράθεση ---Το παράδοξο είναι να πουλάει κάποιος την ψυχή του διάβολο για να υπερασπιστεί το είδωλο Θεό του. Εκεί οδηγεί η σχιζοφρένεια του χριστιανισμού.  Στην κόλαση για τον δήθεν παράδεισο.
--- Τέλος παράθεσης ---

Συνέχιζε να ζωγραφίζεις. Θα πω μόνο, περαστικά ψυχή πικραμένη. Ο Θεός να σε ελεήσει. Η προσευχή μου είναι υπέρ σου.
--- Τέλος παράθεσης ---

Οι προσευχές τους (μαύρη μαγεία και ψυχικός εξαναγκασμός) είναι να σε τιμωρήσει ο θεός, και να πάνε όλα στραβά στην ζωή σου για να επιστρέψεις στο μαντρί. 

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση