Αποστολέας Θέμα: Θ Ε Ο Σ .....ΓΕΙΤΟΝΑΣ....  (Αναγνώστηκε 14317 φορές)

ΣΕΡΑΠΙΣ

  • ΑΜΡΑ Σύμβουλος
  • *****
  • Μηνύματα: 492
  • Karma: 0
  • FR.M.T.S.G
    • Προφίλ
Απ: Θ Ε Ο Σ .....ΓΕΙΤΟΝΑΣ....
« Απάντηση #15 στις: Φεβρουαρίου 18, 2009, 22:12:36 »
Εδώ είμαι κρατάω σημειώσεις, για την πυρά  :D :D
Per aspera ad astra

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Θ Ε Ο Σ .....ΓΕΙΤΟΝΑΣ....
« Απάντηση #16 στις: Φεβρουαρίου 18, 2009, 23:13:43 »
Η Τετρακτύς του Πυθαγόρα, αν και αποτύπωσε αυτές τις δώδεκα ιδιότητες, δυστυχώς, παρερμηνεύτηκε ως 10 ή 11 ιδιότητες και έτσι η Εβραϊκή Κοσμογονία χαρτογραφήθηκε Καμπαλιστικά, ως 10 σεφιρόθ συν του Ντάαθ.

Αγαπητη Rose,σου ειναι ευκολο να εξηγησεις,πως προεκυψε αυτη η παρερμηνεια? προκυπτει βιβλιογραφικα?

Αγαπητέ Etidorhpa,

η Τετρακτύς του Πυθαγόρα, αποτελείται από 10 ιδιότητες, συν ένα αστεράκι στην κορυφή του δέντρου1, που αντιστοιχεί στο Παν (00), στην Απόλυτη Συνείδηση, και το περίγραμμα του δέντρου που αντιστοιχεί στην Άβυσσο (0).

Ο Ορφέας όμως είναι ο πιο κατάλληλος να δώσει περαιτέρω επεξηγήσεις επί του θέματος.
___________________________________________________________________________

1 Όπως και το Αστέρι στην κορυφή του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 18, 2009, 23:15:16 από Rose_777 »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Θ Ε Ο Σ .....ΓΕΙΤΟΝΑΣ....
« Απάντηση #17 στις: Φεβρουαρίου 21, 2009, 22:28:23 »
λεει.....η    φορτσιουν....--οταν    σκεφτουμε,  τις   ΑΤΡΑΠΟΥΣ   σαν  32  στον  αριθμο... Δ Ε Ν ...θα  μπορεσουμε  ....να  τις   ε ξ ι σ ω σ ο υ μ ε .. με  τα   22   γραμματα....του   εβραικου   αλφαβητου... που   ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ   κλειδι...για  τις   ΑΤΡΑΠΟΥΣ.

Η Φόρτσιουν παρότι εμπλούτισε τις διδασκαλίες που έλαβε από το τάγμα της Χρυσής Αυγής, δεν κατάφερε να ξεφύγει από τα στενά πλαίσια τους, και από τα παραδοσιακά σφάλματα που διαιώνιζαν οι διδασκαλίες αυτές. Παρόλα αυτά αποτελεί την καλύτερη ερμηνεύτρια των απόκρυφων διδασκαλιών της Χρυσής Αυγής, όντως ταυτόχρονα, μυστικίστρια και αποκρυφίστρια, συνδυάζοντας για πρώτη φορά, τόσο ικανοποιητικά, την ψυχολογία με τον εσωτερισμό.

Οι ατραποί μεταξύ των σφαιρών που παρουσιάζονται στο μυητικό σύστημα της ΑΜΡΑ, είναι 28 (271 τα γράμματα της ολοκληρωμένης Ελληνικής Αλφαβήτου, συν το μηδενικό στοιχείο). Κάθε φιλοσοφικό σύστημα που δημιούργησε ο άνθρωπος, προσπαθεί να ερμηνεύσει τον ανθρώπινο ψυχισμό και την κοσμογονία.  Χρειάζεται όμως να διαλογιστούμε πάνω σε κάθε τέτοιου είδους σύστημα που μας παρουσιάζεται, και να μην το αποδεχτούμε απριόρι.

Πολλοί αποκρυφιστές, έχουν χρησιμοποιήσει αριθμούς και συμβολισμούς, προσπαθώντας να ανακαλύψουν απόκρυφες σχέσεις που εκφράζουν σημαντικά φιλοσοφικά νοήματα.  Όλες αυτές οι καταθέσεις χρειάζεται πάντα να ελέγχονται από την Διάνοια μας και από την εμπειρία μας, έτσι ώστε να μορφοποιούμε σταδιακά, ανώτερα φιλοσοφικά συστήματα εξήγησης του κόσμου μας.

 
                                                     Η   ΚΑΒΒΑΛΑ.....ΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΣΕ   ΜΕΘΟΔΟ....ΚΑΙ   ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ...ΑΠΟ   ΤΗΝ   Ε Π Ι Σ Τ Η Μ Η ...

                                                                                ΚΑΙ   ΤΗΝ    Φ Ι Λ Ο Σ Ο Φ Ι Α ......!!!--


             ΑΣ   ΜΗΝ  ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΑΙ   ΑΛΛΟ  ....ΜΕ  ΤΕΤΟΙΕΣ   Α Σ Τ Ο Χ Ι Ε Σ .....ΓΙΑΤΙ....ΣΟΥ   ΥΠΟΓΡΑΦΩ....ΔΕΝ   ΕΧΩ  ΧΡΗΜΑΤΑ  ΓΙΑ  ΨΥΧΙΑΤΡΟ....

Έτσι ακριβώς αδελφέ μου, Αστοχίες! Ο λόγος είναι πως δεν κατανόησαν την αληθινή έννοια της Φιλοσοφίας και της Επιστήμης, ή εν τέλει της Διανόησης.  Η Διανόηση δεν είναι μία ψυχρή λογική, αλλά η συνεργασία της συναισθηματικής και νοητικής νοημοσύνης.

                       ΕΠΙΣΗΣ....Η   Δ Ι Α Ν Ο Η Τ Ι Κ Η ....ΣΥΓΧΥΣΗ....ΤΗΣ   ΦΟΡΤΣΙΟΥΝ....ΦΑΙΝΕΤΑΙ....Ο,ΤΑΝ   ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙ....ΤΗΝ   "ΤΡΑΠΟΥΛΑ'....

                                              ΜΕ     Δ Ι Α .....ΚΑΙ   ΣΟΛΩΜΟΝΤΑ......   ΑΘΗΝΑ.....ΚΑΙ   ΔΑΒΙΔ.....

                                ΙΣΩΣ....ΦΑΝΕΙ....ΕΠΑΡΣΗ....ΑΛΛΑ....ΦΙΛΕ......ΓΙΑ   ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΑ....ΑΣΤΡΙΚΟΥ   ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ,,,,   ΔΕΚΤΟ....

Η Φόρτσιουν ανακάτεψε την Εβραϊκή με την Ελληνική Παράδοση, ως θύμα της Μυητικής Μόδας της Εποχής της.  Δυστυχώς ελάχιστοι προάγουν την μυητική εξέλιξη, οι περισσότεροι παπαγαλίζουν την Παράδοση, θεωρώντας ιεροσυλία, να αλλάξουν οτιδήποτε, από ότι τους παραδόθηκε.  Αυτή η συντηρητική έκφραση του εσωτερισμού, είναι η αιτία που δεν εξελίχθηκε τα τελευταία 2500 χρόνια και παραπάνω, από την εποχή των Αυθεντικών Μυητικών Μυστηρίων, των Ελληνικών Μυστηρίων.

  Η   ΨΥΧΙΚΗ   ΤΗΣ   ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ....ΦΑΙΝΕΤΑΙ....ΣΤΗΝ   ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ.....             γιατι   το   λεω....!?!?

Δυστυχώς, αδελφέ μου, όσο βιώνουμε την διαδικασία της πνευματικής μας ενηλικίωσης, η ψυχική διαταραχή είναι συχνή σε κάθε άνθρωπο, ειδικά μέχρι την σφαίρα του 'Ηλιου, της Ηλιακής Συνείδησης, όπου τελικά ο άνθρωπος, φωτίζεται, κατά μία έννοια αντιλαμβάνεται πλέον την αντικειμενική πραγματικότητα και απαλλάσσεται από τα λάθη του παρελθόντος. 

Η έρευνα της Ντιόν είναι πάρα πολύ αξιόλογη, μια και ερεύνησε τον αποκρυφισμό μέσα από το πρίσμα της ψυχολογίας.  Το έργο της ακολούθησε ο Γιούνγκ, ο οποίος προήγαγε την έρευνα των ονείρων και αρχετύπων μέσω της αλχημείας.


             ΟΙ   Μ Υ Θ Ο Ι .....ΚΑΙ   Η   "Θ Ρ Η Σ Κ Ε Ι Α "....ΤΩΝ   Ε Λ Λ Η Ν Ω Ν ....Β Ο Ο Υ Ν ....ΓΙ"  ΑΥΤΑ....

                                ΠΟΥ   ΟΙ   Α Ν Α Τ Ο Λ Ι Τ Ε Σ ....ΤΑ   Ε Χ Ο Υ Ν    ΚΡΥΦΟ  Κ Α Μ Α Ρ Ι ....

[...]
                       --ΕΙΜΑΣΤΕ....ΟΙ  Δ Ι Α Σ Η Μ Ο Ι    Μ Α Γ Ο Ι ....ΟΙ   Ε Κ Λ Ε Κ Τ Ο Ι ....ΟΙ   Γ Ν Ω Σ Τ Ε Σ ... ΟΙ   ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ....

Αναζητήσαμε την Γνώση από την Ανατολή, μόνο που η Αυθεντική Γνώση, τα Απόκρυφα Μυστήρια της Ανθρώπινης Φύσης διδάχτηκαν σε αυτόν τον τόπο, και από εδώ εξαπλώθηκαν σε κάθε άλλο μέρος της Γης... Διότι αποτελούμε γεωγραφικά και συνειδησιακά το Κέντρο του Κόσμου.

'Ηρθε ο καιρός να θυμηθούμε ποιοι ήμασταν, και να γίνουμε επιτέλους περήφανοι, για το πραγματικό παρελθόν μας, το παρελθόν, που οι βέβηλοι ιουδαιοχριστιανοί κατακτητές, μας απέκρυψαν, σκοτώνοντας την Ελληνική Ψυχή.

Ήρθε όμως η ώρα της Ανάστασής μας, ήρθε η ώρα της Ανάστασης του Αυθεντικού Χρηστικού Πνεύματος, έτσι ώστε να λάμψει το Φως της Αλήθειας, έτσι ώστε να λάμψει ξανά ο Ανθρωπισμός σε όλη την οικουμένη.
____________________________________________________________________________

1 Στην σύγχρονη Ελληνική Αφλάβητο, δεν περιλαμβάνονται πλέον το δίγαμα (ΣΤ), το Κόπα (Q), και το Σαμπί.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 21, 2009, 23:21:52 από Rose_777 »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/