Αποστολέας Θέμα: Αστρική προβολή  (Αναγνώστηκε 17389 φορές)

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Αστρική προβολή
« στις: Οκτωβρίου 14, 2008, 16:29:13 »
Astral Projection - Guide and explanation
http://www.youtube.com/v/xVYPOvtiVYs&hl=en&fs=1

« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 15, 2008, 01:27:20 από Rose_777 »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Αστρική προβολή
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουαρίου 15, 2009, 01:10:33 »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

etidorhpa

  • ...the end of earth
  • Μηνύματα: 566
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: Αστρική προβολή
« Απάντηση #2 στις: Μαρτίου 18, 2009, 15:36:51 »
Αν και ειδα τα βιντεο,μου φαινεται ακομα αδυνατο να γινει κατι τετοιο...
Υπαρχει καποιο ειδος ‘ασκησης’ ωστε να το κατορθωσεις?
Οι οδηγιες της Denise Lynn,ειναι καλες αλλα περα απο μια χαλαρωση,δεν γινεται τιποτε αλλο..(παντα μου φαινοταν-και φαινεται- δυσκολο το να φτασεις σε αλλα επιπεδα συνειδησης..)...

+n-


P.S. x-tra bonus for any info: from the prog-rock days..
      YES,perform 'Astral Traveller' from their 'Time and a World' LP...
       http://www.youtube.com/watch?v=SNzv9wPycI4
       
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 18, 2009, 16:30:05 από etidorhpa »
through these fires.....

Nyx

  • Μηνύματα: 163
  • Karma: 0
  • Νυχτωμένος
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Αστρική προβολή
« Απάντηση #3 στις: Ιανουαρίου 01, 2010, 16:00:37 »
Το Βιβλίο Ανεξήγητα Φαινόμενα από τις Εκδόσεις Αρχέτυπο, έχει μια μέθοδο από το Ινστιτούτο Μονρόε για την πραγματοποίηση μιας αστρικής προβολής. Ξέρει κανένας πόσο έγκυρη είναι? :D

Παράθεση
ΣΤΑΔΙΟ ΠΡΩΤΟ
Χαλαρώνουμε το σώμα. Αυτό περιλαμβάνει βέβαια φυσική και νοητική χαλάρωση. Για να πετύχουμε τη χαλάρωση πρέπει να απομονωθούμε σε ένα δωμάτιο χωρίς φωτισμό και απομακρυσμένο από θορύβους. Η κατάλληλη ώρα είναι αργά το βράδυ κατά τα μεσάνυχτα που συνήθως υπάρχει ησυχία. Στο κρεβάτι πρέπει να είμαστε ξαπλωμένοι ανάσκελα με τα χέρια τοποθετημένα στο πλάι παράλληλα με τον κορμό του σώματος.

ΣΤΑΔΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟ
Αφήνουμε τον εαυτό μας ελεύθερο ώστε να βρεθεί στην κατάσταση προ του ύπνου. Ωστόσο συνειδητά πρέπει να αντισταθούμε στον ύπνο και να παραμείνουμε σε αυτήν την ενδιάμεση κατάσταση που δεν είναι ούτε ύπνος ούτε εγρήγορση. Αυτή είναι η κατάσταση Α.

ΣΤΑΔΙΟ ΤΡΙΤΟ
Αρχίζουμε να αυτοσυγκεντρωνόμαστε και καθαρίζοντας το μυαλό μας από τις σκέψεις εστιάζουμε την προσοχή μας στο σκοτεινό οπτικό πεδίο που απλώνεται μπροστά στα κλειστά μας μάτια. Δε δίνουμε σημασία στα διάφορα φωτεινά σχέδια που παρουσιάζονται γιατί είναι απλώς αντιδράσεις του οπτικού νεύρου. Όταν σταματήσουν να εμφανίζονται άλλο έχουμε φτάσει στην κατάσταση Β.

Η κατάσταση Γ που ακολουθεί είναι μια κατάσταση τέλειας χαλάρωσης στην οποία χάνεται κάθε επίγνωση του σώματος. Η ιδανική ωστόσο κατάσταση για να εγκαταλείψουμε το σώμα μας είναι η Δ. Για να φτάσουμε στην κατάσταση Δ πρέπει κάθε πρωί να κάνουμε συνεχώς τα παραπάνω για όσο διάστημα χρειαστεί μέχρι να βρεθούμε στο κενό των αισθήσεών μας.

ΣΤΑΔΙΟ ΤΕΤΑΡΤΟ
Για να φτάσουμε σε αυτό το στάδιο πρέπει να κάνουμε τα εξής: ενώ έχουμε χαλαρώσει εντελώς υποβάλλουμε τον εαυτό μας ότι θα θυμηθούμε όλα όσα θα μας συμβούν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Συγκεντρωνόμαστε στο σημείο που βρίσκεται ανάμεσα στα μάτια για να ενεργοποιήσουμε το τρίτο μάτι. Το επόμενο βήμα είναι σταδιακά να επιλέγουμε νοερά κάποιο σημείο πρώτα πάνω από το κεφάλι 30 εκατοστά και έπειτα 180 εκατοστά πιο μακριά, στις άκρες των ποδιών. Τα σημεία αυτά δημιουργούν ένα παράλληλο επίπεδο πάνω από το σώμα. Εστιαζόμαστε σε αυτό το επίπεδο και ανιχνεύουμε για τους κραδασμούς που θα εκπέμψει το αιθερικό σώμα. Όταν τους νιώσουμε πρέπει να τους βάλουμε στο σώμα μας.

ΣΤΑΔΙΟ ΠΕΜΠΤΟ
Έχοντας περάσει πια σε αυτό που ονομάζεται κατάσταση κραδασμών προσπαθούμε να ελέγχουμε τους κραδασμούς τους οποίους ωθούμε από το κεφάλι σε όλο το σώμα. Ασκούμαστε μέχρις ότου να καταφέρουμε να πετυχαίνουμε την εκούσια εισαγωγή των κραδασμών από έξω στο σώμα μας. Όταν το καταφέρουμε θα είμαστε έτοιμοι για την Αστρική Προβολή.

ΣΤΑΔΙΟ ΕΚΤΟ
Κρατάμε το μυαλό μας σταθερό στην επίγνωση της «αποκόλλησης» και αφήνουμε το σώμα μας. Νιώθουμε ανάλαφροι και σκεφτόμαστε ότι είναι ωραία που πετάμε ψηλά. Πρέπει να το σκεπτόμαστε αυτό και να μην αφήσουμε να εισβάλουν άλλες σκέψεις στο μυαλό μας όπως πανικός και άγχος, επειδή η Αστρική Προβολή θα τελειώσει άδοξα. Μετά από όλα αυτά αφηνόμαστε στις εμπειρίες που θα έχουμε πια έξω από το σώμα μας.

Μια συμβουλή που δίνουν είναι ότι στις πρώτες προσπάθειες μας να μην υπερβαίνουμε το χρονικό όριο των 30 δευτερολέπτων παρά την επιτυχία ή και την ευφορία που αισθανόμαστε.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 02, 2010, 03:30:51 από Nyx »
~Η αλήθεια είναι απλή και ο λόγος της ακόμα ποιο απλός.
~Όταν ο ήλιος πέφτει η Νύχτα σου αποκαλύπτει όλα όσα ο ήλιος σου έκρυβε.

Nyx7777

Ορφέας

  • Διαχειριστής
  • ******
  • Μηνύματα: 1.717
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: Αστρική προβολή
« Απάντηση #4 στις: Ιανουαρίου 01, 2010, 20:07:30 »

    Ο Μονρόε - όπως και πολλοί που ουδέποτε πέτυχαν αστρικό ταξίδι - παρουσιάζουν μεθόδους και τεχνικές οι οποίες απέχουν πολύ από το να θεωρηθούν έστω και μερικώς πετυχημένες. Δυστυχώς η κοροϊδία πάει σύννεφο από αυτόκλητους δασκάλους, πολλοί από τους οποίους δυστυχώς είναι και οι ίδιοι "παραμυθιασμένοι" για δήθεν εξωσωματικές εμπειρίες - αστρικά ταξίδια.

    ο Μονρόε - και όχι μόνον αυτός - "πουλάει" μια τεχνική, η οποία καταντάει το άτομο να φαντασιώνεται ότι δήθεν πετυχαίνει αστρικά ταξίδια. Πιθανότατα είναι και ο ίδιος πεπεισμένος ότι είναι καλή η τεχνική, γιατί στα βιβλία του έχει παρουσιάσει αρκετές δικές του εμπειρίες που τις παρουσιάζει ως αστρικά ταξίδια. Οποιοσδήποτε όμως με λίγη γνώση και λογική αναγνώσει αυτές τις εμπειρίες, αμέσως αντιλαμβάνεται ότι πρόκειται για προϊόντα της φαντασίας του, καθώς είναι πασιφανή κάποια τερατολογήματα που έχει παρουσιάσει ότι είναι πέραν κάθε πραγματικότητας. Στο σημείο αυτό βρίσκεται και το πειστήριο για το αν επιτυγχάνεται αστρικό ταξίδι, καθότι, το αστρικό ταξίδι είναι το ίδιο από πλευράς εμπειρίας και αντίληψης με ένα πραγματικό ταξίδι. Τα στοιχεία που αντιλαμβάνεται μια συνείδηση που μεταβαίνει σε έναν τόπο σε αστρικό ταξίδι είναι τα ίδια πραγματικά στοιχεία που αντιλαμβάνεται ο οποιοσδήποτε ξυπνητός άνθρωπος που τυχαίνει να βρεθεί σε εκείνον τον τόπο.

    Επειδή έχω μακροχρόνια εμπειρία αυτού του είδους των δήθεν αστρικών ταξιδιών - γνωρίζω σε πόσο μεγάλο βαθμό μπορεί να είναι πεπεισμένος κάποιος ότι πραγματοποιεί αστρικά ταξίδια - συνιστώ να επισκέπτονται τόπους οι οποίοι την επόμενη μέρα είναι προσβάσιμοι, για να πιστοποιηθεί η πραγματοποίηση του υποτιθέμενου αστρικού ταξιδιού. Ακόμα καλύτερη απόδειξη δίνεται όταν δύο ασκούμενα άτομα σε αστρικά ταξίδια δώσουν "ραντεβού" και καταγράψουν αμέσως μετά το ξύπνημα τις εμπειρίες τους, τις οποίες θα συγκρίνουν στη συνέχεια.

    Τεχνικές με βήματα, με στάδια χαλάρωσης, τέτοιες πολύπλοκες και ουσιαστικά ανεδαφικές  τεχνικές, το μόνο που καταφέρνουν είναι να αποκαρδιώσουν τον κάθε άνθρωπο γιατί δεν υα πετυχαίνει τίποτα, με εξαίρεση όσους συγχέουν την πραγματικότητα με την φαντασία, οι οποίοι δύνανται να φαντασιωθούν ότι ταξιδεύουν και σε άλλα ηλιακά συστήματα, όπως και εγώ ήμουν απόλυτα πεπεισμένος ότι ταξίδευα στους εξωτερικούς πλανήτες – τους οποίους εξερευνούσα πριν από την επιστήμη – όπως επίσης πίστευα ακράδαντα ότι μετέβαινα και στους πλανήτες του Σείριου….

    Αυτές οι πολύπλοκες τεχνικές με τα πολλά βήματα, μόνο φαντασίωση μπορούν να επιτύχουν. Το αστρικό ταξίδι δεν χρειάζεται παρά μόνον μία πολύ απλή τεχνική, με ένα και μοναδικό βήμα. Την συνεπή άσκηση πάνω στο συνειδητό ονείρεμα.

    Ολοκληρωμένη η άσκηση διενεργείται από τους ζηλωτές του ΑΚΟΣ, καθότι προαπετούμενο είναι η επιτυχής άσκηση στον ενεργητικό οραματισμό και στην δυνατότητα λογικού ελέγχου της Φαντασίας.
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού, και μας φιμώνουν να μην ενημερωθεί ο κόσμος. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. Εχουν ενημερωθεί παγκόσμια Πανεπιστήμια - Κυβερνήσεις https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Αστρική προβολή
« Απάντηση #5 στις: Ιανουαρίου 01, 2010, 20:25:22 »
Το έργο του Μονρόε έχει παρουσιαστεί και εδώ...
http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,1104.0.html
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Nyx

  • Μηνύματα: 163
  • Karma: 0
  • Νυχτωμένος
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Αστρική προβολή
« Απάντηση #6 στις: Ιανουαρίου 07, 2010, 17:03:37 »
Αγαπητοί Φίλοι!

Η Μυστική Διδασκαλία του Ναού της Ίσιδας (The Secret Teachings of the Temple of Isis) στην Αυστραλία δίνει τις εξής πληροφορίες για την αστρική προβολή, γράφει η Ιέρεια Ishbel:


Παράθεση
Η ικανότητα για διαλογισμό ή προβολή αστρικά δεν επαιτεί την ύπαρξη υπερφυσικών δυνάμεων, παρόλο που πολλοί δείχνουν να πιστεύουν κάτι τέτοιο.
Τέτοιες πρακτικές είναι φυσικές και αυθόρμητες στα παιδιά καθώς και σε αυτούς που έχουν εκτεθεί στην απαγορευτική πιστή της κοινωνίας. Ο τέτοιος καθορισμός όμως μπορεί να υπερνικηθεί με το συνειδητό έλεγχο ορισμένων περιοχών του εγκέφαλου.
Εξαρτάτε μοναχά τον εαυτό σας και βάζετε φρένο στην πρόοδο σας αν αφεθείτε να παρασυρθείτε από εγωιστικές φαντασιώσεις.
Αποτελεί μύθο αυτό που υποστηρίζουν κάποιοι ότι πρέπει να παίρνουμε μια διαστρεβλωμένη σωματική θέση για να προβληθούμε αστρικά η να διαλογιστούμε. Δεν υπάρχει η παραμικρή ανάγκη για πόνο, νηστεία, ναρκωτικά, η ακόμα με την πρακτική να στρέφουμε τα μάτια προς τα πίσω για να «κοιτάξουμε» κατά το τρίτο μάτι.
Η αστρική προβολή είναι μια εκτός σώματος εμπειρία. Η Κα (ψυχή) μέσα από την τελετουργία αφήνετε ελεύθερη από τον εγκέφαλο να εγκαταλείψει το σώμα. Ο διαλογισμός είναι μια «ενδοσκοπική» εμπειρία κατά την οποία ο εγκέφαλος επιτρέπει την επαφή με, την Μυστική γνώση, την Μαγική γνώση του παρελθόντος, την αιθέρια συνειδητοποίηση και την τηλεπαθητική συνειδητοποίηση, έτσι ώστε να επεκταθούν και να λειτουργήσουν από κοινού, να δεχτούν ή να μεταδώσουν το κάθε τι που ο έλεγχος ή η θετική σκέψη απαιτούν.
Η κάθε εκτός σώματος εμπειρία θα πρέπει να κατευθύνετε συνειδητά. Πρέπει κανένας να έχει προ-καθορισμένο προορισμό με σκοπό να διατηρεί τον έλεγχο.
Ο καθένας είναι ικανός για αθέλητη αστρική προβολή αλλά οι εμπειρίες αυτές είναι συνήθως μη ικανοποιητικές και μπορεί ακόμα να προκαλέσουν πανικό εξαιτίας του πολύ απρόσμενου τους.
Ίσως η πιο ανησυχητική εμπειρία κι αυτή που προκαλεί τον μεγαλύτερο πανικό να είναι η μη-θελημένη βλαστική επιστροφή της Κα στο σώμα. Αυτή εκδηλώνετε με μια αίσθηση πτώσης, ή βουλιάγματος, είναι σχεδόν σαν να πεθαίνουμε. Με την καθορισμένη αστρική προβολή τέτοια δυσάρεστα γεγονότα αποφεύγονται.
Γι’ αυτήν την άσκηση είναι αναγκαίο να προμηθευτούμε ένα Ankh, φτιαγμένο από χαλκό, και να διαμορφώσουμε μια οριστική απόφαση για τον προορισμό της αστρικής προβολής μας, κλείνεται τα μάτια σας και τοποθετήστε τις παλάμες των χεριών σας, με τις άκρες των δαχτύλων ακριβώς πάνω από τα φρύδια, ρυθμίστε την αναπνοή σας σε αργό και σταθερό ρυθμό, που να μοιάζει με τον ρυθμό ενός ατόμου που κοιμάται. Σκεφτείτε την ουσία του εαυτού μας – αυτή είναι ένα εκτυφλωτικά λαμπρό λευκό φως. Οραματιζόμαστε την ουσία σας να συμπυκνώνετε, ακτινοβολώντας το φως σαν πέταλα του λουλουδιού.
Όταν επιτευχθεί αυτός ο οραματισμός ανοίξτε τα μάτια σας και παρατηρήστε το Ankh, σταυρώνοντας τα χέρια στο στήθος σας, με το δεξί πάνω στο αριστερό. Οραματιστείτε τον τοίχο πίσω από την περιοχή της λαβής του Ankh, σαν να έχει αντικατασταθεί από ένα βαθύ μαύρο ατελείωτο χώρο στο κέντρο της λαβής.
Οραματιστείτε τον εαυτό σας σαν να ταξιδεύει με μεγάλη ταχύτητα μέσα στον σκοτεινό χώρο. Οραματιστείτε μια ζεστή αμμοθύελλα να χτυπά στο πρόσωπο μας καθώς ταξιδεύετε (μερικοί προτιμούν να οραματιστούν μια χιονοθύελλα. Και στους δυο οραματισμούς τα μόρια του χιονιού και της ώμου αντιπροσωπεύουν το διάστημα μέσα στο όποιο πρέπει να ταξιδεψετε). Οραματιστείτε ένα θολό φως από μακριά, και καθώς το φως γίνετε φωτεινότερο θα δείτε ότι έχετε φτάσει στον προορισμό σας. Σημειώστε διανοητικά όλα όσα παρατηρείτε.
Αν είναι μέσα στην πρόθεση σας να έρθετε σε επαφή με ένα άλλο πρόσωπο, επιτρέψετε στην «ουσία λουλούδι», σας να προσγειωθεί στο μέτωπο του, ανάμεσα στα μάτια. Κάνετε γνωστό το μήνυμα σας. Αν έχετε πετύχει, θα δεχτείτε σωματική επαφή απ’ αυτό το πρόσωπο σε σύντομο χρονικό διάστημα, πιθανό για να σας πει ότι αυτή την συγκεκριμένη στιγμή ήσασταν στην σκέψη του.
Για να επιστρέψετε από την αστρική προβολή, απλά οραματιστείτε ότι έχετε στρίψει κι έχετε εκτιναχτεί, από την αμμοθύελλα ή την χιονοθύελλα, έξω από την λαβή του Ankh και γυριστέ απλά στο σώμα σας. Σηκωθείτε όρθιοι και τεντωθείτε για να αποκαταστήσετε την κυκλοφορία του αίματος σας.
Πολλοί βρίσκουν ότι είναι καλή ιδέα να έχουν ένα ρολόι κοντά τους έτσι ώστε διανοητικά να καθορίσουν το χρόνο της επιστροφής πριν ακόμα αρχίσουν την άσκηση.
Παρόλο που είναι απόλυτα αδύνατο να μην επιστρέψετε μετά από την ολοκλήρωση της άσκησης και της επιθυμητής προβολής, αξίζει τον κόπο να πάρετε ορισμένες προφυλάξεις για να αποφύγετε την διαταραχή από έναν ξαφνικό θόρυβο. Αν αυτό συμβεί θα βιώσετε πολύ σίγουρα μια από τις δυσάρεστες μη θεληματικές επιστροφές.
Το Ιερό Ανκχ έχει καταστεί γνωστό στην σύγχρονη κοινωνία σαν το σύμβολο της ζωής αλλά στους αρχαίους καιρούς σαν ένα σύμβολο της μετενσάρκωσης. Εμείς στον Ναό της Ίσιδας ξέρουμε ότι αποτελεί ένα συμβολικό κλειδί στην «Σοφία των Θεών», ή εκείνων που έχουν κιόλας μετενσαρκωθεί.
Αν αναζητάτε μαγική πληροφόρηση ή γνώση των ιστορικών γεγονότων – γνώση που δεν μπορείτε να την αποκαταστήσετε μέσω του όποιου γνωστού βιβλίου – το Ανκχ είναι η μορφή του συμβολισμού η οποία μπορεί να εφαρμοστεί στον διαλογισμό σας. Είναι το κλειδί που θα σας ανοίξει όλες τις πόρτες. Γι’ αυτού του είδους τον διαλογισμό η άσκηση διεξάγετε σύμφωνα με τις προηγούμενες οδηγίες, αλλά σε αυτήν την περίπτωση, αντί να ταξιδέψετε, οραματιστείτε κάποιο ενδεικτικό αντικείμενο μέσα στο μαύρο διάστημα της λαβής του Ανκχ
Προσκολληθείτε σε αυτό και απορροφήστε μέσα στην «ουσία λουλούδι» σας, στην περίπτωση που οι παρατηρήσεις σας θα πρέπει να καταγραφούν κάπου, αν υπάρχουν άφθονες πληροφορίες.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 08, 2010, 02:57:11 από Nyx »
~Η αλήθεια είναι απλή και ο λόγος της ακόμα ποιο απλός.
~Όταν ο ήλιος πέφτει η Νύχτα σου αποκαλύπτει όλα όσα ο ήλιος σου έκρυβε.

Nyx7777

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Αστρική προβολή
« Απάντηση #7 στις: Ιανουαρίου 07, 2010, 21:18:44 »
Παράθεση
Η Κα (ψυχή) μέσα από την τελετουργία αφήνετε ελεύθερη από τον εγκέφαλο να εγκαταλείψει το σώμα.

Το ΚΑ (corpus) είναι το σώμα (αιθερικό), το ΜΠΑ είναι η ψυχή (αστρικό-νοητικό), και το ΛΑ (ΕΛ) το Πνεύμα (το Πνευματικό Φως)...

ΚΑ-ΜΠΑ-ΛΑ = Σώμα - Ψυχή - Πνεύμα


Παράθεση
Ο διαλογισμός είναι μια «ενδοσκοπική» εμπειρία κατά την οποία ο εγκέφαλος επιτρέπει την επαφή με, την Μυστική γνώση, την Μαγική γνώση του παρελθόντος, την αιθέρια συνειδητοποίηση και την τηλεπαθητική συνειδητοποίηση, έτσι ώστε να επεκταθούν και να λειτουργήσουν από κοινού, να δεχτούν ή να μεταδώσουν το κάθε τι που ο έλεγχος ή η θετική σκέψη απαιτούν.

Ο Διαλογισμός είναι η απλή διαδικασία της ονειροπόλησης ή του στοχασμού... Η εξωσωματική εμπειρία όμως είναι κάτι διαφορετικό από μία απλή ψυχική επικοινωνία... Αρχίζει όμως ως ονειροπόληση, γίνεται συνειδητό ονείρεμα, και μετά προσεγγίζεται η εξωσωματική εμπειρία...
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 08, 2010, 01:15:43 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Nyx

  • Μηνύματα: 163
  • Karma: 0
  • Νυχτωμένος
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Αστρική προβολή
« Απάντηση #8 στις: Ιανουαρίου 08, 2010, 02:47:39 »
Αγαπητή Μαρίνα!
Συγνώμη λάθος μου (ή μάλλον λάθος της).
Το ΜΠΑ είναι η ψυχή και όχι το ΚΑ, το γράφει και η Αιγυπτιακή Βίβλος των Νεκρών αυτό.
 

Παράθεση
ΚΑ-ΜΠΑ-ΛΑ = Σώμα - Ψυχή - Πνεύμα

Καλό! Δεν έχω το είχα σκεφτεί ποτέ έτσι ... :D

Παράθεση
Αρχίζει όμως ως ονειροπόληση, γίνεται συνειδητό ονείρεμα, και μετά προσεγγίζεται η εξωσωματική εμπειρία...

Κάτι τέτοιο γράφει και ο Carlos Castaneda στην Τέχνη των Ονείρων.

Συνειδητοποιώ ότι ονειρεύομαι πολλές φορές, επίσης πετάω πάνω απο την πόλη και το ελέγχω, αλλά πως μπορώ να προσεγγίσω την εξωσωματική εμπηρία??

 
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 08, 2010, 02:51:01 από Nyx »
~Η αλήθεια είναι απλή και ο λόγος της ακόμα ποιο απλός.
~Όταν ο ήλιος πέφτει η Νύχτα σου αποκαλύπτει όλα όσα ο ήλιος σου έκρυβε.

Nyx7777

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Αστρική προβολή
« Απάντηση #9 στις: Ιανουαρίου 08, 2010, 14:45:12 »
Το ΜΠΑ είναι η ψυχή και όχι το ΚΑ, το γράφει και η Αιγυπτιακή Βίβλος των Νεκρών αυτό

Παράθεση
ΚΑ-ΜΠΑ-ΛΑ = Σώμα - Ψυχή - Πνεύμα

Καλό! Δεν έχω το είχα σκεφτεί ποτέ έτσι ... :D

Η αλήθεια είναι πως η λέξη, ΚΑ-ΜΠΑ-ΛΑ δεν είναι Αιγυπτιακή, αλλά Γραμμική Α' (Μινωϊκή γραφή).

Στην κυριολεξία αναφέρεται στην μικροκοσμική υπόσταση του ανθρώπου...

ΚΑ - σώμα (Γη), ΜΠΑ - αιθερικό (Σελήνη), ΛΑ - Αστρικό ('Ηλιος)

Είναι οι 3 πρώτες σφαίρες, της μεσαίας στήλης της Καμπάλα, και αναφέρονται στα Μικρά Μυστήρια, ή στον Μικροκοσμικό 'Ανθρωπο, μέχρι την κυριαρχία του, επί του Αστρικού Κόσμου.

Οι επόμενες 3 σφαίρες: νοητικό (Χείρωνας), πνευματικό (Ποσειδώνας), και Νέα Γη (Πλούτωνας)

ανήκουν στην Διδασκαλία των Μεγάλων Μυστηρίων.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 08, 2010, 15:15:59 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Αστρική προβολή
« Απάντηση #10 στις: Ιανουαρίου 08, 2010, 15:11:28 »
'Ολες οι εσωτερικές σχολές, του παρελθόντος, ήταν Μικρών Μυστηρίων και αποσκοπούσαν στην Χρίστωση του ατόμου, δηλαδή στο να αποκτήσει μία Συνειδητοποίηση της Ατομικότητάς του, και να αναπτύξει την Δύναμη της Θέλησης, έτσι ώστε να πετύχει την Κυριαρχία επί του Αστρικού, επί του Συναισθηματικού του Κόσμου.  Επίσης στην σφαίρα του 'Ηλιου-'Ηρωα αναλάμβανε μία Κοσμική Αποστολή, ως ένσαρκη θεότητα...

Στην εποχή του Υδροχόου, η τάση δεν είναι πλέον μόνο η δόμηση μιας ισχυρής ατομικότητας, αλλά και η ανάπτυξη μιας Αρμονικής Συλλογικότητας.

Για αυτό τον λόγο για πρώτη φορά, στην Ιστορία της Ανθρωπότητας, έχει ιδρυθεί σχολή Μεγάλων Μυστηρίων (ΑΚΟΣ), έτσι ώστε η Ανθρωπότητα, να πετύχει την Υδροχοϊκή πρόκληση των επόμενων 2000 ετών, που είναι η υλοποίηση μιας Φωτισμένης - Πνευματικής Ανθρωπότητας.

'Ολη η Γνώση που χρειαζόμαστε, έτσι ώστε να πετύχουμε το έργο της ενσάρκωσης της Θεότητας, ως Ανθρωπότητα,  υπάρχει ήδη στα χέρια μας, έτσι ώστε όλοι οι άνθρωποι επί της Γης να φωτιστούν, και να εναρμονιστούν με το Θείο 'Οραμα.

Δεν μας συμφέρει να είμαστε τίποτα λιγότερο από την Θεϊκή μας φύση. 

Ο δρόμος ανοίγεται, για την μεγαλύτερη πρόκληση μας, ως ανθρώπινο είδος, που λέγεται ΣΥΝ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, και το μόνο που προαπαιτείται για την επιτυχία μας, είναι προσωπική και συλλογική εργασία, μέσα από ανιδιοτέλεια, πίστη, και σεβασμό προς το Κοσμικό Σχέδιο της Ολιστικής Λύτρωσής μας.
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Αστρική προβολή
« Απάντηση #11 στις: Ιανουαρίου 08, 2010, 15:27:56 »
Το ΜΠΑ λοιπόν, η Σεληνιακή φύση, το ενστικτώδης αιθερικό σώμα, διαχωρίζεται από το υλικό σώμα, ενώ πάντα είναι συνδεδεμένο μαζί του με μια ασημένια χορδή, όσο είμαστε εν' ζωή.

Ανάλογα πόσο έχει αναπτύξει κανείς αυτή την ικανότητα, η διαδικασία της εξωσωματικής εμπειρίας, μπορεί να γίνει εύκολα ή δύσκολα.  Μπορεί να έχει κληρονομηθεί η ικανότητα αυτή, είτε ως γονιδιακή κληρονομικότητα, είτε ως ψυχική κληρονομικότητα, ή μπορεί να αναπτυχθεί κατά την διάρκεια αυτής της ενσάρκωσης.

Η δυνατότητα πάντως είναι διαθέσιμη για όλους τους ανθρώπους, και ανάλογα το μέγεθος της πνευματικής εξάσκησης είτε αυτής της ζωής είτε κληρονομικότητας, υπάρχει και η αντίστοιχη επιτυχία...

'Ολα τα πειράματα που απευθύνονται στην ανάπτυξη των ψυχικών μας ιδιοτήτων, απαιτούν, μία περίοδο μοναχισμού, ηρεμίας, νηστείας, και πνευματικής άσκησης... 'Οπως ακριβώς υπάρχουν γυμναστήρια για το σώμα μας, έτσι ακριβώς υπάρχουν γυμναστήρια και για την ψυχή μας.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 08, 2010, 20:01:43 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ

  • ΑΜΡΑ Σύμβουλος
  • *****
  • Μηνύματα: 578
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: Αστρική προβολή
« Απάντηση #12 στις: Ιανουαρίου 08, 2010, 18:02:48 »

          --NAI,   OI   E Π Ι Θ Υ Μ Ι Ε Σ .....αυτες ,  οι   μ ι κ ρ ε ς   μας   ε π ι θ υ μ ι ε ς .....

                     ΟΤΑΝ.....   αναβλυζουν    ΜΕΣΑ  ΜΑΣ.....ε χ ο υ ν ....

               ΤΟ    Φ Ω Σ .....ΜΑ,    και   το   ΣΚΟΤΑΔΙ.....

                    Α Κ Τ Ι Ν Ο Β Ο Λ Ο Υ Ν .....ΤΟΝ    Η Λ Ι Ο ,    ΜΑ,   και   την   Σ Ε Λ Η Ν Η ....

              ΤΟ     Φ Ω Σ .....ΚΑΙ   ΤΗΝ   Σ Ε Ξ Ο Υ Α Λ Ι Κ Ο Τ Η Τ Α ....

                  ΟΤΑΝ......ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ....Η   Μ Ι Α ....

                           Η    Α Λ Λ Η .....ΔΕΝ   Μ Π Ο Ρ Ε Ι ,    ΝΑ   Ε Κ Δ Η Λ Ω Θ Ε Ι .....---


        ΕΤΣΙ,   ΟΤΑΝ   ΤΟ   ΚΑΘΕ   Ε Ν Σ Τ Ι Κ Τ Ο     ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ....ΩΣ   Π Α Ρ Ο Υ Σ Ι Α ....

                ΤΟ   Φ Ω Σ ....ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ,    Κ Ρ Υ Μ Μ Ε Ν Ο .


            ΜΑ,   Η   Ο Υ Σ Ι Α ....ομως...ΤΟΥ   Κ Α Θ Ε    ΕΝΣΤΙΚΤΟΥ.....ΑΝΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ....!

                                         ΣΤΟ    Φ Ω Σ .....

               ΣΤΟ   Φ Ω Σ .....ΤΗΣ    Γ Ν Ω Σ Ε Ω Σ ...

               ΣΤΟ   Κ Α Θ Α Ρ Ο    Φ Ω Σ .....ΤΗΣ    Σ Υ Ν Ε Ι Δ Η Σ Η Σ ....

               ΣΤΟ    Φ Ω Σ .....ΤΟΥ   Α Σ Τ Ρ Ι Κ Ο Υ    ΣΩΜΑΤΟΣ....

              ΣΤΟ  Σ Ω Μ Α ....ΤΗΣ   ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.....ΚΑΙ  ΤΗΣ   Γ Ν Ω Σ Η Σ .!

                                                                                                                                                  αδελφοι....

ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ

  • ΑΜΡΑ Σύμβουλος
  • *****
  • Μηνύματα: 578
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: Αστρική προβολή
« Απάντηση #13 στις: Ιανουαρίου 08, 2010, 18:50:10 »

          ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ   ΜΟΥ,   ΝΑΙ,  Ο  Μ Υ Σ Τ Η Σ ....ΕΙΝΑΙ   Ο   ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΟΣ....

                                                ΕΡΩΤΑΤΑΙ.....ΣΥΝΗΘΩΣ   ΑΠΟ  ΤΟΝ  Δ Α Σ Κ Α Λ Ο ...


                  ---Β Λ Ε Π Ε Ι Σ    Τ Ι Π Ο Τ Α ...;;    ΜΗΝ   Α Κ Ο Υ Σ Ε Σ ..... αδελφε  μου....ΚΑΜΙΑ   Φ Ω Ν Η ;---

                 
                 ---Π Ο Ι Ο Σ ....ΕΙΝΑΙ   Ο  ΘΕΟΣ   ΤΩΝ   Α Ν Θ Ρ Ω Π Ω Ν ;     αδελφε  μου....

                   
                 ----ΠΟΥ   Ε Χ Ε Ι ......ΤΗΝ   Κ Α Τ Ο Ι Κ Ι Α   ΤΟΥ....;


                 ----ΠΟΙΕΣ   Θ Υ Σ Ι Ε Σ .....ΔΕΧΕΤΑΙ....μ"   ευχαριστηση...;


        και   η   ΑΠΑΝΤΗΣΗ.....

                   ----Π Ρ Ο Σ Φ Ε Ρ Α .....Σ'   ΑΥΤΟΝ   ΠΟΥ  ΔΕΝ  ΕΙΔΑ....ΜΑ,    Α Κ Ο Υ Σ Α ...του  π ρ ο σ φ ε ρ α ...

                                                           ΜΑ      Α Ρ Ν Η Θ Η Κ Ε ....αυτες....

                 
                   -----ΠΩΣ   ΜΠΟΡΩ....ΝΑ   ΝΙΩΣΩ....ΑΚΟΜΑ  ΠΙΟ  ΜΕΓΑΛΗ   Θ Λ Ι Ψ Η ...  απ"  αυτην   ΠΟΥ   ΤΩΡΑ....

                                             ΕΙΜΑΙ.....Β Υ Θ Ι Σ Μ Ε Ν Ο Σ ...;       Π Ω Σ ...!


           και   ο  δασκαλος....τελευει....


                   ----Σ Η Κ Ω ....αδελφε  μου,   Π Α Ν Ω ...σηκω...    Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ ......Φ Τ Α Σ Α Μ Ε ....εφθασες....!



        ----ναι,   ΑΔΕΛΦΟΙ  ΜΟΥ....Ο    Θ Ε Ο Σ ....ναι,   Ο  Θ Ε Ο Σ ....Μ Ι Λ Α Ε Ι ,    ΜΕΣ   ΤΟΝ   Α Ν Ε Μ Ο ....

                                   ΠΟΥ   Φ Υ Σ Α Ε Ι .....Μ Ε Σ Α   ΜΑΣ.....


                    και   εμεις....Α  Φ  Ω  Ν  Ο Ι .....ξ ε σ η κ ω ν ο μ α σ τ ε ..!

                                                                                                                                      Α Δ Ε Λ Φ Ο Ι    ΜΟΥ....

ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ

  • ΑΜΡΑ Σύμβουλος
  • *****
  • Μηνύματα: 578
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: Αστρική προβολή
« Απάντηση #14 στις: Ιανουαρίου 08, 2010, 19:08:13 »


            ΝΑΙ,   αδελφη  μου.....π ρ α γ μ α τ ι ....Η   Σ Ε Ξ Ο Υ Α Λ Ι Κ Ο Τ Η Τ Α ....ειναι   ο  ρυθμιστης   στο  ΤΑΞΙΔΙ...

                 Ο  ΑΥΣΤΗΡΟΣ  ΔΡΟΜΟΣ....ΤΗΝ   ΚΑΤΑΡΓΕΙ ....

                 Ο   ΑΛΛΟΣ....ΤΗΝ   ΚΑΝΕΙ....Σ Η Μ Α Ι Α    ΤΟΥ...


        ΚΑΙ   ΟΙ   Δ Υ Ο ....ΕΧΟΥΝ   ΤΟ   Α Δ Ι Κ Ο ....το   σ κ ο τ α δ ι ....



               αυτο,   ειναι....που   παρεξηγουν....οι   Α Μ Υ Η Τ Ο Ι .....δυστυχως...


                      Δ Υ Σ Τ Υ Χ Ω Σ......αδελφη   μου....


        μονον....η   Μ Ε Σ Α Ι Α    Ο Δ Ο Σ ...Π Ρ Ο Α Γ Ε Ι ....και  αυτη  ,   δεν   ειναι   αλλη   απο...

                                  ---Π Α Ν    Μ Ε Τ Ρ Ο Ν .....Α Ρ Ι Σ Τ Ο Ν ----

                  ΑΝ,   ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝ....ΑΥΤΟ....ΠΟΣΟ   ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ...ΘΑ  ΗΤΑΝ....Ο  Κ Ο Σ Μ Ο Σ ......ποσο....!