Τελευταία μηνύματα

Σελίδες: 1 [2] 3 4 ... 10
11
24/10/2018 Ανακοινώθηκε στο facebook, και κατέβασαν την ανάρτηση, καθώς και κλείδωσαν το προφίλ. Την δημοσιεύουμε ξανά, να την δει όλος ο κόσμος, τι συμφέροντα κρύβονται από πίσω, και δεν αφήνουν τον κόσμο να θεραπευτεί, με τις θεραπείες που έφερε ο Ροδόκηπος.
_____________

Τα προιόντα του Αγίου Ορους, που διακινούνται κάτω από το όνομα Σπυριάδης, με ΑΦΜ 800334757, δεν έχουν γνωστοποιηθεί στον ΕΟΦ, και κυνηγάνε το Ροδόκηπο, που τα έχει γνωστοποιήσει. Μάλιστα μου ανέφεραν πως τα έχει Πιστοποιήσει ο Μοναχός, και δεν χρειάζεται άλλη πιστοποίηση. Επίσης πως τα έχει πιστοποιήσει και η Κτηνιατρική Υπηρεσία της Χαλκιδικής, που πιστοποιεί τα μέλια του Αγιου Ορους. Ετσι μου είπε, ειλικρινά... Του λέω απευθύνονται οι κηραλοιφές για ζώα? Οχι μου λέει αλλά η κτηνιατρική υπηρεσία τα πιστοποιεί... Να γίνει καταγγελία ότι τα προϊόντα του Αγίου Ορους είναι δυνητικά επικίνδυνα, γιατί δεν έχουν αξιολογηθεί από τον ΕΟΦ, και ειδικά κυκλοφορούν παράνομα γιατί δεν είναι γνωστοποιημένα τα συστατικά τους στην Ευρωπαική Ενωση. Για να δούμε θα τους κυνηγήσουν αυτούς, ο ΠΦΣ και τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ?

https://mountathos-eshop.com/product/enudatikh-khraloifh-akmh-panades-agio-oros/

http://www.artionrate.com/isologismos.pdf

http://www.artionrate.com/isologismos2017.pdf
12
Ανακοινώσεις - Σχόλια / Απ: Ο Ροδόκηπος Live Δευτέρα (15/10), στις 10 το βράδυ www.albedo14.com
« Τελευταίο μήνυμα από Rose στις Οκτώβριος 15, 2018, 10:59:30 »
https://www.facebook.com/nanti.papamitsou/posts/10216953591449059

Αύριο στις 10 το βραδυ στον albedo14.com
θα απαντήσω για όσα συνέβησαν στο παρασκήνιο και όχι μόνο με την κ. Τόντη, τα ellinika hoaxes, τους συναδέλφους και την μεταξύ τους διαμάχη.
Η κ. Τόντη δεν θα συμμετέχει τελικά στην εκπομπή... Προς τιμή της, για να προστατέψει μια δημοσιογραφο (την αφεντομουτσουνάρα μου) που θέλησε να κάνει απλώς μια συζήτηση μαζί της...
Ραντεβού αύριο το βράδυ!
Σε ευχαριστώ Marina Tonti!
13
Ανακοινώσεις - Σχόλια / Απ: Ο Ροδόκηπος Live Δευτέρα (15/10), στις 10 το βράδυ www.albedo14.com
« Τελευταίο μήνυμα από Rose στις Οκτώβριος 15, 2018, 10:58:53 »
https://www.facebook.com/marina.tonti/posts/1013900295449468
Εχω ενημερώσει την κα. Παπαμήτσου, πως δεν θα συμμετέχω τελικά στην εκπομπή της, Αναβάλλεται για κάποια άλλη φορά, διότι δεν θέλω να γίνω βορά σε μία αρένα με άγρια θηρία, να με βρίζουν και να συκοφαντούν εμένα και το Εργο του Ροδόκηπου.

Η κα. Παπαμήτσου, έγινε η ίδια μάρτυρας για την θεραπευτική αξία των αγωγών του Ροδόκηπου, και θέλησε να βοηθήσει, να μάθει περισσότερος κόσμος για τις θεραπείες μας, και να ωφεληθούν επίσης. Δέχτηκε όμως μία άνανδρη επίθεση από την συμμορία των Ελληνικά Hoaxes, που για πολλοστή φορά, μου επιτίθενται δημόσια, όπου εμφανιστώ, σαν παπαράτσι, και επειδή δεν θέλω να φέρω την αγαπημένη φίλη σε άλλη δύσκολη θέση, μπροστά στις επιθέσεις που δέχεται από άλλους συναδέλφους της δημοσιογράφους, αλλά ξεπουλημένους στα διαπλεκόμενα συμφέροντα, αποχωρώ. Οποιος θέλει να ενημερωθεί για το Εργο του Ροδόκηπου, μπορεί να επικοινωνήσει, στα τηλέφωνα του συνδέσμου www.rodokipos.com.

Νάντυ μου σε ευχαριστώ πολύ για την καλή σου διάθεση, να βοηθήσεις το Εργο του Ροδόκηπου, και υπόσχομαι πως κάποια άλλη στιγμή στο σύντομο μέλλον, σου οφείλω αυτή την συνέντευξη, όταν το κλίμα θα έχει ηρεμήσει.

14
Ανακοινώσεις - Σχόλια / Ο Ροδόκηπος Live Δευτέρα (15/10), στις 10 το βράδυ www.albedo14.com
« Τελευταίο μήνυμα από Rose στις Οκτώβριος 12, 2018, 16:01:00 »
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10216937133717626&set=a.1877686858939&type=3&theater

Τη Δευτέρα στις 15/10 στις 10 το βράδυ στον μεγαλύτερο εναλλακτικό διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό των απανταχού Ελλήνων www.albedo14.com, θα φιλοξενήσουμε την Marina Tonti και μαζί θα μιλήσουμε για τις ευεργετικές θεραπευτικές ιδιότητες των φυσικών προϊόντων.

Η Μαρίνα Τόντη έχει αφιερώσει τα τελευταία 20 χρόνια της ζωή της, στην Ολιστική Ιαση του Ανθρώπου και της Κοινωνίας μας. Έχοντας σπουδάσει Μαθηματικά και Επιστήμη των Υπολογιστών στην Αμερική (UIC), Auditing Πληροφοριακών Συστημάτων στην Αγγλία, συνεχίζει την Ερευνα της σε πλήθος σχολές Εσωτερικής Φιλοσοφίας παγκόσμια, αναζητώντας τα βαθύτερα Μυστικά της Υπαρξης, που θα διασώσουν τον Ανθρωπο. Ακολουθούν μεταπτυχιακές σπουδές στην Συμβουλευτική και Ψυχολογία (Sheffield, Αγγλία), στην συνέχεια ερευνά τις Φυσικές Θεραπείες και την Παραγωγή Σκευασμάτων, ως Τεχνικός Φαρμάκων (ΙΕΚ Αλφα), Φυσική Ιατρική (School of Natural Medicine, Αγγλία), Health Management (Mediterranean College), Παραγωγή Φαρμακευτικών και Παραφαρμακευτικών προϊόντων, Αρωματοθεραπεία - Βοτανοθεραπεία στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας, και πλήθος άλλων σεμιναρίων, όπου η εκπαίδευση συνεχίζεται…

Εχει εργαστεί για 20 χρόνια (εως το 2009), στην Αμερική και στην Ελλάδα, σε Data Centers, ως System Programmer, Analyst, και Auditor. Το 2009, συν-ιδρύει, την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Ο Ροδόκηπος των Φιλοσόφων», με απώτερο στόχο την Ολιστική Ιαση του Ανθρώπου και της Κοινωνίας, καθώς και το θεραπευτικό σύστημα φυσικών θεραπειών «Χείρωνας», όπου προσφέρονται φυσικές αγωγές για πολλές θεωρημένες ανίατες παθήσεις, δωρεάν συμβουλευτική - αρωγή σε πλήθος θεμάτων, ψυχικής, ψυχολογικής και σωματικής υγείας, σε συνεργασία με την Επιστημονική Ομάδα του Ροδόκηπου. Τέλος, το 2012, συν-ιδρύει το «Μυστικό-Μαρίνα Τόντη», Εργαστήρι Παραγωγής Φυσικών θεραπειών, με στόχο την στήριξη ενός Νέου Συστήματος Υγείας, Φυσικής ‘Ιασης.

Πληθωρική, άκρως ενδιαφέρουσα προσωπικότητα και πεπεισμένη για την αποτελεσματικότητα των φυσικών θεραπευτικών προϊόντων, διατυπώνει χωρίς φόβο αλλά με πάθος τις απόψεις της.
17
ARTTV-ΕΛΕΥΘΕΡΑ - ΑΓΓΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ - 2012
https://www.youtube.com/watch?time_continue=24&v=5aygiDSg6GU
18
Ἔρευνα κατὰ τοῦ καρκίνου μὲ ἐναλλακτικοὺς τρόπους
https://filonoi.gr/2018/02/22/ereyna-kata-toy-karkinoy-me-enallaktikoys-tropoys/
19
Ιατρικές Επιστήμες και θεραπευτική / Βιοσυντονισμός
« Τελευταίο μήνυμα από Rose στις Σεπτέμβριος 08, 2018, 22:35:07 »
"Bio-ΠΡΟΛΗΨΗ"
Τα πάντα για την πρόληψη και την πλήρη αποκατάσταση!
Μία από της πιο ολοκληρωμένες μεθόδους που προτείνουμε, είναι ο «Βιοσυντονισμός».

http://bioprolipsi.weebly.com/pirhoomicrontauepsilon943nuomicronupsilonmuepsilon.html
20
Ιατρικές Επιστήμες και θεραπευτική / Πριν 200 000 χρόνια ξεκίνησαν όλα από το Αιγαίο
« Τελευταίο μήνυμα από Rose στις Σεπτέμβριος 08, 2018, 22:33:30 »
Πριν 200 000 χρόνια ξεκίνησαν όλα από το Αιγαίο
https://www.youtube.com/watch?v=Cvdrb-qIRlk&feature=youtu.be
Σελίδες: 1 [2] 3 4 ... 10