Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - ΚΛΑΣ

Σελίδες: 1 [2] 3 4 ... 12
16
ΣΥΡΙΖΑ: Να φορολογηθούν οι Χριστιανοί!
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=X5Zvhqb56r8

ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ
http://www.youtube.com/watch?v=3dzUH5ctStE

Επιβολή φόρου σε όσους δηλώνουν Χριστιανοί Ορθόδοξοι.
http://www.youtube.com/watch?v=uheI0qvTEvA

Τι 90% ρε λαμόγια, ούτε 3% δεν είναι οι χριστιανοί στην Ελλάδα...

'Αιντε να προχωράμε...

'Αιντε να πέφτουν οι μάσκες, και να εξαφανίζονται τα λαμόγια...

'Αιντε πετάξτε τους εκτός να τελειώνουμε... με την απάτη τους...

Γιατί εγώ πρέπει να πληρώνω για αυτά τα λαμόγια εφόσον δεν δέχομαι την εβραϊκή τους ΑΠΑΤΗ?

'Αιντε παιδιά ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ ΚΑΙ ΝΥΧΤΩΣΑΜΕ, από τις μαλ...

'Ελεος πια... στο Ελλαδιστάν Σκοταδιστάν...

Να δούμε ύστερα πόσοι θα δηλώνουν χριστιανοί...  ;D :D :D

Κανένας...

'Ηρθε το τέλος επιτέλους αυτής της επί εκατοντάδων ετών ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ

Οι περισσότερες τοποθετήσεις του ΣΥΡΙΖΑ, είναι κάτι παραπάνω από ελεεινές και τρισάθλιες...Το λέγω αυτό, όχι με αφορμή την τοποθέτηση περί φορολόγησης Χριστιανών... Αλλά είναι ένα ακραίο κόμμα που υποστηρίζει την τυφλή βία και την τρομοκρατία...Επίσης, κατά καιρούς προβληματίζει με περίεργες δηλώσεις σε χρονικές στιγμές που μυρίζουν <<μπαρούτι>> ( Δήλωση περί τουρκικών Ιμίων-Την στιγμή που βρίσκεται σε εξέλιξη η ελληνική ΑΟΖ)...

Και γενικά βλέπουμε στην Ελλάδα ότι ο ψευδεπίγραφος <<προοδευτισμός>>, πληρώνεται και πολύ καλά...( αφορμή αποτελούν τα υψηλά περιουσιακά στοιχεία κομματικών στελεχών αριστερών-ακροαριστερών-αναρχικών κομμάτων)


17
Το καλύτερο ενεργειακό ποτό: O χυμός ντομάτας!
http://www.inews.gr/257/to-kalytero-energeiako-poto-o-chymos-ntomatas.htm


Τα ενεργειακά ποτά κατά καιρούς έχουν προκαλέσει ανησυχίες για τις επιδράσεις που μπορεί να έχουν στον οργανισμό. Τη λύση σε όσους τα «φοβούνται» έρχεται να δώσει η επιστήμη, παρουσιάζοντας το καλύτερο φυσικό ενεργειακό ποτό: τον χυμό ντομάτας. Σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε το Γενικό Χημείο του Κράτους, οι ντομάτες περιέχουν όλες τις απαραίτητες βιταμίνες και συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός για να επανέλθουν οι μυς και να διατηρηθούν τα επίπεδα του αίματος σταθερά μετά την άσκηση. Οι ερευνητές διεξήγαγαν τεστ σε ζωτικά όργανα 15 αθλητών για δύο μήνες , πριν και μετά την άσκηση. Σε 9 από αυτούς έδιναν τοματοχυμό και στους άλλους τα συνηθισμένα ενεργειακά ποτά που βρίσκει κανείς στο εμπόριο. Η πρώτη ομάδα αθλητών επανερχόταν πιο γρήγορα και τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα τους επέστρεφαν σε φυσιολογικά επίπεδα σχεδόν άμεσα μετά την άσκηση, σε σχέση με τη δεύτερη ομάδα, αποδεικνύοντας έτσι τις θετικές επιδράσεις του χυμού ντομάτας στον οργανισμό.

18
Νέος «εξάψαλμος» Σεραφείμ για Μασόνους
http://www.inews.gr/0/neos-exapsalmos-serafeim-gia-masonous.htm

Με μια ανοικτή επιστολή - «φωτιά» προς το Ύπατο Συμβούλιο του 33ου της «Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος», o Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ αποκαλύπτει τις αιρετικές πλάνες και κακοδοξίες του τεκτονισμού, αποκαλώντας τους «Σατανολάτρες» και «Εωσφοριστές» και γνωστοποιώντας ότι θα υποβάλλει στην προσεχή Σύνοδο της Ιεραρχίας νεό ψήφισμα καταδίκης της Μασονίας ως επικίνδυνης αποκρυφιστικής παγανιστικής λατρείας.

Παράλληλα, στην επιστολή την οποία αποκαλύπτει το agioritikovima.gr, ο Σεραφείμ προειδοποιεί ότι αν δεν απαντήσουν στην επιστολή του, κατονομάζοντας τον «δήθεν μυηθέντα Έλληνα ιερωμένο που είναι μάλιστα εξέχον πρόσωπο της Ελλησίας», θα τους καταμηνύσει για συκοφαντική δυσφήμηση της Ορθοδόξου Εκκλησίας.

19
Ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει τα πάντα για τους Μασόνους!
http://www.inews.gr/165/ntokimanter-apokalyptei-ta-panta-gia-tous-masonous.htm


Τα πράγματα στη θέση τους θέλουν να βάλουν οι Αυστραλοί Ελευθεροτέκτονες αποφασίζοντας να σηκώσουν όλο τον πέπλο μυστηρίου που καλύπτει την αδερφότητά τους ανά τους αιώνες.

Ο λόγος για ένα νέο ντοκιμαντέρ που ετοιμάζεται στην αυστραλιανή τηλεόραση με 26 επεισόδια τα οποία θα φέρουν τον τιτλο: «Freemasons: The Inside Story» (Ελευθεροτέκτονες: Η ιστορία εκ των έσω).

Από την πρώτη στιγμή της δημιουργία τους οι Μασόνοι κράτησαν μια άκρα μυστικότητα στις τελετουργίες τους, κάτι που έκανε τις φήμες για όσα γίνονται σε αυτές να οργιάζουν.

Έτσι, τα τελευταία χρόνια οι Ελευθεροτέκτονες έχουν γίνει λίγο πιο ανοιχτοί στο ευρύ κοινό θέλοντας να αποκαταστήσουν τη φήμη τους.

Το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ εστιάζει σε μασόνους της Βικτόρια της Αυστραλίας και υπόσχεται στους τηλεθεατές «άνευ προηγουμένου πρόσβαση στην αλήθεια του Ελευθεροτεκτονισμού, στους ανθρώπους της, στο σκοπό της και στο παρελθόν της».

20
Στις συκοφαντίες απαντά κανείς ή μέσω μηνύσεων ή δια του γραπτού λόγου...'Η και των δύο...Ή με την αδιαφορία...

Μπορούν αυτοί οι <<κύριοι>> να φέρουν χειροπιαστά κείμενα και αποδείξεις για το τι είναι πραγματικά αλήθεια και όλα όσα αφορούν αυτήν?

Μπορούν αυτοί οι <<κύριοι>> να κάνουν τον διαχωρισμού του αληθινού από το ψεύτικο?

Αν δεν μπορούν, είναι φαρσοκωμωδίες και τίποτα παραπάνω...Προσωπικά, απαξιώ παντελώς να ασχοληθώ με το ζήτημα που εγείρουν( Το λέω με αυστηρή δόση ταπεινότητος)


Καλά θα κάνει ο καθείς από εμάς να ασχοληθεί με τα του οίκου του, και τις τόσες βρωμιές που υπάρχουν σε αυτόν και να αφήσει τους υπολοίπους να κάνουν την δική τους δουλειά...

21


Official Agora Trailer English HD
https://www.youtube.com/watch?v=RbuEhwselE0


Φοβερή σκηνή όταν την γδέρνουν με τα όστρακα...Μου προκαλεί μεγάλη ανατριχίλα...

Για τα υπόλοιπα τι να πούμε...Αφού η Εκκλησία σήμερα, τον Κύριλλο τον θεωρεί <<άγιο>>!

22
Άδελφέ ΚΛΑΣ,

σύμφωνοι... πως υπάρχουν όμως και οι εξαιρέσεις... στον κανόνα... δηλαδή η εγκληματικότητα των αλλοδαπών προκαλεί ρατσισμό... 'Ομως ειλικρινά, η εγκληματικότητα δεν έχει σύνορα... και προκαλείται από άθλιες και βίαιες συνθήκες διαβίωσης, όπου ο άνθρωπος έχει καταντήσει στο τέλος, άγριο θηρίο...

Οι Νέοι άνθρωποι όμως κυρίως, που γεννιούνται στην χώρα μας, και εφόσον γίνεται χώρα τους έχουν δικαίωμα να υιοθετηθούν από τον Ελληνισμό...


Από τότε που έχουν γεμίσει επίτηδες την χώρα μας με λαθρομετανάστες και επικίνδυνους κακοποιούς, η χώρα έχει αποδομηθεί και έχουμε αποκτήσει καινούργια <<σπορ>>, που προηγουμένως δεν είχαμε. Η Ελλάδα πλέον, είναι ένα καζάνι που βράζει.

Το πρόβλημα δεν είναι άμεσα το χρώμα ή η θρησκεία τους. Είναι φανατικοί μουσουλμάνοι. Πολλοί εξ΄αυτών, εκδηλώνουν την πίστη τους με βάρβαρες μεθόδους(αυτομαστιγώματα κ.λ.π.) Και εκτός αυτού, ο μη μουσουλμάνος γι΄αυτούς, είναι ΑΠΙΣΤΟΣ. Με τέτοια νοοτροπία, είναι εύκολο να σε σεβαστούν και ταυτόχρονα να συνυπάρχεις αρμονικά μαζί τους?

Η αριστερά, ποινικοποιεί συστηματικά τους ακροδεξιούς εθνικιστές αλλά να μην λησμονούν ότι και αυτούς που υποστηρίζουν, είναι ακριβώς το ίδιο με την Χρυσή Αυγή.(με διαφορά στυλ, όπως θα έλεγε και ο Πάγκαλος).

23
Πάντως η αλήθεια είναι πως τα ρατσιστικά φαινόμενα δεν μπορούν να αντιμετωπίστουν αποτελεσματικά, όταν ταυτοχρόνως υπάρχει ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση στην χώρα, υπέρμερη βαριά εγκληματικότητα προερχόμενη από αλλοδαπούς( όπως χαρτογραφείται από τα υπάρχοντα στατιστικά στοιχεία της εγκληματολογίας) και προσλήψεις αλλοδαπών σε εταιρείες και επιχειρήσεις που έχουν χαρακτήρα μαύρης εργασίας.

Είναι γεγονός ότι σχεδόν κάθε μέρα, ιδίως στο κέντρο της Αθήνας, συνήθως δολοφονείται ένας ηλικιωμένος με βάρβαρους τρόπους(ασφυξία, στραγγαλισμός, ξυλοκόπημα μέχρι θανάτου) προκειμένου να υφαρπάξουν την πενιχρή του σύνταξη. Και δυστυχώς οι εξιχνιάσεις αποκαλύπτουν ότι τις περισσότερες φορές, οι δράστες είναι αλλοδαποί προερχόμενοι από αραβικές και άλλες μουσουλμανικές χώρες.

Η καταδίκη του ρατσισμού δεν μπορεί να γίνει μονάχα με αποδοκιμασίew και καταδικαστικές αποφάσεις εναντίον του. Θα πρέπει ταυτοχρόνως οι Έλληνες να έχουν εμπράκτως τα ίδια δικαιώματα με τους αλλοδαπούς και αντιστρόφως.

Όσο δεν το καταλαβαίνουν κόμματα της αριστεράς και παρεμφερείς αντιρατσιστικές οργανώσεις, κανένα πρόβλημα ρατσισμού δεν πρόκειται να λυθεί, αλλά θα διογκώνεται ολοένα και περισσότερο(βλέπε εν έτει 2013, κόμμα με φιλοναζιστικές απόψεις, δημοσκοπικά είναι τρίτο με 13 εώς και 15%)...Προσωπικά, τα θεωρώ και συνένοχα τα κόμματα αυτά, για όλες αυτές τις δολοφονίες ανθρώπων, με τις ανεύθυνες και επιπόλαιες τοποθετήσεις τους...Βλέπουμε δηλαδή μόνο το δέντρο και δεν βλέπουμε το δάσος?


Εμείς θα επαναλάβουμε ότι: Όσο υπάρχει λαθρομετανάστευση και βαριά εγκληματικότητα από αλλοδαπούς, ο ρατσισμός δεν πρόκειται να επιλυθεί...

24
Παράσιτα των Εντέρων

Υπάρχουν ορισμένα ζωικά είδη που μπορούν να παρασιτήσουν μέσα στα ανθρώπινα έντερα.
Κάθε περιοχή του πλανήτη, με τη δική της μοναδική οικολογία, έχει και τη δική της ποικιλία παρασίτων, και επειδή αποτελούμε πραγματικά ένα μέρος του περιβάλλοντος μας, συχνά προσβάλλουν τον οργανισμό μας.
Τα σημαντικότερα εντερικά παράσιτα στις δυτικές κοινωνίες είναι οι σκώληκες (ελμίνθες): η ασκαρίδα, η ταινία και ο νηματοσκώληκας.
Η ασκαρίδα και η ταινία μπορούν να αντιμετωπιστούν με τον ίδιο βασικά τρόπο.
Ο γνωστός Αμερικανός βοτανολόγος δρ Σουκ συμβουλεύει ότι, αντί να κάνουμε νηστεία, θα πρέπει για μερικές μέρες, μαζί με την κανονική μας τροφή, να τρώμε και φαγητά που δεν αρέσουν στα παράσιτα, ώστε να τα εξασθενίσουμε πριν αρχίσουμε να παίρνουμε ανθελμινθικά.

Τέτοια φαγητά είναι το κρεμμύδι, το σκόρδο, οι πίκλες και τα αλμυρά.
Μετά από μερικές μέρες, αρχίστε να πίνετε ένα δυνατό ρόφημα Αρτεμισίας το αψίνθιον (ένα φλιτζάνι πρωί και βράδυ) επί τρεις μέρες.
Την τέταρτη μέρα πιείτε ρόφημα από Σέννα (ένα φλιτζάνι) για να καθαρίσετε τα έντερα από τα νεκρά παράσιτα.

Στη Σέννα μπορείτε να προσθέσετε και Γλυκόριζα για να προλάβετε πιθανή εμφάνιση κολικού.

Ακόμη, αντί για Αρτεμισία το αψίνθιον μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε άλλο ανθελμινθικά αν φαίνεται να είναι πιο κατάλληλο.
Αν η ταινία αποδειχθεί εξαιρετικά επίμονη, ίσως χρειαστεί να συνεχίσετε τη λήψη Αρτεμισίας το αψίνθιον για μεγαλύτερο διάστημα ή να την αντικαταστήσετε με ισχυρότερα βότανα όπως σπόρους από Ρόδι ή ακόμη και Αρρενοπτέρη (έχοντας πάντα υπόψη σας τους περιορισμούς στη χρήση της).

Οι νηματοσκώληκες ζουν στο παχύ έντερο και γι' αυτό χρειάζεται διαφορετική μέθοδος, με τη χρήση κλυσμάτων.
Το καλύτερο βότανο γι' αυτή την περίπτωση είναι η Κουασσία: ρίξτε μισό λίτρο βραστό νερό σε τριάντα γραμμάρια Κουασσίας κομμένης μικρά κομμάτια και αφήστε το μέχρι να φθάσει σε θερμοκρασία σώματος.
Τότε θα είναι έτοιμο για χρήση.

Χρησιμοποιήστε το εγχυμα για υποκλυσμούς και παράλληλα, αν είναι απαραίτητο, παίρνετε δύο κουταλιές του τσαγιού από το ίδιο έγχυμα (σε συνδυασμό με Γλυκόριζα) τρεις φορές τη μέρα πριν εεπό το φαγητό.
Μια άλλη παραδοσιακή θεραπεία είναι να εισαχθεί ένα καθαρισμένο σκλήθρο Σκόρδου στον πρωκτό τη νύχτα, αλλά βεβαιωθείτε ότι η πρώτη μεμβράνη κάτω από τη φλούδα δεν είναι σπασμένη πουθενά, γιατί αλλιώς το Σκόρδο μπορεί να είναι πολύ ισχυρό και να προκαλέσει ερεθισμό.

Ψείρες και Ψύλλοι

Μπορούμε να απαλλάξουμε το σώμα από ψείρες και ψύλλους με βοτανικές μεθόδους, αλλά μόνο αν παράλληλα διατηρούμε μία σωστή διατροφή και πολύ αυστηρή υγιεινή.
Θα πρέπει να υποβάλλουμε σε αγωγή ολόκληρο το περιβάλλον του παρασίτου, ακολουθώντας μια οικολογική προσέγγιση.
Αν δεν προσέξουμε τον τρόπο ζωής μας, τα βότανα από μόνα τους δε θα είναι αρκετά ισχυρά και ο μοναδικός τρόπος για να απαλλαχτούμε από τα παράσιτα θα είναι να καταφύγουμε στα φάρμακα.
Οι ψείρες μπορούν να αντιμετωπιστούν με έλαιο Γλυκάνισου, Σάσσαφρου ή Κουασσίας (το έλαιο Σάσσαφρου είναι το πιο αποτελεσματικό).
Για εξωτερική χρήση, αναμείξετε ένα μέρος ελαίου Σάσσαφρου με δύο μέρη Ελαιόλαδου, τρίψτε με αυτό τα μαλλιά και το δέρμα του κρανίου, και μετά χτενίστε τα μαλλιά με ψιλή χτένα για να απομακρύνετε τις νεκρές ψείρες και τα αβγά.
Επαναλαμβάνετε καθημερινά αυτή τη διαδικασία μέχρι που τα μαλλιά να καθαρίσουν εντελώς από ψείρες και αβγά.

Ψώρα

Αυτό το μικρό ζωύφιο είναι πολύ επίμονο και πρέπει να αντιμετωπίζεται με μεγάλη προσοχή και αυστηρότατη υγιεινή.
Τα στρωσίδια του κρεβατιού πρέπει να βράζονται μετά από κάθε χρήση, και σε ακραίες περιπτώσεις να καίγονται.
Για εξωτερική αγωγή, πρέπει να χρησιμοποιούμε συχνά ένα ισχυρό αφέψημα Χρυσανθέμου του κοινού σε άφθονες ποσότητες (ή το προσθέτουμε στο μπάνιο ή πλένουμε συχνά το σώμα με αυτό, με ένα σπόγγο).
Για μερικές μέρες μετά την εξαφάνιση της ψώρας πρέπει να λαμβάνονται εσωτερικά πικρά και νευροτονωτικά.
Αυτά θα βοηθήσουν τον οργανισμό να επανέλθει σε μια κατάσταση ισορροπίας.
Για το σκοπό αυτό ιδανικά βότανα είναι η Γεντιανή και η Σκουτελλάρια, μπορείτε όμως να επιλέξετε όποιο είναι πιο κατάλληλο για το συγκεκριμένο άτομο.


Πηγή
Κάποιες επιπλέον πολύ σημαντικές προτάσεις είναι:
- Κομπρέσες με άργιλο στην περιοχή του υπογάστριου ή και αργιλούχο νερό (άργιλο διαλυμένο σε νερό από βραδύς και πίνεται νηστικός)ή και κλύσμα με άργιλο
Ομοιοπαθητικό φάρμακο Cina
Η κρέμα κολοκύθας με κολοκύθα, κρεμμύδι, σκόρδο, καρότο, ρίγανη και το κολίαντρο έχει αντιπαρασιτική δράση.
Τα πασατέμπους επίσης έχουν αντιπαρασιτική δράση.
Τέλος, επειδή το ανοσοποιητικό μας σύστημα πρέπει να παραμείνει δυνατό, παίρνουμε και Εχινάκια σε οποιαδήποτε μορφή θέλουμε.
Μωυσής


ΠΗΓΗ: Απαλλαγείτε από τα παράσιτα στο σώμα σας με Διατροφή. http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/11/blog-post_5528.html#ixzz2BCAgPffU

25


Παράσιτα: Παράσιτα είναι όλοι οι παθογόνοι μικροοργανισμοί - ιοί, μύκητες, βακτηρίδια, χλαμίδια και σκουλήκια, οι οποίοι ζουν εις βάρος του ξενιστή, τρώνε την τροφή του, τις βιταμίνες, τα μέταλλα και τα άλατά του, τη σάρκα, τα όργανά του. Αποβάλλουν περιττώματα και τοξίνες. Ζουν στα έντερα, στο στομάχι, στο αίμα, στο συκώτι, στα πνευμόνια, στα νεφρά, στον εγκέφαλο, στα μάτια, στους μυς, στο δέρμα κ.α. (βλ. Εγκυκλοπαίδεια Δομή).
Υπολογίζεται, ότι στον κόσμο υπάρχουν περίπου 50 χιλιάδες είδη παρασίτων, τα οποία έχουν μέγεθος που ξεκινάει από πολύ μικροσκοπικά και φτάνουν μέχρι και 15 μέτρα.
Σύμφωνα με Αμερικανούς επιστήμονες Δ. Μπαουτον και Α. Φόστερ (1957) 55 εκατομμύρια χοίροι στις Η.Π.Α. είχαν μέσα τους περίπου 550 εκατομμύρια ασκαρίδες (σκουλήκια), το βάρος των οποίων ήταν περίπου 4.800.000 κιλά.
Στα μέσα του 20 αιώνα ο προφέσορ Μ. Νεβεδόμσκι υποστήριζε, ότι η ογκολογία είναι μέρος της παρασιτολογίας.
Η μικροβιολόγος Τ.Γ. Σβήτσγιεβα έχει κάνει ανακάλυψη, η οποία καταχωρήθηκε ως πατέντα ΝΚ-427 «Οι δυνατότητες της τριχομονάδας να «μετατρέπεται» σε κακοήθες κύτταρο» και τεκμηριώνει, ότι οι κακοήθεις όγκοι είναι το σύνολο μονοκυτταρικών παρασίτων της τριχομονάδας στην «καθιστική» κατάσταση. Καρκίνος είναι μια μολυσματική παρασιτική ασθένεια και η αρχή της είναι η τριχομονάδα (και εμείς διαβάζουμε, ότι στον κόλπο των βοοειδών και στη μήτρα τους υπάρχουν αστρονομικοί αριθμοί των τριχομονάδων).
Και το AIDS είναι όταν κάποιος είχε πολλά παράσιτα στον οργανισμό, και τα 12 είδη «μπήκαν» τελευταία, είναι παράσιτο μέσα στο παράσιτο και η «βασίλισσα» των παρασίτων - η τριχομονάδα.
Όπως υποστηρίζει ο δόκτωρ Άνταλ Μαξ «Το AIDS δεν είναι θανατηφόρα ασθένεια. Είναι μπίζνες του θανάτου».

Βασικές αιτίες που προκαλούν όλες τις μολυσματικές και μη ασθένειες
Ή πρώτη και βασική αιτία η οποία προκαλεί όλες τις μολυσματικές και μη ασθένειες είναι η λάθος διατροφή, βασισμένη στην κατανάλωση ζωικών τροφών, όπως κρέατα, ψάρια, αυγά, γαλακτοκομικά, οι οποίες είναι εξαιρετικά δυσκολοχώνευτες και ακατάλληλες τροφές όχι μόνο για τους ανθρώπους, αλλά και για σαρκοβόρα ζώα, διότι η πέψη γίνετε με μεγάλη δυσκολία και δεν αφομοιώνεται μέχρι τέλος.


http://www.ftiaxno.gr/2010/06/blog-post_07.html


Απαλλαγείτε από τα παράσιτα στο σώμα σας με Διατροφή.

Το διαβάσαμε από το: Απαλλαγείτε από τα παράσιτα στο σώμα σας με Διατροφή. http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/11/blog-post_5528.html#ixzz2KbvXj0N3
26
Ευτυχώς που υπάρχουν και οι βλάκες! Χάριν στους βλάκες επιβιώνουν οι διάφοροι έξυπνοι... :D

27
Την δέχομαι την τοποθέτηση σου. Αυτό θα το πετυχαίνουμε ολόενα και περισσότερο, όσο προχωρούμε στην βαθύτερη κατανόηση του εαυτού μας. Τα ζώα όμως, τα οποία βρίσκονται πολύ κοντά στην εξελικτική βαθμίδα της φύσης του ανθρώπου, πρέπει να τα θεωρούμε αδέλφια μας. Είναι σωστό να γινόμαστε αδελφοκτόνοι? Μάλλον όχι...

Αλλά και από επιστημονικής πλευράς να το δούμε(συμβατική επιστήμη) το κρέας προερχόμενο από τους ανωτέρω οργανισμούς, είναι ένα θανατηφόρο δηλητήριο για τον ανθρώπινο οργανισμό, υπεύθυνο για τις σοβαρότερες ασθένειες του ανθρώπου, όπως πλέον ομολογούν και παραδέχονται τελικώς και οι πιο <<συστημικοί>> γιατροί των φαρμακοβιομηχανιών και της εμπορευματοποιημένης ιατρικής. Δεν θα επεκταθώ περισσότερο( τοποθετήθηκα παλαιότερα για το συγκεκριμένο θέμα). Όμως, αν ήταν μια φυσική διατροφή, θα έκανε κακό στον άνθρωπο? Η προσωπική και φτωχή, για τα συμπαντικά δεδομένα , λογική μας, απαντάει ότι δεν θα έβλαπτε. Όμως...ΒΛΑΠΤΕΙ! Οπότε, αφού βλάπτει, δεν πρέπει να συναινούμε στην δολοφονία των ζώων.

28
Και εμείς δεν θέλουμε τίποτα να σβηστεί από αυτά που γράψαμε και δημοσιεύσαμε.

Μας αρέσει να εκφραζόμαστε και όχι να κρυβόμαστε.

Και αν κάναμε κανα λάθος ξέρουμε να το δικαιολογήσουμε και όποιος κατάλαβε-κατάλαβε...Η αμάθεια και υποκρισία, βαραίνει αυτούς που αρέσκονται στην συστηματική διαφήμιση τους.29
Τρώνε σκυλιά γιατί πεινάνε...
Τα γουρούνια, τις κότες, τα κουνέλια, τα ελάφια, τα ζαρκάδια, τα μοσχαράκια, τα προβατάκια1, πως τα τρώμε?
Αυτά δεν είναι ζώα? Τι σκύλος, τι πρόβατο... ζώο το ένα, ζώο και το άλλο...

Κτήνος όμως και ο άνθρωπος...


Πολύ εύστοχη η επισήμανση σου, καλή μου φίλη...Και όσο ο άνθρωπος δεν λέει να λογικευτεί επιτέλους πάνω σε αυτά τα θέματα, πάντοτε θα είναι υποκείμενος στην θέληση της μοίρας και των τιμωριών ή μάλλον ισορροπιών που θέλει να επιβάλλει, πάντοτε κατά θεία πρόνοια.

Η χώρα μας και οι πολίτες, απόρροια βαθειάς πολιτιστικής παράδοσης, οφείλουν να μην επιτρέπουν να υπάρχουν φαινόμενα τριτοκοσμικών καταστάσεων.


30
Facebook: Είσαι μέσα; Πρόσεχε! – Τίποτα δε σβήνει – Δείτε τι έπαθαν Έλληνες χρήστες…
http://www.inews.gr/263/Facebook-eisai-mesa-proseche--tipota-de-svinei--deite-ti-epathan-ellines-christes.htm


Η ημερίδα για την ασφαλή πλοήγηση στο internet έδωσε την ευκαιρία στον προϊστάμενο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλη Σφακιανάκη να διηγηθεί απίστευτες ιστορίες για το πως χρησιμοποιούν κακοποιοί το Facebook εκμεταλλευόμενοι την άγνοια εκείνων που σερφάρουν.
-Πόσοι γνωρίζουν τους όρους χρήσης του Facebook; Ότι, δηλαδή, οι όροι μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση; Ή ότι το Facebook αποποιείται τα πνευματικά δικαιώματα;

 Πρέπει να γνωρίζετε πως ό,τι αναρτάται στο Facebook, μοιράζεται με άλλους. Και όποιος νομίζει ότι μπορεί να διαγράψει το λογαριασμό, σφάλλει. Ο λογαριασμός δεν διαγράφεται, αλλά απενεργοποιείται».
- Μιλώντας για τους κινδύνους της βιομηχανικής κατασκοπείας, ο κ. Σφακιανάκης ανέφερε: «Έχω δει ανθρώπους να καταρρέουν μπροστά μου, έχοντας υποστεί ανυπολόγιστες ζημιές. Σας διαβεβαιώ όμως, ότι είμαστε και θα εξακολουθήσουμε να είμαστε ο φόβος και ο τρόμος των κακόβουλων. Και καλούμε τους επιχειρηματίες, που διαβάζουν στο Διαδίκτυο συκοφαντικά και εκβιαστικά δημοσιεύματα, να έρχονται στην υπηρεσία δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος. Πρέπει να γνωρίζουμε ότι όποιο αρχείο δημοσιεύεται στο Διαδίκτυο παραμένει για πάντα».
Χαρακτηριστικές περιπτώσεις :
- Επιχειρηματίας διέθετε ένα laptop, μέσω του οποίου πραγματοποιούσε το σύνολο των συναλλαγών του. Κάποιος υπάλληλος εγκατέστησε ειδικό πρόγραμμα στο φορητό υπολογιστή, το οποίο έστελνε όλες τις συνομιλίες (ηλεκτρονικές και μη) σε servers στο εξωτερικό.
- Καθηγητής που είχε οικονομικές διαφορές με εταιρεία στην Αγγλία, εισέβαλε στη βάση δεδομένων της και κατάφερε να αλλάξει τη χρηματιστηριακή τιμή της μετοχής, προκαλώντας ανυπολόγιστη ζημιά στην εταιρεία.
- Σε δημόσια αρχή, άγνωστο άτομο έπαιρνε την ηλεκτρονική αλληλογραφία του προέδρου και απαντούσε εξ ονόματός του.
- Περίπτωση μεγάλου επιχειρηματία. «Eίχε αναρτήσει στο Facebook ότι θα πάει στη Μύκονο 10-20 Αυγούστου. Ακριβώς στις 11 Αυγούστου μπήκε ο διαρρήκτης σπίτι του και έφυγε στις 19!».
- Οι εισπρακτικές εταιρείες κάνουν χρήση του Facebook. «Στέλνουν καλλίγραμμες κοπέλες από εισπρακτικές εταιρείες που προσεγγίζουν τους οφειλέτες, μέσω Διαδικτύου. Γι’ αυτό προσέχουμε από ποιους λαμβάνουμε αιτήματα φιλίας»

Σελίδες: 1 [2] 3 4 ... 12