Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - Rose

Σελίδες: 1 ... 385 386 [387] 388 389 ... 394
5791
Αγαπητή Try,

έτσι και αλλιώς θα είμαστε μαζί, και όταν ελαφρύνει το πρόγραμμά σου, είσαι πάντα ευπρόσδεκτη να επιστρέψεις στην συντονιστική ομάδα, μια και οι απόψεις σου μας είναι πολύτιμες.

Με τις καλύτερες ευχές για Βαθειά Γαλήνη

5792
Αγαπητοί φίλοι,

σας ενημερώνουμε για την σημερινή διακοπή λειτουργίας του φόρουμ μας λόγω τεχνικού προβλήματος.

Ευχαριστούμε θερμά τον τεχνικό Administrator του φόρουμ Fr. Κανένα, καθώς επίσης και την πολύτιμη συμβολή της Sr. Διοτίμα, που είναι πάντα δίπλα μας σε κάθε δύσκολη στιγμή να μας προσφέρει τα φώτα και την αγάπη της.

Η Ροδοσταυρική μας παρέα είναι έτοιμη και πάλι να συνεχίσει το έργο της προς την αναζήτηση του Φωτός, της Αγάπης, και της Αλήθειας.  Γέννοιτο! 

Με τις καλύτερες ευχές για Βαθειά Γαλήνη

5793
Αλχημεία / Απ: Φιλοσοφική Λίθος!
« στις: Ιούνιος 09, 2007, 08:44:14 »
Αγαπητέ Frater Immortal,

θα ήθελα πολύ να μας εξηγήσεις σε ποιο πείραμα αναφέρεσαι...  :) και επίσης να μας το περιγράψεις, μια και δεν υπάρχουν πλέον μυστικά από κανέναν, και όλα βρίσκονται υπό το Φως του Υδροχοϊστικού ρεύματος για να ξεκαθαρίσουν...

Το γνωστό "Αλχημικό πείραμα", παραγωγής "Αλχημικού χρυσού", και όχι πραγματικού χρυσού, περιγράφεται και σε ένα από τα βιβλία του Stanislas De Guaita, "Το πρόβλημα του κακού στο αστρικό πεδίο".

Ουσιαστικά αποτελεί μία ένωση Θείου (Αφροδίτη) και Υδράργυρου (Ερμή), δηλαδή Θειούχο Υδράργυρο ('Aλας-Φιλοσοφική λίθος-Ερμαφρόδιτο).

Σύμφωνα επίσης και με τον Αλχημικό γάμο του Κρίστιαν Ροζενκρόιτς, αποτελεί το πάντρεμα του 'Ανιμους και της 'Ανιμας, του 'Ηλιου και της Σελήνης, του αρσενικού και του θηλυκού, της λογικής και του συναισθήματος, του συνειδητού και του υποσυνειδήτου, και όλων των εσωτερικών δίπολων, ή σταυρών, με αποτέλεσμα την Εναρμόνιση, δηλαδή το Ρόδο.

Είναι αξιοσημείωτο μάλλιστα, πως κατά την διάρκεια του πειράματος, η λίθος αλλάζει χρώματα ανάλογα με την φάση εξέλιξής της, και αλληγορικά αντιστοιχεί στις σφαίρες της Καμπάλας, μέχρι να φτάσει στην Ολοκλήρωση ή απλά στην Τελείωση.

Το παραγόμενο του πειράματος είναι Θειούχος Υδράργυρος και όχι Χρυσός, λόγω του ότι στο εξελικτικό επίπεδο που βρισκόμαστε, δεν μπορούμε ποτέ απόλυτα εμείς οι άνθρωποι να τελειοποιήσουμε την Χρηστότητα, αλλά μόνο να την προσεγγίσουμε.

Με τις καλύτερες ευχές για Βαθειά Γαλήνη

5794
Αλχημεία / Απ: Φιλοσοφική Λίθος!
« στις: Ιούνιος 08, 2007, 19:18:05 »
Αγαπητέ Frater Immortal,

η Φιλοσοφική Λίθος, και το Ελιξίριο της Ζωής, αποτελούν αλληγορικές έννοιες, που αντιπροσωπεύουν την μέγιστη κατανόηση και συναισθηματική ωριμότητα που θα μπορούσε να πετύχει ο άνθρωπος. Σε εκείνο το στάδιο ο άνθρωπος γίνεται Σοφός, Γνώστης της Αλήθειας, Ψυχικά Δυνατός, Αγωνιστής του Δικαίου, Ανθρωπιστής, και επομένως είναι καταλύτης μεταστοιχείωσης οποιουδήποτε γεγονότος ή ψυχισμού από αρνητικό σε θετικό, μέσα στα όρια των φυσικών νόμων.

Με τις καλύτερες ευχές για Βαθειά Γαλήνη

5795
Αλχημεία / Απ: Ο αθάνατος Ταξιδιώτης
« στις: Ιούνιος 08, 2007, 18:57:15 »
Αγαπητέ Frater Immortal,

καταρχήν θα ήθελα να σε καλωσορίσω και εγώ με την σειρά μου, και εύχομαι να βρεις αυτό που επιθυμείς ανάμεσά μας.  Το θέμα της υλικής αθανασίας που έθιξες με αγγίζει ιδιαίτερα, μια και εγώ είχα πέσει θύμα τέτοιων θεωριών στο παρελθόν, και έφερα σε κίνδυνο την ζωή μου.

Το συμπέρασμά μου, μετά από επίπονη και επικίνδυνη έρευνα, είναι πως δεν υπάρχει υλική αθανασία, οι Ροδόσταυροι ποτέ δεν πρέσβευαν κάτι τέτοιο, και αν απλώνονται τέτοιες φήμες, είναι λόγω άγνοιας, εντυπωσιασμού, ή καθαρά απάτης.

Με τις καλύτερες ευχές για Βαθειά Γαλήνη
5796
αφού ο Υλισμός στοχεύει στην ύλη και στην Ηδονή δεν είναι ένα και το αυτό? Δηλαδή, τι θα πούμε? Ο Υλισμός ναι μεν στοχεύει στην Ηδονή αλλά ισούται με το Πνεύμα? Απλή συνεπαγωγή είναι.

Αγαπητέ Fr. Avaris,

οι λέξεις είναι σύμβολα που πάνω τους συνδέουμε ο καθένας μας διάφορα συναισθήματα και πεποιθήσεις, και ίσως πραγματικά, αρκετές φορές, διαφορετικά ο καθένας μας, όπως θα συμφωνήσω με τον Αγαπητό LordPayens.

Ουσιαστικά οι λέξεις είναι εργαλεία έκφρασης της ψυχής μας, και πολλές φορές τις ίδιες λέξεις θα μπορούσαμε να τις χρησιμοποιήσουμε τελείως διαφορετικά, και να επικοινωνήσουμε ένα εντελώς διαφορετικό μήνυμα, συνάρτησης πάντα της ψυχολογικής μας διάθεσης και της τελικής μας πρόθεσης.

Η ηδονή για μένα είναι ευχαρίστηση, ικανοποίηση, απόλαυση.  Επειδή οι άνθρωποι είμαστε και σώμα και πνεύμα και ύλη και ενέργεια, υπάρχει και υλική - σωματική απόλαυση μέσω των πέντε αισθήσεων αλλά και ψυχική - συναισθηματική απόλαυση μέσω των ψυχικών μας κέντρων.

Πολλοί από εμάς σίγουρα θα αισθανθήκαμε ευχαρίστηση ή καλύτερα συγκίνηση όταν αντικρίσαμε ένα ηλιοβασίλεμα, όταν διαβάσαμε ένα όμορφο ποίημα, όταν αντικρίσαμε έναν πανέμορφο πίνακα, όταν εκστασιαστήκαμε σε κοινωνία με την ιερότητα μέσα μας, ή όταν γίναμε μάρτυρες μιας ηρωικής πράξης ανθρωπιάς.

Τη λέξη ηδονή, συνήθως την συνδέουμε περισσότερο με τα υλικά μας πάθη, και τις λέξεις συγκίνηση, αγαλλίαση, νιρβάνα, συναισθηματική έκσταση, με την Ψυχή.

Όμως και το σώμα μας και το πνεύμα μας απολαμβάνει, και στόχος μας είναι πραγματικά να ανυψώσουμε την απόλαυση και την ικανοποίηση πέραν του υλικού επιπέδου, σε όλο και υψηλότερες σφαίρες, μέχρι που να προσεγγίσουμε την Κοσμική Συνείδηση, μία ολοκληρωμένη κατανόηση των ανθρώπινων εμπειριών, φέροντας μία αδελφοποιό ενέργεια μέσα μας, που αφυπνίζει και ενώνει όλη την πλάση.

Η απόλαυση ή η ικανοποίηση αποτελεί πάντα μία ένδειξη, ότι πράττουμε το σωστό απολύτως, εφόσον οι σκέψεις και οι ενέργειες μας, δεν καταλήγουν σε πάθος ή βλάπτουν τον πλησίον μας, αλλά προάγουν μία ανθρωπιά, μία ευγνωμοσύνη και μία εκτίμηση για την ζωή και στην πνευματική αλλά και στην υλική της διάσταση.

Με τις καλύτερες ευχές για Βαθειά Γαλήνη

5797
Αγαπητοί φίλοι,

το Ροδοσταυρικό μας Φόρουμ μεγαλώνει κάθε μέρα και πιο πολύ, τα μηνύματα μας αυξάνονται ταχύτατα, καθώς και οι επισκέπτες που θέλουν να έρθουν σε κοινωνία μαζί μας.

Θα θέλαμε να ενθαρρύνουμε τους φίλους που γράφονται ως μέλη, αλλά δεν γράφουνε, να αρχίσουν να γράφουν, έτσι ώστε να έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε και να μοιραστούμε τις απόψεις μας, τις κατανοήσεις μας, και να πλουτίσουμε όλοι μαζί πνευματικά.

Για τον λόγο αυτόν η Διαχείριση, ορίζει 4 συντονιστές, που θα επιβλέπουν το Φόρουμ, για να βοηθήσουμε τους επισκέπτες μας να αισθανθούν πιο άνετα ανάμεσά μας, να ενθαρρύνουμε τις συζητήσεις, αλλά παράλληλα θα είναι οι φύλακες του Φόρουμ, έτσι ώστε να κρατάμε ένα υψηλό, γαλήνιο, αλλά και με σεβασμό επίπεδο επικοινωνίας, όπως θα ταίριαζε σε ανθρώπους που θέλουν να λέγονται πνευματικοί αναζητητές του Φωτός. 

Η Διαχείριση, κρίνοντάς τους άξιους, για την ζωντάνια που φέρανε στο φόρουμ, με τα μηνύματά σας, τον χρόνο που επενδύσανε, το μεράκι, αλλά και το όραμα τους, απονείμει το ρόλο του Συντονιστή, στη Try, τον Avaris, τον  Anon, και τον Κανένα, και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους. Ας είναι πάντα οι σκέψεις μας γαλήνιες, σοφές, συγκρατημένες, τα λόγια μας με σύνεση, και οι πράξεις μας γεμάτες αγάπη.

Με την στάση μας, την ωριμότητά μας, το ενδιαφέρον μας ας βοηθήσουμε όλοι μαζί, να κρατήσουμε αιώνια ζωντανό το πνεύμα της αναζήτησης, έτσι ώστε να προσεγγίζουμε κάθε μέρα και όλο και περισσότερο Φως και μία βαθύτερη κατανόηση των υλικών και πνευματικών θεμάτων.

Με τις καλύτερες ευχές για Βαθειά Γαλήνη

5798
Αγαπητέ μου Typhon,

σε ότι εστιάζουμε στην ζωή μας αυτό καλούμε... Όταν λατρεύουμε την επιθετικότητα, γιατί να παραπονιόμαστε, όταν την δημιουργούμε;

Πραγματικά απορώ... Γιατί να παραπονιέται κάποιος όταν η ηχώ του σύμπαντος πετάει πίσω σε εκείνον τις πέτρες που συνεχώς στέλνει; Ίσως γιατί είναι δέσμιος του ασυνείδητου προγραμματισμού του, να βλέπει παντού εχθρούς και να βρίσκεται σε μία συνεχόμενη εμπόλεμη κατάσταση;...

Πάει καιρός, όταν έμπαινα σε κάποιο φόρουμ, και προκαλούσα όλο τον κόσμο εναντίον μου... Πώς τα κατάφερνα κάθε φορά... να επιβεβαιώνω το πιο πυρηνικό μου πιστεύω... πως ήμουν θύμα... πως οι άλλοι δεν με καταλάβαιναν, πως ήμουν από άλλο πλανήτη, άλλη κοινωνία... ήμουν διαφορετική... Ένα πολύ συχνό σενάριο στους εσωτεριστές... πιστεύω... να νιώθουν διαφορετικοί...

Η ψυχολογία έχει κατατάξει αυτήν την συμπεριφορά, σε δυσαρμονία με το αρσενικό μας αρχέτυπο... το πατρικό μας πρότυπο, την σχέση με τον πατέρα μας... Όταν λείπει το πατρικό πρότυπο, ο άνθρωπος δε μαθαίνει να υπακούει, δεν κάνει συμβιβασμούς, δεν επικοινωνεί ειρηνικά, και δημιουργεί εμπόλεμα σενάρια, για να επιβεβαιώσει την αυτοαξία του, ακονίζοντας τα κριαρίσια κέρατα, ακονίζοντας τα σπαθιά του Άρη... 

Οι άνθρωποι με δυσαρμονία πατρικού προτύπου, στην ουσία είναι οι «εωσφορικοί», αυτοί που έχουν αντιδράσει στον Θεό, στον Πατέρα, στο σύστημα, αλλά και αυτοί που θα φέρουν το Φως...

Είναι οι κοινωνικοί επαναστάτες μας, οι πρωτοπόροι της κοινωνίας μας, αυτοί που θα φέρουν την νέα Ιδέα, την νέα Γραμμή, γιατί δεν δέχονται το σύστημα όπως είναι, αλλά παλεύουν να το αλλάξουν....

Παντού βρίσκουν λάθη να διορθώσουν, εστιάζουν στα λάθη, στα bugs του προγράμματος, στα δεσμά του matrix, εστιάζουν στο αρνητικό, έτσι ώστε να μετατραπεί μια μέρα σε θετικό... και η σκλαβιά σε Ελευθερία...

Εφόσον κατανοηθεί το βασικό τρίγωνο (Πατέρας, Μητέρα, Παιδί) και η μεταξύ τους σχέση, ο κάθε αρνητικός προγραμματισμός, πλέον διαχειριζόμενος, μπορεί να μεταστοιχειωθεί σε ψυχική αρμονία, και ειρηνική επικοινωνία...

Με τις καλύτερες ευχές για Βαθειά Γαλήνη

5799
Καλοσώρισες Ανατολικώς,

στο Ροδοσταυρικό μας Φόρουμ. Από το πρώτο σου μήνυμα κιόλας διαβλέπω το "Χέρι Ελπίδας" και είναι χαρά μας να σε έχουμε μαζί μας...

Με τις καλύτερες ευχές για Βαθειά Γαλήνη

5801
Είθε η Αγάπη να βασιλεύει στις καρδιές των ανθρώπων... Γένοιτο!   ;)

5802
Εγώ δεν είμαι εσωτεριστής. Η τεχνική αυτή που περιγράφει η φίλη Sr. Try μου θυμίζει λιγάκι Αστρική Επίθεση όμως. Γιατί δυναμώνει άραγε;

Αυτό που λές αγαπητή Sr Rose777 ότι "διαγράφουμε το γεγονός σαν να μην υπήρξε ποτέ" στην ψυχολογία ονομάζεται Repression. Δηλαδή αποστολή υλικού στο ασυνείδητο επειδή δεν μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε/αντικρύσουμε. Αυτή η καταπίεση με τον καιρό οδηγεί σε νευρωτικές συμπεριφορές. Τίποτα δεν διαγράφεται, που να πάει άλλωστε; Κάπου πρέπει να πάει...

Αγαπητέ Typhon,

κάθε φαντασία μας δεν είναι αστρική επίθεση, και σίγουρα δεν σκοτώνει... Αν οι άνθρωποι κατείχαν την δύναμη της αυτόματης υλοποίησης μέσω του αστρικού... η ανθρωπότητα δεν θα υπήρχε... σήμερα... Η φύση δεχόμενη καθημερινά, τόνους αρνητικών σκέψεων και συναισθημάτων μας, γνωρίζει να μας προστατεύει...

Αγαπητέ Κανένα,

στόχος του εσωτεριστή είναι να μεταστοιχειώσει τα πάθη του σε κατανόηση, και σιγά σιγά, γίνεται εγκρατής, εκπαιδεύεται να είναι ειρηνιστής, μια και έχει μάθει διαμέσω του "νόμου της ανταποδοτικότητας", πως "ότι σπέρνουμε, θερίζουμε", και πως η βία και η επιθετικότητα, επιστρέφουν πάντα στον αποστολέα... Έτσι απλά δεν δίνει τροφή, και απλά αγνοεί (διαγράφει) οποιοδήποτε γεγονός που θα τάραζε τον ψυχισμό του, ή αποφεύγει οποιοδήποτε παιχνίδι κάποιας ανώριμης συνείδησης, που προσπαθεί να καταξιωθεί δια της βίας...

Είναι λυπηρό πόσα αιματηρά πειράματα χρειάζεται να πράξει ο άνθρωπος, μέχρι να κατανοήσει το μάθημα της βίας, και να επιλέξει την Ειρήνη...

Η αρμονία και η γαλήνη ας κατοικήσει στις καρδιές των ανθρώπων... Γένοιτο!

5803
Αγαπητέ Typhon,

συμφωνώ μαζί σου πως η βία παραμένει ένα αναγκαίο αμυντικό εργαλείο όσο υπάρχουν θηρία... γύρω μας... όμως από την πεποίθησή σου, που με τόση θέρμη υποστηρίζεις...

Ότι δηλαδή η βία είναι απαραίτητη για την εξέλιξη.

καταλαβαίνω πως θα θεωρούσες απαραίτητο να σε βιάσουν για να εξελιχθείς... έτσι δεν είναι;
Είναι και αυτό μία επιλογή... αν και όχι η εξυπνότερη θα έλεγα... :D
Υπάρχει και μία νέα εφεύρεση εδώ και κάτι χιλιάδες χρόνια... που λέγεται "παιδεία"
  ;)

Οι σκέψεις και ιδέες μας προδιαγράφουν το μέλλον των παιδιών μας.[/color]

5804
Αγαπητή μου Sr. Try,

αν και ο καθένας μας βιώνει διαφορετικά τις τεχνικές εκτόνωσης του θυμού, και υπάρχουν τόσες πολλές να επιλέξουμε, που μπορεί να μας ταιριάζουν ακόμα καλύτερα… παρόλα αυτά, είναι σημαντικό, δια του οραματισμού, να εστιάζουμε στην εκτόνωση και όχι στην διόγκωση.

Ο εσωτερικός διάλογος είναι αναγκαίος όσο διεκδικούμε το δίκιο μας.  Από κάποια στιγμή όμως και μετά, λιγοστεύουν οι στιγμές που θιγόμαστε, και αυτόματα διαγράφουμε το γεγονός... σαν να μην υπήρξε ποτέ, σαν να μην έγινε ποτέ... Η επιτυχία στην επικοινωνία μας, είναι άμεσα εξαρτώμενη, από την αυτοαξία μας.

Με τις καλύτερες ευχές για Βαθειά Γαλήνη

5805
Αποσυμβολισμός / Απ: "Καλό και Κακό"!
« στις: Μάιος 14, 2007, 15:57:07 »
Σύμφωνα λοιπόν με το ανωτέρω σχήμα, οι εκδηλώσεις του κακού (τα καμπαλιστικά κλίφοτς) προέρχονται από την αριστερή-θηλυκή πλευρά του δέντρου και είναι αντιδιαμετρικά αντίθετα από τη δεξιά-αρσενική-θετική πλευρά του δέντρου. Έτσι, η αρχική υπόσταση του θεού (αυτό που καμπαλιστικά ονομάζεται "Ein Sof"), διαμορφώνεται από τις 10 εκπορεύσεις-σεφιρόθ, τα οποία αξιολογούνται ανάλογα με το που βρίσκονται.

Αγαπητέ Fr. Anon,

η αριστερή στήλη μπορεί να αναφέρεται ως αρνητική και η δεξιά ως θετική, αλλά νομίζω ότι είναι λανθασμένη ερμηνεία να αποδώσουμε τα κλιφόθ στην αριστερή στήλη... Τα κλιφόθ (αστρικά κελύφη) από ότι γνωρίζω είναι οι αρνητικές ιδιότητες όλων των σφαιρών (σεφιρόθ)...

Το δέντρο της Καμπάλας, το οποίο ονομάζεται και Δέντρο του Γνώσης του Καλού και του Κακού, ή Δέντρο της Ζωής, φέρει πολλές ερμηνείες, και ουσιαστικά αποτελεί την κορυφή του εσωτερισμού, και των απόκρυφων επιστημών, που κληρονομήσαμε από το μακρινό μας παρελθόν...  Αποτελεί μία κοσμοθεωρία, βασισμένη στο ηλιακό μας σύστημα, και κατά την Ορφική μας παράδοση αναφέρεται περισσότερο ως καράβι (η αργώ) παρά δέντρο, σύμφωνα με την εβραϊκή παράδοση... Στην Αρχαία Ελλάδα όμως, στόλιζαν με χρωματιστές μπάλες και δέντρα και καράβια, όπως και σήμερα...

Οι ερμηνείες της Καμπαλά, Κα (σώμα), Μπα (ψυχή), Λα(πνεύμα), είναι πάρα πολλές.  Κάθε εσωτεριστής δίνει και την δική του κατάθεση, που αποτελεί μία "εν συντομία" περιγραφή του Κοσμικού Σχεδίου, των συμπαντικών νόμων της Δημιουργίας, και κυριολεκτικά έναν χάρτη Θέωσης του ανθρώπου... πως δηλαδή ο υλικός άνθρωπος θα ανεβεί μία-μία τις σφαίρες της δημιουργίας, θα κατακτήσει την θετική ιδιότητα της κάθε σφαίρας (σεφιρόθ) και θα κυριαρχήσει στην αρνητική της ιδιότητα ή κέλυφος (κλιφόθ), κυριαρχόντας στην υλική του διάσταση, και προσεγγίζοντας την Πνευματική.

Μία ερμηνεία της Καμπάλα είναι και η ακόλουθη, κατά τον Fr. Ορφέα, η οποία αποτελείται από 12 σφαίρες, και όχι 11, σύμφωνα με την παλιά μας έκδοση. Για όσους δεν έχουν οικειότητα με την Καμπάλα ή την βλέπουν πρώτη φορά... ο δρόμος αρχίζει από την Γη μας, και περνώντας έναν-έναν τον κάθε πλανήτη και τον ήλιο μας, καταλήγει στον Πλούτωνα, τον πιο μακρινό πλανήτη του ηλιακού μας συστήματος, ο οποίος ονομάζεται και Νέα Γη.  Απολαύστε την...

    Σφαίρα / Περιγραφή / Πνευματική Εμπειρία / Προτέρημα / Μειονέκτημα / Κόσμος

00. Πλούτωνας/Στέμμα/Η Θέωση, η νέα Γη/Η απόλυτη Eνότητα, η Oλοκλήρωση/Η απόλυτη διάλυση/Πνευματικός
0. Ποσειδώνας/Η άβυσσος/Η Γνώση του Καλού και του κακού/Η Γνώση/Η πλάνη/Πέρασμα
1. Ουρανός/Σοφία/Η θέα του θεού/Σοφία/Λάθος/Πνευματικός
2. Κρόνος/Κατανόηση/Όραμα της θλίψης/Εσωτερική Σιγή/Απληστία/Πνευματικός
3. Χείρωνας/Ίαση/Όραμα της Κοσμικής Συνείδησης/Ίαση σώματος και πνεύματος/Ασθένεια/Πέρασμα
4. Δίας/Έλεος/Όραμα της Αγάπης/Έλεος/Δογματισμός, Φανατισμός/Νοητικός
5. Άρης/Δύναμη/Όραμα της Δύναμης/Δράση, Θάρρος, Δικαιοσύνη/Σκληρότητα, καταστροφή/Νοητικός
6. Ήλιος/Ομορφιά/Όραμα της Αρμονίας, μυστήριο σταύρωσης/Αφοσίωση στο Έργο/Υπερηφάνεια, Αλαζονεία/Πέρασμα
7. Ερμής/Δόξα/Όραμα της Δόξας/Ειλικρίνεια/Ψέμα/Αστρικός
8. Αφροδίτη/Νίκη/Όραμα της Ομορφιάς/Ανιδιοτέλεια, Εγκράτεια/Λαγνεία/Αστρικός
9. Σελήνη/Θεμέλιο/Όραμα των Νόμων του Σύμπαντος/Ανεξαρτησία/Τεμπελιά/Πέρασμα (αιθερικός)
10. Γη/Βασίλειο/Όραμα του Φύλακα ‘Αγγέλου/Διάκριση/Αδράνεια,φιλαργυρία/ΥλικόςΗ Μυστική Καμπάλα της Dion Fortune, αποτελεί ένα από τα καλύτερα βιβλία εντρύφησης στην Καμπάλα, που γνωρίζω.


Σελίδες: 1 ... 385 386 [387] 388 389 ... 394