Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - Rose

Σελίδες: 1 2 [3] 4 5 ... 394
31
Πριν 200 000 χρόνια ξεκίνησαν όλα από το Αιγαίο
https://www.youtube.com/watch?v=Cvdrb-qIRlk&feature=youtu.be

33
https://secure.avaaz.org/el/petition/marinatontigmailcom_Idrysi_Neas_Politikis_Kinisis_gia_tin_Diasosi_tis_horas/?cuYirnb

Σας ενημερώνουμε πως είμαστε στην τελική ευθεία να δημιουργηθεί Σωματείο, που θα έχει σκοπό την ίδρυση Νέας Πολιτικής Κίνησης, που θα βγει μέσα από το Λαό, να διασώσουμε την χώρα μας, από το κοινωνικό τέλμα που έχει επέλθει, να εξαθλιώνει όλους τους Έλληνες για τα Συμφέροντα, μιας κάστας...

Οσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν να πάρουμε την χώρα μας πίσω, σε μία Νέα Ελληνική Μεταρρυθμιστική Επαναστατική, Συμμετοχική ΙΣΟ-πολιτεία, να μου στείλετε το όνομα και το τηλέφωνο σας, έτσι ώστε να προχωρήσουμε σε μία Συλλογική Κίνηση, που θα Διασώσει την χώρα μας... δίνοντας βήμα σε όλους μας, να συμμετέχουμε με τις Ιδέες, τα Οράματα μας, πως θα θέλαμε την Πατρίδα μας, Ελεύθερη Πνευματικά και Κοινωνικά, όπου θα ζούμε όλοι μας Προστατευμένοι, με Ευημερία, και Πολιτισμική Ανάπτυξη.

Αναφερόμαστε σε μία Νέα Ελλάδα, όπου η Ανεργία θα είναι Μηδενική, θα καταργηθούν όλες οι παράνομες τραπεζικές χρεώσεις, οι τράπεζες θα εθνικοποιηθούν, ο κάθε Δήμος μέσω ΕΣΠΑ, θα προβεί σε Κοινοτικές Ενέργειες έτσι ώστε κανείς να μην έχει πρόβλημα επιβίωσης, και να υπάρχουν ανέσεις για όλους, δωρεάν πράσινη ενέργεια, ύδρευση, τηλέφωνο, ιντερνετ, κινητή τηλεφωνία, και βασική βιολογική διατροφή, έτσι ώστε κανείς να μην πεινάσει.

Προνοιακές δομές, θα προσφέρουν δωρεάν Υγεία, φυσικών θεραπειών, θα καταργηθούν από το Σύστημα Υγείας όλα τα χημικά δηλητήρια που φέρουν παρενέργειες, και θα αντικατασταθούν με φυσικές θεραπείες.

Το δημόσιο χρέος θα αποπληρωθεί, κόβοντας εθνικό χρήμα, και κλειδώνοντας ισοτιμία ευρώ και εθνικού χρήματος, φέροντας συνάλλαγμα στην χώρα, και όλη η επιχειρηματικότητα θα στηριχτεί να ξαναχτίσουμε την χώρα, από την αρχή με Νέα Ανθρωπιστική Κοινού Οφέλους Συν-δημιουργικότητα.

Εχουμε αρκετές Ιδέες να λύσουμε το Πρόβλημα της χώρας μας, στην ρίζα του, όμως σας καλούμε να Συν-δημιουργήσουμε όλοι μαζί με τις Ιδέες όλων, το Μέλλον της Αληθινής μας Μητέρας Ελλάδας, μίας Ελλάδας που θα νοιάζεται πραγματικά και μητρικά για όλα τα παιδιά της.

Αν Συμφωνείτε, στείλτε μου το όνομα σας, και το τηλέφωνό σας, και ότι δέχεστε να συμμετέχετε στο Πρότζεκτ Ιδρυσης Νέας Πολιτικής Κίνησης, που θα καταργήσει τον κομματισμό και τα κομματικά συμφέροντα, και θα Διασώσει όλους τους Έλληνες.

Αναμένουμε για να προχωρήσουμε σύντομα παρακάτω.

https://www.facebook.com/marina.tonti/posts/970257269813771

35
https://web.facebook.com/marina.tonti/posts/953382308167934

Αρχισε ο Πόλεμος...
Οταν βλέπω να ξεσηκώνονται οι Γιατροί, Ανακουφίζομαι...
Λέω δεν γίνεται να είναι όλοι τους Διανοητικά Ανάπηροι, και Διεφθαρμένοι? Κάπου εκεί ανάμεσα, θα υπάρχουν και Αληθινοί Ανθρωποι...

Ξεσηκωθείτε γιατί Χανόμαστε... Μας ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ...

Γιατροί εναντίον γιατρών για αμφισβήτηση του εμβολιασμού
http://healthmag.gr/post/9049/giatroi-enantion-giatrwn-gia-amfisbhthsh-toy-emboliasmoy36
Για δυνατό οργανισμό, και δυνατό ανοσοποιητικό έχουμε φέρει ήδη την Λύση... Υπάρχουν ήδη λύσεις να απαλλαχτούμε όλοι μας, από τον Ψευτο-Ιατρικό Εκβιασμό και τα Εγκλήματά τους.

https://web.facebook.com/marina.tonti/posts/953354101504088

https://www.rodokipos.com/products/olistiki-fysiki-agogi-gia-endynamosi-kai-apotoxinosi-toy-organismoy/

37
https://web.facebook.com/marina.tonti/posts/953345901504908

ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΑΜΕΣΑ...

ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΣΥΝ ΤΟΞΙΚΕΣ ΔΗΛΗΤΡΙΩΔΕΙΣ ΟΥΣΙΕΣ

ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΗΔΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΠΩΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΖΗΜΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ.

Ολοι οι Γονείς χωρίς καμία εξαίρεση, πρέπει να ξεσηκωθούν, και να ζητήσουν αποζημιώσεις για την ζημιά και την επικινδυνότητα, που έφεραν σε όλα τα παιδιά, από τους ακατάλληλους εμβολιασμούς, άλλα πιο λίγο, άλλα πιο πολύ, έμμεσα ή άμεσα, όλα έχουν πάθει ζημιά, για τους παρακάτω λόγους.

1. Ολα τα εμβόλια έχουν ακατάλληλες τοξικές ουσίες. 'Αλλα περισσότερο και άλλα λιγότερο, με αποτέλεσμα, να είναι ρώσικη ρουλέτα πoιο παιδί θα πάθει ανεπανόρθωτη ζημιά, ή ακόμα θα φύγει άδικα από τη ζωή, λόγω εμβολίου.

2. Σε βρεφικούς οργανισμούς, όπου το ανοσοποιητικό δεν είναι διαμορφωμένο να αντιδράσει κατάλληλα, εισχωρούν πολλαπλούς ιούς, τα αρρωσταίνουν, βάναυσα, με το ζόρι, στρεσάρουν τον οργανισμό τους, και στις περισσότερες περιπτώσεις έχουν αρρωστήσει αμέσως μετά το εμβόλιο της Ασθένειας.

ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ

Το Εμβόλιο είναι άχρηστο, αυτό που χρειάζεται το παιδί είναι ένα Δυνατό Ανοσοποιητικό Σύστημα, μέσω διατροφής, και Φυσικά Ακίνδυνα Αντιικά, που σήμερα τουλάχιστον από το Ροδόκηπο υπάρχουν.

Το Εμβόλιο ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΙ ΙΣΟΒΙΑ ΑΝΟΣΙΑ, αρρωσταίνει τις περισσότερες φορές και άμεσα τον φορέα, και μπορεί να αρρωστήσει ξανά και ξανά στην ζωή του. Είναι ΨΕΜΑ πως δεν θα αρρωστήσει ξανά, ίσα ίσα κουβαλάει την ΑΡΡΩΣΤΙΑ πλέον μέσα του, και ήδη του έχει κάνει ζημιά... όπως και στην περίπτωση του εμβολίου της Ηπατίτιδας, γίνεται φορέας Ιού Ηπατίτιδας μια ζωή. Νόσησαν και αρκετά παιδιά Νοσούν ακόμα, όσα έκαναν το εμβόλιο της Ηπατίτιδας με Ηπατίτιδα, τι δεν καταλαβαίνουμε? Επίτηδες...

Είναι μία Φαρμακευτική Προπαγάνδα, πως το Εμβόλιο είναι σημαντικό. Μας λένε ψέματα, και ταυτόχρονα, προσπαθούν να δημιουργήσουν μία Ανθρωπότητα, νευρολογικά και βιολογικά, αδύναμη να αντιδράσει για λόγους υγείας, εύκολη λία σε όλο το βρώμικο κύκλωμα διαχείρισης και διαιώνισης ασθενειών.

Αν θέλουμε να προστατέψουμε τα παιδιά μας, πρέπει να τα διδάσκουμε, από το Εκπαιδευτικό Σύστημα, πως να έχουν ένα δυνατό οργανισμό, ένα δυνατό ανσοποιητικό, να μην αρρωσταίνουν ποτέ, και πως να θεραπεύονται με φυσικό τρόπο.

Αυτή θα πρέπει να είναι η Βασική Παιδεία, πριν από οποιαδήποτε άλλη παιδεία, έτσι ώστε να προστατέψουμε την ζωή, που σήμερα απηλείται από ένα Κύκλωμα Εγκληματικών Συμφερόντων.

Πρέπει Απαντες οι Γονείς να Ενημερωθούν, για το Κίνδυνο που έφεραν όλα τα παιδιά, χωρίς καμία εξαίρεση, και Ολοι οι Γονείς, ακόμα και αν τα παιδιά, δεν έχουν πάθει ανεπανόρθωτες βλάβες, μπορούν να ζητήσουν Αποζημιώσεις από τις Φαρμακευτικές, γιατί σήμερα έχει επιβεβαιωθεί πως όλα τα εμβόλια, προκαλούν ζημιά στα παιδιά μας, και ταυτόχρονα είναι παντελώς άχρηστα.

Ενημερώστε κόσμο, για το μεγαλύτερο έγκλημα όλων των εποχών, να εμπιστευόμαστε παιδίατρους, και αυτοί να καταστρέφουν τα παιδιά μας, μια και τους τρυπάνε με δηλητήρια, όπως τους δίδαξαν οι Αφέντες τους.

Σήμερα όμως πάρα πολλοί Παιδίατροι, αποθαρρύνουν τους γονείς να κάνουν εμβόλια, ή τους λένε κάνε μόνο αυτά, μην κάνεις τα υπόλοιπα...

Αμεσα πρέπει να ξεσηκωθεί η Ελληνική Κοινωνία, και όλος ο Επιστημονικός Κύκλος να Ερευνήσει ότι έχει ήδη δημοσιευθεί.

Καθώς προχωράει η Ερευνά μας, θα μεγαλώνει και η Βιβλιοθήκη καταγγελιών και αποδείξεων πως τα Εμβόλια επιβεβαιωμένα, έχουν φέρει σε κίνδυνο όλα τα παιδιά μας.

Το πρόβλημα πάντα είναι πως ο κόσμος δεν είναι ενημερωμένος, για να προστατευτεί, αλλά σήμερα, υπάρχει ήδη πάρα πολύ πληροφορία, να κατανοήσει, σε τι έγκλημα μας έχουν μπλέξει και εμάς αλλά ειδικά τα ίδια μας τα παιδιά.

38
Severe neurologic injury: can epidural make you paralyzed?

http://www.allaboutepidural.com/can-i-get-paralyzed-from-epidural

39
We have compiled a list of 30 scientific studies that show a link between vaccines and autism, disproving the myth that no official research papers exist to support what alternative doctors have been saying for years.

https://circleofdocs.com/30-solid-scientific-studies-that-prove-vaccines-cause-autism/

40
Science Won’t Save Vaccines From Lawsuits Anymore

https://foreignpolicy.com/2017/06/26/science-wont-save-vaccines-from-lawsuits-anymore/

_________________

Πριν λίγα χρονια όμως προστάτευαν τις Φαρμακευτικες

Supreme Court rejects vaccine lawsuit

https://www.cbsnews.com/news/supreme-court-rejects-vaccine-lawsuit/

42
On those grounds, the Court (Second Chamber) hereby rules:

1.      Article 4 of Council Directive 85/374/EEC of 25 July 1985 on the approximation of the laws, regulations and administrative provisions of the Member States concerning liability for defective products must be interpreted as not precluding national evidentiary rules such as those at issue in the main proceedings under which, when a court ruling on the merits of an action involving the liability of the producer of a vaccine due to an alleged defect in that vaccine, in the exercise of its exclusive jurisdiction to appraise the facts, may consider that, notwithstanding the finding that medical research neither establishes nor rules out the existence of a link between the administering of the vaccine and the occurrence of the victim’s disease, certain factual evidence relied on by the applicant constitutes serious, specific and consistent evidence enabling it to conclude that there is a defect in the vaccine and that there is a causal link between that defect and that disease. National courts must, however, ensure that their specific application of those evidentiary rules does not result in the burden of proof introduced by Article 4 being disregarded or the effectiveness of the system of liability introduced by that directive being undermined.

2.      Article 4 of Directive 85/374 must be interpreted as precluding evidentiary rules based on presumptions according to which, where medical research neither establishes nor rules out the existence of a link between the administering of the vaccine and the occurrence of the victim’s disease, the existence of a causal link between the defect attributed to the vaccine and the damage suffered by the victim will always be considered to be established when certain predetermined causation-related factual evidence is presented.

http://curia.europa.eu/juris/document/document.jsf?text=&docid=192054&pageIndex=0&doclang=EN&mode=req&dir=&occ=first&part=1&cid=848112

Σελίδες: 1 2 [3] 4 5 ... 394