Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - Rose

Σελίδες: 1 [2] 3 4 ... 394
16
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10216937133717626&set=a.1877686858939&type=3&theater

Τη Δευτέρα στις 15/10 στις 10 το βράδυ στον μεγαλύτερο εναλλακτικό διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό των απανταχού Ελλήνων www.albedo14.com, θα φιλοξενήσουμε την Marina Tonti και μαζί θα μιλήσουμε για τις ευεργετικές θεραπευτικές ιδιότητες των φυσικών προϊόντων.

Η Μαρίνα Τόντη έχει αφιερώσει τα τελευταία 20 χρόνια της ζωή της, στην Ολιστική Ιαση του Ανθρώπου και της Κοινωνίας μας. Έχοντας σπουδάσει Μαθηματικά και Επιστήμη των Υπολογιστών στην Αμερική (UIC), Auditing Πληροφοριακών Συστημάτων στην Αγγλία, συνεχίζει την Ερευνα της σε πλήθος σχολές Εσωτερικής Φιλοσοφίας παγκόσμια, αναζητώντας τα βαθύτερα Μυστικά της Υπαρξης, που θα διασώσουν τον Ανθρωπο. Ακολουθούν μεταπτυχιακές σπουδές στην Συμβουλευτική και Ψυχολογία (Sheffield, Αγγλία), στην συνέχεια ερευνά τις Φυσικές Θεραπείες και την Παραγωγή Σκευασμάτων, ως Τεχνικός Φαρμάκων (ΙΕΚ Αλφα), Φυσική Ιατρική (School of Natural Medicine, Αγγλία), Health Management (Mediterranean College), Παραγωγή Φαρμακευτικών και Παραφαρμακευτικών προϊόντων, Αρωματοθεραπεία - Βοτανοθεραπεία στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας, και πλήθος άλλων σεμιναρίων, όπου η εκπαίδευση συνεχίζεται…

Εχει εργαστεί για 20 χρόνια (εως το 2009), στην Αμερική και στην Ελλάδα, σε Data Centers, ως System Programmer, Analyst, και Auditor. Το 2009, συν-ιδρύει, την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Ο Ροδόκηπος των Φιλοσόφων», με απώτερο στόχο την Ολιστική Ιαση του Ανθρώπου και της Κοινωνίας, καθώς και το θεραπευτικό σύστημα φυσικών θεραπειών «Χείρωνας», όπου προσφέρονται φυσικές αγωγές για πολλές θεωρημένες ανίατες παθήσεις, δωρεάν συμβουλευτική - αρωγή σε πλήθος θεμάτων, ψυχικής, ψυχολογικής και σωματικής υγείας, σε συνεργασία με την Επιστημονική Ομάδα του Ροδόκηπου. Τέλος, το 2012, συν-ιδρύει το «Μυστικό-Μαρίνα Τόντη», Εργαστήρι Παραγωγής Φυσικών θεραπειών, με στόχο την στήριξη ενός Νέου Συστήματος Υγείας, Φυσικής ‘Ιασης.

Πληθωρική, άκρως ενδιαφέρουσα προσωπικότητα και πεπεισμένη για την αποτελεσματικότητα των φυσικών θεραπευτικών προϊόντων, διατυπώνει χωρίς φόβο αλλά με πάθος τις απόψεις της.

20
Ἔρευνα κατὰ τοῦ καρκίνου μὲ ἐναλλακτικοὺς τρόπους
https://filonoi.gr/2018/02/22/ereyna-kata-toy-karkinoy-me-enallaktikoys-tropoys/

21
Ιατρικές Επιστήμες και θεραπευτική / Βιοσυντονισμός
« στις: Σεπτέμβριος 08, 2018, 22:35:07 »
"Bio-ΠΡΟΛΗΨΗ"
Τα πάντα για την πρόληψη και την πλήρη αποκατάσταση!
Μία από της πιο ολοκληρωμένες μεθόδους που προτείνουμε, είναι ο «Βιοσυντονισμός».

http://bioprolipsi.weebly.com/pirhoomicrontauepsilon943nuomicronupsilonmuepsilon.html

22
Πριν 200 000 χρόνια ξεκίνησαν όλα από το Αιγαίο
https://www.youtube.com/watch?v=Cvdrb-qIRlk&feature=youtu.be

24
https://secure.avaaz.org/el/petition/marinatontigmailcom_Idrysi_Neas_Politikis_Kinisis_gia_tin_Diasosi_tis_horas/?cuYirnb

Σας ενημερώνουμε πως είμαστε στην τελική ευθεία να δημιουργηθεί Σωματείο, που θα έχει σκοπό την ίδρυση Νέας Πολιτικής Κίνησης, που θα βγει μέσα από το Λαό, να διασώσουμε την χώρα μας, από το κοινωνικό τέλμα που έχει επέλθει, να εξαθλιώνει όλους τους Έλληνες για τα Συμφέροντα, μιας κάστας...

Οσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν να πάρουμε την χώρα μας πίσω, σε μία Νέα Ελληνική Μεταρρυθμιστική Επαναστατική, Συμμετοχική ΙΣΟ-πολιτεία, να μου στείλετε το όνομα και το τηλέφωνο σας, έτσι ώστε να προχωρήσουμε σε μία Συλλογική Κίνηση, που θα Διασώσει την χώρα μας... δίνοντας βήμα σε όλους μας, να συμμετέχουμε με τις Ιδέες, τα Οράματα μας, πως θα θέλαμε την Πατρίδα μας, Ελεύθερη Πνευματικά και Κοινωνικά, όπου θα ζούμε όλοι μας Προστατευμένοι, με Ευημερία, και Πολιτισμική Ανάπτυξη.

Αναφερόμαστε σε μία Νέα Ελλάδα, όπου η Ανεργία θα είναι Μηδενική, θα καταργηθούν όλες οι παράνομες τραπεζικές χρεώσεις, οι τράπεζες θα εθνικοποιηθούν, ο κάθε Δήμος μέσω ΕΣΠΑ, θα προβεί σε Κοινοτικές Ενέργειες έτσι ώστε κανείς να μην έχει πρόβλημα επιβίωσης, και να υπάρχουν ανέσεις για όλους, δωρεάν πράσινη ενέργεια, ύδρευση, τηλέφωνο, ιντερνετ, κινητή τηλεφωνία, και βασική βιολογική διατροφή, έτσι ώστε κανείς να μην πεινάσει.

Προνοιακές δομές, θα προσφέρουν δωρεάν Υγεία, φυσικών θεραπειών, θα καταργηθούν από το Σύστημα Υγείας όλα τα χημικά δηλητήρια που φέρουν παρενέργειες, και θα αντικατασταθούν με φυσικές θεραπείες.

Το δημόσιο χρέος θα αποπληρωθεί, κόβοντας εθνικό χρήμα, και κλειδώνοντας ισοτιμία ευρώ και εθνικού χρήματος, φέροντας συνάλλαγμα στην χώρα, και όλη η επιχειρηματικότητα θα στηριχτεί να ξαναχτίσουμε την χώρα, από την αρχή με Νέα Ανθρωπιστική Κοινού Οφέλους Συν-δημιουργικότητα.

Εχουμε αρκετές Ιδέες να λύσουμε το Πρόβλημα της χώρας μας, στην ρίζα του, όμως σας καλούμε να Συν-δημιουργήσουμε όλοι μαζί με τις Ιδέες όλων, το Μέλλον της Αληθινής μας Μητέρας Ελλάδας, μίας Ελλάδας που θα νοιάζεται πραγματικά και μητρικά για όλα τα παιδιά της.

Αν Συμφωνείτε, στείλτε μου το όνομα σας, και το τηλέφωνό σας, και ότι δέχεστε να συμμετέχετε στο Πρότζεκτ Ιδρυσης Νέας Πολιτικής Κίνησης, που θα καταργήσει τον κομματισμό και τα κομματικά συμφέροντα, και θα Διασώσει όλους τους Έλληνες.

Αναμένουμε για να προχωρήσουμε σύντομα παρακάτω.

https://www.facebook.com/marina.tonti/posts/970257269813771

26
https://web.facebook.com/marina.tonti/posts/953382308167934

Αρχισε ο Πόλεμος...
Οταν βλέπω να ξεσηκώνονται οι Γιατροί, Ανακουφίζομαι...
Λέω δεν γίνεται να είναι όλοι τους Διανοητικά Ανάπηροι, και Διεφθαρμένοι? Κάπου εκεί ανάμεσα, θα υπάρχουν και Αληθινοί Ανθρωποι...

Ξεσηκωθείτε γιατί Χανόμαστε... Μας ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ...

Γιατροί εναντίον γιατρών για αμφισβήτηση του εμβολιασμού
http://healthmag.gr/post/9049/giatroi-enantion-giatrwn-gia-amfisbhthsh-toy-emboliasmoy27
Για δυνατό οργανισμό, και δυνατό ανοσοποιητικό έχουμε φέρει ήδη την Λύση... Υπάρχουν ήδη λύσεις να απαλλαχτούμε όλοι μας, από τον Ψευτο-Ιατρικό Εκβιασμό και τα Εγκλήματά τους.

https://web.facebook.com/marina.tonti/posts/953354101504088

https://www.rodokipos.com/products/olistiki-fysiki-agogi-gia-endynamosi-kai-apotoxinosi-toy-organismoy/

28
https://web.facebook.com/marina.tonti/posts/953345901504908

ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΑΜΕΣΑ...

ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΣΥΝ ΤΟΞΙΚΕΣ ΔΗΛΗΤΡΙΩΔΕΙΣ ΟΥΣΙΕΣ

ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΗΔΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΠΩΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΖΗΜΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ.

Ολοι οι Γονείς χωρίς καμία εξαίρεση, πρέπει να ξεσηκωθούν, και να ζητήσουν αποζημιώσεις για την ζημιά και την επικινδυνότητα, που έφεραν σε όλα τα παιδιά, από τους ακατάλληλους εμβολιασμούς, άλλα πιο λίγο, άλλα πιο πολύ, έμμεσα ή άμεσα, όλα έχουν πάθει ζημιά, για τους παρακάτω λόγους.

1. Ολα τα εμβόλια έχουν ακατάλληλες τοξικές ουσίες. 'Αλλα περισσότερο και άλλα λιγότερο, με αποτέλεσμα, να είναι ρώσικη ρουλέτα πoιο παιδί θα πάθει ανεπανόρθωτη ζημιά, ή ακόμα θα φύγει άδικα από τη ζωή, λόγω εμβολίου.

2. Σε βρεφικούς οργανισμούς, όπου το ανοσοποιητικό δεν είναι διαμορφωμένο να αντιδράσει κατάλληλα, εισχωρούν πολλαπλούς ιούς, τα αρρωσταίνουν, βάναυσα, με το ζόρι, στρεσάρουν τον οργανισμό τους, και στις περισσότερες περιπτώσεις έχουν αρρωστήσει αμέσως μετά το εμβόλιο της Ασθένειας.

ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ

Το Εμβόλιο είναι άχρηστο, αυτό που χρειάζεται το παιδί είναι ένα Δυνατό Ανοσοποιητικό Σύστημα, μέσω διατροφής, και Φυσικά Ακίνδυνα Αντιικά, που σήμερα τουλάχιστον από το Ροδόκηπο υπάρχουν.

Το Εμβόλιο ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΙ ΙΣΟΒΙΑ ΑΝΟΣΙΑ, αρρωσταίνει τις περισσότερες φορές και άμεσα τον φορέα, και μπορεί να αρρωστήσει ξανά και ξανά στην ζωή του. Είναι ΨΕΜΑ πως δεν θα αρρωστήσει ξανά, ίσα ίσα κουβαλάει την ΑΡΡΩΣΤΙΑ πλέον μέσα του, και ήδη του έχει κάνει ζημιά... όπως και στην περίπτωση του εμβολίου της Ηπατίτιδας, γίνεται φορέας Ιού Ηπατίτιδας μια ζωή. Νόσησαν και αρκετά παιδιά Νοσούν ακόμα, όσα έκαναν το εμβόλιο της Ηπατίτιδας με Ηπατίτιδα, τι δεν καταλαβαίνουμε? Επίτηδες...

Είναι μία Φαρμακευτική Προπαγάνδα, πως το Εμβόλιο είναι σημαντικό. Μας λένε ψέματα, και ταυτόχρονα, προσπαθούν να δημιουργήσουν μία Ανθρωπότητα, νευρολογικά και βιολογικά, αδύναμη να αντιδράσει για λόγους υγείας, εύκολη λία σε όλο το βρώμικο κύκλωμα διαχείρισης και διαιώνισης ασθενειών.

Αν θέλουμε να προστατέψουμε τα παιδιά μας, πρέπει να τα διδάσκουμε, από το Εκπαιδευτικό Σύστημα, πως να έχουν ένα δυνατό οργανισμό, ένα δυνατό ανσοποιητικό, να μην αρρωσταίνουν ποτέ, και πως να θεραπεύονται με φυσικό τρόπο.

Αυτή θα πρέπει να είναι η Βασική Παιδεία, πριν από οποιαδήποτε άλλη παιδεία, έτσι ώστε να προστατέψουμε την ζωή, που σήμερα απηλείται από ένα Κύκλωμα Εγκληματικών Συμφερόντων.

Πρέπει Απαντες οι Γονείς να Ενημερωθούν, για το Κίνδυνο που έφεραν όλα τα παιδιά, χωρίς καμία εξαίρεση, και Ολοι οι Γονείς, ακόμα και αν τα παιδιά, δεν έχουν πάθει ανεπανόρθωτες βλάβες, μπορούν να ζητήσουν Αποζημιώσεις από τις Φαρμακευτικές, γιατί σήμερα έχει επιβεβαιωθεί πως όλα τα εμβόλια, προκαλούν ζημιά στα παιδιά μας, και ταυτόχρονα είναι παντελώς άχρηστα.

Ενημερώστε κόσμο, για το μεγαλύτερο έγκλημα όλων των εποχών, να εμπιστευόμαστε παιδίατρους, και αυτοί να καταστρέφουν τα παιδιά μας, μια και τους τρυπάνε με δηλητήρια, όπως τους δίδαξαν οι Αφέντες τους.

Σήμερα όμως πάρα πολλοί Παιδίατροι, αποθαρρύνουν τους γονείς να κάνουν εμβόλια, ή τους λένε κάνε μόνο αυτά, μην κάνεις τα υπόλοιπα...

Αμεσα πρέπει να ξεσηκωθεί η Ελληνική Κοινωνία, και όλος ο Επιστημονικός Κύκλος να Ερευνήσει ότι έχει ήδη δημοσιευθεί.

Καθώς προχωράει η Ερευνά μας, θα μεγαλώνει και η Βιβλιοθήκη καταγγελιών και αποδείξεων πως τα Εμβόλια επιβεβαιωμένα, έχουν φέρει σε κίνδυνο όλα τα παιδιά μας.

Το πρόβλημα πάντα είναι πως ο κόσμος δεν είναι ενημερωμένος, για να προστατευτεί, αλλά σήμερα, υπάρχει ήδη πάρα πολύ πληροφορία, να κατανοήσει, σε τι έγκλημα μας έχουν μπλέξει και εμάς αλλά ειδικά τα ίδια μας τα παιδιά.

29
Severe neurologic injury: can epidural make you paralyzed?

http://www.allaboutepidural.com/can-i-get-paralyzed-from-epidural

30
We have compiled a list of 30 scientific studies that show a link between vaccines and autism, disproving the myth that no official research papers exist to support what alternative doctors have been saying for years.

https://circleofdocs.com/30-solid-scientific-studies-that-prove-vaccines-cause-autism/

Σελίδες: 1 [2] 3 4 ... 394