Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - Rose

Σελίδες: [1] 2 3 ... 402
2
2020 - 2007 (Ιδρυση της ΑΜΡΑ) (13 χρόνια)

3
ΘΕΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΔΑΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΥ ALESSANDRA LANZONI!
https://www.youtube.com/watch?v=eNlYkGTHyBw

Πριν από 10 χρόνια τα ανακοινώσαμε, 2010-2011-2012, και πριν από 18 χρόνια, τα σχεδιάσαμε... αλλά όλα στον καιρό τους... Υπάρχει ένα Θείο Σχέδιο, εξέλιξης της Ανθρωπότητας, και Απελευθέρωσης της χώρας μας, που χρειάζεται να υπηρετήσουμε, αλλά και να αφουγκραζόμαστε τους κοσμικούς ρυθμούς, έτσι ώστε να έχουμε και την επιθυμητή Επιτυχία... του Ιερού Εγχειρήματος Πνευματικής και Κοινωνικής Απελευθέρωσης, και τοπικά και παγκόσμια...

________

http://www.amra.gr/forum/index.php?topic=3106.msg17114#msg17114

http://www.amra.gr/forum/index.php?topic=3106.msg17116#msg17116

4
https://www.facebook.com/groups/194064624811359/permalink/484500385767780/

Καλησπέρα σε όλους τους Φίλους και Αδελφούς της Νέμεσις. Ο Αγώνας μας συνεχίζεται μέχρι Τελικής Νίκης...

Με ενημέρωσαν πως εγκρίθηκε ο Σύλλογος ΝΕΜΕΣΙΣ, από το Ειρηνοδικείο, και επιτέλους, ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ επίσημα. Θα συνεχίσουμε και τις υπόλοιπες νομικές διαδικασίες και θα σας ενημερώσουμε για την Νέα Αίτηση για Εισδοχή Μελών, για να πάμε στο επόμενο βήμα μας, να γίνουμε Πολιτικός Φορέας.

Μακάρι να μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα και πιο γρήγορα, αλλά ειλικρινά, δεν έχουμε και όλη την κατάλληλη βοήθεια, για να προχωρήσουμε πιο γρήγορα, έχουμε πάρα πολλά εμπόδια, και ευτυχώς υπήρξαν αυτοί οι ελάχιστοι Αδελφοί αλλά πάρα πολύ σημαντικοί και Ηρωες που μας στήριξαν σε αυτό το πολύ δύσκολο Εργο μας...

Χτυπιόμαστε από πολλές πλευρές, πρέπει να σας το πούμε ξεκάθαρα, αλλά θα αντέξουμε, πρέπει να αντέξουμε για να Νικήσουμε και να Ανοιξουμε το δρόμο να Ελευθερωθεί η χώρα μας, και όλος ο Πλανήτης.

Χρειάζεται να καταλάβουμε, πως για πρώτη φορά στην Ιστορία της Ανθρωπότητας, έχει γίνει μία Κοινωνική Κίνηση να αλλάξει το Σύστημα.

Η "Αποστολή" μας είναι, να ανοίξουμε δρόμο να στήσουμε την κατάλληλη πλατφόρμα, έτσι ώστε όλοι οι Ανθρωποι του Πνεύματος να συνεργαστούμε να ξαναχτίσουμε και να Ελευθερώσουμε την χώρα μας, δημιουργώντας ένα Καινοτόμο Κοινωνικό Σύστημα που θα μας Ελευθερώσει, Κοινωνικά και Πνευματικά, το οποίο, θα μας προστατέψει, θα δώσει λύσεις στο Παγκόσμιο μαρτύριο του κάθε ανθρώπου, να ΜΗΝ είναι σκλάβος συμφερόντων και θα γυρίσει σελίδα σε μία Ιστορία τραυμάτων και δράματος, του Πλανήτη Γη.

Αυτά τα λίγα θα κάνουμε όλοι μαζί, γιατί ήρθε η Ωρα να Υλοποιήσουμε την Αλλαγή και στις Κοινωνίες μας, έχοντας μέσα στην Ψυχή μας, ήδη, την Συνείδηση Κοινού Οφέλους.

Ολοι για έναν και ένας για όλους.

Τα Πάντα είναι Ενα, και στο Ενα υπάρχουν τα Πάντα.

Περιμένουνε ακόμα Συμβούλους και προτάσεις πως να επενδύσουμε τα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ από Εuropean Funds, σε προγράμματα για την χώρα μας, αλλά δεν βλέπουμε ΦΩΣ, ακόμα, αλλά θα το λύσουμε και αυτό...

θα πρέπει να κατανοήσουμε Ολοι μας, πως όλοι πρέπει κάπως να βοηθήσουμε, όσοι θέλουμε φυσικά.. Ο καθένας να προσφέρει, κάτι, μία ιδέα, ένα εργο... Δεν ζητάμε χρήματα, ούτε συνδρομές θα υπάρξουν... Οτι θέλει προσφέρει ο καθένας, αλλά όσο αργούμε, τόσο πιο πολύ θα κινδυνεύουμε...

Δικό μας είναι το Μαθηματικό πρόβλημα να το λύσουμε..

Και δεν θα υπάρξει άλλη ευκαιρία...

Γνωρίζετε πολύ καλά, πως κάποιες ευκαιρίες έρχονται και φεύγουν, αν δεν τις αξιοποιήσουμε...

Επιβάλλεται να τις αξιοποιήσουμε, ΤΩΡΑ, και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Ερχεται μεγαλύτερη Καταιγίδα... και πρέπει να κινητοποιηθούμε όλοι μας, να φέρουμε λύσεις στο κοινωνικό μας δράμα...

Θα ενημερωθείτε για την συνέχεια έτσι ώστε να προχωρήσουμε πιο γρήγορα και πιο δυναμικά.

Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη και την βοήθεια σας, γιατί κανείς μόνος τους δεν μπορεί να κάνει τίποτα... όσο καλές ιδέες και να έχει... Χρειάζεται να συνεργαστούμε όλοι μαζί, αυτή είναι η πρόκληση αλλά και το Δώρο της Συν-Δημιουργίας...

Εσεται Ημαρ!5
https://www.facebook.com/marina.tonti/posts/1320598501446311

Ενημέρωση προς όλα τα Αδέλφια και τους Φίλους του Ροδόκηπου και της ΝΕΜΕΣΙΣ...

Τον Ιανουάριο, θα καταθέσουμε το καταστατικό της ΝΕΜΕΣΙΣ, 199 χρόνια μετά την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, και 13/1/1822, είναι τα γενέθλια της χώρας μας.

Γράφουμε Ιστορία, Αλλάζουμε όλοι μαζί το Σύστημα, να λειτουργεί με Κοινωφελή Συνείδηση, Προνοιακά, Φιλοσοφικά, με Αδελφοσύνη και Αλληλεγγύη...

Εφτασε η Ωρα, να περπατήσουν τα Τριαντάφυλλα στη Γη, και να Ομορφύνουν όλο τον Πλανήτη...

Εφτασε η Ωρα, οι Φιλοσοφημένοι και Πνευματικοί Ανθρωποι στην χώρα μας, να ενώσουμε τα χέρια και να λύσουμε το πρόβλημα, της δεινοπάθησις του ανθρώπου, στα χέρια εγκληματικών και ψυχοπαθητικών στοιχείων, που χρειάζεται, να αφαιρέσουμε από την εξουσία, και όλες οι άξιες ψυχές, μπορούμε να συνεργαστούμε, να θεραπεύσουμε όλη τη χώρα...

Οσοι άλλοι Αδελφοί και Αδελφές θέλουν να συμμετέχουν στο Πρότζεκτ που θα αλλάξει τον Πλανήτη, συμμετέχοντας στην Ιδρυτική Ομάδα, παρακαλώ να με ενημερώσουν άμεσα, γιατί σε λίγες μέρες τελειώνει η προθεσμία, της πρόσκλησης, για την Ιδρυτική Ομάδα της Νέμεσις... έτσι ώστε να προχωρήσουμε σύντομα να Σχεδιάσουμε την Κοινωνική Αλλαγή που θα διασώσει την χώρα μας, και όλες τις χώρες του Πλανήτη... δείχνοντας τον δρόμο, για μια Παγκόσμια Κοινωνική Αλλαγή βασισμένη στις Αρχές του Παγκόσμιου Ελληνικού Πολιτισμού, που σέβεται την Ελευθερία και την Ευημερία κάθε Ανθρώπου.

Παρά τις τόσες επαναστάσεις και αγώνες που έχουμε κάνει ως Ανθρωπότητα, δυστυχώς δεν έχει δοθεί ακόμα Πυρηνική Λύση, στην οδύνη του Ανθρώπου... και έφτασε η Ωρα να ολοκληρώσουμε την εγκαθίδρυση της Αληθινής Δημοκρατίας Παγκόσμια...

Εσεται Ημαρ!

______

https://www.facebook.com/groups/194064624811359/permalink/473619500189202/

Ενημερώνοντας όλους τους Αδελφούς και Φίλους της ΝΕΜΕΣΙΣ, σήμερα στην Υπερπανσέλληνο, ειδικά σημαδιακή και ενεργειακή Σημαντική Μέρα, έχουν προωθηθεί όλα τα έγγραφα για την κατάθεση τους στις 13/1/2020, τα γενέθλια της χώρας μας, 13/1/1822.

Ο Σύλλογος ΝΕΜΕΣΙΣ, είναι ένα γεγονός, σύντομα θα έχουμε και την τυπική έγκριση. Ευχαριστούμε όλους τους Φίλους και Αδελφούς, που βοήθησαν να κάνουμε το αδύνατο, απολύτως δυνατό, γιατί μπορούμε, με την θέληση μας και την Καλοπροαίρετη διάθεση μας, με την Κοινωφελή μας Συνείδηση, να αλλάξουμε πάρα πολλά...

Προχωράμε άμεσα στην 2η φάση. Θα δημοσιεύσουμε την Σελίδα της Νέμεσις, τις βασικές της Αρχές, θα συνεργαστούμε όλοι μαζί για την δημιουργία του Μανιφέστου, και θα συγκεντρωθούν τουλάχιστον 200 μέλη, έτσι ώστε να μετεξελιχθεί η Νεμεσις σε πολιτικό φορέα, πολιτική ένωση, και να προχωρήσουμε δυναμικά, στην Υλοποίηση όσων υποσχεθήκαμε.

Πρώτο μέλημα, κανείς να μην πεινάει, κανείς να μην είναι άστεγος, αφρόντιστος και δυστυχισμένος...

Δημιουργία Πρώτυπων αυτόνομων συνεργατικών οικισμών με ενεργειακή και διατροφική βιολογική αυτονομία.

Τοπική Αυτονομία σε κάθε Δήμο, Προνοιακές Δομές Κοινωφελούς Εργασίας, all inclusive με παντοπωλείο, για εξαργύρωση πόντων εθελοντισμού, ή προσφοράς κοινωφελής εργασίας, δωρεάν φυσική υγεία, και βασικών ειδών ανάγκης.

Πνευματική Ελευθερία, και στήριξη της δια βίου Εκπαίδευσης, όλη η γνώση ανοιχτή και προσβάσιμη σε όλους, στο διαδίκτυο, ειδικότερα, πνευματική ελευθερία, με βάση την ανεξιθρησκεία.

Αλλαγή όλου του Κοινωνικο-πολιτικού Συστήματος, να λειτουργεί αμεσοδημοκρατικά, κάθε Δήμος θα λειτουργεί αυτόνομα στο 90%, ως σύλλογος - συνεταιρισμός, και ως κεντρική διαχείριση της χώρας ακομμάτιστα, και αξιοκρατικά θα επιλέγονται οι εκπροσωποι βάση Κοινωφελών Εργων που καταθέτουν.

Στήριξη της Πρωτογενούς Παραγωγής, και της Εξαγωγικής Δραστηριότητας, είτε σε Ιδιωτικές Επιχειρήσεις είτε την στήριξη των Συνεργατικών Συνεταιριστικών Κινήσεων. Η Ευημερία όλων είναι μία από τις Βασικές Αρχές της ΝΕΜΕΣΙΣ.

Επαναπατρισμός των λαθρομεταναστών πίσω στην πατρίδα τους, και ίδρυση αυτόνομων διατροφικά και ενεργειακά οικισμών έτσι ώστε να επιβιώσουν στην χώρα τους, και να μυήσουν και τους υπόλοιπους συμπολίτες τους, προάγοντας Αρχές Οικουμενικού Ελληνισμού και Πολιτισμού, σεβόμενοι πάντα τις εθνικές παραδόσεις κάθε λαού.

Οι ιδέες είναι πολλές ας ξεδιπλώνουμε τα Ονειρα μας, γιατί τώρα πλέον υπάρχει η Ευκαιρία να τα Υλοποιήσουμε όλοι μαζί, αρκεί να υπάρχει ένας αλληλοσεβασμός, ένα Κοινό Οραμα, για έναν καλύτερο Κόσμο, Καλοσύνης και Αλληλεγγύης...

Το Ουράνιο Όραμα των Ελλήνων ήρθε η Ωρα να Ολοκληρωθεί και να Υλοποιηθεί...και Ολοι Μαζί θα βοηθήσουμε...
Σας ευχαριστώ όλους, για την βοήθεια σας, να γίνει το Κοινό μας Όραμα πραγματικότητα, και αναμένω τις προτάσεις σας... να ξαναχτίσουμε την χώρα μας, από την ΑΡΧΗ.

Μετά την Μαύρη Νύχτα έρχεται πάντα μία Ρόδινη Αυγή...

7
https://www.facebook.com/marina.tonti/posts/1333332363506258

Χρόνια Πολλά Καλή Χρονιά, σε όλους τους Φίλους και Αδελφούς, με Υγεία και Ευημερία, Φως και Αγάπη στις Καρδιές και στην Ζωή όλων μας.

Το 20-20 είναι ήδη εδώ, και το ΦΩΣ, ξεκινάει ένα σημαντικό Αγώνα να αλλάξει τα πάντα... διότι ήρθε απλά η Ωρα τα Παιδιά του Φωτός να δείξουν τον Δρόμο, σε ένα Υπέροχο Νέο Τρόπο Ζωής, που θα μας Απελευθερώσει όλους μας και Πνευματικά και Κοινωνικά...

Εδώ και πάρα πολλά χρόνια χτίζεται η Συνειδησιακή Αλλαγή, για τα Εργα που θα ξεκινήσουν αυτή τη Χρονιά... εδώ και πολλά Χρόνια, χτίζεται η Παγκόσμια Κοινωνική Επανάσταση, για την Απελευθέρωση κάθε Ψυχής και Ζωής, αλλά γνωρίζουμε όλοι μας, πως τίποτα δεν αλλάζει αν δεν έρθει το πλήρωμα του χρόνου... Ολα είναι Μαθήματα της ψυχής... Αν δεν κατανοούσαμε όλη τη διάσταση στο σκοτάδι, στην ταλαιπωρία και στην οδύνη, δεν θα διεκδικούσαμε τόσο απεγνωσμένα πια όλη τη Διάσταση του Παραδείσιου Φωτός.

Και είμαστε ήδη εδώ, στο 20-20, όπου θα μπει μία Υγιής Βάση για έναν Καλύτερο Κόσμο, έναν Επίγειο Παράδεισο, όπου θα κάνουμε όλα τα Ονειρα μας, πραγματικότητα, θα καταφέρουμε να συνθέσουμε όλοι μαζί ένα Κοινωνικό Θαύμα, όπου όλοι μας θα είμαστε προστατευμένοι και ευτυχισμένοι, χωρίς κανείς να υποφέρει ή να πεινά... Και όμως μπορεί να γίνει αρκεί να το θελήσουμε... Ολα είναι εφικτά στην Συνείδηση που έχει ήδη Αφυπνιστεί, και διεκδικεί έναν Καλύτερο Κόσμο...

Αγάπη στις Καρδιές μας, Φως στην ματιά μας, και τα πάντα θα αλλάξουν μαγικά...

Ελάτε Ολοι Μαζί να αλλάξουμε το Ονειρο!!!!
Τώρα Μπορούμε!!!

https://www.youtube.com/watch?v=PpxMaGRFX50&fbclid=IwAR2lHZpzJntgZWGXYNG0AMjdHgPOoCPnuXqboYDmlCRewBA-bCGZKM46Qeo

8
https://www.facebook.com/marina.tonti/posts/1334341896738638

Πλούτωνας στον Αιγόκερο, Κρόνος στον Αιγόκερο, Δίας στον Αιγόκερο.

20-20 Ερχεται η Δευτέρα Παρουσία των ΕΛ-λήνων.

Ο Ελληνικός Πολιτισμός, ο Αληθινός Διαφωτισμός, οι Υψηλές Αξίες, Αρετές, και η Αληθινή Αντικειμενική Πνευματική Επιστήμη, θα μας διασώσει για δεύτερη φορά, και αυτή τη φορά παγκόσμια, από την ασθένεια της Παγκοσμιοποίησης.

Αυτό σημαίνει πως θα εγκαθιδρύσουμε όλοι μαζί μία Νεα Υγιή Βάση, σε Πανανθρώπινες Ελληνικές Αξίες και Αρετές, για να λυθεί διαπαντός το κοινωνικό πρόβλημα του Πλανήτη Γη.

Κανένας άνθρωπος, να μην πεινάει, άνεργος, άστεγος, να σταματήσει η ταλαιπωρία της ζωής του και της ψυχής, κάτω από κοινωνικά συστήματα καταδυναστικά και ψυχοπαθητικά...

Κανένας Ανθρωπος να μην είναι Οικονομικός Σκλάβος, να μην χρησιμοποιείται για την παραγωγή πλούτου για μία Ολιγαρχία, ψυχάκηδων... Δυστυχώς οι εξουσιομανείς, δεν νοιάζονται για τον ανθρώπινο πόνο, και είμαστε εκμεταλλεύσιμα ζώα στα χέρια τους... Ήρθε η Ώρα να το κατανοήσουμε και να αλλάξουμε το Κοινωνικό Σύστημα σε τον Πλανήτη να διασώζει την κάθε ύπαρξη από την ταλαιπωρία.

Είμαστε στην τελική ευθεία για μια παγκόσμια ριζοσπαστική κοινωνική αλλαγή, αρχίζοντας από την χώρα μας ΕΛΛΑΣ, την Φιλοσοφική Λίθο, τον Πνευματικό Φάρο, που θα δείξει και πάλι τον Δρόμο για την Διάσωση όλης της Ανθρωπότητας.

Υπάρχουν πολλά σενάρια, πως έχει έρθει η συντέλεια του Κόσμου, διότι έχουμε έρθει σε ένα Υπαρξιακό Αδιέξοδο, και όλος ο Πλανήτης, χρειάζεται μία Διασωστική Κοινωνική Πολιτική, για να διασωθούν όλες οι χώρες από τον Κατακλυσμό, που πλησιάζει...

...την καταστροφή του παγκοσμιοποιητικού οικονομικού ιστού, από την αλαζονεία των εξουσιομανών, που νοιάζονται για την συλλογή του πλούτου, παρά για την Ευημερία ΟΛΩΝ των συνανθρώπων μας.

Μπορεί να κατέστρεψαν τον Αυτόχθονα Ελληνικό Πολιτισμό, πριν 1700 χρόνια, όμως τα θεία νάματα των προγόνων μας, αναζωπυρώθηκαν ήδη στην ψυχή μας... Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και πως να αναλάβουμε άμεσα, τον Ελληνικό Διασωστικό μας ρόλο...

Θυμηθήκαμε ποιος είναι ο ρόλος μας, ως Ελληνες και Ελληνίδες, και ήρθαμε να αποκαταστήσουμε την Αλήθεια, αλλά και την Κοινωνική Πραγματικότητα, που θα προστατέψει όλο το Ανθρώπινο είδος, από την αλαζονεία, και την εξουσιομανία.

Κανένας άνθρωπος, να μην πεινάει, να μην υποφέρει, να μην είναι οικονομικός δούλος, δέσμιος, ενός ψυχοπαθητικού κοινωνικού συστήματος από το οποίο να μην μπορεί να Ελευθερωθεί.

Και μπορούμε να πετύχουμε την Κοινωνική Αλλαγή, Όλοι Μαζί, να διασώσουμε πρώτιστα την χώρα μας, δείχνοντας τον Δρόμο για την Ολιστική Μεταμόρφωση όλου του Κόσμου, εφόσον κατανοήσουμε τι πρέπει να γίνει και συντονιστούμε να το πράξουμε...

Διότι ήρθε η Ωρα της Νέμεσις, της Θείας Δικαιοσύνης.

https://www.youtube.com/watch?v=q2Bu-1T5GIQ&fbclid=IwAR1HgTPO_GaZtTqFLX6wV7YZHI8yI9dg5rgWYNyVE2XbNslh3RBN7sxLhj8

9
https://www.facebook.com/groups/194064624811359/permalink/462062018011617/

Σας ευχαριστώ όλους που στηρίξατε με τις υπογραφές σας την Ιδρυση της Νέμεσις... Σας ευχαριστώ όλους που με την παρουσία σας, τις Ιδέες σας, τα Οράματα σας, βοηθάτε το Εργο της Νέμεσις... Σε λίγες μέρες θα γίνει η Ανακοίνωση έτσι ώστε να προχωρήσουμε στην 2η φάση του Εργου, την συγκέντρωση όλων των υπολοίπων Ηρώων για την Πραγμάτωση της Κοινωνικής Αλλαγής, και της Πνευματικής Απελευθέρωσης στην πράξη, και στην χώρα μας και κατ΄επέκταση σε όλο τον πλανήτη.

Πάντα όλα τα εγχειρήματα αρχίζουν με μία σχετική δυσκολία, και ειδικά αυτό το εγχείρημα, που πάει να ανατρέψει, τον τρόπο λειτουργίας της κοινωνίας μας, να μην είμαστε οικονομικοί σκλάβοι, να τρέχουμε καθημερινά να καλύπτουμε έξοδα δημιουργημένα επίτηδες από το σύστημα... για να μην σηκώσουμε ποτέ κεφάλι, και να είμαστε συνεχώς υπό...

Ετσι ακριβώς όλα είναι σχεδιασμένα, να μην ελευθερωθούμε ποτέ... και φυσικά, δεν πιστεύουν πως θα καταφέρουμε ποτέ τίποτα, γιατί το πιο δύσκολο εγχείρημα που θα ανατρέψει, αυτό το σύστημα υποδούλωσης, είναι η Αδελφική Αγνή Ανιδιοτελής Συνεργασία μεταξύ μας, πάνω σε Ενα Κοινό Οραμα, κανείς να μην Πεινάει, να μην Διψάει, Αστεγος, Ασθενής, και Ανεργος να υποφέρει δυστυχισμένος και μόνος του...

Δεν νοείται να είμαστε στο 20-20, και να μην έχει λυθεί το βασικό πρόβλημα επιβίωσης, αλλά και να υπάρχει στήριξη στην ψυχική εξέλιξη, για όλο τον κόσμο, που είναι ειλικρινά πανεύκολο να λυθεί...

Ο κάθε Δήμος μπορεί να λειτουργεί ως μία Συνεργατική - Συμμετοχική Επιχείρηση, προσφέρει κοινωφελή εργασία, πάντα, μια και υπάρχουν άπειρες εργασίες και συνεχώς που χρειάζονται, και επίσης προσφέρει δωρεάν τρόφιμα και υπηρεσίες στους εθελοντές... Τόσο απλό και λύθηκε η ανεργία, με αυτή την απλή εφαρμογή σε κάθε Δήμο..

Αυτή η απλή λειτουργία, της εξαφάνισης της πείνας, της ανεργίας, το να μην είναι κανείς άστεγος, δεν έχει εφαρμοστεί ακόμα σε καμία Κοινωνία παγκόσμια...

Μα είναι δυνατόν? Φυσικά και είναι, γιατί αυτοί που έχουν σχεδιάσει το κοινωνικό μας σύστημα, το Μάτριξ, δεν θέλουν ποτέ να είμαστε ελεύθεροι, να μην προλαβαίνουμε να σκεφτούμε τι χρειάζεται για να ελευθερωθούμε, και επίσης να απειλούμαστε συνεχώς, αν δεν τρέχουμε αρκετά, να παράγουμε αρκετό χρήμα για το σύστημα, απειλούμαστε να αρρωστήσουμε και να πεταχτούμε εκτός, του μάτριξ, που πολύ έξυπνα για την κλίκα κυριαρχίας έχουν σχεδιάσει.

Για αυτό λοιπόν, έχουμε σχεδιάσει και εμείς με την σειρά μας, το Αντίδοτο, την Νέμεσις, την Θεία Δίκη, έτσι ώστε να διορθώσει όλα τα κακώς κείμενα του παρελθόντος, και να δημιουργήσει εκ νέου, έναν Πανέμορφο Κόσμο, όπως τον Ονειρεύεται η Ψυχή μας, γιατί θα λειτουργήσουμε από το Πνευματικό Επίπεδο, για πρώτη φορά, θα είναι μία Πνευματική Κοινωνική Κίνηση, που θα μεταμορφώσει όλη την ασχημιά και την αθλιότητα, σε Ομορφιά, και Υγεία...

Αυτό είναι το Πείραμα, και γνωρίζουμε πως να προχωρήσουμε στρατηγικά, και γνωρίζουμε πως αυτό το Οραμα θα γίνει πραγματικότητα, συγκεντρώνοντας και καταθέτοντας όλα τα Ονειρα και τα Οραματα όλων των Πνευματικών Ανθρώπων, που έχουν καλεστεί να βοηθήσουμε όλοι μαζί να ξανασηκώσουμε τον Ηλιο πάνω από την χώρα μας, και η χώρα μας, να ξαναλάμψει ως ένας Πνευματικός Φάρος παγκόσμια...

Αυτή τη φορά αυτή η Λύση θα δοθεί τελείως διαφορετικά... Η Επανάσταση είναι πρώτιστα Πνευματική... Θα επέλθει η απόλυτη κατανόηση γιατί μας συμφέρει όλους μας, να υπάρχει Συν-ευθύνη, και Συν-δημιουργικότητα, γιατί έτσι με Πνευματικούς Αδελφικούς Δεσμούς, Αξίες και Αρετές, πάνω σε ένα Κοινό Οραμα, θα ηρεμήσει επιτέλους η ψυχή μας...

Χρειαζόμαστε να βγάλουμε όλοι μας τα Ονειρα μας από το ντουλάπι, όπου τα έχουμε καταχωνιάσει, γιατί το 20-20, θα τα κάνουμε πραγματικότητα, γιατί δημιουργείται η πλατφόρμα, ο σύνδεσμος που θα μας βοηθήσει όλους μας, να αλλάξει η χώρα, και να γίνει και πάλι Φωτεινή και Πνευματική...

Το 20-20 Θα είναι η Βάση ενός Αληθινού Πνευματικού Θαύματος... Θα είναι η Αληθινή Πραγμάτωση του Ελληνισμού...

Καλή Χρονιά σε όλους τους Αδελφούς και τις Αδελφές, Φίλους και Φίλες της Νέμεσις...

Σας ευχαριστώ πολύ για όλη την βοήθεια σας, σε αυτό το δύσκολο εγχείρημα, διότι χωρίς την συμβολή σας, τίποτα δεν μπορεί να προχωρήσει... Δεν είναι Εργο ενός ανθρώπου, είναι Εργο Ολονών, και Επιτακτική Ανάγκη Διάσωσης όλης της Ανθρωπότητας... Διότι όλα τα έθνη υποφέρουν κάτω από τον ίδιο ζυγό... Την αλαζονεία, και την ψυχοπαθητική ιδιοτελή κυριαρχία. Ομως ήρθε η Ωρα όλα αυτά να γίνουν απλά ένα κακό όνειρο, και να τα πάρει πίσω του το παρελθόν...

Ο Δρόμος είναι ήδη Ορθάνοιχτος και Στρωμένος με Ροδοπέταλα ας τον διαβούμε για να ανθίσει η πλάση...

https://www.youtube.com/watch?v=V6R8uiaMtb0

10
https://www.facebook.com/marina.tonti/posts/1329334017239426

Με το Κάλεσμα της Νέμεσις, για πρώτη φορά στην Ιστορία της Ανθρωπότητας, χτίζουμε την Συν-ευθύνη... Τι σημαίνει Συν-ευθύνη? Σημαίνει, πως το Μέλλον της Ανθρωπότητας, το Μέλλον της χώρας μας, εξαρτάται από εμάς τους ίδιους...

Δεν αφήνουμε το Παρόν και το Μέλλον της χώρας μας, σε κανέναν ασυνείδητο, και προδότη, ιδιοτελών συμφερόντων.

Αναλαμβάνουμε την Συν-ευθύνη να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα στην χώρα μας, γιατί μπορούμε να το πράξουμε εφόσον Ηρωικές και Αφυπνισμένες Ψυχές Συν-εργαστούν για να επιτευχθεί αυτός ο απλός στόχος με τελείως ξεκάθαρες αρχές και αξίες διάσωσης του Ελληνισμού.

1. Δημιουργία Προνοιακών Δομών, Αυτόνομης Επιβίωσης για κάθε Ελληνα πολίτη. Δωρεάν Βασική Επιβίωση και πρώτης ανάγκης αγαθών, ενέργεια, τηλεπικοινωνία, βιολογική ελεγχόμενη τοπική τροφή, ακίνδυνη φυσική υγεία

2. Ελεύθερη διαδικτυακή γνώση προσιτή σε κάθε Ελληνα πολίτη

3. Στήριξη και ανάπτυξη Συνεργατικών Επιχειρήσεων, που θα προάγουν την τοπική ευημερία των Δημοτικών Κοινοτήτων...

4. Εγκαθίδρυση Αληθινής Δημοκρατίας, με 90% τοπική αυτόνομη δημοτική διοίκηση.

5. Καταστροφή του κρατικού μηχανισμού που εξοντώνει τον κάθε Ελληνα πολίτη, και Εγκαθίδρυση Κεντρικής Προνοιακής Διαχείρισης της Χώρας μας, και Προστασίας όλων των πολιτών, προάγοντας ταυτόχρονα την Υγιή Συνεργασία με όλα τα Εθνη... Εκδίκαση κάθε κατάχρησης και προδοσίας κατά του Ελληνισμού.

Ηρθε ο καιρός να επέλθει η Θεία Δίκη, στην χώρα μας, και να πραγματώσει μία Φωτισμένη Ελληνική Κοινωνία...

Και μπορούμε να το πράξουμε εφόσον κατανοήσουμε ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός...

Ποτέ δεν ήταν οι προδότες και οι θύτες, αλλά η Ελλειψη Συν-ευθύνης να λύσουμε Ολοι Μαζί, το πρόβλημα της Κοινωνίας μας...

Ζητήσαμε πριν λίγες μέρες απλά κάποιες υπογραφές, για να διασωθεί ο Ελληνισμός...

Δεν ζητήσαμε χρήματα, δεν ζητήσαμε κανείς να τρέξει για τίποτα, απλά κάποιες υπογραφές, να στηρίξουν το εγχείρημα να προχωρήσουμε παρακάτω...

Γνωρίζετε πολύ καλά, πως πολλοί οι κλητοί, ελάχιστοι όμως, οι εκλεκτοί... και οι Ηρωικές Ψυχές... που αναλαμβάνουν την Συν-ευθύνη να αλλάξουν την Ιστορία στην χώρα μας, να αλλάξουν την Ιστορία του Πλανήτη...

Ετσι μαγικά και απλά με μία Ιερή Ιδέα αρχίζουν όλα...

Οσο εμείς όλοι μας, δεν συνεργαζόμαστε να λυθεί το κοινωνικό μας πρόβλημα, θα συνεχίσουν να υπάρχουν οι Επικυρίαρχοι... Αυτό είναι το μεγάλο μάθημα που χρειάζεται να κατανοήσουμε ως Ανθρωπότητα... γιατί δεν σωζόμαστε, και γιατί πάντα γνωρίζουν πολύ καλά, πως δεν θα τα βρούμε μεταξύ μας, δεν πρόκειται ποτέ να συνεργαστούμε, και ετσι θα είναι πάντα τα Αφεντικά μας...

Θα τους αφήσουμε ακόμα στην θέση του Δυνάστη, και εμείς στη θέση του θύματος? Μόλις κατανοήσατε την Μαθηματική Λύση της Λευτεριάς μας...

Δεν είναι για να κάνουμε ακόμα μία ολιγαρχική (συμφερόντων διαπλοκής) πολιτική κίνηση, αλλά για να αλλάξουμε την Ιστορία του πλανήτη... Ετσι ακριβώς..

Οι υπογραφές ήδη υπάρχουν για να ιδρυθεί η Νέμεσις, αλλά η πρόσκληση θα παραμείνει ανοιχτή για όποιον θέλει να συμμετέχει στην Ηρωική Ομάδα...

Τίποτα δεν αλλάζει χωρίς Ηρωες... Χρειάζονται πολλοί Χριστοί, πολλοί εκλεκτοί αυτή τη φορά... Η Δόξα δεν είναι ενός ανθρώπου, αλλά όλης της Ομάδας των Εκλεκτών Αδελφών που θα εδραιώσουν για πρώτη φορά στην Ιστορία της Ανθρωπότητας, την Αληθινή Συν-εργατική Κοινωφελή Συνείδηση...

Αυτό είναι το Πείραμα της Νέμεσις, και είμαστε προορισμένοι να Νικήσουμε...

Γιατί η Θεία Δικαιοσύνη επέρχεται μόνο όταν είναι Ωριμος ο Λαός, να διεκδικήσει την Μοίρα του... να αλλάξει το Πεπρωμένο του, η Νέμεσις έρχεται όταν ο Λαός είναι έτοιμος να Σωθεί...  Εσεται Ημαρ!

https://www.youtube.com/watch?v=I5Q6Q1VB3WU

11
https://www.facebook.com/marina.tonti/posts/1329309770575184

Eχουμε γίνει πολύ μαλθακοί, αγκαλιά με τους καναπέδες μας και την τηλεόραση, ή το netflix... Eτσι δεν μπορούμε να νικήσουμε ούτε αγώνα με κατσαρίδες...
Χρειάζεται να ξυπνήσει ο Πολεμιστής μέσα μας, και να αναλάβει θέση δράσης... Είμαστε σε πόλεμο... Τα συμφέροντα μας έχουν περικυκλώσει, και κάθε χρόνο όλο και περισσότερο, μας πίνουν το αίμα μας, και δεν μας αφήνουν να ζήσουμε τη ζωή που μας αξίζει... Είμαστε σε πόλεμο, εκατοντάδες χιλιάδες ζωές χάνονται άδικα κάθε χρόνο στην χώρα μας, και δεινοπαθούν, λόγω των αιμοδιψών και ψυχοπαθητικών απάνθρωπων συμφερόντων, και πρέπει να ανδρωθούμε και να νικήσουμε... Δεν έχουμε άλλη επιλογή...

Δεν έχουμε ούτε δευτερόλεπτο να σκεφτούμε να μην προχωρήσουμε... Πρέπει να γίνει άμεσα, έπρεπε να είχε γίνει χθες... Χρειάζεται να Αγωνιστούμε για την Λευτεριά μας, πάση θυσία... χωρίς καμία υποχώρηση... χωρίς να παραδοθούμε, αν θέλουμε να συνεχίσει να υπάρχει ο Ελληνισμός...
Είναι το τελευταίο κάλεσμα, ο χρόνος μας, τελειώνει, να αναλάβουμε την Συν-ευθύνη μας, να σώσουμε την χώρα...
Δεν θα υπάρξει άλλη ευκαιρία... Το τραίνο θα περάσει, και θα έχει χαθεί η ευκαιρία να αλλάξουμε την Ιστορία του Πλανήτη.
Η Πύλη άνοιξε, και η χρονική στιγμή να δράσουμε είναι εδώ και τώρα... Ας προετοιμαστούμε λοιπόν όλοι μας για την τελική αναμέτρηση... με τις δυνάμεις του σκότους, που καταστρέφουν την χώρα του Φωτός Ελλάς. Διότι μόνο ο Ελληνισμός, μόνο ο Διαφωτισμός μπορεί να ξανασώσει την Ανθρωπότητα, αρκεί να Αφυπνιστεί και να σηκωθεί στα πόδια του, ο Απροσκύνητος Ελληνας... και ήρθε η στιγμή να το πράξουμε.

Γεννήθηκε ο Νέος Ηλιος... Το 20-20 είναι ήδη εδώ... σε ελάχιστες μέρες... έχουμε περάσει απέναντι... σε μία Νέα Γη.. διότι η Συνείδηση μας, θα έχει αλλάξει... και θα απαιτούμε έναν Καλύτερο Κόσμο...όπου κανείς δεν θα υποφέρει, όπου κανείς δεν θα πεινάει, και θα είναι άστεγος και απροστάτευτος στους δρόμους, αφρόντιστος, και μόνος. Διότι για πρώτη φορά στην ιστορία της Ανθρωπότητας, η Συλλογική Συνείδηση, θα είναι μία Κοινωφελής και Προνοιακή Συνείδηση... Γιατί έτσι έπρεπε να είναι πάντα μία Πολιτισμένη και Πνευματική Ανθρωπότητα... και ήρθε η Ωρα να το διορθώσουμε Ολοι Μαζί.

Μπορούμε να Νικήσουμε αρκεί να το τολμήσουμε, διότι δεν είμαστε εμείς που Αγωνιζόμαστε, αλλά όλο το αίμα που χύθηκε πριν από εμάς, για εμάς, για να ζούμε σήμερα τη ζωή που ζούμε, και οφείλουμε ακόμα καλύτερα, για τις επόμενες γενεές... Οφείλουμε τον Αγώνα για όλους όσους δεινοπάθησαν και έχασαν την ζωή τους, σε ένα άδικο κόσμο... Αυτή την Αδικία χρειάζεται να την εξαλείψουμε διαπαντός... και όντως μπορούμε.. αρκεί να συνειδητοποιήσουμε την Δύναμη μιας Αφυπνισμένης Συνείδησης, και της Ανάληψης της Συν-ευθύνης.

https://www.youtube.com/watch?v=A6OwnNe9nMU&fbclid=IwAR0CHQRlbZAZRn0E-9WwnXeu69alF4y84BksQowQbu-XIh4wWC_wOM1bOBs

12
https://www.facebook.com/marina.tonti/posts/1313741605465334

12-12 του 2019

Η Σάλπιγγα έχει ηχήσει να Διασωθεί ο Ελληνισμός.
Κοινοποιήστε παντού το μήνυμα να ενημερωθούν όσο γίνεται περισσότεροι Ελληνες Συμπατριώτες μας, Ελληνόψυχοι, Φωτεινά στην Ψυχή και στο Πνεύμα Αδέλφια.

Ζητάμε από τον κόσμο να στηρίξει τον Κοινωνικό μας Αγώνα, να διασώσουμε την χώρα μας, να διασωθούν άπαντες οι Ελληνες πολίτες, να διασωθεί ο Ελληνισμός.

Οσοι ενδιαφέρονται να συσπειρωθούμε ως θετικές δυνάμεις στην χώρα μας, ανεξάρτητα που ανήκουν πολιτικά ή ιδεολογικά, στείλτε άμεσα μήνυμα.

θέλουμε να δημιουργηθεί ένα Κοινωφελές Ενοποιημένο Ακομμάτιστο Ελληνικό Κίνημα, που να σέβεται τον κάθε άνθρωπο και να τον προστατεύει, ένα Προνοιακό Κοινωνικό σύστημα ενεργειακής και διατροφικής αυτονομίας, όπου κανείς δεν θα πεινάει άστεγος και δυστυχισμένος, κανείς δεν θα υποφέρει.

Από το Νέο Ετος, ο Κοινωνικός Αγώνας μας, ξεκινάει δυνατά, και ναι, εμείς μπορούμε να Νικήσουμε, όπως έχουμε Νικήσει και τον Αγώνα να δικαιωθεί η Φυσική Ιατρική στην χώρα, που γνωρίζουμε όλοι μας, πόσο σχεδόν αδύνατον ήταν, αλλά τα καταφέραμε.

Χρειαζόμαστε την στήριξη όλων να τα καταφέρουμε όλοι μαζί.
Γιατί όλοι μαζί μπορούμε, να καταφέρουμε πάρα πολλά, να τα αλλάξουμε όλα.

Κάθε μέρα χάνουν τη ζωή τους, πολλοί συμπολίτες μας, υποφέρουν άδικα, καταστρέφεται η υγεία και η ζωή τους, επειδή κάποιοι ανεγκέφαλοι ψυχοπαθείς έχουν κάνει κατάληψη στο κοινωνικό μας σύστημα, παίρνουν τις μίζες και καταστρέφουν τον Ελληνισμό. Δεν μπορούμε άλλο να συνεχίσουμε έτσι τη ζωή μας. Πρέπει να δράσουμε άμεσα, και πρέπει να γίνει σήμερα.

Επικοινωνήστε άμεσα να ξεκινήσουμε την τελευταία προσπάθεια του Ελληνισμού να διασωθεί, πριν να ξεσπάσει νέα καταιγίδα κρίσης, πριν θρηνήσουμε ακόμα περισσότερα θύματα, γιατί Εμείς μπορούμε να τα καταφέρουμε, γιατί Εμείς δεν εξαγοραζόμαστε ούτε με τρις.

Στείλτε άμεσα μήνυμα, να δώσετε την ψήφο εμπιστοσύνης, στον Κοινό μας Αγώνα, και Ελληνικό Οραμα, να στηρίξετε με την υπογραφή σας, το κίνημα της Νεμεσις, για να ξεκινήσουμε άμεσα τον Αγώνα μας, να Ελευθερωθούμε και Ηρεμήσει η Ψυχή και η Ζωή μας.

Δεν ζητάμε χρήματα, μόνο την στήριξη σας, με την υπογραφή σας, και εμείς θα αγωνιστούμε ανιδιοτελώς να τα καταφέρουμε, γιατί πρέπει να τα καταφέρουμε, γιατί δεν βλέπουμε να υπάρχει άλλη διάσωση, γιατί πρέπει να προχωρήσουμε και να Ελευθερωθούμε.

Χρειαζόμαστε τουλάχιστον 10,000 υπογραφές, να γίνει ένα ισχυρό Κοινωνικό Κίνημα, και αναμένουμε να συγκεντρωθούν το συντομότερο δυνατόν έτσι ώστε να προχωρήσουμε, πιο σύντομα στην επίτευξη των στόχων μας.

Στην συνέχεια θα καλεστούν σε συνεργασία όλοι οι Ελληνόψυχοι Μπροστάρηδες που έχουν προσφέρει Εργο για τον Ελληνισμό, καθώς και κάθε Αγνή Ελληνική Ομάδα ή Κοινωνικός - Πολιτικός Φορέας που αγωνίζεται για την Διάσωση του Ελληνισμού.

Με έναν Νέο Συνασπισμό των Ελληνόψυχων, των Αριστων στην Ψυχή και στο Πνεύμα, των Αγνών Ανθρώπων και Ομάδων, με Κοινωφελή Συνείδηση, η Νίκη είναι Δική μας...

Και έχουμε αποδείξεις έμπρακτες, πως εμείς μπορούμε να καταφέρουμε τα αδύνατα να γίνουν δυνατά και εφικτά... αρκεί να έχουμε την στήριξη όλων των Ελληνων.

Διότι κανείς μόνος τους δεν μπορεί να καταφέρει τίποτα, αν δεν συνεργαστούμε όλοι μας. Στείλτε μήνυμα άμεσα σήμερα να ξεκινήσει ο αγώνας, να ξεκινήσει η Αληθινή Διάσωση του Ελληνισμού.

Ηρθε η Ωρα επιτέλους να λήξει η ταλαιπωρία μας..
Το 20-20 ξεκινάει ο Κοινωνικός μας Αγώνας Δυνατά...

13
https://www.politeianet.gr/books/9789603647867-moritz-andreas-dioptra-i-sunomosia-ton-embolion-237386?gclid=EAIaIQobChMIgMHS8L2w5QIV0dHeCh0YfQglEAEYASACEgJvr_D_BwE

Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ
Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΑΝΑΓΚΗ

MORITZ ANDREAS

Επί πολλές δεκαετίες, πιστεύαμε ότι τα εμβόλια έχουν εξαλείψει τα πιο τρομερά λοιμώδη νοσήματα, συμπεριλαμβανομένης της πολιομυελίτιδας. Ωστόσο, δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να τεκμηριώνουν αυτή την αντίληψη. Από την άλλη, αδιαμφισβήτητα επιστημονικά στοιχεία δείχνουν ότι τα παιδικά εμβόλια, τα αντιγριπικά και τα λοιπά εμβόλια, ευθύνονται για τη σοβαρή μείωση της φυσικής ανοσίας σε εκατομμύρια παιδιά και ηλικιωμένους. Με κάθε λαμβανόμενο εμβόλιο, το ανοσοποιητικό σύστημα αποδυναμώνεται ολοένα και περισσότερο, με επακόλουθο να αποδιοργανωθεί και να ευνοηθεί η εμφάνιση εκφυλιστικών νοσημάτων.
Στη Συνωμοσία των Εμβολίων, ο Andreas Moritz παραθέτει αδιάσειστα επιστημονικά στοιχεία που δείχνουν ότι:
-Τα εμβόλια συντελούν στη διάδοση των περισσότερων σύγχρονων ασθενειών
-Ο παιδικός εμβολιασμός, το αντιγριπικό εμβόλιο και τα λοιπά εμβόλια αποδιοργανώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα
-Η μεγάλη έξαρση των αλλεργιών, της αρθρίτιδας, του άσθματος, του αυτισμού, της γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης, του καρκίνου, του διαβήτη (βρεφικής και παιδικής ηλικίας), των νεφροπαθειών, των αποβολών, των νευρολογικών και αυτοάνοσων νοσημάτων, καθώς και του συνδρόμου αιφνίδιου βρεφικού θανάτου, συνδέεται άμεσα με τον εμβολιασμό
-Τα εμβολιασμένα παιδιά εμφανίζουν 120% περισσότερο άσθμα. 317% περισσότερο σύνδρομο ελλειμματικής προσοχής. 185% περισσότερες νευρολογικές διαταραχές και 146% περισσότερο αυτισμό, συγκριτικά με τα μη εμβολιασμένα. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Πρόλογος
Εισαγωγή
Αληθινά ψέματα
5 μύθοι γύρω από τα εμβόλια
Οι πανδημίες προκαλούνται από τον άνθρωπο
Οι θανατηφόρες πολιτικές της φαρμακοβιομηχανίας
Κεφάλαιο 1: Ο μύθος των εμβολίων
1. Ορισμός της νόσησης
2. Η αλήθεια για τους ιούς
3. Τελικά, ποιος σώζει ζωές;
4. Αντισώματα από βλάβη οφειλόμενη σε εμβόλιο
5. Τα εμβόλια υπονομεύουν την ανοσία
6. Μόλυνση εθελοντών
7. Τι περιέχει η ένεση;
8. "Σφάλματα" των εμβολιασμών
Κεφάλαιο 2: Τα ολέθρια λάθη της ιστορίας
1. Η διαμάχη για την πολιομυελίτιδα
2. Τα εμβόλια είναι νοσογόνα
3. Όπα! Κάτι μας ξέφυγε!
4. Η σημασιολογία της νόσησης
5. Συγκάλυψη του ιού
6. Εναλλαγή παθήσεων
Κεφάλαιο 3: Υπάρχει συνωμοτικό σχέδιο;
ΜΕΡΟΣ 1ο: ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ΒΡΕΦΗ
1. Σύγχρονο πογκρόμ;
2. Ποιος κερδίζει;
3. Μαζική άγνοια
4. Αιφνίδιος θάνατος
5. Πρώιμη επίθεση
ΜΕΡΟΣ 2ο: Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ
1. Μοιραία "σφάλματα"
2. Απόσυρση εμβολίων
3. Τα μυστικά των πληροφοριοδοτών
4. Εμβόλια - ωρολογιακές βόμβες
5. Το ξέσπασμα της καταιγίδας
6. Υπερενισχυμένα εμβόλια
ΜΕΡΟΣ 3ο: ΟΛΗ Η ΓΗ ΕΝΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ
1. Το επίμαχο ζήτημα του εμβολίου HPV
2. Πειράματα στην Αφρική
3. AIDS: μήπως είναι τεχνητός ιός;
4. Σε στιλ ρετρό: σύνδρομο χρόνιας κόπωσης
5. Έρευνα για τα εμβόλια: όταν η παραποίηση καλά κρατεί
6. Βουνό με βουνό... σμίγει
7. Κρυφά κίνητρα
8. Να εμπιστευτούμε τις ιατρικές έρευνες;
9. Η ασυδοσία των μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών
Κεφάλαιο 4: Κρίσιμη μάζα
1. Ο Π.Ο.Υ. θα αποφασίζει για την υγεία μας;
2. Υποχρεωτικοί εμβολιασμοί
3. Η νομοθεσία για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς
4. Αυτά τα ξέρατε;
5. Καταιγίδα εκφοβισμού
6. Μην πετάτε τη γρίπη σας στους χοίρους
7. Γενοκτονία;
Κεφάλαιο 5: Τοξίκωση από εμβολιασμό
1. Ο εμβολιασμός των παιδιών μας
2. ΣΧΚ: Η πολιομυελίτιδα της νέας εποχής
3. Πολιομυελίτιδα αλλά με άλλο όνομα;
4. Έργα και ημέρες του MMR
5. Το παραμύθι του HPV
6. Ηπατίτιδα Β: ο φονιάς των νεογέννητων
7. DPT και αιφνίδιος θάνατος
Κεφάλαιο 6: Αυτισμός: η επίδραση του υδραργύρου
1. Εισαγωγή στη θιμεροσάλη
2. Η σχέση εμβολίων και αυτισμού
3. Τοξικά συντηρητικά
4. Αυτισμός και αυτοάνοσα νοσήματα
5. Η διαμάχη για τη θιμεροσάλη
6. Επιδέξιο κουκούλωμα
7. Το βρόμικο μυστικό της Merck
8. Η δίκη-ορόσημο
9. Ναι ή όχι στον εμβολιασμό;
Κεφάλαιο 7: Η γρίπη των χοίρων: η επιδημία
που δεν τους βγήκε
1. Τα εμβόλια ως οχήματα
2. ΠΟΥ θα τα φορτώσουμε;
3. Είναι πολλά τα λεφτά...
4. Ο ιός μεταδίδεται εξαιτίας των χρημάτων
5. Προαίσθημα ή μαντική τέχνη;
6. Τα χρήματα φορούν μάσκα
7. Οι λατρεμένοι εκπρόσωποι της φαρμακοβιομηχανίας
8. Καταιγίδα "πανδημίας"
Οι παρενέργειες της πανδημίας
10. Στο άψε-σβήσε
11. Η συμφορά που ακούει στην ονομασία "σκουαλένιο"
Κεφάλαιο 8: Εμβόλια, ψέματα και δικαιολογίες
1. Το κρύο, σκοτεινό μυστικό του χειμώνα
2. Η γρίπη δεν μεταδίδεται
3. Τα αντιγριπικά εμβόλια είναι αναποτελεσματικά
4. Συνωμοτικό σχέδιο γύρω από το αντιγριπικό εμβόλιο;
5. Τα εμβόλια προκαλούν γρίπη
6. Στοχοποίηση των ευάλωτων
7. Ο μύθος της πρόληψης
Κεφάλαιο 9: Όλη η αλήθεια
1. Ο νους κυριαρχεί έναντι της ύλης
2. Είσαι ο γιατρός του εαυτού σου
3. Απάτη γύρω από το πλασέμπο καθιστά άκυρες τις περισσότερες κλινικές μελέτες
4. Λίγο ήλιο, παρακαλώ!
5. Το φαρμακείο της φύσης
6. Συμβουλές για φυσική αντιμετώπιση των λοιμώξεων
Επίλογος
Για το συγγραφέα
Ευρετήριο

14
http://thecaseagainsthiv.net/

ΤHE CASE AGAINST HIV

October 2013

(Last updated December 2017)

Collated by Henry Bauer
www.henryhbauer.homestead.com

Additions and corrections are welcomed,
indeed solicited, at our comments page.   COMMENTS
That HIV causes AIDS has been the officially sanctioned view for about 3 decades, believed almost universally but questioned openly by thousands of people, some of whom are expert in relevant sciences 1,2,3. These dissidents point out that a comprehensive reading of the mainstream literature together with analysis of mainstream data demonstrates conclusively that HIV is neither a necessary nor a sufficient cause of AIDS. An up-to-date and comprehensive yet concise summary of the facts and the history of the HIV/AIDS blunder is provided by Donald Miller 914.

An annotated bibliography of dissident books and other writings was published in 1993 4; dissident books not listed there or published since that time include Bauer 5, Bialy 6, Crewdson 7, Culshaw 8, De Harven 9, Duesberg 10, Farber 11, Fiala 12, Hodgkinson 13, Konotey 14, Kremer 15, Lauritsen 16, Lauritsen & Young 17, Leitner 18, Maggiore 19, Root-Bernstein 20, Shenton 21.

The Immunity Resource Foundation (IRF) offers important archival material including many documentary films and videos; many issues of Continuum magazine; many links to other AIDS-Rethinking or HIV-Skeptical websites; and a blog and newspage. The 2013 award-winning film, “Positively False — Birth of a Heresy” can be rented or bought at the IRF website. Another award-winning documentary is "House of Numbers."

At first sight, that HIV does not cause AIDS must seem unbelievable in light of the officially promulgated view that has so thoroughly pervaded the media and the public sphere. How could medical science be so wrong for so long about something so important? Moreover, haven’t the miracle antiretroviral drugs (ARVs) saved countless lives and changed AIDS from an invariably fatal death sentence into a chronic, manageable, condition? Aren’t Africans dying in hordes from AIDS only because they can’t get enough of those drugs?

Those questions can all be answered, but not in any brief way. The comprehensive case against HIV has to be made along several mutually reinforcing lines:

Questions to which the officially sanctioned view has no answer.
HIV does not cause AIDS.
The plain evidence about AIDS.
The plain evidence about HIV.
Failings of HIV/AIDS theory.
What antiretroviral drugs do.
Damage done by HIV/AIDS theory and practice.
Hindrances to making the case against HIV.
How could such a massive blunder come about and persist?
FAQs: Questions — sometimes rhetorical only — posed by adherents to HIV/AIDS theory.
Just how inconceivable most people find it, that HIV/AIDS theory could be so wrong, that official medicine and science could be so wrong in this day and age, may be illustrated by my own experience 514. I had read enough — many of the books listed above — to become open to the possibility, but it took my own digging into “HIV” epidemiology to convince me p.7 & chapter 1 in 5, and that was about 10 years after I first became aware that there exist dissidents from orthodox HIV/AIDS belief. And it has taken me further years to understand that “HIV” may not even exist, and that “HIV” tests are perhaps the central issue in the whole business. My long-standing interest in Loch Ness Monsters and the like testifies that I am significantly more open to unorthodox views than are most people, so my own difficulty in recognizing the errors of HIV/AIDS theory might serve as a warning, that the task of bringing others to that understanding is an extraordinarily difficult one.

(The Footnotes include many URLs. Those beginning with “http://wp.me” refer to the blog by Henry Bauer at hivskeptic.wordpress.com; the blog posts include further citations to the mainstream literature. URLs that were not active when this document was drafted show the date when that URL was last accessed directly; such broken links can often still be found indirectly via the Wayback Machine 22, or sometimes a copy of the source can be found via a Google search on the article’s title.)

0. QUESTIONS TO WHICH THE OFFICIALLY SANCTIONED VIEW HAS NO ANSWER

0.1Why is there no gold-standard test for HIV infection? 127

0.1.1[Because authentic pure HIV virions have never been isolated from supposedly infected individuals nor have they ever been successfully synthesized (cloned) — see section 3.1.3]

0.2How does HIV supposedly destroy the immune system? (see sections 1.3.3, 4.4.4)

0.3Why do people of African ancestry test "HIV-positive" more than all others, whether in Africa or America or Europe? chapters 5-7 & p. 106 in 5

0.4Why were AIDS and HIV first identified in America and Europe when HIV is supposed to have first infected human beings in Africa? (see section 4.6)

1. HIV DOES NOT CAUSE AIDS

1.1It was never established in the first place, nor later proved, that HIV causes AIDS.

1.1.1Kary Mullis has described his unsuccessful quest — including asking the discoverer of HIV — for citations to the scientific articles that prove HIV to be the cause of AIDS 23.

1.1.2The “fact sheets” issued by the National Institutes of Health are not scientific articles, and their claims of proof have been refuted in full detail 24,25. Those refutations have been ignored or misrepresented but never effectively challenged.

1.1.3The issue is complicated by progressive re-definitions of AIDS, see section 2.

1.1.4Luc Montagnier, credited with the discovery of HIV, reported that AIDS seemed to be caused by a mycoplasma and not by HIV 26,27,28,29,30,31.

1.1.5By 1993 so many cases of “HIV-negative” “AIDS” had been reported 32,33,34,35 that the condition was pronounced a new disease, “idiopathic CD4 T-cell lymphopenia” (ICL) 36,37,38,39,40,41,42,43 (also “HIV-negative adult-onset immunodeficiency” 44): immune deficiency of unknown cause with low CD4 counts; but this is precisely the same as the original definition of AIDS.

1.1.6“HIV-positive” individuals do not necessarily ever progress to AIDS in absence of any treatment 45.

1.1.6.1Co-factors in addition to HIV required to bring on AIDS have been postulated on a number of occasions: mycoplasma 26,27,28,29,30,31; HTLVs page 248 in 257; cell surface protein CD26 871,872; the protein fusin 873.

1.1.7Specific Italian data illustrate that HIV does not cause AIDS 46,47,48.

1.2HIV and AIDS are not even correlated.

1.2.1The seminal papers claimed to have found the putative retrovirus in only “18 of 21 patients with pre-AIDS … [and] 26 of 72 adult and juvenile patients with AIDS” 49. This did not even establish that HIV is correlated with AIDS 50, let alone causes it. The principal author, Robert Gallo, may have committed scientific misconduct as well 7,51,648.

1.2.1.1Most of those who refer to the discovery of HIV credit Montagnier, not Gallo 52.

1.2.2Kaposi’s sarcoma (KS) was one of the three originally iconic AIDS diseases, yet HIV-negative cases of KS had been noted at the very beginning 53 and turned out to be quite common 54.

1.2.2.1KS is now ascribed not to HIV but to something else 64, perhaps KSHV (Kaposi’s sarcoma herpes virus) or HHV-8 (human herpes virus 8  ) 55,56,57,58.

1.2.2.2AIDS-1 (section 2.1) KS was probably caused by the widespread use of nitrite “poppers” by many gay men 59,60,61,62,63,64. Although described as a cancer (sarcoma), it may actually be non-malignant damage to blood vessels.

1.2.3HIV and AIDS are not correlated with respect to geography chapter 9 in 5,80.

1.2.4HIV and AIDS are not correlated with respect to race chapter 9 in 5.

1.2.5HIV and AIDS are not correlated with respect to the sexes chapter 9 in 5.

1.3HIV does not even cause illness, let alone death 66,45.

1.3.1The mortality of “HIV-positive” individuals and of “People with AIDS” (PWAs) is independent of age whereas mortality increases very significantly with age in every (other) illness 67,68,69,70,71.

1.3.2About 50% of people testing “HIV-positive” never experience illness associated with “HIV” 72,73,74.

1.3.3It remains mysterious, in what way or by what mechanism HIV could cause illness of any kind; a number of mechanisms have been bruited, none has been demonstrated or accepted as satisfactory 75.

1.3.3.1“HIV” is found in only a tiny proportion (<1%) of the T-cells that it supposedly kills, so the decrease in CD4 counts supposedly characteristic of AIDS or “HIV disease” is ascribed to an unspecified “bystander mechanism” 833,866,867,868.

1.3.3.2Duesberg long ago argued that no retrovirus could act as claimed for HIV 76.

2. THE PLAIN EVIDENCE ABOUT AIDS

Which AIDS?

AIDS has been defined in at least three distinctly different ways at different times and in different places. To avoid confusion, it is necessary to distinguish among them as AIDS-1, AIDS-2, and AIDS-Africa.

2.1The first definition of AIDS, therefore AIDS-1: A supposedly unprecedented syndrome characterized by immune deficiency (specifically, low CD4 counts) of unknown cause presumed responsible for the presence of manifest opportunistic infections, chiefly Kaposi’s sarcoma, Pneumocystis carinii pneumonia (PCP), or candidiasis (fungal: thrush, yeast infection) 77,78.

2.1.1Designating AIDS-1 as a new medical phenomenon was an error because

2.1.1.1None of the “AIDS-1” diseases was previously unknown. They occur in HIV-negative individuals for a wide range of reasons 79.

2.1.1.2A great many conditions and infections induce immune deficiency, even specifically the low counts of CD4 cells purported to be characteristic of AIDS — non-specific conditions like oxidative stress 80,15 (see also sections 3.2.2, 4.3.2.4, 5.3.3.1, 5.3.3.11, 7.3.3.4) or such specific diseases as tuberculosis 82,83.

2.1.1.3The initial diagnosis 103 was by a young physician early in his career who also had access to the relatively new technique of counting CD4 cells 84. However, we now know that CD4 counts are not a valid measure of good or bad health 897.

2.1.1.4In particular, “recreational” drugs 85,86,87,88,89,90 including nitrites (“poppers”) 91,92 cause the same conditions as are said to be characteristic of AIDS, including loss of CD4 cells 93, and drug addicts display the same manifest symptoms as were ascribed to AIDS-1 13.

2.1.1.5The first AIDS-1 patients were indeed typically users of “recreational” drugs p. 191 ff. in 16, pursuing a “fast-lane” lifestyle p. 79 ff. in 17,99,100,p. 292 ff. in 894,895,896 conducive to ill health. They were on average in their mid-to-late thirties with histories of many bouts of syphilis, gonorrhea, and other infections 95,96,97,98.

2.1.1.6The Centers for Disease Control & Prevention used a unique, bizarre, misleading statistical classification scheme that obfuscated the fact that drug abuse was the primary common feature among victims of AIDS chapter 1 in 16.

2.1.1.7“AIDS” was a new social phenomenon, irrational exuberance by a proportion of gay men following “liberation”, expressed in an impossibly unhealthy lifestyle pp. 119-20 in 5,99,100,101,102. It had first been designated more correctly as GRID: Gay-Related Immune Deficiency; though since it was only a small proportion of gay men who practiced the “fast-lane” lifestyle, most correct would have been FLLRID.

2.1.2The first AIDS-1 patients had not been in sexual contact with one another 103. AIDS-1 came to be regarded as infectious only after the mistaken conclusion that HIV causes AIDS.

2.2Following the mistaken identification of “HIV” as cause of AIDS-1, an increasing number of diseases have come to be labeled “AIDS” just because in their presence an “HIV” test is fairly often positive. That defines AIDS-2: “HIV-positive” by definition, as in the now-common usage “HIV/AIDS”, which masks the fact that AIDS-1 was not HIV-caused. Recently the term “HIV disease” has become common.

By subliminal definition creep, “HIV disease” has come to include dozens of ailments, many of which are not opportunistic infections and all of which are previously known conditions, for example tuberculosis, weight loss or wasting, dementia 104.

2.2.11985 definition (AIDS-2a): “HIV-positive” and additional opportunistic infections beyond KS, PCP, or candidiasis 105.

2.2.21986 definition (AIDS-2b): “HIV-positive” and low CD4 counts and opportunistic infections 105.

2.2.31987 definition (AIDS-2c): “HIV-positive” “[r]egardless of the presence of other causes of immunodeficiency” [emphasis in original] and in presence of more than a dozen diseases 106.

2.2.41993 definition (AIDS-2d): Re-definition increased number of “AIDS” cases in that year by 75% 107.

2.3AIDS in Africa (henceforth AIDS-Africa) is neither AIDS-1 nor AIDS-2 108.

2.3.1Although AIDS-2 had been defined as caused by HIV, the lack of HIV-testing facilities in Africa led to defining AIDS via the Bangui definition 109: chronic or persistent weight loss, diarrhea, fever — entirely non-specific symptoms consistent with any number of endemic African diseases.

2.3.1.1Africans dying from “AIDS” are succumbing to diseases that have ravaged Africans for centuries 108,110.

2.3.1.2Since the criterion for AIDS diagnosis in Africa is independent of “HIV”, one cannot know how many African “AIDS” patients are HIV-negative 32.

2.3.1.3Malnutrition is widespread in Africa and is a known cause of lack of resistance to infection. It can be responsible for any infection incurred within 1 month of the end of food deprivation 870.

15
http://www.virusmyth.com/aids/award.htm

The rules for isolation of a retrovirus were thoroughly discussed at the Pasteur Institute, Paris, in 1973, and are the logical minimum requirements for establishing the independent existence of HIV. They are:

1.Culture of putatively infected tissue.

2. Purification of specimens by density gradient ultracentrifugation.

3. Electron micrographs of particles exhibiting the morphological characteristics and dimensions (100-120 nm) of retroviral particles at the sucrose (or percoll) density of 1.16 gm/ml and containing nothing else, not even particles of other morphologies or dimensions.

4. Proof that the particles contain reverse transcriptase.

5. Analysis of the particles' proteins and RNA and proof that these are unique.

6. Proof that 1-5 are a property only of putatively infected tissues and can not be induced in control cultures. These are identical cultures, that is, tissues obtained from matched, unhealthy subjects and cultured under identical conditions differing only in that they are not putatively infected with a retrovirus.

7. Proof that the particles are infectious, that is when PURE particles are introduced into an uninfected culture or animal, the identical particle is obtained as shown by repeating steps 1-5.

First Respons to Continuum Award (May '96)

Edward King, editor of UK's National AIDS Manual and writer for the Pink Paper, published the first respons in NAM's Treatment Update. The Perth Group wrote a reply.

Duesberg Claims Continuum Reward (July/Aug. '96)

Prof. Peter Duesberg believes HIV exists and has been isolated and claims the Continuum Award. The Perth Group wrote a long reply, and a summary. Neville Hodgkinson wrote also a summary. And Dr. Stefan Lanka wrote a comment too.

Debate Continues (Feb./March '97)

Prof. Peter Duesberg responded to the reply from the Australians and Dr. Stefan Lanka. The Perth Group replied again, and Dr. Stefan Lanka responded again too.

First Pictures of "Pure HIV" (March '97)

Two historic papers in the leading science journal Virology in March this year provide astonishing new data on the purification and isolation of HIV. For the first time in the history of AIDS, elusive electron microscope images of 'HIV' collected or 'banded' at the official density required for retroviruses, 1.16 gm/ml, have been published, by a research group in Germany. The electronmicrographs disclose "major contaminants" in "pure HIV".

Pure HIV

HIV expert Hans Gelderblom of Berlin's Robert Koch Institute, whose photos of non-banded 'HIV' material have been the industrial benchmark since 1987, co-authored the first paper which describes the contamination as "an excess of vesicles" - particles of cellular proteins, that may contain DNA or RNA. In a consecutive paper, a US research team from the AIDS Vaccine Programme in Maryland reveal carefully, "It is unknown how these cellular proteins associate with the virus" and warn, "The presence of microvesicles in purified retroviruses has practical implications": both teams discuss the resulting nonspecifity of HIV tests, all of which are based on early unchecked "purified HIV".

In an historic admission that it has never been established which proteins constitute 'HIV', the US scientists conclude, "The development of various purification strategies to separate microvesicles from HIV-particles ... will greatly enhance our ability to identify virion-associated cellular proteins." The imaging step in attempts at retroviral isolation was deemed essential when isolation procedure was discussed and decided at the Pasteur Institute, Paris in 1972, but it has never been published before in the 13-year history of 'HIV'. (Continuum autumn 1997)

See some more pictures, and a comment by the Perth Group.

Interview Prof. Montagnier (July '97)

The French journalist Djamel Tahi interviewed Dr. Luc Montagnier, the discoverer of HIV, about the isolation of the virus. Although he believes he isolated HIV, Montagnier confirms he could not purify the virus. The Perth Group wrote a comment. (Continuum winter 1997)

More Money to Earn (Aug. '98)

In addition to the Continuum Award organizations all around the world offer more money for the evidence of the existence of HIV. One can already collect over $ 25.000 by providing this evidence. See the additional terms. (page in Spanish!)

Professor Questions Isolation (Oct. '98)

Dr. Etienne de Harven is emeritus Professor of Pathology, University of Toronto. He worked in electron microscopy (EM) primarily on the ultrastructure of retroviruses throughout his professional career of 25 years at the Sloan Kettering Institute in New York and 13 years at the University of Toronto. In 1956 he was the first to report on the EM of the Friend virus in murine (mouse) leukemia, and in 1960, to coin the word "budding" to describe steps of virus assembly on cell surfaces. He delivered a speech at the 12th World AIDS Conference in Geneva at the session "HIV-testing: Open Questions about Specificity". He sent a letter and photo to Continuum, he wrote an article for the same magazine, and an article for Reappraising AIDS.

The Last Debate (Dec. '99)

"Debate has been taking place amongst the HIV/AIDS dissident groups regarding the wisdom of taking up the issue of HIV isolation as an argument in our fight against mainstream AIDS science." An article by the Perth Group.

German Professor Questions HIV (Oct. '00)

"During the past 20 years HIV-AIDS research has shown to a line of critical scientists again and again that the existence of HIV has not been proven without doubt, and that both from a aetiological (causal), and a epidemiological view, it can not be responsible for the immunodeficiency AIDS. In view of the general accepted HIV/AIDS hypothesis this appeared to me so unbelievable that I decided to investigate it myself. After three years of intensive and, above all, critical studies of the relevant original literature, as an experienced virologist and molecular biologist I came to the following surprising conclusion: Up to today there is actually no single scientifically really convincing evidence for the existence of HIV. Not even once such a retrovirus has been isolated and purified by the methods of classical virology."

Dr. Heinz Ludwig Sänger, Emeritus Professor of Molecular Biology and Virology and a former director of the Department of Viroid Research at the Max-Planck-Institutes for Biochemy near München, wrote a letter (in German) to the Süddeutsche Zeitung. Prof. Sänger was in 1978 rewarded with the prestigious Robert Koch Award. He also wrote the foreword (in German) for the book 'Mythos HIV' written by the German journalist Michael Leitner.

Isolation Experiments (April '01)

The South African government has set up a Presidential AIDS Advisory Panel to determine their policy on HIV and AIDS. Several dissidents are on the panel. They released an interim report and advised, because the lack of data, to do more research. Ten experiments, including the true isolation of HIV, have been proposed, and will be financed by the SA government. Read more about South Africa and AIDS.

Another Award (April '02)

Alex Russel is offering £10,000 Reward for the first person who can prove that HIV exists. See the details.


Σελίδες: [1] 2 3 ... 402