Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - ΚΡΑΧΤΗΣ

Σελίδες: 1 [2] 3 4 ... 10
16
Άλλες σχολές / Απ: Νέα Ακρόπολη
« στις: Φεβρουάριος 26, 2014, 16:48:14 »
Παράθεση
Αυτός που θέλει να βοηθήσει τον κόσμο, έχει και την εκ' ουσία... η οποία δίνεται πάντα από τον Λαό, που θέλει να ευεργετηθεί.
Οι Πραγματικοί Ηγέτες είναι αρωγοί και όχι δυνάστες. Αν και δεν την αξίζουν όλοι την βοήθεια, και αναφέρομαι στους ιδιοτελείς και τους παρτατζήδες.

Ε λοιπόν διαφωνώ κάθετα, είναι πολύ μικρή η διαφορά μεταξύ δυνάστη και οποιοδήποτε εξουσιαστή για να το δέχομαι έτσι απλά σαν κανόνα όπως το περιγράφεις, απαγορεύετε;

17
Άλλες σχολές / Απ: Νέα Ακρόπολη
« στις: Φεβρουάριος 26, 2014, 16:43:48 »
Είπες :
Παράθεση
Προσωπικό χάσιμο, Κράχτη... Επίτηδες το κάνεις, ή πραγματικά δεν κατανοείς?

Με κατηγορείς ότι  κάνω κάτι επίτηδες γι αυτό και είναι χάσιμο χρόνου στο να ασχοληθούμε με τις απόψεις μου και με  υποτιμάς, επίσης με μειώνεις λέγοντας ότι "ή" δεν κατανοώ και παρόλα αυτά εγώ δεν διαμαρτυρήθηκα αλλά σου απάντησα λέγοντας:

Ότι δεν είναι χάσιμο χρόνου να ασχολείται κάποιος με τις απόψεις μου και είναι ντροπή να λες ότι είναι χάσιμο χρόνου.  Κατάλαβες;

Επίσης αφού λες ότι δεν είστε Μ.Κ.Ο σαν τις άλλες, όλα καλά για εσένα τότε, με είδες να επιμένω πουθενά ότι είστε σαν όλες τις Μ.Κ.Ο; Όχι!!!
Εγώ μπορώ να πιστεύω ότι θέλω, άλλα τι ισχυρίζομαι έχει σημασία, δεν απαγορεύετε να πιστεύω ότι θέλω, εγώ μπορεί να το πιστεύω ότι είστε το ίδιο με τις άλλες Μ.Κ.Ο. αλλά πουθενά δεν το ανέφερα ώστε να θεωρείτε συκοφαντία.

Τώρα για τις προσωπικές επιθέσεις, που τις είδες; Στο ξαναλέω, αν εσύ ταυτίζεσαι με πράγματα που περιγράφω δεν σημαίνει ότι επιτίθεμαι σε σένα,  αλλά ούτε και ότι πιστεύω κάποια πράγματα, όπως, ότι οι εθελοντές κοροϊδεύουν τον εαυτό τους αυτό σημαίνει ότι σου επιτίθεμαι.

Δηλαδή δεν θα εκφράζω αυτό που πιστεύω επειδή εσύ δηλώνεις εθελοντής και θα θιχτείς;
Δηλαδή τι να κάνω;
Nα αλλάξω γνώμη για τους εθελοντές για να αποφύγω το θίξιμό σου; Aυτό είναι λογικό δηλαδή;

Τότε να μην μιλάμε για τίποτα, γιατί ότι και να πούμε όλο και κάποιος θα θιχτεί! Δεν είναι έτσι τα πράγματα Rose, παρεξηγήσε με το παραμικρό!

18
Άλλες σχολές / Απ: Νέα Ακρόπολη
« στις: Φεβρουάριος 26, 2014, 15:59:08 »
Καλά θα τρελαθούμε εντελώς βρε Rose, αν σε πειράζει η γνώμη μου σταμάτα να μιλάς μαζί μου, που συκοφαντώ; Επειδή θεωρώ και έχω θέση για τις Μ.Κ.Ο ή επειδή σου λέω ότι θα φαλιρίσει κάποιος αν μόνο δίνει;

Rose τρώγεστε με τα ρούχα σου, εγώ πουθενά δεν σου απευθύνομαι σε προσωπικό επίπεδο ώστε να σε συκοφαντήσω. Εκτός αν βρίσκεις ότι συμπίπτουν οι συμπεριφορές σου σε σχέση με αυτά που αναφέρουμε για τις Μ.Κ.Ο, αλλά αυτό πάλι δεν σημαίνει ότι σε συκοφαντώ, απλά διαφωνούμε. Αν εσύ πιστεύεις ότι όσα λέω δεν είναι έτσι, μου το γνωστοποιήσεις μέσο της συζήτησης, από εκεί και πέρα δεν θα με υποχρεώσεις ή θα με χειραγωγήσεις στο τι να πιστεύω κατηγορώντας με ότι συκοφαντώ.

Κανένα δεν συκοφάντησα, λέω τα πράγματα με χιούμορ και όπως τα βλέπω!
Τέλος πάντων ξεκαθάρισε με τον εαυτό σου αν μπορώ να εκφράζομε ελεύθερα ή όχι γιατί ότι δεν σου αρέσει το ονομάζεις συκοφαντία.

Εγώ δεν έχω πρόβλημα με ότι και να μου λες, εσύ όμως προσπαθείς να μυώσεις την αυθεντική μου έκφραση με έμμεσους τρόπους κατηγορώντας με για συκοφαντία! Γέλα λίγο, η ζωή δεν είναι μνημόσυνο αγανάκτηση και στεναχώρια! Όποιος τα βλέπει όλα σοβαρά δεν είναι υγιής!

19
Άλλες σχολές / Απ: Νέα Ακρόπολη
« στις: Φεβρουάριος 26, 2014, 13:48:47 »
Παράθεση
Προσωπικό χάσιμο, Κράχτη... Επίτηδες το κάνεις, ή πραγματικά δεν κατανοείς?

Ε όχι και χάσιμο, ντροπή, εγώ έχω μυηθεί σε διάφορους βαθμούς και έχω συναντήσει και τον Κρισναμούρτι από κοντά, τον μέγα μπροστάρη! Όλοι ξέρουμε ότι τους έδωσε τα παπούτσια στο χέρι στο τέλος! Αυτό το χάρηκα ποιο πολύ από όλα! Αυτό κάνω και εγώ!

20
Άλλες σχολές / Απ: Νέα Ακρόπολη
« στις: Φεβρουάριος 26, 2014, 13:24:03 »
Παράθεση
Τελικά Κράχτη, απ ότι φαίνεται για να μην είναι ιδιώτης κάποιος, με την αρχαιοελληνική σημασία του όρου, θα πρέπει να μπει σε μια ΜΚΟ.

Το προβληματικό από πολλούς είναι ότι υπάρχει η εμμονή να χρησιμοποιείτε με την αρχαιοελληνική έννοια ο όρος, δεν ξέρω πόσο ισορροπημένο είναι αυτό! ???

Παράθεση
Αυτή μόνο την λύση, απ ότι φαίνεται, μπορεί να δεχτεί  η γνήσια αυθεντική εσωτερική παράδοση.

Όντος, γιατί η κωμική χυδαιότητα έφαγε πόρτα στην προηγούμενη σελίδα! :'(

Παράθεση
Το πρόβλημα όμως της εξουσίας, θέλει δεν θέλει, θα αναγκαστεί να το αντιμετωπίσει κάποια στιγμή και επειδή, το βέβαιο είναι πως δεν θα βρει λύση, τότε θα χρειαστεί μια άλλη ΜΚΟ για να προσπαθήσει να δώσει λύση. Επομένως, κατ αυτόν τον τρόπο, απλά μεταθέτουμε το πρόβλημα της εξουσίας στο απώτερο μέλλον.

Άξιο αναφοράς πάντως, μια από εδώ, μια από εκεί, όλο εκεί τρίβονται, όλο με την εξουσία! ;D

Παράθεση
Είναι δηλαδή, σαν να αυνανιζόμαστε και μετά να έχουμε και την απορία του γιατί δεν κάνουμε παιδιά ή να κάνουμε διάδρομο στο σπίτι μας και μετά να έχουμε την απορία γιατί δεν απομακρυνθήκαμε από αυτό.

Μην γίνεσαι χυδαίος τι πράγματα είναι αυτά! >:(

Όντος!
Τουλάχιστον αυτός που πήρε διάδρομο σπίτι ξέρει τι θέλει, θέλει να τρέχει άλλα να μην απομακρύνετε γιατί έχει δουλειές στο σπίτι βρε αδερφέ, ενώ με τους εθελοντές είναι ανάποδα, νομίζουν ότι απομακρύνθηκαν αλλά είναι ακόμα εκεί! :o

21
Άλλες σχολές / Απ: Νέα Ακρόπολη
« στις: Φεβρουάριος 26, 2014, 13:03:41 »
Παράθεση
Ωραία το συνειδητοποίησες!!! Είναι πολύ καλό για Αρχή!
Τι κάνεις λοιπόν, μετά από αυτήν σου την συνειδητοποίηση?
Θα σου πω τι κάνω, πηγαίνω και γίνομε εθελοντής, φαλιρίζω, υποβιβάζω την ευημερία του σπιτιού και της προσωπικής μου ζωής, άρα και των αγαπημένων μου, κυνηγάω ανθρώπου λέγοντας τους ότι είναι ασυνείδητοι και όλα αυτά υποσκάπτοντας τα θεμέλια του κράτους αφού αντί να βοηθήσω τον μηχανισμό των υπάρχων να λειτουργήσει, τον παρακάμπτω και το παίζω εγώ ο σωστός. Ψάχνω και ομοϊδεάτες επίσης για να τους βάλω στις ροδίτσα μέσα στο κλουβάκι! Επίσης θεωρώ ότι φωτίστηκα και τώρα θα φωτίσω τον όλο τον κόσμο διότι είμαι διαφωτιστής κ.α ;D

Ο εθελοντισμός για να θεωρείτε εθελοντισμός δεν νοείτε να αντικαθιστά ολόκληρους τομείς τις κοινωνίας, αν κάνει κάτι τέτοιο υποσκάπτει το κράτος και επισπεύδει την κατάρρευση του συντάγματος. Να κάτι ακόμα που η σιγουριά για το ενάρετο εμποδίζει την γνώση που έλεγες προς τα σωστά συμπεράσματα!  


Παράθεση
Υπάρχουν οι άνθρωποι που νοιάζονται για τον συνάνθρωπό τους και άλλοι που δεν νοιάζονται...
Υπάρχουν συνάνθρωποί μας, που είναι ευαισθητοποιημένοι στον ανθρώπινο πόνο, και άλλοι που είναι αναίσθητοι.
Υπάρχουν άνθρωποι ζώα, και άλλοι ημίθεοι...

Εγώ οφείλω να το πω, είδα ένα ημίθεο προχτές και με χαιρέτισε, μου θύμισε να χτυπήσω την μύηση τις εβδομάδας! ;D

Παράθεση
Η επιλογή είναι δική μας, σε ποια από τις δύο ομάδες θέλουμε να ανήκουμε....
και ανάλογα θα κριθούμε, από την ίδια την ζωή..
.

Πω,πω,πω!!! επιλογές, κριτές, κοσμική γνώση, διαβαθμίσεις τάξεων μουθυμιζει τις καταρες τον χριστιανων, "Θα δείτε όλοι τι θα πάθετε στο τέλος, θα σας κάψει ο θεός"............ ορίστε που μας έλεγες για κούραση, εμένα αυτά με κουράζουν γιατί είναι όλα ψευδαισθήσεις και μας απομακρύνει από την αποτελεσματική συζήτηση. Δεν πειράζει είμαι δημοκράτικός γι 'αυτό και το ρίχνω στο χιούμορ! ;D

Παράθεση
Αν δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε σε αυτά τα βασικά... διάλογος δεν μπορεί να υπάρξει...

Το ίδιο λένε και άλλοι 7.000.000.000 άνθρωποι πάνω στο κόσμο, και μόλις  Rose ανακάλυψες την δημοκρατία που λες ότι θέλεις να διαδόσεις! ;D
Ευτυχώς την ανακάλυψε και όλος ο δυτικός κόσμος ώστε να έχεις το δικαίωμα να μας απορρίπτεις ελεύθερα!

Παράθεση
Υ.Γ. Κράχτη, πάρε επιτέλους μαθήματα ώριμης συζήτησης από τον Γιάννη...

Εσύ δεν έλεγες ότι δεν μπορούσες να ξεχωρίσεις εμένα με τον Γιάννη ούτε από ύφος ούτε αυτά που λέγαμε;
Τώρα μας το γυρνάς, και το κάνεις και προσωπικό επίσης. Όχι ότι θα με πειράξει αν με επιτεθείς για τις απόψεις μου, αλλά μετά όταν θα σου απαντήσω, εσύ θα οδύρεσαι και θα μας διαγράφεις (και ενώ μου είπες να εκφραστώ ελευθέρα την τελευταία φορά!)
Αν θέλεις να διαδόσεις την δημοκρατικές αρχές ξεκινά από τώρα από εμάς!

22
Άλλες σχολές / Απ: Νέα Ακρόπολη
« στις: Φεβρουάριος 26, 2014, 01:08:37 »
Παράθεση
Υπάρχουν ΜΚΟ μαϊμού, και υπάρχουν ΜΚΟ που κάνουν σοβαρά έργα... Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα...

Δεv ισοπεδώνουμε τίποτα, δεν γνωρίζουμε καμιά  πραγματική Μ.Κ.Ο, ψάχνουμε απεγνωσμένα για μια και και δεν υπάρχει! ???
 
Παράθεση
Εμείς κάλλιστα θα μπορούσαμε να έχουμε μία εταιρεία αστική κανονικά, και επιλέγουμε να είναι Μη Κερδοσκοπική.
Δεν έχουμε κανένα απολύτως κέρδος, από αυτό, αλλά απεναντίας χάσιμο, δεν παίρνουμε τα κέρδη.
Από την άλλη πληρώνουμε κανονικότητα, εφορία, φπα κτλ, όπως κάθε άλλη εταιρεία.

Άρα με τον καιρό θα φαλιρίσετε και δεν θα μπορείτε να βοηθήσετε κανένα πλέον, ωραία στρατηγική! ;D

Παράθεση
Αυτό που λείπει σε πάρα πολλούς είναι η Γνώση, έτσι ώστε να αντλούν σωστά συμπεράσματα, και πάνω από όλα ας μην γινόμαστε χυδαίοι και συκοφάντες.

Αυτό που θεωρείς εσύ γνώση είναι διαφορετικό πράγμα για τον εκάστοτε! Δεν μας λείπει η γνώση, καθόλου μάλιστα. Αν έλειπε δεν θα πηγαίναμε στο φεγγάρι. Μιλάμε για υπολογισμούς ακριβείας!

Χυδαίο και συκοφάντη λέγανε και το Αριστοφάνη, μήπως να ανάψουμε το κλίβανο και να πετάμε τα έργα του μέσα ή να πετάμε τους κωμικούς σήμερα στον καιάδα!

Η χυδαιότητα είναι μυητική ,επειδή σοκάρει και σου μεταδίδει το μήνυμα άμεσα, δεν ήξερα ότι η αυθεντική παράδοση απορρίπτει την κωμική χυδαιότητα! Μεγάλα παιδιά είμαστε τι θα πάθουμε;

Θα σκανδαλιστούμε ανεπανόρθωτα; ;D

23
Άλλες σχολές / Απ: Νέα Ακρόπολη
« στις: Φεβρουάριος 26, 2014, 00:39:00 »
Παράθεση
Αχ Κράχτη Αχ!

Τι βογκάς καλέ, πονάς; 2 αναβράζον, ένα για κάθε αχ! ;D

Παράθεση
Τόση αξιοθαύμαστη εξυπνάδα που έχεις, αν την χρησιμοποιούσες, εθελοντικά και ανθρωπιστικά,  Wink ξέρεις, πόσοι συνανθρώποί μας, θα σωζόταν?

Μου το λέγαν από μικρό αυτό για την εξυπνάδα, γι 'αυτό πρόκοψα, ζήτω ο δεθελωντισμός!!! ;D

Παράθεση
Βιώνουμε τραγικές στιγμές, άνθρωποι, πεθαίνουν γύρω μας, και εμείς γελάμε... Εύγε μας...

Λες και αγαπητή Rose υπήρχε κάποια εποχή που δεν βίωναν οι άνθρωποι όλα αυτά.

Τώρα τα συνειδητοποίησες; :o εγώ εδώ και πολύ καιρό.

Ξέρεις με τι γελάω όμως, με αυτούς που προσπαθούν να με βάλουν να τρέχω σαν ποντικάκι μέσα στο κλουβάκι στην ροδίτσα, που όπως ξέρετε όλοι δεν οδηγεί πουθενά! Στο τέλος το ποντικάκι κατεβαίνει λαχανιασμένο από την ροδούλα και βλέπει ότι όσο και να έτρεξε είναι ακόμα στο κλουβί!

Αν θέλεις να αφιερώσεις την ζωή σου στην ροδίτσα του εθελοντισμού και τον θεωρείς το σημαντικότερο όλων, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και στην πραγματικότητα σημαντικός ;)

Αυτό είναι ξεκάθαρος δογματισμός.

Όλοι οι δογματικοί θεωρούν το δόγμα τους σημαντικό, όλοι πρέπει να ακολουθήσουν την δική τους οδό αλλιώς είναι αμαρτωλοί!

Πολύ οπισθοδρομικό, μην απορείς που δεν πείθεις! ;)
 

24
Άλλες σχολές / Απ: Νέα Ακρόπολη
« στις: Φεβρουάριος 25, 2014, 21:29:44 »
Παράθεση
Αντι να πετάμε πέτρες,

Ε όχι και πέτρες, καμιά αλήθεια πετάμε για να υπάρχει ενδιαφέρων. ;D

Παράθεση
Κουραστήκαμε από τα στείρα ΑΝΤΙ χωρίς προτάσεις...

Εγώ δεν κουράστηκα καθόλου,  το "αντί" από την άλλη έχει τον δικό του ρόλο.

Παράθεση
Όποιος είναι Μάγκας, ας βγει μπροστά και ας δείξει τον δρόμο σε εμάς τους υπόλοιπους...

Γιατί τόση μανία κάποιος να βγει μπροστά και κάποιοι σαν βόδια να ακολουθήσουν, εξάλλου σε δημοκρατία βρισκόμαστε, δεν χρειάζεται να ακολουθεί κανένας κανέναν! 8)

Παράθεση
Αλλά βαριά η καλογερική...

Εγώ έχω ένα καλόγερο και όντος είναι βαριά η δουλειά του, ειδικά των χειμώνα με τα μπουφάν και τα παλτό! ;D

Παράθεση
Καλύτερα να παραδίνουμε την ευθύνη της ζωής μας στα βαμπίρια...


Όπα όπα, ο Τέπες στην πραγματικότητα ήταν  Δρακουλοβρικόλακας; Γιατί εγώ νόμιζα ότι ήταν μύθος! ;D

Παράθεση
Μεγάλα παιδιά είμαστε, Έξυπνοι Έλληνες, ας μεγαλώσουμε επιτέλους,

Όπα πάλι, ξεκαθάρισε μας τι είμαστε, μεγάλα παιδιά και έξυπνοι Έλληνες ή μικροί και πρέπει να μεγαλώσουμε! Τι από τα δύο; ???
 
Παράθεση
ας μάθουμε την έννοια της Συν-ευθύνης,

Δηλαδή για να καταλάβω, όταν ο επιθετικός στον ολυμπιακό σουτάρει λάθος, φταίει ο αμυντικός και ο τερματοφύλακας και όλοι η ομάδα; ;D
Δεν υπάρχει αγαπητή rose η συν-ευθύνη, μόνο η δική σου ευθύνη και οι δικές σου υποχρεώσεις!

Παράθεση
ας κατανοήσουμε την Αυθεντική μας Παράδοση, "ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ ΚΑΙ ΕΝ ΤΟ ΠΑΝΤΙ ΤΟ ΕΝ"

Καλά αυτό με το "ένα" ας μην το ξανά-ξεκινήσουμε, γιατί αν μπλέξουμε με τα αόριστα και τα αόρατα θα το "χάσουμε το κορμί πατριώτη"
Εγώ πάντως δεν πιστεύω σε αυτό το δόγμα του ενός και του παντός!

Παράθεση
Τα πάντα είναι αλληλένδετα, και όταν υποφέρει ο ΕΝΑΣ, όλοι μας υποφέρουμε...

Εγώ πάντως όσο και να προσπάθησα δεν κατάφερα να υποφέρω το ίδιο για κάποιον που γνωρίζω  όσο για κάποιον που δεν γνωρίζω, πρέπει να είμι αμαρτωλός σίγουρα εεε!!!
Αν ήταν έτσι θα έπρεπε να ήμασταν στην μόνιμη πίκρα, γιατί πάντα κάποιος υποφέρει πάνω στον κόσμο, συγνώμη που δεν πεθαίνω υποφέροντας!
Ο Θεός, μας έκανε έτσι ώστε και να χαιρόμαστε, κάτι θα ξέρει αυτός!  ;)

Παράθεση
Ας κάνουμε, κάτι λοιπόν, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, να μην υποφέρουμε άλλο...


Αν κάνουμε κάτι όλοι μαζί πολύ φοβάμε ότι θα μετακινηθεί ξαφνικά ο άξονας της γης, κανείς δεν θα το ήθελε αυτό! ;D

Παράθεση
Τόσο απλά
Με τόσους πάντως εθελοντές που υπάρχουν όπως είπε και ο Γιάννης, "0" αποτελέσματα! Πόσους εθελοντές χρειάζεται αυτό το "ΕΝ" για να φέρει κάποιο αποτέλεσμα τέλος πάντον! ;D

25
Άλλες σχολές / Απ: Νέα Ακρόπολη
« στις: Φεβρουάριος 25, 2014, 20:22:55 »
Μ.Κ.Ο: Μόνο Κερδοσκοπικός Οργανισμός

http://www.youtube.com/watch?v=DPDvr60ZFlc

26
Άλλες σχολές / Απ: Νέα Ακρόπολη
« στις: Φεβρουάριος 25, 2014, 16:28:50 »
Μορμονοθεραπεία

http://www.youtube.com/watch?v=9WGMU0pHgFc

27
Άλλες σχολές / Απ: Νέα Ακρόπολη
« στις: Φεβρουάριος 25, 2014, 16:24:45 »
Η Θρησκεία ως Βλασφημία

http://www.youtube.com/watch?v=kzZh084bIgU

28
Άλλες σχολές / Απ: Νέα Ακρόπολη
« στις: Φεβρουάριος 25, 2014, 11:16:29 »

29
Άλλες σχολές / Απ: Νέα Ακρόπολη
« στις: Φεβρουάριος 23, 2014, 20:23:20 »
Το μόνο σίγουρο με τον εθελοντισμό, είναι ότι την πληρώνουν τα σπιτικά των εθελοντών! Αν εργαζόμαστε, πόσες ώρες μένουν ώστε να αφιερώσουμε στην ευημερία του σπιτιού και των παιδιών μας; Λίγες! Αν πάμε και αφιερώσουμε αυτές τις λίγες ώρες στον εθελοντισμό, καταλαβαίνετε θα συμβαίνει στο σπιτικό μας κατ' επέκταση.

Μετά θα ρωτήσουν τα παιδιά μας, γιατί μπαμπά και μαμά; Και εμείς όλο υπερηφάνεια και ρομαντισμό θα τους πούμε..... γιατί ήμουν εθελοντής.

Γιατί έσωζα τον κόσμο και βούλιαζα εσένα στον βόθρο παιδί μου!

30
Άλλες σχολές / Απ: Νέα Ακρόπολη
« στις: Φεβρουάριος 22, 2014, 17:36:23 »
Θυμήθηκα ρε Γιάννη τα παλιά τότε με την Μίρκα, που σου είχε κάνει ερώτηση ο Γιώργος στον αν παίζει τίποτα με τον Πέτρο Ρ. και την Μίρκα ενώ με την Μίρκα ήσασταν μαζί! Εσένα δεν σου είχε μπει στο

μυαλό ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο αφού τα μυαλά σου ήταν ρομαντικά φουσκωμένα από τρομερό ιδεώδες. Όταν όμως μετά το κατάλαβες, έπρεπε να γυρίζεις και να του απαντήσεις του Γιωργου: θυμάσαι

Γιώργο τότε που μου έλεγες αν η Μίρκα και ο Πέτρος Ρ. πνιγούν το κουνέλι; Εσύ πως δεν κατάλαβες ότι η Μαρία με τον Ιωάννη Α, οι δυο τους το καίγανε το κάρμα; ;D

Σελίδες: 1 [2] 3 4 ... 10