Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - Rose

Σελίδες: [1] 2 3 ... 377
1
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4709725/
The Therapeutic Potential of the Ketogenic Diet in Treating Progressive Multiple Sclerosis

Abstract
Until recently, multiple sclerosis has been viewed as an entirely inflammatory disease without acknowledgment of the significant neurodegenerative component responsible for disease progression and disability. This perspective is being challenged by observations of a dissociation between inflammation and neurodegeneration where the neurodegenerative component may play a more significant role in disease progression. In this review, we explore the relationship between mitochondrial dysfunction and neurodegeneration in multiple sclerosis. We review evidence that the ketogenic diet can improve mitochondrial function and discuss the potential of the ketogenic diet in treating progressive multiple sclerosis for which no treatment currently exists.

3
ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
https://www.youtube.com/watch?v=oSi6xaS7Omo

6
ΜΑΘΗΜΑ "ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΤΟΞΙΚΟΛΟΓΙΑ"

http://195.134.76.37/old_site_10-7-2016/courses/toxikologia/toxikologia_yliko.htm

Παρουσιάσεις μαθήματος (κ. Τζούλια Αττά - Πολίτου, Αναπλ. Καθηγήτρια)
14/3/2011: Εισαγωγή (αρχείο PDF 170 KB)
14/3/2011: Διακίνηση τοξικών ουσιών (αρχείο PDF 381 KB)
23/3/2011: Τοξικοκινητική (αρχείο 217 ΚΒ)

23/3/2011: Δοκιμασίες τοξικότητας (αρχείο 185 ΚΒ)

23/3/2011: Θεραπευτική αντιμετώπιση δηλητηριάσεων (114 ΚΒ)

23/3/2011: Αντίδοτα (152 ΚΒ)
02/4/2011: Τοξικά αέρια και διαλύτες (258 KB)
08/4/2011: Αλκοόλες (215 ΚΒ)
15/4/2011: Φάρμακα (651 ΚΒ)
06/5/2011: Ναρκωτικά (111 ΚΒ)
 
24/5/2013: Δηλητηριάσεις από μέταλλα (2,24 ΜΒ)
25/5/2013: Τοξικολογική ανάλυση (607 ΚΒ)
 

Θέματα οικοτοξικολογίας (κ. Ευάγγελος Μπακέας, Επίκ. Καθηγητής)
- Βασικές αρχές Οικοτοξικολογίας (αρχείο PDF 200 KB)
- Δοκιμασίες και Πρότυπα Οικοτοξικολογικών Ερευνών (αρχείο PDF 793 KB)
- Εισαγωγή στην Οικοτοξικολογία (αρχείο PDF 47 KB)
- Εκτίμηση Περιβαλλοντικού και Οικολογικού Κινδύνου (αρχείο PDF 679 KB)
- Κυριότερα Περιβαλλοντικά Προβλήματα (αρχείο PDF 1873 KB)
- Μεθοδολογία Οικοτοξικολογικών Ερευνών (αρχείο PDF 674 KB)
- Οικοτοξικολογικές 'Ερευνες (αρχείο PDF 177 KB)

8
Το "Μυστικό" της Ιατρικής Επιστήμης - Dr. Δημήτρης Τσουκαλάς
https://www.youtube.com/watch?v=yT_65dF0MQk

9
Δωρεάν βιβλία ιατρικής, φαρμακολογίας, φαρμακευτικής
http://www.ftiaxno.gr/2009/09/blog-post_07.html

10
FLORIDA Doctor Uses New Technology To "Re-Grow" Man's Finger
https://www.youtube.com/watch?v=2vFQJpxabQ4

11
Stem Cells & Tissue Regeneration
https://www.youtube.com/watch?v=2vFQJpxabQ4

12
http://electrohomeopathy.amhealth.biz/?page_id=1081

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ σκευασμάτων

Αυτά τα σκευάσματα είναι μόνο για τους ειδικευμένους επαγγελματίες υγείας, δεν είναι προς πώληση για το ευρύ κοινό.

Αυτά τα σκευάσματα παρασκευάζονται στη Γερμανία, σύμφωνα με τη σπαγειρική μέθοδο του Krauss και περιγράφονται λεπτομερώς στη Γερμανική Ομοιοπαθητική
Φαρμακοποιία (GHP).

Τα ονόματα των φαρμάκων έχουν ως εξής:

Η σειρά των σκευασμάτων για τον μεταβολισμό
Κυρίως δρα στα όργανα που λειτουργούν για την εξωτερική αφομοίωση καθώς και τον γαστρεντερικό σωλήνα , στη συνέχεια, δευτερευόντως, σε εκείνα τα όργανα και ιστούς που συνδυάζονται με χρήσιμο τρόπο με αυτά, τα οποία λειτουργούν για την εσωτερική αφομοίωση και τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, καθολικά ή ιδιοσυγκρασιακά μέσω της επιρροής αυτών των σημαντικών οργανικών λειτουργιών στο σύνολό του οργανισμού.

St1 cochleria
St2 lycopodium
St3 scrophularia
St4 saraparilla
St5 berberis
St6 solidago
St7 malva
St8 veronica
St9 naturium
St10 centaurium
St11 lobelia
S12 eupharsia
 

Η σειρά των σκευασμάτων για τους ιστούς
Δρα κυρίως και επηρεάζει την κυτταρική δομή, για παράδειγμα τα σκευάσματα για το μεταβολισμό επηρεάζουν τη δράση και τα σκευάσματα για τους ιστούς την δομή των οργάνων, τη σύνθεση, αποσύνθεση και ανασύνθεση τους.

Gw1 caulophyllum
Gw2 equisetum
Gw3 mezerum
Gw4 symphytum
Gw5 conium
Gw6 vincetoxicum
Gw7 millifolium
Gw8 chelodonium
Gw9 pulsatilla
Gw10 podophylum
Gw11 rux tox
Gw12 sanguinaria
Gw13 ailthatus
Gw14 belladonna
Gw15 condurango
Gw16 nux vomica
Gw17 rhus aromatic
 

Η σειρά των σκευασμάτων για το αίμα
Επηρεάζει το αίμα και τα κινητικά όργανα, το καρδιακό και αγγειακό σύστημα.

Ad1 avena
Ad2 hamamelsis
Ad3 hydratatis
 

Η σειρά των θωρακικών σκευασμάτων
Δρα επηρεάζοντας τα αναπνευστικά όργανα και βρίσκεται ανάμεσα στη σειρά των σκευασμάτων του αίματος και σε αυτή των σκευασμάτων για τους ιστούς.

Είναι για ΟΛΕΣ τις ασθένειες του θώρακα και του αναπνευστικού συστήματος.

Br1 adiantum
Br2 phelladrium
Br3 drosera
Br4 ipecaucennua
Br5 teuricum
Br6 eucalyptus
Br7 galeopsis
Br8 glechoma
Br9 polygala
 

5. Η σειρά των σκευασμάτων για τον πυρετό και τα νεύρα

Έχει μια πολύ πιο ευρεία επίδραση από ότι υποδηλώνει το όνομά της και κυρίως επηρεάζει ολόκληρο το νευρικό σύστημα που λειτουργεί ασυνείδητα, τα συμπαθητικά νευρικά κέντρα και τις νευρικές διακλαδώσεις, τον εγκέφαλο και το νωτιαίο μυελό. Επηρεάζει κυρίως τα νευρικά προβλήματα στην κυκλοφορία του αίματος, στο περιφερικό αγγειακό σύστημα, καθώς και νευρική διαταραχή της καρδιάς, εκτός από τις διακοπές στη ρύθμιση της θερμοκρασίας, την παραγωγή του ιδρώτα, τις λειτουργίες του ήπατος μας και των άλλων οργάνων που σχετίζονται με τη ρύθμιση της ισορροπίας του μεταβολισμού και της δύναμης.

Fb1 aconitum
Fb2 cinchona
6. Η σειρά των σκευασμάτων για τα έντερα

Διαφορετικές ασθένειες συχνά συνδέονται με την εμφάνιση ορισμένων παρασίτων μέσω ξένων ουσιών στον άνθρωπο, για παράδειγμα από διαφορετικά είδη εντερικών σκουληκιών ή μονοκυτταρικών μικροσκοπικά μικροβίων. Αυτά αναπτύσσονται ουσιαστικά και αναπαράγονται λόγω της διακοπής του μεταβολισμού και μιας απροθυμίας των διαφόρων ιστών. Χρειάζονται ένα μέσο αναχαίτισης της ασθένειας. Τα εντερικά φάρμακα διεγείρουν την απολύμανση που γίνεται από το ίδιο μας το σώμα, επηρεάζουν τα έντερα μέσω κάθαρσης και απέκκρισης, ρυθμίζουν τα κόπρανα, με ένα ιδιαίτερα ευνοϊκό τρόπο στην χρόνια δυσκοιλιότητα μέσω διέγερσης των εντερικών αδένων και της περίσταλσης. Ενεργούν κατά των σκωλήκων σταματώντας την βασική κατάσταση, δηλαδή τα νοσηρώς μεταμορφωμένα περιεχόμενα των εντέρων με τη ζύμωση, τον καθαρισμό από αυτά τα παράσιτα. Επιπλέον, αυτά τα φάρμακα διεγείρουν τα μέσα άμυνας του οργανισμού, έτσι είναι βακτηριοκτόνα και, ως εκ τούτου, έχουν χαρακτηρισθεί ως ενδιάμεσα φάρμακα ενάντια σε όλες τις οξείες και χρόνιες ασθένειες ακόμη περισσότερο δεδομένου ότι έχουν παρόμοιες ιδιότητες με τα φάρμακα του πυρετού ως διεγερτικά για τα νεύρα.

W1 allium
W2 tanacetum
 

Η σειρά των σκευασμάτων για τη λέμφο
Επηρεάζει τις λεμφικές οδούς και τα όργανα που είναι υπεύθυνα για την προετοιμασία, τον καθαρισμό και τη μεταφορά της λέμφου και το σύνολο του υγρού μεταξύ των ιστών.

Lf1 echinacea
Lf2 abrotanum
 

Η σειρά των ιδιοσυγκρασιακών σκευασμάτων
Είναι πολύ γνωστό το γεγονός που βασίζεται στην εμπειρία ότι με τις συνεχείς επιδράσεις των ισχυρών φθορών, ιδιαίτερα από σοβαρές ασθένειες ή από την κατάχρηση οινοπνευματωδών και ναρκωτικών δηλητηρίων, η κληρονομούμενη ιδιοσυγκρασία ενός ανθρώπου μπορεί να εκφυλιστεί τόσο ώστε οι χειρότερες ιδιοσυγκρασιακές διαταραχές να μεταδίδονται στους απογόνους του. Το ιδιοσυγκρασιακό φάρμακο είναι το κύριο φάρμακο για την καταπολέμηση των εν λόγω κληρονομικών ιδιοσυγκρασιακών διαταραχών. Είναι ένα από τα πιο καθολικά φάρμακα γενικά που βελτιώνει την ιδιοσυγκρασία μας, και ως εκ τούτου, είναι εξαιρετικά πολύτιμο και για την υποστήριξη όλων των ειδικών φαρμάκων. Σε συνδυασμό με αυτά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ενάντια σε όλες τις χρόνιες ασθένειες, ειδικά τις ιδιοσυγκρασιακές.

Kn1 thuja
Kn2 steffensia
Kn3 Phytolacca
Kn4 Clematix
Kn5 Vinca minor
 

Η σειρά των Electrals
Τα Υγρά είναι φάρμακα φτιαγμένα να επηρεάσουν την ισορροπία των νευρικών ερεθισμάτων. Ο εγκέφαλός μας είναι το κέντρο των νευρικών ερεθισμάτων. Περιέχει εκατομμύρια γαγγλιακά κύτταρα σαν σταθμούς παραγωγής ενέργειας των νεύρων. Αλλά επίσης διευθύνει σημαντικά όργανα εκτός του εγκεφάλου μας, ιδιαίτερα εκείνα που βρίσκονται μέσα και δίπλα από τα αισθητήρια όργανα μας και τα σπλάχνα μας, στην καρδιά και τα έντερα μας. Στους μεγάλους πεπτικούς αδένες υπάρχουν πολλά τέτοια γαγγλιακά κύτταρα, που συχνά συνδυάζονται σε τεράστια συμπλέγματα γαγγλίων. Οι εξωτερικοί σταθμοί χρησιμοποιούνται επίσης για την παραγωγή και διαχείριση της νευρικής δύναμης. Όλοι αυτοί οι σταθμοί παραγωγής και εναλλαγής ενέργειας συνδέονται μεταξύ τους και με τα μεγάλα κέντρα στον εγκέφαλό μας μέσω αγωγών, τις λεγόμενες νευρικές ίνες, οι οποίες συχνά συνδέονται σαν καλώδια και «τρέχουν» σαν λεπτότερα ή παχύτερα «καλώδια» μέσα από όλα τα μέρη του σώματός μας.

Το Κόκκινο (Red)                                                   θετικό

Το Κίτρινο (Yellow)                                               αρνητικό

Το Πράσινο (Green)                                              αρνητικό

Το Μπλε (Blu)                                                         θετικό

Το Λευκό  (White)                                                   ουδέτερο

 

Σας συνιστούμε ιδιαίτερα ότι αν υπάρχει μια κατάσταση που επιμένει, να ζητήσετε τη συμβουλή ενός εξειδικευμένου επαγγελματία υγείας. Θα πρέπει να δίνεται ιδιαίτερη προσοχή κατά τη θεραπεία των παιδιών, κατά την εγκυμοσύνη ή για οποιαδήποτε συνεχιζόμενη ασθένεια και σας συνιστούμε να ζητήσετε τη συμβουλή ενός ειδικευμένου επαγγελματία υγείας σε αυτές τις περιπτώσεις. Όλες οι πληροφορίες που δίνονται δεν προορίζονται για τη διάγνωση, τη θεραπεία ή την ίαση οποιασδήποτε πάθησης ή ατόμου. Εάν χρησιμοποιείτε φάρμακα, θα πρέπει πάντα να ενημερώνετε τον γιατρό, τον θεραπευτή ή τον ομοιοπαθητικό σας.

13
Ιατρικές Επιστήμες και θεραπευτική / Culpeper's complete herbal
« στις: Αύγουστος 11, 2017, 16:28:02 »
Culpeper's complete herbal : consisting of a comprehensive description of nearly all herbs with their medicinal properties and directions for compounding the medicines extracted from them

https://archive.org/details/culpeperscomplet00culpuoft

14
Ιατρικές Επιστήμες και θεραπευτική / Απ: Marma Therapy
« στις: Αύγουστος 10, 2017, 23:51:37 »
Ayurvedic Indian Pressure Point Head Massage For Extreme HairGrowth & Relaxation|Sushmita's Diaries
https://www.youtube.com/watch?v=VBk-3W0e0v4

15
Ayurvedic Indian Head Massage - Siro Abhyangam - Oil Massage for Brain & Nervous System
https://www.youtube.com/watch?v=3jzs0CbBrDs

Σελίδες: [1] 2 3 ... 377