ΑΜΡΑ - Αυθεντική Μυστικιστική Ροδοσταυρική Αδελφότητα

Σχόλια => Eρωτήματα και τοποθετήσεις μέσω email => Μήνυμα ξεκίνησε από: Rose στις Ιανουαρίου 19, 2012, 15:30:03

Τίτλος: Σχόλια για το φόρουμ της ΑΜΡΑ
Αποστολή από: Rose στις Ιανουαρίου 19, 2012, 15:30:03
Λάβαμε ένα αξιόλογο μήνυμα, στις 13/1/12, και ζητήσαμε την άδεια από τον αδελφό να το δημοσιεύσουμε.  Ευχαριστούμε για τα καλά του λόγια, και ευχόμαστε στον αδελφό, καλή συνέχεια, στο δύσκολο, αλλά ταυτόχρονα δημιουργικό και απολαυστικό μονοπάτι προς τη Φώτιση και την Συν-δημιουργία.
_________________________

Αγαπητή Αδελφή Rose,

κατ'αρχάς -καθυστερημένα ίσως, δεδομένου του διαστήματος που πέρασε από την εγγραφή μου- να ευχαριστήσω την αδελφότητα για την αποδοχή της αιτήσεως μου και για τα όσα διάβασα, για τα όσα διαπίστωσα (πως όντως υπάρχουν ή δεν υπάρχουν)*. Για τις επιβεβαιώσεις και καταρίψεις απόψεων, γνώσεων, υποψιών..αλήθειας (τολμώ να πώ) που βρίσκω εντός του (δικτυακού) χώρου συγκέντρωσης και απλόχερης ανταλλαγής και διδαχής γνώσεων.
Πραγματικά (..ουσιαστικά..) βιώνει κανείς το "έν οίδα ότι ουδέν οίδα"..
Όσο νωρίτερα τα διπιστώσει κανείς τόσο καλύτερο εφ'ενός για την προσωπική του εξέλιξη και εφ'εταίρου για την εξέλιξη του συνόλου..

Οφείλω να ομολογήσω πως τελικά έχω χαθεί, μπερδευτεί (και όλα τα υπόλοιπα συνώνυμα..) και νιώθω πως είμαι σε ένα τεράστιο δωμάτιο (δεν βλέπω τα όρια του-τοίχους,οροφή..) και μέσα σε αυτό στροβιλίζουν σε μια ατέρμονη, αέναη και άγρια-βίαιη κίνηση όλες μου οι σκέψεις, οι προβληματισμοί.
Στερεότυπα-διδαχές που όλοι**, κάποια στιγμή στη ζωή μας, θέλουμε να επιδοκιμάσουμε, να αποδοκιμάσουμε, να καταρίψουμε ή και τέλος να πάψουμε να ενστερνιζόμαστε. Σκέψεις, συναισθήματα, αρχέγονες αναζητήσεις και προβληματισμοί όλα αφορισμένα από την σύγχρονη-πολιτισμένη κοινωνία μας..

Πίστευα λοιπόν πως τα είχα βάλει "σε μια σειρά" και πως μπορούσα, κρατώντας το μίτο της Αριάδνης, να σταματήσω το άναρχο στροβιλισμό στο δωμάτιο και σιγά-σιγά "μεγαλώνοντας" να δώ τα "όρια" του δωματίου..και εάν ήμουν τυχερός (άξιος καλύτερα..) "φεύγοντας" να δώ τί υπάρχει έξω απ'το δωμάτιο..

Ε λοιπόν έν οίδα ότι ουδέν οίδα..και από που να ξεκινήσω πάλι..ιδού η απορία..

Ευχαριστώ για το χρόνο σου και ελπίζω σε μελλοντική συζήτηση

*Στις περιπτώσεις που αναρωτιέται κανείς "μόνο εγώ πιστεύω-βλέπω έτσι"?
**Όλοι όσοι είναι "ανήσυχες" ψυχές, περίεργοι σαν τα μικρά παιδιά..

Υ.Γ. Όποια συμβουλή..παραπάνω από δεκτή!