ΑΜΡΑ - Αυθεντική Μυστικιστική Ροδοσταυρική Αδελφότητα

'Αρθρα και συζητήσεις: 'Εσωτερικές Σχολές και Μυητικά Συστήματα => Ελευθεροτεκτονισμός => Μήνυμα ξεκίνησε από: Zion στις Οκτώβριος 18, 2008, 21:59:54

Τίτλος: Μυήσεις - Τελετές
Αποστολή από: Zion στις Οκτώβριος 18, 2008, 21:59:54
Κατ' αρχάς να χαιρετίσω αδελφικά όλους τους συμμετέχοντες του Φόρουμ.
Σύντομα πρόκειται να μυηθώ σε Μικτό Τεκτονικό Τάγμα. Θα ήθελα αν κάποιος γνωρίζει περισσότερα όσον αφορά την Μύηση σαν τελετή και αν πρέπει να προσέξω κάτι.
Θα με ενδιέφερε ακόμη και αν ξέραμε επ'ακριβώς όλο το τυπικό, κυρίως για λόγους κατανόησης εκ των προτέρων όλων των βημάτων.
Τί πρέπει να προσέξω?
Τί γίνεται με τον σκοτεινό θάλαμό?
Τί παίζει με τις σωστές απαντήσεις?
Διαθήκη κάνουμε και τί πρέπει να γράψουμε εκεί?
Να διευκρινήσω ότι το Τάγμα είναι Σκωτικού Τύπου...
Επίσης να σας ενημερώσω ότι το μοναδικό στα ελληνικά τυπικό που έχω μελετήσει είναι από το βιβλίο του Leo Taxil - Τα Μυστήρια των Μασόνων. Αν γνωρίζετε όσον αφορά τον βαθμό του μαθητή, ανταποκρίνεται ο συγγραφέας στην πραγματικότητα?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων όλους εσάς που θα με βοηθήσετε έτσι ώστε να προχωρήσω πιο ασφαλής στην οικοδόμηση του εσωτερικού Ναού μου, έχοντας πάντα στο μυαλό μου την εσωτερική γαλήνη και την άνθιση του εσωτερικού μου Ρόδου.
Zion
Οσον αφορά το nickname μου, μην βιαστείτε να με κατακρίνετε, απλά το "κουβαλάω" από πιτσιρικάς όντας μεγάλος οπαδός της Reggae μουσικής και του Bob Marley ειδικώς. Παρμένο από το γνωστό άσμα "Iron, Lion, Zion".
Τίτλος: Απ: Μυήσεις - Τελετές
Αποστολή από: Rose στις Οκτώβριος 18, 2008, 23:59:51
Αγαπητέ Zion,

καλωσόρισες στην Ροδοσταυρική μας παρέα.  Είναι πολύ ενδιαφέρον οι ερωτήσεις σου, αλλά νομίζω πως θα ήταν καλύτερο να μην σου απαντηθούν τώρα, αλλά να σχολιαστούν μετά την μύησή σου. Επίσης πολλές από τις ερωτήσεις σου, αφορούν τυπικά του Τεκτονισμού, και γι΄ αυτό θα ήταν καλύτερο, να αναλυθούν μόνο μεταξύ Τεκτόνων. 

Η Τεκτονική μύηση έχει ως στόχο να ενεργοποιήσει την Ανθρώπινη Συνείδηση, έτσι ώστε να προβληματιστεί, για θέματα πέραν των φυσικών φαινομένων, και να επιστήσει την προσοχή του ανθρώπου, να ασχοληθεί σοβαρά, με την προσωπική του αφύπνιση αλλά και με την προσφορά του προς την ανθρωπότητα.

Η Διαθήκη, είναι η κατάθεση που κάνει ο μυούμενος ως προς το τι προσδοκά να πετύχει δια του Τεκτονισμού, ή ξεκινώντας το εσωτερικό του ταξίδι.  'Οσον αφορά για τις σωστές απαντήσεις, νομίζω πως το μόνο που χρειάζεται είναι να καταθέσει ο μυούμενος ειλικρινά την προσωπική του άποψη, και όχι τι θα ήταν κοινά αποδεκτό, μια και η μύηση έχει ως στόχο την βαθύτερη κατανόηση του εαυτού του.

Επίσης ο σκοτεινός θάλαμος είναι η Πύλη, μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού κόσμου, και συμβολίζει την απόφασή μας, να περάσουμε το Κατώφλι, και να ξεκινήσουμε ένα Εσωτερικό Ταξίδι, αναζητώντας τα βάθη του εαυτού μας και του σύμπαντος.

'Οσον αφορά τα σύμβολα της Μύησης και του Ναού, θα συναντήσεις διάφορες ερμηνείες, οι οποίες θα αναλυθούν και θα κατανοηθούν καθ' οδόν...

Σου ευχόμαστε Καλή Επιτυχία.
Τίτλος: Απ: Μυήσεις - Τελετές
Αποστολή από: Trithemius στις Οκτώβριος 19, 2008, 10:23:06
Καλωσορίζω κι εγώ τον φίλο Ζion στην παρέα μας και επιπρόσθετα αναφέρω πως ο Leo Taxil είναι ο πλέον ακατάλληλος για ορθή ενημέρωση γύρω από τα Τεκτονικά ζητήματα, καθώς πρόκειται για άνθρωπο που δρα ενάντια στο τάγμα αυτό και όπως και ο ίδιος δήλωσε, το βιβλίο του ήταν 100% καθοδηγούμενο. Βιβλία περί Τεκτονισμού υπάρχουν άπειρα. Θεωρώ πως μία απλή αναζήτηση θα σου δώσει πολλά αποτελέσματα.

Καλή επιτυχία στην εισδοχή σου και προ πάντων... καλή Φώτιση!
Τίτλος: Απ: Μυήσεις - Τελετές
Αποστολή από: suida στις Οκτώβριος 19, 2008, 21:30:14
AΓΑΠΗΤΕ ,  ΖΙΟΝ....θαθελα   να   με   συγχωρεσεις...να  δειξης   κατανοηση...στην   ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ   μου   αυτη...

                               ΣΤΗΝ    προκληση   της   εισδοχης  σου...  εχω   να   ΠΩ....

                               " ΘΑΘΕΛΑ...  ΝΑ   ΞΕΥΡΗΣ ...Ο,ΤΙ...  Η   ΜΑΣΟΝΙΑ....  ΕΙΝΑΙ....(  καθαρη...δικη  μου   ΑΠΟΨΗ)...

                                                                       Σ Ω Μ Α ....
                                 
                                  ΩΣ...ΤΕΤΟΙΟ,   ΕΧΕΙ  ΩΣ    Ε Ρ Γ Ο   ΤΟΥ....ΤΗΝ   Σ Υ Γ Κ Ο Μ Ι Δ Η ....Α Ν Θ Ε Ω Ν ....

                                  ΑΥΤΟ....γιατι,   το   ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ   ΚΑΘΗΚΟΝ  ΤΟΥ...ΕΙΝΑΙ ....ΝΑ    Ρ Ι Χ Ν Ε Ι ....ΡΟΔΟΠΕΤΑΛΑ....

                                  ΣΤΟΥΣ    Δ Ρ Ο Μ Ο Υ Σ .....ΟΠΟΥ   ΤΑ     Δ Ο Γ Μ Α Τ Α ....ΤΩΝ    Θ Ρ Η Σ Κ Ε Ι Ω Ν ......

                                  Π Α Τ Ο Ν Τ Α Σ ....Σ Τ Ε Ρ Ο Υ Ν ....   ΤΗΝ    ΕΛΕΥΘΕΡΗ   ΒΟΥΛΗΣΗ....  ΤΩΝ   ΑΝΘΡΩΠΩΝ.""


            Η    Φ Ω Τ Η Σ Η .....ΓΙΑ   ΕΜΑΣ...  ΕΙΝΑΙ   ΣΤΟΙΧΕΙΟ...  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ    ΕΡΓΑΣΙΑΣ.....ΚΑΙ   Π Α Λ Η Σ ....
                                                                                                             
                                                                                                                                      ΜΕ  ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ....ΝΑΣΑΙ   ΚΑΛΑ....
Τίτλος: Απ: Μυήσεις - Τελετές
Αποστολή από: truth στις Οκτώβριος 26, 2008, 10:57:51
Καλημερα .Ζιον και εγω τις ιδιες ερωτησεις εχω καθως και εγω θα μυηθω σε ενα ταγμα μη μικτο ομως.Καλυτερα να μην μυηθεις σε μικτο ταγμα
Τίτλος: Απ: Μυήσεις - Τελετές
Αποστολή από: Ορφέας στις Οκτώβριος 26, 2008, 14:53:07
Καλημερα .Ζιον και εγω τις ιδιες ερωτησεις εχω καθως και εγω θα μυηθω σε ενα ταγμα μη μικτο ομως.Καλυτερα να μην μυηθεις σε μικτο ταγμα

    Χωρίς να ειπεισέρχομαι στις επιλογές σου τις οποίες σέβομαι, επειδή όμως μετέχω σε μικτό τεκτονικό τάγμα, θα ήθελες να μοιραστείς μαζί μας το σκεπτικό που σε οδήγησε στο συμπέρασμα ότι το αμιγές είναι καλύτερο; Μην εκλάβεις την θέση μου ως επιθετική, καθότι, μπορεί να έχεις εσύ δίκαιο όταν υποστηρίζεις πως είναι καλύτερα να μυηθείς σε αμιγές και όχι σε μικτό, μπορεί όμως και όχι.
Τίτλος: Απ: Μυήσεις - Τελετές
Αποστολή από: Rose στις Οκτώβριος 26, 2008, 14:57:47
εγω θα μυηθω σε ενα ταγμα μη μικτο ομως.Καλυτερα να μην μυηθεις σε μικτο ταγμα

Αγαπητέ Truth,

καλωσόρισες στην αδελφότητά μας.  Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω ως προς το αν είναι καλύτερα να μυηθεί και να συμμετέχει κάποιος στον Αμιγές Τεκτονισμό αντί στο Μικτό...

Ιδεολογίες, όπως ο Αμιγές Τεκτονισμός και το 'Αγιο 'Ορος που προσβάλλουν την θηλυκή ενέργεια, προσβάλλουν την Ισότητα των δύο φύλων, και επομένως τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και τον Ανθρωπισμό... δεν είναι χώροι φωτός, αλλά χώροι ανισόρροπης ανάπτυξης, και δυσαρμονίας...

Κανονικά ο Μικτός Τεκτονισμός δεν θα πρέπει να αναγνωρίζει τον Αμιγές, μια και δίχως την παρουσία της Ισότητας των δύο φύλων, δίχως την εναρμόνιση της Αρσενικής και της Θηλυκής Αρχής δεν μπορεί να τελεστεί το Αλχημιστικό Μυστήριο της Μεταστοιχείωσης και επομένως της Πνευματικής Φωτίσεως κάθε ανθρώπου.

Οι κοινωνίες της Δύσης έχουν πάψει να είναι "Κοινωνίες των Αρσενικών", και επομένως μυητικοί χώροι που προσβάλλουν την Γυναίκα, είναι οπισθοδρομικοί και καταστροφικοί για την πολιτιστική και πνευματική μας εξέλιξη.

'Αλλωστε αυτό που κραυγάζει ο Αμιγές Τεκτονισμός είναι "Ουζέ - Ουζέ - Ουζέ" το οποίο σημαίνει "Ισχύς - Ισχύς - Ισχύς", σε αντιδιαστολή με το "Ελευθερία - Ισότης - Αδελφότης" του Μικτού Τεκτονισμού.

Δια της Ισχύος λοιπόν, η Αρσενική Δύναμη μέσω της Αλαζονικής της Βασιλείας, έχει φέρει την Ανθρωπότητα σε ένα καταστροφικό αδιέξοδο, που όλοι μας γίναμε μάρτυρες τα τελευταία 2000 χρόνια...

Αρκετά... υπέφερε ο άνθρωπος, αρκετά υπέφερε η Ανθρωπότητα από την Κυριαρχία του Αρσενικού...

'Ηρθε ο καιρός να επιστρέψουμε στις ρίζες μας και στην Αρμονία μέσα μας, στην Αρμονία του Ερμαφρόδιτου...

για να Σωθεί... και ο Εσωτερικός αλλά και ο Εξωτερικός μας Κόσμος...
Τίτλος: Απ: Μυήσεις - Τελετές
Αποστολή από: truth στις Οκτώβριος 28, 2008, 10:49:05
καλημερα απο οτι γνωριζω το συγκεκριμενο ταγμα που σας λεω εχει και γυναικειο .Δευτερον απο οτι εχω ακουσει ο παραδοσιακος τεκτονισμος δεν ειναι μικτος.Αλλη η ενεργεια του αρσενικου και αλλη του θηλυκου.Γωστοι μου τεκτονες μου εχου πει πως το μικτο ειναι και λιγο επικυνδυνο.
Τίτλος: Απ: Μυήσεις - Τελετές
Αποστολή από: Ορφέας στις Οκτώβριος 28, 2008, 13:57:20
καλημερα απο οτι γνωριζω το συγκεκριμενο ταγμα που σας λεω εχει και γυναικειο .Δευτερον απο οτι εχω ακουσει ο παραδοσιακος τεκτονισμος δεν ειναι μικτος.Αλλη η ενεργεια του αρσενικου και αλλη του θηλυκου.Γωστοι μου τεκτονες μου εχου πει πως το μικτο ειναι και λιγο επικυνδυνο.

    Ο Τεκτονισμός ήρθε ως απλοποίηση του Αλχημιστικού Ροδοσταυρισμού και ο Ροδοσταυρισμός ΔΕΝ απέκλειε τις γυναίκες από τα εσωτερικά μυστήρια. (Άλλωστε πως θα μπορούσε, την στιγμή που επιζητεί την ένωση αρσενικού - θηλυκού στην ολοκληρωμένη ενότητα "Ερμαφρόδιτο;")

    Η Αλχημεία που είναι ένα από τα βασικά θεμέλια κάθε σοβαρής έκφρασης του Δυτικού Εσωτερισμού, έχει την αφετηρία της στον Ζώσιμο τον Πανωπολίτη και στην Ελληνιστικής παιδείας Μαρία την προφήτισα, γνωστή και ως Μαρία η Εβραία. Απορώ σε πια σοβαρή παράδοση αναφέρονται οι κ.κ. του αμιγούς τεκτονισμού. Μήπως στην παράδοση ότι τα κοινοβούλια και το δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι μέχρι πρόσφατα ήταν αποκλειστικά προνόμιο των ανδρών; Μια τέτοια στρεβλή παράδοση αλήθεια, οφείλουμε να διαιωνίζουμε; Μήπως κακώς έχουμε Γυναίκες στα κοινοβούλια "αδελφοί κανονικοί", υποτίθεται, "τέκτονες"; Μήπως και κάθε τέτοια παράδοση - όπως την "παράδοση" να καταστρέφουν την Αθήνα οι "χούλιγκαν" σε κάθε αγώνα των αιωνίων αντιπάλων - οφείλουμε να την τηρούμε ευλαβικά και να την διαιωνίζουμε;

    Κι άντε οι πορωμένοι μαθουσάλες της προ-προηγούμενης γενιάς που κρατάν τα ηνία του αμιγούς τεκτονισμού, έμειναν κολημμένοι - αδυνατώντες να αλλάξουν - σε τέτοιες μεσαιωνικές νοοτροπίες, όμως να παραμένουν και οι σημερινοί νέοι; Δικαιολογούνται άραγε να επαναλαμβάνουν τέτοιες ακοινώνητες και απάνθρωπες νοοτροπίες; Δικαιολογούνται να παπαγαλίζουν απρονοησίες που έρχονται σε ολοκληρωτική αντίθεση με τις στοιχειώδεις αρχές του εσωτερισμού;

    Θα περιμένουμε όμως τον φίληο truth να αποκτήσει την εμπειρία πρώτα της συμμετοχής σε αμιγή Στοά και στη συνέχεια θα αναμένουμε γνώμες, εντυπώσεις και απόψεις.

    Υ.Γ.: Λέγεται ότι, το μεγάλο ποσοστό των Άγγλων που αρέσκονται να ενδύονται με εσώρουχα του άλλου φύλου και να παρεκλίνουν σωρηδόν ως προς τον προσδιορισμό φύλου, οφείλεται κατά κύριο λόγο στην παιδεία τους των ΑΜΙΓΩΝ κολεγίων....
Τίτλος: Απ: Μυήσεις - Τελετές
Αποστολή από: truth στις Οκτώβριος 28, 2008, 14:48:41
παντως Ορφεα δεν νομιζω σημερα να μην υπαρχει ελευθερια και σε υπερβολικο βαθμο θαλεγα.Το να κρατηθει και καμμια παραδοση δεν ςιναι κακο.Αντιθετως κανει και καλο
Τίτλος: Απ: Μυήσεις - Τελετές
Αποστολή από: Ορφέας στις Οκτώβριος 28, 2008, 15:03:24
παντως Ορφεα δεν νομιζω σημερα να μην υπαρχει ελευθερια και σε υπερβολικο βαθμο θαλεγα.Το να κρατηθει και καμμια παραδοση δεν ςιναι κακο.Αντιθετως κανει και καλο

    ....κι όταν δύο παραδόσεις είναι αντιμαχόμενες και αντικρουόμενες μεταξύ τους τί γίνεται;

    Να κρατήσουμε τις αρχαιοελληνικές αλτρουιστικές πανθεϊστικές παραδόσεις που είναι και οι πραγματικές προγονικές μας παραδόσεις ή να κρατήσουμε τις ξενόφερτες μιας άλλης και μάλλιστα μισαλλόδοξης φυλής ιουδαιοχριστιανικές;
Τίτλος: Απ: Μυήσεις - Τελετές
Αποστολή από: truth στις Οκτώβριος 28, 2008, 15:11:54
Eσυ το πας αλλου.Καπου διαβασα την rose να γραφει πως ανηκε σε καποιο ταγμα.Αρα τωρα εχει αλλαξει αποψεις ,εχει ξεφυγει απο τον τεκτονισμο.Το φορουμ σας ομως μιλαει για ροδοσταυρικη αδελφοτητα και οχι για αρχαιοελληνικη.Μηπως μας μπερδεψατε λιγο?
Τίτλος: Απ: Μυήσεις - Τελετές
Αποστολή από: Ορφέας στις Οκτώβριος 28, 2008, 15:58:21
Eσυ το πας αλλου.Καπου διαβασα την rose να γραφει πως ανηκε σε καποιο ταγμα.Αρα τωρα εχει αλλαξει αποψεις ,εχει ξεφυγει απο τον τεκτονισμο.Το φορουμ σας ομως μιλαει για ροδοσταυρικη αδελφοτητα και οχι για αρχαιοελληνικη.Μηπως μας μπερδεψατε λιγο?

    Ας μην μπερδευόμαστε.... Έχουμε αναπτύξει σε μεγάλο βαθμό το τι είναι Αυθεντικός Ροδοσταυρισμός και ποια η σχέση του με τον αρχαιοελληνικό εσωτερισμό. Προφανέστατα ΔΕΝ είναι ο Ροδοσταυρισμός, με οποιαδήποτε οπτική και αν ειδωθεί, χριστιανογεννές ή/και χριστοκεντρικός εσωτερικός χριστιανισμός, ούτε βέβαια Αιγυπτιώτικο Σεχταριστικό Αποκύημα.... Για τον κάθε συνετό και καλοπροαίρετο αναζητητή, η αλήθεια βρίσκεται στον δρόμο της έρευνας και αναζήτησής της και αν εργάζεται με επιμέλεια δεν κινδυνεύει να μπερδευτεί....
Τίτλος: Απ: Μυήσεις - Τελετές
Αποστολή από: Rose στις Οκτώβριος 28, 2008, 16:35:18
Αλλη η ενεργεια του αρσενικου και αλλη του θηλυκου.Γωστοι μου τεκτονες μου εχου πει πως το μικτο ειναι και λιγο επικυνδυνο.

Αγαπητέ Truth,

καλό είναι να μην δεχόμαστε τις απόψεις των άλλων χωρίς να κατανοούμε το γιατί...

Είναι αλήθεια, πως ο Τεκτονισμός φέρει στοιχεία αρσενικής ενέργειας... παρά θηλυκής... μια και σχεδιάστηκε, ερμηνεύτηκε και εξασκήθηκε αποκλειστικά από 'Αντρες... αλλά όπως αναφέραμε η ανισσόροπη πνευματική ανάπτυξη είναι επιβλαβής...

Ο Μικτός Τεκτονισμός αποτελεί εξέλιξη του Αμιγούς Τεκτονισμού, όπως εξέλιξη αποτελεί το γεγονός ότι οι Γυναίκες έχουν αποκτήσει δικαιώματα σε μία Αντροκρατούμενη κοινωνία.

Μήπως τελικά σεβόμενοι την "Παράδοση", υπηρετούμε την οπισθοδρόμηση, και τελικώς εξυπηρετούμε άλλες κρύφιες σκοπιμότητες, όπως πχ. μία προώθηση της Φαλοκρατίας?

Δηλαδή, θα έπρεπε κανονικά η κοινωνία μας, ή η πόλη μας, να χωρίζεται σε γυναικείους και αντρικούς κοιτώνες... και να φοράμε και φερετζέδες και οτιδήποτε άλλο, που θα εμποδίζει την επαφή ανάμεσα στα δύο φύλα...?

Και σε τελική ανάλυση, ποια Παράδοση θέλουμε να υπηρετούμε?  Την σκοταδιστική Παράδοση του Ιουδαιοχριστιανισμού ή την Διαφωτιστική Παράδοση του Αρχαιοελληνισμού...

Μία Αυθεντική Μυητική σχολή, στοχεύει στην Πολιτισμική και Πνευματική Εξέλιξη, δεν εναντιώνεται στα Ανθρώπινα Δικαίωματα, ούτε προσβάλλει θέματα Ισότητας... 
Τίτλος: Νυχτερινη οδηγηση....
Αποστολή από: etidorhpa στις Νοέμβριος 13, 2008, 18:55:27
Κυριακη βραδυ..
Εφυγα οδικως,απο την στηλη του Βορρα...Το σκοταδι πυκνο......
Η φωνη ακομα αντηχουσε στο μυαλο μου..σαν να με ρωτουσε και να με προετρεπε ταυτοχρονα..


"εισαι διατεθειμενος να φτασεις μεχρι το τελος?"

Σκοταδι και Βροχη  ...ετσι ειναι συνηθως ο Βορρας...
.........τα χιλιομετρα μετρουσαν αναποδα,μεχρι να φτασω το 0....
.........η φωνη με ρωτουσε...με μια γαληνια,υπνωτιστικη ομορφια,ξεστομιζε τις πιο σκληρες λεξεις:
 
"εισαι διατεθειμενος να φτασεις μεχρι το τελος?"..

Επρεπε να προσεξω..οι στροφες αποτομες..η βροχη "σκεπαζε" την μουσικη...
η νυχτα ηταν ακομα μπροστα μου...700...600..500..μετρα..χιλιομετρα..στροφες..

καποιοι αλλοι περναγαν διπλα μου με τρομερες ταχυτητες..αραγε ακουγαν και αυτοι την ιδια φωνη?
............προλαβαιναν να την ακουσουν?

Τα ματια μου ηταν στον δρομο,αλλα το μυαλο μου εφερνε συνεχεια την ερωτηση:

"εισαι διατεθειμενος να φτασεις μεχρι το τελος?"

ακουγεται τρομακτικο,σκεφτηκα..απειλητικο...Ποιο θα ειναι το τελος? Γιατι με ρωτας?

Η Φωνη,σαν σημα ραδιοφωνου,ενισχυμενη,αρχισε να πολλαπλασιαζεται..την ενοιωσα να βγαινει απ'το μυαλο μου και να γεμιζει το εσωτερικο του αυτοκινητου...Η ενταση τεραστια..Η φωνη παραμορφωμενη,διαπερνουσε καθε σημειο του κορμιου μου ..τα αυτια μου πονουσαν..τα χερια μου αρχισαν να σφιγγουν ιδρωμενα το τιμονι..
..τα ματια μου εκλειναν απο τον μορφασμο του πονου....δεν αντεχα αλλο..επρεπε να το σταματησω..
..εκανα στην ακρη του δρομου και βγηκα στην βροχη..
..καθισα μπροστα απο το αυτοκινητο,κρατωντας το κεφαλι μου...

Το νερο της  βροχης, επεφτε επανω μου καυτο...Φευγοντας επαιρνε μαζι του οτι κοματια περισσευαν...
Θυμηθηκα ενα φιλο,που μου ειχε πει οτι ο Ποσειδωνας με "στοιχειωνει"...Ευχη και καταρα..
η φωνη....Η φωνη?
Δεν την ακουγα πια...Η βροχη ηταν ο μονος θορυβος..
Τι να συμβαινει σκεφτηκα? τελειωσε?
Πως σταματησε να ακουγεται η ερωτηση?

ειχε χαθει η φωνη?

Η η ερωτηση?

Στη σκεψη πως μπορει πραγματικα να ειχε χαθει η ερωτηση,τρομαξα...ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ?

Μηπως γιατι κατι μεσα μου ελεγε πως μαλλον θα ηθελα να φτασω ως το τελος,οσο τρομακτικο και αν ακουγεται αυτο....αλλα...... ειχε σταματησει για αυτο??

Τοτε το συνειδητοποιησα...εκει.....σαν αστραπη μεσα στο σκοταδι..
.............οτι..
ετσι και αλλοιως θα προσπαθησω να φτασω ως το τελος..
.............ομως......
εχω ηδη ξεκινησει...μεσα στη βροχη..τις στροφες.....
....μεσα στο σκοταδι της Εθνικης......
....ειμαι ηδη στο δρομο....
και.........με φωτα πορειας..... τα δικα μου...

ελπιζω να εχω φτασει ως την αυγη,μουσκεμα ως το κοκκαλο...σπονδη στον Ποσειδωνα...

+n-
Τίτλος: Απ: Μυήσεις - Τελετές
Αποστολή από: suida στις Νοέμβριος 13, 2008, 20:21:39
EΤIDORHPA..... αγαπητε....

                                      Ε Λ Π Ι Ζ Ω .... ΟΙ    Σ Υ Ν Τ Α Ξ Ι Δ Ι Ω Τ Ε Σ   ....Ε Α Ν    Υ Π Α Ρ Χ Ο Υ Ν ....

                                                                 ΝΑ" ΝΑΙ    Α Ξ Ι Ο Ι    ΣΟΥ.....

                                                                                                                 
Τίτλος: Απ: Μυήσεις - Τελετές
Αποστολή από: etidorhpa στις Νοέμβριος 13, 2008, 21:09:36
..υπαρχει,ενα μικρο κοριτσι,που μαλλον...σηκωσε λιγο, το πεπλο του εκεινο το βραδυ..

και για να ειμαι ειλικρινης,αυτος ο Βορρας..ηταν πολυ ζεστος..

+n-
Τίτλος: Απ: Μυήσεις - Τελετές
Αποστολή από: suida στις Νοέμβριος 16, 2008, 13:17:22
Α Δ Ε Λ Φ Ι Α    ΜΟΥ.....

                       
                                          "Ο Τ Α Ν .....ΤΟ     Δ Ε Ν Τ Ρ Ο .....  Β Γ Α Λ Ε Ι     Φ Ρ Ο Υ Τ Α 

                                                                   ΤΗΝ     Α Ν Ο Ι Ξ Η ....

                                              Δ  Υ  Σ  Κ  Ο  Λ  Ο ......                                                                                    ΝΑ     Π Ε Ι Σ .....


                                                           ΤΙ     Δ Η Μ Ι Ο Υ Ρ Γ Η Θ Η Κ Ε .....

                           
                                         ΚΑΙ    Π Ο Ι Ο Σ ......      Κ  Α  Ρ  Π  Ω  Ν  Ε  Τ  Α  Ι  ......""

                                                                                                                             αδελφια   μου....
Τίτλος: Απ: Μυήσεις - Τελετές
Αποστολή από: suida στις Νοέμβριος 20, 2008, 19:14:37
   
                 Α Κ Ο Υ Σ Τ Ε .....Α Κ Ο Υ Σ Τ Ε .....

                                                    ΦΩΝΑΞΕ..... ΣΤΗ ....   Σ Ι Γ Η .....Ο   Μ Υ Σ Τ Η Σ ....

                     
                                              "Α Κ Ο Υ Σ Τ Ε .....ΤΗΝ    Θ Ε Α .... "


                       ΟΛΟΙ   ΜΑΣ....Ε Ρ Ρ Ι Γ Η Σ Α Μ Ε .....

                                                 

                                                           
                                               ........."  ΑΝ    Θ Ε Λ Ε Τ Ε .....ΝΑ    Μ Α Θ Ε Τ Ε ....ΠΟΙΑ    Ε Ι Μ Α Ι ....,


                                             ΣΤΟ     Π Α Ρ Ε Λ Θ Ο Ν .....Η Μ Ο Υ Ν ....   ΜΙΑ     Μ Η Τ Ε Ρ Α      Θ Ε Α .....


                          ΟΤΑΝ.....Ο     Ο Σ Ι Ο Σ ........ ,      Η Ρ Θ Ε ......ΣΤΗΝ     Α Θ Η Ν Α .....ΜΕ    "Α Υ Τ Ο Υ Σ ".........

                                             
                                              ΜΕ    Ε Σ Π Α Σ Ε .....ΚΑΙ    Π Η Ρ Ε  .....ΤΗΝ    Τ Ι Μ Η     ΜΟΥ.....¨....


                                    Η Μ Ο Υ Ν Α .......      Τ Ι Μ Η Μ Ε Ν Η  ......ΣΑ      Θ  Ε  Α .......


                                              Τ Ω Ρ Α .....Π Ε Ρ Ι Γ Ε Λ Ω Σ ......ΣΤΕΚΩ    Ε Δ Ω .....

                                                 
                                                                            ΤΟΥ     Κ Ο Σ Μ Ο Υ ......


                                                                                                                   αγαπημενοι    μου......""