Αποστολέας Θέμα: ΑΙΣΧΟΣ  (Αναγνώστηκε 8006 φορές)

Ορφέας

  • Διαχειριστής
  • ******
  • Μηνύματα: 1.717
  • Karma: 0
    • Προφίλ
ΑΙΣΧΟΣ
« στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 11:22:55 »

    ΑΙΣΧΟΣ: Έγινε η αφή της Φλόγας των Special Olympics σε Μοναστήρι!
Τρίτη, 07 Σεπτέμβριος 2010


    Ο παγκοσμιοποιητικός χριστιανισμός συνεχίζει κάθε μέρα την ανθελληνική του στάση. Κλέβει και σήμερα, όπως και στο παρελθόν τα θέσμια και Ιερά μεγέθη των Ελλήνων μέσα στην ίδια μας την Ελλάδα. Συνεχίστε να τους ανάβετε κεριά και να τους ενισχύετε, μέχρι να μην μείνει ούτε ένα Έλληνας... Διαβάστε το αίσχος.

    "Σε μια συγκινητική και λιτή τελετή στα πρότυπα του Ολυμπιακού τελετουργικού, παρουσία προσωπικοτήτων απ΄ όλη την Ευρώπη, άναψε στις 12 το μεσημέρι στην κρύπτη του Καθολικού της Μονής της Παναγίας Κοσμοσώτειρας, στις Φέρες του νομού Έβρου, η φλόγα της Πίστεως, Αγάπης και Ελπίδας για τους Ευρωπαϊκούς Αγώνες Special Olympics, που θα φιλοξενηθούν στη Βαρσοβία της Πολωνίας από 18 μέχρι 24 Σεπτεμβρίου.

    Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υφυπουργός Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Γιάννης Πανάρετος, ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό του τόνισε ότι η κυβέρνηση στηρίζει και προωθεί ανάλογες πρωτοβουλίες. Άλλωστε, η χώρα μας φιλοξενεί και τους Special Olympics του 2011

    Πρωθιέρεια της αφής ήταν η Μαρία Κώττη, ενώ το ρόλο των Ιερειών υποδύθηκαν αθλήτριες της Ρυθμικής Γυμναστικής των Special Olympics Ελλάς.

    Στην τελετή παρέστησαν, επίσης, μέλη του Ελληνικού και Πολωνικού Κοινοβουλίου και της Οργανωτικής Επιτροπής των Ευρωπαϊκών Αγώνων Special Olympics 2010, πρέσβεις, εκπρόσωποι του ακαδημαϊκού, αθλητικού και επιχειρηματικού χώρου, καθώς και αθλητές των Special Olympics Ελλάς από τη Βόρειο Ελλάδα. Επίσης, ο υπουργός Εσωτερικών και Δημόσιας Διοίκησης της Πολωνίας, Γέρζι Μίλερ, o υφυπουργός Αθλητισμού της Πολωνίας, Γέρσι Σταχούρσκι, η Γενική Διευθύντρια των Special Olympics Ευρώπης και Ευρασίας, Μέρι Ντέιβις, η οποία πρότεινε να ανάβει κάθε φορά για τους αγώνες η φλόγα στην Παναγία Κοσμοσώτειρα, η πρόεδρος των Special Olympics Ελλάς και πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των Παγκοσμίων Αγώνων Special Olympics-Αθήνα 2011, Γιάννα Δεσποτοπούλου, και οι τοπικοί φορείς και αρχές του Έβρου.

    "Υπάρχει στα σίγουρα κάτι το σαφώς συμβολικό στο γεγονός ότι η Φλόγα της Πίστης, της Αγάπης και της Ελπίδας ξεκινά σήμερα το ταξίδι της  από τις πύλες της Ευρωπαϊκής ηπείρου» τόνισε η Πρόεδρος των Special Olympics Ελλάς,  Γιάννα Δεσποτοπούλου. Και συνέχισε λέγοντας: "Αντλώντας καθημερινά δύναμη και έμπνευση από τους τόσο ξεχωριστούς αθλητές και ανθρώπους με τους οποίους συναναστρεφόμαστε, γνωρίζουμε καλά ότι κάθε αγώνας αποτελεί και μια νίκη από μόνος του. Η προσπάθεια που χαρακτηρίζεται από πίστη και θάρρος, είναι από μόνη της αρκετή για να μας υποβάλλει το θαυμασμό της, τη συγκίνηση και το σεβασμό. Ευχή όλων μας είναι όπως η Φλόγα που θα διατρέξει από άκρο σε άκρο, ολόκληρη την Ευρώπη, επιτύχει να μεταφέρει κάτι από τη θέρμη και τη λάμψη του φωτός που την πυροδότησε, στις καρδιές των ανθρώπων που θα συναντήσει. Να τους κάνει να σκεφτούν πως, όσο και αν είμαστε όλοι μας διαφορετικοί, παραμένουμε ισότιμοι. Εξίσου άξιοι της αγάπης και της αισιοδοξίας, της ελπίδας και του σεβασμού, με τα ίδια δικαιώματα στη ζωή και στο χαμόγελο".

    Και ολοκλήρωσε η κ.Δεσποτοπούλου την ομιλία της: "Αν μπορούσα να κλείσω σε λέξεις τα συναισθήματα που αυτή τη στιγμή νιώθω να με διακατέχουν, βλέποντας τη Φλόγα να τρεμοπαίζει στις ριπές του ανέμου της Θράκης, θα έλεγα μόνο: Καλό ταξίδι, Φλόγα! Μετάφερε στους ανθρώπους που θα συναντήσεις κάτι από την προσμονή της μαγείας για τους Ευρωπαϊκούς Αγώνες Special Olympics ΒΑΡΣΟΒΙΑ 2010 και την ελπίδα που εκπροσωπούν. Άγγιξε τις καρδιές τους. Δείξε τους πόσο όμορφο είναι να είσαι και εσύ-με το σώμα, το μυαλό και την ψυχή- εκεί!".

    Εμπνευσμένη και γεμάτη μεταφορές, η ομιλία του Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως, Τραϊανουπόλεως και Σαμοθράκης Άνθιμου:"Οι Χριστιανοί Πατέρες της Ορθόδοξης Ανατολής, κατόρθωσαν να οδηγήσουν τα παιδιά από τον Καιάδα στους Special Olympics. Αυτά τα παιδιά μας, ας χαρίσουν σε εμάς, την λάμψη της φλόγας της πίστεως, της αγάπης και της ελπίδας. Την χρειαζόμαστε τώρα στον Πλανήτη, περισσότερο από κάθε άλλη φορά στο παρελθόν", επεσήμανε ο Ιεράρχης.

    Ο Υπουργός Παιδείας, Δια Βίου μάθησης και Θρησκευμάτων Γιάννης Πανάρετος δήλωσε: "Ο Πρωθυπουργός έχει αυτό το γεγονός των Special Olympics, πολύ ψηλά στη λίστα των προτεραιοτήτων του. Είναι πραγματικό σημαντικό το γεγονός, και ιδιαίτερα η σημειολογία του. Η χώρα περνάει μια πολύ δύσκολη περίοδο και οι άνθρωποι που κατέχουν θέσεις ευθύνης πρέπει να παίρνουν τα παραδείγματα που «γεννούν» αυτές οι εκδηλώσεις. Προσωπικά- συνέχισε ο Υπουργός- κέρδισα από το χαμόγελο παιδιών με ενδιαφέροντα, κέφι και ευχαρίστηση για αυτό που κάνουν. Και αναρωτήθηκα τι οφείλω να κάνω εγώ για αυτά τα παιδιά".

    Στο χαιρετισμό του , ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Παναγιώτης Μπιτσαξής, τόνισε: "Τα Special Olympics ενώνουν δυο κόσμους που μπορούν να συμπορεύονται. Το δικό μας που υποτίθεται είναι κόσμος με όλες τις ικανότητες αλλά και ελαττώματα, και τον κόσμο των αθώων και άδολων παιδιών. Δεν κερδίζουν μόνο αυτά από την συμμετοχή τους στους αγώνες αλλά και εμείς"."

    Από: Schizas.Com - Πύλη Ιάσωνος - http://www.schizas.com/site3/index.php?option=com_content&view=article&id=4767&catid=27&Itemid=206
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού, και μας φιμώνουν να μην ενημερωθεί ο κόσμος. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. Εχουν ενημερωθεί παγκόσμια Πανεπιστήμια - Κυβερνήσεις https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Ορφέας

  • Διαχειριστής
  • ******
  • Μηνύματα: 1.717
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: ΑΙΣΧΟΣ
« Απάντηση #1 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 11:25:54 »

    ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΡΩΔΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΜΑΣ
Τετάρτη, 08 Σεπτέμβριος 2010 13:00


    Αηδία και οργή ένοιωσε ο κάθε μη χριστιανόπληκτος Έλληνας πολίτης από την ιδιοποίηση και παρωδία των συμβόλων της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας από το παπαδαριό του νομού Έβρου, με την συμμετοχή - συνενοχή μάλιστα του υπόδουλου στην Εκκλησία ελληνικού κράτους δια προσώπου κ. Γιάννη Πανάρετου, υφυπουργού Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων και κ. Παναγιώτη Μπιτσαξή, Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, επ' ευκαιρία των «Ευρωπαϊκών Αγώνων Special Olympics», που θα φιλοξενηθούν στη Βαρσοβία της Πολωνίας από 18 μέχρι 24 Σεπτεμβρίου.

Σε μία παρωδία της αφής της γνωστής φλόγας του Θεού Απόλλωνος, οι χριστιανοί ιερείς άναψαν στην... κρύπτη του Καθολικού της Μονής της «Παναγίας Κοσμοσώτειρας», στις Φέρες του νομού Έβρου, μια φλόγα όχι ολυμπιακή, αλλά, κατά την χριστιανική ορολογία «πίστεως, αγάπης και ελπίδας» (κατά την ιστορική πραγματικότητα «δεισιδαιμονίας, μισαλλοδοξίας και φασισμού») με συμμετοχή... «πρωθιέρειας» - μαϊμούς και «ιερειών» - μαϊμούδων (ποιοι; αυτοί που ούτε καν διανοούνται να δεχθούν ιέρειες στην αντι-φυσική τους Θρησκεία). 

Φαίνεται ότι από την ημέρα που ο πρωθυπουργός έθεσε τον αρχηγό των ελλαδιτών θεοκρατών στα δεξιά του μέσα σε υπουργικό συμβούλιο, η ήδη κατεστραμμένη πολλαπλά χώρα μας κυλάει ολοένα σε πιο βαθιά σκότη, με τους θεοκράτες να αλωνίζουν κυριολεκτικά στην δημόσια ζωή και να υπαγορεύουν τις μεσαιωνικές θελήσεις τους στους πολιτικούς, τους οποίους εμφανώς θεωρούν ορντινάτσες τους. Όχι μόνο απολαμβάνουν της πιο παράλογης φορολογικής ασυλίας μεσούσης της πιο απάνθρωπης οικονομικής αναδιάταξης που έχει γνωρίσει η νεο-ελληνική κοινωνία, αλλά τώρα κάνουν και τις απίθανες φιγούρες τους με πλήρη κάλυψη από ένα εξευτελισμένο κράτος που αντί να απαιτεί από αυτούς θεσμική και οικονομική συμμόρφωση στις απαιτήσεις ενός ευρωπαϊκού κράτους, τους χορηγεί αντίθετα άφθονο από το αίμα του, την αξιοπρέπειά του και την λογική του.   

Βέβαια η Νεο-ελλάδα πόρω απέχει από το να θεωρείται ευρωπαϊκή χώρα. Το μόνο που την συνδέει με την Ευρώπη είναι το νόμισμα που λέγεται «ευρώ» και το αλυσοδέσιμό της από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και τους ευρωπαίους τραπεζίτες. Κατά τα άλλα, η Νεο-ελλάδα αποτελεί τον μοναδικό τέλειο συνεχιστή της οθωμανικής και βυζαντινής πολιτικο-κοινωνικής δομής, μια χώρα που ούτε Διαφωτισμό γνώρισε, ούτε καν έναν πολιτικό ηγέτη που να τολμήσει να σύρει κάποτε με γενναιότητα την γραμμή που χωρίζει την θεοκρατία από το σύγχρονο κοσμικό κράτος. Καθώς εκτός από εμάς το ξέρουν αυτό πολύ καλά, από την ακριβώς αντίθετη γωνία, και οι ορθόδοξοι θεοκράτες, δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό να περιγελάσουν και το δούλο σε αυτούς κράτος, αλλά και το ίδιο το ελληνικό έθνος που καταπιέζουν. Γι' αυτό και ο τοπάρχης τους στον Έβρο κ. Άνθιμος δήλωσε όλος έπαρση και ψευδολογία κατά την παρωδία «αφής» του αγωνιστικού φωτός ότι «οι Χριστιανοί Πατέρες της Ορθόδοξης Ανατολής, κατόρθωσαν να οδηγήσουν τα παιδιά από τον Καιάδα στους Special Olympics».

Μετά από αυτό, τα λόγια περισσεύουν. Να χαίρονται την ξεφτίλα τους ο κ. υφυπουργός, ο κ. γενικός γραμματέας και όλοι οι λοιποί «τοπικοί παράγοντες» που άκουσαν αδιαμαρτύρητα αυτή την δήλωση και που παρέστησαν ως συνεργοί στην διακωμώδηση των δικών μας ιεροπραξιών και συμβόλων, των ιεροπραξιών και συμβόλων της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας.

Θα παραστήσουν βέβαια για μία ακόμη φορά τους κουφούς, αλλά και τους ηλίθιους παριστάνοντας πως δήθεν δεν θα πολυκαταλαβαίνουν την τεράστια προσβολή που εμείς, ως κατακτημένοι,  νοιώθουμε. Ίσως για να τους δώσουμε μια ελάχιστη ιδέα θα έπρεπε να διοργανώναμε δημόσιες παρωδίες χριστιανικών λειτουργιών και μεταλήψεων «στο όνομα των Ολυμπίων Θεών που τσαλαπατούν το χριστιανικό σκότος και την χριστιανική δεισιδαιμονία».   

ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ

Από: Schizas.Com - Πύλη Ιάσωνος - http://www.schizas.com/site3/index.php?option=com_content&view=article&id=4768:2010-09-08-130000&catid=22:ellinides-fones&Itemid=200#ixzz0z1E1msTq
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού, και μας φιμώνουν να μην ενημερωθεί ο κόσμος. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. Εχουν ενημερωθεί παγκόσμια Πανεπιστήμια - Κυβερνήσεις https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Ορφέας

  • Διαχειριστής
  • ******
  • Μηνύματα: 1.717
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: ΑΙΣΧΟΣ
« Απάντηση #2 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 12:10:54 »

    Στον Έβρο άναψε η φλόγα των Special Olympics
ΔΕΥΤΈΡΑ, 06 ΣΕΠΤΈΜΒΡΙΟΣ 2010 15:07   

    Από την «ακοίμητη καντήλα» της Μονής Κοσμοσώτειρας Φερών άναψε χθες το πρωί η φλόγα της Ελπίδας, Πίστεως και Αγάπης των Πανευρωπαϊκών Αγώνων Special Olympics που θα φιλοξενηθούν στη Βαρσοβία της Πολωνίας, από τις 18 μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου. Το μήνυμα του εθελοντισμού και της ανθρωπιάς σε ολόκληρο τον πλανήτη στάλθηκε από τις ηλιόλουστες Φέρες, μέσα σε κλίμα συγκίνησης και ελπίδας.

    Η τελετή αφής της φλόγας έγινε από την Βυζαντινή εκκλησία της Κοσμοσώτειρας Φερών, παρουσία μελών του Ελληνικού και Πολωνικού Κοινοβουλίου και της Οργανωτικής Επιτροπής των Ευρωπαϊκών Αγώνων Special Olympics 2010, εκπροσώπων του ακαδημαϊκού και αθλητικού χώρου, καθώς και αθλητών των Special Olympics Ελλάς από τη Βόρεια Ελλάδα.

   

     Mαρία Κώττη, ήταν η Πρωθιέρεια της Αφής που έγινε από την Κρύπτη του Καθολικού της Μονής της Παναγίας Κοσμοσώτειρας, ενώ η παράδοση της Φλόγας στην αθλήτρια έγινε από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως, Τραιανουπόλεως, και Σαμοθράκης κ. Άνθιμο.

Το αιώνιο σύμβολο της συναδέλφωσης των λαών αρχίζει από την Θράκη την Ευρωπαϊκή του πορεία, περιλαμβάνοντας σταθμούς σε διάφορες πόλης της Γηραιάς Ηπείρου (Κωνσταντινούπολη, Λουμπλιάνα, Λισσαβώνα, Λουξεμβούργο, Παρίσι, Λονδίνο, Βρυξέλλες), μέχρι να περάσει τα σύνορα της Πολωνίας.

«Με την αφή της φλόγας των Special Olympics ζωντανεύει ένα λαμπρό παρελθόν, που εμείς οι κάτοικοι των Φερών δεν πάψαμε ποτέ να θεωρούμε κομμάτι της ιστορίας μας και η πόλη των Φερών μετατρέπεται για μια ακόμη φορά σε κέντρο διακίνησης πνεύματος και πολιτισμού», τόνισε στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Γιώργος Ουστογλου, ενώ ο Νομάρχης Εβρου και πρέσβης καλής θελήσεως των Special Olympics Β. Ελλάδας Νίκος Ζαμπουνίδης σημείωσε: «Με αφετηρία τον Έβρο μας και τη Θράκη με την αφή της φλόγας, σύμβολο Ανθρωπισμού και Πολιτισμού, δημιουργείται μια μεγάλη αλυσίδα ανθρώπων, που ασπάζονται τις αρχές αυτού του παγκόσμιου κινήματος των Special Olympics, κίνημα που έχει ως στόχο το σεβασμό και την αποδοχή της διαφορετικότητας στη ζωή και την ένταξη εν τέλει των αθλητών αυτών, αλλά και όλων των ατόμων με διανοητική αναπηρία σε μια κοινωνία αμοιβαίας αποδοχής και συνύπαρξης, ευγενούς άμιλλας και συνεργασίας».

Ο υφυπουργός Παιδείας Δια βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων κ. Γιάννης Πανάρετος τόνισε ότι «στις προτεραιότητες του Πρωθυπουργού βρίσκονται τα θέματα που έχουν σχέση με τα άτομα με αναπηρία».

Στη σημασία του γεγονότος και των αγώνων αναφέρθηκε στην ομιλία της η πρόεδρος των Special Olympics Ελλάς και πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των Παγκοσμίων Αγώνων S.Ο ΑΘΗΝΑ 2011 Γιάννα Δεσποτοπούλου.

Η γενική Διευθύντρια των Special Olympics Ελλάς κ Mary Davis, πρότεινε η τελετή φλόγας των πανευρωπαϊκών αγώνων Special Olympics να ανάβει κάθε φορά από την Κοσμοσώτειρα Φερών.

Αμέσως μετά την Τελετή Αφής της Φλόγας, η διεθνής ομάδα λαμπαδηδρόμων με ένα Πολωνό αθλητή των Special Olympics, υποστηριζόμενη από 20 Έλληνες Αστυνομικούς, από την Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης, μέλη του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Φερών και αθλητές των Special Olympics μετέφερε τη Φλόγα στο Δημαρχείο Φερών, στο Δέλτα του Έβρου, όπου οι Λαμπαδηδρόμοι κρατώντας την Φλόγα της Πίστεως, Αγάπης, και Ελπίδας, μαζί με τους αθλητές των Special Olympics, επιβιβάστηκαν σε βάρκες και περιηγήθηκαν στο Δέλτα του Έβρου. Για το βράδυ, είχε προγραμματιστεί, στην Πλατεία του Φάρου της Αλεξανδρούπολης, η Τελετή Υποδοχής και το Άναμμα του Βωμού. Τελευταίος σταθμός ο σιδηροδρομικός σταθμός της Αλεξανδρούπολης, απ’ όπου θα συνεχίσει το ταξίδι της αρχικά προς την Κωνσταντινούπολη και μετά προς Λουμπλιάνα, Λισσαβώνα, Λουξεμβούργο, Παρίσι, Λονδίνο, Βρυξέλλες.

    Από: http://www.telegramm.gr/
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού, και μας φιμώνουν να μην ενημερωθεί ο κόσμος. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. Εχουν ενημερωθεί παγκόσμια Πανεπιστήμια - Κυβερνήσεις https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Ορφέας

  • Διαχειριστής
  • ******
  • Μηνύματα: 1.717
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: ΑΙΣΧΟΣ
« Απάντηση #3 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 12:18:59 »

    ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ, ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ, ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ
    Τετάρτη, 08 Σεπτέμβριος 2010


    Κατά την παρωδία τελετής Αφής της Ολυμπιακής φλόγας, το λόγο πήρε η κα. Mary Davis, Γενική Διευθύντρια των Special Olympics Ευρώπης-Ευρασίας η οποία δήλωσε την χαρά και την ικανοποίησή της για την τελετή και ανακοίνωσε την απόφαση να τελείται κάθε χρόνο η Τελετή της Αφής της Φλόγας στις Φέρες και στον βυζαντινό Ναό της Παναγίας Κοσμοσώτηρας.

Επειδή λοιπόν:

1. Ειστε οι νεκροθάπτες της Ολυμπιακής ιδέας και αυτοί που απαγόρευσαν διά της βίας την τέλεση Ολυμπιακών αγώνων στην αρχαιότητα το 394μ.Χ από τον θεοδόσιο τον Α κατηγορώντας τους ως ειδωλολατρικούς

2. Ειστε οι αρνητές της γυμναστικής και της αθλήσεως θεωρώντας το σώμα φυλακή όπου μέσα του βρίσκεται φυλακισμένη η ψυχή

3. Ειστε αισχροί υποκριτές ανεχόμενοι να παιανίζει ο ύμνος του Απόλλωνα κατά την διάρκεια της εκδήλωσης γιατί το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι η προβολή σας και το χρήμα

4. Είστε υβριστές των προγονικών αξιών των Ελλήνων και ασελγείτε πάνω στο ιερό Ολυμπικό ιδεώδες και τους Ολυμπιακούς αγώνες δράττόμενοι της κάθε ευκαιρίας για να λοιδωρήσετε τους Ελληνες προγόνους μας, ομιλία Ανθιμου και αναφορές στον ανύπαρκτο Καιάδα

5. Επειδή η δεν γνωρίζετε ιστορία η σκοπίμως την παραποιείτε αφού σε πλείστα όσα συγγράμματα της αρχαιοελληνικής γραμματείας γίνεται μνεία για την φροντίδα σύσσωμου του Ελληνικού κόσμου προς τους έχοντας κάθε μορφή αναπηρία, κλασσικό παράδειγμα ο υπέρ αδυνάτου λόγος του Λυσία για το επίδομα που χορηγούσε η πολιτεία στους έχοντας αναπηρία και την αληθινή, έμπρακτη και όχι υποκριτική υποστήριξη της

6. Επειδή ο μεσαίωνας πέρασε πιά και τα παραμύθια σας τελειώνουν

7. Επειδή κάθε ώρα που περνάει κάθε μέρα, κάθε μήνα, κάθε χρόνο όλο και περισσότεροι Ελληνες και Ελληνίδες αφυπνίζονται από τα ψέμματα της Ιουδαιοχριστιανικής προπαγάνδας και επιστρέφουν κατά κύματα στα ιερά νάματα της Προγονικής σκέψης, φιλοσοφίας και Θρησκείας

8. Επειδή τέλος
ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟ ΠΙΑ

Ο ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ

Στα πλαίσια λοιπόν του Ελληνικού συντάγματος και των νόμων του , με κάθε νόμιμο δημοκρατικό δικαίωμα που απορρέει από τις αρχές της ισοπολιτείας και της ισονομίας βάσει των οποίων λειτουργεί η Ελληνική Δημοκρατία , θα οργανώσουμε τις αντιδράσεις μας και τις περαιτέρω κινητοποιήσεις μας προς τους αρμόδιους φορείς και με κάθε τρόπο και νόμιμο μέσον δεν θα επιτρέψουμε την επανάληψη της ύβρεως.

Στο ιερό όνομα των Προγόνων μας και της Μεγάλης Μητέρας Ελλάδος

Θα λάβετε την απάντηση που σας ταιριάζει

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ...

Ευάγγελος Γ. Μπεξής

Από: http://www.ixorcosmos.gr/ic1/el/enimerosi/katalogos-i-stili-tou-baggeli-mpexi/836-tin-alli-fora-an-iparxei-tha-mas-vreite-mprosta-sas

   
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού, και μας φιμώνουν να μην ενημερωθεί ο κόσμος. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. Εχουν ενημερωθεί παγκόσμια Πανεπιστήμια - Κυβερνήσεις https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Ορφέας

  • Διαχειριστής
  • ******
  • Μηνύματα: 1.717
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: ΑΙΣΧΟΣ
« Απάντηση #4 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 12:38:40 »
    Ας δούμε επίσης τι γράφουνε οι ιουδαιοχριστιανοί για το τραγελαφικό αυτό γεγονός....


Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΑΝΑΨΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗ ΦΛΟΓΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΣΕ ΝΑΟ
                                                                         =========

    Ποιά είναι η σχέση μεταξύ ορθοδοξίας και αρχαιοελληνικής ειδωλολατρίας;

Μπορεί η Εκκλησία μας να ευλογεί την «φλόγα» των Ολυμπιακών αγώνων η οποία έχει να κάνει με τους Ολύμπιους θεούς και το δωδεκάθεο, αφού είναι αναπαράσταση της κλοπής της φωτιάς του Δία από τον Προμηθέα;
Μπορούν αυτά να διαδραματίζονται στο Ιερό Ορθόδοξου Ναού;
Στο τελετουργικό που έχει καθιερωθεί, την αφή κάνει η πρωθιέρεια στο χώρο του ναού της Ήρας (Ηραίου), που βρίσκεται απέναντι από το ναό του Δία, στο αρχαιολογικό χώρο της Ολυμπίας. Εκεί η πρωθιέρεια ζητά τη βοήθεια του θεού του ήλιου Απόλλωνα ώστε να ανάψει η δάδα απαγγέλοντας την ακόλουθη επίκληση:




 
Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

«Ιερά σιωπή! Να ηχήσει όλος ο αιθέρας, η γη, η θάλασσα και οι πνοές των ανέμων. Όρη και Τέμπη σιγήστε. Ήχοι και φωνές πουλιών παύσατε. Γιατί μέλλει να μας συντροφεύσει ο Φοίβος, ο Φωσφόρος Βασιλεύς. Απόλλωνα, θεέ του ήλιου και της ιδέας του φωτός, στείλε τις ακτίνες σου και άναψε την ιερή δάδα για τη φιλοξενη πόλη της ...(όνομα της διοργανώτριας πόλης).
Και συ, ω Δία, χάρισε ειρήνη σ' όλους τους λαούς της Γης και στεφάνωσε τους νικητές του Ιερού Αγώνα.»


Στην παρακάτω είδηση που θα διαβάσετε από την Ι.Μ. Αλεξανδρουπόλεως, δεν έγινε επίκληση στον «θεό» Απόλλωνα αλλά ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως ενδεδυμένος με μανδύα άναψε την Φλόγα από την Κρύπτη, και την παρέδωσε στην πρωθιέρεια Μαρία Κώττη, αθλήτρια των Special Olympics, η οποία συνοδεία άλλων συναθλητριών της μετέφερε την Φλόγα έξω από το Ναό και άναψε τον βωμό που είχε στηθεί στο μέρος του τείχους με το Κωδωνοστάσιο του Ναού.

"Την Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010 το πρωί πραγματοποιήθηκε στον Ναό της Παναγίας Κοσμοσώτηρας στις Φέρες κλπ κλπ....


    ΣΧΌΛΙΑ:

 panais είπε...

Aίσχος,αίσχος και πάλιν αίσχος!Καλά να ανεχτούμε τους Επισκόπους μας που φλερτάρουν με τους ετεροδόξους και είναι οικουμενιστές!Αλλά να ανεχτούμε Επίσκοπο που φλερτάρει με πανάρχαιο ειδωλολατρικό έθιμο παρα πάει πολύ!Παρα πάει πολύ με την τρελή που την λεν Ελλάδα λέει ο αλησμόνητος κωμικός!Τα είδαμε όλα;Αμφιβάλω!Έμεινε να δούμε να κοινωνούν δωδεκαθεϊστές και να κάνουν θυσίες στους δώδεκα θεούς τους στα ιερά της Ορθοδοξίας!Καλύτερα να μην ζήσουμε αν είναι να δούμε τέτοια κατάντια!Είμαι ένας αμαρτωλός που σέβομαι τους Επισκόπους μας αλλά άμαν κάνουν τέτοια αίσχοι τα πέρνω στο κρανίο!Ντροπή του κ.Άνθιμου!Άναψε την φλόγα απο το καντύλι πιανού Άγιου ήθελα να ξέρω!Έλεος,έλεος έλεος,τί άλλο θα δούν τα μάτια μας!!!Έξω,να καθαιρεθεί πακέτο με τον κ.Σαββάτο.

8 Σεπτεμβρίου 2010 1:47 μ.μ.

Από: http://panayiotistelevantos.blogspot.com/2010/09/blog-post_08.html


ΑΦΗ ΤΗΣ ΦΛΟΓΑΣ ΤΩΝ SPECIAL OLYMPICS ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑ ΦΕΡΩΝ
                                                ===========
   

    "Μετά βαθυτάτης λύπης πληροφορηθήκαμε τήν ἐνέργεια τοῦ Μητροπολίτου Ἀλεξανδρουπόλεως κ. Ἀνθίμου. Ἡ λύπη μας ἐντείνεται καί καταλήγει ἀβάστακτος καθώς πλῆθος φωνῶν κατασκανδαλισμένων πιστῶν φτάνουν στά αὐτιά μας (καί ἀς μήν ἀναφέρουμε καί τίς λοιπές παραφωνίες πού προστέθηκαν, δράττοντας τήν εὐκαιρία πού τούς προσφέραμε). Ἔτσι, ἀναγκαζόμαστε νά χαράξουμε αὐτές τίς γραμμές ὄχι θέλοντας νά κατακρίνουμε ἀλλά μέ εἰλικρινή πόνο ψυχῆς.

Θεωροῦμε τήν ἐνέργεια ἄτοπη καί ἀπαράδεκτη, ἀπάδουσα παντελῶς πρός τήν ἱερότητα τῆς λατρείας μας καί τῶν χώρων αὐτῆς. Νομίζουμε πώς τήν αὐτήν ἄποψη ἐνστερνίζεται κάθε ὑγιῶς σκεπτόμενος Χριστιανός καί μέ ἀπορία παρακολουθεῖ μία θεατρική παράσταση ἐντός ἱεροῦ Ναοῦ - καί μάλιστα ἐντός τῶν «ἁγιῶν τῶν ἁγίων» (!!!;) Ἕναν Ὀρθόδοξο Ἐπίσκοπο μέ τόν ἀρχιερατικό του μανδύα νά συμμετέχει σ’ αὐτήν καί νά ἐξέρχεται ἀπό τό Ἱερό Βῆμα διά τῆς Ὡραίας Πύλης μαζί μέ μία κοπελίτσα (!!!;) Μάλιστα οἱ κοπελίτσα αὐτή καί μερικές ἀκόμη συμμετέχουσες νά ὀνομάζονται «ἱέρειες»(!!!;). Πῶς μπορεῖ νά χαρακτηρισθεῖ ὅλο αὺτό τό θέαμα;

Δέν εἴμαστε ὑπεύθυνοι νά κρίνουμε ἕναν Ἐπίσκοπο - πού νομίζουμε πώς χαρακτηρίζεται ἀπό καλή φήμη - ὅμως εἶναι ἀδύνατον νά σιωπήσουμε καί νά μήν καταγγείλουμε μία τέτοια κατάσταση, μεταφέροντας καί τήν κατακραυγή πολλῶν πιστῶν. Δέν προκαταβάλουμε καμμία κατάσταση ἀλλά περιμένουμε τήν ἀπαιτούμενη ἐξήγηση τοῦ Μητροπολίτου καί τήν θέση τῆς Ἱερᾶς Συνόδου. Εἴμαστε βέβαιοι πώς οἱ ταγοί τῆς Ἐκκλησίας μας ἀγρυπνοῦν καί σύντομα θά λάβουν θέση πολλοί ἐπί τοῦ θέματος, βάζοντας τά πράγματα στήν θέση τους.

Ὁ Κύριος νά μᾶς φωτίζει καί νά μᾶς χαρίζει τήν ἁγία διάκριση".

Ὁ Καθηγούμενος τοῦ Ἱεροῦ Ἡσυχαστηρίου Παντοκράτορος
Ἀρχιμανδρίτης Κύριλλος

ΠΗΓΗ: ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΟΣ ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙΟΥ


    Από εμάς, ουδέν σχόλιον....

   
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 12:54:36 από Ορφέας »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού, και μας φιμώνουν να μην ενημερωθεί ο κόσμος. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. Εχουν ενημερωθεί παγκόσμια Πανεπιστήμια - Κυβερνήσεις https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Ορφέας

  • Διαχειριστής
  • ******
  • Μηνύματα: 1.717
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: ΑΙΣΧΟΣ
« Απάντηση #5 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 19:12:16 »

    Είναι απογοητευτικά ατυχής η "έμπνευση" και η απόφαση για την τέλεση μιας τέτοιας απρονοησίας εκ μέρους των οργανωτών της τέλεσης των παραολυμπιακών αγώνων. Από την μία είναι προσβολή απέναντι στην ίδια την ιστορία, οι διώκτες, οι ίδιοι αυτοί που απαγόρευσαν και κατέλυσαν με τον πιο απάνθρωπο τρόπο τους αθλητικούς γυμνικούς αγώνες και ειδικά τους Ολυμπιακούς αγώνες, να έρχονται σήμερα ανερυθρίαστα να παρουσιάζονται ως τιμητές αυτών, και από την άλλη είναι εξοργιστικά οξύμωρο οι επί αιώνες σκοταδιστές και αναθεματιστές του ωραίου, οι ποταποί υβριστές του σώματος - της ίδιας της Μητέρας Φύσης, να βεβηλώνουν μια τέτοια ιερή τελετουργία όπως είναι η αφή της φλόγας που χαρίζουν η Απολλώνειες ακτίνες.

    Είναι ασυμβίβαστο οι της κάπνας των πυρπολημένων Ελληνικών μνημείων αίτιοι, οι ζηλωτές της καταστροφής και του ολέθρου κάθε τι Ελληνικού, οι ακατονόμαστοι μυσαροί φονταμενταλιστές φαιοχίτωνες, οι το σκότος του ολέθρου ποιούντες και υπηρετούντες, ακόμα και να παρευρίσκονται σε λαμπρές φωτεινές τελετές όπου το Ολύμπιο φάος καταυγάζει και φωτοδοτεί την οικουμένη.

    Είναι άκομψο οι μελανοχίτωνες να συμμετέχουν σε ιερές τελετές φωτός με τις σεπτές λευκοντυμένες ιέρειες, είναι τραγελαφικό ένας ρυπαρός μισαλλόδοξος τράγος ακόμα και να παρευρίσκεται δίπλα σε μιαν άσπιλη αγνή ελαφίνα.

    Είναι Αίσχος....
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού, και μας φιμώνουν να μην ενημερωθεί ο κόσμος. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. Εχουν ενημερωθεί παγκόσμια Πανεπιστήμια - Κυβερνήσεις https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: ΑΙΣΧΟΣ
« Απάντηση #6 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2010, 03:25:48 »
Ειλικρινά, απορώ, γιατί ακόμα οι 'Ελληνες, ψάχνουν εξωτερικούς εχθρούς, όταν η Ελλάδα είναι γεμάτη από εβραίους γενήτσαρους, που προδίδουν με κάθε τρόπο την χώρα τους, προσπαθώντας, να την καταστήσουν, έστω και ασυνείδητα, ακόμα μία αποικία του Ισραήλ?

Ο χριστιανισμός που είναι η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ, ο μεγαλύτερος εχθρός του Ολυμπιακού Πνεύματος1, του Οικουμενικού Ανθρωπισμού1, και του Ελληνικού Πνεύματος1, τώρα δίνει το ΦΩΣ σε Ολυμπιακούς αγώνες?

ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΗΘΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

Αυτή είναι η κατάντια της Αμορφωσιάς της Σημερινής Ελληνικής Κοινωνίας.

Αυτή είναι η κατάντια της σιωπής, των ΔΗΘΕΝ Ηθικών, και των ΔΗΘΕΝ Δίκαιων.

Η κατηφόρα της χώρας μας, συνεχίζεται, και η Απάτη της Εκκλησίας, συνεχίζει το έγκλημα της, καθώς, τα  σκιαγμένα από την οικονομική κρίση "προβατάκια", επιστρέφουν στον ΔΑΙΜΟΝΑ Γιαχβέ, για να τους σώσει.

ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ, ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΜΑΞΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ...


Δυστυχώς καθημερινά διαπιστώνουμε, πως η Ελλάδα έχει δεχτεί ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΗΓΜΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ και αδυνατεί να ορθοποδήσει, μια και σήμερα υπάρχουν ελάχιστοι Αυθεντικοί 'Ελληνες, αλλά οι περισσότεροι ως εβραίοι άποικοι, είναι πουλημένοι, στην κονόμα, και στην εβραίκή απάτη, κατά τις διδαχές της Σατανιστικής τους Βίβλου...

Οι ελάχιστοι 'Ελληνες που έχουν μείνει, ή αφυπνίζονται καθημερινά, τρίζουν τα δόντια τους, βράζουν στo ζουμί τους, και δεν ξέρουν από που να αρχίσουν τις μηνύσεις...

'Ομως ο ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ είναι πλέον ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ, και η ΧΩΡΑ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ, ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΡΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!

Αυτή ειναι η ΥΠΟΣΧΕΣΗ που δίνουν σήμερα, όλοι οι Αυθεντικοί 'Ελληνες, που παλεύουν, ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, να φέρουν πίσω την Χώρα του Παγκόσμιου Αυθεντικού Πνευματικού Φωτός, και της Οικουμενικής Αυθεντικής Αδελφοσύνης.

'Ολοι οι Αυθεντικοί 'Ελληνες, ας αγωνιστούμε με κάθε τρόπο, με όλη μας την ψυχή, να καταδικαστούν οι απατεώνες και οι εγκληματίες που κατέστρεψαν αυτή την χώρα και οικονομικά και πνευματικά.
_____________________________________________________________________

1http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,1029.0.html
393 Απαγόρευση των Πυθικών, των Ολυμπιακών και Ακτίων αγώνων ως ελληνικών μιασμάτων. Οι οπαδοί της θρησκείας της αγάπης ισοπεδώνουν τους ναούς της Ολυμπίας. Παράλληλα με όλα αυτά ο Θεοδόσιος -όλως περιέργως- ορίζει την ιουδαϊκή θρησκεία ως ανεκτή από τους χριστιανούς και απαγορεύει κάθε καταστροφή ιουδαϊκής συναγωγής.

http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,1149.0.html
Το εβραϊκό σύμβολο του ανύπαρκτου ιστορικά "Αγίου Δημητρίου" σκοτώνει έναν ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΑ
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 10, 2010, 09:45:56 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: ΑΙΣΧΟΣ
« Απάντηση #7 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2010, 03:48:44 »
ΑΙΣΧΟΣ!



Λοιπόν, ή ξυπνάμε και δίνουμε την τελική μάχη, ή ξεχάστε Ελλάδα για πάντα...

Η Ελλάδα βρίσκεται στα τελευταία της... δεν υπάρχει άλλος χρόνος για Πνευματική Τεμπελιά και Αμορφωσιά...

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΡΑΣΑ
Οι Ολυμπιονίκες, ήταν Εγκληματίες και Ειδωλολάτρες, και ο ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΙΗΣΟΥΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΩΣΕΙ!1


Πηγαίνετε τώρα Αμόρφωτοι Ελληνοχριστιανοί, να προσκυνήσετε τους εχθρούς που κατέστρεψαν τον πολιτισμό σας... Πηγαίνετε... Κάντε το σταυρό σας... και συνεχίστε την καταστροφή αυτής της χώρας, μόνο που η καταστροφή θα είναι ΚΑΙ δική σας...
___________________________________________________________

1 http://www.inad.gr/default.aspx?catid=9

 Άγιος παρέμεινε στον βρωμερό εκείνο τόπο, στερημένος από τη συναναστροφή ανθρώπων, παρηγορούμενος υπό του Θεού. Ο παράνομος βασιλιάς, χαίρονταν να βλέπει στις θυσίες των ειδώλων αιματοχυσίες και φόνους ανθρώπων. Πρόσταξε τότε να εκτελέσουν τον αγώνα του πεντάθλου, διότι οι βασιλείς των Ελλήνων είχαν αυτή τη συνήθεια. Σε όποια πόλη πήγαιναν για πρώτη φορά, έβαζαν τούς ανθρώπους και έτρεχαν, πάλευαν, έριχναν τον λίθο, πηδούσαν και σκόπευαν με τα δόρατα συγκεκριμένους στόχους. Αυτά τα πέντε αγωνίσματα τα ονόμαζαν πένταθλο και όποιος νικούσε σε ένα από αυτά, τον τιμούσαν οι βασιλείς και του πρόσφεραν δώρα. Ο βασιλιάς κάθισε σε τόπο υψηλό για να βλέπει τα αγωνίσματα. Ένας από αυτούς πού πάλευαν ήταν άνθρωπος του βασιλιά και ονομαζόταν Λυαίος και ήταν από την πόλη Ουάνδηλα της Σκυθίας.

        Ήταν ψηλός και δυνατός και ο βασιλιάς τον είχε μαζί του για να του προξενεί τιμή και έπαινο. Επιπλέον δε, ο βασιλιάς για τις νίκες του, του χάριζε πλούσια δώρα. Κάποιος νέος από την Θεσσαλονίκη, ωραίος στην όψη, ο Άγιος Νέστορας, ο οποίος ήταν κρυφός χριστιανός και γνωστός του Αγίου Δημητρίου, βλέποντας τον Λυαίο να φονεύει τούς ανθρώπους και ο βασιλιάς να ευχαριστείται για τις νίκες του, αλλά και θέλοντας να δει τη δύναμη του αληθινού Χριστού του Θεού, πήγε στο λουτρό πού ήταν φυλακισμένος ο Άγιος Δημήτριος και του είπε: «Δούλε του Θεού, του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και αύθέντα μου, ο μιαρός βασιλιάς χαίρεται με τις πράξεις του Λυαίου. Η ψυχή μου επιθυμεί να παλέψει μαζί του, μόνον ευλόγησόν με και ενδυνάμωσαν με να υπάγω να τον νικήσω». Τότε ο Άγιος Δημήτριος εποίησε το σημείο του σταυρού στο μέτωπο του Νέστορος και του είπε: «Ύπαγε και τον Λυαίο θα νικήσεις και υπέρ του Χρίστου θα μαρτυρήσεις». Αναχώρησε λοιπόν ο Νέστορας και πήγε στον τόπο όπου γινόταν ο αγώνας τής πάλης και αμέσως φώναξε: «Ω Λυαίε, έλα να παλέψουμε οι δύο». Ο βασιλιάς, ο όποιος καθόταν σε ψηλότερο μέρος, μόλις είδε τον Νέστορα, νέο στην ηλικία, είκοσι περίπου ετών, μήνυσε σ’ αυτόν να πάει μπροστά του και του είπε: «Νεανία, δεν λυπήθηκες τη ζωή σου, αλλά ήλθες να παλέψεις με τον Λυαίο; Δεν βλέπεις πόσους νίκησε; Δεν βλέπεις πόσα αίματα έχυσε; Δεν λυπάσαι την ομορφιά και τα νιάτα σου; Μήπως αναγκάζεσαι από τη πτωχεία να επιθυμείς τον θάνατο σου; Δεν πρέπει όμως να συμπλακείς με τον Λυαίο για να μη θανατωθείς. Αν δε είσαι πτωχός, να σε πλουτίσω εγώ, μόνο να μην απολέσεις τη ζωή σου». Ο Νέστορας απάντησε στο βασιλιά: «Εγώ πτωχός δεν είμαι, ούτε καταφρονώ τη ζωή μου, αλλά και πλούτο έχω και τη ζωή μου αγαπώ. Θέλω όμως να παλέψω με τον Λυαίο για να λάβω τιμή, διότι αν και είμαι πλούσιος, τιμή όμως δεν έχω, επομένως τι θέλω τον άτιμον πλούτον; Αγαπώ λοιπόν να τιμηθώ και να φανώ καλύτερος από τον Λυαίο, διά τούτο αποφασίζω να κινδυνεύσω». Όταν ο βασιλιάς είδε ότι ο νέος δεν ακούει, τον άφησε. Ο Άγιος Νέστωρ, αμέσως πλησίασε τον Λυαίο, έρριψε το επανωφόριό του και φώναξε: «Ο Θεός του Δημητρίου βοήθεν μοι». Αμέσως με το σπαθί του χτύπησε τον Λυαίο στο κέντρο της καρδίας του, οπότε αυτός έπεσε νεκρός. Ο βασιλιάς ταράχθηκε. Κάλεσε τον Νέστορα και του είπε: «Νέε, με ποιες μαγείες νίκησες τον Λυαίο; Αυτός φόνευσε τόσους ανθρώπους δυνατότερους από εσένα και εσύ πώς τον θανάτωσες;». Ο Άγιος Νέστορας απεκρίθη: «Εγώ βασιλιά μου δεν ενίκησα τον Λυαίο με μαγείες, αλλά με τη δύναμη του Ιησού Χριστού, του αληθινού Θεού». Ο βασιλιάς εξοργίστηκε και διέταξε έναν από τούς άρχοντες, τον Μαρκιανό, να εκβάλει τον Νέστορα έξω από τη λεγόμενη Χρυσή Πύλη και να τον αποκεφαλίσει με το σπαθί του. Και έτσι ετελειώθη ο Άγιος Νέστωρ κατά τον λόγο του Αγίου Δημητρίου.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 10, 2010, 09:39:49 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: ΑΙΣΧΟΣ
« Απάντηση #8 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2010, 05:02:52 »
Γιατί όμως Χριστιανοί Ιερείς, ανέλαβαν τους Ολυμπιακούς αγώνες?

Η απάντηση είναι πολύ απλή...

Μέσω των Ολυμπιακών Αγώνων, και του Ολυμπιακού Πνεύματος, εξαπλώνεται και πάλι ο Ελληνισμός, και ξυπνάει Κόσμο...

Αυτή τη Νέα αγορά, η Εκκλησία της Ελλάδος του Εβραίου Γεσουχά, θέλει να κερδίσει πίσω, και να ΣΚΟΤΩΣΕΙ και πάλι, να ΣΥΣΚΟΤΙΣΕΙ και πάλι, κάθε νέο ίχνος Πνευματικού Φωτός, Ελληνικού Φωτός, που προσπαθεί να ΣΩΣΕΙ την Ανθρωπότητα.

Το άναμμα της Φλόγας του Ολυμπιακού Πνεύματος από χριστιανικό Μοναστήρι, είναι μία τελευταία απεγνωσμένη προσπάθεια, ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, και να οδηγηθούμε, προς μία εκ' νέου ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ όλων των λαών της ΓΗΣ.  Μία Παγκόσμια Δικτατορία.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 10, 2010, 10:27:04 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: ΑΙΣΧΟΣ
« Απάντηση #9 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2010, 15:54:24 »
Εμπνευσμένη και γεμάτη μεταφορές, η ομιλία του Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως, Τραϊανουπόλεως και Σαμοθράκης Άνθιμου:"Οι Χριστιανοί Πατέρες της Ορθόδοξης Ανατολής, κατόρθωσαν να οδηγήσουν τα παιδιά από τον Καιάδα στους Special Olympics. Αυτά τα παιδιά μας, ας χαρίσουν σε εμάς, την λάμψη της φλόγας της πίστεως1, της αγάπης και της ελπίδας. Την χρειαζόμαστε τώρα στον Πλανήτη, περισσότερο από κάθε άλλη φορά στο παρελθόν", επεσήμανε ο Ιεράρχης.

Στην χριστιανική γιορτή των Ολυμπιακών αγώνων, που ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, γινόμαστε μάρτυρες, της ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑΣ κατά του Αυθεντικού Ελληνικού μας Πολιτισμού.

Ο Μητροπολότης 'Ανθιμος, αν δεν γνωρίζει την Ελληνική Ιστορία είναι ένας ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ.  Αν όμως γνωρίζει την Ελληνική Ιστορία, είναι ένας ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, που δρα με σκοπιμότητα, κατά του Ελληνικού Πολιτισμού, μια και ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ...

Ο ΚΑΙΑΔΑΣ, αποτελεί ακόμα ΕΝΑ ΨΕΜΑ2 της Σατανικής Εκκλησίας του Εβραίου Γεσουχά, με στόχο τον ΠΛΗΡΗ ΑΦΟΡΙΣΜΟ, και ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ της Ελληνικής Εθνότητας...
___________________________________________________________________________________

1 Φυσικά αντικατέστησαν την Ελληνική ΓΝΩΣΗ με την ιουδαιοχριστιανική Πίστη... μια και για να δεχτείς αυτές τις ΑΝΟΗΣΙΕΣ, πρέπει να ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ απλά, παρά να είσαι Γνώστης της Πραγματικότητας.

2 http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,833.0.html
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 10, 2010, 20:49:06 από Ορφέας »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/