Αποστολέας Θέμα: SATANISMOS  (Αναγνώστηκε 14624 φορές)

ΣΕΡΑΠΙΣ

 • ΑΜΡΑ Σύμβουλος
 • *****
 • Μηνύματα: 492
 • Karma: 0
 • FR.M.T.S.G
  • Προφίλ
Απ: SATANISMOS
« Απάντηση #15 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2008, 14:03:02 »
Είναι πολύ λυπηρό, που ο παραλογισμός μπορεί να φτάσει τον άνθρωπο.  Δυστυχώς, ο ηθικός αυτουργός αυτών των εγκλημάτων είναι ο χριστιανισμός, μια και Σατανάς ποτέ δεν υπήρξε αλλά τον δημιούργησαν οι οπαδοί του χριστιανισμού, για να φοβήσουν κατά μία έννοια τον "ανήλικο" ψυχικά άνθρωπο, τον οποίο ονόμασαν πρόβατο, έτσι ώστε να επιστρέψει στο μαντρί.

Αυτή η σκλαβιά, αυτό το κατεστημένο της Πνευματικής Χειραγώγησης, οδήγησε νέα παιδιά, με οικογενειακά προβλήματα, που αντέδρασαν στην χειραγώγηση των γονέων τους, και ειδικά του Πατέρα, να ασχοληθούν με αποτρόπαια εγκλήματα.

Μια και ο χριστιανισμός, αντιπροσωπεύει το πατριαρχικό σύστημα, όπου βάζει στυγνούς κανόνες, και ωθεί πολλές φορές τον άνθρωπο να εναντιωθεί στην φύση του, πολεμάει την σεξουαλικότητα και την ίδια την ζωή, κάποιοι νεαροί, παρακολουθώντας τις άρρωστες ταινίες τρόμου του χόλυγουντ, προχώρησαν να κάνουν πραγματικότητα τις φαντασιοπληξίες κάποιων ψυχοπαθών.

Για να καταπολεμήσουμε τον Σατανισμό, χρειάζεται να αναγνωρίσουμε την αιτία που τον δημιουργεί, και να χτυπήσουμε το κακό στην ρίζα του, μορφώνοντας την κοινωνία για το ότι δεν υπάρχει κανένας Σατανάς, και ότι ο άνθρωπος μέσα στην φαντασιοπληξία του, και στην ψυχολογική του ανισορροπία, μπορεί να γίνει ένας στυγνός εγκληματίας.

Αντί να τρομάζουμε την κοινωνία, για την ύπαρξη του Σατανά, με απόδειξη τις σατανικές τελετές, ας στραφούμε επιτέλους εναντίον στους σκηνοθέτες και στους αρχικούς εμπνευστές, αυτής της Αρχιδαιμονικής οντότητας που κατατρομάζει τους νέους, οι οποίοι επαναστατούν σε ένα άρρωστο "πατριαρχικό" και απάνθρωπο οικογενειακό ή κοινωνικό περιβάλλον, με αποτέλεσμα να φτάνουν να συνεργαστούν με το "είδωλο" του αποστάτη του Θεού, για να χτυπήσουν το κάθε απάνθρωπο και διεστραμένο αρχέτυπο του "Πατέρα" κάθε συστήματος.

Πιό εμπεριστατωμένη, λογική, Αληθινή άποψη δεν θα μπορούσα να διαβάσω.
Per aspera ad astra

Rose

 • Administrator
 • *****
 • Μηνύματα: 6.600
 • Karma: 7
 • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
  • Προφίλ
  • E-mail
Απ: SATANISMOS
« Απάντηση #16 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2008, 04:58:35 »
. «Ο Σατανάς θα με βοηθήσει να γλυτώσω από την ενοχή», δήλωσε στη διάρκεια των ανακρίσεων που ακολούθησαν ένας από τους κατηγορουμένους, αναφέρει το δημοσίευμα.

Και το χειροτερο που παρατηρω,ειναι οτι ο «μικρος»,με την ιδια ακριβως Χριστιανικη αντιμετωπιση,»πεταει το μπαλακι»,στο Σατανα για να τον ξελασπωσει,αντι να καταννοησει την δικη του Πτωση.!!

+n-

Αν κάποιος ερευνήσει για την καταγωγή της Μαύρης Μαγείας, τότε θα διαπιστώσει μετά λύπης πως η κύρια αιτία γέννησης της είναι ο χριστιανισμός και ειδικά τα χριστιανικά μοναστήρια του Μεσσαίωνα. Ακόμα και το Βουντού έχει καταγωγή του τον χριστιανισμό.

Στην Αρχαία Ελλάδα, αν και υπήρχε πνευματισμός (θεουργία), δεν υπήρχε δαιμονολατρεία, ούτε επικλήσεις τερατόμορφων οντοτήτων για δύναμη. Τα διάφορα γριμόρια όπως το φημισμένο του πάπα Ονώριου1, δηλώνουν την παθογένεια των ενασχολούμενων με τον χριστιανισμό, μια και είχαν δαιμονοποιήσει τις ψυχοπαθολογικές τους ασθένειες και τις πρόβαλαν εξωτερικά σε ολογράμματα, θεωρώντας πως είναι αυτόνομοι δαίμονες, και επικαλώντας τον Γιαχβέ ή τον Γεσουχά να τους σώσει.

Ότι πιο αρωστημένο γέννησε η ανθρωπότητα, το οποίο κάποιοι ανίδεοι ονόμασαν "ιερό", ήταν ο χριστιανισμός.

Το γεγονός ότι τα μοναστήρια ήταν και είναι, άσυλα ψυχοπαθολογικών νοσημάτων, καθώς και εγκληματιών, είναι κάτι που η ανθρωπότητα, και ειδικά η Ελληνική κοινωνία, χρειάζεται κάποια στιγμή, να μελετήσει, να κατανοήσει, και να επιληφθεί πολύ σοβαρά επί του θέματος, έτσι ώστε να σταματήσουμε να απλώνουμε σε κάθε γενιά, ψυχοπαθολογικές ασθένειες και εγκληματικές τάσεις, ως πνευματικές αρετές.

Και όσοι από εμάς δεν το έχουν καταλάβει ακόμα, ο "Βασιλιάς είναι γυμνός"... Ας μην φοβόμαστε λοιπόν να λέμε την αλήθεια, ειδικά όταν αυτή η αλήθεια σώζει ζωές, και εξελίσει την κοινωνία μας.
____________________________________________________________________________________

1 http://www.artofwise.gr/html/categories_content/anadromes/grimoria.html

Grimorium Honorii Magni (Γριμόριο του Μεγάλου Ονώριου).

Θεωρείται ένα από τα χειρότερα ‘μαύρα’ βιβλία όλων των εποχών γιατί περιλαμβάνει μαγικές τελετές και επικλήσεις δαιμόνων που απαιτούν την τέλεση θυσιών. Η ιδιαιτερότητά του είναι ότι αναμιγνύει χριστιανικά τυπικά με καμπαλιστικές μαγικές τελετές.2 Για παράδειγμα, ο μάγος επικαλείται τον Χριστό και την Παναγία για να του εμφανίσει έναν δαίμονα. Λέγεται πως το βιβλίο γράφτηκε από τον Πάπα Ονώριο Γ’ με σκοπό να μπορούν οι ιερείς της Εκκλησίας να προστάζουν τους δαίμονες. Χρονολογείται γύρω στα μέσα του 15ου αιώνα και εκδόθηκε για πρώτη φορά στην Ρώμη.

_______________________________________________
2 Αναφέρεται σε διεστραμένες τεχνικές, χριστιανικής ερμηνείας της Καμπάλα...
 
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 13, 2008, 05:34:07 από Rose_777 »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/