'Αρθρα και συζητήσεις: 'Εσωτερικές Σχολές και Μυητικά Συστήματα > Θεωρίες για εξωγήινους και κούφια γη
Το ανθρώπινο γένος προήλθε απο το διάστημα;
Ορφέας:
--- Παράθεση από: etidorhpa στις Ιουλίου 18, 2008, 22:57:56 ---αδελφε Ορφεα,παρακολουθω τον Peter Gabriel για χρονια,και δεν εχω ιδεα για το pc game που λες!!!
θα το ψαξω...αλλα "αιμα+βρυκολακες???!!" πολυ splatter για Gabriel μου κανει...τελως παντων οι συλλογες ειναι ετοιμες και οποιος θελει μπορω να τις στειλω (δωρεαν εννοειται)...
--- Τέλος παράθεσης ---
Αδελφέ μου, στο Μυστ 4, (η σειρά αυτή έχει αφήσει εποχή) οι συνθέσεις του Peter Gabriel και του βραβευμένου συνθέτη Jack Wall, κάνουν το παιχνίδι αυτό σκέτη απόλαυση, (για όσους δεν έχασαν ακόμα την ....νεότητά τους :D ).
Τις μουσικές συλλογές τις αναμένουμε με αγωνία, θα τις ανεβάσεις κάπου; (π.χ. rapidshare?)
Trithemius:
Ο αδελφός Ορφέας αναφέρεται στο pc game "Gabriel Knight 3 - Blood of the sacred, blood of the damned".
Αν και τα γραφικά του δεν είναι τόσο περιωπής, πάραυτα η υπόθεση και οι "παράπλευρες" πληροφορίες του περί γενεαλογίας αγίου αίματος (του Ιησού), μυστικών ταγμάτων, βρυκολάκων κλπ είναι πλείστες και πραγματικά ένα αρκετά καλό εισαγωγικό υλικό σε αυτά τα ζητήματα...
Ορφέας:
--- Παράθεση από: suida στις Ιουλίου 16, 2008, 19:02:16 ---
ΦΙΛΕ..., ΠΙΣΤΕΥΩ ... ΟΤΙ Η ΠΡΩΤΟΓΟΝΗ .....ΕΚΦΡΑΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΗ ΔΙΚΑΙΩΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ
ΤΟΥΣ Α Δ Ι Ε ΞΟΔΟΥΣ "Δ Ρ Ο Μ Ο Υ Σ " ....ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΩΣ Π Ρ Ο Β Α Τ Α ....
--- Τέλος παράθεσης ---
Αυτή η πεποίθηση, φίλε μου, είναι που μας ενδυναμώνει για τον αγώνα της ατομικής και κοινωνικής μεταστοιχείωσης. Κι αν σήμερα τα πάντα δείχνουν μάταια και όλα φαντάζουν σκοτεινά, αυτό είναι και το σημάδι που προοιωνίζει την καινούρια ανατολή. Γιατί ξέρουμε, το πιο πηχτό σκοτάδι, είναι λίγο πριν το ξημέρωμα....
Ας μείνουμε λίγο ακόμα ξύπνιοι φίλε μου και, να όπου νάναι θα χαιρετίσουμε την Αυγή, θα καλωσορίσουμε τον νέο ήλιο, τον ήλιο που θα διαλύσει τα πηχτά σκοτάδια του δογματικού φανατισμού και θα πλημμυρίσει με το φως της γνώσης την διψασμένη ανθρωπότητα.
etidorhpa:
Για τις συλλογες,σκεφτομουν να στειλω κανονικα CD ταχυδρομικα..(κατι που ειναι πολυ ευκολο για μενα)..ειναι μεγαλα αρχεια για να τα ανεβασω RAPIDSHARE/YOUSENDIT κλπ..και δεν θα ηθελα να τα συμπιεσω...ασε που θα χασετε και το δημιουργικο μου εξωφυλλο 8)
Isis:
Χωρις να εχω σχηματισει προσωπικη αποψη για τη δομηση του κοσμου, το μονο που συμφωνω με το κειμενο ειναι πως δεν υπαρχει τιποτα μεταφυσικο. Ολα ειναι φυσικα στο συμπαν και εξηγουνται με τους νομους που ο ανθρωπος δεν εχει ανακαλυψει ακομα. Ολα ειναι ανωτερη τεχνολογια..και για οτι δεν μπορουμε να δουμε ειναι γιατι αλλαζουν οι δονησεις και η πυκνοτητα της υλης.
Παντως χωρις πλακα αυτα περι ουφολογιας περνουν μεγαλη διασταση π.χ. Ουραντεια. Συμπεριλαμβανουν και τους Ολυμπιους θεους σε αλλες θεωριες ;D
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση