'Αρθρα Εσωτερισμού > Αρχαία Ελλάδα και Εσωτερισμός

Η Αφύπνιση της Ελληνικής Ψυχής

<< < (3/9) > >>

suida:

Κ Υ Ρ Ι Ε ,   Μιλα....
                                                  πες    κατι   οτιδηποτε...
                                                  Μονο   μη    Σ Τ Ε Κ Ε Ι Σ    σαν    ΑΠΟΥΣΙΑ....
                                                  ΔΙΑΛΕΞΕ    εστω    καποια    Λ Ε Ξ Η ....
                                                  Μ Η    δενεσαι    με  την    Α Ο Ρ Ι Σ Τ Ι Α...!!!

Π Ε Σ .....
                                                  " α δ ι κ α  "
                                                  Π Ε Σ ....
                                                  " θ α    δ ο υ μ ε "
                                                  Π Ε Σ ....
                                                  " Κ ο ν τ α   μου "
                                                  Υπαρχουν    τοσες   Λ Ε Ξ Ε Ι Σ    που    ονειρευομαι....
                                                  μια    Σ Υ Ν Τ Ο Μ Η    ζωη....  με    την    Φ Ω Ν Η    ΣΟΥ...!!!

Μ ι λ α .....
                                                  Μπροστα,    στη   Θ Α Λ Α Σ Σ Α     τη   δικη  σου   ειμαι....
                                                  Ε Κ Ε Ι ,   που   τελειωνουμε   ΕΜΕΙΣ....
                                                  αρχιζει   η   θαλασσα....
                                                  Π ε ς     κατι...

Π Ε Σ .....
                                                  " κ υ μ α "
                                                  Π Ε Σ ....
                                                  " β α ρ κ α "
                                                  Π Ε Σ ....
                                                  " Ε λ α .."
                                                  Μ η    με   ΣΩΣΕΙΣ.....πες   "ΔΕΝ    ΑΚΟΥΣΑ.."!!!

Μ ι λ α ....
                                                  Οι   Λ Ε Ξ Ε Ι Σ    δεν   εχουν   ΕΧΘΡΕΣ   μεταξυ  τους....
                                                  Α ν     καποια   απο   Α Υ Τ Ε Σ     σε    αιχμαλωτισει....
                                                  Η   αλλη    σε   ελευθερωνει....!!!

Μ ι λ α .....
                                                  Τραβα    Μ Ι Α    στη   Τ Υ Χ Η ....
                                                   μη   τη   Π Ε Ι Σ    " ολοκληρη"...
                                                   πες   τη    "ελαχιστη"....
                                                   ΣΑΝ   την   Α Ι Σ Θ Η Σ Η    της   Λ Υ Π Η Σ ....
                                                   που    Σ"    Α Φ Η Ν Ε Ι    να   φυγεις....

Μ ι λ α ....
                                                   Π Ε Σ ,   "αστερι '   που   σβηνει....
                                                   Δεν    λιγοστευει   η    Σ Ι Ω Π Η   ΣΟΥ   με   μια   Λ Ε Ξ Η ...
                                                   Π Ε Σ ,   "ελληνα"   που   ΕΙΝΑΙ   ασπαστη    Λ Ε Ξ Η ...

Ετσι ,  ισα...ισα   να   βαλω   εναν   Τ Ι Τ Λ Ο   σ"   αυτη   την   βολτα   στην...
                                                                         Α Κ Ρ Ο Θ Α Λ Α Σ Σ Ι Α ...!!!!

suida:

Στον    παραλιο    Δ Ρ Ο Μ Ο    ενος    νησιου...
                          Που    το    Φ Ε Γ Γ Α Ρ Ι     τον   ειχε    μαρμαρωσει....
                          Ε ρ η μ ο ς       και     Μ ε σ ο ν υ κ τ ι ο ς
                          στημενο     Ε Χ Ω     το    αυτι....
                          τον    ΘΕΟ    μην    ΑΚΟΥΣΩ.....!!!

Κ  λ ε ι σ τ ε ς      οι    Πορτες     των    Σπιτιων....
                           Α γ γ ε λ ο ι      ΣΙΩΠΗΣ     ειναι    στα    ΚΑΤΩΦΛΙΑ   τους....
                           Κ α γ κ ε λ ω μα τα      Α ΝΤΙΚΡΥ   ΜΟΥ...
                           Β ρ α χ ο ι        ΚΑΤΩΘΕ    ΜΟΥ....
                           Θ Α Λ Α Σ Σ Α     να   σκιζη   δα   την   Α Κ Ρ Ι Α    τους....

Σ Ι Ω Π Η Λ Η      και      Ε Μ Μ Ο Ν Η    η     Π Α Ρ Α Ν Ο Ι Α    μου.....
                           στημενο        Ε Χ Ω     το    αυτι....
                           τον    ΘΕΟ      μην    ΑΚΟΥΣΩ....!!!

Περα     στο    Αιγαιο    Π Ε Λ Α Γ Ο Σ .....
                           Μ Ο Ν Η      η     ελλαδα....!!!

Σ Ι Ω Π Η Λ Η      και     Ε Μ Μ Ο Ν Η    η     Π Α Ρ Α Ν Ο Ι Α    μου....
                           στημενο      Ε Χ Ω    το    αυτι....
                           τον      Θ Ε Ο      μην     ΑΚΟΥΣΩ...!!!

Θ υ μ η θ η κ α ....  ναι     και    θ υ μ η θ η κ α ....!!!
                           Περασαν    τοσα    χρονια   ΜΑ   τωρα    το    θυμηθηκα....
                           ΜΙΚΡΟ     παιδι.....
                           την    προσπαθεια     την     Α Γ Ω Ν Ι Α ....
                           να   φτασω   ΝΑΙ    να    φτασω...
                           ενα     Ε Π Ι Θ Υ Ρ Ο     "χερακι"....!

Να   φτασω    ενα    "χερακι"    τετοιο   σε   Μ Ι Α    πορτα..!!
                           Ομως ,   ΠΟΤΕ , ΠΟΥ , σε   ΠΟΙΑ   Ζ Ω Η   και   σε   ΠΟΙΟ   σπιτι...?
                           να   κρουσω   ενα   "χερακι"    τετοιο...
                           και    να   μην   το   φτανω...!!
                           με    το   χερι    τεντωμενο...
                           στις    μυτες    των    ποδιων....

Περα    στο    Αιγαιο      Π Ε Λ Α Γ Ο Σ ...
                           ΜΟΝΗ    η     ελλαδα...!!!

Σ Ι Ω Π Η Λ Η     και     Ε Μ Μ Ο Ν Η    η    Π Α Ρ Α Ν Ο Ι Α    μου...
                           Στημενο       Ε Χ Ω     το     αυτι...
                           τον      Θ Ε Ο     μην     ΑΚΟΥΣΩ...!!!

Στεκομαι ,    στην     Π Ο Ρ Τ Α ....
                           Παραμερισε ...    ο     αγγελος     της     Σ Ι Ω Π Η Σ ....
                           κρατω ....    και    κλεινω ...  στο    Χ Ε Ρ Ι    μου...
                           το    επιθυρο     "χερακι"....
                           μοιραζεται ...   η    ψυχρη     ΑΙΣΘΗΣΗ....
                           τη     Θ Ε Ρ Μ Η     του    Χ Ε Ρ Ι Ο Υ   μου....

Δ Ε Ν      Κ Ρ Ο Υ Ω ...!!!

Δ Ε Ν      Ε Κ Ρ Ο Υ Σ Α ....
                           Κ Ο Ι Τ Ω...   ενα    ξιπολητο    Π Α Ι Δ Ι ....
                           με     Λ Ε Υ Κ Ο     μακρυ    ΧΙΤΩΝΑ....
                           ν'   ανεβαινει.....
                           Π ε ρ α     στο    Αιγαιο     Π Ε Λ Α Γ Ο Σ.....
                                  Ν Α Ν Α Ι      Θ Ε Ε    ΜΟΥ    Η     ΕΛΛΑΔΑ...?

ΣΙΩΠΗΛΗ      και     Ε Μ Μ Ο Ν Η     η     Π Α Ρ Α Ν Ο Ι Α     ΜΟΥ.....
                                   Ν Α Ν Α Ι      θεε   ΜΟΥ      η     ελλαδα....!!!!

Rose:

--- Παράθεση από: suida στις Μαρτίου 04, 2008, 20:05:14 ---                        Ν Α Ν Α Ι      θεε   ΜΟΥ      η     ελλαδα....!!!!
--- Τέλος παράθεσης ---

Η Ελλάδα αναδύεται μέσα από τις στάχτες της, και εμείς μαζί της.

Ο ανηξιάτικος άνεμος, ας μας εμπνεύσει, ας μας θυμίσει, και ας αναγεννήσει σε όλους τους 'Ελληνες την αληθινή Ελληνική Ψυχή.  Είμαστε σκλαβωμένοι, είμαστε απογοητευμένοι, αλλά κάθε θάνατος, φέρνει μέσα του την ελπίδα για μια νέα ζωή. 

Και αυτή η στιγμή ήρθε.  Στις μέρες μας θα γευτούμε την νέα Ελλάδα, μία Ελλάδα αληθινή και εναρμονισμένη, με το λαμπρό Φως που διέχεε κάποτε, αρκεί να σκύψουμε μέσα μας, και να βρούμε την αληθινή ταυτότητά μας.  Γιατί κάθε λαός έχει το στίγμα του, κάθε λαός έχει την ψυχή του, και εμείς οι 'Ελληνες δεν πρέπει να προδώσουμε άλλο την Ελληνική Ψυχή.  Πρέπει να γίνει καθήκον μας να την αναγνωρίσουμε μέσα μας, και να την αναδείξουμε, μέσα από τις σκέψεις, τις ιδέες μας, τα συναισθήματά μας, και τις πράξεις μας.

Να αντιληφθούμε αυτήν την πολιτισμική διαφορετικότητα, που πολλοί βάρβαροι λαοί αγάπησαν, προσκύνησαν και σεβάστηκαν, και ενωμένοι, να ξαναβρούμε το κουράγιο, να τινάξουμε όλες τις μαύρες σκόνες του παρελθόντος, που έφθειραν και έντυσαν με μαύρα ράσα την Ελληνική Ψυχή, και να την αναστήσουμε σε ένδυμα λευκό όπως της αξίζει, όπως της αρμόζει, όπως ήταν ντυμένη κάποτε, βρισκόμενη στο απόγειο της.

Ας ανατείλει η ελπίδα της αναγέννησης της Ελλάδας μας, καθώς αναγεννιέται η φύση και γιορτάζει, από τα πράσινα φιλόξενα βουνά, μέχρι τις πελώριες μάγισες θάλασσες, που μας ξανακαλούν, να θυμηθούμε, ποιοί πραγματικά είμαστε.  Να θυμηθούμε, πως ζούμε σε έναν επίγειο παράδεισο, που κάποιοι από έμας, τον καταντήσαμε κόλαση, αλλά έχουμε την δυνατότητα, να τον αποκαταστήσουμε εφόσον το συνειδητοποιήσουμε.

Ας εισπνεύσουμε καθαρό αέρα, κάτω από το καταγάλανο Ελληνικό ουρανό, και ας κάνουμε μία ευχή.  Η Ελληνική Ψυχή, να αναστηθεί και πάλι μέσα στις καρδιές των Ελλήνων, και ο νους μας να αναγεννά τα ίδια μεγαλεία, ισάξια και ακόμα ανώτερα των προγόνων μας.

'Εσεται ήμαρ...

suida:

M ε σ α      στις      φ λ ε β ε ς    της....
                      Α Π Λ Ω Ν Ο Μ Α Σ Τ Ε ....
                      Ε ν α ς      Β Ω Μ Ο Σ     στον    Ερωτα   της...
                      η     Κ Α Ρ Δ Ι Α    μας.....

Σε    ολα    τα   Μ Ο Ν Ο Π Α Τ Ι Α ....
                      των    Ματιων    μας....
                                                Α Ρ Α Δ Ι Α Ζ Ο Ν Τ Α Ι ....
                      οι    Ι Ε Ρ Ε Σ     Μ Ο Ρ Φ Ε Σ    της...
                      Σαν   Πεπλα    Ν Υ Φ Ι Κ Α .....
                                                Α Θ Ι Κ Τ Α ,   Π Λ Ο Υ Σ Ι Α ,  Β Α Ρ Ι Α ....

Μ Ι Λ Ω ....
                       Μεσ"   απ"   το     Ο Ν Ε Ι Ρ Ο ... και
                                                Μ Ε Τ Α Δ Ι Δ Ω ....

Ονειρευτηκα    την    Α Ν Ο Ι Ξ Η ...μα
                                               η   Α Ν Ο Ι Ξ Η     σκουριασε...!!
                       Ονειρευτηκα     το     Κ Α Λ Ο Κ Α Ι Ρ Ι ....μα
                                               κι"     Α Υ Τ Ο       σκουριασε...!!

Θα     μπορουσα    να   Χ Α Σ Ω    τα    χρωματα....
                                                   που     Α Γ Α Π Ω ...!!
                       Απο   ε κ ε ι ν α     που    μου    Ε Π Ε Β Α Λ Α Ν ....για
                                                    να    ειμαι    ο   Ε Α Υ Τ Ο Σ    μου...!!!

Θα     μπορουσα     να    Χ Α Σ Ω    την    δυναμη....
                                                        της      Θ Ε Ι Κ Η Σ    καταγωγης  μου....
                       Απο  το    Β Α Ρ Ο Σ     που   μου   Ε Π Ε Β Α Λ Α Ν ....
                                                    της    διακρισης...  του    Μ Α Υ Ρ Ο Υ    και   Α Σ Π Ρ Ο Υ ....ΤΟΥΣ.!!!

ΤΩΡΑ ,  σαν   λουλουδι    ΛΑΜΠΗΡΙΖΩ   καταμεσις    στην    ΑΝΟΙΞΗ...!!
                                  Σ Κ Ο Υ Ρ Ι Α Ζ Ω     την   βροχη   τους    τη    ροκανιζω.....και
                                                             ΠΕΡΝΩ     ΣΤΟ    ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ....!!

Κ Α Η Κ Α Ν ,   οι   συγκομιδες   τους... ερχεται    η    Α Ν Α Ν Ε Ω Σ Η ....

Το    Α Ν Θ Ο Σ    και   ο    Κ Α Ρ Π Ο Σ    της    Μ Ν Η Μ Η Σ    ΜΟΥ.....εχουν
                                           Δ Ι Κ Α Ι Ο Δ Ο Σ Ι Α      μ ε λ λ ο ν τ ο ς .....

Μπορεσα,  να  περασω   ΧΡΟΝΙΑ    και   χιλιαδες    ΧΡΟΝΙΑ....Ζ Ω Ν Τ Α Σ
                                          οπως     Ζ Ο Υ Ν    οι     Β Α Σ Ι Λ Ε Μ Ε Ν Ο Ι      η λ ι ο ι......

ΤΩΡΑ ,    σηκωνομαι ....   επειδη    η    Ψ Υ Χ Η   της.... σηκωθηκε...
                                          στον     Χ Ρ Ο Ν Ο    που    τ ι π ο τ ε ...   δεν    ειναι
                                                     Α Κ Α Τ Ο Ρ Θ Ω Τ Ο ....!!!

ΕΙ , Ρ Ο Δ Ο    της   ΦΩΤΙΑΣ   πανω   στης    φωτιας   τις    Σ Τ Α Χ Τ Ε Σ...!
                        Η    αισθηση     περισση  ,   ο   Ε Ρ Ω Τ Α Σ    μου   μεγαλυτερος   απ"   το   Π Α Ρ Ε Λ Θ Ο Ν ....
                                                     Υ Π Ε Ρ Β Ο Λ Ι Κ Ο Σ ......!!!

Μπηκα ,   στον   Κ Υ Κ Λ Ο .....
                                       ΝΑ    ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ    στην    ελλαδα    ειναι     ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ...!!!!!!

Rose:
Τι είναι πραγματικά Ελληνική νοοτροπία, και τι ΙουδαιοΧριστιανική?  Υπάρχει διαφορά?

Τις τελευταίες μέρες συζητιέται έντονα η διαφωνία όσον αφορά την ονοματοδοσία των Σκοπίων.

Αν ζούσε ο Μέγας Αλέξανδρος τι λύση πιστεύετε ότι θα έδινε? 

Οι πολίτες των Σκοπίων διεκδικούν να αναγνωριστούν ως Γνήσιοι Μακεδόνες.  Είναι όμως ιστορικά αποδεκτό και επιβεβαιωμένο πως οι Μακεδόνες είναι 'Ελληνες.  ‘Αρα οι Σκοπιανοί, θέλουν να αναγνωριστούν ουσιαστικά σαν 'Ελληνες και εμείς δεν τους αφήνουμε. 

Στην ουσία, ένα άλλο κράτος ζητά να ενωθεί μαζί μας και εμείς δεν δεχόμαστε.  Αν ήμασταν έξυπνοι θα τους αφήναμε να ονομαστούν "Ανω Μακεδονία", που δηλώνει απλά γεωγραφική περιοχή, και θα δρομολογούσαμε την απορρόφηση τους, ή απλά την στενή συνεργασία μαζί τους, με στόχο την εξάπλωση της Ελληνικότητας.

Αυτή η σκέψη είναι γνήσια Μακεδονική, γνήσια Ελληνική, και ο Μέγας Αλέξανδρος αν ζούσε, θα ήταν πολύ ευτυχισμένος που η αυτοκρατορία του, θα άρχιζε πάλι να ανασυντίθεται, μια και το έργο του ήταν η εξάπλωση της Ελληνικότητας, με βάση τον σεβασμό της διαφορετικότητας κάθε λαού, και επιδιώκοντας την οικουμενική συνεργασία.

Ουσιαστικά η Μακεδονία της τότε εποχής, ήταν προάγγελος της Ευρωπαϊκής ‘Ενωσης.

Όμως, ο Δεσπότης 'Ανθιμος, στις εθνικιστικές του κορόνες, αποκάλεσε "σατανικό" :D το σχέδιο των Σκοπιανών προς την χώρα μας.  Μήπως τελικά το "αγαπάτε αλλήλους" του Γεσουχά, ήταν μόνο μεταξύ της τότε εβραϊκής κλίκας του, και δεν ήταν ένα Ελληνικής νοοτροπίας Ανθρωπιστικό μήνυμα, όπως ξεγελαστήκαμε να πιστεύουμε?

Σίγουρα μέσα στην Βίβλο μας ξεκαθαρίζει πως είχε έρθει μόνο για τον "εκλεκτό" λαό του Ισραήλ, και όχι για κάποια άλλα σκυλιά, όπως αποκάλεσε τους ‘Ελληνες, οι οποίοι μέσα στην άγνοια τους, τον αποδέχονται ακόμα και σήμερα ως θρησκευτικό είδωλο, γυρνώντας την πλάτη στην αληθινή παράδοση μας.  Τελικά είμαστε τελείως ...  ? 

Αν ήμασταν πραγματικά Ελληνικής νοοτροπίας πολίτες αυτής της χώρας, θα αγκαλιάζαμε τους Σκοπιανούς, και θα κολακευόμασταν που θαμπώθηκαν και επέλεξαν να ασπαστούν την Ελληνικότητα μέσα από το Μακεδονικό ιδεώδες.

Δυστυχώς όμως οι απεσταλμένοι του Ισραήλ στην χώρα μας, κατάφεραν να επιβάλλουν τον μισελληνισμό, επιτυγχάνοντας την αλλοίωση της Ελληνικής Συνείδησης. 

Προγραμματιστήκαμε ώστε να θεωρούμε πως είμαστε ένας ακόμη "εκλεκτός" εβραϊκός λαός, έχουμε απεκδυθεί την Ανθρωπιστική Οικουμενική ΑρχαιοΕλληνική μας ταυτότητα, και έχουμε καταντήσει μία δυστυχισμένη κλειστή κάστα, μίζερων δούλων του Γιαχβέ, που δεν δέχεται να ανοίξει τα σύνορά της και να αγκαλιάσει τους γείτονές της, οι οποίοι αυτοί τουλάχιστον πρόθυμα θα ήταν περήφανοι να αποκαλούνται Έλληνες.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση