Σχόλια > Κοινωνικοί Προβληματισμοί
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΩΝ
Trithemius:
Έθνος η Αμερική; Καλά έκανες κι έβαλες τα εισαγωγικά ;)
Πράγματι η "μεταστοιχείωσή" της είναι πρωτοφανής για τα δεδομένα ενός αναπτυσσόμενου κράτους :(
suida:
Ο Ρ Φ Ε Α , π ρ α γ μ α τ ι ....
Μ Ο Ν Ο οι Λ Ε Ξ Ε Ι Σ μπορουν.....να Ε Ν Ω Σ Ο Υ Ν
τους απανταχου Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Υ Σ ....
Γ Ι" ΑΥΤΟ... π ρ ε π ε ι
να προσπαθουμε να Μ Ι Λ Α Μ Ε πολυ....
Κ Α Θ Α Ρ Α....!!
Π Ρ Ε Π Ε Ι , να μ α θ ο υ μ ε να λεμε Μ Ο Ν Ο την....
Α Λ Η Θ Ε Ι Α ....!!
Τ Ι Π Ο Τ Α μα τ ι π ο τ α α λ λ ο δεν μπορει....
να Ε Ν Ω Σ Ε Ι ... τους ανθρωπους περισσοτερο
απ" οσο Η Α Λ Η Θ Ε Ι Α ....!!
ΣΕΡΑΠΙΣ:
Υπάρχει πιό εύκολος δρόμος στις προτάσεις πού έπρεπε να εφαρμόσει το Ελληνικό κράτος, από κάθε μορφή σύγκρουσης.
Ας αναγνωριστoύν τα Σκόπια ως Μακεδονία, όπως καταλαβαίνεται και γνωρίζεται, είναι αναγκαία μιά ψυχική ταυτότητα για να αποκτήσει το κάτι οντότητα.
*Με την υποχρέωση και προυπόθεση, να έχουν επίσημη γλώσσα τα Ελληνικά και να φέρουν τα Ελληνικά λάβαρα, ώς σημεία αναγνώρισης.
Serapis
Trithemius:
Ονομασία ως Μακεδονία με ενσωμάτωση της Ελληνικής γλώσσας; Χμμ...
- Με ποιό δικαίωμα να το κάνουν;
- Γιατί να το κάνουν;
- Έχουμε σκεφτεί τις συνέπειες (μειονότητες, εδαφικές βλέψεις κλπ.) αν το κάνουν;
- Έχουμε κι εμείς κάποιο παρόμοιο δικαίωμα κάπου αλλού;
- Τι σημαίνει να έχουν τα Ελληνικά ως επίσημη γλώσσα;
- Τι υποχρεώσεις θα έχουν πέραν αυτών που προτείνεις περί γλώσσας;
- Τα λάβαρα τι σκοπό θα έχουν;
ΣΕΡΑΠΙΣ:
Αγαπητέ Trithemius
Στην κυβερνητική πολιτική, μάθημα ψυχολογίας του όχλου και ονομάζω όχλο από τα ακαθόριστα συναισθήματα και μη ανεπτυγμένη ψυχική διεργασία, αυτόβουλη επεξεργασία εμπειριών κλπ , (οπαδοποίηση δηλαδή), υπάρχει ένα κεφάλαιο, επικίνδυνο για αυτούς που δεν κατανοούν, απευθήνετε στη μάζα και στον ελεγχό της με άλλα λόγια, πρέπει να τους κάνουμε Έλληνες, είναι ο μόνος δρόμος, αφού τόσο πολύ θέλουν να έχουν μια δανεική ταυτότητα, ένα ψυχικό δεκανίκη και δεν μπορούν να οριοθετήσουν την οντοτητά τους ή αρνούνται την πραγματική τους ταυτότητα, που δεν υπάρχει φυσικά ή είναι αμελητέα. Αλχημική διεργασία αλλαγής του συλλογικού τους ασυνειδήτου, εάν το δόύμε εσωτερικά. Όπως και κατά το παρελθόν πράξαμε για όλο τον δυτικό κόσμο.
Η διαδικασία είναι μακροχρόνια αλλά διαρκείς και σταθερή, παράδειγμα μην ξεχνούμε ότι και εμείς είμαστε απόγονοι και παράγωγα των αρχαίων ή και νέων Μυστών και αποτελέσματα αυτής της διεργασίας σε χαμηλότερο βαθμό, (μη μας ενοχλήσει αυτό είναι τιμή μας να αφουγκραζόμαστε και να νιώθουμε τον πόνο και την μακαριότητα των υπαρξεών τους, να βλέπει κανείς σγχρόνως το μεγαλείο και τι μικρότητα, Χαρμολύπη), το υποσεινηδητό μας ειναι γεμάτο πληροφορίες που μας κληροδότησαν και το συνειδητό μας χρησιμοποιεί εργαλεία, πού αποκτήσαμε μέσω "παιδείας", μυήσεων. Αυτοί είναι και οι πραγματικοί διδάσκαλοι, Τεκτονες, Ροδόσταυροι στην ψυχή, ΕΛ (Λευκή αδελφότητα) κατά άλλους όπως και να τους ονομάσουμε δεν έχει σημασία, ατένιζαν πέρα από τον ορίζοντα των ορίων.
Δεν μιλάω για τάγματα και εταιρείες που προσπαθούν να μιμηθούν βγάζοντας μόνο βρυχηθμούς, αλλά είναι χρήσιμα και αναγκαία για το επίπεδο των μελλών τους.
Έτσι λοιπόν υπήρχε και υπάρχει ευκαιρεία να τους αλλάξουμε, μεταστοιχειώσουμε, έχει τη δυνατότητα η ιερή μας γή να γίνει και πάλι ομφαλός της γής και μυητικό κέντρο. Χωρίς να αμφισβητώ την ύπαρξη μεγάλων όντων και σε άλλες γαίες, που πράγματι υπήρξαν και υπάρχουν, εξάλλου ο δρόμος των θεών είναι κοινός.
Ο Νούς διαλογίζεται τα δημιουργηματά του και αυτα εκείνον.
Serapis
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση