Σχόλια > Κοινωνικοί Προβληματισμοί

"ZEITGEIST" the movie

<< < (3/8) > >>

Ιεροφάντης:

Πρώτον

Παρέθεσα το Εν λόγω video για συζήτηση και προβληματισμό και όχι για αποδοχή του !

Δεύτερον

Δεν πρεσβεύω αυτά που λέει το video  σε καμία των περιπτώσεων 

Τρίτον

Οι εκδόσεις Lucy's press είναι πασίγνωστες στον χώρο του αποκρυφισμού και έχουν εκδοθεί μέσω αυτών των εκδόσεων βιβλία τόσο της Αλίκη Μπεηλι όσο και του Έλιφας Λεβί και της Μπλαβάτσκυ και πάει λέγοντας... Είναι δεκαετίας 70-60 και ποιο πίσω και έχω βιβλία των εν λόγω εκδόσεων . Τώρα κατά πόσο στέκουν όσα λέει το video για τις συγκεκριμένες εκδόσεις σαφώς και δεν μπορώ να το γνωρίζω !

Τέταρτον

Είμαι αναζητητής της Αλήθειας . Ο Εωσφόρος Σαφώς και είναι έννοια της Αλήθειας και του Φωτός και δεν έχει ουδεμία σχέση με το πώς τον παρουσιάζει ο Χριστιανισμός.  Όμως... Από την Στιγμή που οι αναζητητές έχουμε καταλήξει στον Φέροντα του Φωτός είναι άκρως φυσιολογικό να υπάρχει μια πολεμική σε όλα τα κινήματα του εσωτερισμού και του θεοσοφισμού . Όταν ο Χριστιανισμός είναι η κραταιά αντίληψη ακόμα είναι άκρως λογικό. Ας είμαστε λογικοί στα συμπεράσματα μας το λιγότερο .

Πέμπτον

Η αλήθεια είναι μια Οκταβική Σφαίρα πολλαπλών ακτίνων που είναι αδιανόητο για εμάς να την κατανοήσουμε...Έχει άπειρες όψεις και εφαρμογές ! ο Νοών Νοείτο !

Έκτον και τελευταίον μέρος

Είναι πολύ μπερδεμένα τα πράγματα... Άλλα ότι υπάρχει παγκόσμια οργάνωση και συνωμοσία εκ μέρους του Σιωνιστικού Ιερατείου για παγκόσμια κυριαρχία είναι κάτι αυταπόδεικτο για τον υγιή και έξυπνο ερευνητή ... Το Σιωνιστικό Ιερατείο για όσους δεν έχουν εσώτερη γνώση κάποιων πραγμάτων είναι το Ιερατείο του Κρόνου .  Το ίδιο που ίδρυσε τον Χριστιανισμό και το ίδιο που θα τον καταρρίψει . Το ίδιο που προετοιμάζει την ανθρωπότητα για τον Μαιτρέγια .  Τι είναι ο Μαιτρέγια ; Ψάξτε και θα μάθετε ...

Αναφορικά με το Blog που αναφέρθηκε προηγουμένως είναι δικό μου . Και η δημιουργία του είναι περίπλοκη . Δεν ζητάω να αρέσει από κανέναν , ούτε να είναι αποδεκτό . Όλα τα άρθρα που φιλοξενούνται δεν είναι πεποιθήσεις μου...Απλώς συλλέγω κομμάτια ενός ευρύτερου πάζλ . Οι προσωπικές μου πεποιθήσεις έχουν την υπογραφή Ν.Κ στα άρθρα μου τα οποία είναι επιλεκτικά και εν καιρώ θα αυξηθούν !

Να είστε καλά!

Rose:
Αγαπητέ Ιεροφάντη,

όντως αντιλαμβανόμαστε τώρα, πως είσαι ένας ελεύθερος συνειδησιακά ερευνητής, εωσφοριστής...  ;) και είναι τιμή και χαρά μας, που συμμετέχεις στο φόρουμ μας...

Ορφέας:

....πάει, η εκκλησία του ιουδαιοχριστιανισμού, απώλεσε ακόμα έναν αιμοδότη.... Οϊμέ, θα αρρωστήσουν από αναιμία, λόγω αιμοδιψίας, τελικά οι διάφοροι....Εφραίμ και θα πάψουν οι καημένοι να ....ευφραίνονται !!!!

etidorhpa:
Αγαπητε Ιεροφαντη,δεν υπαρχει τιποτα απολυτως προσωπικο εναντιον σου..
Φυσικα και καλως εκανες και παραθεσες το βιντεο,και δεν νομιζω οτι κανεις καταλαβε οτι πρεσβευεις τις αποψεις του..
Συμφωνω οτι συνωμοσιες και παιχνιδια συμφεροντων στηνονται,οπως στηνονταν παντα..
Οι ιδεολογιες ειναι ψυχολογικο μαξιλαρι ασφαλειας για τους οπαδους,αλλα και μεσο πλουτισμου και εξουσιας για οσουν μπορουν και τις εκμεταλευονται..
Σχετικα με το αν η αληθεια ειναι  μια Οκταβική Σφαίρα πολλαπλών ακτίνων που είναι αδιανόητο για εμάς να την κατανοήσουμε,ειλικρινα δεν το γνωριζω ακομα..ισως να ειναι και ετσι...Αλλα αν ειναι αδιανοητο για εμας να την κατανοησουμε,τοτε πως.. ο Νοών Νοείτο ??!
Σχετικα με τον Μετρεγια..να σου πω ειλικρινα, εχω ακουσει τα διαφορα που ακουγονται σε forums,Λιακοπουλο-εσχατολογιες..κλπ..αλλα νομιζω οτι αν ο οποιοσδηποτε ερθει και κανει οτιδηποτε θα ειναι γιατι αυτον θα αξιζουμε να εχουμε και να προσκυναμε...οποτε ας ψαξουμε για την δικη μας αληθεια ωστε να μην χρειαζομαστε κανενα Μεσσια..
Βεβαια αν ειναι οι ιδιοι ανθρωποι που προωθουσαν τον Χριστιανισμο,τωρα να ετοιμαζονται να φερουν κατι αλλο,εδω υπαρχει ενα οξυμωρο...Κατ'αρχας γιατι να το κανουν??Αν εχουν ενα "μοντελλο" που λειτουργει γιατι να θελουν να το αλλαξουν??
Δεν εχουν τι να κανουν και για να σπασουν την ανια τους,δημιουργουν Μεσσιες οι οποιοι κατα καιρους αλλαζουν "βαρδια"?? no point in that mate,sorry..

Τωρα για το blog σου,συγνωμη αν ημουν δηκτικος,απλα....ειμαι ....πολυ μακρια απο  τιτλους οπως "ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΣ"..ισως να ειναι δικο μου το προβλημα..
Μια παρατηρηση ομως...νομιζω οτι στο blog ισως να ηταν καλυτερα να υπηρχαν και οι δυο πλευρες,δηλ. και το
Zeitgeist,και αυτη που εχεις,γιατι ετσι δινει την εντυπωση οτι υπαρχει μια σχετικη "υιοθεσια" της αποψης που παραθεσες...

Με τις καλυτερες ευχες μου..
+n-

Rose:

--- Παράθεση από: etidorhpa στις Οκτωβρίου 28, 2008, 17:20:02 ---Δεν εχουν τι να κανουν και για να σπασουν την ανια τους,δημιουργουν Μεσσιες οι οποιοι κατα καιρους αλλαζουν "βαρδια"??
--- Τέλος παράθεσης ---

'Ετσι ακριβώς...  :D  Η αλήθεια είναι πως θεωρούν τους ανθρώπους ανίκανους να φωτιστούν από μόνοι τους, άρα και πάλι θα χρειαστεί κάποιο Είδωλο να ακολουθήσουν... Η Θεοσοφία ακολουθεί και αυτή πιστά τα χνάρια του Χριστιανισμού ή της κάθε Μεσσιανικής θρησκείας...

--- Παράθεση από: Ιεροφάντης στις Οκτωβρίου 28, 2008, 15:07:46 ---Η αλήθεια είναι μια Οκταβική Σφαίρα πολλαπλών ακτίνων που είναι αδιανόητο για εμάς να την κατανοήσουμε...Έχει άπειρες όψεις και εφαρμογές !
--- Τέλος παράθεσης ---

Σύμφωνα με την Πανθεϊστική αντίληψη, η Δημιουργία (ο μικρόκοσμος και ο μακρόκοσμος) αποτελείται από 12 ακτίνες. Η Αρχαία μας παράδοση, έχει αναλύσει και έχει αναπτύξει αυτές τις 12 εσωτερικές και εξωτερικές διαστάσεις, καθώς και οι σύγχρονες επιστήμες της Κβαντικής Φυσικής και της Ψυχολογίας, έχουν προσεγγίσει πολλά από αυτά τα ζητήματα...

Επίσης η επιστήμη της ατρολογίας αποτελεί ένα πολύ καλό εργαλείο κατανόησης αυτών των 12 συνειδησιακών αρχετύπων ή δυνάμεων.

--- Παράθεση από: Ιεροφάντης στις Οκτωβρίου 28, 2008, 15:07:46 ---Είναι πολύ μπερδεμένα τα πράγματα... Άλλα ότι υπάρχει παγκόσμια οργάνωση και συνωμοσία εκ μέρους του Σιωνιστικού Ιερατείου για παγκόσμια κυριαρχία είναι κάτι αυταπόδεικτο για τον υγιή και έξυπνο ερευνητή ... Το Σιωνιστικό Ιερατείο για όσους δεν έχουν εσώτερη γνώση κάποιων πραγμάτων είναι το Ιερατείο του Κρόνου .  Το ίδιο που ίδρυσε τον Χριστιανισμό και το ίδιο που θα τον καταρρίψει . Το ίδιο που προετοιμάζει την ανθρωπότητα για τον Μαιτρέγια .  Τι είναι ο Μαιτρέγια ; Ψάξτε και θα μάθετε ...
--- Τέλος παράθεσης ---

Ο Μετρέγια δεν έχει καμιά σχέση με τον Σιωνισμό... Αυτές είναι και πάλι Χριστιανικές προπαγάνδες... όπου όλους τους αντι-χριστιανούς εωσφοριστές, στην προκειμένη περίπτωση τους Θεοσοφιστές, τους ονομάζει Σατανιστές και Σιωνιστές... Η ιστορία με τον Μετρέγια είναι αφελής και αστεία... Ακόμα μία νεοχριστιανική μεσσιανική αυταπάτη...

Το παράδοξο είναι πως αυτοί που έχουν απλώσει όλες τις πρανοϊκές προπαγάνδες περί συνομοσιολογίας... είναι και ...οι Αυθεντικοί Σιωνιστές, Αντίχρηστοι και Παγκοσμιοποιητές... 

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση